Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Lost Package

Zwolle , Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6

8 year

Read reviews

More about The Lost Package

Durf jij de uitdaging aan om het domein van Jacobus Post te betreden?

In de kelder van het oude postsorteercentrum van Zwolle bevindt zich het domein van hoofd postbode Jacobus Post. Hier kon hij zich in alle rust terug trekken. Wat hij hier deed weet niemand, want deze postbode hield niet van bezoek. Om deze reden creëerde hij een plek waar niemand ooit uit zou kunnen komen…

The Mailroom II: The Lost Package is een compleet nieuwe kamer, met nieuwe puzzels en verhaallijn.

Themes

Kids

Mystery

Properties

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

23 likes

236 visitors

93.2% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Burgemeester Drijbersingel 19
8021 DA, Zwolle
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

73 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (278 rooms played)
Posted on: 2022 october 27

Een goed begin, is het halve werk!

De kamers bij 'The Great Escape' stonden al onwijs lang op mijn wishlist op Escapetalk. Eindelijk was het zo ver om de kamers in Zwolle te gaan spelen. Ruim een jaar geleden ontstond het idee om richting Zwolle te gaan. Echter is het altijd vrij lastig om met vier personen een juiste datum te vinden. Na eindelijk een geschikte datum gevonden te hebben, kondigde The Great Escape aan dat hun nieuwe kamer bijna zou openen. Hier wilde we wel op wachten. Lang verhaal kort, bijna een jaar na het onstaan van het idee om te gaan escapen in Zwolle, was die dag eindelijk aangebroken!

Parkeren doe je in de buurt bij een parkeergarage, waar je voor een schappelijke prijs de gehele dag kunt parkeren. Hier kwamen we toevallig onze teamgenoten al tegen en met vier man liepen we dus richting de escape room. Eenmaal binnen viel ons op dat het onwijs druk was. Veel grote groepen, kinderfeestjes, etc. Normaal gaat er bij mij dan al een belletje rinkelen, want; hoe is de persoonlijke aandacht als het zo druk is. Kleine spoiler: de service bij TGE is echt top!

Nadat een medewerker ons welkom had geheten én nadat we wat hadden gedronken, konden we gaan beginnen aan ons eerste avontuur in Zwolle. Wij zouden gaan starten met 'The Lost Package'. De introductie van deze kamer is subliem en wat mij betreft heel realistisch. Na ons kort in te lezen over het verhaal van de kamer, konden we meteen beginnen. Geen lange uitleg over slotjes, noodknoppen, etc. Heerlijk!

Wat meteen opvalt in de kamer, is dat 'The Lost Package' de oudste kamer op deze locatie is. Waar ik de overige kamers meer zie als 'experience' kamers, is The Lost Package een wat klassiekere kamer. Het decor ziet er over het algemeen prima uit en de puzzels in de kamer vallen allemaal goed binnen het gekozen thema. Verhaaltechnisch is het in het begin eventjes zoeken, maar de rode draad hebben we al snel te pakken.

Wat ik zo goed vind aan deze kamer, is de flow van de puzzels. De kamers zijn parallel te spelen, waardoor je er zelf voor kunt kiezen die eventueel lineair te doen. De puzzels volgen elkaar goed op en zijn qua moeilijkheidsgraad goed te doen. Op een gegeven moment (richting het einde) lopen we vast op een puzzel die, terwijl we aan het spelen waren, nog toegevoegd is. Ik vind het altijd super dat een kamer aan te passen is aan de groep. Wij gingen erg snel, dus werd dit nog even toegevoegd. Deze handeling was eigenlijk vrij simpel, maar voor ons het grootste struikelblok van de kamer.

Samenvattend was The Lost Package een hele goede start van onze dag. We hadden eigenlijk geen verwachtingen van deze kamer, maar daardoor hebben we ons onwijs goed vermaakt. De kamer heeft een goede puzzelflow en het verhaal is prima te volgen. Wel merk je dat dit een wat oudere kamer is, zeker kijkend naar het decor. Maar aan de andere kant past dit wel weer erg goed binnen het thema. Het verhaal komt tijdens het slot ook heel mooi samen. Goed begin van onze dag, de verwachting richting de andere kamers steeg! Op naar de volgende!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Casturiianouk

KatjaDKatjaDEscaperMember since: 2022 July 10 (50 rooms played)
Posted on: 2023 november 11

Terug in de tijd!

We mogen terug naar het gulden tijdperk en de PTT- wat leuk! Mooie aankleding en leuk verhaal. Het is af en toe even zoeken maar we gaan redelijk rap er doorheen en kregen na afloop te horen dat we ook nog de extra puzzels hadden gedaan.

Extra leuk! Al met al een fijne kamer en hebben ook hier weer genoten!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  54:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  the-great-escape

Verrassend leuke kamer!

Het verhaal werd op een leuke manier gestart, waardoor je al snel in het verhaal komt.

Je werkt in de ruimtes vaak naar codes en/of sleutels toe, maar niet op een storende manier. Ook zitten er genoeg technische snufjes in de kamer die goed werken. Daar houden we erg van!
Ik ben erg verrast door de aantal ruimtes in deze kamer en had zeker dit allemaal niet verwacht.
Maar zeker een aanrader!

De dames van The Great Escape waren erg gastvrij. Helaas moesten wij snel weer weg anders hadden we zeker een drankje gedaan.
Maar wij komen in ieder geval weer terug voor de andere kamers!


Response by The Great Escape

2023 November 13

Bedankt voor deze mooie review, en wij zien jullie ook heel graag weer eens terug voor één van onze andere kamers en een gezellig drankje!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in November 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  45:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

  the-great-escape

slinger13 slinger13 Escape MasterMember since: 2020 November 02 (231 rooms played)
Posted on: 2023 may 30

Leuke opwarmer

Ouderwets old school escapen . Lekker wat puzzelen en af en toe zoeken naar een sleutel . Decor niet slecht maar ook niet bijzonder . Prima vermaakt dat wel .


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in May 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  44:18 min

  the-great-escape

LynetteLynetteEscaperMember since: 2021 November 18 (35 rooms played)
Posted on: 2023 february 05

Klassieke, goede escape room

We begonnen ons avontuur vrijdagochtend met The Lost Package. De ontvangst was vriendelijk en het begin was erg leuk gedaan.
De kamer was mooi in thema afgewerkt en de puzzels zaten goed in elkaar.
We gingen er goed doorheen, waardoor we op 't einde nog een extra puzzel te doen kregen (hoorden we achteraf). Erg leuk dat ze op die manier iedereen zoveel mogelijk speeltijd willen geven!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in February 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

  the-great-escape

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (209 rooms played)
Posted on: 2022 december 14

Pak je pakje

Ja hoor, eindelijk weer eens een escape dagje 🙌. Vandaag gingen we de vier escape rooms van The Great Escape in Zwolle spelen. Voor ons (4 personen; een mixage tussen de teams ‘Verblauwkes' en ‘De Drie Duitsers') is Zwolle best een stukje rijden. Dan kun je de kamers maar beter allemaal spelen. Zo hoef je maar één keer op en neer 😉.

We kwamen vroeg in de ochtend aan bij The Great Escape. Je kunt gemakkelijk dichtbij parkeren in een parkeergarage (betaald). De ontvangstruimte van The Great Escape is groot, gezellig en je kunt er wat drinken en snacken. Toen wij onze eerste kamer speelden waren alleen wij aanwezig, maar later (bij de kamers die we later op de dag speelden) stroomde het goed vol in de ontvangstruimte. We werden vriendelijk welkom geheten door onze gamehost.

Voor de service in het algemeen moet ik een groot compliment geven. The Great Escape is een groot bedrijf met veel medewerkers, veel escape rooms en andere activiteiten. Bij veel andere bedrijven van deze schaal, wordt je als je komt spelen een beetje aan je lot overgelaten. Bij The Great Escape absoluut niet! Hoe druk het ook is in de ontvangstruimte, iedere medewerker komt gezellig kletsen. Ze waren allemaal op de hoogte van het feit dat wij daar zo'n beetje de hele dag zouden zijn, omdat we alle kamers kwamen spelen en daardoor leerde je snel alle medewerkers kennen. Iedereen was even vriendelijk. Ontzettend fijn, want hierdoor voel je thuis en welkom 👏. Dit mag een grote les zijn voor bedrijven van dezelfde omvang!

The Lost Package was de kamer waarmee we begonnen. Wij kregen de wat uitgeklede versie van de intro, maar desalniettemin was het een leuk begin van de escape room (en als je niet vier kamers komt spelen en de intro bij de andere ziet, zou je het niet eens weten). Vervolgens ga je naar de kelder van het gebouw om te beginnen aan het spel.

Wij gingen lekker vlot door het spel heen. De kamer bestaat uit voornamelijk lineaire puzzels. Af en toe kun je een beetje parallel puzzelen (= met meerdere puzzels tegelijkertijd bezig zijn), maar over het algemeen los je eerst het een op voordat je door kunt met ‘t ander. De flow van deze kamer is prettig, dit komt doordat de puzzels logisch zijn en dat het logisch is hoe je van het één naar het ander komt. Dit is typisch zo'n kamer voor echte puzzelfanaten; lekker puzzelen en genieten van een goede flow.

Tijdens het spelen ontvouwt het verhaal zich. Op niet alle punten vond ik het verhaal even duidelijk, maar de hoofdlijn was dat gelukkig wel. Dus het was op zich duidelijk waar we naartoe aan het werken waren. Wat ik wél jammer vond bij deze kamer was een minimaal gebruik van licht- en geluidseffecten om wat sfeer te creëren, de minimale thematisering/decoratie en de afwerking. Je hebt toch de hele tijd het idee dat je in een klamme, vochtige kelder staat én niet in een postkantoor. Tuurlijk er zijn wat objecten die wat doen denken aan een postkantoor, maar dat is het dan ook.

Uiteindelijk wisten we met ruim twintig minuten over uit de kamer te ontsnappen. We werden door onze host weer teruggebracht naar de ontvangstruimten waar we, met een lekker kopje koffie, ons voor konden gaan bereiden op de volgende kamer.

Al bij al; Leuke puzzelkamer met een goede puzzelflow. Een aanrader voor de teams die van lekker puzzelen houden en de thematisering wat minder belangrijk vinden.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met twee óf drie personen (i.v.m. voornamelijk lineaire puzzels);
- Speel deze kamer vooral als je puzzelfanaat bent en thematisering minder belangrijk vindt;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, is dit de goede kamer om mee te beginnen (i.v.m. van oud naar nieuw spelen én van minder spectaculair naar spectaculairder).

Lieve mensen van The Great Escape, bedankt voor jullie geweldige service. Wij hebben een hele leuke dag gehad bij jullie!


Response by The Great Escape

2022 December 21

Hi, wat leuk dat jullie het naar je zin hebben gehad in onze escaperooms. Wat een prachtige review heb je geschreven voor The Lost Package, met een mooie, constructieve feedback. Daar hebben we echt veel aan. Dankjewel!


7.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Team: De Drie Duitsers

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Flow
 • Logica
 • Goede begeleiding

  sjephanie

Leuke escaperoom

Wij hebben deze escaperoom gespeeld met 4 volwassenen en dit was voor ons de 3e escaperoom bij de great escape. Deze escaperoom is ook weer mooi opgezet en zit goed inelkaar. Mocht je moeilijk te been zijn dan kan je via andere doorgangen deze kamer ook spelen, goed over nagedacht dus!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  10:36 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

SirClaySirClayEscape GuruMember since: 2021 December 02 (152 rooms played)
Posted on: 2024 march 21

Leuk puzzelen

Ondanks de kamer binnenkort ruimte moet maken voor een andere kamer. Ben ik blij deze gespeeld te hebben.

De kamer heeft veel puzzels, mix van traditionele en in een nieuw jasje gestoken puzzels. Ondanks de puzzels niet heel
moeilijk zijn, heeft het ons zeker bezig gehouden!

Kamer bestaat al een tijdje maar dat zie je er niet aan af. Zolang de kamer nog bestaat raad ik deze zeker aan!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Robin*Robin*Escape ExpertMember since: 2020 January 19 (123 rooms played)
Posted on: 2024 april 07

In de postkamer

Al eerder op deze locatie geweest en deze room had ons zo verrast dat we snel nog een kamer wilde inplannen. The Lost Package stond op de lijst.

Ook deze kamer heeft ons positief verrast. Heeft een mooie aankleding, leuke puzzels en je zit echt in een verhaal.
Deze kamer is net iets anders dan de andere kamers op deze locatie, maar dit maakt hem zeker niet minder.

Alle kamers op deze locatie zijn echte aanraders!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:28 min

 

Super geslaagd kinderfeestje voor 9 jaar!

Met kinderfeest van onze dochter met 6 meiden de Lost Package geboekt. Ze vonden het lekker spannend en uitdagend maar konden het goed aan met slechts enkele hints. Ze kwamen er enthousiast uit. Ontvangstruimte ziet er top uit. En de service, zowel vooraf als bij ontvangst is super verzorgd en verwelkomend. Dikke aanrader, we komen zeker weer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2024

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel

 

GeepescapeGeepescapeEscaperMember since: 2023 February 18 (37 rooms played)
Posted on: 2024 february 25

Heerlijk puzzelen

Een super leuke kamer die we nog gingen doen omdat we lazen dat hij zou sluiten. We zijn super blij dat we deze nog hebben kunnen doen, het was heerlijk puzzelen en alles zat zo mooi vloeiend in elkaar. Hele verrassende kamer, leuk!


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  40:07 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Logica
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad

 

margodegraafmargodegraafEscaperMember since: 2018 March 25 (31 rooms played)
Posted on: 2024 february 28

Gave laatste kans

Deze escape room sluit op 31 maart, vandaar dat wij besloten om deze nog te spelen gezien The courtroom en The mission ook zulke toppers zijn. Deze room bevat geen acteurs en speelt heerlijk. Zit netjes in elkaar.


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:22 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

Manon vBVManon vBVJunior EscaperMember since: 2022 April 21 (10 rooms played)
Posted on: 2024 february 16

Leuk, maar niet enorm uitdagend

Leuk voor de afwisseling, maar iets meer spanning heeft onze voorkeur. Wel leuk ingericht, we missen de acteurs


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes  47:52 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal

 

nonotononotoSenior EscaperMember since: 2018 August 07 (68 rooms played)
Posted on: 2024 january 03

Leuke puzzelkamer

Leuke puzzelkamer met goede flow. Beter dan verwacht.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Team: Snelle Slakken

Escaped: Yes  43:56 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

SojowenSojowenJunior EscaperMember since: 2024 February 04 (6 rooms played)
Posted on: 2024 march 11

Leuk met kinderen

Na een zoektocht naar een escaperoom die geschikt was voor kinderen en voor mindervalide kwamen we uit op deze kamer. De kamer heeft leuke puzzles en is erg geschikt voor kinderen (wel onder begeleiding van een volwassene). Het had voor mij verder geen wow effect, misschien omdat ik eerder kamers had gespeeld die wat meer spectaculairder waren.
Mijn tip dan ook voor beginners is om te beginnen met kamers zoals deze. Prima te doen, leuk gemaakt.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Beleving

 

feetjefeetjeEscaperMember since: 2022 August 21 (31 rooms played)
Posted on: 2023 september 18

Beginnerskamer, wel leuk

leuke kamer maar ik vond het wel voor beginners (dan is het echte en hele leuke kamer hoor ).
We hadden het week record, geen hints ruime tijd over. Leuk thema.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  37:47 min


 • Diversiteit
 • Logica
 • Origineel

 

WouterWouterEscape ExpertMember since: 2021 August 11 (100 rooms played)
Posted on: 2023 august 17

We hebben U gemist..

! Tip voor twee spelers !

Leuk hoe deze kamer op zijn eigen manier al begint nog voor je gaat spelen. Bij het wachten op the Courtroom die we eerder speelden hadden we deze intro al meegekregen, we beloofden aan onze host dat we zouden doen alsof we van niks wisten en deze intro zorgde al voor een hele grappige situatie.

Al snel werd duidelijk wat voor kamer dit is: niet de jongste meer, maar gewoon lekker puzzelen en in tegenstelling tot de Courtroom super zelfstandig. We kregen wel de nodige hints, maar misschien juist door de intro voelde dit als ons avontuur. Er was ook een moment dat ik dacht: oja, we spelen een spel. Geen idee wat dat veroorzaakt heeft maar het klopte. De kamer deed wat ie moest doen en scoorde daarmee ruim voldoende. Achteraf had ik hem in volgorde gewisseld en the Courtroom als 2e gespeeld, maar daar is ook alles mee gezegd.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2023

Played with 2 persons

Team: Team Veter

Escaped: Yes  53:29 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

rderelirdereliEscape ApprenticeMember since: 2023 November 20 (2 rooms played)
Posted on: 2023 december 05

Leuk als beginnersspel!

Zeer leuke introductie en vriendelijk personeel. Spellen zijn origineel en afwisselend. Dit was mijn eerste escape room en ben er helemaal geobsedeerd door geworden :) kan niet wachten om de andere escape rooms ook te proberen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendMember since: 2018 October 07 (331 rooms played)
Posted on: 2023 july 16

Leuke kamer

Als je er toch bent is dit een leuke kamer om mee te pikken. We vlogen door de kamer heen en daarom zou ik hem voor 2 ervaren spelers aanbevelen, 4 is dan echt teveel.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  41:25 min


 • Goede service
 • Puzzels

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterMember since: 2018 December 31 (244 rooms played)
Posted on: 2023 july 17

Leuke kamer

Niet al te moeilijk als je een beetje ervaring hebt, maar zeker een leuke kamer. Ook erg leuk hoe het verhaal in de ontvangstruimte al begint.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  41:25 min


 • Origineel
 • Beleving

 

CarleinCarleinJunior EscaperMember since: 2021 September 21 (21 rooms played)
Posted on: 2023 july 03

Super leuk!

Echt een klassieke escape room. Hele leuke puzzels die erg afwisselen. Soms hersenkrakers en soms beste makkelijke puzzels. Het zorgt voor een goede mix.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  46:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

MelanieDMelanieDJunior EscaperMember since: 2023 February 13 (16 rooms played)
Posted on: 2023 june 11

Toffe en uitdagende kamer

Leuke puzzels, mooi opgezette kamers en leuk verhaal.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  43:56 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Sfeer

 

YescapersYescapersEscape ApprenticeMember since: 2022 September 22 (4 rooms played)
Posted on: 2023 january 29

Goed verzorgd

Wij doen als groep al tijden meerdere escaperooms. Op het moment zit 1 van ons in een rolstoel maar dat weerhoud ons er niet van om toch nog even een kamer mee te pakken. Uiteraard moest er nu wel gekeken worden naar welke geschikt was.

Bij binnenkomst moesten we met de rolstoel over een klein drempeltje. Echter de host kwam ons al snel tegemoet om haar hulp aan te bieden en gaf aan dat er eventueel ook een rolstoelingang was om de hoek.

Toen we compleet waren begon de escape room al in de lounge middels een acteur. Erg leuke toevoeging.

De kamer zelf was erg leuk! Een voorbeeld van hoe je op een relatief klein oppervlak toch een hele gave kamer kan bouwen met meerdere ruimtes. Over de rolstoeltoegankelijkheid was erg goed nagedacht. Tijdens de kamer zat er een host mee te kijken die indien nodig een extra deur opende voor de rolstoel.

De puzzels waren goed te doen en waren passend voor het verhaal.

We hebben een hele fijne middag gehad!

Een beetje off topic, maar toch wel het melden waard. Ik vind het in deze tijd wel het vermelden waard. In het toilet stond een doosje maandverband en een mand met diverse deobussen. Het is een klein gebaar, maar wel een teken van service.

Overall was de hele ervaring prettig en gastvrij.


Response by The Great Escape

2023 May 31

Yescapers, dankjewel voor deze mooie review! Het is voor ons ook erg waardevol te weten hoe The Lost Package ervaren wordt door een groep met een rolstoelgebruiker erbij in het gezelschap.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:08 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertMember since: 2022 January 01 (137 rooms played)
Posted on: 2022 december 11

As a wise man once said: ''Return to Sender''

Deze keer richting Zwolle voor ''The Great Escape'' we gingen hier vandaag alle 4 de escaperooms spelen, The Package, The Mission, The Deal & The Courtroom. We keken al een behoorlijke tijd uit naar deze kamers en hadden er dus ontzettend zin in.
We speelde vandaag met een combi team van ''De Drie Duitsers'' + guest, we waren vandaag dus met zijn 4e.
We werden netjes ontvangen en er was tijd voor een praatje en een drankje dit was super fijn

We begonnen vandaag bij The Package, ik ben nooit zon van geweest van postbodes of postzegels verzamelen maar toch was ik zeer benieuw. Je begon op een creatieve manier met je escaperoom, iets wat we niet verwacht hadden maar wat bij alle kamers bij The Great Escape in zijn eigen thema terug kwam. Dit was verassend en ik vond dit een super leuke toevoeging.

Onderweg naar de kamer kom je er achter hoeveel ruimte The Great Escape eigenlijk wel niet heeft, snel bij het postkantoor aangekomen begint het spel. Deze kamer vond ik de beste puzzelkamer bij The Great Escape en heb me mezelf hierdoor ontzettend vermaakt, we gingen er redelijk snel doorheen en er waren in deze kamer voor mij geen irritatie puntjes.

De puzzels op zichzelf waren leuk, goed in thema en interactief. Er is hier geen sprake van lineair puzzelen waardoor deze kamer prima te doen was met 4 personen. Elke keer als je een stuk door was wist je hier na mijn beeld heel goed of je al klaar was met een bepaald onderdeel of deze nog nodig had, dit is prettig en laat het spel soepel verlopen in plaats van het getwijfel bij alles of je iets wel of niet goed hebt gedaan.

Het verhaal van deze kamer was leuk, kwam voor bij ook goed genoeg naar voren in de kamer. Je wist waar je naartoe werkten en je liep van begin tot eind duidelijk door het verhaal geen.
Wij hadden een hele goede GM in deze kamer die ook bijpassend tips/opmerkingen gaf, dit haalde je niet uit je flow en als we is wat verkeerd deden omdat we overhaast waren loste hij dit passend op.

Al met al, een goede puzzels kamer en misschien wel een van de completere kamers bij The Great Escape.
Hou je van puzzelen is deze kamer zeker een aanraden en kan je hiervoor best naar Zwolle afrijzen, dan kan je meteen nog een andere leuke kamer meepakken bij The Great Escape!

Mensen van The Great Escape, super bedankt voor de leuke tijd en de gastvriendelijkheid. We zijn de gehele dag niks tekort gekomen en hebben ons ontzettend vermaakt! Wie weet tot snel.


Response by The Great Escape

2022 December 21

Hi, dankjewel voor de mooie review! Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad bij The Lost Package.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Team: De Drie Duitsers

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

MarkWegMarkWegEscape ExpertMember since: 2021 September 18 (80 rooms played)
Posted on: 2022 november 25

Goede gameflow!

Het is een oude kamer, met puzzels en een flow die je kent van de betere escapes. Verwacht geen horror, geen grote special effects. Bereid je voor op een klein uur puzzelen, oplossen, combineren en laat je in deze kamer verrassen. Eigenlijk is in iedere fase van het spel wel zo'n aangename verrassing. De kamer is goed te doen en dus ook lekker als je gewoon een keer lekker een kamer wilt halen. Als wat ervaren groep hadden we geen grote moeite met de opgaven, maar konden we er ons ook allemaal goed mee bezig houden.

De kamer biedt dus voor de verschillende typen spelers aanbod, en de manier waarop het geheel verloopt is erg goed: je hebt genoeg te doen.
Heel klein minpuntje? We hadden best wat tijd over. Zou het dan toch net iets te gemakkelijk zijn? We hadden het anderzijds ook weer niet in de gaten, dat we er al waren en het leek dus niet te kort.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in November 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  43:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica
 • Kort

 

CasturiiCasturiiEscape EnigmaMember since: 2019 September 04 (265 rooms played)
Posted on: 2022 october 27

Lost and Fou- Wacht, dat is een andere kamer!

Na lang uitstellen was het eindelijk zo ver voor ons om de vier kamers van The Great Escape te spelen! Na voor een prima prijsje te parkeren in een nabije parkeergarage stappen we de luxe ontvangstruimte in. Een prachtig uitgebreide lounge met een bar en zat zitplaatsen. Zulke weelde zie je eigenlijk nooit bij een ontvangstruimte! Het is er vanaf het begin tot sluitingstijd ontzettend druk. Veel grotere groepen en vooral bedrijven lijken hier langs te komen. Gelukkig is de service top! Ondanks de drukte is er zat tijd en oog voor ons en we voelen ons gelijk welkom.
Onverwachts beginnen we met een grappige en immersieve intro, waarna we zelf naar de kamer moeten gaan. Geen uitgebreide uitleg of andere onzin, maar gelijk lekker spelen! Er is een belangrijk pakket verloren geraakt bij het postkantoor en aan ons de taak om het terug te vinden!

The Lost Package is de oudste kamer van TGE en de enige op deze locatie die "maar" 60 minuten duurt en zonder acteur is. Echter maakt dit het totaal geen minderwaardige kamer! Door de intro hebben we gelijk zin om aan de slag te gaan. Er is duidelijk nagedacht over de kwaliteit van licht en geluid en dat doet het goed bij mij. Soms mis ik wel wat meer decor en ontbreekt de afwerking. Je zit in de kelder van het pand, dus het kan enigszins vergeven worden, maar soms oogt het me net TE kaal. Het is ook zonde als je speakers en dergelijke zo ziet hangen.
Het verhaal is even zoeken, maar het wordt naarmate het spel vordert duidelijk. Veel lof voor dat het in het spel is verwerkt door middel van puzzels en gameplay in plaats van ellenlange stukken tekst of video's. TGE weten goed hoe ze een verhaal moeten vertellen in het spel, speaking of which...

Het spelverloop is ook heerlijk! We waren van tevoren bang om een klein kamertje te krijgen met duizend hangslotjes, maar niks is minder waar. De flow hebben we vanaf het begin goed te pakken, maar we worden desondanks soms uitgedaagd. Hoewel de puzzels misschien niet allemaal even vernieuwend zijn, zijn ze zeker vermakelijk en afwisselend. Het zijn ook veel puzzels, dus dit is mogelijk nog best een pittige kamer.
De kamer blijft maar verrassen en de ene opgeloste puzzel na de andere onthult nog meer leuks om te doen. Het is een werkelijk buffet aan spelplezier! Wederom zijn de hosts bij het napraten aanstekelijk enthousiast en duidelijk trots op het bedrijf!

Wat een onverwachts leuke kamer! Heerlijke flow, duidelijk plot, uitgebreid, leuke ideetjes, ik kon hier mijn lol op. Qua decor en afwerking kan het wat beter, maar zeker gezien de leeftijd van de kamer ben ik aangenaam verrast. Sterker nog, ik zou hem, net zoals alle andere kamers hier, zeker aanbevelen. Begin wel met The Lost Package, want de andere kamers zijn nog toffer!


Response by The Great Escape

2022 December 21

Hi, dankjewel voor de mooie review! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad in The Lost Package. Ook dank voor de feedback over de aankleding. Dit nemen we zeker mee!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:06 min


 • Heerlijke flow
 • Onverwachts uitgebreid
 • Afwisselend spelverloop
 • Die intro!
 • Top hosts!
 • Decor hier en daar te kaal
 • Afwerking kan scherper

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great

8 other rooms on this location