Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Arcade Invasion

Amsterdam, Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6

8 year

Read reviews

More about Arcade Invasion

Oh, no! The evil invaders are destroying our beloved game world! Want to find yourself surrounded by all the things you love about the 90s arcade videogames? You will travel through space and time, teleport to the arcade worlds and help protect the 90s from disappearing from our memories.

8+ years old with parents, 16+ without them. No special skills required. One child under 12 years old plays for free, keeping the total group size 6 max. Our escape rooms are adapted for Dutch, English, French, Spanish, Catalan, Russian, German and Italian.

Prices vary depending on the time of day. See our website for the exact prices for the timeslot of your choice.


Following prices are based on the cheapest timeslots during that day.


Themes

Adventure

Mystery

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLENFRDE

Escapetalk.nl statistics

19 likes

262 visitors

94.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Foeliestraat 16
1011 TM, Amsterdam
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

95 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (238 rooms played)
Posted on: 2022 july 04

Loving you is a losing game

Het team ‘Nicht die Kinder!' (5 personen) was naar de hoofdstad afgereisd voor een escapedagje. We hadden drie escape rooms gepland en uiteindelijk hebben we er vier gespeeld 😁…. Tja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zullen we maar zeggen.

We trapte deze dag in Amsterdam af bij Questomatica Escape Room met de kamer ‘Arcade Invasion'. Parkeren gaat niet bepaald voor de deur en is gewoon super duur in Amsterdam, dus al gauw kwam het besef dat deze dag niet louter een escapedag zou worden, maar ook een wandelvierdaagse 😁…. De auto bleef geparkeerd op een parkeerplaats en wij zouden van escape room naar escape room lopen. We kwamen aangewandeld bij de locatie en er werd opengedaan door een Engelssprekende gamehost. We konden direct beginnen… Herstel; we móésten direct beginnen! Spullen opbergen, toilet bezoek, instructie en go!

De kamer is een eenvoudige 2.0 kamer, wat betekent dat de oplossingen van puzzels niet ingevoerd worden op cijfer- /hangsloten, maar automatisch een reactie te weeg brengen. De decoratie/thematisering is leuk, maar verwacht géén hoogstaande decors. Ondanks dat het allemaal niet heel uitbundig is, is het wél een leuke kamer. De puzzels zijn best origineel en passend in het thema. De kamer is voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het andere. Hierom zou ik aanraden om met een groep van drie of vier spelers dit arcade-avontuur aan te gaan. Met twee personen zal het ook prima gaan, schat ik in.

Als je houd van gamen is deze kamer best tof om te spelen, omdat er leuke verwijzingen in zitten naar bekende (oude) videogames. We wisten op tijd uit de kamer te ontsnappen. Zeer kort werd er nagepraat, een foto gemaakt en de voordeur achter ons dicht gedaan.

Al bij al; Een leuke kamer om te spelen als je toch in de buurt bent. Ik zou voor enkel deze kamer niet vanuit Brabant naar Amsterdam rijden, maar als je al bent en je pakt ‘m mee, valt ‘ie zeker niet tegen. Jammer dat de host enkel Engels spreekt en dat er geen mogelijkheid wordt geboden tot napraten óf überhaupt een gezellig praatje. Dit blijkt in Amsterdam echter de norm te zijn. Ook voor wat beter aangeschreven kamers 🤔.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel de kamer met een kleine groep (2, 3 óf 4 personen) i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte.
- Speel de kamer vooral als ‘tussendoor'-kamer (voor ervaren escapers);
- Geschikt als eerste escape room, mocht je nog nooit een escape room gespeeld hebben.

Questomatica, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze kamer. We hebben het leuk gehad bij jullie 👍.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 5.0


Played in July 2022

Played with 5 persons

Team: Nicht die Kinder!

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Verwijzingen naar games

  sjephanie

EscapElineEscapElineEscape GuruMember since: 2019 September 21 (203 rooms played)
Posted on: 2022 june 12

Leuke, technische kamer met een fijne game flow

We begonnen de dag met Arcade Invasion. Daarna stonden er nog 2 escape rooms op de planning. Parkeren kan makkelijk voor de deur, maar mennn wat is het parkeren duur! Mocht je hier gaan escapen, zoek dan even een parkeergarage in de buurt met een wat beter tarief. We werden vriendelijk ontvangen door de host. Ze deed onwijs haar best om zo goed mogelijk ons te begeleiden in het Nederlands, heel fijn :-). We kletsen wat vooraf, maar niet te lang, want we wilden heel graag gaan starten. We waren namelijk zeer benieuwd naar deze escape room!

De kamer: Wat ik in sommige reviews lees, is dat de techniek niet helemaal lekker werkte. Wij hebben daar gelukkig bijna geen last van gehad. Er was 1 puzzel die het niet goed deed, maar daar zijn we gelukkig niet veel tijd op verloren. Meestal ligt zo'n technische kamer ons team niet zo, maar we doorliepen hier alle puzzels best lekker! De flow was daardoor voor ons heel goed en dat zorgde voor veel escape plezier. We hadden vooraf met de host afgesproken dat ze ons een vraagteken zou sturen voordat ze een hint zou sturen. Dat werkte voor ons heel prettig en zo hebben we bijna alles zelf op kunnen lossen. Dit zorgde er ook wel voor dat we het best spannend hebben gemaakt, want we hadden nog maar 11 seconden over! Ik vind de puzzels die we tegenkwamen origineel en goed passend in het thema van de kamer. Heel leuk om eens op een andere manier bezig te zijn met het oplossen van 'puzzels'.

Na onze escape maakten we nog een teamfoto en namen we even pauze, voordat we hier 'wake up' zouden gaan spelen. Onze ervaring met arcade invasion qua techniek is gelukkig positief! En ik vind het zeker een kamer die je als liefhebber gespeeld moet hebben :-)


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  59:49 min


 • Goede begeleiding
 • Originele en leuke puzzels
 • Thema
 • Parken is duur!!

  De Milde Dictator

Leuk thema maar geen goede uitwerking

Qua omschrijving van de kamer hadden we allemaal zin om deze kamer te spelen, en met een 8.6 moest het qua kamer ook wel goed komen. Helaas was onze ervaring achteraf zeker geen ruime 8 waard.

Met 2 volwassenen & 3 pubers gingen we richting Amsterdam om er meteen achter te komen dat er voor de deur geen parkeerplaatsen vrij waren op zondag. Iets wat de escape room wel aangeeft. Na wat door de wijk te rijden uiteindelijk een plek gevonden waar we voor € 7,50 per uur konden parkeren.

Bij binnenkomst werden we volledig in het Engels ontvangen, aangezien niet alle pubers even goed in het Engels waren vertaalde wij alles wat de host vertelde. Na een korte inleiding konden we een donkere kamer ingaan en kon de escape beginnen.
Achteraf vonden we dat er tijdens de inleiding al het halve verhaal wordt verteld en een stuk minder zou mogen om er meer een verassing in te laten zitten. En deze tijd kan dan besteed worden om crusiale dingen als bv de noodknop te benoemen.

Tijdens de escape kwamen we meerdere puzzels tegen waar we het gevoel hadden dat de mechanismes net niet lekker werkte. Bij 1 van de puzzels was het door het licht zeer onduidelijk hoe we te werk moesten gaan, pas na twee hint konden we hiermee verder.
En de hints, het idee van het systeem is leuk maar de uitwerking was minder. Soms vraag je om een hint en krijg je niets en soms vraag je niets en krijg je toch een hint.

Gedurende de escape hoorde we ook geluiden van een andere groep die binnenkwam en door onze host verwelkomd werden (en aangezien er maar 1 host aanwezig was had ze toen geen aandacht voor onze groep).

Uiteindelijk zijn we ontsnapt met wat enkele hints maar een echte voldoening gaf het niet. Achteraf snel een foto maken en weg was de host weer voor de andere groep.

Wij zullen de kamer zeker niet aan anderen, de prijs is best hoog (€ 155 in ons geval) en je krijgt er een redelijke kamer voor terug waar de host ook nog eens voor meerdere kamers aan het werk is. Een leuk praatje achteraf was dus niet echt mogelijk.


5.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 5.5

Service: 5.5


Played in May 2022

Played with 5 persons

Team: Black Avenue & kid(s)

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Slechte begeleiding
 • Slechte service

  De Milde Dictator

F. A. (4 rooms played)
Posted on: 2020 july 06

Leuke ervaring met de kamer Arcade Invasion!

Ik ben in het verleden in verschillende escape rooms geweest en ik moet zeggen dat Questomatica zeker opvalt. Ik (25) heb vorige week de kamer Arcade Invasion gespeeld met mijn broer (17) en vooral het ontwerp van de kamer is geweldig. De gastheer verwelkomde ons eerst hartelijk en legde het verhaal achter de kamer uit, evenals de zoektocht waarop we werden gestuurd. Het verhaal achter de kamer maakt het erg spannend om deel te nemen aan het oplossen van het mysterie. We zullen zeker terugkeren om ook de andere kamer te spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Geweldig design
 • Leuk verhaal achter de kamer
 • Vriendelijke host en warm welkom

  questomatica

Leuke puzzels in een prachtig decor!

Het thema van deze kamer sprak ons enorm aan als gamers. Daarom waren we een beetje ontgoocheld dat er niet méér retro games in de kamer geïntegreerd waren. Maar ondanks dit waren we heel enthousiast over de manier waarop ze de paar retro games die in het spel zaten uitgewerkt hebben. Voldoende variatie in de puzzels, veel teamwork en spannende, spectaculaire effectjes! De kamers zelf zijn prachtig gedecoreerd! Je voelt je echt in een arcade game.
We hadden een paar technische probleempjes in deze kamer, maar dat willen we de enthousiaste en heel vriendelijke eigenaars zeker en vast vergeven! We speelden ook hun andere kamer (wake up) en die verliep vlekkeloos.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in December 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Prachtig decor
 • Opbouw in spanning, sfeer en puzzels
 • Thema en verhaal
 • Veel teamwork
 • Kleine technische probleempjes (maar niet storend)

  kasv

atholyatholyJunior EscaperMember since: 2017 June 23 (27 rooms played)
Posted on: 2019 september 13

Fantastisch voor gamers

Als oldskool Nintendo gamers van de eerste generatie, kwamen we in deze kamer bijzonder aan onze trekken! Hele fijne puzzels met oneindig veel vergelijkingen naar retro games! Heel innovatief, leuk en uitdagend. Wij vonden het niet meteen de moeilijkste kamer, haalden net niet de record tijd. Maar hebben heel veel plezier gehad! Iedereen die vroeger graag games heeft gespeeld (Mario, Donkey Kong, Zelda, ...) MOET deze kamer zeker proberen!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel thema
 • Toffe puzzels

  wim_schoonenberg

Slechte Escaperoom

Aangekomen bij een of ander oud schoolgebouw wordt er open gedaan door een Engels sprekende host helaas de uitleg alleen in het Engels. Een ontvangstruimte zo kaal en kil totaal geen Escaperoom gevoel. Snel aan het spel beginnen want echt welkom voel je je niet. Het spel is echt een totaal niet wat we ervan verwacht hadden vrij simpel. Misschien leuk met kinderen maar niet voor ons na meerdere kamers te hebben gespeeld het valt enorm tegen en het ziet er gewoon gedateerd uit en niet professioneel. Voor ons echt geen aanrader.


2.5

Ambiance: 2.5

Game experience: 4.0

Service: 1.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Prijs

 

Kevyn-van-GorpKevyn-van-GorpEscaperMember since: 2022 February 09 (49 rooms played)
Posted on: 2023 october 15

One up

Mooie kamer. Goed thema. Ook de andere kamer gespeeld. Zeker een aanrader


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Dietje (1 room played)
Posted on: 2023 july 25

Onwijs leuk!

Onze eerste keer in een escape room. 2 volwassen en 2 kinderen van 12 jaar. Met een beetje hulp van de ouders konden ze eruit komen. Super leuke ervaring, hebben gelachen en eens iets anders. Zeker een aanrader!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Robin*Robin*Escape ExpertMember since: 2020 January 19 (137 rooms played)
Posted on: 2023 july 02

Mario’s playground

Een technische kamer met leuke elementen. Decor is mooi, herkenbaar en leuk.
De puzzels moeten je liggen.
Deze kamer is grappig om gedaan te hebben, als je in de buurt bent.
De kamer is voor de beleving wel wat aan de dure kant (in vergelijking met andere kamers).


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

SirClaySirClayEscape GuruMember since: 2021 December 02 (168 rooms played)
Posted on: 2023 july 02

Nostalgie

Een kamer die mij terug bracht naar mijn kindertijd. Een kamer die een leuke opbouw heeft en veel game elementen.

Persoonlijk is het een kamer kijkend naar de puzzels die mij niet heel erg lag. Wel heel mooi aangekleed. Dat compenseerde voor mij de ervaring.

Hetgeen ik erin miste waren de goede puzzels. Daarin is de kamer in gebreken gebleven.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Diversiteit
 • Origineel

 

Suzan (1 room played)
Posted on: 2023 july 02

Bijzonder leuk!

Wij zijn als gezin 'groentjes' als het gaat om de escaperoom. Deze vonden we erg leuk en we hadden zelf de keuze of we geholpen wilde worden en kregen een kastje waarop we tips konden ontvangen. We hebben het niet binnen de tijd gered, maar kregen nog 10 minuten extra tijd na wat uitleg om het af te maken. Ik kan me voorstellen dat niet altijd mogelijk is, maar we vonden dat bijzonder prettig. Het wordt dus niet 'afgedraaid' maar je krijgt de kans om het beter te kunnen doen. Wat een leuke gast!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2023

Played with 3 persons

Escaped: No

 

DanielDanielEscaperMember since: 2021 June 27 (28 rooms played)
Posted on: 2023 june 03

Leuke, mechanische kamer

Leuke interactieve kamer, logische volgorde van taken


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in June 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  51:45 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Diversiteit

 

MaaikepandaMaaikepandaJunior EscaperMember since: 2022 July 10 (18 rooms played)
Posted on: 2023 june 04

Leuke kamer!

Deze kamer was perfect voor mijn gezelschap. We houden van escapes, maar ook van gamen! Deze kamer neemt je mee in verschillende videogames. We vonden het ook erg fijn dat deze kamer geen slotjes kamer is! Alle puzzels werkte mechanisch. Deze kamer was een hele leuke ervaring!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 8.0


Played in June 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  52:10 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

llaaaarrrllaaaarrrEscaperMember since: 2021 June 27 (28 rooms played)
Posted on: 2023 june 12

Geniaal

Super leuke en interactieve eacaperoom, er zijn genoeg puzzels voor een ieder om ergens mee bezig te zijn. Thema is fantastisch, alles is goed in stijl.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in June 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  51:45 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Diversiteit

 

Luc (1 room played)
Posted on: 2023 may 04

Very nice experience!

We had a great time at the escape room! We were with three Dutch boys (9, 10, and 11) and me (adult). We had a really warm welcome by Stavrula, who's been very accommodating and helpful. She just knew when to step in or not. We cracked the final code 30 seconds before the time was up! The space was clean, challenging, and creative. Highly recommended!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in May 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:30 min

 

Beste escape room die ik ooit heb gespeeld.

Mooie kamer, lastige puzzels, goed nagemaakt op een echte arcade. (Ook een beetje spannend voor de wat kleinere kinderen)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  53:46 min

 

NiklasNiklasEscape ExpertMember since: 2021 September 26 (131 rooms played)
Posted on: 2023 may 04

Pac-man man man

Dit was onze tweede kamer van ons dagje Amsterdam en ook de tweede kamer bij Questomatica voor ons.

Na het spelen van Wake-up kwamen we terug in de lobby. Er was toevallig een andere groep fanatiekelingen op de locatie aanwezig die ook de twee kamers aan het spelen was, dus er hing een gezellige sfeer. De host had, ondanks dat hij in zijn eentje de twee kamers tegelijk draaide, de kamers weer snel gereset, dus konden we weer aan de slag.

Ik was super benieuwd naar deze kamer vanwege het thema. We begonnen redelijk, er zaten een paar prima puzzels in en het decor was oké. Het arcade thema zit leuk verwerkt in de kamer. Op een gegeven moment was onze flow echter kwijt. Techniek gaf nauwelijks feedback, werkte te traag of de puzzels waren ons niet duidelijk. Omdat deze frustraties elkaar de hele tijd afwisselden maakte het de kamer een stuk minder leuk dan hij had kunnen zijn. Je ziet wat er geprobeerd is, en het heeft ook potentie.

Aan het einde zit er ook een super leuk bedacht element in de kamer. We weten nog steeds niet of het aan ons lag of aan de techniek, maar het werkte bij ons helaas totaal niet. De host kwam binnen om ons te helpen, wat naar mijn mening ook anders opgelost had kunnen worden als de techniek het deed.
Sowieso kan de begeleiding op deze locatie veel beter. Je krijgt hints over dingen die je al weet of al duidelijk waren, dat is natuurlijk gewoon frustrerend.

Ik weet dus niet zo goed of ik deze kamer aan zou raden. Misschien troffen wij het gewoon niet, want er zijn ook genoeg positieve reviews over deze kamer. Nu mistte ik vooral feedback op bepaalde punten en duidelijkheid van sommige puzzels. Mocht je nou echt een arcade freak zijn, zullen er genoeg dingen in deze kamer zitten om je toch prima te vermaken.

Als je een kamer op deze locatie wilt spelen, speel dan de andere. Hier hadden wij een betere ervaring.


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 5.0

Service: 5.5


Played in April 2023

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Leuke insteek op het arcade thema
 • Originele ideeën in thema
 • Begeleiding let niet goed op
 • Techniek geeft niet altijd feedback
 • Puzzels missen soms duidelijkheid

 

Arcade Inflation

Ja waar we opzich best postief verrast waren bij Wake-Up! Was dat hier wat minder opzich leuke schilderingen alleen puzzels soms wat onlogisch en een puzzel had enorme kuren…


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:32 min

 

Jorgen (6 rooms played)
Posted on: 2023 march 04

Great escape room!

Beautifully done!


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Goede kamer, goede sfeer

28* Dochterlief (9 jaar) wil zo nu en dan ook eens een kamer met ons spelen. Zo kwamen we uit bij Arcade Invasion in Amsterdam. De host was erg enthousiast en had een goede vibe met mijn dochter.
De kamer zelf was leuk, grappig en een aantal puzzels waren echt wel goed 'verstopt'. Het thema is goed uitgewerkt en komt in de gehele kamer terug. Absolute aanrader voor met kinderen, maar ook zeker niet saai voor volwassenen alleen.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  55:41 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

TallGuy91TallGuy91Escape ExpertMember since: 2022 May 04 (76 rooms played)
Posted on: 2023 may 02

leuke kamer met hoop basis elementen

leuke kamer met een kleine meid van 9, komt een hoop op je af en de host die we hadden had een goeie klik met haar. waardoor het heel snel heel gezellig was. de kamer heeft hoop puzzels "verstopt" en alles zo in thema. wel wat dingen die we al eerder hadden gezien maar ondanks dat toch echt wel een mooie ervaring!


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2023

Played with 3 persons

Team: DreamTeam

Escaped: Yes  55:41 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

Ontzettend leuke en nostalgische escape room voor gamers en niet-gamers!

Ik heb deze kamer twee keer gespeeld, één keer in 2021 met vrienden, en later in 2023 met mijn vader en broer. Het was voor hen de eerste escape room en ze vonden het ontzettend leuk. Het was makkelijk te begrijpen zonder dat het ooit te makkelijk was. Ontzettend leuke voor mensen die voor het eerst een escape room doen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in January 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Sfeer

 

queenie4everqueenie4everEscape ExpertMember since: 2018 October 28 (91 rooms played)
Posted on: 2023 january 06

Superleuk, gewoon doen!

We hadden Mathilda al gespeeld en vonden die erg leuk, waardoor we Arcade Invasion ook graag wilde gaan spelen.

We werden wederom hartelijk ontvangen door dezelfde host als vorige keer, super aardig en nam alle tijd voor ons. Hij polste nog even wat we met eventuele hints wilden, zodat hij ons kon helpen op een manier die wij wilden. Helemaal top. Na het introductie praatje gingen we naar binnen en zaten direct in het spel.

Leuke kamer, afwisselende puzzels en geen slotjes. Soms liepen we even vast, maar op ons verzoek kwamen de hints niet te snel en kregen we alleen de vraag of we een hint wilden.

Het leuke aan deze kamer is dat je echt weer even terug bent in de jaren tachtig. Geen enge kamer, gewoon leuk om te spelen met bijzondere puzzels. Op sommige plekken moet je ook echt samenwerken om tot de oplossing te komen en er is voor ieder wat wils.

Omdat we te lang bij 1 puzzel zijn blijven hangen, hadden we niet genoeg tijd, maar onze host heeft ons door laten spelen zodat we er toch zelf uitgekomen zijn (met 8 minuten meer). Supertof dat hij dat deed, zodat we ook de laatste puzzel uit konden spelen.

Erg leuke ervaring en jammer dat ze maar twee kamers hebben. Hopelijk komen er in de toekomst meer. Dit is absoluut een aanrader!


9.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Geen enge kamer

 

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (158 rooms played)
Posted on: 2023 january 03

Game on!

In december hadden we eindelijk weer eens een escape tripje gepland en de eerste kamer op het programma was Arcade Invasion. Jaren terug al eens met plezier Wake Up gespeeld, dus ik was benieuwd naar deze kamer.

Arcade Invasion heeft misschien niet het beste verhaal of wtf momenten die je wegblazen, maar dat hoeft ook niet. We hebben namelijk wel een uur lang een hoop lol gehad. Zeker als je bedenkt dat deze kamer al wat jaren oud is. We hebben gewoon een uur lang heerlijk zitten puzzelen en hadden met z'n tweeën de volle tijd nodig (1,5 minuut extra zelfs).

Prima begin van de dag!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in December 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Puzzels
 • Origineel
 • Fun
 • Gamesfeertje

 

annevbannevbEscaperMember since: 2019 December 15 (35 rooms played)
Posted on: 2023 july 24

Mission accomplished

Met z’n drieën speelden we deze kamer. Het is echt net alsof je in een echte game bent. De kamer is helemaal in thema gemaakt en alles wat je om je heen ziet, komt uit games. Er zijn meerdere kamers, wat voor mij altijd een pluspunt is. Je moet bij deze kamer echt bij bepaalde onderdelen samenwerken, maar dat is voor ons ook weer een goede oefening ;). De begeleiding was goed. Het einde van de kamer vond ik alleen wat ingewikkeld en het duurde lang voordat we begrepen wat er nou van ons verwacht werd en hoe we uiteindelijk konden ontsnappen. Verder een leuke kamer.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in October 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Decor
 • Eindpuzzel

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great