Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

De wraak van Han

Mechelen, Belgium

Open now

Top #12

70 minutes

2 - 6

8 year

Read reviews

More about De wraak van Han

Het is een hete zomer in Mechelen. De temperaturen swingen al enkele weken de pan uit. Mensen zoeken verkoeling en de vraag naar nieuwe airco installaties boomt.

Het succesvolle Aircotech, onder leiding van Michel Aerts, is dringend op zoek naar nieuwe installateurs. Misschien ben jij wel het nieuwe talent dat hij zoekt?

Ondertussen wordt het nieuws al enkele dagen beheerst door een opmerkelijke inbraak in het Inram Research Center. Enkele ongure types gingen er aan de haal met een bijzonder gevaarlijk product….


Properties

No wheelchair access

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

69 likes

519 visitors

98.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Haverwerf 7
2800, Mechelen
Belgium

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

BEFEB Giftcard Usable at 106+ rooms

206 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (278 rooms played)
Posted on: 2023 april 19

Simpelweg; wauw!

Na een goede opwarmer te hebben gehad in Mechelen, konden we door naar de volgende kamer in dezelfde stad. Een kamer die vanaf begin af aan al op mijn wishlist stond: 'De wraak van Han'. Normaal vind ik het altijd een beetje 'tricky' om een kamer te spelen die recent is geopend. Echter hoorde ik van zo veel andere escapers dat de Wraak van Han een echte topkamer was, dat we hem wel MOESTEN spelen!

Vol spanning dus op naar de Gouden Kooi. Vorige keer was ik best onder de indruk van het decor van 'Sint Rumoldus', dus hopelijk zouden ze dit kunnen overtreffen. We werden vriendelijk onthaald in de ontvangstruimte, waar het gezellig druk was. We konden even rustig plaatsnemen omdat de kamer nog gereedgemaakt kon worden. Gelukkig is de ontvangstruimte ruim genoeg om even rustig te wachten.

Na even kort gewacht te hebben, konden we beginnen met een korte introductie van onze host. Gelukkig voelde zij perfect aan dat we een ervaren groep waren en na een paar basisregels werden we onthaald door onze nieuwe collega. Als talenten in de 'airco branche' gaan we kijken of we kunnen gaan weken bij Aircotech. Onze host nam ons meteen perfect mee in het verhaal. Een verhaal waar ik heel benieuwd naar was waar het naartoe zou gaan, want wat een interessant onderwerp is dit!

De kamer wordt na deze introductie nóg verder ingeleid door een introductievideo. Van de vorige keer weet ik nog dat de introductievideo van Sint Rumoldus onwijs goed vond. Dat overtreffen ze deze keer weer. Deze video geeft je meteen een goede indruk over de kamer, is in hoge kwaliteit gefilmd, zitten leuke humoristische stukjes in én maakt een logische start naar de kamer.

Nou, na deze toffe introductie van de kamer konden we eindelijk gaan beginnen. De start is meteen goed. De sfeer zit er meteen goed in, het puzzelen kan beginnen en het decor ziet er netjes uit. De puzzelflow zit meteen goed en we blijven erg nieuwsgierig waar het verhaal naartoe gaat. De puzzels zelf zijn overigens allemaal in thema. Het zijn van die puzzels waarvan je in het begin denkt: "wat moeten we in godsnaam doen?". Maar al heel snel wordt het duidelijk wat je wel/niet kunt gebruiken en word je door de kamer erg goed gestuurd. Daarnaast is de feedback in de kamer erg sterk, er is altijd wel een geluidje of een lichtje wat knippert wanneer je iets goed doet.

We komen daarna in het middenstuk van de kamer, de flow blijft er voor ons echt heerlijk in zitten. Het is voor ons drieën wel flink aanpoten, er zitten flink veel puzzels in deze kamer. Maar het toffe blijft dat de puzzels over het algemeen steeds in thema blijven en de verhaallijn goed blijven volgen. Het decor wordt beetje bij beetje ook steeds beter. Tot op een bepaald hoogtepunt. Ik heb hier echt met open mond staan kijken wat ze hier hebben neergezet. Dit in combinatie met puzzels die volledig in thema zijn, wauw!

Waar we dachten klaar te zijn, volgde nog een overvloed aan puzzels. Het verhaal komt vrij logisch samen in een mooie finale. Hier en daar hadden de special effects misschien wat toffer gekund, maar het klopte wel wat er gebeurde. Met nog zo'n anderhalve minuut op de klok wisten we te 'ontsnappen'.

De Wraak van Han heeft wat mij betreft alles wat een goede escaperoom nodig heeft; een mooi decor, prima te volgen verhaal, puzzels die goed passen binnen het verhaal, een flinke dosis humor, goed gebruik van licht en geluid, kleine WTF-momentjes, etc. Hier en daar kan de afwerking in de kamer wellicht iets beter en ik heb me een beetje gestoord aan een bepaalde puzzels die helemaal buiten het thema viel. Maar dat zijn echt de minuscule puntjes. Mechelen heeft er weer een topkamer bij. Chapeau!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes

  Niklasanne_ter_horstMariekeDrs-jlcanouksjephanie

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (215 rooms played)
Posted on: 2023 april 19

Cool!

Wat hebben we het toch goed als escape room-liefhebbers in Nederland/België. Dat het niveau van escape rooms hier ontzettend hoog is qua innovatie, techniek en decor wisten we al een tijd. Maar het is zo knap dat het niveau hoog blijft en misschien zélf steeds hoger wordt 🥰.

Deze avond waren we met het team Ale Blie (3 personen) in Mechelen voor een escape-avondje. We sloten af met de kamer waarvoor we oorspronkelijk deze kant op gingen; De wraak van Han. Dit is de nieuwe kamer van De Gouden Kooi – Escape Experience. Onze verwachtingen waren toren hoog door de lovende kritieken die de kamer al direct kreeg, terwijl deze nog maar zo kort geopend was. Ik zal het alvast spoilen; de hoge verwachtingen zijn ingelost.

Je kunt dichtbij de locatie van De Gouden Kooi je auto parkeren in een parkeergarage (betaald). De locatie ligt midden in het centrum van het prachtige Mechelen. Het is absoluut de moeite waard om bij het bezoeken van deze escape room, ook wat te gaan genieten van de stad. We werden welkom geheten door een dame achter de receptie en mochten plaatsnemen in de mooie en ruime ontvangstruimte om te wachten tot onze gamehost ons kwam halen.

Toen onze gamehost kwam gaf hij ons in thema de instructies en een deel van de introductie van de kamer. Dat dit in thema gebeurd is een super toffe toevoeging. Vervolgens volgt de rest van de introductie door middel van een introvideo van mega kwaliteit. Dit is haast een ware speelfilm. Als nieuw aangenomen aircomonteurs mochten we op een wél heel bijzondere locatie een airco gaan repareren. Meer kan ik niet vertellen i.v.m. spoilers, maar geloof me, dit verhaal gaat alle kanten op.

Direct valt op dat het decor er geweldig uitziet. Je waant je daadwerkelijk op de plek waar je de airco moet gaan repareren. We spotten al direct details die aangaven dat in deze kamer niets aan het toeval is overgelaten. Overal is aan gedacht en bijna alles is tot in de puntjes afgewerkt. Hierbij zijn ook licht- en geluidseffecten meegenomen. Persoonlijk vind ik dat het decor en gebruik van licht en geluid steeds mooier en beter wordt gedurende het spel. Iedere volgende scene ziet er weer gaver uit dan de scene daarvoor én zo ga je maar door en door. Tja, ik zou hier heel graag heel veel over willen uitweiden, want ik heb wat dingen gezien waar ik écht heel enthousiast over werd qua decor, maar ja… Ik wil ook niets weggegeven over het verloop van het verhaal 😁….

Het verhaal is tevens iets wat ik tof vind aan De wraak van Han. Je doorloopt een plot wat ik ontzettend origineel vind en wat ik nog nooit eerder heb gezien. De puzzels sluiten hier ook goed op aan. Deze dragen af en toe zelfs bij aan het tot zijn recht komen van het verhaal. De flow in de kamer is prima. De kamer geeft zelf richting én feedback wanneer je aan het puzzelen bent. Op één kleine hint na – in het begin – hebben we eigenlijk géén hints nodig gehad en dat getuigt van een goede spelflow. Je speelt de kamer voornamelijk lineair (= puzzel voor puzzel oplossen) met af en toe een parallel momentje (= meerdere puzzels tegelijkertijd oplossen). Wél zou ik hierom aanraden om deze kamer met een kleine groep te spelen van maximaal vier personen.

Dan heb je nog de vele special effects in de kamer die ontzettend gaaf zijn, de humor die dit verhaal en de scenes an sich bevatten, de bijzondere bochten waarin je je af en toe moet wringen om iets voor elkaar te krijgen, de duur en het gevoel dat je maar door blijft gaan én nog veel meer aspecten waar ik nu even niet op kan komen… Netjes binnen de tijd wisten we aan De wraak van Han te ontsnappen. Zwetend en voldaan kwamen we de kamer uit. We werden super hartelijk opgevangen door onze gamehost, die met ons nog de kamer doorliep en ons zelfs nog wat ‘achter de schermen'-feitjes kon vertellen. Met een geweldig bevredigend gevoel konden wij weer terug naar Nederland. Wat was deze kamer ongelofelijk ‘cool'!

Al bij al; Absolute topkamer én zeker de moeite waard om hiervoor naar Mechelen te rijden 🤩. Decor, licht- en geluid, special effects, (origineel) verhaal én spelflow zijn ontzettend goed hier en van een hoog niveau. Ga deze kamer zeker weten spelen, je krijgt er géén spijt van.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineair spelverloop;
- Als je beide kamers op deze locatie speelt, bewaar deze dan als grande finale;
- Let tijdens het spelen goed op details en vergeet niet om eens rust te pakken en om je heen te kijken.

Beste mensen van De Gouden Kooi, bedankt voor jullie topservice. Jullie hebben een geweldige topkamer weten te bouwen. Proficiat daarmee én geniet van jullie succes. Hopelijk tot snel. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad bij jullie.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels / flow
 • Verhaal
 • Decor
 • Licht en geluid
 • Special effects

  anoukNiklasanne_ter_horstSemsjephanie

sjephaniesjephanieEscape GuruMember since: 2021 August 12 (205 rooms played)
Posted on: 2023 april 19

Alle Ramen Kunnen Open

Op een willekeurige dinsdagavond haasten wij ons naar Mechelen om twee kamers te spelen. Eén om ons op te warmen (pun intended) en één kamer die snel een plekje op onze wishlist én toplijsten wist te bemachtigen. Vandaar niet voor niets de willekeurige dinsdagavond, want de weekenden zitten propvol bij onze Han. Tijd om te ontdekken waarom!

De Gouden Kooi heeft een toffe ontvangstruimte waar we een korte, duidelijke intro in thema krijgen. Leuk man. Daarna genieten we van een film en de high production value spat ervan af. Dit is ook weer gaaf gedaan en biedt ons een mooie start van de kamer. Ja en dan… hier kan ik heel erg blij van worden. Het decor ziet er keinetjes uit en is tot op de kleine details uitgewerkt. We blijven verrast worden doormiddel van setting en effecten. De kamer is groot en je proeft dat er over alles is nagedacht.

Qua puzzels beginnen we wat stroefjes. Gelukkig hebben we een fijne host die een duwtje in de juiste richting geeft. We kunnen los! De flow zit dermate goed dat we de kamer verder hintloos (maar op het nippertje) uitspelen. Tof hoe de puzzels in het thema zijn verwerkt en bijdragen aan het verhaal.

Kijk, en daar wil ik ook even over uitwijden. Bankovervallen, drugs, politie en moord of heisa zijn thema's die geregeld terugkomen in kamers. En begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, want de uitvoering daarvan is wat telt. Maar een aircomonteur? What the hell moet je daar nou bij verwachten? Heerlijk vind ik het. Het is luchtig, bijzonder, niet te moeilijk en absoluut origineel. Ik heb gegierd om de poster en het fotomoment. Ik was misschien stiekem bang dat het zou eindigen in een van bovenstaande clichés, maar nee joh. Alles gaat helemaal left en ik hou ervan. Stay extra!

Een geweldig decor? Check. Een kamer die maar blijft duren? Check. Ondanks de experience toch aan de bak met puzzels? Dubbelcheck. De Wraak van Han mag terecht aansluiten bij de toppers. We hebben gelachen, genoten en flink ons best gedaan. Ik vind de puzzels dan ook niet moeilijk, maar het zijn er veel. Aan de bak dus! Vier personen is overigens het max aantal spelers wat ik zou aanraden qua spelverloop.

Naderhand hebben we nog nagekletst met onze host. Super fijn dat we hier nog tijd voor hadden en de passie rondom deze kamer aan te horen. Doen we graag! Jullie mogen terecht trots zijn op wat hier staat en ik rijd met plezier weer terug wanneer er een nieuwe kamer opent. Fun fact: Helmond en Mechelen hebben een stedenband en ik denk dat deze zojuist nog meer gegroeid is.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in April 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes


 • Decor
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Origineel
 • Service
 • Betrokken host
 • Licht en geluid

  anoukSemNiklasDrs-jlc

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertMember since: 2021 November 12 (91 rooms played)
Posted on: 2023 january 21

Geweldig! Wat een decor!

Dit was echt een geweldige ervaring. Sinds lange tijd kwam ik eindelijk weer een keer een escaperoom uit met mijn mond open gevallen van verbazing! De flow was echt heerlijk, de puzzels zijn logisch, er is precies genoeg te doen voor 4 personen, niet teveel, niet te weinig. Het decor is echt fantastisch, heel erg mooi gedaan! De effecten zijn heel erg tof en hebben mij sinds een lange tijd weer flink doen verrassen. Het thema klinkt vooraf echt heel erg duf, maar des te gaver is het eigenlijk. Super uitgevoerd!

Super kamer die absoluut aan te raden is ondanks je er ver voor moet reizen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  65:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  anoukmarkgoedegebuure

Super vet!!!!!!

Deze kamer is alles wat ik wil in een escape room. Origineel, veel puzzels, onverwachte twists, fijne flow, ga zo maar door. Het is een werk van passie en dat merk je in alle hoeken en gaten terug. Ik wil niet teveel verklappen: ga gewoon blanco deze experience doen en je gaat het super naar je zin hebben.

Het thema is tof, in eerste instantie denk je, huh, wie verzint dit nou?? Maar het is helemaal goed uitgewerkt en het verhaal neemt je helemaal mee.

Ik wil ook benoemen dat ik deze samen met één vriendin heb gedaan, dus met z'n tweëen. De flow zat er echt super lekker in, we zijn heel goed op elkaar ingespeeld en dat was hier ook wel nodig. Maar zeker als je al weleens kamers hebt gespeeld, dan kun je deze experience zéker met 2 personen doen. Ik zou het misschien zelfs aanraden, omdat je dan extra veel aandacht hebt voor de mooie beleving. Ga naar Mechelen, en geniet!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  68:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

  anne_ter_horstNiklas

CasturiiCasturiiEscape EnigmaMember since: 2019 September 04 (265 rooms played)
Posted on: 2024 february 22

Een frisse wind waait door de Gouden Kooi

Mijn beeld van de Gouden Kooi was voor deze kamer eerlijk gezegd niet al te goed. Het Geheim van Sint-Rumoldus vond ik leuk, maar totaal niet op het niveau waar het naar opgehyped werd. Een leuke kamer met ambities, maar onder het niveau dat de toppers van Nederland toentertijd hadden. Toen de Wraak van Han werd aangekondigd met een van de meest bizarre trailers en goedkoopste posters ooit (serieus, kijk nou naar dat onding) dacht ik dat de Gouden Kooi helemaal van het padje was gegaan. Ik en mijn teamleden hadden zelfs grappend bedacht dat er een complot moest zijn met al die goede reviews, want dat kon toch niet? We gaan het zelf maar ondervinden!

Ontvangst bij de Gouden Kooi is professioneel en ruim, doch enigszins afstandelijk. We worden geïntroduceerd aan de basisregels die we als ervaren speler echt niet nog een keer hoeven te horen alvorens het spel mag beginnen. De intro is wat knullig, maar ergens lijkt dit ook wel de bedoeling. Het plot is...bijzonder. We gaan voor onze eerste werkdag bij een aircobedrijf een klus klaren op een locatie waar blijkbaar een airco op hol is geslagen. Dat klinkt idioot en het wordt nog idioter, maar als ik je nog meer vertel dan spoil ik alles.

De kamer begint vrij hetzelfde als Rumoldus, maar hier komt het geheel beter over. De toon is luchtig (haha) en de kamer gaat daar met volle overtuiging voor. Subtiele grapjes, rare opmerkingen, en kleine wtf-momentjes geven deze kamer een vreemd sfeertje. De kamer kan wat meer 'levend' voelen en er kan meer met verlichting worden gespeeld dan er nu gedaan wordt, maar dit decor maakt veel goed! De kamer is gigantisch en de setting verandert vaak. Elke ruimte is prachtig gedecoreerd en afgewerkt. De muziek is ook geweldig en klinkt goed, al staat het wat zacht.
De indeling van de ruimte is daarbij briljant. Grote escape rooms worden doorgaans snel lege escape rooms, maar de Gouden Kooi zorgt er voor dat je hier elke centimeter van de kamer gezien en maximaal benut hebt. De kamer kent zelfs een enkele mindfuck, op een manier die zo heerlijk subtiel is. Pas als je er over na denkt vraag je je af hoe ze het nou toch gedaan hebben.

De kamer flowt uitstekend, al komt dat deels omdat de kamer vrij makkelijk is. De puzzels zijn gelukkig erg leuk en zeer creatief. Er is constant wat te doen en de kamer zit stampvol met opdrachten, dus je krijgt hier je geld waard. Veel puzzels werken op communicatie en rolverdeling met een fysiek randje. Drie keer raden wat voor puzzels ik van hou!
Het gebeurt jammerlijk wel vaker dat wat je doet vreemd is in de context. Waarom is hier nu een puzzel? Waarom werkt dit zo? Dit slaat nergens op voor wat het is. Er zijn duidelijk vaker dingen gedaan 'omdat het cool is' zonder te bedenken of dat sense maakt bij wat het moet voorstellen. Denk aan een behendigheidspuzzel bij een alledaagse machine die geen enkele reden heeft om zo te werken.

Het lukt de Gouden Kooi om de kamer ondanks het compleet idiote plot om alles duidelijk te houden. Tot na de zinderende finale worden wij meegezogen in het avontuur en genieten we volop. Het avontuur dat zich voor ons ontvouwt is grappig en wat vreemd, maar het werkt gek genoeg wel. Denk bij deze kamer eerder aan een soort Austin Powers of Johnny English gevoel en dan zit je vrij dichtbij. Dit zou zelfs nog een leuke familiekamer kunnen zijn.

Het lijkt er op dat ik nu ook in het reviewcomplot zit. Wat een topkamer! Op elk punt is de Wraak van Han een verbetering bovenop Rumoldus en de kamer maakt de Gouden Kooi een powerhouse in de Benelux. Prachtig decor, heerlijk spelverloop, uniek plot, en een aparte sfeer staan je hier te wachten. Ik zou graag nog de thematisering wat meer sense zien maken en iets meer sfeer zien qua licht, maar dat moet je absoluut niet tegenhouden. Een van de beste van België!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes


 • Creatief spelverloop
 • Uniek plot
 • Luchtige sfeer
 • Originele kamer
 • Prachtig decor
 • Briljante indeling van de ruimte
 • Groot!
 • Kan meer uit belichting worden gehaald
 • Meerdere stukken passen thematisch niet

  Marieke

Verfrissend leuk!

Wat heb ik lang uitgekeken naar deze kamer. 

Hij is al een tijdje open, maar op een of andere manier kwam het er maar niet van.

Steeds meer mensen beginnen dan over de kamer in de veronderstelling dat ik hem al gespeeld heb en dan wordt het spoilerknopje helaas wel eens overgeslagen. 


Snel spelen dus voor ik de volledige kamer te weten kwam ;-) Onthaal:Parkeren kan vlakbij bij Lamot, maar betaalbaarder is het bij Indigo. Van daaruit is het ongeveer nog 5 minuten wandelen tot aan de Gouden Kooi. 

De ontvangstruimte is iets kleiner geworden t.o.v. de vorige keer, maar met goede reden. 

Wc's, kluisjes, drankjes, dat is hier allemaal dik in orde, net als het ontvangst op zich. 

Ik kon niet wachten om te beginnen spelen, dus we gaan snel door naar de kamer. 
Kamer:


Ja de ontvangst is wat kleiner geworden, dat komt omdat je op deze manier een betere inleiding krijgt in het verhaal en onze opdracht. 
We zitten lekker apart van de grote ruimte en krijgen een inleiding in thema. 

We hadden op voorhand het filmpje thuis al gekeken en ook dat zag er goed en professioneel uit. 


Bij de Gouden kooi start in een soort hub waar je een intro filmpje te zien krijgt.
Wat een verbetering t.ov. Rumoldus, echt heel goed gedaan en een mooie start van de kamer! Ik was oprecht benieuwd hoe ze het thema en het verhaal in de kamer gingen verwerken, want origineel is het woord dat wel bij me opkwam. 
Het decor is in ieder geval al dik ok. De ruimtes zijn leuk aangekleed, komen geloofwaardig over en barsten van de detail met hier en daar een knipoog of een grapje.

Ook voor 4 personen is er genoeg te doen en de flow is enorm goed.
De kamer barst van de kleine geluksmomentjes en zelfs met onze lekkere flow is het niet dat je hier met een supertijd buiten staat. 

De puzzels doorheen de kamer wisselen wat af van doe, behendigheid en denk en zijn leuk, snel en voldoende aanwezig, zelfs voor een groep van 4. Ook is er een lekkere afwisseling tussen parallel en lineair.

En hoewel ze echt mooi in thema zijn, zitten er een paar bij waar ik toch een beetje het idee had van: wat doet dit hier (zoals qua ruimte, als in het verhaal als qua uitvoering)

Het verhaal en onze opdracht wordt duidelijk door de filmpjes en de inleiding, maar die opdracht komt weinig of niet terug in de kamer wat jammer is.
Zelfs op het punt waar meer duidelijk wordt kun je je nog steeds de vraag stellen waarom wij dit allemaal als speler ondernemen. De opdrachten die we uitvoeren hebben geen echt link met onze initiële opdracht, maar meer met de ruimte waarin we ons bevinden.
Je kunt je dan afvragen of het niet beter was geweest om ons als speler een andere opdracht te geven waardoor alles wat logischer aanvoelt.

Maar dat mag de pret niet drukken.
Het doelpubliek van de Gouden Kooi zijn gezinnen en die gaan zich hier prima vermaken en die stellen niet de vragen die ik me stel. 

Het einde was echt een verrassing, maar miste voor mij net dat tikje extra. Net niet genoeg geluid, niet genoeg dreiging, alles net niet op van de grote apotheose te spreken. Conclusie:


Ja dit behoort tot de top van wat België te bieden heeft en je ziet de enorme stap die de makers gemaakt hebben van Rumoldus naar Han. 

Het verdient een pluim qua originaliteit, want dat is het verhaal wel. 
De filmpjes zijn echt van topkwaliteit en het belooft een lekkere thriller/actiefilm te worden als je dit zo ziet. 

Ik denk dat het verhaal op dit moment net iets te ver gezocht is en wat te complex en daardoor minder geloofwaardig aanvoelt.
Ook zijn er bepaalde puzzels die misschien een hoog fun gehalte hebben, maar qua thema en verhaal wat vloeken. 

Prima te doen met 3 a 4 spelers. Wij speelden hem met een lekkere flow en hintloos in 55 minuten.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Marieke

Wauw

Top escape room , echt de moeite


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  59:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal

  mats_lunders

Prachtig decor, tot in het kleinste detail!

Dit is de eerste keer dat ik een kamer speel bij de gouden kooi en ik moet toegeven dat ik toch wel een beetje omver werd geblazen door het prachtige decor. Er wordt hier gelet op veel verschillende dingen en er is niets te zien dat er niet hoort! Er zijn veel verschillende kamers, met veel puzzels en sommige kamers konden een team van 6 personen absoluut bezig houden! Jammer genoeg waren de puzzels niet geheel origineel, maar dat is uiteraard voor iedereen persoonlijk. Ik had namelijk vele al ergens anders gedaan en dan is de originaliteit snel weg.

Het ontvangst was heel persoonlijk. Mijn teamgenoot en ik mochten gaan zitten om te wachten voor onze teamleden, maar we hebben nooit iemand gezien tot ons team volledig was. Na een korte uitleg van de knoppen en onze spullen weg te leggen, werden we leuk meegenomen in het verhaal en was ik er helemaal met weg. Echter kwam er daarna nog een intro-filmpje dat ik niet zo goed vond passen bij de intro. Er is wel leuke interactie voorzien, waarna we de effectieve kamer mochten betreden. Hier wil ik liever niets anders over zeggen dan wat hierboven staat, zodat er zeker geen spoilers zijn voor zij die hem nog willen spelen.

Het einde was mooi gedaan van de game, maar dan gebeurde er iets dat me meteen uit het verhaal haalde en dat vond ik eigenlijk jammer. Ik ben er zeker van dat ze dit iets toffer en zelfs origineler konden uitwerken, gezien de creativiteit dat in het decor en verhaal zit. Achteraf werd er kort gevraagd wat we leuk vonden, waarna we mochten beschikken (of zo kwam het alle sinds over).

Kort samengevat, is dit een kamer dat je zeker moet gezien hebben(!)


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in March 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Ambiance
 • Storyline
 • Experience
 • Bad service

  Astradid

Wow wat een ervaring!

Toen we enkele maanden geleden Rumoldus kwamen spelen, waren ze volop bezig aan het bouwen van deze nieuwe experience.
Ze konden ons toen nog niets vertellen over het thema, buiten dat er niet echt een was ... Nu pas snappen we wat ze daarmee bedoelde.

Deze kamer is niet wat je denkt! Ga erheen zonder dat je te veel leest en laat je volledig verassen door het ludiek verhaal.

Wat je moet weten, prachtige inkleding, toffe overgangen van kamers en heel leuke puzzels (lees veel puzzels).

We hebben ons rot geamuseerd.

Een fijn napraatje met de aanwezige bouwers maakte de ervaring helemaal af.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:29 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Heel origineel
 • Ma echt heel

  Error

SemSemEscape MasterMember since: 2018 June 15 (223 rooms played)
Posted on: 2022 december 30

Wat is hier nou eigenlijk gebeurd?

#110 De Wraak van Han
Voor mij is dit de perfecte kamer zonder gebruik van acteurs, echt wauw!

Enorm uitgekeken naar de nieuwe "Escape Experience" van De Gouden Kooi na het succes van Het Geheim van Sint Rumoldus. Nu was het eindelijk zo ver.

De ontvangst was super goed en leuk in thema. Omdat ze net open zijn merk je dat ze hierin wel nog zoekende zijn naar hoe je goed de intro doet, maar ook hoe je goed hints geeft in deze kamer. Dat is niet erg en doet wat mij betreft 0 afbreuk aan de kamer gezien het hoge niveau wat ze al bereikt hebben.

Vanaf het 1e moment dat je de kamer binnenstapt ben je door prachtige decors ook echt in het verhaal. De kamers sleurt je mee door prachtige decors en settings die ervoor zorgen dat je helemaal wordt opgezogen voor 70min en dat het spel je niet meer loslaat.

De puzzels zijn echt van heel goed niveau, soms heel moeilijk, soms meer een doe-opdracht. Sommige puzzels zijn heel erg "gelaagd" en met 2 personen zie je vaak dan net die laatste laag niet, wat het voor ons lastig maakte. Maar goed, omdenken leert dan dat je dus wel alles maximaal tot in de details hebt gezien en geloof me, dat wil je! :)

Van tevoren is dit weer zon thema waar je je van afvraagt van, "Hoe gaan ze dit 70min vasthouden?". Hoewel ik kamers heb gespeeld die dan al vrij snel van het thema afwijken, doet Han dit niet en beantwoord de vraag in een enorm toffe conclusie. Alles sluit aan bij het verhaal, puzzels, decors, opdrachten, audio, video, alles.

Persoonlijke noot; Ik let altijd op mijn omgeving in escape rooms en probeer altijd te bedenken hoe ik ergens gekomen ben, waar ik naar toe zou kunnen gaan (lees: doorgangen oid), maar in deze kamer heb ik echt flabbergasted staan kijken naar wat er gebeurde. Er zat 1 mega tof element in deze kamer, echt wauw! Op het einde van de kamer was deze mindfack helemaal compleet. (Spelen, dan zie je wat ik bedoel :))

Begin je trip naar Mechelen te boeken, speel Sint Rumoldus en daarna meteen deze, wel optijd boeken, tis druk!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  69:21 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Verhaal

  anouk

Geweldig!

De wraak van Han is een prachtige escape experience waar de puntjes op de i worden gezet.
Werkelijk overal is aandacht aan besteed wat zorgt voor een vlotte puzzelervaring die je meerdere malen laat stilstaan van bewondering.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:42 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal

  Rodfort

Han is gewraakt!

Wat een fantastische kamer. Wij speelden deze met 4 ervaren spelers en hebben van elk moment genoten. Het decor is tot in de puntjes afgewerkt, het verhaal is super origineel en de kamer heeft ons op meerdere punten verrast.
Wij hebben er 2 uur voor gereden maar geen moment spijt van gehad.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

masjkemasjkeJunior EscaperMember since: 2019 May 30 (31 rooms played)
Posted on: 2024 april 07

In één woord een TOPPER.

Na een gezellig ontvangst werden we naar een klein gezellig kamertje gestuurd om te wachten op het begin van onze sollicitatie. Daar kregen we op een originele manier even kort de basisregels nog eens uitgelegd.
Vervolgens werden we naar een andere kamer begeleid en hier begint het. Het intro filmpje is geweldig met een toffe afloop.
Daarna door na de kamers. Wauw!!!!
Je weet gewoon niet waar je moet kijken, zo mooi en origineel.

Over de kamers zelf vertel ik niet te veel, zonde om al te verklappen.
Alleen dat ze steeds weer anders zijn en tot in de puntjes afgewerkt zijn en volledig in het verhaal passen.

De puzzels zijn zeer divers en de meeste zijn heel goed te doen. Wij hebben 1 hint nodig gehad, achteraf ook. Of heel dom van ons.. hoezo te ver doordenken…

Steeds als je denkt nu zijn we er of deze kamer is super, komt er nog een kamer en is deze nog mooier.

Het is wel redelijk wat klauteren als je alle kamers wilt zien, maar dat hoeft niet. Ik ben zelf niet overal geweest, omdat dit fysiek niet ging. Maar dat doet niets af aan de escape. Je bent steeds samen bezig.

De finale is ook weer geweldig en het is niet zo van ik vind de uitgang en ben klaar..

Deze kamer zou ik met 3-4 spelers spelen. En neem de tijd om eens goed te kijken waar je bent, dit ga je denk ik niet vaak meer zien 8n een escape room.

Het personeel is erg vriendelijk, ze doen hun werk met veel plezier en dat merk je.

Een echte aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

ElsaElsaEscaperMember since: 2017 November 26 (103 rooms played)
Posted on: 2024 april 01

Coole kamer!

We hadden deze al even op het lijstje staan. De populariteit is groot; en terecht! We starten de kamer met een grappige video met hoge productiewaarde en wanen ons direct in het verhaal. De kamer heeft een goede flow, zelfs met zes personen. Er zitten doe en denk puzzels in. Allemaal erg origineel. Ook het decor en de techniek is tot de puntjes uitgewerkt!

Als je ook het geheim van rumoldus gaat spelen, dan zou ik deze als laatste doen. Het is qua niveau echt een stapje hoger dan de andere kamer, die ook zeker een aanrader is.

Enige puntje van kritiek: de service is vrij afstandelijk. Ik miste de escape passie van kamers die gehost worden door de eigenaar. Er ging wat mis in de kamer, en daar werd totaal niet op gereageerd. Jammer.

Desalniettemin zeker spelen! Echt een must do!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 6.0


Played in April 2024

Played with 6 persons

Team: Jongens, even rustig!

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Logica
 • Origineel
 • Decor
 • Service

 

m8eldm8eldJunior EscaperMember since: 2023 December 27 (17 rooms played)
Posted on: 2024 april 03

De max!

Prachtige setting, mooi verhaal, kamers schitterend gemaakt... Fantastische ervaring!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

Rob MRob MJunior EscaperMember since: 2018 August 07 (17 rooms played)
Posted on: 2024 april 05

Ik ben fan van Han.

Na vorig jaar Het geheim van Sint-Rumoldus te hebben gespeeld moest deze zeker in ons weekend op het lijstje.

We zijn weer overdonderd door het originele karakter van deze kamer.
Tijdens het spelen dwalen we door diverse settings die zo origineel zijn, dat we niet anders kunnen concluderen dat deze wederom een briljante ervaring is.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in March 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Ilse (10 rooms played)
Posted on: 2024 march 29

Kaboem

Wat een fijn en verrassende ervaring! Al enkele escaperooms en de andere experience room gedaan en deze heeft toch weer wat extra's en anders. Knap gedaan!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

HeldenOpSokkenHeldenOpSokkenEscaperMember since: 2022 May 20 (34 rooms played)
Posted on: 2024 march 24

Geweldig!

Wat een fantastische kamer! Geweldige experience!
Leuke afwisseling van puzzels! Niet al te moeilijk, maar dat past volledig in het feit dat het een draait om de hele belevenis.
Het decor is heel mooi authentiek neergezet en het gebruik van ruimte is verrassend en verbazingwekkend.
Een van de beste kamers ooit gespeeld.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:30 min


 • Beleving
 • Origineel
 • Decor

 

MaapzMaapzEscaperMember since: 2021 November 21 (49 rooms played)
Posted on: 2024 march 17

Wraak genomen!

Vandaag speelden we De wraak van Han. We speelden met een groep van zes personen en dat was misschien net wat teveel. Vier was voor ons beter geweest denk ik…

Ik vond het begin wat langdradig. Het voorgesprekje was wel wat ingekort omdat we al ervaring hebben, maar ook de dingen eromheen voegde voor mij niet zoveel toe. We kregen nog een filmpje te zien, wat goed gemaakt was, maar ook dit had van mij niet perse gehoeven (had dit dan door iemand laten vertellen denk ik dan). Maar een deur ging open en we gingen van start… Daarna kwamen we van de ene verbazing in de andere terecht, wauw! Wat een toffe route leg je hier af!
Er zitten veel verschillende puzzels in en ook behendigheidsdingen, dat vind ik altijd wel leuk.

Ik heb het idee dat het kwam omdat we met zessen waren, maar we kwamen niet helemaal lekker in de flow van de escape. Op sommige punten vlogen we erdoor, maar op andere punten liepen we vast. Ik heb het idee dat als ik met een groter team ben, dat ik dan minder scherp ben en minder de tijd neem om alles goed te bekijken en dat is natuurlijk niet handig.

Ik vond één deel in het bijzonder erg tof en super leuk bedacht, maar dat ga ik niet verraden. Ik vond het in zijn totaal echt een leuke escape, met een toffe variatie aan puzzels, maar het verhaal vooraf had in mijn ogen nog net wat gelikter kunnen zijn.
Ik vond de techniek heel tof, deze was goed in dienst van de escape ingezet. Wel liepen we een paar keer tegen een kleine taalbarrière aan: Vlaams en Nederlands verschilt toch wel wat van elkaar ;)


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 6 persons

Escaped: Yes  66:06 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Techniek
 • Langdradig ‘voorwoord’

 

SibrenSibrenSenior EscaperMember since: 2020 February 24 (138 rooms played)
Posted on: 2024 march 10

Heerlijke verrassende kamer!

#131

Onze tweede kamer van de dag, na eerder Het Geheim van Sint-Rumoldus te hebben gespeeld.
Het thema (airco-reparaties) en de naam klonken niet heel erg aantrekkelijk, maar na de andere kamer hier, hadden we er goede zin in!

Ook hier een goede introfilm en vervolgens kwamen we in een straatje terecht, waar we een winkel binnen moesten om problemen op te lossen met de airco. Afijn, ik ga niet teveel weggeven. Ga binnen en laat je verrassen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  44:55 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Verhaal

 

CocoCocoEscaperMember since: 2021 August 11 (92 rooms played)
Posted on: 2024 march 16

Originele en goed uitgedachte kamer!

Het is een wat bijzonder verhaal over ventilatoren en airco's, maar het klopt allemaal. Na de intro zit je meteen ín het verhaal en wordt je hier onderdeel van. Er zijn vernieuwende en interessante puzzels, zonder dat het té moeilijk wordt. Hij is minder spannend dan de andere kamer van de Gouden Kooi, maar dat is niet erg. Ook bij deze kamer is er veel oog voor detail geweest en kun je erg genieten van de aankleding.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:05 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Logica
 • Beleving

 

LeenVVLeenVVEscape ApprenticeMember since: 2023 May 07 (7 rooms played)
Posted on: 2024 february 24

Absoluut geweldig!

Fantastische inkleding, leuk verhaal, knap einde.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 6 persons

Escaped: Yes  54:30 min


 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Sfeer

 

blond007blond007EscaperMember since: 2019 August 20 (54 rooms played)
Posted on: 2024 february 19

Super! Super!

Dit is zeker de moeite waard. Alles klopt: de intro, het verhaal, het decor, de puzzels en effecten. Goede service, hartelijke ontvangst. Aanrader! Zeker terecht dat de kamer hoog scoort!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 3 persons

Team: WOW!

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

volledig afgewerkte kamer

Na 2 maand geleden het geheim van Rumoldus te hebben te hebben gespeeld was onze interesse in hun andere kamer gewekt. vandaag was het zover.
Het ontvangst was weer heel goeden leuk.Je krijgt een korte uitleg en dan begin je eraan.
Na weer een kort introductiefilmpje beginnen we aan de kamer.
De puzzels zelf zijn heel leuk. Niet al te ingewikkeld en ze volgen elkaar in goed tempo op.
De mogelijkheid is er ook om met verschilende puzzels te gelijk bezig te zijn.
de aankleding van de kamer zelf was zeer goed en volledig in thema.
de kamer was heel mooi aangekleed.
we hadden uiteindelijk maar 1 kleine hint nodig.
na uit de kamer geraakt te zijn nog een kort overleg en een foto moment


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 5 persons

Team: De kempische hagelanders

Escaped: Yes  60:08 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Sfeer

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscape ExpertMember since: 2022 August 07 (76 rooms played)
Posted on: 2024 february 15

Zijn Wraak Was Zoet

# 58
Na weken vooruit gepland te hebben was eindelijk het moment daar om vroeg in de auto te stappen en af te reizen naar de mooie stad Mechelen om daar Het Geheim Van Sint-Rumoldus en De Wraak Van Han te mogen gaan spelen, we hadden er ontzettend veel zin in en we keken enorm uit naar de kamers, dus vroeg in de auto en lets'go richting Mechelen.

Eenmaal aangekomen en onze weg gevonden te hebben tussen de kronkelweggetjes van de binnenstad kwamen we aan. Gelijk al betreft parkeren: Het is lastig om een parkeerplek te vinden ivbm plek, het is ook niet gratis (goed opletten of er een betaalautomaat ergens staat ja of nee want er staat nergens of het betaald parkeren is ja of nee). Nadat we met volle trots Het Geheim Van Sint-Rumoldus hadden ontrafelt konden we even kort relaxen voor we aan onze nieuwe baan bij Airco-Tech konden starten, heel kort even het parkeren bijbetaald. Terug naar De Gouden Kooi en we konden door. Onze host nam ons weer mee voor een korte introductie en vervolgens konden we starten met onze proefdag bij Airco-Tech.. letsgo..:

De Wraak Van Han... ja gewoonweg fantastisch! Wat een ontzettend gave kamer. Deze kamer heeft mij/ons iets gegeven wat ik tot nu toe weinig tot nog niet gezien heb. Het decor was echt waanzinnig waarbij ik heel vaak heb gekeken van waar zijn we nou eigenlijk.. is het een escaperoom of staan we hier echt?! Heel gaaf. Het verhaal werd naarmate de kamer vorderde steeds duidelijker en daardoor begrepen we steeds beter wat de bedoeling was. Het decor, de muziek, belichting alles gewoon op en top in elkaar gezet. De puzzels waren leuk en origineel bedacht die heel goed aansloten op hetgene wat we moesten doen. Her en der vond ik hem wel wat onduidelijk maar ik denk dat dit ook te maken had met wat allemaal zagen..! Na onze gigantisch vermaakt te hebben was helaas het moment daar dat de experience tot zijn einde kwam en waar we ook hier met volle trots met nog een goeie 5 minuten op de klok over buiten kwamen, bij deze kamer hadden we 1 kleine hint nodig maar verder ook volledig zonder hints uitgespeeld.

Conslusie: De Wraak Van Han is namens Terpeca bekroond tot nummer 5 van de wereld binnen de rankings van 2023 en ik vind dit terecht. Dit is gewoon een kamer die je gespeeld en gezien moet hebben. Zo ontzettend gaaf gemaakt met zo'n diverse twist. Onwijs gaaf. Uiteraard is deze super te combineren met de andere topper genaamd Het Geheim Van Sint-Rumoldus, persoonlijk vond ik die nog net iets beter maar dit heeft puur te maken met het thema/de stijl en met de flow van de kamer.

De Gouden Kooi, mijn complimenten voor deze prachtige kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Team: De 4 Speelgoedmakers

Escaped: Yes  64:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Terpeca Top 2023

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great