Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Wanna play room

Dordrecht, Netherlands

Permanently closed

60 minutes

Min. 27

16 year

Read reviews

More about Wanna play room

Kelly speelt graag in haar kelder kamer met haar lievelingspopje.
Ze verveelt zich en daarom speelt ze graag spelletjes met jullie.
Zodra je haar kelder betreedt gaat de deur op slot en zit je opgesloten.
Je hebt 60 minuten de tijd omspelletjes, raadsels en verborgen hints op te lossen.
Lukt dat niet binnen de tijd dan wordt je voor altijd haar kelder maatje.
Durf jij het om haar kamer te betreden?

Themes

Horror

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

23 likes

260 visitors

86% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Vest 108
3311 TX , Dordrecht
Netherlands

Route

Route

57 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (215 rooms played)
Posted on: 2022 july 28

Kinderkelder

Met ‘De Drie Duitsers' (3 personen) hadden we vandaag een escape-dagje. Vanuit Den Bosch zijn we naar Dordrecht gereden om twee kamers te gaan spelen bij Real Escape Room. We trapte af met ‘Wanna Play Room'. Een spannende kamer over een meisje dat ons heeft uitgenodigd om te komen spelen in haar kamer (hoe fout klinkt dat… 😁…).

We kwamen aan bij Real Escape Room en we begonnen meteen. We kregen een instructie in de ontvangstruimte door onze gamehost en vervolgens werden we meegenomen naar de kelder voor de introductie die we kregen middels een filmpje. Ik ga nu héél snel over bepaalde zaken heen, merk ik: Parkeren kan nabij in een betaalde parkeergarage en de ontvangstruimte is ruim en biedt gelegenheid voor het nuttigen van een drankje.

Oke, dat gezegd hebbende, de kamer bevindt zich dus in een kelder. Op het bed en het kinderspeelgoed na, zie je eigenlijk niets wat refereert aan een kinderkamer in de escape room. Er staan her en der wat kisten die je open moet maken met daaraan cijfer- en andersoortige hangsloten. Zoals de kamer gedecoreerd en gethematiseerd is, had ik best wel medelijden met het meisje 😁…. Met andere woorden er was nauwelijks decoratie en thematisering. De sfeer werd voornamelijk gemaakt door de muziek, maar die was er ooit wél en ook ooit niet én ooit héél hard, waardoor we maar even stopte met spelen, omdat we elkaar niet meer konden verstaan.

Er zaten puzzels in deze kamer die op zich prima waren, maar de meeste puzzels waren óf niet goed te doen vanwege slijtage óf waren opdrachten die je moest doen, waarna de host je handmatig doorklikt. Als er eens zo'n soort puzzel in een escape room zit, vind ik dat helemaal niet erg. Echter in deze kamer kwam het zo vaak voor dat het de flow enigszins belemmerde. Het was ook niet altijd even logisch welk slotje je moest hebben voor de uitkomst van een bepaalde puzzel. Op het feit na dat de meeste puzzels op speelgoed gebaseerd zijn (of ooit dat er letterlijk dingen op speelgoed geschreven zijn), zijn ze eigenlijk niet echt in thema. Het einde was ook een beetje vaag én niet goed te doen vanwege gebrek aan licht.

Qua spanning doet de kamer erg haar best, maar het is niet echt eng. Veelal hard geluid óf harde muziek, maar niet echt scares óf onaangename momenten. Het verhaal was mij ook niet helemaal duidelijk. Misschien is het achteraf super logisch dat het kind in een afgesloten kelder slaapt, maar ik heb het tijdens het spel niet kunnen ontdekken.

Tja, dit was een beetje een tegenvaller. Vooral omdat deze kamer – op het moment van schrijven van deze review – gemiddeld een 8.1 staat op escapetalk.nl. Ik denk dat dit volledig de verkeerde verwachting schept voor deze kamer. Sterker nog ik zou aanraden om deze kamer niet te spelen én om te kiezen voor een andere kamer bij Real Escape Room (we hebben ze niet allemaal gespeeld daar, maar het moet beter kunnen dan dit). Zowel voor onervaren als ervaren escapers zijn er voor het bedrag wat je betaald betere escape rooms te spelen (zelfs bij Real Escape Room zelf).

Ondanks alles wil ik Real Escape Room bedanken voor hun gastvrijheid en vriendelijkheid (van de hosts) én als tip; zou ik de kamer flink onder handen nemen, al is het maar een stukje onderhoud, waardoor de puzzel beter te doen zijn.


5

Ambiance: 4.0

Game experience: 5.0

Service: 6.5


Played in July 2022

Played with 3 persons

Team: De Drie Duitsers

Escaped: No


 • Vriendelijke host(s)
 • Slijtage
 • Decoratie en thematisering
 • Ontbreken verhaal
 • Weinig origineel

  sjephanie

Eva (5 rooms played)
Posted on: 2020 october 04

Leuk maar onlogisch

Een leuke maar soms onlogische kamer. Simpele puzzels maar zonder hints niet altijd in logische volgorde.


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in October 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes

  Mike

ESCAPE MANIAESCAPE MANIAEscaperMember since: 2022 October 11 (39 rooms played)
Posted on: 2022 october 31

Klassieke escape room

Samen met mijn vaste escape groepje hebben we de Wanna Play kamer van Real Escape Dordrecht gespeeld. Bij binnenkomst werden we in thema ontvangen, ik weet niet of dit altijd zo is want het was die dag toevallig ook Halloween.

De kamer zelf is opzich prima, ik zou het omschrijven als een klassieke escape room. Leuke puzzels, maar wel veel cijfersloten en weinig verassingen. Het is geen kamer waar je je achteraf over verbaasd, maar ik vond het wel een leuke puzzelkamer in thema. Een groot nadeel was dat er heel vaak weinig tot geen licht was en we hierdoor moesten stoppen met puzzelen omdat het gewoonweg niet te zien was. Ik lees deze recensie vaker bij deze escape room, apart dat hier niet naar gekeken wordt. Klant is koning toch? Daarnaast kwamen die hints niet altijd op het juiste moment wat zorgde voor verwarring.

Al met al een prima kamer, zeker wanneer je nog weinig escape ervaring hebt.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 6.5


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Great price
 • Difficulty
 • Needs maintenance

 

ElfeaterElfeaterSenior EscaperMember since: 2021 June 22 (47 rooms played)
Posted on: 2022 october 08

Goedkope kamer

Deze kamer is eigenlijk gewoon wat meer van hetzelfde op deze locatie.

De kamer is niet heel denderend aangekleed, weinig decoratie en vooral cijfer- en lettersloten. Deze kamer kan best eens een goed onderhoudsbeurtje kunnen gebruiken, de lettersloten vielen gewoon letterlijk uit elkaar nadat we ze los hadden gemaakt. Zo waren er nog wel wat meer aandachtspuntjes.

Ook hadden wij het idee dat de GM meerdere kamers tegelijk aan het begeleiden was, want we kregen hints terwijl we de oplossing al hadden, of we moesten veel te lang wachten op een bepaalde actie of effect. Dit doet ook wel erg af aan je beleving.

Er zijn veel betere kamers op de markt, deze lekker achterwege laten!


5

Ambiance: 5.0

Game experience: 5.0

Service: 7.0


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:02 min


 • Heeft onderhoud nodig

 

RoosGRoosGEscape ApprenticeMember since: 2022 September 11 (7 rooms played)
Posted on: 2022 september 26

Een prima kamer

Zelf werkende in een escape room was dit mijn eerste escape room buiten de deur. De ontvangstruimte miste wat sfeer en warmte, maar zodra je de kamer binnenkwam was de sfeer gelijk duidelijk. Ook het personeel was vriendelijk en heette ons een warm welkom. De kamer is niet heel vol aan decoratie, maar dat voldoet ook wel aan de verwachtingen bij een kinderkelder.

De introductie van de kamer was erg leuk en trok je gelijk mee in het verhaal. Er werden hints gegeven wanneer nodig, je kon er zelf niet om vragen. Dat was ook niet nodig omdat het personeel volgens mij erg geconcentreerd meekijken naar de kamer, dat is fijn. Ook de bevestiging wanneer je goed bezig bent door middel van sound effects is erg leuk. Soms gebrek aan licht verhinderde ons wel qua spel.

De spellen waren voornamelijk slotjescodes. Niks mis mee, zeker voor een groep met beginners, zoals in mijn geval, maakt dat het duidelijk wat er moet gebeuren. Het waren duidelijke spellen waarbij je wist waar je mee bezig was. Wel miste ik nog iets van puzzels zonder slotjes. Enkele verrassingseffecten maakte het nog iets leuker. Het eindspel was echter in onze beleving ver gezocht en daardoor zijn wij uiteindelijk niet ontsnapt. Ook het personeel wist niet te vertellen hoe het spel moest, maar later nog wel door een ander personeelslid uitgelegd.

Kortom, het is een leuke, spannende kamer met veel slotjescodes en het valt op dat er moeite is gedaan voor het verhaal en de sfeerbeleving.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in September 2022

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Onlogische puzzels

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruMember since: 2021 October 04 (160 rooms played)
Posted on: 2022 december 07

Op bezoek bij Kelly

Mijn eerste escaperoom en daarom ook van sentimentele waarde. Leuke kamer voor beginners qua ambiance, de puzzels zijn niet makkelijk dus het plezier voor ervaren escapers is ook geborgen. De eindpuzzel is wel wat verwarrend helaas, maar dat mocht de pret niet drukken!


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Ambiance

 

MarinkeMarinkeJunior EscaperMember since: 2021 October 05 (23 rooms played)
Posted on: 2022 september 16

Prima kamer, maar niks bijzonders.

Leuk om in mijn oude sportschool een escaperoom te spelen. Waar ik ooit mijn cardio deed mochten we vandaag kennis maken met Kelly. Als je de foto's van Kelly ziet ben je minder enthousiast om de kelder te betreden, maar de dame die ons ontving bleek nog minder vriendelijk dan Kelly. Dit geld zeker niet voor al het personeel gelukkig, andere bezoeken aan deze escape waren de ervaringen met personeel wel positief. De kamer zelf had leuke schrikeffecten. Puzzels waren niet bijzonder te noemen en vrij makkelijk, dit maakt de kamer wellicht wel leuk voor een eerste ervaring.


5.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 5.0


Played in May 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  38:46 min


 • Great price
 • Bad host
 • Not really original
 • Puzzles

 

slinger13 slinger13 Escape MasterMember since: 2020 November 02 (231 rooms played)
Posted on: 2023 january 31

Viel wat tegen

Was helaas een wat tegenvallende kamer . Decor was ook erg matig . Einde was ook niet echt boeiend .


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 7.5


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:45 min

 

strawmountainsstrawmountainsEscaperMember since: 2019 October 21 (47 rooms played)
Posted on: 2021 november 14

Top kamer

Vanaf het begin is de sfeer van deze kamer (mede dankzij de medewerkers) waar je het wilt.
Puzzels zijn divers en daardoor is de kamer zeer boeiend.

Verhaal is summier, begin wordt dit redelijk opgebouwd maar jammer genoeg is het einde niet bevredigend.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Beleving
 • Verhaal

 

MikeMikeEscape ApprenticeMember since: 2020 March 01 (3 rooms played)
Posted on: 2021 july 29

Leuke kamer

Is een leuke kamer met goede puzzels....
De uitleg voor het begin van de kamer had wel iets beter gemoeten,
zeker als je het nog niet vaak gedaan hebt!

Geluid en licht wel een aandachtspunt waard..

Speciaal effecten zijn wel top!!

Top gastheer!!!


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Drankje achteraf
 • Licht en geluid kan beter

 

Wendy1990Wendy1990Junior EscaperMember since: 2022 May 26 (10 rooms played)
Posted on: 2023 april 14

Super spannend

Erg spannend


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2021

Played with 5 persons

Team: Gezelligheid

Escaped: Yes  59:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit

 

Pollie_08Pollie_08Junior EscaperMember since: 2020 September 21 (28 rooms played)
Posted on: 2020 september 27

Leuke horror kamer

Wij hebben als gezin deze kamer gedaan. Het was onze eerste escape room met een horror thema, maar de kinderen vonden het helemaal geweldig. Lastig dat het zo donker is, maar dat hoort bij de opzet. Ik vond de kamer wel makkelijk in vergelijking met andere kamers die we als gezin hebben gedaan. Maar we hebben het erg naar ons zin gehad. Leuke eigenaar die het enthousiast brengt.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • spannend
 • houdt goed je aandacht
 • ouderwets puzzelen

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertMember since: 2020 February 24 (89 rooms played)
Posted on: 2020 august 10

Spannende kamer voor beginners

Het is een mooie kamer voor beginnende escapers, met een stapsgewijze opbouw. Niet heel spannend, maar de aanzwellende muziek, lichten die aan en uit gingen en de begeleiding van Kevin hielpen zeker mee!


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels passen mooi in het thema
 • Goede spanningsopbouw
 • De begeleiding van Kevin

 

Leuke kamer

Een leuke spannende kamer met orginele puzzels en schrikeffecten. We hebben ons prima vermaakt met deze. Wat wij wel een beetje jammer vinden van de kamers hier, is dat de communicatie/geven van hints altijd op een interactieve manier moet. de eerste keer wat dit leuk en grappig, maar later, bij andere kamers, gingen we er ons toch aan storen als fanatiekelingen, het kost namelijk best wel wat tijd om een dansje te moeten gaan doen voor een hint ect. Maar dit is maar net of je hiervan houdt of niet, een ander kan dit juist weer heel erg leuk en geweldig vinden!


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in March 2020

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • Manier van hints geven

 

Leuke kamer

Na een jaar pauze deze kamer gespeeld met 2 onervaren spelers als extra.
Verwacht geen 2.0 kamer maar een kamer wel een puzzelrijke slotjeskamer.in dit geval stoorde we onzelf niet aan de sloten omdat het logisch was welk slot bij welke puzzel hoorde.
Verder leuk gespeeld vandaag.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2020

Played with 6 persons

Team: Familie0416

Escaped: Yes  47:00 min

 

Michael.Michael.EscaperMember since: 2019 February 10 (53 rooms played)
Posted on: 2021 november 11

Leuke kamer

.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in February 2020

Played with 6 persons

Team: LoudAndClear

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede prijs

 

gooz74gooz74EscaperMember since: 2018 September 17 (36 rooms played)
Posted on: 2021 november 11

Een oudere review schrijven

Even een oudere review schrijven om escapetalk up to date te brengen.

Deze kamer gespeeld met het LoudAndClear team met aanvullin van Kel&Stef.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2020

Played with 6 persons

Team: LoudAndClear

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

esmee1512esmee1512Escape ApprenticeMember since: 2019 November 13 (3 rooms played)
Posted on: 2019 november 28

Leuke kamer met spannende effecten

Leuke kamer die wel wat donker is af en toe om goed te kunnen zien wat je doet. Verassende uitkomsten en lekker ruim. Fijn dat je ook met een groep elkaar niet in de weg hoeft te lopen omdat je op meerdere punten tegelijk bezig kan zijn.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in November 2019

Played with 7 persons

Escaped: Yes  35:29 min


 • Puzzels
 • Spanning
 • Niet heel moeilijk
 • Iets te donker soms

 

ShinysheepShinysheepEscaperMember since: 2019 May 05 (39 rooms played)
Posted on: 2019 november 18

Goede horror-kamer voor beginnende escapers

Voor een aantal van onze groep was het de allereerste escaperoom. Voor hun was dit een hele fijne 'instap-kamer'. De geluiden op de achtergrond zorgden voor een gezonde spanning. Maar naast de geluidseffecten en dat het licht af en toe uit ging, gebeurde er niet echt iets engs. Voor de rest van de groep was dit voldoende, maar voor mezelf als horrorliefhebber vond ik dit een beetje teleurstellend. Wel was de kamer mooi gedecoreerd.

De puzzels vond ik erg basic, bijna alleen maar cijfersloten, op een paar puzzels na. Maar nogmaals: voor een beginnend groepje was dat relaxed.

De kamer was ook niet goed gereset, daardoor ging er vanaf het begin al een slot open die pas ergens halverwege open had moeten gaan. Daardoor hadden de personen die met de puzzel voor dit slot bezig waren het gevoel voor niks bezig te zijn geweest. Dit was héél erg jammer.

In tegenstelling tot een hoop andere kamers, was er voldoende ruimte voor een groep van 7 personen, wat erg prettig samenwerken is.


6

Ambiance: 7.0

Game experience: 5.5

Service: 8.0


Played in November 2019

Played with 7 persons

Escaped: Yes  52:00 min


 • Goede spanningsopbouw
 • Goede geluidseffecten
 • Genoeg ruimte voor een grote groep
 • Kamer niet goed gereset
 • Introductiefilmpje voegde niet veel toe
 • Niks concreet engs
 • Veel cijfersloten, niet erg vernieuwend

 

PerryPerryEscape GuruMember since: 2017 October 17 (184 rooms played)
Posted on: 2019 october 20

Ouderwets escapen 1.0

De kamer begint met een video introductie waarin Kelly zich voorstelt.... hierna mag je haar kamer betreden en ga je aan de slag. De kamer is in thema aangekleed en met het duister en de weinige verlichting die er is word de sfeer gezet. Dit is een echte 1.0 experience kamer. Alles is hier nog gericht op het openen van sloten en de puzzels zijn ook nog ingericht zoals je kan verwachten van wat oudere kamers. Maar de sfeer in de kamer , de interactie met Kelly en het samenwerken als team zorgen ervoor dat deze kamer nog steeds heel leuk is om te spelen. Met 4 personen kan je allemaal lekker bezig zijn en hoeft niemand zich te vervelen. Alle puzzels zijn in thema en er is een lekkere spel flow. Zeker met weinig ervaring is dit nog steeds een hele leuke kamer om te spelen. Er zijn tegenwoordig zeker mooiere en betere kamers maar het is nog steeds een garantie voor een leuk uurtje plezier.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  46:45 min


 • Interactie hoofdpersonage
 • Sfeer setting
 • Vriendelijke begeleiding

 

BradleyBradleyEscaperMember since: 2018 June 07 (79 rooms played)
Posted on: 2020 february 18

Niet slecht

Gewone escape room. Met weinig technologische snufjes. Meer een puzzel kamer. Was wel een leuke en niet slecht.


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in October 2019

Played with 6 persons

Team: Winner Winner Chicken Dinner!

Escaped: Yes


 • goed voor beginners

 

yverheyenyverheyenEscaperMember since: 2019 May 13 (65 rooms played)
Posted on: 2019 august 25

Leuke spannende kamer


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Leuke (schrik) effecten
 • Duidelijke puzzels
 • Goede begeleiding
 • Leuk personeel

 

zqlwzqlwEscaperMember since: 2019 September 11 (54 rooms played)
Posted on: 2019 october 21

Leuk!

Een leuke kamer met leuke puzzels van het thema!

Wel weinig kamers en sommige puzzels waren wat kapot aan het gaan.

Het is een leuke beginner kamer! Als ervaren escaper zou ik deze kamer niet doen.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in June 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Thema
 • Weinig kamers

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertMember since: 2019 April 29 (145 rooms played)
Posted on: 2019 may 11

Super gaaf

Goede schrikeffecten, mooie kamer! Aanrader


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  15:05 min

 

Leuke kamer

Leuke kamer, goede spanning, goede puzzels


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in May 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  15:05 min


 • Spanning
 • Mooie kamer
 • Meerdere kamers
 • Puzzels

 

laura2001laura2001EscaperMember since: 2020 January 29 (34 rooms played)
Posted on: 2020 february 01

leuke kamer

zeker leuke kamer om te spelen alleen geen moeilijke kamer. meer een beginners kamer. af en toe te donker om nou te kunnen zien wat je eigenlijk aan het doen bent.
wel een aanrader als beginnende escaper!!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in April 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • verhaal
 • eind
 • service
 • puzzels
 • soms te donker

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great

This room on other locations