Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

De Meisjeskamer

Bunschoten , The Netherlands

Open now

60 minutes

4 - 6

18 year

Read reviews

More about De Meisjeskamer

Lang geleden was er een prachtig jong weesmeisje. Ze droomde van een eigen kamer. Haar droom werd werkelijkheid, want op een dag nam een ogenschijnlijk vriendelijke man haar onder zijn hoede. Ze kreeg een kamer die haar stoutste dromen overtrof. Ze was het gelukkigste weesmeisje van de hele wereld!
 
Ze besefte niet dat schijn kan bedriegen en dat de man helemaal niet zo aardig was als ze had gedacht.
 
Wat is het weesmeisje overkomen? Kom er samen met je team achter in dit zinderende escape room 2.0 avontuur!

Themes

Horror

Properties

Pregnant friendly

NLEN

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

185 likes

1023 visitors

72.4% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Nijverheidsweg 5b
3751 LP, Bunschoten
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

279 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

halfayordlehalfayordleJunior EscaperMember since: 2019 November 3 (14 rooms played)
Posted on: 2019 November 3

Erg leuke kamer, maar...

Wij kwamen met ons team in Bunschoten om de meisjeskamer en The Dome te spelen. De meisjeskamer stond erg hoog gewaardeerd in de Europese ranglijsten. Naar mijn idee is dit nogal overbeoordeeld. Begrijp mij niet verkeerd, de sfeer was gaaf en de kamer werkt prima. Helaas was het soms erg frustrerend en was er op sommige momenten niet veel te doen (5 personen). Vooral de frustraties helpen mee met mijn eindscore. Wanneer iemand mij zou vragen welke kamers ik aan zou raden in Bunschoten, kies ik 100% voor The Dome. Een unieke ervaring om niet te vergeten. De meisjeskamer gaf minder dat gevoel.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 6.5

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 5 persons

Team: Duurt lang

Escaped: Yes


 • De puzzels
 • Aankleding
 • Meisje
 • Sfeer
 • Niet echt horror/eng
 • Frustrerende puzzel

  AtOnYcKGydigiGytha

StanStanSenior EscaperMember since: 2017 November 13 (87 rooms played)
Posted on: 2021 September 6

Blijvende spanning in de meisjeskamer

De zesde en laatste kamer kon gespeeld worden; de meisjeskamer. We gingen gespannen de kamer in. Vanaf het eerste moment dat je in de kamer bent, is de spanning goed te proeven. Het is heel duidelijk wat er is gebeurd en hoe je door de kamer moet gaan. Er zijn onwijs veel puzzels aanwezig en voor ons vier was er veel te doen. Zeker gezien de leeftijd van de kamer, zaten er veel leuke puzzels en effecten in. De slijtage van de afgelopen jaren is echter wel heel goed te zien, de kamer kan in dat opzicht wel wat liefde gebruiken. Deze kamer stond al heel erg lang op mijn lijstje en ben erg blij dat ik hem ein-de-lijk kon spelen. We werden begeleid door een onwijs enthousiaste medewerker, tijdens het terugkijken van de beelden hebben we nog een geruime tijd nagekletst. Ook de meisjeskamer is een echte must voor iedere escapeliefhebber.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 8.5


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  dcmarieke

Kamer met sterk verhaal

Niet minder dan 6 rooms op de planning deze keer:

Escape Mijdrecht
ISS
Het Koninkrijk
De Tempel van Hunahpu

Escapetales
Runaway train

escaperoom Nederland
De Laboratoriumkamer
De meisjeskamer

Ja ik moet mij schamen. Na zoveel rooms gespeeld te hebben, kom ik nu pas bij escape room Nederland voor een van de eerste kamers van de benelux te doen.
Het is toch een beetje kijken waar het allemaal begon en naar mijn mening een beetje een must do voor elke escaper.


Onthaal:

Hetzelfde gaat op voor wat ik bij The Dome schreef, maar dat is nu eenmaal hoe het hier gaat.
Met wat geluk tref je hier iemand, met wat pech zal je jezelf enkele minuten moeten bezig houden. Wat ik nu wel weet is dat het een personeelsissue is en dat ze hier echt wel reuze vriendelijk zijn.
Het is ook niet dat er niks is om je bezig te houden :-)

We werden in ieder geval even later vriendelijk welkom geheten door onze GM van dienst en we hadden direct een goede klik met zowel haar als haar collega. Beide hadden duidelijk lol in hun werk en dat zag je!

De meisjeskamer, een kamer die toch zijn stempel heeft gedrukt op het escape landschap van vandaag en lange tijd in verschillende lijsten op 1 stond.

Kamer:

Het filmpje vooraf zet de toon perfect. Het is goed gemaakt en maakt alles meteen duidelijk.

De kamer start meteen met wat je kan verwachten en het decor is sfeervol. Of het deels slijtage is laat ik in het midden. De puzzellijn is wel volledig lineair en dat stoorde me wel. Zeker met de verplichte 4 spelers, waar ik me hardop van afvraag waarom dat nodig is, sta je nu en dan echt op elkaar te wachten.
Maar mijn god, wat voor een vooruitgang zie je met de labo kamer. Een echt heerlijk decor zet zich voort en de puzzels zijn lekker in balans maar nooit echt te moeilijk. Dat zorgt voor een lekkere flow in een bewust onaangename sfeer.

Ik was blij dat ze hier ver weg gebleven zijn van de skeletten en de kitschtroep. Ze laten je verbeelding het werk doen en dat is altijd de beste keuze.

Het is wel niet allemaal goed nieuws, de kamer heeft echt te leiden van de vele groepen en sommige zaken zouden echt vervangen mogen worden.
Het verhaal in deze room is echt ijzersterk en de puzzels aanwezig maar ondergeschikt. Een puzzel in het bijzonder is zo een ding van zijn tijd en paste ook niet echt in die kamer. Maar ondanks dat haalden wij hem met een erg mooie tijd.

Conclusie:

Dit is een room met een erg goed verhaal. Hij geeft net genoeg info en laten genoeg gaten open (hé Stan) om zelf op ontdekking te gaan, maar geeft tegelijk op het einde ook de nodige conclusies.
Het is een kamer die duidelijk terecht jaren op 1 heeft gestaan en nu enkel de liefde moet krijgen om iedereen die escapen pas leert kennen zo dezelfde topervaring kan geven.
Het is een beestje van zijn tijd, maar wel een beestje dat zijn tijd ver vooruit was.

Ik was echt heel blij dat ik deze room eindelijk gedaan had en diep vanbinnen wou ik dat ik hem veel eerder had gedaan.

Achteraf nog erg leuk nagebabbeld met onze GM en de beelden terug gekeken wat uiteraard de nodige hilariteit opleverde.


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 8.5


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  dcmarieke

ShinysheepShinysheepJunior EscaperMember since: 2019 May 5 (26 rooms played)
Posted on: 2021 August 10

Eindelijk de Meisjeskamer eens spelen


9

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Team: Casually Late HFN

Escaped: Yes  56:30 min


 • Decor
 • Terugkijken van de beelden!
 • Geen foto

  mikemysterie13_7

bobbieebobbieeJunior EscaperMember since: 2020 September 11 (9 rooms played)
Posted on: 2020 September 12

Spannende kamer!

Ten eerste heeft Escape Room Nederland een leuke ontvangsthal. Je kan hier wat drinken en snacken, maar ook leuke games spelen. Best leuk om wat eerder te komen dan dat je ingepland staat. Wij hebben de meisjeskamer gespeeld. Dit was mijn eerste escape en wist dus niet zo goed wat ik kon verwachten. Het is tof ingericht en er zijn goede (schrik)effecten toegepast. Ik hou van horror maar toch vond ik dit best spannend. Deze kamer is naar mijn naar mijn idee niet voor angsthazen weggelegd. Of je moet iemand in je team hebben die alles durft te doen. Het is een kamer met leuke puzzels, niet super moeilijk. We waren met 6 man, wat ik net te veel vond. Soms heb je een puzzel die je eerst moet oplossen voor dat je een andere puzzel kan doen. Als je dan al met 4 man bezig bent om het ene op te lossen, heb je als overige 2 niet zo veel te doen. Ik denk dat je met 4 man een perfect aantal hebt. Het was erg leuk om achteraf de highlights van je escape te bekijken. Hier hebben we nog flink na kunnen lachen. Het was een super leuke evaring en zal ik hem zeker aanraden. Het heeft me nieuwschierig gemaakt naar de andere 2 kamers die deze escape te bieden heeft.


9

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes  51:09 min


 • Leuke ontvangsthal
 • Vriendelijk personeel
 • Goede sfeer
 • Leuke puzzels
 • Team van 6 mensen is te veel

  janmaatjan

janmaatjanjanmaatjanJunior EscaperMember since: 2020 September 11 (11 rooms played)
Posted on: 2020 September 11

Super ervaring, toffe kamer

De sfeer is meteen goed als je ontvangstruimte binnenkomt, je kan nog even lekker ontspannen voordat je hard aan het werk gaat om te ontsnappen. Het was voor ons team in het begin zoeken waar we in de kamer moesten beginnen. Vooral omdat dit de eerste keer was dat we met elkaar gingen escapen. Na een bumpy start waar we meteen al een tip moesten krijgen kwamen we toch goed in het spel. Naast dat er goede schrikmomenten in zaten (die geheel onverwacht waren vaak) was de kamer niet heel eng, maar wel super spannend. Wij hebben de escape gedaan met 6 mensen, dit was uiteindelijk toch een beetje veel en zou aanraden om het met 4 personen te doen. Op die manier kan iedereen puzzelen en staat niemand zich te vervelen.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Super decor
 • Terug kijken van de beelden
 • 6 mensen is erg veel

  bobbiee

Adrenalinekick

Review een stuk later dan dat we de kamer gedaan hebben. We hebben inmiddels zo'n 21 kamers gespeeld en dit was nummer 6 ofzo, maar hij staat nog steeds op een gedeelde nummer 1 (met the experiment in Zwolle). De spanning, special effects, het verhaal, de muziek, het introfilmpje, de schrikeffecten, grote variatie in het type puzzels, manier van hints geven, het vooraf en achteraf kunnen loungen / spelletje doen, het nabespreken / terugkijken van de beelden (= hilarisch!)... echt alles klopt aan deze escaperoom. Echt een aanrader


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2015

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • mooie special effects
 • super spannend
 • terugkijken van de beelden - hilarisch!
 • andere escape rooms vallen tegen hierna..

  johan_van_drunen

Bloedstollend!

De sfeer in deze kamer is ongelooflijk goed! Erg spannend, veel special effects. Al zouden de puzzels naar mijn mening wat moeilijker mogen.


8.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 6.5

Service: 6.0


Played in December 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  50:37 min


 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels

 

Constant op je hoede

De meisjeskamer zat goed in elkaar, en qua sfeersetting echt top. De puzzels zelf waren naar mijn gevoel niet altijd even toegankelijk, en soms was het toch niet helemaal duidelijk wat je moest doen of waar je naar moest kijken. Dat doorbrak de flow van het spel een beetje, wat jammer was.

Maar over het algemeen zeker een tof spel, met verrassende wendingen en een zeer mooi decor!


8.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 6.5

Service: 9.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels

 

Eva LutjesEva LutjesEscape ApprenticeMember since: 2021 November 7 (2 rooms played)
Posted on: 2021 November 7

Met recht een van de beste ooit gespeeld

Ontzettend gave escaperoom met een goede opbouw in spanning die blijft. Je wordt compleet in het verhaal meegenomen en tot op het eind weet je niet hoe het gaat aflopen. Echt een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

 

debby_roukensdebby_roukensEscaperMember since: 2019 January 22 (36 rooms played)
Posted on: 2021 December 15

lastig...

We boekten de Meisjeskamer omdat we naar The Dome gingen en onze toch wat pittige reistijd nuttig wilden besteden. Gezien het hoge cijfer van deze durfden we dat uiteraard zonder twijfel aan. Het is inmiddels al weer een ruime maand geleden, maar nog steeds gemengde gevoelens als we aan deze kamer terug denken.
We liepen in de eerste ruimte echt vast, daarna ging het gelukkig beter. De sfeer van de kamer is echt heel goed neergezet. De puzzels zijn overwegend tof en we vinden het ook wel leuk als je heen en weer moet tussen ruimtes om verder te komen. Waarom dan toch dat dubbele gevoel? De kooi in de kamer had daar mee te maken. Hij staat op de foto dus het is geen spoiler. We vonden hem in het verhaal niet logisch en de ontsnapping vonden we ook vreemd. Dat was geen ontsnapping. Moeilijk uit te leggen als je hem niet gespeeld hebt, maar dat haalde het 'geweldig' gevoel er voor ons helaas af.

Mijn 32e kamer.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 8.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

romoromoSenior EscaperMember since: 2020 November 7 (60 rooms played)
Posted on: 2021 October 10

Zoals verwacht

Voor ons geen teleurstelling. Een fijne kamer om te spelen. Omdat deze kamer ook bij andere kennissen op het lijstje stond deze voor het eerst met 5 man gedaan en dan ook nog samengesteld en geen enkele ervaring om met elkaar te spelen en een koppel pas twee kamers gespeeld. Wij hebben echt moeite met zoveel mensen te spelen. Helaas net niet gehaald maar wel tot het laatste spel dus de hele kamer gezien en alle puzzels gespeeld. Maar dat was wel de laatste keer met 5 man ;)


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 7.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Team: Romo

Escaped: No


 • Beleving
 • Logica
 • Puzzels
 • Sfeer

 

MarindeMarindeEscape ExpertMember since: 2019 August 10 (83 rooms played)
Posted on: 2021 October 2

Nog steeds een kamer voor je wishlist

#75 Al langere tijd stond deze kamer hoog op mijn wensenlijstje, maar door de locatie was het er nog niet eerder van gekomen. Vandaag hadden we daarom speciaal een ochtendje Bunschoten gepland om De Meisjeskamer te komen spelen.

Ik had hier gelezen dat je niet persoonlijk ontvangen wordt, maar dat vond ik reuze meevallen omdat je met heldere instructies wordt ontvangen en al snel stond een enthousiaste game master ons te woord. En even later werden we naar de kamer gebracht.

Door goed gebruik van muziek, volume en setting kom je direct in het verhaal en de onheilspellende sfeer. En dit weten ze gedurende de kamer goed vast te houden, met leuke schrikmomenten, spanningsopbouw en een fantastisch dramatische afsluiting aan het einde. Los van het neerzetten van de sfeer en de aankleding, is de kamer lekker uitgebreid en gevuld met leuke puzzels. Op één puzzel na waar we even op bleven hangen, liep de kamer voor ons lekker en zorgen licht en subtiele hints voor een goede flow. De puzzels zijn afwisselend en een groot deel van de puzzels zijn leuk bedacht in het thema.

Het is een super leuke kamer geweest om te spelen. Deze kamer kan nog steeds goed mee ondanks zijn leeftijd (2015). Bij het napraten kan ik alleen niet het hele verhaal volgen of navertellen, op hoofdlijnen wel maar op sommige onderdelen begrijp ik de logica eigenlijk niet. En dan is het jammer dat je niet uitgebreid met een bouwer, eigenaar of gamemaster na kunt praten. Dat vind ik jammer, want inmiddels waardeer ik het napraten over de kamer en het uitwisselen van tips ook als onderdeel van het hele uitje. Wat hier wel origineel en leuk is, is het terugkijken van de beelden.
Tot slot is de wachtruimte leuk en kun je daar nog lekker een potje tafeltennis of pool spelen.


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 8.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Team: #DreamTeam

Escaped: Yes


 • Uitgebreide kamer
 • Beelden terugkijken
 • Spanning
 • Sfeer
 • Afwisselende puzzels
 • Napraten
 • Heeft onderhoud nodig

 

anne_ter_horstanne_ter_horstJunior EscaperMember since: 2021 August 30 (13 rooms played)
Posted on: 2021 September 12

Eng maar wel heel leuk!

Een hele toffe escape room met een realistisch verloop. We hebben een mooie eindtijd gezet 11:11.


8

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

jannekejannekeJunior EscaperMember since: 2018 March 4 (30 rooms played)
Posted on: 2021 September 20

goede kamer

Goede kamer, zoals de reviews al schrijven. Enthousiaste en vriendelijke host.
Wel te zien dat deze kamer al wat langer staat. Vandaar de iets lagere beoordeling dan andere '2.0 kamers'

We waren met z'n drieen, omdat dat het echte minimum voor de kamer zou zijn. Normaal spelen we met z'n tweeen. Uiteindelijk ontsnapt met ruim een kwartier over. Daarna kwam de host tot de conclusie dat we hem eigenlijk ook wel met z'n tween hadden kunnen spelen. Tip voor de volgende :)


8.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 8.0


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  44:50 min


 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer
 • Hij kan ook met z'n tween. Dat mag erbij vermeld w

 

Elodie (1 room played)
Posted on: 2021 August 21

Loved it !!

Lots of rooms and good puzzles and thrills for the whole group. We absolutely loved it 👏 Also their waiting area is the best 🎮🏓🎱 The experience is amazing from the moment you face the front door 🤩


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Hands on puzzles
 • Many rooms
 • Purpose (what is the quest end goal ?)

 

BaksteentjeBaksteentjeJunior EscaperMember since: 2018 July 25 (21 rooms played)
Posted on: 2021 August 12

Meer van verwacht

Al een paar jaar lang hoor ik mensen over de meisjeskamer. Dus wij deze samen met De Dome geboekt op 1 dag. De meisjeskamer is een leuke kamer als je van eng houdt. Ik had er persoonlijk meer van verwacht, doordat de kamer al wat ouder is merk je dit ook aan de kamer. De puzzels waren voor ons niet altijd logisch en soms ook wat frustrerend. Al met al geen slechte kamer, maar in vergelijking met de kamers die nu gemaakt worden geen topper meer.


7

Ambiance: 9.0

Puzzles: 6.0

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

tkuiperstkuipersEscape ApprenticeMember since: 2021 July 6 (16 rooms played)
Posted on: 2021 July 27

Toffe kamer!

Afgelopen weekend deze kamer gespeeld! Helaas door een technische fout niet de volledige 60 minuten kunnen spelen, waardoor we de kamer niet af konden maken.
Maar… Wat is dit top opgelost door de werknemers! Super opgelost en met een super tevreden gevoel weggegaan!

Over de kamer zelf:
Wat een gave kamer. Deze kwam boven onze verwachting uit. Leuke schrik effecten en goede sfeer. Puzzels waren echt te doen en hebben ondanks dat we het wel spannend vonden, erg genoten!
Het maakt zn 9,2 echt waar!
Zeker een aanrader!!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Service
 • Schrik effecten
 • Meerdere kamers
 • Puzzels
 • Sfeer

 

JessicavvJessicavvJunior EscaperMember since: 2021 October 3 (14 rooms played)
Posted on: 2021 October 3

Spannend!!

Wat een geweldige kamer is dit. Ik denk wel mijn favoriet tot nu toe! Kamers zitten erg goed in elkaar, super schrikeffecten wat de spanning alleen maar doet stijgen. Leuke ontvangst hal waar je ook verschillende spelletjes kan doen en een drankje kan halen bij de bar. Leuk en origineel is dat je na afloop je eigen beelden kan terug zien. Wat hebben we gelachen om de schrikmomenten. Hier moet je gewoon geweest zijn, echt top!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Een lekkere escaperoom

Eerst the dome gespeeld en ben blij in deze volgorde.

Van het begin tot het eind is de sfeer prima. Kamer zat goed in elkaar. We een paar momenten dat je op elkaar moet wachten. Met 4 is deze kamer prima.

Een leuke kamer om te spelen


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 8.5


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:10 min


 • Ontvangstruimte gezellig
 • Terugkijken
 • Verhaal is goed
 • Puzzels kloppen
 • Leuk ontvangst
 • Een paar maal wachten op elkaar
 • Tussen uit kamer komen en terugkijken was wat lang

 

Super

Spanning alom leuke kamer zit goed in mekaar


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes  52:41 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Spannend

 

cathycathyEscaperMember since: 2018 July 5 (31 rooms played)
Posted on: 2021 July 26

Spooky

De meisjeskamer is een kamer die je gewoon gedaan MOET hebben!
Deze kamer heeft alles: leuke puzzels, spanning, fysieke uitdaging, klimmen, klauteren, logisch nadenken, alles!
Leuk dat je na afloop de leukste momenten kan terug kijken en natuurlijk de geweldig grote ontvangstruimte voor een beetje (veel) vertier.
Genieten!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • parkeren voor de deur
 • mooi gemaakt
 • grote ontvangstruimte
 • videobeelden terug kijken

 

KamonieKamonieEscaperMember since: 2019 November 11 (56 rooms played)
Posted on: 2020 December 3

Super toffe kamer!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: No

 

conner1211conner1211Junior EscaperMember since: 2020 October 7 (11 rooms played)
Posted on: 2020 November 19

Echt een hele leuk ervaring

We hadden 2 uur gereden om deze kamer te spelen en dat was het zeker waard. Het is een hele mooie kamer met een leuk en spannend thema. Er zaten een aantal jumpscares in, maar het was niet te eng. Er was een klein onderdeeltje dat bij ons niet werkte, maar dat is goed opgelost geworden. Het was echt een hele leuke en spannende ervaring. Zeker een aanrader.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2020

Played with 3 persons

Team: De Limbos

Escaped: Yes


 • Rond verhaal
 • Puzzels
 • Thema
 • Klein onderdeeltje werkte niet

 

SemSemSenior EscaperMember since: 2018 June 15 (57 rooms played)
Posted on: 2020 November 26

Next Level puzzelen!

Wat een heerlijke kamer was dit! Flow is heerlijk, spanning wordt goed opgebouwd en zitten goed wat jumpscares in.
Puzzels zijn inhoudelijk heel erg goed, alleen de eindpuzzel was voor ons niet heel logisch, waardoor we daar met 13min aankwamen maar met 03:57 pas ontsnapten.
Verhaal is op een leuke manier verteld.
Zeker spelen, ook als je The Dome al hebt gespeeld!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2020

Played with 3 persons

Team: De Limbos

Escaped: Yes  56:03 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Spanning
 • Puzzels
 • Flow
 • Eindpuzzel (wellicht nog te finetunen)

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertMember since: 2019 September 21 (104 rooms played)
Posted on: 2020 November 5

Toffe kamer!!

Wat een heerlijke locatie! Je komt binnen in de mega grote ontvangstruimte waar je je al heerlijk kan vermaken. Super leuk om dus wat eerder te komen of langer te blijven hangen.

De kamer zelf is ook super leuk! Er zit een lekkere spanning in met schrikeffecten, maar is niet eng. De puzzels passen leuk in het thema en volgen elkaar logisch op. Bij ons deed helaas het hint scherm het niet, waardoor we vast liepen en wat tijd verloren. Dit heeft de host uiteindelijk heel netjes opgelost, waardoor we weer fijn door konden spelen en weer terug in de flow kwamen. Achteraf de beelden terug gekeken. Super leuk om zo de kamer nog eens door te lopen en om jezelf terug te zien.

We kunnen niet wachten tot we terug kunnen komen voor the dome :-)


9.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  54:34 min


 • Service
 • Beelden terug kijken
 • Ontvangstruimte
 • Puzzels passend in thema
 • Niet te spannend

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great