Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Het Geheim Baron Beeckman

Molenstede , Belgium

Open now

Top #22

60 minutes

2 - 6

10 year

Read reviews

More about Het Geheim Baron Beeckman

Baron Adrien Felecité Beeckman de Crayloo is voorzitter van het berucht genootschap   “ Cogito Ergo Sum”. Deze broederlijke organisatie van gelijkgezinden houdt zich in het grootste geheim bezig met progressief denken en onverschrokken vechten voor “vrijheid” en “gelijkheid”. Niemand kan zomaar aanwezig zijn op hun illustere bijeenkomsten in hun veilige hoofdkwartier. 

U wil dolgraag lid worden? Dat kan.... Maar dan moet je eerst bewijzen wat je waard bent en je toelating verdienen! 

Wie weet wat jullie te wachten staat…

Het Geheim Baron Beeckman is een escapespel waarbij je in een klein team durvers probeert binnen te dringen én te ontsnappen uit een kamer(s), binnen de tijd van 60 minuten.

Themes

Mystery

Properties

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NL

Escapetalk.nl statistics

73 likes

295 visitors

88.8% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Klappijstraat 12
3294, Molenstede
Belgium

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

179 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertMember since: 2021 November 28 (70 rooms played)
Posted on: 2022 April 12

Genoten

Weer over de grens voor een escapeweekend (zo mag ik het wel noemen, denk ik). Samen met mijn lief (2 personen) ben ik naar Molensteden gereden om te starten met de eerste van de 5 kamers in België die we dit weekend speelden. ‘Het Geheim van Baron Beeckman’ stond bij ons beide al lang op de wishlist. Eigenlijk was het zover om deze te gaan doen.

Het valt me altijd op dat escape rooms op de meest bijzondere plekken gevestigd zijn. Soms op industrieterreinen, soms in woonwijken en soms volledig achteraf op het platteland in een pittoresk huis met een paardenstal. Op die laatste locatie kamen wij aan om bij het genootschap van Baron Beeckman toe te treden.

De voorshow begint al buiten en dat maakt dat je direct in het verhaal zit. Onze host (die later de eigenaressen bleek te zijn) geeft al meteen bij de voordeur aan wat de missie en het doel van deze escape is op een bijzonder leuke manier 😃. Het is altijd een pré als het super duidelijk is wat je moet doen en waar je naartoe werkt.

Na deze introductie/instructie begin je aan je missie. De eigenaren hebben ontzettend mooi gebruik gemaakt van de locatie zelf, waardoor je je echt waant in het huis van de Baron met bijbehorende stal. Qua thematisering en decoratie ziet het er dus echt fantastisch uit. Wat hierbij een leuke toevoeging is, is dat dus ook de ‘technieken’ in de kamer afgestemd zijn op de thematisering. Zonder te spoilen geef ik even een algemeen voorbeeld van wat ik bedoel: Het zou gek zijn als je een kamer speelt in een middeleeuws thema en dat er een tv-scherm hangt met een aftellende klok erop en af een toe een hint van de gamehost. Bij Baron Beeckman hebben ze daar goed over na gedacht en zul je zoiets niet tegenkomen. Alles, maar echt alles is passend bij de thematisering. Dit verdient een super groot compliment, want dat kan ik erg waarderen.

De puzzels zijn super leuk en duidelijk. Af en toe een moeilijke en af en toe een gemakkelijke puzzel kun je tegenkomen. Dit is prima in balans. De kamer is wél helemaal lineair, wat betekent dat je (met een iets grotere groep) niet altijd allemaal iets te doen hebt. Mocht je andere reviews van mij gelezen hebben, dan weet je dat ik dat nooit erg vind als er genoeg te zien is in de kamer én dat was dus ook het geval bij deze. Ik heb me geen moment verveeld (wel even in acht nemend; wij speelde met 2 personen).

We zijn niet uit de kamer gekomen binnen de gegeven tijd. We waren te dom, om toe te treden tot het genootschap van ons Baronnetje 😧. Gelukkig hebben we wel alles meegekregen én daar gaat het mij om. Wij zijn nu géén genoten, maar we hebben wél genoten!

We werden door de vriendelijke eigenaresse uit de kamer gehaald en we hebben nog even gezellig nagepraat met haar en haar man. Ik weet niet óf het aan het land ligt, maar de beste ervaringen op het gebied van gastvrijheid en service zijn bij mij in België geweest. Zo nu ook weer. Kei lieve mensen.

Al bij al; Het geheim van Baron Beeckman is zeker een aanrader. Het is een leuke escape room, die mooi gedecoreerd en volledig in thema is.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Als je niet net zo dom bent als wij 😜 is deze kamer goed te doen met 2 personen. Ik zou aanraden om met 2 óf 3 te gaan i.v.m. de lineaire puzzels.
- Speel deze kamer zeker als je houdt van authenticiteit en originaliteit.

Lieve eigenaren van Baron Beeckman, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. Wij hebben ‘genoten’ van jullie kamer en we komen graag terug, mocht er een tweede kamer komen!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Super vriendelijke eigenaren
 • Decoratie
 • Prachtige locatie
 • Puzzels

  sjephanie

FDFDJunior EscaperMember since: 2018 August 23 (27 rooms played)
Posted on: 2021 November 5

heerlijke nostalgie

Soms lijkt het alsof enkel escape rooms met de modernste snufjes de beste zijn. Wel, deze escape-room is zeker niet de modernste, maar qua beleving heeft ons dit geen moment gestoord, integendeel. Soms is het juist leuk om die nostalgie van een ouder gebouw op te zoeken. En dat is hier het geval. Iets ultramodern zou hier trouwens niet passen. Er zaten enkele zeer originele elementen in, die we nog maar zelden zagen.
Het algemene gevoel na het spelen van een kamer drukt zich dikwijls uit in de tijd die we graag zouden doorbabbelen over de kamer met de eigenaars. Hier kwam de volgende groep aan, en moesten we jammer genoeg reeds vertrekken. De eigenaars zijn dus zeer aangename mensen die de liefde voor escape rooms duidelijk niet moesten forceren. Top gedaan, en een dikke aanrader! We werden zeer hartelijk ontvangen, en we zijn fier om nu uitgenodigd te worden op de toekomstige feestjes van de Baron.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Team: Tante Nonneke Facebook Fanclub aka Desoxyribonucleïnezuurtjes

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  nathaliedumon

StanStanEscape ExpertMember since: 2017 November 13 (141 rooms played)
Posted on: 2021 August 30

Heerlijk old school (en mechanisch) escapen

Na het zien van het imposante landgoed, rijden we een kleine parkeerplaats op en staan we voor de locatie. Netjes afgewacht tot de tijd die in de email stond om de kamer te starten. Wat een onthaal! Onwijs leuk met een enthousiaste gastheer. Met een flinke dosis humor konden we de kamer starten. Al snel werd ons duidelijk dat we te maken hadden met een leuke old school kamer. Klassieke puzzels die allemaal mechanisch werken, ik houd er wel van. Het verhaal in de kamer is over het algemeen duidelijk en de puzzels zijn hier een leuke toevoeging op. Enige minpunt in deze kamer vind ik persoonlijk de tijdsklok die totaal niet in het beeld past. Over het algemeen is dit een prima kamer die je mee terugneemt naar het old school escapegevoel. Overigens is de locatie prachtig en zijn de gastheer en -vrouw onwijs gezellig.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  dcmarieke

Anders en beter dan de doorsnee kamer

Op aanraden van Wim van Keyhouse Mol trokken we naar Diest.
We zaten meteen in het verhaal. De aankleding van de ontvangstruimte, de kamer zelf, het domein. Alles past bij het verhaal. Hier is over nagedacht en werk in gestoken. Dat zie je.
Het zijn puzzels, met doe en denk opdrachten. Er zijn zo van die opdrachten die je overal tegenkomt, maar in deze kamer waren die er weinig.
Tot slot ook nog heel aangename mensen om achteraf mee te praten. Je merkt dat ze het met veel passie en plezier doen.
Zeker een aanrader om eens tot Diest te rijden.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: Breakaway Bandits

Escaped: Yes  46:47 min


 • Puzzels
 • Aankleding
 • Gastheer en vrouw

  keyhouse

gino_matheusgino_matheusJunior EscaperMember since: 2020 September 13 (11 rooms played)
Posted on: 2020 September 13

geweldig

het verhaal is heel interessant

is zeker niet gemakkelijk maar is een heel toffe escape room en krijgt zeker een 10 op 10 van mij


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 3 persons

Escaped: No


 • er zijn geen min punten

  david_lemmens

Prima Old school gevoel

Last minute een escape boeken, yeah.
Samen met de eigenaren van 2 andere rooms bezochten we deze nieuwe room op minder dan een uurtje rijden.
Goede scores en een leuk verhaal = op naar daar :-)

Onthaal:

Wel te vroeg komen heeft geen nut, kom netjes op de gevraagde tijd, je zal wel zien waarom.
Parkeren kan bij het statige gebouw en we worden kordaat verwelkomd door een medewerkster van de Baron.
Eens binnen blijkt de Baron zich te excuseren, maar hij heeft gezorgd dat we weten wat ons te doen staat.


Kamer:
Wel wat hierboven staat is dus eigenlijk hoe het verhaal start, tof gedaan.
De eigenaren maken slim gebruik van de reeds bestaande woning en daar gaat ons verhaal ook verder.
We zijn met 4 en hebben nog nooit een kamer met elkaar gespeeld, dat is een goede test voor de kamer ;-)
Maar op een of andere manier loopt het eigenlijk best lekker. Ik krijg iets teveel hints naar mijn zin en hier en nu lopen we toch tegen een bottleneck waardoor een deel van ons staat te niksen.
De afwerking en setting is gewoon tof. Ze proberen hier niks na te doen, het is gewoon echt en dat is slim.

Er zitten een paar puzzels in die ik meteen eruit zou gooien, 1 omdat ze duidelijk niet foolproof zijn en dus voor verwarring kunnen zorgen en 2 omdat ze maar voor 1a2 personen leuk zijn.

Het verhaal daarentegen is prima en erg duidelijk. Je weet goed wat je te doen staat en dat is lekker helder.

Conclusie:
Wel dit is echt een old school escape room. Lekker mechanisch.
Het verhaal zit echt prima, net als de decoratie en sfeer.
Ik stoorde me wat aan de tijdklok, die te modern is en aan 2 zaken in de kamer.
Beide zaken hebben we gemeld aan de eigenaars die achteraf ruim de tijd namen om na te praten.
Het zijn toffe mensen die dit duidelijk niet doen voor het geld, maar een passie hebben voor het runnen van een escape room.

Ondanks de paar puntjes van kritiek is dit een prima kamer. Verwacht niks wereldschokkend, want het cijfer dat ze krijgen is nu iets te hoog en dat schept een verwachting dat ze helaas niet kunnen waarmaken.

Ik miste ook een foto op het einde.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  prodigy

lmatlmatEscape ExpertMember since: 2019 November 11 (97 rooms played)
Posted on: 2022 June 7

Heel toffe escape kamer, met heel aangename ontvangst.

Toffe locatie met een geschiedenis. De kamers zijn mooi uitgewerkt met leuke puzzels.

Kortom een aanrader.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2022

Played with 4 persons

Team: De Kangoeroes

Escaped: Yes  54:50 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertMember since: 2019 May 15 (105 rooms played)
Posted on: 2022 June 12

Het geheim Baron Beeckman

#114 - Wat een prachtige locatie is dit! We werden op een toffe manier ontvangen en het verhaal was meteen duidelijk. Het introductiefilmpje vond ik ietwat langdradig.

De kamer zelf vond ik echt heerlijk. De flow was echt heel fijn en de puzzels waren origineel en variërend van niveau. De eigenaren hebben uitgebreid de tijd genomen met ons na te kletsen. Het zijn hele enthousiaste leuke mensen. Deze kamer hoort zeker thuis op je must-do-list.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Team: Escaped at first sight

Escaped: Yes  47:07 min

 

Fotsirkski (10 rooms played)
Posted on: 2022 June 8

hoge verwachtingen en toch omvergeblazen

We hadden deze room gekozen op basis van de positie in de top Escape Rooms in de Benelux. Aangenaam was dat deze op nog geen 25min rijden was van onze woonplaats. Ik wil uiteraard weinig verklappen, maar deze is echt een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:30 min

 

GsegersGsegersJunior EscaperMember since: 2021 December 16 (25 rooms played)
Posted on: 2022 May 28

Cogito ergo sum!

We hebben al veel escape rooms gespeeld die erin slagen om een mooi uitgewerkt thema aan te bieden binnenin de kamer, maar weinigen slagen erin om je mee te nemen in het verhaal alvorens “het spel” start. Hierin krijgt deze kamer een streepje voor! Ook al de puzzels zijn steeds in thema en de rode draad doorheen de kamer is duidelijk. Leuk om eens een escape room te doen waar het uiteindelijke doel niet het “escapen” zelf is :)

De puzzels zijn mechanisch van aard (elektronische puzzels zouden ook niet passen In dit thema), zitten vol variatie en zijn in grote hoeveelheden aanwezig.

Wij zijn alleszins trots om deel uit te maken van het genootschap van baron Beeckman en we komen met plezier jullie toekomstige kamer(s) spelen!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Puzzles
 • Great host
 • Storyline
 • Logic
 • Difficulty
 • Diversity

 

KluskeKluskeEscape ApprenticeMember since: 2022 May 14 (1 room played)
Posted on: 2022 May 14

Geweldig!

Het was de eerste keer dat we een escaperoom speelden maar niet de laatste! We vonden deze heel erg leuk door de verstopte grendels en het wisselende decor. De verveling kreeg nooit de kans toe te slaan, er was altijd wel iets nieuws te ontdekken! Daarbij waren het ook nog eens heel vriendelijke mensen die goed konden inschatten wanneer we een tipje nodig hadden.
Echt een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  59:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Beleving

 

DeLacherDeLacherJunior EscaperMember since: 2020 March 7 (41 rooms played)
Posted on: 2022 May 18

Te hoge verwachtingen

Met heel hoge verwachtingen naar de omgeving van Diest getrokken door de reviews en de score hier.
Helaas werden die verwachtingen niet 100% ingelost...
Begrijp me niet verkeerd: Het is een zéér goede kamer, maar in de buurt (vooral in de Kempen) zijn er veel kamers die misschien meer de moeite waard zijn. Daardoor is de 9,6 hier misschien wat aan de hoge kant.

De escape room is heel groot, een gevoel van ruimte is er overal. De puzzels zijn voor ieder-wat-wils en doenbaar, al zijn er ook enkele die wat mij betreft wat minder in het thema passen.

De entree en de uitbaters maken heel veel goed.

Als deze kamer niet zo hoog had gescoord op Escapetalk, en ik met minder hogere verwachtingen naar daar was getrokken was ik wellicht enthousiaster geweest. Helaas maakt het de score niet helemaal waar. Slachtoffer van het eigen succes?


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Weinig origineel

 

xq07xq07Escape ApprenticeMember since: 2022 May 7 (2 rooms played)
Posted on: 2022 May 7

geweldig

Heel leuke escaperoom en een leuk verhaal, heel mooie omgeven en toffe kamer...


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:37 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Origineel
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad

 

PienMargoPienMargoEscape ApprenticeMember since: 2022 June 2 (15 rooms played)
Posted on: 2022 June 2

Sterke aanrader!

Originele ontvangst, volledig in thema. Leuke puzzels en raadsels en heel mooi decor. Een heel andere sfeer dan de escape rooms die ik gewoon ben, echt top!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Puzzels

 

GlennGlennEscaperMember since: 2020 September 14 (38 rooms played)
Posted on: 2022 April 28

Leuke kamer

Mooi gebouw, goeie sfeer, leuke puzzels. Zeker een aanrader!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in April 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  36:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal

 

jaspercramjaspercramEscape ExpertMember since: 2017 November 7 (77 rooms played)
Posted on: 2022 April 23

Uitvoering van kamer en puzzels zijn super

Hele mooi uitgevoerde kamer waar alles van begin tot het eind klopt.
De host vertelde ons dat we vier minuten sneller waren dan de snelste tijd tot nu toe (zie ook de foto). Hij had daar speciaal een fles champagne voor klaar staan. Dat was dus wel even een feestje. er staat vast al een nieuwe fles klaar voor wie onze tijd verbreekt... Succes!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 5 persons

Team: DOGMA escape team

Escaped: Yes  37:48 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal

 

TOP

Super leuke kamer, goede puzzels en een magnifieke locatie. De butler zet de sfeer direct vanaf de eerste moment.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  54:16 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Verhaal

 

JasmienJasmienEscape ApprenticeMember since: 2021 December 3 (14 rooms played)
Posted on: 2022 April 20

Van de eerste minuut in het verhaal

Deze escaperoom werd ons door verschillende escaperoomhouders aangeraden, en dit is zeer terecht.
Zowel door de locatie als door de ontvangst zit je vanaf de eerste minuut helemaal in het verhaal.

Het absolute pluspunt aan deze escaperoom is het tot in de puntjes uitgewerkte thema. Alle puzzels, voornamelijk mechanisch, kloppen met het thema. Je voelt je als het ware echt in het verhaal gezogen.

We hebben de escaperoom met 4 personen redelijk vlot uitgespeeld. Een mengeling van wat makkelijkere en wat moeilijkere puzzels maken dat deze door jong en oud gespeeld kan worden.

De puzzels zijn lineair, maar door de grootte van de kamers is er genoeg te zien en te ontdekken voor alle deelnemers.

Wat ons betreft een echte aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving

 

MarliMarliEscape ApprenticeMember since: 2021 September 29 (12 rooms played)
Posted on: 2022 April 16

Geweldige ervaring

Van in het begin wordt je in het verhaal meegenomen en op geen enkel moment lijkt het alsof je een spel speelt. Heel knap!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Geweldige ervaring!

De meerdere kamers maakten de escaperoom heel fijn! Vriendelijke man!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

yremissayremissaEscape ApprenticeMember since: 2022 May 26 (1 room played)
Posted on: 2022 May 26

Fantastisch

Beste escape room tot nu toe


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

ChaosDMChaosDMSenior EscaperMember since: 2021 September 27 (51 rooms played)
Posted on: 2022 April 11

Super ontvangst...zeer leuke kamer

#39 : Zo...hier gingen we dan voor de 4de en laatste ER van de dag. Het begon al perfect doordat net voor we de oprit opreden we de vorige spelers kruisten en zij lachend naar ons keken en een "thumbs up" teken maakten. Dat beloofde.

Je komt dus aan en je wordt onmiddelijk "in het spel" gedompeld doordat de ontvangst niet standaard is. Als je niet beter zou weten zou je denken "dat er een probleem is met je reservatie". Niet teveel stressen dus!

Na de introductie werden we naar de eerste kamer geleid en begonnen we er aan. In de winter kan dit eerste deel wat kouder zijn, dus, indien je een koukleum bent, neem een extra pull mee.

Er is prima gebruik gemaakt van de statige "woning" en alles past dan ook perfect bij het verhaal. Heel knappe ruimtes die sfeer uitademen die perfect bij het verhaal passen.

De puzzels...niet te moeilijk, niet te makkelijk, maar ja, dat is natuurlijk subjectief. Zelf kwamen we op het einde volledig vast te zitten door "tunnelvisie" maar door enkele goede tips raakten we er maar NET op tijd uit. Tips geven soms een wrang gevoel, maar eerlijk is eerlijk : zonder de hulp op het einde zouden we niet ontsnapt zijn. Ben je dan ontsnapt? Wel...op papier wel...maar in je hoofd niet.

Nog een leuke babbel gehad erna met de GM en haar man en toen was deze LANGE dag van ontsnappen achter de rug. De Baron, meer dan de moeite om op je lijstje te zetten!

Op naar de volgende.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Heerlijke ervaring

We hebben met twee deze kamer gereserveerd. De ontvangst was meteen veelbelovend en een van de leukste escapes die ik al gedaan heb! De aankleding was super! De puzzels waren leuk en goed gevonden, het was doenbaar met 2 (we hadden nog 7 min over) maar je mag niet teveel treuzelen. Er werd op tijd ingegrepen met een kleine tip als we even vast zaten zonder meteen het puzzelplezier weg te nemen. Het verhaal zat ook goed ineen en blijkt dan bovendien nog een kern van waarheid te bevatten! Kortom een heerlijke belevenis! We komen zeker terug voor het nieuwe spel die in aantocht is!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

c.huyc.huyEscape ApprenticeMember since: 2021 September 27 (10 rooms played)
Posted on: 2022 April 3

Zeer fijne ervaring van aankomst tot einde!

We werden al direct in thema onthaald wat je al helemaal in de sfeer van de escape room brengt, super leuk! Een zeer fijne kamer met onverwachte wendingen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in April 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  50:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Goede prijs

 

Helemaal mee in het verhaal!

Heel leuke kamer, wij waren met 4 en dat ging perfect! Hele leuke sfeer en raadsel en een aangename gastheer! Wij kijken uit naar de tweede kamer!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

EllenNEllenNEscape ApprenticeMember since: 2022 March 25 (1 room played)
Posted on: 2022 March 25

Absoluut de moeite!

Leuke verhaallijn, uitdagende kamers, fijne ontvangst. 👍👍👍


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Spannend
 • Goede service
 • Origineel

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great