Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Jumanji

Geel , Belgium

Closed now

70 minutes

3 - 5 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews
Vanaf heden airco aanwezig! Lekker koel escapen kan gelukkig ook vanaf nu bij The Missing Link, tot snel! :)

More about Jumanji

Jullie beste vriend Alan Parrish is op mysterieuze wijze verdwenen uit zijn ouderlijk huis. Zijn ouders hebben jullie gevraagd om eens een kijkje te komen nemen op de zolder waar ze hem als laatst zagen.

Zijn fascinatie met de zolder was op zijn minst vreemd te noemen. Alan sprak over jungledrum geluiden die hem zouden lokken. Er wordt gespeculeerd dat Alan’s onderzoek naar deze geluiden gelinkt zou zijn aan zijn verdwijning.

Hopelijk vinden jullie meer aanwijzingen op zijn zolder en kunnen jullie achterhalen wat er met Alan gebeurd is.


Themes

Adventure

Jungle

Magic

Mystery

Properties

Not suitable if pregnant

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

111 likes

739 visitors

95.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
Belgium

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

BEFEB Giftcard Usable at 109+ rooms

307 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Jumanji

The Missing Link heeft een goed vindbaar pand met een behoorlijke spelletjes verkoop afdeling. Goed om te weten als je nog naar bepaalde spellen op zoek bent!

Wij kwamen Jumanji spelen. Ik ga in mijn review eerlijk zijn… First and formost, alles wat je leest en/of hoort ten aanzien van decor en setting is waar. Wat ontzettend gaaf gemaakt! Je waant je echt in een jungle waarbij de Jumanji vibes optimaal zijn.

De afwerking in, maar ook buiten (kom ik zo op), de kamer laat wel écht te wensen over. Ik heb duidelijke witte verlengstekkerdozen gezien, gedurende het spel heb ik op meerdere plekken los hangende kabels van het plafond naar beneden gezien en ook ligt er in een en andere hoek een rol met kabels. Dit kán mijn inziens echt niet. Naast dat het er gewoon lelijk uitziet en afdoet aan de beleving is het ook nog eens gevaarlijk. Ook buiten de kamers vind ik het niet representatief, wél beneden in de lounge maar eenmaal boven niet. Er lag veel gereedschap verspreid op de grond, stof en spullen van klussen waardoor het allemaal erg rommelig oogt. Voor mij doet dit echt af aan de geheel sfeer, waarin ik de rommel buiten de kamers echt erg vind want zet er een scherm voor, een doek overheen of leg het weg want dan is een deel van het ‘probleem' al verholpen. Dit is ook de reden dat het cijfer dat ik geef voor ‘sfeer' lager uitvalt, dan dat ik had gegeven als dit soort dingen beter afgewerkt/verstopt zouden zijn.

De puzzels in de kamer heb ik als leuk ervaren. Wel is het zo dat de puzzels niet origineel zijn, ik heb ze ook al op andere plekken gezien. Wel moet ik hierbij voegen dat de manier waarop de puzzels vorm gegeven zijn, passend binnen het decor en stijl, de puzzels wel een beetje extra speciaal worden. Dat is leuk! Ik heb me tijdens het spelen niet verveelt en me erg vermaakt!


Response by The Missing Link

2021 July 27

Dag SandraIris ! Allereerst bedankt voor deze eerlijke review, tot op heden zijn wij enorm druk geweest met andere dingen waardoor we gewoon nog niet geraakt zijn aan de probleempjes qua afwerking aan te pakken. Wij horen luid en duidelijk wat de mensen stoort door de afgelopen reviews en gaan hiermee meteen aan de slag! Bepaalde puzzels zowel als afwerking gaat nu aangepakt worden en zal dus binnen een mum van tijd opgelost zijn. Bedankt voor de opbouwende kritiek :)


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  bartosbilipeMarieke

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (205 rooms played)
Posted on: 2023 march 13

In het spel zitten…

Met een nieuw gelegenheidsteam (4 personen) keerden ik terug naar het Belgische Geel om bij The Missing Link de kamer Jumanji te gaan spelen. Deze kamer stond al lang op mijn wishlist, want deze hebben we de vorige keer moeten laten schieten, omdat Jumanji enkel te spelen is met meer dan twee personen. Wij waren toen louter met z'n tweeën om bij The Missing Link de andere kamer te spelen.

De ontvangstruimte bij The Missing Link is tof, want deze is ingericht als bordspellenwinkel. Voor de spelletjesfanaten is het dus verstandig om hier ruim op tijd te zijn (óf langer te blijven), zodat je nog even kunt rondsnuffelen. Verder kun je hier wat drinken en naar het toilet. Parkeren kan ook gemakkelijk gratis voor de deur 👌.

Een vriendelijke gamehost kwam ons een instructie/introductie geven voordat we de escape room mochten betreden. De kamer is volledig gebaseerd op de gelijknamige films (zowel de nieuwe als de oude) én het is zeker aan te raden om deze film(s) van te voren te bekijken. Tijdens het spel komen dingen uit de film Jumanji terug én het is altijd tof als je dit kunt herkennen. Het is overigens géén must om de film te kijken vooraf. Je kunt deze kamer ook prima spelen als je vooraf niets weet van het verhaal.

De kamer begint op een leuke manier. Al direct valt op dat de natuurlijke spelflow goed is. Je kunt snel door van de ene naar de andere puzzel. Deze kamer is ook goed parallel te spelen (= je kunt meerdere puzzels tegelijkertijd oplossen), wat ervoor zorgt dat telkens iedereen iets om handen heeft. Hier en daar zitten er wat technische verrassingen in de kamer, die ook bijdragen aan de toffe spelbeleving. Wél komt het bij Jumanji ontzettend nauw hoe je elementen neer moet leggen óf hoe je antwoorden op puzzels in moet voeren. Dit is tijdens de instructie ook benoemd; ‘Iets kan goed zijn opgelost, maar zorg ervoor dat het PRECIES goed ligt.' Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, anders gaat dit je frustreren.

De decoratie en thematisering is op bepaalde momenten verrassend en over het algemeen passend bij het thema/verhaal. Echter zie je teveel dat de kamer ‘gebruikt' is. De afwerking is matig. Dit komt doordat er weinig zichtbaar onderhoud aan de kamer is gepleegd. Als je met je hand tussen de liane voelt, kan het zomaar zijn dat je in eens een stekkerdoos vast hebt waar zwarte tape om is gedraaid 😁…. Dit is ontzettend jammer, want als deze gebruikssporen worden gewist en de techniek wat beter wordt weggewerkt heeft deze kamer een super gaaf decor.

We wisten ontzettend snel uit deze kamer te ontsnappen én dat geeft nogmaals aan dat de flow hier prima is. We hebben nog gezellig nagepraat met onze vriendelijke gamehost en konden weer met een voldaan escaped gevoel naar huis.

Al bij al; Een prima kamer qua puzzels en spelbeleving, maar Jumanji mist hier en daar wat sfeer door gebrek aan onderhoud, afwerking, het wissen van gebruikssporen én het wegwerken van techniek. Neem dit ook mee in je verwachtingen én dan kun je hier een hele fijne tijd hebben.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. bewegingsruimte op sommige momenten;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Als je beide kamers op deze locatie speelt, speel dan eerst deze én sluit af met de andere kamer;
- Ga hierheen met de verwachting dat je een toffe puzzelkamer komt spelen, dan ga je hier een prima tijd hebben.

Beste mensen van The Missing Link, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. Wij komen graag weer terug, mochten jullie een nieuwe kamer openen.


7

Ambiance: 6.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede service
 • Spelbeleving
 • Flow
 • Goede begeleiding

  sjephanieCelineS

BrawljeffBrawljeffJunior EscaperMember since: 2023 July 29 (41 rooms played)
Posted on: 2023 november 19

Een filmische ervaring

Kamer 4/4 van ons Escape weekend in België.

Na een hotelovernachting in de buurt was het alweer tijd voor de laatste escape room van deze trip: Jumanji. Gaandeweg het weekend hadden we het er al over of het misschien niet dom was om de hoogst beoordeelde kamer als eerste te doen en de laagst beoordeelde (maar nog zeker een geweldig cijfer) als laatste. Dat is zeker niet het geval. Jumanji mocht zich zeker meten met de andere drie escape rooms. Om te beginnen was dit een van de mooiste escape rooms die ik gezien heb. Je ging van filmset naar filmset. Heel leuk aangezien ik ook met de originele Jumanji film ben opgegroeid. Wat ik wat minder vond waren wat onlogische puzzels waar we een hint voor nodig hadden. Zelfs na het antwoord en het oplossen hadden we nog geen idee hoe we dat hadden moeten weten. Dat haalde ons wat uit de flow. Toch blij dat de host ons niet te snel hints gaf en ons wat liet spartelen, zodat we net voor de klok op 0 stond nog konden ontsnappen.

Nu nadenken over de volgende trip naar onze zuiderburen!


8.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  66:00 min


 • Verhaal
 • Decors
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Onlogische puzzels

  Emmskie

TrudyTrudyEscape ExpertMember since: 2022 October 30 (107 rooms played)
Posted on: 2023 march 18

Prachtig decor

Als liefhebbers van de Jumanji-films verheugden we ons enorm op deze kamer. We zijn niet teleurgesteld. Wat een fantastisch decor! We zullen niet te veel verklappen, maar we keken onze ogen uit. En als liefhebber van zeker de eerste film vond ik het spel in de laatste kamer echt super om te zien. Overigens is dit ook een toffe kamer om te spelen als je de films niet kent.
De puzzels zijn goed te doen. Je moet soms wel even in het Engels denken. Wij begonnen erg goed en liepen in de laatste kamer enigszins vast, maar dat lag voornamelijk aan ons. Op zaterdagochtend moet je toch even wakker worden.
Er zijn net wat veranderingen in de room aangebracht, werd ons verteld. Wellicht dat ons daarom liefst 3 uiterst vriendelijke gamehosts opwachten. Zelf hebben we er niets van gemerkt dat er nieuwe puzzels waren, er was alleen een klein reset foutje gemaakt, maar dat was geen ramp. De service was top. We kregen de foto's direct gemaild, wisselden ervaringen met rooms uit en kregen ook goede tips voor restaurants in Geel, dank daarvoor nog. Bij Brasserie de Post krijg je inderdaad meer eten dan je aan kan. ;-)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Decor

  oodzzz

Wat een ervaring!

Het is al een tijdje geleden dat ik deze kamer heb gespeeld, maar nog nooit had ik de tijd gevonden om een reviewtje te schrijven. Mijn ervaring met deze kamer was niet de beste, maar zeker niet slecht. Ik heb me geamuseerd en vond de decoratie zeker mooi, zeker als je in de laatste kamer aankomt! Echter stonden er bij ons enkele deuren open en leek het alsof niet elke puzzel werkte zoals het zou moeten.

Echter desondanks alles hebben we ons goed geamuseerd en was het zeker niet storend! Het personeel is er enorm vriendelijk en de bordspellen winkel is ECHT een pluspunt! Ik raad deze game zeker aan als je een Jumanji fan bent, maar ook als je dat niet bent. Voorkennis is hier namelijk niet nodig!

En reken zeker genoeg tijd in, zodat je misschien nog een bordspel kan uitproberen en ineens kopen als het je bevalt!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Team: De Badeendjes

Escaped: Yes


 • Great service
 • Experience
 • Decor
 • Great host
 • Sommige puzzels

  Astradid

Mieke Vandermeeren (21 rooms played)
Posted on: 2020 june 28

Topkamer met waanzinnige host!

Een review over the missing link kan niet starten zonder het over hun lockers te hebben: dit zijn niet gewoon functionele lockers, het zijn designlockers en in zekere zin ook al je eerste kans om voor aap te staan met een slotje in je handen. Alle gekheid op een stokje, hoe waanzinnig aangenaam is de host? Eigenaar heeft een gouden zaak gedaan door deze collega aan te werven: grappig, gastvrij, kennis van zaken en goede begeleiding, she’s got it all. De zeer persoonlijke verwelkoming en het gevoel dat er geen haast is, dat je niet gewoon een klant met een tijdslot bent maar eerder een gelijkgezinde onderscheidt deze dames ver van sommige concullega’s. En dan komt de kamer zelf. WAUW. Hier is zo enorm veel werk ingestoken dat de vergelijking met een filmset hen nog geen recht doet. Hier voel je pure passie voor het vak. Na afloop nog uitgebreid nagekaart over escape rooms maar ook over een nieuw project in de zaak: boardgames. Mij gaan ze daar nog terug zien!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Persoonlijke aanpak
 • Zeer gedetailleerde uitwerking van verhaal
 • Host is hilarisch

  Queenphie

Geweldig

Deze keer een uitstap voor mijn verjaardag. Ik wist pas in de namiddag dat we een escaperoom gingen doen. En dan meteen zo'n leuke.

Bij aankomst moesten we even wachten, maar dit werd meteen goed gemaakt door de leuke Gamehost. We kregen een hartelijke ontvangst en je merkte meteen dat ze zelf ook heel geïnteresseerd was in escape rooms. Dan zit de kamer meestal wel goed.

De kamer zelf startte een beetje speciaal voor mij. Diegene die hem gedaan hebben, die weten wat ik moest doen. Heel leuk, maar niks voor de vrouwen in ons gezelschap.

Het verdere verloop van de kamer was heel leuk. We zaten in een goeie flow en hebben leuke puzzels gehad. Volledig in thema en origineel uitgewerkt. Niet te moeilijk, maar een beginner geraakt er niet uit denk ik.

Blijkt dat de kamer de laatste weken nog enkele updates had gekregen.

Alle kabels en dergelijke waren mooi weggewerkt. Het decor was helemaal af.

Een topkamer die in het rijtje van The Orphanage, Erszebeth, Honeymoon Hotel, Kamer 237, ... past.

Achteraf zijn we nog meer dan een uur blijven plakken om na te praten met de eigenaars. Heel leuke mensen.

Wel jammer dat we de film niet gezien hebben op voorhand.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: Breakaway Bandits

Escaped: Yes  64:00 min


 • Originele puzzels
 • Mooi decor
 • Goeie ontvangst
 • Leuke nabespreking
 • Iets te laat daar

  predoesjer

TamaraTamaraJunior EscaperMember since: 2022 November 06 (44 rooms played)
Posted on: 2023 november 26

LEUK!

Heel leuke en orginele kamer. De begeleiding van Super goed en de aankleding van de kamer echt tof.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Team: Richard Bolls Squad

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding

 

CHRISVANDERPLASCHRISVANDERPLASEscaperMember since: 2023 January 01 (44 rooms played)
Posted on: 2023 november 26

Goede sfeer en mooie afwerking

In deze kamer klopt de afwerking en de sfeer helemaal. Prachtig hoe deze kamer in elkaar zit en de aandacht voor detail is echt geweldig.

De flow in de kamer waren wij op sommige momenten een beetje kwijt, maar het is een hele fijne kamer met zeer originele puzzels en met een geweldig niveau van afwerking


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Team: Richard Bolls Squad

Escaped: Yes  51:05 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

Evelien (20 rooms played)
Posted on: 2023 november 19

Uitmunted

De kamer was super goed aangekleed met heel veel leuke opdrachten en raadsels!! Deze komt zeker in onze top 5 van escape rooms die we al bezocht hebben. Zeker niet twijfelen dus en gewoon doen!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

jasmijn_marinusjasmijn_marinusEscaperMember since: 2018 October 24 (30 rooms played)
Posted on: 2023 november 05

Leuk, maar hier en daar wat verouderd

Leuke escaperoom, met een leuk thema dat goed is doorgevoerd in de hele kamer. Een aantal leuke elementen die wij nog niet eerder in een kamer hebben gehad.

Wel vond ik de kamer wat verouderd qua onderhoud en techniek. De afwerking was daardoor wat minder. Verder was het soms wat onduidelijk wat de bedoeling was en liepen dingen door elkaar, waardoor bij ons de flow een beetje miste (met name aan het eind). Maar dat kan ook aan ons liggen, uiteraard.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Team: Pardushis

Escaped: Yes  67:18 min

 

nouksternouksterEscaperMember since: 2018 September 01 (57 rooms played)
Posted on: 2023 november 06

Leuk thema

Jumanji is een superleuke kamer voor beginners. Heb je al wat meer escape-ervaring, dan blaast deze kamer je niet weg. Het decor is leuk gethematiseerd, maar ook wel écht verouderd. Daarnaast zijn niet alle puzzels even logisch en daardoor miste de flow.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.0

Service: 6.5


Played in November 2023

Played with 4 persons

Team: Pardushis

Escaped: Yes

 

LindsayTLindsayTEscaperMember since: 2021 November 28 (26 rooms played)
Posted on: 2023 october 28

Super

Heel mooie verrassende kamer! Supermooi gemaakt met originele en mooie puzzels! Sfeer is ook fantastisch! Dikke pluim voor deze kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

JannekuuJannekuuEscape ApprenticeMember since: 2023 October 28 (2 rooms played)
Posted on: 2023 october 28

Geweldig

De kamers zijn heel mooi ingekleed en het is leuk dat het verschillende spelletjes heeft!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  64:40 min

 

Sakina Pastijn (1 room played)
Posted on: 2023 october 25

Fijne eerste ervaring met een escape room

Duidelijke uitleg. Je weet waar je aan toe bent. Vriendelijk ontvangst en leuke escape room om te doen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  01:40 min

 

JustYouriJustYouriJunior EscaperMember since: 2022 July 17 (20 rooms played)
Posted on: 2023 november 16

Een heel bijzonder avontuur!

EIndelijk was het dan weer eens tijd om een kamer te spelen! Onze dag begonnen we in Geel, met Jumanji. Zelf had ik niet al te veel verwachtingen, en meteen bij de ingang was ik dan ook al positief verrast. De entree was niet heel bijzonder, maar zag er wel gezellig uit. Daar wij aan de late kant waren gingen wij echter meteen richting de kamer waar er begonnen werd met het welbekende standaard verhaaltje.

In de kamer zelf werden we meteen meegenomen in het verhaal. Het begin was dan ook echt super ontworpen, al werd het naar gelang de kamer vorderde wel steeds minder. Sommige dingen hadden dan misschien ook wel wat klein onderhoud nodig, maar dit mocht de pret zeker niet drukken. De meeste puzzels waren wel echt goed in thema, en het niveau was eigenlijk precies goed. Op sommige puzzels wat tijd verloren, maar bij andere waren we er snel achter waardoor we weer wat tijd wonnen.

Het einde was misschien wel een beetje een anticlimax, waardoor we wel bruut uit het verhaal werden getrokken. Wel hadden we nog de mogelijkheid om een drankje te doen in de ontvangstruimte. Dit hebben we wegens een drukke planning helaas moeten afslaan, maar ik denk dat we daar anders wel lange tijd hadden kunnen zitten.

Conclusie:
Jumanji is zeker een goede kamer, met de nodige verrassende effecten! Misschien niet echt een top-kamer, maar we hebben ons zeker vermaakt. Een aantal dingen voelden wel wat fragiel aan, waardoor we niet helemaal wisten of we het wel konden aanraken of niet. Op sommige punten kon de afwerking misschien wel iets beter, maar er is wel te zien dat alles met veel aandacht is gebouwd.
Parkeren was geen groot probleem, al kan ik me indenken dat de parkeerplaats relatief snel vol kan komen te staan.
De medewerkers stralen veel passie uit, en achteraf hebben we ook zeker weer de nodige goede tips kunnen ontvangen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in October 2023

Played with 3 persons

Team: Team de niet-prutsers

Escaped: Yes


 • Puzzels pasten goed in het verhaal
 • Goede sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goed verhaal
 • Mindere afwerking
 • Heeft wat klein onderhoud nodig
 • Minder originele puzzels

 

Verdwaald in de jungle

We begonnen de dag met ons driepersoons escaperoomteam in Geel, om Jumanji hopelijk succesvol te kunnen voltooien. De kamer is gelegen op een industrieterrein, waardoor je prima voor de deur kunt parkeren. De escaperoom is tevens een bordspelcafé met leuke spellen. Het is daarom zeker geen straf hier na de escaperoom nog even te blijven hangen om een spelletje te spelen.

We waren door het verkeer wat aan de late kant, dus na een korte uitleg gingen we meteen van start.

De puzzels zijn erg origineel, leuk om te doen en in thema. Het is een grappige kamer en totaal niet eng, en daardoor is de kamer ook voor de angstige escaper goed te doen.

In het eerste gedeelte van de kamer was de volgorde van de puzzels duidelijk. Ook waren de puzzels goed verwerkt in het decor. Het was naar het einde toe echter niet altijd duidelijk voor ons welke puzzels eerst moesten worden opgelost, terwijl er wel een volgorde was aangebracht. Dit zorgde bij ons voor een mindere spelflow.

Wij speelden de puzzels grotendeels lineair, dus een voor een, en dit is volgens ons ook de beste manier om deze kamer te spelen. Wij zouden om die reden deze kamer dan ook niet aanraden aan een groep van groter dan vier personen. Een groep van 3 tot 4 is perfect.

De kamer was heel leuk aangekleed, met originele en verrassende elementen. Helaas was het (wederom naar het einde toe) voor ons niet altijd duidelijk welke decorstukken wel en niet functioneel waren in de kamer.

Er is hier echt geprobeerd om een mooi decor te bouwen en dat is ook zeker gelukt. Er kan echter nog wel worden gewerkt aan de afwerking, zoals het beter wegwerken van kabels en elektronica – dit haalde ons soms even uit het verhaal. Daarnaast konden we een puzzel al eerder oplossen dan de bedoeling was, doordat een afwerkingsonderdeel in de kamer (dat zeer eenvoudig kan worden hersteld) kapot was. Het decor voelde vaak fragiel aan, dat is jammer.

We hebben daarom gemengde gevoelens overgehouden aan de kamer. Het decor en het thema zijn heel origineel en zie je niet zo snel ergens anders terug. Ook de puzzels waren echt leuk en origineel bedacht. De spelflow was voor ons daarentegen wat minder: deze begon erg goed maar werd minder naarmate de kamer vorderde. Daarnaast is de afwerking van het decor een verbeterpunt. Het decor is prachtig, maar kan wat finesse en onderhoud gebruiken. Kortom: een kamer met plussen en minnen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2023

Played with 3 persons

Team: Team de niet-prutsers

Escaped: Yes  68:57 min


 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Heeft afwerking en onderhoud nodig

 

kajenneskajennesEscape ApprenticeMember since: 2023 October 21 (1 room played)
Posted on: 2023 october 21

Je eigen avontuur!

Heel leuke kamers, heel leuk avontuur met de hele familie. Vriendelijk onthaal. We gaan zeker de andere escapegame van de Missing Link ook ontdekken. Geweldige ervaring.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

 

koen_knxkoen_knxEscaperMember since: 2022 October 23 (31 rooms played)
Posted on: 2023 october 16

Zeer interessante escaperoom voor beginners en liefhebbers van Jumanji

We deden deze escaperoom met een erg gemengd team (2 senioren, een kind van 9 en 2 vijftigers), en we vonden het allemaal leuk.
Wat het meest tegenvalt is de prijs, om dit een beetje goed te maken krijg je tien minuten extra. Achteraf bleek ook dat kind en senioren vonden dat de spelbegeleider te snel door zijn intro gerateld had, al vond ik dat persoonlijk niet, maar ik heb dan ook al 30 escaperooms gedaan en voor hun was het (een van de) eerste ke(e)r(en).
Voor kinderen is deze escaperoom echt een belevenis want ze is helemaal in thema afgewerkt met vele leuke special effecten. De puzzels zijn niet al te moeilijk dus konden we een goed tempo onderhouden, ondersteund door een attente spelbegeleider. De escaperoom was vrij groot maar op sommige punten niet geschikt voor een grotere groep, bvb omdat er in een grote donkere ruimte maar 1 lichte ter beschikking gesteld werd. Persoonlijk heb ik me bezeerd tijdens een afdaling, en gelukkig ging ik als eerste zodat ik de senioren die achterop kwamen kon waarschuwen. En het moet gezegd, we waren bijna niet ontsnapt omdat één puzzel niet naar behoren werkt en we er 15 keer de correcte code moesten ingeven voor het systeem het aanvaardde. Dit weten de begeleiders, dus zouden ze dit moeten kunnen omzeilen door de oplossing vanuit de controlekamer te kunnen laten aanvaarden zodra de begeleider ziet dat de ploeg juist zit. Hier verloren we vele minuten en dat werkte frustrerend. Gelukkig bleef de frustratie niet omdat de flow daarna direct weer goed zat.
Ik zou deze escaperoom zeker aanraden om met tieners te komen doen, ze is erg mooi afgewerkt en de puzzels zijn niet te ver gezocht. De film op voorhand kijken is zeker de moeite om nog beter met het verhaal mee te kunnen. Kennis van het engels is ook wel een must, anders ga je veel puzzels niet kunnen oplossen.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in October 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  69:12 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Prijs

 

Mooi!

.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Team: One step ahead

Escaped: Yes  52:10 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

Ischa (7 rooms played)
Posted on: 2023 october 14

Geweldig!

Originele en prachtige setting. Leuke puzzels om op te lossen waarbij teamwerk zeker nodig is. Wij zouden deze escaperoom zeker aanraden!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Sonny (2 rooms played)
Posted on: 2023 october 12

Superverrassend

Deze escaperoom was echt wel verrassend, spectaculair en superleuk! Heb meteen zin gekregen om de 2de kamer ook in te plannen


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Topkamer!

Super leuke puzzels, heel mooie kamer, alles helemaal in orde!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutSenior EscaperMember since: 2022 August 07 (50 rooms played)
Posted on: 2022 september 06

JUMANJI..!!

Vandaag stond er weer een gezellige en avontuurlijke escapedag op de planning waar we onwijs veel zin in hadden. Wederom met ons team van 3 gingen we al vroeg op pad omdat we om 09:30 in Mol moesten staan om de tombe van Amenhotep te bezoeken en te kijken of we geschikt zouden zijn voor de academie van Harry Houdini waar we daarna in Geel zouden eindigen om de reis richting de wereld van Jumanji te mogen aanschouwen.

Na ons bezoek in Mol gingen we richting Geel om bij The Missing Link te gaan zoeken naar onze verdwenen vriend Alan Parrish. Eerder heb ik al eens een bezoek gebracht om Allan te zoeken.. toen hadden we hem gevonden maar nu bleek hij toch weer verdwenen te zijn..! Dus met een nieuw vers fijn gezelschap ging ik mee om nogmaals te zoeken waar hij was. Bij The Missing Link kun je gratis voor de deur parkeren en wordt je zoals altijd zeer vriendelijk ontvangen door een van de hosts. Het gebruikelijke bezoekje aan het toilet was gepleegd en vervolgens konden we mee om te gaan zoeken.. Jumanji.. hier gingen we.

Jumanji.. Ja voor mij is dit gewoon een van de leukste kamers die ik tot nu toe gespeeld heb. Zoals beschreven had ik hem al eens gespeeld maar ik wilde persé dat dit gezelschap ook de kamer ging spelen vanwege wat je te wachten staat. Gelukkig gaven de lieve mensen van The Missing Link al aan dat de kamer qua puzzels vrijwel helemaal verbouwd was dus dat ik hem zeker nogmaals kon spelen.. TOP! Maar goed terug naar de review haha..: Jumanji is een topper! Het decor, het avontuur, het gevoel, de sfeer.. zo geweldig! Je wordt letterlijk even uit de werkelijkheid getrokken en zo een bordspel/videogame ingezogen om Allan Parrish te zoeken. Prachtig gewoon. Deze escaperoom is voor mij gewoon een van de redenen waarom ik graag escaperooms speel, even weg van de werkelijkheid en een goed uur jezelf onderdompelen in een compleet andere wereld. Met nog een goeie 2 minuten op de klok over hadden we de kamer met succes uitgespeeld en kon het juichen beginnen.

Conclusie: Jumanji is een topper! Prachtige kamer met een geweldig decor. Met andere woorden, voor iedere escaper een dikke must om gespeeld te hebben.

Lieve vrolijke mensen van The Missing Link super bedankt voor de fijne service en begeleiding. We komen zeker terug als de nieuwe kamer geopend is!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  67:45 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Leuk met gezin!

Erg leuk, met name de verschillende kamer en de thema details.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 8.5


Played in October 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal

 

RicardoVD90RicardoVD90Senior EscaperMember since: 2021 July 17 (55 rooms played)
Posted on: 2023 october 04

Wauw!

Omdat we wilden vieren dat we officieel 2 jaar een relatie hadden gingen wij een escape room doen! Het was even zoeken voor een kamer, want het was redelijk last minute. Maar na een tijdje zoeken kwamen we uit op de Jumanji kamer van Missing Link. Even contact gehad of er nog plek was en of de kamer met 2 personen gespeeld kon worden. En dat kon! Dus die avond gingen wij richting Geel om de kamer te spelen.

Onthaal:
We werden heel vriendelijk ontvangen door de medewerkers die aanwezig waren. Omdat het al vrij laat was gingen we vlug naar de wc en gingen we richting de kamer.

Kamer:
We deden onze spullen in een kastje en kregen een kleine intro van de kamer. Hierna begaven we ons richting de kamer en konden we beginnen. De kamer zag er al gelijk leuk aangekleed uit en we zagen al gelijk wat we allemaal konden doen. Maar we zagen niet zo snel waar we moesten beginnen. Maar na eventjes rond te hebben gekeken kwamen we toch even op gang. Na de eerste puzzel konden we steeds meer puzzels oplossen en kwamen we steeds verder. En hoe verder we kwamen hoe meer effecten er waren. En sommige waren hartstikke leuk en leuk gedaan. We kwamen steeds verder in de kamer en het was ook heel verrassend hoe groot de kamer in zijn totaliteit was. Je komt steeds verder en het blijven steeds vrij grote ruimtes waar je in speelt. We kwamen bij een puzzel waar we de oplossing van wisten, maar het werkte niet. Hier was het een beetje anders dan ik gewend was, want ik moest hardhandiger zijn dan normaal. Maar alles deed het nog achteraf! En op ten duur kwamen we echt in Jumanji terecht! Alles was heel mooi aangekleed en er was enorm veel te doen. Zoveel dat we, na eerst heel even te hebben gekeken, niet wisten waar we moesten beginnen. Maar al snel kwamen we verder en verder. Alles ging vrij snel, maar we liepen toch even vast. En we hadden hier de eerste echte hint nodig om verder te geraken. We bleven hierna maar puzzels en puzzels oplossen en de effecten waren echt geweldig gedaan. Alsof je het spel echt aan het spelen was. En we keken op ten duur op de klok en we hadden nog maar 7 minuten over! En voor ons gevoel moesten we de halve kamer nog uit spelen. Met wat druk hebben we de kamer verder gespeeld en zijn er toch uitgekomen! met nog minuten en 10 seconden op de teller bleek dat we al vrij aan het einde van de kamer waren! En wat was deze goed! We hebben nog een geruime tijd met de host staan praten over de kamer en kamers die we al hadden gespeeld. Maar het werd echt laat en wij moesten nog een tijdje in de auto zitten dus zijn toen maar naar huis gegaan!

Conclusie:
Dit is echt een prachtige kamer, die je gespeeld moet hebben! Er staat dat de kamer met minimaal 3 personen gespeeld kan worden. Maar met overleg kan dit ook met 2 personen. De aankleding is harstikke goed gedaan en er waren enorm veel puzzels aanwezig. Je krijgt 70 minuten en die kan je ook volledig vullen door de puzzels. Ik raad deze kamer enorm aan! Het enige puntje is dat de kamer qua prijs aan de hogere kant zit, zeker voor 2 personen. Maar dit is zeker de moeite waard naar mijn mening.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in September 2023

Played with 2 persons

Team: Team Dreamwork

Escaped: Yes  64:50 min


 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Prijs

 

Load more reviews