Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Execution

Rijswijk , The Netherlands

Closed now

Top #18

60 minutes

3 - 6

16 year

Read reviews

More about The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire. Met knikkende knieën loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch……

Do you really want to witness what can never be the solution?Themes

Prison

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

101 likes

642 visitors

88.3% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

317 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (108 rooms played)
Posted on: 2019 August 2

Ze doen het gewoon weer

Jason's Curse vonden we geweldig. Maar het is natuurlijk altijd maar afwachten of de makers een dergelijk niveau kunnen volhouden. We hadden een tijdje terug de nieuwe locatie al gezien (en ze zijn er nog druk mee bezig), maar nu konden we de kamer zelf spelen. Net open, dus hier en daar word er nog wat gefinetuned. Maar jongens toch. Om de eerste vraag maar meteen te beantwoorden: En hoe! Ze gaan er gewoon overheen. De aankleding, sfeer, muziek, puzzels... En ook hier weer een mooi WTF moment. Of naja, eigenlijk is de hele escape room een groot wtf moment. Alles klopt. Een gevangenis thema is natuurlijk een vrij veelgebruikt thema, maar dat vergeet je hier meteen.

Ik weet inmiddels niet meer wat mijn favoriete kamer is (The Orphanage? The Dome? Catch Me If You Can? De Concierge? Bella Ciao? The Execution? - Allemaal te gek), maar ik weet wel dat dit een absolute aanrader is die je wil spelen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Alles eigenlijk
 • Volgende kamer duurt weer even

  naomi_overgaauwbartosEscapeRoomRijswijktalithaStefansnorrie

StefanStefanEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (137 rooms played)
Posted on: 2019 August 2

De P van...

- De P van Passie, ja passie druipt van deze Escape room aan alle kanten af.
- De P van Prachtig, wat is dit mooi gemaakt zeg. Je onder laten dompelen in het verhaal van deze kamer kost geen enkele moeite. Alles voelt, ruikt en ziet er uit zoals je verwacht in een gevangenis van dit kaliber.
- De P van plezier, ondanks het thema (een Executie is nou niet het meest plezierige wat ik ooit heb mee gemaakt) hebben we enorm veel plezier gehad in deze Escape room. Wow wat een lekkere flow en heerlijke puzzels.
- De P van Progressie, na Jason’s Curse verwacht je natuurlijk ook wel wat. Het team van Escape room Rijswijk heeft het weer waargemaakt!! Nog beter, nog vetter, nog uitdagender en nog meer WTF!
- De P van PAK JE KANS EN SPEEL DIE KAMER!
- De P van Petje Af! Mooi werk, Tim, Kevin en het volledige team van super enthousiaste medewerkers! PETJE AF!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  bartosEscapeRoomRijswijktalitha

lin1530lin1530EscaperMember since: 2019 August 3 (54 rooms played)
Posted on: 2019 August 3

Mind = blown

Wat een bizar vet uur hebben wij gehad in The Execution. Echt álles aan deze escape room klopt.

The Execution voelt niet meer als een spel. Het is echt een beleving. Vanaf het eerste moment zit je er helemaal in. De puzzels zijn goed verweven met het verhaal, waardoor je echt in een soort flow komt.
Al snel voelt het dan niet meer alsof je een escape room speelt, maar alsof je echt uit een gevangenis aan het ontsnappen bent en alles op alles wil zetten om dat te laten slagen. Mijn hartslag kan dat beamen.

Gooi dan ook nog eens een knap staaltje techniek, uitstekende aankleding, originele puzzels, wat verrassende twists en onwijs fijne service in de mix en je hebt een escape room die niet minder dan een 10 verdient. Wow!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Meeslepend
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Parkeren
 • Gezellig!

  bartosEscapeRoomRijswijk

Geweldig vaderdagcadeau

We gingen deze escape room met zes personen in. Hoewel we van tevoren hadden gelezen dat zes te veel was, hadden we daar in de praktijk nauwelijks last van. De kamer was dermate groot dat je de groep gemakkelijk op kon splitsen en ieder groepje op een eigen oplossing kon focussen, waarna je voor de 'grote oplossing' weer al deze individuele oplossingen bij elkaar moest brengen. Erg leuk en vernuftig! Ook leuk voor het nakletsen achteraf! Verder een erg leuk verhaal, een erg leuke host en een prachtige aankleding.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  51:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Ik kan er zo even geen verzinnen!

  bartos

Petra (30 rooms played)
Posted on: 2022 June 8

Super toffe kamer

Heel wat kamers gespeeld. Deze gaat nu in de top 5.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  bartos

Quinten (20 rooms played)
Posted on: 2022 June 2

Mega vette ervaring!

Deze kamer met zijn tweeën gespeeld en heb het gevoel dat ik alleen maar aan het rennen en vliegen ben geweest. Super leuke puzzels met een echt doorlopend thema. De kamer is super uitgebreid en zorgt ervoor dat je soms echt even stil staat van verbazing.


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  58:20 min

  bartos

Ontsnappen 2.0

Vandaag The Execution gespeeld! Mooie kamer met toffe puzzels en verassingen! Alles, maar dan ook echt ALLES in in thema, en dat is geweldig! Niks valt uit de toon en samenwerken is een must voor deze kamer.

We hebben genoten! En we zijn ontsnapt met nog 6:35 over!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Logica
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

  bartos

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (188 rooms played)
Posted on: 2021 November 2

Spektakel in de gevangenis

Onze tweede kamer die we speelde op deze dag. The Execution stond ook al een geruime tijd op mijn verlanglijst. Echter vond ik het een beetje spannend om deze kamer te gaan spelen. We speelden hiervoor namelijk Molly’s Game een kamer die onze verwachtingen zo had overtroffen, dat we wellicht bang waren dat alle andere kamers die we die dag zouden spelen, daardoor misschien zouden tegenvallen. Binnen een kwartiertje kwamen we aan in Rijswijk, klaar voor the Execution!

Eenmaal binnen in de ontvangstruimte, wisten we meteen waar in het pand onze kamer zich zou bevinden. De gevangenis, waar wij langs zouden gaan om een executie te gaan bekijken, was namelijk goed zichtbaar (en zichtbaar beveiligd, spannend!). Een gevangenis kom je uiteraard niet zomaar binnen, na het delen van wat gegevens mochten we de gevangenis gaan betreden om de executie te gaan aanschouwen. De start van deze escape is erg leuk en origineel op zijn eigen manier. Hier wordt dan ook meteen duidelijk wat je komt doen en waarom je zo snel mogelijk de gevangenis uit moet komen.

Een ander punt waar ik op voorhand niet heel huiverig over was, was het thema. ‘Ontsnappen uit een gevangenis’; een wat afgezaagd thema als het aan mij ligt. We hebben dit al vaak gezien in ‘escape land’, waarin de uitvoering niet altijd even best was in het verleden. Echter hebben ze hier in Rijswijk een onwijs goede gevangenis neergezet met een geheel andere insteek om de gevangenis te ontsnappen. Dit was boven verwachting goed! Je waant je écht in een gevangenis.

De flow in de kamer is erg goed, er is voor vier personen genoeg te doen. De puzzels zijn uitdagend, maar niet onmogelijk. De gehele totaalbeleving is erg goed, je waant je echt in een gevangenis. Dat is hier erg goed neergezet! Voor mij had alleen het einde wat beter gekund. Je staat voor je het weet ineens buiten en dan ben je ontsnapt.

De passie was bij onze gamehost goed te zien en te horen! We hebben nog lang na gekletst, de vragen die wij hadden werden uitgebreid beantwoord, de techniek van de kamer mochten wij nog zien, er werd een toffe foto gemaakt en we kregen nog een aandenken mee naar huis. Het was een onwijs toffe ervaring hier in Rijswijk! Voor mij een echte aanrader dus! Ik heb gelukkig nog wat kamers te spelen bij Escaperoom Rijswijk, ik kom dus snel weer terug!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  dcmarieke

escapeKAMELescapeKAMELEscaperMember since: 2017 June 11 (40 rooms played)
Posted on: 2021 October 19

Dit is een totaalervaring!

Hier is hoog ingezet op de beleving!! Al van bij ontvangst kom je meteen in het verhaal. Je waant je doorheen het spel helemaal in een gevangenis. Alle puzzels zijn perfect afgestemd op het thema. Het is uitdagend, zenuwslopend en gewoon geweldig om dit spel te spelen! Bovendien kregen we een fantastisch aandenken.
Deze kamer behoort tot onze topfavorieten!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal

  bartos

Wat een ervaring

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
En zo waren we ook bij de laatste aan beland. En wat voor 1. Dit is echt een gave kamer, met een dito beleving. Met zijn 2en zeer fysiek maar deze had ik niet willen missen. De gaafste kamer die we tot nu toe gespeeld hebben. Tim, Bart en Kevin bedankt voor deze gave dag 👍


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Escaped: Yes  50:11 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  EscapeRoomRijswijk

TheekopjeTheekopjeEscape ExpertMember since: 2019 September 23 (112 rooms played)
Posted on: 2020 December 8

PRISON BREAK!

Na (veel te) lang wachten was het dan eindelijk zo ver, de executie van ene J. Blackwire. Wat heb ik me op deze kamer verheugd.. Het thema sprak me enorm aan en mede dankzij de gigantische ingang van deze kamer was ik enorm nieuwsgierig geworden. Aangekomen in het (nogmaals) enorm toffe pand, werden we net even anders ontvangen dan dat we gewent waren. De sfeer zat er goed in, we mochten naar binnen. Niet wetende dat dit verhaal misschien wel een hele andere wending zou krijgen dan vooraf gedacht..

Het is geen geheim dat deze kamer een bijzonder intro heeft. Je word allemaal even op het verkeerde spoor gezet en uit die comfortzone getrokken voordat de escape daadwerkelijk begonnen is. Super origineel en spannend! Wat mij vanaf moment 1 opviel is dat er gigantisch veel tijd en moeite is gestoken om de sfeer van een lugubere Amerikaanse gevangenis neer te zetten. En dan heb ik het niet alleen over het decor (wat er fantastisch uit ziet) maar ook over de geluiden, belichting, sounddesign etc. Maar goed, niet te veel afgeleid zijn, want we zijn begonnen! ACTIE!

De eerste paar puzzels gingen lekker vlot, leuke personalisaties en goed gebruik gemaakt van het thema en het verhaal. Naarmate we verder kwamen merkte ik dat we in een soort dipje beland waren. Laat ik voorop stellend dat zo'n dipje/rustmomentje helemaal niet erg is, maar hetgeen wat me op dat moment wel stoorde is dat er nog steeds een opwellende sfeer werd neergezet (soundtrack) terwijl er eigenlijk niks gebeurde en je gewoon rustig aan het puzzelen was. Ik miste daar een bepaalde dreiging/gevaar die ik aan het begin en het einde wel had. Maar goed, dat dipje duurde niet al te lang en al snel waren weer aan het rennen en vliegen. Dan kom ik meteen bij een van de (persoonlijk) gaafste dingen van deze kamer en dat is de indeling van de ruimte. Er is super creatief nagedacht over het verloop & de indeling van het spel. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat jij en je team moeten beschikken van een goede conditie. Dit gepaard met een aantal flink fysieke puzzels (die nogmaals goed gebruik maken van de ruimte) maakt dat je serieus hijgend en zwetend uit deze escape komt. LOVE IT! Ik denk dat ik the Execution het beste kan omschrijven als een gigantisch sterke actiefilm. Niks horror, alleen maar spanning en sensatie!

The Execution is een kamer met enorm veel techniek achter de schermen. Maar wat ik het mooie vind is dat hier totaal niet mee opgeschept word. Alle hedendaagse technieken worden op een subtiele/slimme manier toegepast waardoor je pas achteraf bedenkt: "hoe hebben ze dat in hemels naam gedaan?". Ondanks dat ik het einde/de finale heel gaaf vond, was het jammer dat je vervolgens direct buiten staat, zonder muziek, zonder decor, niks. Hier valt nog wat te verbeteren om de ervaring compleet te maken. (napraat muziek? etc.)

Gelukkig werden we daar wel weer ontvangen door de lieve, gepassioneerde, & professionele host (jup, ik blijf het zeggen) BART! Nog even (iets korter dan normaal vanwege de babysitter :p) nagepraat over de kamer, onze ervaring, aanraders van andere kamers, en de toekomst van dit bedrijf. Ik weet in ieder geval 1 ding zeker, zodra hier weer wat nieuws is, ben ik de eerste die voor de deur staat.

Thanks voor deze toffe kamers en hopelijk tot snel :-)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:46 min


 • DIT PAND (nogmaals)
 • Ontvangstruimte
 • MEGA tof & origineel intro
 • Decor + aankleding SUPER vet!
 • Sounddesign (geluidseffecten etc.)
 • THEMA is awesome!
 • Indeling van de ruimte
 • Fysieke puzzels
 • Technieken (subtiel toegepast)
 • Bart ;-)
 • Mist op bepaalde momenten een dreiging/gevaar
 • Abrupt einde

  Wepsie

sanniesannieJunior EscaperMember since: 2020 August 30 (22 rooms played)
Posted on: 2021 August 14

Hele gave ervaring!

Wat een geweldige kamer is dit! Een heel nieuwe ervaring in escaperooms.
Zit super in elkaar, spannend, leuke verrassingselementen. Een geweldig begin, goed verhaal.
Je weet echt een uur lang niet wat je overkomt, het ene onverwachte na het andere.
Technische hoogstandjes.
Fijne ontvangst en superleuk gesprek achteraf met een kijkje achter de schermen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Verrassingselementen
 • Geweldig begin
 • Originele puzzels
 • Spannend

  down-the-hatch

Top kamer

Gisteravond de Execution gespeeld. Volledige beleving krijg je mee bij deze kamer!

Wij zijn ervaren escaperoom spelers en deze behoort zeker tot de betere escaperooms!

Ook erg leuk en vriendelijk personeel


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Beleving

  elice_van_voorthuizen

Belevenis

Erg tof ontvangen. Goede uitleg. Begon al spannend, dus adrenaline ging omhoog.
Al met al door een hoop kamers heen. Leuke 'puzzels'.
Zijn ontsnapt!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede uitleg
 • Spannend
 • Veel kamers

  EscapeRoomRijswijk

Awesome!

Een super avontuur! 1 van de leukste kamers tot nu toe. Zeker de moeite waard om deze kamer te doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Maar wees geen angsthaas :P


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Special effects
 • Genoeg puzzels
 • Iedereen kan een bijdrage doen

  karolien_persoon

Bo (4 rooms played)
Posted on: 2019 September 29

Super leuke ervaring!

De escaperoom is heel mooi opgebouwd en er is zeker genoeg te doen voor iedereen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Mooi gemaakt
 • Denkpuzzels, maar niet onhaalbaar
 • Gezellig personeel

  karolien_persoon

niic0leiineniic0leiineEscape ExpertMember since: 2017 May 7 (81 rooms played)
Posted on: 2019 September 15

Genoten

Wat keken we uit om deze kamer te mogen spelen. Het heeft niet teleurgesteld. De puzzels zijn allemaal in thema en de aankleding is op en top. We hebben weer mooie technieken gezien en we hadden het echte escape gevoel.

Wij zijn weer blij zo'n ervaring rijker te zijn !


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Technieken
 • Verhaal

  EscapeRoomRijswijk

anne89anne89Escape ApprenticeMember since: 2019 June 22 (21 rooms played)
Posted on: 2019 September 12

Indrukwekkende kamer met een fantastisch decor

Zeer mooie grote locatie en een mooie ontvangstruimte.
Thema van de kamer past ook perfect bij de locatie.
De puzzels waren best pittig maar erg divers en origineel.
Het decor was prachtig en met grote zorg gemaakt/bedacht!
Een echte aanrader!
Mannen, bedankt voor deze waanzinnige ervaring!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 12 persons

Escaped: Yes


 • Locatie
 • Decor
 • Personeel

  EscapeRoomRijswijk

Uniek en overweldigend

Nadat we met enorm veel plezier Jason's Curse hadden gespeeld waren we niet benieuwd of ze broers ons weer konden verrassen, maar vooral hoe intens. Dat verrassen is ze zeker weer gelukt! The Execution is een waanzinnig mooi afgewerkte Escape Room met unieke, uitdagende en realistische puzzels die perfect passen in de verhaallijn. Aan ieder detail is gedacht waardoor je je heel goed in het verhaal kunt verplaatsen en echt wordt meegenomen. Het is een innovatieve Escape Room omdat je niet het gevoel hebt dat je bezig bent met een spel, maar je voelt je echt aanwezig in de gevangenis. Dit moet je gewoon gaan ervaren!

De kamer ligt op een goed bereikbare locatie en wordt gerund door twee zeer enthousiaste broers met zeer toegewijd personeel. De ontvangst, het praatje na afloop en de informele sfeer zorgen ervoor dat je een te gekke avond om nooit te vergeten gaat hebben.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Meeslepend verhaal
 • Levensechte beleving
 • Afwerking van de kamers
 • Uitdagende puzzels
 • Vriendelijke hosts

  EscapeRoomRijswijk

Vivian YipVivian YipJunior EscaperMember since: 2022 January 31 (32 rooms played)
Posted on: 2022 September 25

Fantastisch, absoluut een aanrader!

The execution was een fantastische escape room! Zeer verrast en het had zeker unieke/creatieve elementen. Host was super aardig en gastvrij. Nu nog wachten op hun toekomstige kamer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

 

Tijn10Tijn10Junior EscaperMember since: 2022 February 12 (18 rooms played)
Posted on: 2022 August 30

HOLY F*CK!

Na Hangover was dit de tweede kamer van de avond.
Een tijd geleden had ik Jasons Curse gespeeld en aangezien deze kamer van dezelfde makers is lagen de verwachtingen vooral technisch heel hoog en wat zijn die verwachtingen voldaan! Technisch is deze kamer super tof maar toch vond ik een paar dingen wel vervelend. Ten eerste stond de muziek heel hard (ja dit hoort bij het spel zodat je elkaar minder goed kan horen maar ik vind dit wel een tikkeltje enthousiast. Ten tweede was de laatste puzzel niet handig. Hij is super leuk en origineel maar als je een dingetje over het hoofd ziet kom je niet meer achter de cijfer code. Dit was bij ons ook het geval. Na een aantal hints over deze puzzel kwamen we er nog niet achter en dat was zonde. Dit doet uiteraard niet weg dat het een fantastisch uitgevoerde kamer is en dat we ons heerlijk vermaakt hebt.

Max (de host) was echt een topper. Helemaal in z’n rol trok die ons de kamer Hangover uit om ons met een klein toneelstukje gelijk over te brengen naar execusion. Super leuk gedaan! Ook kregen wij nog een kleine look achter de schermen en werd ons heel kort verteld over een nieuwe kamer…😁
Super toffe avond gehad!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:58 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Origineel
 • Techniek

 

elskeelskeJunior EscaperMember since: 2017 August 12 (20 rooms played)
Posted on: 2022 August 23

Fantastisch

Wat een ervaring! Een mooie combinatie van puzzels, technische hoogstandjes en verrassingen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  49:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels
 • Geen

 

MaartenMaartenEscaperMember since: 2019 December 9 (34 rooms played)
Posted on: 2022 August 21

Leuke goede kamer, met paar

Goede kamer. Deels beleving, maar vooral escaperoom. In begin wordt er echt een verhaal neer gezet, maar daar word daarna verder vrij weinig meer mee gedaan. Dat vond ik beetje jammer. Muziek is continu hetzelfde, wat na een uur toch erg begint te irriteren.
Host en service super. Kamer is een aanrader.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 3 persons

Team: Maarten, Vanessa, Sabrina

Escaped: No

 

Wauwie!

Dit is een hele gave kamer! Heel veel ruimte on het spel te spelen en van minuut 1 tot ontsnapping is een beleving!

Deze kamer heeft een spelelement die ik nog nooit eerder heb gezien en dit voegt zeker iets extra’s toe aan de kamer!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  46:27 min


 • Logica
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

GoldielockGoldielockEscaperMember since: 2019 December 18 (54 rooms played)
Posted on: 2022 August 9

Nog nergens gezien

Hele leuke escape room waarbij het thema netjes wordt uitgewerkt. Het verhaal vond ik persoonlijk beetje moeilijk te volgen maar de beleving maakte het wel allemaal goed. Bedankt aan de super vriendelijke hosts, het napraten was top!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Verhaal beetje onduidelijk

 

Warden04Warden04Junior EscaperMember since: 2022 June 25 (22 rooms played)
Posted on: 2022 August 3

Creatieve kamer

Er zitten bijzondere opdrachten en belevingen in, die ik van tevoren echt niet zag aankomen. Erg leuk aangekleed.

Daarnaast is het spel niet zo lineair. Op den duur ben je best wel heen en weer aan het rennen. Wat een nieuwe dimentie geeft aan fanatisme.

De opening en de finale zijn grandioos. Echt top gedaan.

De beleving pakt je ook mee. Vanaf het eerste moment heb je al het gevoel dat je erin zit.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 5 persons

Team: Kartende Kakatoes

Escaped: Yes  48:10 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Mee te nemen herinnering
 • Acteur
 • Heeft onderhoud nodig

 

Load more reviews