Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Hunting Season

Zoersel, Belgium

Closed now

70 minutes

2 - 6

14 year

Read reviews

More about Hunting Season

Despite the wipers on the windshield, your view remains cloudy due to the pouring rain.This definitely is not the best of moments for your car to break down. Lightning strikes,and you see the silhouette of an old house in that short burst of light. You run over thereto ring the doorbell. Through the window, you see the fire illuminating a group of huntingtrophies who stare back anxiously. Their looks tell you that it is better to take a right turn, but the door is already opening.


Themes

Mystery

Thriller

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

Video playback

NLEN

Toilet available

Free parking

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

187 likes

1285 visitors

76.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Herentalsebaan 47
2980, Zoersel
Belgium

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

633 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (291 rooms played)
Posted on: 2021 august 30

Spanning gedurende de hele kamer

Een kamer die al lang op mijn lijstje stond. Ik keek er dan ook echt naar uit om Hunting Season eindelijk te spelen. Eigenlijk was de kamer niet te reserveren (waarschijnlijk vakantie), maar na contact via de mail was het toch mogelijk om de kamer te spelen. Allereerst meteen; Chapeau dat dit mogelijk was!

Vanaf moment 1 zit de spanning er meteen goed in. Het 'doel' van de kamer is nog niet meteen duidelijk, maar het is wel degelijk duidelijk dat je voorzichtig moet zijn. Na het zien van de intro begint de kamer en konden we aan de slag. We gingen over het algemeen vrij vlot door de puzzels heen. Het zijn - veelal - originele puzzels die ik nog niet eerder had gezien. Sommige puzzels wat ver gezocht, andere weer heel logisch.

Het enige waar ik me écht aan stoor is als er tijdens het spel de kamer gereset wordt. Het maakt in feiten niets uit als je niet meer op een bepaalde plek komt, dat was hier echter wel het geval. Spullen waren al terug op hun plek gelegd terwijl we nog aan het spelen waren. Ook was op een bepaald punt in het spel zelfs te zien hoe de gamemaster het spel aan het resetten was. Dat neemt je meteen weg uit het verhaal.

Maar; dat neemt niet weg dat dit een zeer goede kamer is van hoog niveau. Gaaf verhaal, toffe puzzels en een goede spanning gedurende de kamer. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe kamer. We reizen dus graag nog eens af naar Zoersel!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  GijssambeekDrs-jlcMarieke

GijssambeekGijssambeekEscape GuruMember since: 2022 January 01 (158 rooms played)
Posted on: 2022 july 05

Opgejaagd door de jager

Hunting season, een kamer waar ik ontzettend door verrast was. Deze dag hadden we zowel toy factory als huting season gepland we begonnen bij hunting season en speelde deze kamers met 6 personen.

Direct toen we de kamer instapte kwam je in de kille sfeer terecht je voelde de rillen over je rug gaan terwijl het verhaal werd vertelt. de puzzels waren zeer creatief en is een echt plus punt voor mij ook omdat al deze puzzels gaaf paste bij het verhaal en de sfeer. steeds verder in de kamer bleef je op je hoede en bleef de spanning op een gezonden manier bij je. Bij het behalen van de kamer (Wat ons natuurlijk zonder moeite was gelukt) voelde je ook echt in het verhaal alsof je succesvol was.

Deze kamer staat voor mij persoonlijk tussen mijn beste kamers vooral omdat het verhaal en de sfeer mij erg aansprak.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in July 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Spannend
 • Decor

  sjephanieDrs-jlc

karolien_clkarolien_clJunior EscaperMember since: 2019 January 12 (14 rooms played)
Posted on: 2020 january 30

Oh deer!

Dit was een topper! Van het begin tot het einde, hebben we genoten! De inkleding en het verhaal waren zo goed uitgewerkt, dat het ons direct deed inleven. Het zorgde voor spanning en een leuke sfeer tijden het spelen. Er waren enkele verassende elementen aanwezig in het spel. De puzzels waren aangenaam en oplosbaar. Het was een topervaring die zorgde voor weer een mooie herinnering.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 5 persons

Team: De nachtegalen

Escaped: Yes


 • Technische mooie uitvoering
 • Sterk verhaal met oog voor details
 • Schitterende inkleding van de kamers
 • Haalbare puzzels

  karolien_clWout V

Jonas Naert (4 rooms played)
Posted on: 2019 august 17

Spannende belevenis

Een unieke escape room waarbij je echt opgaat in het verhaal. Ook is het heel leuk dat het verder gaat dan cijfer- of lettersloten. Een echte aanrader voor team building of familie uitstap!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke intro, je komt direct in de sfeer
 • Niets

  DAnthoWout V

mitch2304mitch2304Escape MasterMember since: 2018 November 26 (208 rooms played)
Posted on: 2019 april 08

Spanning zonder het enge

Voor de aller eerste keer naar Belgie af gereist voor een Escape. Deze zou zo ontzettend gaaf moeten zijn, dus waren we ontzettend nieuwschierig wat zich in de Escape afspeelde.

Aangekomen bij de Escape, vroegen we ons af of we wel goed zaten, maar na even rond gelopen te hebben langs het pand, zaten we toch goed. Hier begon de ervaring al.

Alles klopte aan deze Escape! Spanning (zonder de schrikeffecten), samenwering, geen cijfersloten, leuke host, zo ontzettend veel originele elementen en geweldige aankleding. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Helaas zijn er maar 60 minuten die je krijgt. Had graag wat langer gebleven zodat we beter konden rondkijken.

Dit is een Escape pareltje die ik iedereen aanraad!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Begeleiding
 • Aankleding
 • Orginele puzzels
 • Verassende elementen
 • Geen

  Jelle van DongenWout V

Spannend

Fijne ontvangst
Toffe escaperoom vol spanning
Mooie effecten en kamer
Leuke puzzels


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  08:23 min


 • Spannend
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs

  Deroo Shantii

onze 1e ervaring met een escape en we hebben de smaak te pakken

voor onze 1e escape room hadden we de hunting season uitgekozen.
we wisten nog niet goed wat we konden verwachten maar het werd een heel leuke ervaring
afwisselende puzzels, fraaie setting en mooi aangeklede kamers.
helaas zijn we er niet uit geraakt. het was tenslotte onze 1e keer als team dus nog geen ervaring en niet op elkaar ingespeeld
maar hierdoor hebben we wel de smaak te pakken gekregen


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Diversiteit
 • geluid stond soms iets te hard

  Elke Orens

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (227 rooms played)
Posted on: 2022 january 10

Pracht Jacht

Na lang mijmeren ben ik toch maar eens een review gaan schrijven. Ik vond mezelf nooit volwaardig ‘escaper' genoeg om een mening te mogen hebben over escape rooms. Echter nu ik de grens van 35 escape rooms gepasseerd ben, lijkt het me toch leuk om het één en ander te delen. Dus daar komt ‘ie, mijn eerste review van mijn 36ste escape room…

Met ons ‘Verblauwkes'-team (4 personen) zijn we naar België afgereisd. Om precies te zijn naar Zoersel bij Antwerpen. Deze reis hebben we gemaakt om twee escape rooms te spelen, die bij ons allen al lang op het lijstje stonden. Vooral de eerste room: ‘Hunting Season'.

We werden welkom geheten door een vriendelijke mevrouw en leste onze dorsten voordat we de kamer binnen gingen. Ineens werd er van host gewisseld, de mevrouw verdween en maakte plaats voor een jonge man. Met veel bravoure leidde hij ons in in het verhaal. Wat een top performance!
Het spel kon beginnen.

Het is een leuke kamer die super mooi is gedecoreerd. De puzzels zijn afwisselend en lineair. Ik heb persoonlijk géén probleem met een lineaire kamer, mits (en dat was één keer het geval) je echt staat te kijken hoe andere teamleden een puzzel oplossen, zonder dat je daar zelf echt invloed op kunt hebben. Met ander woorden; dat je even moet wachten. Aan mijn gekozen taalgebruik bemerk je waarschijnlijk al, dat het in dit geval totaal géén probleem was en niets afdeed aan de kamer.

Het verhaal is duidelijk met een kop en een staart. Je weet wat je taak is; wat je komt en moet doen. Het slot is leuk. Ik vind het altijd leuk als er een persoonlijke touch wordt toegevoegd aan een kamer.

Wat ik het aller beste vind aan deze kamer is hoe hier gebruik gemaakt is van geluid. De beleving wordt door gebruik van geluid (hoorspelachtig geluid) vergroot. Ik heb dit zelden zo gezien in een escape room. Persoonlijk houd ik van suggestieve manieren om een verhaal te vertellen. Niet gewoon een filmpje waarin letterlijk wordt uitgebeeld wat het verhaal is, maar op een manier waarbij je iets aan je eigen verbeelding over mag laten. Dit is de grootste pré van deze room, wat mij betreft.

Al bij al; Ga deze kamer spelen. Het is een aanrader!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel de kamer met niet meer dan vier personen (i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte)
- Als je alle twee de kamers speelt op deze locatie, speel dan eerst deze (waarom zie je wellicht in de review van de andere kamer 😉 )

Ik bedank Escaperoom Antwerpen voor het maken en onderhouden van deze kamer!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2022

Played with 4 persons

Team: Verblauwkes

Escaped: Yes


 • Geluid
 • Beleving
 • Verhaal
 • Afwisseling in puzzels

  sjephanie

sjephaniesjephanieEscape GuruMember since: 2021 August 12 (223 rooms played)
Posted on: 2022 january 10

Schiet mij maar lek

Hoppa, met 4 man in de auto en op naar Zoersel. Dit is zo'n kamer waar ik me al een behoorlijke tijd op heb verheugd. En terecht, is vandaag maar weer gebleken!

We werden kort ontvangen door een vriendelijke mevrouw en na een drankje mochten we dan de jagershut betreden. Daar werd onze oorspronkelijke host vervangen door (achteraf bleek) de eigenaar, die meteen een passend sfeertje wist neer te zetten. Al bij de entree van de kamer ben je direct op je hoede.

Nou, beginnen dan maar! Je waant je in een prachtig decor waarbij de puzzels subtiel in zijn verweven. Er hangt nou niet echt een gezellig sfeertje. Dit wordt krachtig neergezet doormiddel van licht en vooral geluid. Enige minpuntje hier is dat het op een bepaald moment wel érg donker was waardoor het naar ons idee relatief moeilijk was om een puzzel op te lossen. Maar goed, verder heb ik hier weinig last van gehad want het past natuurlijk wel in de spanning die de eigenaar hier neer wil zetten.

Ik vond de puzzels oprecht leuk om te doen, flink veel afwisseling en origineel. Ook zaten er een paar verrassende effecten in de kamer, echt heel tof. Het bleef tot het einde spannend of we hem zouden halen, en met iets minder dan 2 minuten op de klok zijn we ontsnapt. En dat terwijl ik niet persé het gevoel heb gehad dat we écht vast zaten. Genoeg te zien en te doen dus!

Al met al mag ik wel concluderen dat ons bezoek aan Zoersel flink geslaagd is. Ik ben blij dat ik eindelijk deze kamer heb kunnen spelen en zou ook zeker iedereen aanraden om deze te doen. Een echte escape klassieker!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2022

Played with 4 persons

Team: Verblauwkes

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend

  Stan

Anthony TeunenAnthony TeunenEscape GuruMember since: 2021 July 11 (9 rooms played)
Posted on: 2021 december 13

Origineel, uitdagend

Op een regenachtige vrijdagavond zijn wij vertrokken om Hunting Season te gaan spelen bij Escaperoom Antwerp.
De locatie ligt in het midden van een woonwijk, niet direct waar je een escaperoom zou verwachten en dit past perfect bij het verhaal.

De ontvangstruimte is dan weer helemaal niet aangekleed om aan te sluiten of je voor te bereiden op wat er komt maar een redelijk sobere wachtzaal. De host is zeer vriendelijk en eens hij je mee neemt naar de eerste deel van de escape slaagt hij er perfect in om je mee te slepen in het verhaal, niet te eng, maar toch spannend. Wij hebben het als gezinsuitstap gedaan en je kon de angst toch wel voelen.

De puzzels vond ik allemaal zeer origineel en niets wat ik tegenkwam was een variant op een vaak gebruikte puzzel en zelfs al kwamen er elementen voor die verband houden met bekende puzzels hadden ze volledig hun eigen karakter.

Spijtig genoeg hebben wij het einde juist niet gehaald en er was geen duidelijke manier om achter tips te vragen, soms kwamen ze spontaan maar als een gezin met kinderen vind ik dat het toch wel iets meer mocht zijn om de deelnemers toch een beetje verder te helpen. Als ik er met 4 andere volwassenen zou staan zou ik het wel dan weer minder verwachten dus het is begrijpelijk dat het niet altijd mogelijk is. Sommige mensen willen natuurlijk geen tips.

Voor de decor heb ik niets dan lof, de aankleding is mooi en alles is piekfijn in orde. Wij hebben ook even stil gestaan en alles bewonderd. Hierdoor zijn wij dan waarschijnlijk ook tijd verloren :-) Echt super mooi.

Je kan ons binnenkort wel terug verwachten om de Toy Factory te komen spelen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in December 2021

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Decor

  Bjorn Evens

CasturiiCasturiiEscape EnigmaMember since: 2019 September 04 (270 rooms played)
Posted on: 2021 september 03

Bovenaan de Voedselketen

Toen wij besloten een reis naar België te maken om daar diverse kamers te spelen was er één kamer waar de verwachtingen bijzonder hoog bij waren: Hunting Season. De hoogst beoordeelde Belgische kamer op Escapetalk, dan heb je wat waar te maken. Ik kan je vertellen, die verwachtingen zijn volledig ingelost! Hunting Season staat met recht en rede bovenaan de ranking!
We kunnen ons voorbereiden op het spel in een redelijk simpele ontvangstruimte. De ruimte is simpel en niet al te groot. Tevens leidt het enorme Coca Cola logo aan de muur tot enig vermaak. Na een leuke intro is de toon snel gezet. Het enthousiasme spat er van af, echt heerlijk om dat plezier bij de eigenaar zelf te zien.

De sfeer bij Hunting Season is lekker grimmig. Het decor ziet er uit als een fatsoenlijk jachthuis, waarbij (eindelijk) veel aandacht naar de afwerking is gegaan. De prachtige soundtracks, de verschillende spannende momentjes, de afwisseling, de onverwachtse twists en turns (en zelfs een mini-mindfuck) komen mooi samen in een thriller film van een uur. De spanningsboog staat strak en tot je de kamer uit bent wordt dit op meesterlijke wijze vol gehouden. Dit is mede door het simpele, doch zeer duistere, verhaal dat zonder een woord verteld wordt. Meer heb je ook niet nodig. Het is ook niet nodig om tig brieven over verraad en liefde te moeten lezen in een escape room. Hunting Season begrijpt heel goed het principe van: Show, don't tell!
Het enige dat me lastig viel is dat ik niet helemaal begreep hoe ons verhaal begon. Hoe zijn we daar terecht gekomen? Dit klinkt misschien logisch te beantwoorden, maar als je de kamer gespeeld hebt zul je denk ik wel snappen wat ik bedoel.

Gelukkig ziet de kamer er niet alleen goed uit, maar speelt hij ook heerlijk. De afwisseling van de puzzels is subliem. Nooit te lang met een puzzel bezig en de afwisseling blijft er in. Wij waren met een speeltijd van 54:23 de kamer uit en hebben geen moment stil gestaan. Het is best een pittige kamer en als je hem wil halen zou je wel eens door moeten pakken. Ik vond de balans persoonlijk heerlijk. Veel liever 55 minuten strijden voor de overwinning dan makkelijk binnen 45 minuten buiten.
Het hintsysteem is ook fantastisch door hoe subtiel en speels het is. Het voelt meer als een serie aan suggesties en duwtjes in de juiste richting dan gewoon "Doe dit". Het laat heel veel macht in de handen van de spelers en blijft in thema. Ik vond dit heerlijk en het liet mij alleen maar meer verdwijnen in de ervaring, in plaats van dat het mij er uit haalde.

Aan het einde konden we de kamer nog even doorlopen en uitvoerig bespreken met de enthousiaste eigenaar, die we bekogelden met vraag na vraag. Leuk om de passie voor het vak zo terug te zien en om te zien wat er nog meer gepland staat! Als dit de allereerste kamer is die je maakt, wat zal de tweede dan voor beest zijn?
Hunting Season is een prachtige all-rounder die eigenlijk alles goed doet! Dit is een kamer die ervaren bedrijven als hun derde of vierde kamer bouwen en Escaperoom Antwerp zet het gewoon als hun eerste poging neer. Het oog voor detail en de liefde voor het vak stralen er werkelijk van af. Hun nieuwe kamer, The Toy Factory, zou eind dit jaar af moeten zijn en dan zie je mij zeker terug! Waidmanns heil!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes  54:23 min


 • Afwerking en prachtig decor
 • Heerlijke muziek
 • Sfeer is spot on
 • Creatieve en uitdagende puzzels
 • Hintsysteem
 • Verhaal is lekker simpel en grimmig
 • Abrupt einde

  bilipe

Heel toffe ervaring!

Als je je vrienden nog beter wil leren kennen en een avontuur met hen wil delen dan is dit de ideale setting.
Ik wilde eens iets nieuws op mijn verjaardag en boekte deze escaperoom. Het werd een onvergetelijke verjaardag, spannend en leuk.
De puzzels zitten goed in elkaar en de setting is perfect aangepast aan het thema.
Over het ontwerp van deze kamer werd met veel passie nagedacht. De puzzels zijn gevarieerd, tot mijn grote vreugde, want ik wilde liefst niet teveel hoofdrekenen. Het was onze eerste escaperoom en we sneuvelden in de laatste kamer. Toch hebben we er allen veel plezier aan beleefd en waren we al heel fier dat we zo ver geraakt waren. Je hoeft deze escape niet uit te spelen om er plezier aan te beleven, zo hebben de specialisten van dit spel er ook nog een uitdaging aan.

We werden zeer goed ontvangen en konden nadien napraten. Ik denk dat we allen de smaak te pakken hebben en dat we dit nog meer zullen doen in de toekomst.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Escaped: No

  Wout V

Annick Herremans (2 rooms played)
Posted on: 2020 february 04

Spannend en verrassend, van begin tot einde en daarna...

Na een warme ontvangst, een geweldige inleef-intro in het "hunting season" verhaal waarin bezoekers worden ondergedompeld, begint een sneltrein van verrassingen, ervaringen, en sensaties voor zowat alle zintuigen. Werkelijk over alles is nagedacht in het jachtverhaal en de kamer is fantastisch goed ontworpen. Ook na de ontsnapping (of niet-ontsnapping) is er nog ruim de tijd om na te kaarten. Een zalig spel – aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in February 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  Wout V

TaxFlow (1 room played)
Posted on: 2020 january 27

1ste keer Escape Room en meteen een voltreffer!

Na lang nadenken en zoeken naar een geschikte activiteit voor onze teambuilding kwamen we hier terecht. Niet iedereen was laaiend enthousiast over een Escape room als activiteit (spelletjes spelen is niet iedereen zijn ding :-) maar na afloop klonken er alleen maar positieve woorden over onze namiddag. 3 van de 4 hadden nog nooit een Escape Room bezocht maar als 1ste keer kon deze wel tellen! We kregen eerst een duidelijk uitleg over wat ons te wachten stond zonder daarbij teveel weg te geven, het werd spannend gemaakt door te doen alsof we écht in het huis waren, we kregen een inleidend filmpje te zien,... kortom, qua inleving zat het meteen goed. Als leken duurde het natuurlijk even voordat we op gang kwamen, maar gelukkig werden we af en toe op gang geholpen door een stem of lichteffecten. Zo zijn we toch nog vrij ver geraakt maar helaas zijn we niet kunnen ontsnappen. Het spel zit erg goed ineen, met heel wat visual effects en situaties die het spannend houden. Het was zeker niet makkelijk, maar dat maakte het juist tof. We vinden het een absolute aanrader en hopen dat er snel een 2de komt!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Escaped: No


 • In de buurt
 • Spannende visual effects
 • Inkleding volledig in sfeer
 • Toffe gastheer
 • Tips als het nodig is
 • Geen

  Wout V

maarten_dingsmaarten_dingsEscaperMember since: 2018 January 03 (53 rooms played)
Posted on: 2020 february 23

Premium kamer!

Deze kamer behoort op dit moment tot de top van heel Nederland en België samen.

De ontvangst was heel hartelijk en we voelden ons meteen welkom.
De uitleg van de kamer was anders dan bij andere escape rooms. Leuk gedaan.

De sfeer was erg goed neergezet met behulp van geluidseffecten en muziek, maar ook hoe met het licht werd omgegaan. Top.

Het verhaal is leuk bedacht.

De puzzels waren leuk bedacht en van voldoende niveau. De laatste puzzel vonden we wat lastig en we zijn op het nippertje ontsnapt!

Qua spanning is de kamer goed te doen. Hij is niet te eng. Je bent wel steeds alert.

Een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • De sfeer is subliem neergezet
 • Hartelijke ontvangst
 • Leuke puzzels
 • Hint systeem is uniek
 • Het verhaal
 • Wanneer komt de volgende kamer?

  Wout V

ilonaabilonaabEscaperMember since: 2019 September 22 (82 rooms played)
Posted on: 2020 february 04

Nummer 1!

Na 26 escape rooms gespeeld te hebben, staat deze escape room op nummer 1. En dat zal niet snel veranderen.

Het ontvangst was aangenaam en we werden direct meegesleept in het verhaal. Ook in de escape room zelf ben je heel hard bezig met het verhaal, los van de puzzels. Dit zorgt natuurlijk voor een topervaring!

De inkleding van de kamer was geweldig, net zoals de puzzels, die slotjesvrij waren! De puzzels waren niet super gemakkelijk, en om dan het antwoord zelf te vinden, is leuk!

DIT WAS EEN BELEVING die wij nooit meer zullen vergeten en aan iedereen zullen aanraden!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Team: TeamBiood

Escaped: Yes

  Wout V

StringzStringzEscaperMember since: 2019 September 01 (23 rooms played)
Posted on: 2019 september 01

Spannend, ruim en een echte beleving

De maker/eigenaar van deze escape room is niet alleen zelf escape room enthousiast maar ook werkzaam in de entertainment sector en dat merkt je aan alles.

Er zit een goed uitgewerkt verhaal achter de room, met een aangename dosis spanning, waar de intro, aankleding en atmosfeer (inclusief enkele speciale effecten) prachtig bij aansluiten en er is veel oog voor detail. De puzzels zijn afwisselend, de ene al wat uitdagender dan de ander en vloeien mooi in elkaar over via ingenieuze volautomatische systemen. Er is ook duidelijk aandacht besteed aan het aanpassen van de kamer zodat je niet onnodig op het verkeerde been wordt gezet (als je niet achter een schilderij moet kijken, zal het bv. ook netjes vastgemaakt zijn), iets waar enkelen onder ons zich in eerdere escape ervaringen danig aan gestoord hebben.

Globaal genomen is de moeilijkheidsgraad best pittig te noemen (wij ontsnapten nipt), maar de vaart wordt er goed ingehouden dankzij subtiele (via lichteffecten) en minder subtiele (via voice over) hints die voorkomen dat je gefrustreerd kan raken, maar die je ook zeker niet zonder meer de pap in de mond lepelen. Enkele locatiewissels binnenin de kamer zelf maken het spel compleet.

Tot slot is de eigenaar ook nog bereid tot een aangename nabespreking waarbij je meer te weten komt over de werking van de kamer. Kortom, een echte aanrader met een verdiende topscore.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes  59:44 min


 • Mooie puzzels
 • Spannend verhaal
 • leuke sfeer

  Wout V

bendelerbendelerJunior EscaperMember since: 2017 August 31 (35 rooms played)
Posted on: 2019 september 01

Na meer dan 30 kamers, is dit een van de beste!

Wat een pareltje is deze Hunting Season! Alles zit goed in elkaar, loopt als golven in elkaar over. Niet te makkelijk, niet te moeilijk. Een echte aanrader! Vandaag doen we twee kamers. Deze in Zoersel en die in Retie.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • (Balans in) afwisseling
 • Geen sloten
 • Goede volgorde
 • Degelijk
 • Geen overbodige attributen
 • Goede inleiding

  Wout V

Lore (5 rooms played)
Posted on: 2019 september 01

Geweldig

Hele leuke kamer met een goed verhaal!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  Wout V

Sven (10 rooms played)
Posted on: 2019 september 02

Geweldige Escaperoomervaring!

Bij binnenkomst werden we goed ontvangen! Meteen een duidelijke uitleg en we kregen er meteen zin in. Eenmaal in de kamer nog wat laatste info geheel in stijl uitgelegd, we kregen al meteen de spanning mee! Prachtige vormgegeven kamer, duidelijke, logische puzzels die goed bij het thema passen! We hebben echt een geweldige ervaring gehad. Alles klopte van begin tot eind! Deze kamer is leuk voor een ervaren groep zoals wij, maar ook voor de eerste keer! Als je deze kamer doet dan wil je meteen meer! Echt een aanrader voor iedereen! Voor de Nederlanders: het ligt echt net over de grens in België. Dus helemaal voor Brabanders ontzettend makkelijk bereikbaar!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Goed vormgegeven
 • Goede puzzels
 • Goede prijs

  Wout V

yantoyantoEscape ApprenticeMember since: 2019 August 16 (1 room played)
Posted on: 2019 august 16

Het was GEWELDIG!

Deze escape room is een echte aanrader. Het zit heel goed in elkaar. Een goed meeslepend verhaal en de moeilijkheidsgraad was goed te doen. Er creëert een leuke sfeer is was SUPER leuk!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Is er niet ;)

  Wout V

Britt (1 room played)
Posted on: 2019 august 04

Geweldige ervaring!!

De escape room is echt de moeite waard, verhaal zit super goed ineen! Coole special effects, fijne raadsels en heel veel afwisseling! Echt een aanrader voor allen!!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Wout V

wim_bollenwim_bollenJunior EscaperMember since: 2017 June 06 (25 rooms played)
Posted on: 2019 august 07

Must do!

Terecht op de eerste plaats van beste escape room in België. De passie van de jonge (en knappe!) uitbater zorgt ervoor dat je meteen in het verhaal wordt opgezogen. De technisch uitgeruste kamer is mooi doordacht. Alle details zijn subtiel verwerkt en aan alles is gedacht. Het is een ware beleving voor alle zintuigen. De puzzels zijn enorm leuk en uitdagend. Enkel superlatieven om deze kamer toe te juichen en te bejubelen. Wij hopen dat escape room Antwerp snel afkomt met een nieuwe kamer want wij komen die als eerste spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke en originele verhaallijn
 • Mooi decor
 • Enthousiaste uitbater
 • Topkamer!

  Wout V

Jill (6 rooms played)
Posted on: 2019 august 02

Wauw! Origineel, spannend en levensecht!

Het was een waanzinnig mooie escape room. Vele technische snufjes die het nog graver maakten. Super origineel, doordacht en eens iets zonder cijfersloten! Een must do!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Levensechte inrichting
 • Origineel

  Wout V

J-ManJ-ManEscaperMember since: 2019 August 01 (35 rooms played)
Posted on: 2019 august 01

GE-WEL-DIG!!

Beste Escaperoom dat ik tot nu toe gedaan heb! Mooie kamer, mooi aangekleed, leuk verhaal, echt een aanrader! Spijtig dat de maker nog geen andere kamers heeft want hier ben ik zeker benieuwd naar. Mijn verwachtingen naar andere escaperooms zijn hoog en hier was ik echt van onder de indruk! Wat ik ook wel belangrijk vind is het gesprek vooraf en nadien met de uitbater, zeer aangenaam!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Mooi aangekleed
 • Leuke 'doe' puzzels
 • Variatie
 • Thema

  Wout V

The BeastThe BeastEscape ApprenticeMember since: 2019 July 31 (2 rooms played)
Posted on: 2019 july 31

Waanzinnige escaperoom met een unieke beleving

Top escaperoom.
Super opbouw van het verhaal.
Coole special effects.
Zeer realistisch.
Toffe opdrachten.
En natuurlijk een keitoffe gastheer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 6 persons

Escaped: No

  Wout V

Load more reviews