Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

More about The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire. Met knikkende knieën loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch……

Do you really want to witness what can never be the solution?Themes

Prison

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Statistics

76 likes

422 Escapetalk visitors

89% escaperate

Website

Visit website

Address

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

254 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (103 rooms played)
Posted on: 2019 August 2

Ze doen het gewoon weer

Jason's Curse vonden we geweldig. Maar het is natuurlijk altijd maar afwachten of de makers een dergelijk niveau kunnen volhouden. We hadden een tijdje terug de nieuwe locatie al gezien (en ze zijn er nog druk mee bezig), maar nu konden we de kamer zelf spelen. Net open, dus hier en daar word er nog wat gefinetuned. Maar jongens toch. Om de eerste vraag maar meteen te beantwoorden: En hoe! Ze gaan er gewoon overheen. De aankleding, sfeer, muziek, puzzels... En ook hier weer een mooi WTF moment. Of naja, eigenlijk is de hele escape room een groot wtf moment. Alles klopt. Een gevangenis thema is natuurlijk een vrij veelgebruikt thema, maar dat vergeet je hier meteen.

Ik weet inmiddels niet meer wat mijn favoriete kamer is (The Orphanage? The Dome? Catch Me If You Can? De Concierge? Bella Ciao? The Execution? - Allemaal te gek), maar ik weet wel dat dit een absolute aanrader is die je wil spelen.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Alles eigenlijk
 • Puzzels
 • Aankleding
 • Volgende kamer duurt weer even

  naomi_overgaauwbartosEscapeRoomRijswijktalithaStefansnorrie

StefanStefanEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (137 rooms played)
Posted on: 2019 August 2

De P van...

- De P van Passie, ja passie druipt van deze Escape room aan alle kanten af.
- De P van Prachtig, wat is dit mooi gemaakt zeg. Je onder laten dompelen in het verhaal van deze kamer kost geen enkele moeite. Alles voelt, ruikt en ziet er uit zoals je verwacht in een gevangenis van dit kaliber.
- De P van plezier, ondanks het thema (een Executie is nou niet het meest plezierige wat ik ooit heb mee gemaakt) hebben we enorm veel plezier gehad in deze Escape room. Wow wat een lekkere flow en heerlijke puzzels.
- De P van Progressie, na Jason’s Curse verwacht je natuurlijk ook wel wat. Het team van Escape room Rijswijk heeft het weer waargemaakt!! Nog beter, nog vetter, nog uitdagender en nog meer WTF!
- De P van PAK JE KANS EN SPEEL DIE KAMER!
- De P van Petje Af! Mooi werk, Tim, Kevin en het volledige team van super enthousiaste medewerkers! PETJE AF!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  bartosEscapeRoomRijswijktalitha

lin1530lin1530Junior EscaperMember since: 2019 August 3 (40 rooms played)
Posted on: 2019 August 3

Mind = blown

Wat een bizar vet uur hebben wij gehad in The Execution. Echt álles aan deze escape room klopt.

The Execution voelt niet meer als een spel. Het is echt een beleving. Vanaf het eerste moment zit je er helemaal in. De puzzels zijn goed verweven met het verhaal, waardoor je echt in een soort flow komt.
Al snel voelt het dan niet meer alsof je een escape room speelt, maar alsof je echt uit een gevangenis aan het ontsnappen bent en alles op alles wil zetten om dat te laten slagen. Mijn hartslag kan dat beamen.

Gooi dan ook nog eens een knap staaltje techniek, uitstekende aankleding, originele puzzels, wat verrassende twists en onwijs fijne service in de mix en je hebt een escape room die niet minder dan een 10 verdient. Wow!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Gezellig!
 • Parkeren
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Meeslepend

  bartosEscapeRoomRijswijk

escapeKAMELescapeKAMELJunior EscaperMember since: 2017 June 11 (33 rooms played)
Posted on: 2021 October 19

Dit is een totaalervaring!

Hier is hoog ingezet op de beleving!! Al van bij ontvangst kom je meteen in het verhaal. Je waant je doorheen het spel helemaal in een gevangenis. Alle puzzels zijn perfect afgestemd op het thema. Het is uitdagend, zenuwslopend en gewoon geweldig om dit spel te spelen! Bovendien kregen we een fantastisch aandenken.
Deze kamer behoort tot onze topfavorieten!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

  bartos

Wat een ervaring

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
En zo waren we ook bij de laatste aan beland. En wat voor 1. Dit is echt een gave kamer, met een dito beleving. Met zijn 2en zeer fysiek maar deze had ik niet willen missen. De gaafste kamer die we tot nu toe gespeeld hebben. Tim, Bart en Kevin bedankt voor deze gave dag 👍


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Escaped: Yes  50:11 min


 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

  EscapeRoomRijswijk

TheekopjeTheekopjeEscaperMember since: 2019 September 23 (67 rooms played)
Posted on: 2020 December 8

PRISON BREAK!

Na (veel te) lang wachten was het dan eindelijk zo ver, de executie van ene J. Blackwire. Wat heb ik me op deze kamer verheugd.. Het thema sprak me enorm aan en mede dankzij de gigantische ingang van deze kamer was ik enorm nieuwsgierig geworden. Aangekomen in het (nogmaals) enorm toffe pand, werden we net even anders ontvangen dan dat we gewent waren. De sfeer zat er goed in, we mochten naar binnen. Niet wetende dat dit verhaal misschien wel een hele andere wending zou krijgen dan vooraf gedacht..

Het is geen geheim dat deze kamer een bijzonder intro heeft. Je word allemaal even op het verkeerde spoor gezet en uit die comfortzone getrokken voordat de escape daadwerkelijk begonnen is. Super origineel en spannend! Wat mij vanaf moment 1 opviel is dat er gigantisch veel tijd en moeite is gestoken om de sfeer van een lugubere Amerikaanse gevangenis neer te zetten. En dan heb ik het niet alleen over het decor (wat er fantastisch uit ziet) maar ook over de geluiden, belichting, sounddesign etc. Maar goed, niet te veel afgeleid zijn, want we zijn begonnen! ACTIE!

De eerste paar puzzels gingen lekker vlot, leuke personalisaties en goed gebruik gemaakt van het thema en het verhaal. Naarmate we verder kwamen merkte ik dat we in een soort dipje beland waren. Laat ik voorop stellend dat zo'n dipje/rustmomentje helemaal niet erg is, maar hetgeen wat me op dat moment wel stoorde is dat er nog steeds een opwellende sfeer werd neergezet (soundtrack) terwijl er eigenlijk niks gebeurde en je gewoon rustig aan het puzzelen was. Ik miste daar een bepaalde dreiging/gevaar die ik aan het begin en het einde wel had. Maar goed, dat dipje duurde niet al te lang en al snel waren weer aan het rennen en vliegen. Dan kom ik meteen bij een van de (persoonlijk) gaafste dingen van deze kamer en dat is de indeling van de ruimte. Er is super creatief nagedacht over het verloop & de indeling van het spel. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat jij en je team moeten beschikken van een goede conditie. Dit gepaard met een aantal flink fysieke puzzels (die nogmaals goed gebruik maken van de ruimte) maakt dat je serieus hijgend en zwetend uit deze escape komt. LOVE IT! Ik denk dat ik the Execution het beste kan omschrijven als een gigantisch sterke actiefilm. Niks horror, alleen maar spanning en sensatie!

The Execution is een kamer met enorm veel techniek achter de schermen. Maar wat ik het mooie vind is dat hier totaal niet mee opgeschept word. Alle hedendaagse technieken worden op een subtiele/slimme manier toegepast waardoor je pas achteraf bedenkt: "hoe hebben ze dat in hemels naam gedaan?". Ondanks dat ik het einde/de finale heel gaaf vond, was het jammer dat je vervolgens direct buiten staat, zonder muziek, zonder decor, niks. Hier valt nog wat te verbeteren om de ervaring compleet te maken. (napraat muziek? etc.)

Gelukkig werden we daar wel weer ontvangen door de lieve, gepassioneerde, & professionele host (jup, ik blijf het zeggen) BART! Nog even (iets korter dan normaal vanwege de babysitter :p) nagepraat over de kamer, onze ervaring, aanraders van andere kamers, en de toekomst van dit bedrijf. Ik weet in ieder geval 1 ding zeker, zodra hier weer wat nieuws is, ben ik de eerste die voor de deur staat.

Thanks voor deze toffe kamers en hopelijk tot snel :-)


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:46 min


 • Bart ;-)
 • Technieken (subtiel toegepast)
 • Fysieke puzzels
 • Indeling van de ruimte
 • THEMA is awesome!
 • Sounddesign (geluidseffecten etc.)
 • Decor + aankleding SUPER vet!
 • MEGA tof & origineel intro
 • Ontvangstruimte
 • DIT PAND (nogmaals)
 • Abrupt einde
 • Mist op bepaalde momenten een dreiging/gevaar

  Wepsie

sanniesannieJunior EscaperMember since: 2020 August 30 (13 rooms played)
Posted on: 2021 August 14

Hele gave ervaring!

Wat een geweldige kamer is dit! Een heel nieuwe ervaring in escaperooms.
Zit super in elkaar, spannend, leuke verrassingselementen. Een geweldig begin, goed verhaal.
Je weet echt een uur lang niet wat je overkomt, het ene onverwachte na het andere.
Technische hoogstandjes.
Fijne ontvangst en superleuk gesprek achteraf met een kijkje achter de schermen.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Originele puzzels
 • Geweldig begin
 • Verrassingselementen

  down-the-hatch

Top kamer

Gisteravond de Execution gespeeld. Volledige beleving krijg je mee bij deze kamer!

Wij zijn ervaren escaperoom spelers en deze behoort zeker tot de betere escaperooms!

Ook erg leuk en vriendelijk personeel


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Beleving

  elice_van_voorthuizen

Belevenis

Erg tof ontvangen. Goede uitleg. Begon al spannend, dus adrenaline ging omhoog.
Al met al door een hoop kamers heen. Leuke 'puzzels'.
Zijn ontsnapt!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Veel kamers
 • Spannend
 • Goede uitleg

  EscapeRoomRijswijk

Awesome!

Een super avontuur! 1 van de leukste kamers tot nu toe. Zeker de moeite waard om deze kamer te doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Maar wees geen angsthaas :P


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Iedereen kan een bijdrage doen
 • Genoeg puzzels
 • Special effects

  karolien_persoon

Bo (4 rooms played)
Posted on: 2019 September 29

Super leuke ervaring!

De escaperoom is heel mooi opgebouwd en er is zeker genoeg te doen voor iedereen.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Gezellig personeel
 • Denkpuzzels, maar niet onhaalbaar
 • Mooi gemaakt

  karolien_persoon

niic0leiineniic0leiineSenior EscaperMember since: 2017 May 7 (74 rooms played)
Posted on: 2019 September 15

Genoten

Wat keken we uit om deze kamer te mogen spelen. Het heeft niet teleurgesteld. De puzzels zijn allemaal in thema en de aankleding is op en top. We hebben weer mooie technieken gezien en we hadden het echte escape gevoel.

Wij zijn weer blij zo'n ervaring rijker te zijn !


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Technieken
 • Puzzels
 • Aankleding

  EscapeRoomRijswijk

anne89anne89Escape ApprenticeMember since: 2019 June 22 (21 rooms played)
Posted on: 2019 September 12

Indrukwekkende kamer met een fantastisch decor

Zeer mooie grote locatie en een mooie ontvangstruimte.
Thema van de kamer past ook perfect bij de locatie.
De puzzels waren best pittig maar erg divers en origineel.
Het decor was prachtig en met grote zorg gemaakt/bedacht!
Een echte aanrader!
Mannen, bedankt voor deze waanzinnige ervaring!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 12 persons

Escaped: Yes


 • Personeel
 • Decor
 • Locatie

  EscapeRoomRijswijk

Uniek en overweldigend

Nadat we met enorm veel plezier Jason's Curse hadden gespeeld waren we niet benieuwd of ze broers ons weer konden verrassen, maar vooral hoe intens. Dat verrassen is ze zeker weer gelukt! The Execution is een waanzinnig mooi afgewerkte Escape Room met unieke, uitdagende en realistische puzzels die perfect passen in de verhaallijn. Aan ieder detail is gedacht waardoor je je heel goed in het verhaal kunt verplaatsen en echt wordt meegenomen. Het is een innovatieve Escape Room omdat je niet het gevoel hebt dat je bezig bent met een spel, maar je voelt je echt aanwezig in de gevangenis. Dit moet je gewoon gaan ervaren!

De kamer ligt op een goed bereikbare locatie en wordt gerund door twee zeer enthousiaste broers met zeer toegewijd personeel. De ontvangst, het praatje na afloop en de informele sfeer zorgen ervoor dat je een te gekke avond om nooit te vergeten gaat hebben.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Vriendelijke hosts
 • Uitdagende puzzels
 • Afwerking van de kamers
 • Levensechte beleving
 • Meeslepend verhaal

  EscapeRoomRijswijk

Danielle (1 room played)
Posted on: 2021 October 23

Heel gaaf

Vanaf het begin tot het eind geweldig


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes  59:21 min

 

Jennifer (1 room played)
Posted on: 2021 October 23

Onwijs gaaf

gave escape room, groot opgezet, net op tijd ontsnapt. Gave ervaring


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes  59:21 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertMember since: 2018 December 31 (99 rooms played)
Posted on: 2021 October 17

Spannende kamer!

Mooie kamer. Je waant je echt in een gevangenis. De spanning wordt goed opgevoerd en het verhaal is super uitgewerkt met overtuigende effecten.


8.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:32 min


 • Spannend
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertMember since: 2018 October 7 (113 rooms played)
Posted on: 2021 October 16

Sterk verhaal

Sterk verhaal wat in de kamer terug komt. Gezien de hoge score had ik er persoonlijk meer van verwacht, wat echter niet wegneemt dat het nog steeds een mooie kamer is.


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 8.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:32 min


 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

carolinedcarolinedJunior EscaperMember since: 2019 May 11 (30 rooms played)
Posted on: 2021 October 14

Weer een toffe kamer van escape room Rijswijk!

2 jaar geleden speelden we Jason’s curse dus de verwachtingen bij the Execution waren hoog gespannen. En terecht! We werden meteen in het verhaal getrokken en hebben ons best gedaan een gruwelijke executie te voorkomen. Gelukkig lukte dat ook nog. We speelden met zijn drieën, wat voordelen (communicatie en minder in de weg lopen) en nadelen (ren je rot) heeft. Leuke puzzels, niet supermoeilijk al hadden we zoals gewoonlijk weer ergens een “wat suf van ons” moment.
Ergens zat een foutje maar dat werd gelukkig top opgelost door de host.
Uiteindelijk stonden we met nog ruim 3 minuten op de klok weer buiten. Vol adrenaline en met weer een super ervaring achter de rug!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer
 • Het einde was wat abrupt

 

CindyCindyEscaperMember since: 2019 May 8 (86 rooms played)
Posted on: 2021 October 17

Mooi in thema

Super ontvangt, onze host zat al helemaal in zijn rol wat een enorme meerwaarde was voor de beleving.
Kamer mooi in thema, puzzels tof!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Sfeer

 

Goed voor de conditie en technisch mooie puzzels

De opstart met een acteur en gepersonaliseerd verhaal geeft deze game alvast een leuk begin. Nadat de eerste kamer opgelost is kom je in een volwaardige cellenblok terecht dat er tamelijk realistisch uit. Het spel vereist wel wat samenwerking tussen de spelers over meerdere kamers heen. Wij speelden met 2spelers, waardoor we veel heen en weer moesten lopen, maar daar was niks vervelend aan. Het voelde echt aan alsof het cellenblok even "van ons" was en we echt moesten proberen ontsnappen. Dat we daarvoor wat moesten in het rond crossen doorheen de gangen maakte het alleen maar spannender. Een mooie opbouw van puzzels met enkele heel spectaculaire en decortechnische verrassingen naar het einde toe.
Nadien nog een leuke babbel gehad met de gepassioneerde host van de kamer!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Opbouw in spektakel naar einde toe
 • Gepersonaliseerd verhaal met acteur
 • Spectaculaire decortechnieken

 

lmatlmatEscape ExpertMember since: 2019 November 11 (81 rooms played)
Posted on: 2021 October 10

Heel toffe kamer met leuke effecten

Heel leuke kamer met veel spanning en top van begin tot het einde.
Zeker doen!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Team: De Kangoeroes

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend

 

Vet!

Leuke grote kamer met vette effecten!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Sfeer

 

laura1999Blaura1999BEscaperMember since: 2019 July 15 (60 rooms played)
Posted on: 2021 September 29

Super leuk!

De escaperoom is echt een aanrader! Veel groter dan de standaard escaperooms.


9.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Team: TOV De Bierkaai

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

maemaeJunior EscaperMember since: 2018 May 18 (18 rooms played)
Posted on: 2021 September 25

Aanrader!

Echt een topkamer weer! Alles zat goed in elkaar en de kamer is weer prachtig aangekleed. Het verhaal zit weer goed in elkaar. Echt een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 5 persons

Team: Family Escape

Escaped: No


 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Voorzichtig!

 

stefan (1 room played)
Posted on: 2021 September 14

Eerste ervaring was top !

We waren met 6 personen waarvan de meeste nooit in een Escaperoom hadden doorgebracht. Wisten dus ook niet helemaal wat we konden verwachten. Het pand aan de buitenzijde nodigde niet echt uit, beetje vervallen. Van binnen een prachtige Escape doolhof van gemaakt. Echt fantastisch hoe alles er uitziet en hoe dit spel is opgezet. Door de sfeer en inrichting zit je meteen vol in het spel. We raden iedereen aan dit een keer te gaan spelen, was een topervaring voor ons, bedankt.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 6 persons

Escaped: No

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
3 4 5 6
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great