Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

DEA

Leidschendam , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

16 year

Read reviews

More about DEA

Een nieuwe drug maakt meer en meer slachtoffers. Snel ingrijpen is van groot belang voordat er meer slachtoffers zullen sterven. Inmiddels is er een groot onderzoek opgezet en wijzen er diverse bewijzen in dezelfde richting. Aan het DEA team nu de opdracht om zo snel mogelijk te onderzoeken wat er precies voor drugs worden gemaakt.

Themes

Adventure

Laboratory

Mafia

Crime

Mystery

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

26 likes

192 visitors

93.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Overgoo 3
2266 JZ, Leidschendam
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

111 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertMember since: 2022 January 1 (89 rooms played)
Posted on: 2022 August 29

Mijn dealer was op vakantie, dus maar even hier checken wat er te score valt.

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als tweede kamer na een pilsje kan ik altijd wel een beetje keta gebruiken namelijk.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

De kamer begon met een leuke briefing, je kreeg het thema van het verhaal te horen en je kreeg je equipment. Het is een geinig begin en omdat ik ergens bepaald fan van was was het voor mij een extra leuke ervaring. Het verhaal in deze kamer moet je liggen en dat deed het bij mij daarom was dit voor mij persoonlijk de leukste kamer van de dag.

De puzzel hier voelde soms een beetje uit zijn plaats of niet geheel logisch, ondanks dat vlogen we er doorheen en nam het mij de pret niet af. De afwerking in deze kamer was wat minder je kon de rookmachines & camera's goed zien dat was iets minder en nam af van de beleving van de kamer.

Het verhaal klopt indien je fan bent van iets specifieks, ik denk dat als je hier geen fan van bent of dit niet kent dan kan de kamer misschien onlogisch worden. Ik snap dat dit heel vaag klinkt maar ik kan/wil geen spoiler geven voor toekomstige spelers.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit

  sjephanieDrs-jlc

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (220 rooms played)
Posted on: 2022 September 5

Say my name!

Tijd voor kamer twee op deze locatie in Leidschendam. Nadat we al goed opgewarmd waren (en positief verrast waren) bij Café Voorburg, was het nu tijd om het DEA team te gaan versterken. Wat ik ook hier weer erg tof vind, is dat de hele 'look & feel' van de locatie in thema is. Je wordt in thema meegenomen naar een ruimte waar je een korte briefing krijgt over je missie. Wat ik persoonlijk op voorhand niet wist, is dat deze kamer gebaseerd is op de Netflix serie: 'Breaking Bad'. Als groot fan van deze serie (vijf keer volledig gezien), moest dit avontuur natuurlijk geweldig worden.

We trekken onze werkkleding aan en het is tijd om te vertrekken naar locatie. De start van deze escaperoom is leuk bedacht en past goed in thema. Vanaf het eerste moment dat we starten met ons avontuur, zijn de verwijzingen naar de serie al duidelijk zichtbaar. Nogmaals, als groot liefhebber van deze serie, zijn dat wel echte pluspunten. Ons avontuur start vrij vlot en we vliegen door de start heen. De reis die je maakt, neemt je mee langs bekende plekken (als je de serie gezien hebt). Ik ben er overigens van overtuigd dat DEA ook een toffe room is als je de serie niet gezien hebt!

De puzzels in de kamer zijn over het algemeen goed in thema en zijn (met een kleine hint) goed op te lossen. Als groep mistte we af en toe net wat flow, maar dat lag meer aan ons dan aan de kamer. Het decor in de kamer is netjes uitgewerkt en zit vol easter eggs naar de serie. Wel kan de afwerking in de kamer op veel plekken écht een stuk beter. Denk hierbij aan losse kabels, zichtbare rookmachines, etc.

Ik vind het persoonlijk best moeilijk om een goed oordeel te geven over deze kamer. We hebben een uurtje lekker gepuzzeld in een prima decor. Voor mij was de ervaring nóg toffer omdat ik simpelweg groot fan ben van de serie en dus echt een 'sucker' ben voor dit thema. Neemt niet weg dat DEA echt wel een prima kamer is om te spelen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Team: Ale Blie 👍🏻

Escaped: Yes

  anouk

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterMember since: 2021 November 28 (160 rooms played)
Posted on: 2022 August 29

I’m not in danger. I am the danger!

Met een mashup van de teams ‘De Drie Duitsers’ en ‘Ale Blie’ (4 personen) waren we in Leidschendam voor een dagje escapen. We gingen onder andere drie kamers bij Missionroom Leidschendam spelen en hadden er zojuist al één gespeeld. Tussendoor zijn we wat gaan eten bij de Westfield Mall of the Netherlands, die dichtbij de escape room ligt (aanrader 😉). Toen we terug kwamen gingen we de kamer ‘DEA’ spelen. Ik had me weer eens niet ingelezen voor deze kamer, dus ik ging zonder verwachtingen naar binnen.

Parkeren kan gratis voor de deur bij Missionroom Leidschendam. De ontvangst is leuk en in thema, want alle gamehosts zijn verkleed als politieagenten. Verder is er een ontvangstruimten waar je nog even wat kunt drinken vóór of na het spel.

We werden meegenomen naar de briefingroom en daar kregen we onze introductie en instructie van het verhaal. Vervolgens begint de kamer op een leuke en originele manier én dan plots gaan je dingen opvallen die je doen denken aan een geweldige tv serie uit 2008. Héél tof hoe de referenties naar die serie zijn verwerkt in de kamer 👌. Mocht je de serie niet kennen óf gezien hebben is dat ook géén probleem, lijkt me.

De puzzels zijn in deze kamer voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen, voordat je door kunt met het andere. Hierom zou ik aanraden om met een kleine groep te gaan, omdat er anders mensen zijn die op bepaalde momenten niets te doen hebben. Op sommige punten miste we een beetje de logica in wat we moesten gaan doen. Dit kan natuurlijk volledig aan onszelf liggen, maar hierdoor was de flow soms een beetje weg. De gamehosts letten overigens goed op, dus al gauw krijg je een zetje in de goede richting 👍.

De decoratie en thematisering van DEA is tof, al kan de afwerking hier en daar wat beter. Het is een grote kamer, die je van scene naar scene brengt. Zo kom je iedere keer weer in een nieuwe verrassende omgeving. Persoonlijk vind ik dat altijd héél leuk en geeft het ook meer motivatie om de kamer uit te willen spelen, omdat je alles graag wilt zien. Gelukkig wisten wij er binnen de gegeven tijd uit te komen. Na het spelen van de kamer wordt een leuke foto gemaakt die je fysiek meekrijgt. We hebben nog wat gedronken en konden ons opmaken voor de volgende en laatste kamer (voor ons) bij Missionroom.

Al bij al; Een toffe en grote kamer die je van scene naar scene brengt. Af en toe een wat mindere flow (maar dit kan ook aan ons als groep liggen). Verder ook tof dat de kamer véél referenties bevat naar de tv serie uit 2008.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 óf 3 personen i.v.m. lineair puzzelen;
- Als je alle kamers op deze locatie wilt spelen (excl. Christinas Droom 2.0; want die heb ik nog niet gespeeld) is dit een goede om mee te eindigen, al maakt volgorde niet héél véél uit;
- De tv serie kijken vóór het spelen van de kamer kán, maar is niet persé noodzakelijk.

Bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze leuke kamer, Missionroom Leidschendam. We hebben ervan genoten!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 6.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Decoratie en thematisering
 • Referenties naar serie

  sjephanie

Aanrader!

Het is niet zomaar een escaperoom, maar een hele belevenis. Je stapt in een avontuur met daaraan gekoppeld een thema. Het begin is al direct anders en ook de manier hoe je de escaperoom binnenkomt is heel leuk gedaan. De escaperoom zelf bevat verschillende elementen, waardoor de kamer juist zo aantrekkelijk blijft. Wij waren met zijn vieren en toch was iedereen ook lekker bezig. Je hebt elkaar ook echt nodig. Niemand zal niks aan het doen zijn en dat maakt het dan ook zo tof. Hele leuke ideeën qua puzzels kwamen voorbij. Als je de serie Breaking Bad gekeken hebt zullen er zeker dingen zijn, die je zal herkennen, maar heb je de serie niet gezien maakt het de ervaring niet minder leuk. Al met al een hele leuke kamer en wij komen zeker nog een keer terug voor S.W.A.T!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in June 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Inleving van het thema
 • Sfeer
 • Gastvrij

  Tanya

Sunday653Sunday653Junior EscaperMember since: 2019 October 13 (16 rooms played)
Posted on: 2023 March 19

Prima kamer, veel rekenkracht nodig. Sfeer kan beter.

Bij aankomst was het erg druk. Er zijn op deze locatie meerdere kamers en kennelijk waren ze nu allemaal bezet.
Ik vond hierdoor het ontvangst niet heel prettig. Normaal kun je even rustig zitten en in de sfeer komen. Dat miste ik hier.
Wat ik wel tof vond wat dat de (vele) medewerkers allemaal in thema uniform aan het werk waren.
Toen we eenmaal aan de beurt waren kregen we de regels van de kamer te horen. De dame die ons begeleide deed dit heel vluchtig alsof we haast hadden. Gelukkig hebben we vaker een escaperoom gedaan en waren het vooral basisregels die hier voorbij vlogen.

De kamer zelf was erg leuk in thema aangekleed. Je hoeft de serie (Breaking Bad) niet te kennen om de kamer te kunnen spelen maar je vind een paar leuke verwijzingen in het spel als je dit wel doet.

De puzzels zijn goed te doen. Er wordt echter wel een aardig reken niveau van je verwacht. Gelukkig heeft onze groep dat in huis. Maar ik kan mij goed voorstellen dat dit een valkuil kan zijn. Wat opviel is dat er steeds maar 1 puzzel tegelijk gedaan kan worden. Je bent dus steeds met z'n allen met hetzelfde bezig. Persoonlijk vind ik het leuker als er meerdere "vuurtjes" lopen en als die dan samen vallen.

De kamer was trouwens niet juist gereset. Hierdoor was er 1 puzzel die niet werkte zoals het hoorde. Gelukkig beredeneerde we dat zelf en hebben we hier niet heel veel tijd verloren.

Na de ontsnapping werd er wel gevraagd of we nog vragen hadden maar daarna was het (voor mijn gevoel) de bedoeling dat we snel weer plaats moesten maken voor de volgende groep. (terwijl we nog 9 minuten over hadden op de klok.) We zijn gewend om als bezoekers om samen met de host de kamer nog even van a tot z door te nemen en ervaringen uit te delen.

Verder, al met al, een prima kamers voor beginners.
Ik denk dat ik inmiddels iets te verwend ben met kamers die net even wat strakker in elkaar zitten.


5

Ambiance: 4.0

Game experience: 6.5

Service: 6.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Puzzels

 

JessicaBJessicaBJunior EscaperMember since: 2022 May 1 (15 rooms played)
Posted on: 2023 March 19

Fantastisch

Deze kamer is echt een dikke 10! Het verhaal klopt van begin tot eind. Super mooie afgewerkte kamers waarbij alles technisch goed werkt. Zeker een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:04 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Actie en veel ervaringen

Leuke kamer, veel experience, lang van genoten. We waren aan het einde wel het grote verhaal kwijt. We hadden niet meer door wat ons doel was en dat we het dus al bijna bereikt hadden. We vergeleken deze kamer met SWAT en sommigen vonden deze beter, sommigen SWAT. We geven een 8,7.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:41 min


 • Puzzles
 • Difficulty
 • Diversity
 • we lost track of storyline

 

anoukanoukEscape GuruMember since: 2018 November 16 (144 rooms played)
Posted on: 2022 December 20

Wereld van herkenning voor Breaking Bad liefhebbers

Na het spelen van café Voorburg en even snel wat gedronken te hebben, konden we beginnen met DEA. Een kamer die gebaseerd zou zijn op Breaking Bad. Ik was erg benieuwd hoe duidelijk dit thema naar voren zou komen, maar we stonden op het punt om daar achter te komen! Na een passende intro konden we van start. Het begin is erg grappig bedacht en brengt je gelijk in de goede stemming. Vervolgens is het voor de liefhebbers van Breaking Bad of gewoon als je de serie hebt gezien, een wereld van herkenning. Puzzels zijn in thema en over het algemeen leuk om te doen. Er zat een puzzel in die ik echt verscrhikkelijk vind, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De eind puzzel had van mij ook iets toffer gemogen, maar deze kamer is zeker een aanrader! De kamer is trouwens ook leuk als je de serie niet hebt gezien. Achteraf nog nagepraat met onze gamehost over must play kamers en ervaringen uitgewisseld. Bedankt voor de gezelligheid!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertMember since: 2020 February 24 (66 rooms played)
Posted on: 2022 November 17

Op missie!

Leuk hoe in Leidschendam alles in een politiethema is, brengt je gelijk in de sfeer! Na de briefing, ook leuk in thema, konden we aan de slag gaan met onze missie als DEA team.
Van mijn teamgenoot begreep ik al snel dat deze escaperoom een 'Breaking Bad' vibe heeft. Ik heb dit zelf niet gezien, voor mijn teamgenoot voegde het leuke extraatjes toe. De locaties waren voor hem bekend, ik liet me steeds verrassen waar we terecht zouden komen. Dit waren totaal andere plekken dan ik verwacht had, erg leuk!

De puzzels passen mooi in de setting! Helaas bleek bij ons een onderdeel van een puzzel niet te werken, maar we hebben de puzzel gelukkig toch goed op kunnen lossen dankzij onze host! Ook het einde vonden wij wat abrupt, wat we jammer vonden. Het voelde nog niet af voor ons...Fijn dat de host daarna nog even de kamer en puzzels met ons doorliep. Ze was erg enthousiast!

We vonden het een prima kamer om te spelen, maar vonden persoonlijk SWAT met de actie en adrenaline die daarbij kwam kijken, nog net wat leuker!
8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

we gaan op drugs jacht

Net klaar met SWAT kamer en door een uitvaller mochten wij met ons team deze kamer er gelijk achter aan doen.

De briefing van de kamer word heel tof gedaan, je zit meteen in het verhaal.

De start van de kamer is weer eens wat nieuws wat ik zelf nog nergens had gezien.

De puzzels sloten aan bij het verhaal en de kamers waren elke keer weer een verassing waar we terecht kwamen.

Al je zintuigen worden geprikkeld in deze kamer waardoor het spel steeds leuker word. Een aanrader om te doen!

Complimenten naar Desteney die ons goed door de kamers kon leiden :)


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  59:40 min


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

TaniaenJoepTaniaenJoepJunior EscaperMember since: 2022 August 9 (17 rooms played)
Posted on: 2022 October 14

Must voor Breaking Bad fans

Met een bezoekje aan mission room Leidschendam wordt ons escape weekendje ingeluid.

De ontvangst was leuk en vriendelijk, gelijk in thema. Na een korte briefing vlogen we gelijk de escape room in. Veel lineaire, maar erg originele puzzels met easter eggs voor de fans van de serie.
Details zijn goed verwerkt, al moet je voor sommige puzzels wel even rekenen.
Wel wat afwisseling in de puzzels en de afwerking mooi in thema.
Einde was een beetje abrupt, maar maakte de pret voor ons niet minder.
Wij hebben op deze locatie ook cafe Voorburg gedaan, en denken dat DEA wat lastiger was.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  50:37 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit

 

RDenHaagRDenHaagEscaperMember since: 2019 March 15 (54 rooms played)
Posted on: 2022 November 5

Leuke kamer, maar niet m’n favo

We hebben de kamer met vijf personen gespeeld. De kamer is leuk en vermakelijk. Zitten paar originele puzzels in.
Sommige delen van de kamer kwamen een beetje goedkoop en leeg op mij over.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.5


Played in October 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

melanieluttgemelanieluttgeEscaperMember since: 2020 October 4 (84 rooms played)
Posted on: 2023 February 18

Leuk!

Bij deze kamer zorgen ze dat je vanaf de inleiding in het verhaal zit. Van de briefing, tot de aankleding en accessoires ziet het er goed uit en dan ben je nog niet eens binnen. Ook in de kamer zelf waren we erg verrast door de puzzels en ruimten. Het laatste stuk was echter niet heel goed uit te voeren met de 6 mensen waarmee wij waren, dan merk je dat de groep echt te groot is voor de kamer. Desondanks een hele leuke ervaring gehad.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in August 2022

Played with 6 persons

Team: Jongens, even rustig!

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

chrishoekchrishoekEscape ApprenticeMember since: 2019 July 22 (8 rooms played)
Posted on: 2022 June 13

Top kamer, goede verhaallijn en leuke kamers en puzzels.

Het begint al met de aankleidng als je binnenkomt. Mederwerkers die in een soort politie pak zitten en je begroeten. Dan een briefing en je kan aan de slag. Leuke onverwachte elementen in de kamers. Niet al te moeilijke puzzels.
Erg leuke ervaring.

Enige puntje van 'kritiek', de (mannen) wc was niet heel fris meer.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  43:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

cherylvdscherylvdsEscape ExpertMember since: 2022 February 7 (75 rooms played)
Posted on: 2022 May 31

Erg leuk!

Toffe kamer met leuke en originele puzzels! Wij hebben hem met 3 redelijk ervaren spelers gedaan, en dat was top. Zeker een aanrader!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Puzzles
 • Ambiance
 • Great service
 • Experience
 • Diversity
 • Storyline

 

Toffe kamer, heerlijk thema!

Bij binnenkomst werd de toon direct gezet, heel gaaf gedaan! Het is leuk om de serie te kennen voordat je de kamer ingaat, met het is zeker geen must. De inrichting, afwerking en het concept is s-u-p-e-r-g-o-e-d gedaan! Ook de puzzels zijn origineel en goed doorheen te komen zonder (veel) hints. Een groot voordeel wat ons betreft. Voor ons hadden er wel iets meer puzzels (per ruimte) in mogen zitten, want daar is zeker nog winst mee te behalen. Al met al, superleuke kamer!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:47 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Logica
 • Kan meer puzzels gebruiken

 

Tijn10Tijn10EscaperMember since: 2022 February 12 (37 rooms played)
Posted on: 2022 May 24

Leuke kamer maar anticlimax aan het einde

Qua ruimtes is deze Escaperoom super tof. De puzzels zijn niet al te uitdagend maar ze kosten allemaal wel vrij veel tijd. Je moet bij alle puzzels echt goed samenwerken om ze op te kunnen lossen en ook dit vind ik altijd wel heel tof.

Het einde was wel echt een zware anticlimax. Je bent heel de tijd druk bezig met puzzel en opeens ie dat het einde daar zonder echt een opbouw er naartoe te hebben en dag je jammer.

Al met al een super toffe kamer met een matig einde


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in May 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  52:28 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Decor
 • Zware anticlimax

 

Mooi afgewerkte Escaperoom!

We hebben deze avond eerst SWAT gespeeld en daarna DEA. Persoonlijk zou ik hem omdraaien qua speel volgorde...

DEA is een zeer net afgewerkte kamer met een hoop techniek erin. Mooie verassingen en leuke puzzels die goed in het thema passen.
Meestal zie ik wel waar een doorgang naar een eventueel volgende ruimte zit, maar bij deze was ik zeer verrast! Heel goed weg gewerkt en je ziet het dus echt niet aankomen!

Het einde van de kamer is echter wel erg abrupt... Geen eureka moment of een goed einde. Hier zouden ze nog wel iets mee kunnen doen. Het was nu van... Oh... We hebben het gehaald? Kan beter dus...

Het is een zeer sterke kamer die met name in de afwerking super goed gemaakt is. Zeker een must do voor elke Escaperoom liefhebber!
Thanks Team Missionroom, we hebben een onwijs leuke avond gehad!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Einde van de kamer

 

goed werkend escaperoom

Na de geweldige SWAT gingen we door de DEA. Wat een vriendelijke mensen werken daar. We werden goed ontvangen en goed begeleid.
Leuke opdrachten, soms beetje verwarrend met de lichten. De interactie van puzzels oplossen en fysiek is geweldig. Kregen soms het idee dat we iets te snel gingen waardoor we wat langer moesten wachten op dingen. Op het nippertje net niet gehaald, maar zeker een aanrader. We vonden zelf De SWAT iets sterker, maar dat mocht de pret niet drukken.


8

Ambiance: 9.5

Game experience: 6.5

Service: 10.0


Played in February 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Leuke kamer, klopt met de serie ;)

De kamer was leuk, het was onze 8e kamer die we met het team speelden. NOrmaal hebben we 2 a 3 minuten over maar met deze kamer waren we met 46 minuten klaar. Goede details en voor de liefhebber van dé serie was hij erg leuk.
Wel was het einde een klein beetje een anti-climax.


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 5 persons

Team: Jeda Limosa

Escaped: Yes  46:24 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Origineel
 • het einde

 

slinger13 slinger13 Escape GuruMember since: 2020 November 2 (167 rooms played)
Posted on: 2023 January 31

Leuke kamer

Leuke kamer met leuke puzzels . Prima vermaakt hier . Geen top kamer kwa decor of special effects maar wel erg leuk om te doen .


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:34 min

 

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (160 rooms played)
Posted on: 2021 December 9

Mission complete

We hebben al veel over de kamer gehoord, zeker omdat het geschikt is voor 2 personen. Ontvangst is leuk en wordt serieus genomen, enkel het enthousiasme zou nog iets meer kunnen. Het thema en de kamers is goed uitgewerkt. Er is een logische opbouw en je wordt voldoende uitgedaagd in puzzels en beleving. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld, wel even doorwerken maar uiteindelijk goed te doen. De kamer is dan ook geschikt voor meer (4-5) personen.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in October 2021

Played with 2 persons

Team: VJ

Escaped: Yes

 

DamianDamianEscape ApprenticeMember since: 2021 November 7 (8 rooms played)
Posted on: 2022 April 2

super leuke ervaring

wanneer je aankomt is alles al helemaal in thema. alles aan deze kamer klopt met het verhaal. de puzzels waren niet heel moeilijk maar wel heel leuk. dit is een leuke kamer om mee te beginnen. wel raad ik het aan om dit met 3 personen te doen om dat je toch best wel wat moet doen. over het algemeen een hele leuke kamer met gezellige medewerkers.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  49:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

Liesbeth (1 room played)
Posted on: 2021 August 30

Geweldig

Het begin is echt heel origineel je zit meteen in het verhaal. De puzzels zijn erg leuk opgezet en ook de verborgen elementen. Ik kan niet wachten om 1 van de andere kamers te doen. De entree is ook leuk gemaakt en erg vriendelijke medewerkers.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Het verhaal
 • De verborgen elementen
 • Puzzels

 

playshivaplayshivaEscaperMember since: 2020 February 14 (54 rooms played)
Posted on: 2021 August 15

Ok room with a lot of math

Room was nicely set in theme throughout, with a nice hostess. We unfortunately did had some technical difficulties. This room is definitely easier with more people. Puzzles rely heavily on math proficiency.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 2 persons

Team: Smashy

Escaped: Yes


 • Nice theme / atmosphere
 • Hostess
 • Too much math

 

Alwiene (15 rooms played)
Posted on: 2021 August 8

Deze escape room zit goed in elkaar!

Ik heb deze escape room gespeeld met mijn man en zoon van 15. We vonden hem erg goed in elkaar zitten. De puzzels zijn uitdagend, maar kloppen en zijn daarom goed op te lossen. Het is een pittige kamer, maar we hebben hem gehaald. Weliswaar met nog maar een minuut op de klok. Wat ik prettig vind, is dat er een goede volgorde in de puzzels zit. Je hoeft niet overal tegelijk in de kamer aan de slag. De ene puzzel leidt naar de volgende en zo kom je steeds verder. Er is ook leuk gebruik gemaakt van techniek en allerlei snufjes. Zeker een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great