Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Jumanji

Geel, Belgium

Closed now

70 minutes

3 - 5 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews
Vanaf heden airco aanwezig! Lekker koel escapen kan gelukkig ook vanaf nu bij The Missing Link, tot snel! :)

More about Jumanji

Jullie beste vriend Alan Parrish is op mysterieuze wijze verdwenen uit zijn ouderlijk huis. Zijn ouders hebben jullie gevraagd om eens een kijkje te komen nemen op de zolder waar ze hem als laatst zagen.

Zijn fascinatie met de zolder was op zijn minst vreemd te noemen. Alan sprak over jungledrum geluiden die hem zouden lokken. Er wordt gespeculeerd dat Alan’s onderzoek naar deze geluiden gelinkt zou zijn aan zijn verdwijning.

Hopelijk vinden jullie meer aanwijzingen op zijn zolder en kunnen jullie achterhalen wat er met Alan gebeurd is.


Themes

Adventure

Jungle

Magic

Mystery

Properties

Not suitable if pregnant

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

130 likes

913 visitors

95.5% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
Belgium

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

BEFEB Giftcard Usable at 108+ rooms

356 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Jumanji

The Missing Link heeft een goed vindbaar pand met een behoorlijke spelletjes verkoop afdeling. Goed om te weten als je nog naar bepaalde spellen op zoek bent!

Wij kwamen Jumanji spelen. Ik ga in mijn review eerlijk zijn… First and formost, alles wat je leest en/of hoort ten aanzien van decor en setting is waar. Wat ontzettend gaaf gemaakt! Je waant je echt in een jungle waarbij de Jumanji vibes optimaal zijn.

De afwerking in, maar ook buiten (kom ik zo op), de kamer laat wel écht te wensen over. Ik heb duidelijke witte verlengstekkerdozen gezien, gedurende het spel heb ik op meerdere plekken los hangende kabels van het plafond naar beneden gezien en ook ligt er in een en andere hoek een rol met kabels. Dit kán mijn inziens echt niet. Naast dat het er gewoon lelijk uitziet en afdoet aan de beleving is het ook nog eens gevaarlijk. Ook buiten de kamers vind ik het niet representatief, wél beneden in de lounge maar eenmaal boven niet. Er lag veel gereedschap verspreid op de grond, stof en spullen van klussen waardoor het allemaal erg rommelig oogt. Voor mij doet dit echt af aan de geheel sfeer, waarin ik de rommel buiten de kamers echt erg vind want zet er een scherm voor, een doek overheen of leg het weg want dan is een deel van het ‘probleem' al verholpen. Dit is ook de reden dat het cijfer dat ik geef voor ‘sfeer' lager uitvalt, dan dat ik had gegeven als dit soort dingen beter afgewerkt/verstopt zouden zijn.

De puzzels in de kamer heb ik als leuk ervaren. Wel is het zo dat de puzzels niet origineel zijn, ik heb ze ook al op andere plekken gezien. Wel moet ik hierbij voegen dat de manier waarop de puzzels vorm gegeven zijn, passend binnen het decor en stijl, de puzzels wel een beetje extra speciaal worden. Dat is leuk! Ik heb me tijdens het spelen niet verveelt en me erg vermaakt!


Response by The Missing Link

2021 July 27

Dag SandraIris ! Allereerst bedankt voor deze eerlijke review, tot op heden zijn wij enorm druk geweest met andere dingen waardoor we gewoon nog niet geraakt zijn aan de probleempjes qua afwerking aan te pakken. Wij horen luid en duidelijk wat de mensen stoort door de afgelopen reviews en gaan hiermee meteen aan de slag! Bepaalde puzzels zowel als afwerking gaat nu aangepakt worden en zal dus binnen een mum van tijd opgelost zijn. Bedankt voor de opbouwende kritiek :)


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  bartosbilipeMarieke

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (227 rooms played)
Posted on: 2023 march 13

In het spel zitten…

Met een nieuw gelegenheidsteam (4 personen) keerden ik terug naar het Belgische Geel om bij The Missing Link de kamer Jumanji te gaan spelen. Deze kamer stond al lang op mijn wishlist, want deze hebben we de vorige keer moeten laten schieten, omdat Jumanji enkel te spelen is met meer dan twee personen. Wij waren toen louter met z'n tweeën om bij The Missing Link de andere kamer te spelen.

De ontvangstruimte bij The Missing Link is tof, want deze is ingericht als bordspellenwinkel. Voor de spelletjesfanaten is het dus verstandig om hier ruim op tijd te zijn (óf langer te blijven), zodat je nog even kunt rondsnuffelen. Verder kun je hier wat drinken en naar het toilet. Parkeren kan ook gemakkelijk gratis voor de deur 👌.

Een vriendelijke gamehost kwam ons een instructie/introductie geven voordat we de escape room mochten betreden. De kamer is volledig gebaseerd op de gelijknamige films (zowel de nieuwe als de oude) én het is zeker aan te raden om deze film(s) van te voren te bekijken. Tijdens het spel komen dingen uit de film Jumanji terug én het is altijd tof als je dit kunt herkennen. Het is overigens géén must om de film te kijken vooraf. Je kunt deze kamer ook prima spelen als je vooraf niets weet van het verhaal.

De kamer begint op een leuke manier. Al direct valt op dat de natuurlijke spelflow goed is. Je kunt snel door van de ene naar de andere puzzel. Deze kamer is ook goed parallel te spelen (= je kunt meerdere puzzels tegelijkertijd oplossen), wat ervoor zorgt dat telkens iedereen iets om handen heeft. Hier en daar zitten er wat technische verrassingen in de kamer, die ook bijdragen aan de toffe spelbeleving. Wél komt het bij Jumanji ontzettend nauw hoe je elementen neer moet leggen óf hoe je antwoorden op puzzels in moet voeren. Dit is tijdens de instructie ook benoemd; ‘Iets kan goed zijn opgelost, maar zorg ervoor dat het PRECIES goed ligt.' Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, anders gaat dit je frustreren.

De decoratie en thematisering is op bepaalde momenten verrassend en over het algemeen passend bij het thema/verhaal. Echter zie je teveel dat de kamer ‘gebruikt' is. De afwerking is matig. Dit komt doordat er weinig zichtbaar onderhoud aan de kamer is gepleegd. Als je met je hand tussen de liane voelt, kan het zomaar zijn dat je in eens een stekkerdoos vast hebt waar zwarte tape om is gedraaid 😁…. Dit is ontzettend jammer, want als deze gebruikssporen worden gewist en de techniek wat beter wordt weggewerkt heeft deze kamer een super gaaf decor.

We wisten ontzettend snel uit deze kamer te ontsnappen én dat geeft nogmaals aan dat de flow hier prima is. We hebben nog gezellig nagepraat met onze vriendelijke gamehost en konden weer met een voldaan escaped gevoel naar huis.

Al bij al; Een prima kamer qua puzzels en spelbeleving, maar Jumanji mist hier en daar wat sfeer door gebrek aan onderhoud, afwerking, het wissen van gebruikssporen én het wegwerken van techniek. Neem dit ook mee in je verwachtingen én dan kun je hier een hele fijne tijd hebben.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. bewegingsruimte op sommige momenten;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Als je beide kamers op deze locatie speelt, speel dan eerst deze én sluit af met de andere kamer;
- Ga hierheen met de verwachting dat je een toffe puzzelkamer komt spelen, dan ga je hier een prima tijd hebben.

Beste mensen van The Missing Link, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. Wij komen graag weer terug, mochten jullie een nieuwe kamer openen.


7

Ambiance: 6.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede service
 • Spelbeleving
 • Flow
 • Goede begeleiding

  sjephanieCelineS

Avontuurlijk, toffe escape room die ideaal is voor startende escapers

Deze escape room is ideaal voor startende escapers of gezinnen met kinderen. De raadsels zijn niet al te moeilijk, maar zijn wel op een leuke en creatieve manier gebracht. De inkleding is ook super tof. Je hebt echt het gevoel dat je midden in een Jumanji avontuur zit.
Het enige minpuntje is dat je ziet dat de escape room al veel geleefd heeft. Veel decoratie elementen hangen los of je ziet nog sporen van lijm waar ooit decoratie hing. We hebben ook meermaals gedacht dat we iets moesten doen met bepaalde elementen omdat deze los zaten of hingen, maar dit was puur toeval omdat het om 'kapotte' elementen ging. Een opfrissing van het interieur kan dus zeker niet slecht zijn. Maar dit nam zeker het plezier van de escape room niet weg. Het bleef een heel toffe ervaring.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Origineel
 • Heeft onderhoud nodig

  Rohan Kanhaisingh

BrawljeffBrawljeffEscaperMember since: 2023 July 29 (55 rooms played)
Posted on: 2023 november 19

Een filmische ervaring

Kamer 4/4 van ons Escape weekend in België.

Na een hotelovernachting in de buurt was het alweer tijd voor de laatste escape room van deze trip: Jumanji. Gaandeweg het weekend hadden we het er al over of het misschien niet dom was om de hoogst beoordeelde kamer als eerste te doen en de laagst beoordeelde (maar nog zeker een geweldig cijfer) als laatste. Dat is zeker niet het geval. Jumanji mocht zich zeker meten met de andere drie escape rooms. Om te beginnen was dit een van de mooiste escape rooms die ik gezien heb. Je ging van filmset naar filmset. Heel leuk aangezien ik ook met de originele Jumanji film ben opgegroeid. Wat ik wat minder vond waren wat onlogische puzzels waar we een hint voor nodig hadden. Zelfs na het antwoord en het oplossen hadden we nog geen idee hoe we dat hadden moeten weten. Dat haalde ons wat uit de flow. Toch blij dat de host ons niet te snel hints gaf en ons wat liet spartelen, zodat we net voor de klok op 0 stond nog konden ontsnappen.

Nu nadenken over de volgende trip naar onze zuiderburen!


8.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  66:00 min


 • Verhaal
 • Decors
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Onlogische puzzels

  Emma

TrudyTrudyEscape GuruMember since: 2022 October 30 (126 rooms played)
Posted on: 2023 march 18

Prachtig decor

Als liefhebbers van de Jumanji-films verheugden we ons enorm op deze kamer. We zijn niet teleurgesteld. Wat een fantastisch decor! We zullen niet te veel verklappen, maar we keken onze ogen uit. En als liefhebber van zeker de eerste film vond ik het spel in de laatste kamer echt super om te zien. Overigens is dit ook een toffe kamer om te spelen als je de films niet kent.
De puzzels zijn goed te doen. Je moet soms wel even in het Engels denken. Wij begonnen erg goed en liepen in de laatste kamer enigszins vast, maar dat lag voornamelijk aan ons. Op zaterdagochtend moet je toch even wakker worden.
Er zijn net wat veranderingen in de room aangebracht, werd ons verteld. Wellicht dat ons daarom liefst 3 uiterst vriendelijke gamehosts opwachten. Zelf hebben we er niets van gemerkt dat er nieuwe puzzels waren, er was alleen een klein reset foutje gemaakt, maar dat was geen ramp. De service was top. We kregen de foto's direct gemaild, wisselden ervaringen met rooms uit en kregen ook goede tips voor restaurants in Geel, dank daarvoor nog. Bij Brasserie de Post krijg je inderdaad meer eten dan je aan kan. ;-)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Decor

  oodzzz

Wat een ervaring!

Het is al een tijdje geleden dat ik deze kamer heb gespeeld, maar nog nooit had ik de tijd gevonden om een reviewtje te schrijven. Mijn ervaring met deze kamer was niet de beste, maar zeker niet slecht. Ik heb me geamuseerd en vond de decoratie zeker mooi, zeker als je in de laatste kamer aankomt! Echter stonden er bij ons enkele deuren open en leek het alsof niet elke puzzel werkte zoals het zou moeten.

Echter desondanks alles hebben we ons goed geamuseerd en was het zeker niet storend! Het personeel is er enorm vriendelijk en de bordspellen winkel is ECHT een pluspunt! Ik raad deze game zeker aan als je een Jumanji fan bent, maar ook als je dat niet bent. Voorkennis is hier namelijk niet nodig!

En reken zeker genoeg tijd in, zodat je misschien nog een bordspel kan uitproberen en ineens kopen als het je bevalt!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Team: De Badeendjes

Escaped: Yes


 • Great service
 • Experience
 • Decor
 • Great host
 • Sommige puzzels

  Astradid

Mieke Vandermeeren (21 rooms played)
Posted on: 2020 june 28

Topkamer met waanzinnige host!

Een review over the missing link kan niet starten zonder het over hun lockers te hebben: dit zijn niet gewoon functionele lockers, het zijn designlockers en in zekere zin ook al je eerste kans om voor aap te staan met een slotje in je handen. Alle gekheid op een stokje, hoe waanzinnig aangenaam is de host? Eigenaar heeft een gouden zaak gedaan door deze collega aan te werven: grappig, gastvrij, kennis van zaken en goede begeleiding, she’s got it all. De zeer persoonlijke verwelkoming en het gevoel dat er geen haast is, dat je niet gewoon een klant met een tijdslot bent maar eerder een gelijkgezinde onderscheidt deze dames ver van sommige concullega’s. En dan komt de kamer zelf. WAUW. Hier is zo enorm veel werk ingestoken dat de vergelijking met een filmset hen nog geen recht doet. Hier voel je pure passie voor het vak. Na afloop nog uitgebreid nagekaart over escape rooms maar ook over een nieuw project in de zaak: boardgames. Mij gaan ze daar nog terug zien!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Persoonlijke aanpak
 • Zeer gedetailleerde uitwerking van verhaal
 • Host is hilarisch

  Queenphie

Geweldig

Deze keer een uitstap voor mijn verjaardag. Ik wist pas in de namiddag dat we een escaperoom gingen doen. En dan meteen zo'n leuke.

Bij aankomst moesten we even wachten, maar dit werd meteen goed gemaakt door de leuke Gamehost. We kregen een hartelijke ontvangst en je merkte meteen dat ze zelf ook heel geïnteresseerd was in escape rooms. Dan zit de kamer meestal wel goed.

De kamer zelf startte een beetje speciaal voor mij. Diegene die hem gedaan hebben, die weten wat ik moest doen. Heel leuk, maar niks voor de vrouwen in ons gezelschap.

Het verdere verloop van de kamer was heel leuk. We zaten in een goeie flow en hebben leuke puzzels gehad. Volledig in thema en origineel uitgewerkt. Niet te moeilijk, maar een beginner geraakt er niet uit denk ik.

Blijkt dat de kamer de laatste weken nog enkele updates had gekregen.

Alle kabels en dergelijke waren mooi weggewerkt. Het decor was helemaal af.

Een topkamer die in het rijtje van The Orphanage, Erszebeth, Honeymoon Hotel, Kamer 237, ... past.

Achteraf zijn we nog meer dan een uur blijven plakken om na te praten met de eigenaars. Heel leuke mensen.

Wel jammer dat we de film niet gezien hebben op voorhand.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: Breakaway Bandits

Escaped: Yes  64:00 min


 • Originele puzzels
 • Mooi decor
 • Goeie ontvangst
 • Leuke nabespreking
 • Iets te laat daar

  predoesjer

Top!

Supergave kamer, met eens andere puzzels dan ‘alleen maar’ slotjes open zien te krijgen.
Echt op en top Jumanji. Heel gaaf gedaan!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2024

Played with 6 persons

Team: Familia Hysteria

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Beleving

 

NooxNooxEscaperMember since: 2023 April 28 (48 rooms played)
Posted on: 2024 may 06

Leuke kamer ook zeker voor kinderen

De tweede Kamer van de dag, zoals gezegd, in de ontvangt ruimte genoeg te doen, je kunt alle spellen die er staan spelen. Jumanji heeft een bekend verhaal en dit spel je ook na in de kamer. De kamer heeft verrassende elementen en veel puzzels niet je oplossen door goed team werk. In sommige ruimtes kun je eventueel ook aan meerdere puzzels te gelijk puzzelen, al hoeft dat niet, er is tijd genoeg. Ook hier zijn er wel wat slijtage punten die aangepakt mogen worden, maar dat mag de pret niet drukken.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in May 2024

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Heeft onderhoud nodig

 

annw92annw92EscaperMember since: 2018 June 05 (108 rooms played)
Posted on: 2024 may 07

Toffe kamer

Deze kamer is prachtig aangekleed en in thema. Het verhaal is duidelijk en alle puzzels passen bij het verhaal. Kenners van de film gaan zeker dingen herkennen in deze kamer. De puzzels zijn gevarieerd. Een echte aanrader.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving

 

HildeHildeEscape ApprenticeMember since: 2022 October 27 (6 rooms played)
Posted on: 2024 april 18

Een totaalbeleving!

We deden deze kamer met 5 spelers en hadden geen tot weinig ervaring.
De sfeer is echt zo crazy, de decors echt super mooi, alles zit goed in elkaar en werkte perfect.
Het was een geweldige kamer ! We zijn benieuwd naar hun tweede kamer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels

 

Heel leuke escape room

Escape room gedaan met zoon en dochter.Het was een heel leuke ervaring!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

 

Marieke (5 rooms played)
Posted on: 2024 april 10

Geweldig!!

We kwamen binnen en werden vriendelijk onthaald. Eerst kregen we een korte uitleg en dan konden we beginnen! Wauw, wat leuk!! We waren met 1 volwassenen en 3 tieners, de kamer had voldoende uitdaging en leuke, soms moeilijkere puzzels...
Voor ons was het de beste kamer die we ooit gespeeld hadden! Wij komen nog eens terug voor de andere kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Ellen5Ellen5Junior EscaperMember since: 2023 February 06 (52 rooms played)
Posted on: 2024 april 08

Knap decor

Toffe kamer, leuk met kinderen. Helaas stond de ‘einddeur’ per ongeluk al open bij ons, en waren er nog een paar defectjes waardoor het spel onderbroken werd, jammer. Verder toffe beleving.


8

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Logica
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Slechte service

 

Fam. Geudens (2 rooms played)
Posted on: 2024 april 01

Supertoffe escaperoom

Eerste escape ervaring van ons gezin met 3 tieners. Zeer verrassend, met mooie kamers en toffe effecten!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in April 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

MichielMichielJunior EscaperMember since: 2021 October 31 (13 rooms played)
Posted on: 2024 march 30

Een escaperoom in met een totaalervaring

Een zeer leuke, vlot puzzelende, maar toch uitdagende escaperoom. Een zeer mooie inkleding en fantastische beleving.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:06 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

 

Fun voor iedereen

Al lang op het lijstje van “te doen”. Vriendelijke ontvangst en leuke, uitdagende puzzels..


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels
 • Heeft onderhoud nodig

 

HeldenOpSokkenHeldenOpSokkenEscaperMember since: 2022 May 20 (34 rooms played)
Posted on: 2024 march 24

Fun!

Hele leuke kamer! Je waant je helemaal in het verhaal en wordt meegesleurd in het thema. Mooie decors en afwisselende puzzels.
In het laatste stadium van het spel wel wat minder flow in de puzzels, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ook zeker aan te raden om met meer ervaren spelers als duo te spelen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in March 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  67:00 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Heeft wat onderhoud nodig
 • Flow in het laatste stadium van het spel wat minde

 

De beste die ik ooit gedaan heb!

Geweldige escape room!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend

 

Spannend familie uitje

Elke escape room die we met ons vast groepje gingen spelen, kwam één escape room terug naar boven. "Ik heb Jumanji al gespeeld, die is echt de moeite. Moet je ook gaandoen'. Na dit zinnetje vele keren gehoord te hebben, was het vandaag de dag. We gaan Jumanji spelen. In ieder geval zullen we van het gezeur af zijn hihi. Dit keer op pad met de familie, brengt altijd veel plezier met zich mee.

We worden in een heel mooie kamer gebracht met leuke puzzels. Niet iedereen kon hier iets doen, maar om alleen al rond te kijken en elkaar uit te lachen, konden we onszelf bezighouden. In de andere ruimtes vielen we ook van de ene verbazing in de andere. In de laatste kamer was er ook veel te zien en had wel iedereen iets te doen. De puzzels waren zeker niet moeilijk, best logisch in elkaar gezet en goed in thema.

Ikzelf was misschien niet helemaal mee met het verhaal. Na de eindpuzzel dacht ik dat er nog iets kwam, want waren we niet op zoek naar onze vriend Alan? Waarschijnlijk zal dit wel aan mij liggen, maar aangezien we best nog wat tijd overhadden, dacht ik dat er nog iets kwam. Ik was dus lichtjes teleurgesteld op het einde. Maar als ik er nu op terugkijk, originele kamer! Hier en daar zijn er kabel te zien en zie je goed de gebruikssporen. Het is al een iets oudere kamer en dit is dus te merken in de afwerking. Maar dit was voor mij zeker geen domper!

Met 5 is het veel deze kamer te spelen, maar ik kon moeilijk een zus van me thuis laten op de familie uitstap. Dus heb je keuze? Kom met 3 of 4.

Wij komen met ons vast groepje onderhand zeker terug voor de andere kamer.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in March 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Logica
 • Puzzels
 • Spanning
 • Humor
 • niet mee met verhaal
 • Gebruikssporen

 

SarahDyckSarahDyckEscape ApprenticeMember since: 2024 March 17 (3 rooms played)
Posted on: 2024 march 17

WAUW!!!

Deze escaperoom trok onze aandacht door een advertentie die we toevallig zagen passeren! Deur moesten we uittesten! En wat zijn we blij!!! Zoooo prachtig, zo goed in elkaar gestoken, zo af!!! Te zot voor woorden! Mooi gedaan!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Spannend

 

KenneyKenneyJunior EscaperMember since: 2019 January 17 (56 rooms played)
Posted on: 2024 march 13

Alsof je de film/het spel in stapt

Wij zijn met z'n 5en op pad geweest om een bezoekje te brengen aan de wereld van Jumanji.
Een hele mooie kamer met leuke puzzels.
Op enkele plekken was er wat ons betreft wel verbetering mogelijk wat betreft de werking van puzzels en decor. Maar al met al hebben wij hier een geweldige ervaring gehad.
Met daarbij een eigenaresse waarbij je direct merkt dat ze echt passie heeft voor dr vak en kamers


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in March 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal

 

Waande me echt in de jungle

Was een goed ingerichte en interactieve escape room.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes  62:24 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

Welcome to the Jungle

Dit was de eerste escaperoom over de grens, en gelijk het geweldige thema Jumanji. Als liefhebber van de films keek ik hier een tijd naar uit. Weten dat er meerde met deze thema zijn, zijn we puur op de cijfer kamer voor deze gegaan. Aangekomen in de hal waren genoeg dingen om ons te vermaken terwijl de hostess de kamer gereed maakte.

Zodra alles klaar was zijn we naar de kamer gebracht. Een mooie kamer met leuke en verassende twisten. De puzzels waren goed te doen en liepen nauwelijks vast. Soms kregen we als hint dat we bepaalde dingen goed moesten neer leggen of doen. De kamer geef je het gevoel dat je in de Jumanji films terecht ben gekomen.

We stonden zelf met een half uur op de teller al bij de uitgang, wat nog niet de bedoeling was. Helaas was er tijdens het klaar maken van de kamer net het belangrijkste onderdeel niet terug geplaatst. Dit bracht ons even uit het spel en gaf een kleine domper, maar ook zo vervelend voor de hostess die kwam aanrennen. Eenmaal na wat uitleg konden we het avontuur weer verder gaan en zo toch nog de opdrachten doen die gepland waren. Der zitten leuke technieken in en het brengt je in de juiste avontuurs stemming.

Met nog 9 minuten op de klokt waren we voor de 2e keer bij het einde. De hostess kwam aanlopen en was "denken we " nog steeds een beetje in de war dat het niet goed liep. Hierdoor verliep het eindgesprek een beetje ongemakkelijk. Het is een goede kamer met leuke dingen. Als de escaperoom nog dat kleine beetje finesse zou toepassen qua afwerking, kabels, etc ( en alles goed terug leggen ) zou het een hoger Experience geven.

Na nog even te hebben nagepraat met de andere hostess / eigenaar zijn we weer vertrokken.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig

 

Jacob DozyJacob DozyJunior EscaperMember since: 2023 January 29 (14 rooms played)
Posted on: 2024 march 06

leuke escaperoom

leuke escaperoom, iets verouderd maar zeker niet minder leuk.
verassende elementen en kamers.
puzzels zijn leuk en voor alle leeftijden.
zeker een aanrader om te spelen!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Heeft onderhoud nodig

 

Load more reviews