Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Suspicious Farmhouse

Eindhoven , The Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 8

14 year

Read reviews

More about Suspicious Farmhouse

Suit up as a CSI team, grab your tools and solve the case within 60 minutes or be dismissed from the case!

Themes

Farm

Detective

Crime

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

107 likes

857 visitors

81.5% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stratumseind 32
5611 ET, Eindhoven
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

480 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

CasturiiCasturiiEscape LegendMember since: 2019 September 4 (202 rooms played)
Posted on: 2023 March 21

Zoek en gij zult...vinden?

Als je Next Level zegt, dan zeg je Catch Me if You Can! Wij zakken af naar Eindhoven om die kamer te spelen en besluiten om Suspicious Farmhouse er bij te spelen. Dit is de eerste kamer van Next Level en gaat al een tijdje mee. Met dat in gedachten houden wij een open mind en stellen we ons in op een old school kamer. Oud betekent zeker niet dat het niet leuk kan zijn.
De eerste indrukken bij Next Level zijn niet zo best. We moeten in de winter beneden wachten omdat ze boven nog aan het afronden zijn. De ruimte waar we wachten oogt onverzorgd. Lampen staan op het punt van uitvallen en de toiletten zijn vies. Als we naar boven kunnen komen worden we direct het spel ingestuurt. Wij zijn van de CSI en het is aan ons om naar de boerderij van boer John te gaan om zijn vermissing te onderzoeken. Mogelijk zijn er clues die ons naar hem kunnen leiden. Ik maak maar geen grappen over het stikstofbeleid hier...

De kamer oogt aanvankelijk best cute en passend voor het boerenthema. Echter spenderen we vrijwel het gehele spel in deze relatief kleine ruimte en beginnen de gaten in de setting zich na een tijd te tonen. Het voelt iets te veel alsof ik hier bij oma op bezoek ben. Als na een tijd de setting verandert wordt de kamer ronduit lelijk. Het decor is kaal, koud, en nauwelijks nog decor te noemen. De belichting is statisch en helpt de boel totaal niet. Afwerking ontbreekt en kabels e.d. zijn zichtbaar. Het voelt alsof dit hele stuk compleet over het hoofd gezien is bij de bouw en van alles gewoon ontbreekt. Een puzzel in het spel was bij ons slecht onderhouden en viel niet logisch op te lossen.

Dit zou nog okee zijn als de kamer een lekkere flow heeft, maar dat is helaas het grootste probleem bij Suspicious Farmhouse. In mijn hoofd is deze kamer wat een persoon die niet escapet denkt dat escape rooms zijn. Bijna elke puzzel in deze kamer draait om zoeken. Dan bedoel ik niet even onder een tapijt of achter een deur kijken, nee, ik bedoel idioot ver in detail zoeken waar je logischerwijs nooit zou kijken. Je spendeert je tijd hier vooral met kleine dingetjes vinden op moeilijke plekken en dan vervolgens zoeken naar waar dat dingetje heen moet. Zoeken in een room is natuurlijk niks mis mee, maar hier is zo veel spul voor geen enkele reden zo obscuur verstopt dat ik me ten zeerste afvraag hoe je dit allemaal hoort te vinden zonder hints. Als je hier een kast la voor la ondersteboven keert en van elke hoek drie keer bekijkt en dan nog steeds niet ziet waar dat STOMME SLEUTELTJE nou in moet dan gaat er iets mis.
De puzzels die niet op zoeken terugkomen missen doorgaans logica en naarmate we verder komen in het spel zitten we voor ons gevoel steeds meer te kloten in plaats van lekker te puzzelen. Sommige puzzels zijn ook wel echt leuk, maar vallen buiten thema en komen soms gewoonweg random over. Het is niet helemaal duidelijk waarom wij in dit plot dit zouden doen. Er zitten twee puzzels bij waar we hardop van zeggen "Huh, waarom doen we dit en waarom hier?" Het is leuk, maar het voelt alsof het in een andere kamer hoort. Hints worden buiten thema gegeven via een schermpje waarbij je de host kan zien typen. Het is niet bepaald mooi te noemen. Ondanks dat we uiteindelijk de case opgelost hebben mist de kamer een fatsoenlijk einde en stopt het spel ineens.

Suspicious Farmhouse maakt voor mij te veel vreemde keuzes om een aanrader te zijn. Vooral gezien de prijs en de andere kamer op de locatie snap ik niet helemaal hoe de situatie zo kan zitten. Het goedkope decor/afwerking gecombineert met de gebrekkige flow en de extreme focus op onlogisch zoeken werkt niet voor mij. Als je die persoon bent die elke room ondersteboven keert en overal gaat zoeken ga je hier misschien je lol op kunnen, maar voor alle andere mensen zou ik zeggen dat je beter Catch Me kan spelen.


5

Ambiance: 5.0

Game experience: 4.5

Service: 8.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes  51:00 min


 • Cute setting in de eerste helft
 • Paar leuke puzzels
 • Decor/afwerking in de tweede helft
 • Gebrekkige flow
 • Veel vergezocht zoeken
 • Puzzels nauwelijks tot niet in thema

  dcmarieke

roos_de_laatroos_de_laatJunior EscaperMember since: 2018 October 14 (14 rooms played)
Posted on: 2020 February 7

Goed verhaal

Hele duidelijke uitleg gehad bij ontvangst. Mooi aangeklede kamers. Puzzels waren goed te doen, maar je moest wel erg zoeken naar de puzzels. Goede tip om deze eerst te spelen en daarna direct Catch me if you can, dan heb je de hele verhaallijn. Ik ben benieuwd of er nog een derde kamer met dit verhaal gaat komen, hoop van wel :) Over het algemeen vond ik deze kamer minder gaaf dan de Catch me if you can kamer, maar nog steeds hoog kwalitatief! Enige minpunt: we hebben af en toe om hints gevraagd. De hints die we kregen waren dan zo duidelijk dat we gelijk de oplossing konden vinden. Ik vind het persoonlijk leuker als de hints wat meet cryptisch zijn, zodat je echt moet gaan nadenken.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: Pablo Escapebar

Escaped: Yes  59:36 min

  Chrystel

Keptenkurk (1 room played)
Posted on: 2019 January 12

Een spannende en superleuke ervaring

Voor mij de eerste ervaring met een escaperoom en voor mijn 4 collega's ook. Met vereende krachten (en dat is nodig ook want er is veel te doen) maar ook met de verkregen hints wisten we er 6 seconden voor tijd uit te komen. Supermooi gebouwd en erg verrassend!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • mooie afwerking,
 • Verrassend
 • Vriendelijk personeel
 • Prijzig (heb geen vergelijkingsmateriaal)

  karolien_cl

BertrBertrEscape ApprenticeMember since: 2023 March 13 (5 rooms played)
Posted on: 2023 March 20

Zeer leuke ervaring!

Een gevarieerde zoektocht als FBI agent die we op de valreep afgerond kregen.
Met 6 personen was deze escape room soms wat te 'overbevolkt'.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  57:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit

 

RDenHaagRDenHaagEscaperMember since: 2019 March 15 (54 rooms played)
Posted on: 2023 March 19

Goede kamer

Deze kamer na Catch me if you can gespeeld. Andersom was beter geweest. De kamer is ontzettend leuk om te spelen, maar voelt op sommige moment wat gedateerd aan. Goede kamer en kan hem zeker aanraden, maar hij staat niet in mijn top 10.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel

 

tim_van_muntim_van_munJunior EscaperMember since: 2020 March 22 (22 rooms played)
Posted on: 2023 March 14

Yeah, that's suspicious

2 kamers geboekt, op chronologische volgorde eerste the suspicious farmhouse, om daarna Catch me if you can te spelen!

Het is even zoeken waar het zich precies bevind, maar uiteindelijk binnengekomen (toch wel stap 1 bij een escaperoom). We werden semi in de rol geplaatst van de dienstdoende CSI. Het verhaal werd uitgelegd, nou moet ik zeggen dat ik uit de trailer meer kon halen dan uit het uitgelegde verhaal, maar dat kan ook persoonlijke voorkeur zijn. Eenmaal in de kamer waan je je echt in een oude boerderij. Nou klopt dit ook wel aangezien deze ook al wat jaartjes meegaat. We konden lekker vlot doorpuzzelen, na even wat 'huh' omdat het we echt niet snapte en wat 'huh' momentjes omdat we het niet hadden zien aankomen. We hadden ook momentjes waarop we aan het wachten waren op de hints. Maar we zijn er uiteindelijk achter gekomen wat hier zich nou afgespeeld heeft.

Als je deze kamer los speelt is het een hartstikke prima escaperoom, als je deze als opzet speelt voor Catch me if you can. Ga dan vooral op de cijfers af. Catch me if you can is later gebouwd en volgens escapetalk (op datum van schrijven) hoger aangeschreven, wat dan ook zo voelt!
De kamer heeft een goed einde, dus een goed opstapje voor catch me if you can!

We hadden vantevoren aangegeven dat we even pauze tussen de 2 kamers wouden hebben. Dit was dan ook geen enkel probleem! Alleen jammer dat je dan in een (omdat de lampen niet werkte) donkere 'ontvangst'ruimte komt. Gelukkig waren we helemaal voorbereid voor Catch me if you can


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Team: Het ontsnap clubje

Escaped: Yes  55:16 min


 • Prima moeilijkheidsgraad
 • Goede sfeer neergezet in de kamer
 • Leuke puzzels en manier van werken
 • Verhaal had beter naar voren kunnen komen
 • 'ontvangst' ruimte

 

escap.emiescap.emiEscaperMember since: 2022 November 6 (27 rooms played)
Posted on: 2023 February 23

Doen wanneer je in de buurt bent!

Onze 2e escaperoom in deze groepssamenstelling. Omdat we allemaal uit elkaar wonen viel deze keer de keuze op deze escaperoom in Eindhoven. De reviews zagen er goed uit en we waren erg enthousiast om aan deze room te beginnen. Ik had al gelezen dat we goed moesten zoeken naar bepaalde puzzels. Ook las ik dat het over het algemeen wat meer klasikke puzzels waren. Over het zoeken was geen woord gelogen, onze gamemaster heeft van tevoren al aangegeven dat we attributen maar eenmalig hoefden te gebruiken, dit was fijn om te weten want er kwam veel op je af. Het verhaal zat leuk in elkaar en de sfeer sijpelde door in de kamer. We zijn echt wel verrast op bepaalde punten en de klasikke puzzels werden afgewisseld door verrassingseffecten en dingen die ik zelf persoonlijk nog niet had gezien. Er zat wel 1 "puzzel" in die veel tijd kostte, alleen deze haalde de gameflow er een beetje uit, maar gelukkig kon je ondertussen wel met andere puzzels aan de gang en stond je dus niet per se op elkaar te wachten. Wij waren met 4 personen en ik denk dat dit voldoende is voor deze kamer, voor ons was het aantal precies goed. We hebben het gehaald, het verhaal was duidelijk en de gamemaster was erg vriendelijk. Na afloop hoorden we dat 'catch me if you can' een opvolging is van deze kamer, ik kom graag terug om deze te spelen!


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

Meer oldschool escaperoom

Dit is een meer oldschool escaperoom waarin je vooral veel moet zoeken.

Wel een leuke en unieke puzzel die ik nog niet eerder heb gezien. Af en toe was het niet helemaal logisch of duidelijk wat de bedoeling was.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: No

 

Leeen17Leeen17Junior EscaperMember since: 2022 March 28 (20 rooms played)
Posted on: 2023 January 14

Aangenaam verrast.

De eerste 10 min denk je echt wat is dat hier. Maar na dat je echt helemaal in de escape zit komen er uit verschillende plaatsen dingen en wat je maar kan bedenken toffe escape ervaringen.
Dingen die ik nog nooit had gezien als leuke variaties.
Het verhaal klopte en het leuke is morgen spelen we het vervolg.
Dus altijd eerste deze spelen en dan catch me if you can dan denk ik.
De kamer zag er wel al oud uit maar stelde zeker niet teleur. We kijken heel erg uit naar morge.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in January 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

PaintlessPaintlessEscape ApprenticeMember since: 2022 December 9 (4 rooms played)
Posted on: 2022 December 9

Toffe verhaallijn!

Leuke escaperoom, maar je merkt wel dat hij al wat gedateerd is. Ik wil graag deel 2 spelen, dus vandaar deze even meegepakt. Helaas bleek wel dat de vorige groep een sleutel mee had genomen, waardoor we één puzzel niet op konden lossen.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

ScooveyScooveyJunior EscaperMember since: 2022 October 30 (11 rooms played)
Posted on: 2023 January 22

Veel puzzels

De eerste escaperoom die we in deze samenstelling spelen. Omdat dit de 2e escaperoom ever is die ik speel is dit precies wat ik ervan verwacht. Zoeken, combineren en verder.
Met 5 personen is de kamer soms een beetje krap en loop je elkaar in de weg.
Het verhaal ging geheel langs ons heen omdat we driftig op zoek waren en de (in onze beleving) vele puzzels aan het oplossen waren. Zelfs toen we achteraf de uitleg kregen moesten we nog even nadenken voor dat "oh ja-gevoel".


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in October 2022

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Gebrek aan verhaal

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutJunior EscaperMember since: 2022 August 7 (21 rooms played)
Posted on: 2022 October 27

Prima Escaperoom

Een escaperoom die bestaat uit 2 delen is natuurlijk altijd interessant vanwege het verhaal, zo ook met deze.
Echter moet ik wel zeggen dat ik hem wat klein vond en dat er te veel dingen wat random waren die niet logisch verklaard konden worden..

Hij is zeker de moeite om te spelen, al helemaal als je ook graag Catch Me If You Can wil spelen maar ga hier neutraal in met de gedachte ik ga als FBI agent een mini mysterie oplossen met wat leuke puzzels!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  48:37 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede prijs

 

queenie4everqueenie4everEscaperMember since: 2018 October 28 (58 rooms played)
Posted on: 2022 October 10

Leuke kamer, maar jammer van de minpunten

Vol verwachting op weg naar Eindhoven. We wisten dat Catch me if You Can van deze eigenaren een topkamer moest zijn en dat je beter eerst Suspicious Farmhouse kunt spelen. Zo gezegd, zo gedaan.

Netjes een kwartier voor tijd lopen we naar boven (nadat we even moesten zoeken waar we heen moesten en beneden de niet zo schone toiletten bezocht hadden). Boven kom je in een kleine ruimte, zonder zit- of wachtgelegenheid en we zagen ook niemand. Na een paar seconden kwam er iemand aan en die vertelde ons dat we weer naar beneden moesten, omdat ze nog niet klaar waren. Beetje gek: ze vragen of we een minimaal 15 minuten van tevoren willen komen en dan word je voor je gevoel weer weggestuurd, min of meer als een stel kleine kinderen..... Beneden sta je dan ook echt in een loze ruimte te wachten tot je weer naar boven mag. Daarnaast was in de mail aangekondigd dat ze nog even zouden bellen, maar ook dat is niet gebeurd.

Vol verwachting een tweede keer naar boven. De eerste vraag is of je al eerder een escaperoom gespeeld hebt. Nadat we aangaven dat we er toch wel een stuk of 40 gedaan hadden, vonden ze het alsnog nodig om het standaardpraatje te doen. Verder was deze dame alleraardigst hoor, maar ook dit vonden we een beetje raar. Na de introductie voor de kamer, zijn we enthousiast naar binnen gegaan.

We zaten er op zich redelijk goed in, maar liepen toch regelmatig wel even vast. Het is echt heel veel zoeken. De puzzels zijn op zich leuk en afwisselend, maar het rare is dat we meermalen een oplossing hadden, zonder de puzzel op te lossen. Dit kan een keer gebeuren, maar het was meermalen het geval in deze kamer.

Op het randje hebben we de kamer gehaald. Maar dat was echt close call. Na afloop altijd leuk om een foto te maken, maar dat moest dan wel met onze eigen mobiel. Beetje raar, maar okee, prima. En dat was het. Geen praatje achteraf, niet nog even door de kamer lopen en samen de dingen te bespreken. Daarnaast geen ruimte om nog even iets te drinken of te zitten. Op zich niet erg in hartje Eindhoven met allerlei cafés, maar het gaat om een totaalbeleving die nu abrupt eindigt. Dit geeft toch een minder goed gevoel. De ruimte waar je staat is ook meteen de ruimte waar de gamemasters zitten, dus je hoort en ziet van alles. Ondanks dat de gamemasters erg vriendelijk waren, deed dit onvriendelijk en commercieel aan. Jammer, hier hebben ze wat ons betreft nog een hoop te winnen, om de ervaring echt compleet te maken.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 5.5


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels qua diversiteit
 • Sfeer kamer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Antwoord zonder de puzzel op te lossen
 • Ontvangst ruimte (die er niet is)
 • Service na afloop
 • Commerciële houding

 

koen_knxkoen_knxJunior EscaperMember since: 2022 October 23 (24 rooms played)
Posted on: 2022 October 23

Leuk maar uitdagend

Dit was onze eerste kamer in het 'buitenland', met overnachting zelfs. Op de lokatie aangekomen, lekker in de binnenstad, was het wel even onduidelijk waar het was of waar we konden wachten. Overal hing een verschraalde biergeur, en de helft van het gebouw leek uit studentenverenigingen te bestaan. Op de verdieping van de ER rook het gelukkig wel goed, en de meisjes die ons ontvingen waren vriendelijk en behulpzaam.
De kamer was best uitdagend, maar we zaten goed op schema tot een technical error ons de das omdeed. De laptop die we moesten gebruiken had een geopend scherm, en we moesten daaruit geraken, maar dat lukte niet en daardoor kregen we het laatste stukje cruciale informatie niet vast. De begeleidster toonde achteraf een vrij complexe swipe die je op het touchpad moest uitvoeren om naar het vorige scherm te gaan. Ik weet niet of dit iets Nederlands is, maar ik heb zelf 2 jaar in de IT gewerkt en nooit zo'n handeling op een laptop moeten uitvoeren. Dit verpestte voor ons wel ietwat de kamer, die voor de rest wel een leuk verhaal had en een paar originele puzzels. Maar of we gaan terugkomen voor het vervolg in de tweede, dat weten we nog niet.


6

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend
 • Heeft onderhoud nodig
 • falende technologie

 

KatjaDKatjaDJunior EscaperMember since: 2022 July 10 (16 rooms played)
Posted on: 2022 September 14

Mooi en genoeg te puzzelen!

Hier begonnen we dit weekend mee. Eerst de Suspicious Farmhouse en daarna Catch me if you Can wat erg leuk is omdat het verhaal dan weer verder gaat. De Suspicious Farmhouse was uitdagend voor ons en flink zoeken. Ergens was het een extra uitdaging dat er veel items waren/ dingen door elkaar heen liepen maar nadat we dat weekend 5 verschillende kamers hadden gespeeld heeft het niet mijn voorkeur. Maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak. Hoe dan ook: mooi gemaakt, uitdagende puzzels en genoeg te doen!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in September 2022

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

 

Mooi verzorgde en leuke kamer

De kamer is goed verzorgd en zit heel goed in elkaar. We hebben een zeer leuke ervaring gehad in deze kamer. De gastvrouw was tevens zeer vriendelijk.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  54:00 min


 • Sfeer
 • Goede service

 

benjaminbenjaminEscape ExpertMember since: 2020 June 16 (120 rooms played)
Posted on: 2022 July 23

Toffe opbouw, kamer vol afwisseling en plezier

Deze kamer gespeeld in het tweeluik met "Catch me if you can". Pand ligt mooi centraal in Eindhoven, hartelijke ontvangst.

Escape zelf heeft een klassiek thema, maar verhaallijn is hier wel echt zeer goed verwerkt. Wij hebben bijzonder veel plezier beleefd aan de opbouw van de kamer en vooral de afwisseling in de puzzels. Voor ieder wat wils, en vooral veel simultaan mogelijk. Dit versterkte ook het gevoel dat we in een avontuur zaten, niet louter een aaneenrijging van puzzels. Wij waren met 4 en zijn permanent aan de slag geweest zonder op mekaars vingers te moeten kijken of te moeten wachten. Heel fijn!! Kamer heeft meer effecten en originele puzzels dan op eerste zicht zou lijken als je binnenkomt. Enkele keren heel aangenaam verrast geweest!!

Kortom: er gebeuren verdachte zaken op deze boerderij! Maak dat je naar Eindhoven gaat om deze case op te lossen. Top escaperoomvertier!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Zeer fijne afwisseling in puzzels
 • Thema is fijn verwerkt
 • Prima inkleding
 • Vriendelijke service
 • Originele puzzels, enkele leuke verrassingen
 • Had langer mogen duren

 

FloorvvxFloorvvxEscaperMember since: 2022 May 27 (64 rooms played)
Posted on: 2022 July 2

Wel leuk

Ik heb al meerdere rooms gespeeld en speelde deze kamer voorafgaand aan catch me if you can.
Dat is zeker de volgorde die ik zou aanraden, gezien deze kamer voor mij wat teleurstellend was.
Het is een toffe kamer als je nog maar weinig/ geen rooms gespeeld hebt.
Maar hij is niet te vergelijken met catch me if you can, die is veel beter.
De kwaliteit van deze kamer vind ik minder, omdat er veel zoek elementen zijn.
Er moest echt goed gezocht worden naar veel dingen, waardoor de spelflow regelmatig stil kwam te liggen.
Het decor was ook teleurstellend, het allemaal wat realistischer gekund.
Het was ook lastig om bezig te blijven, gezien wij met zijn vijfen waren en er niet veel tegelijk te doen was (behanlve het zoeken).
Daarom zou ik aanraden deze kamer met minder mensen (ik zou zeggen 3) te spelen wanneer je er nog neit zoveel gedaan hebt.


6

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.0

Service: 6.5


Played in June 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  56:04 min


 • Ambiance
 • Experience
 • Puzzles
 • Decor

 

Mystery12Mystery12Senior EscaperMember since: 2021 October 10 (52 rooms played)
Posted on: 2022 June 7

Goede 1ste kamer

We hebben deze als 1ste gespeeld, hierna catch me if you can.. het is een gewone escaperoom zoals er vele zijn, het had ons zeker niet omver geblazen maar we hebben zeker wel plezier gehad.. verhaallijn zat er niet altijd helemaal in.. ontvangst was super, zeker goed om deze als eerste te spelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

JuffieJuffieJunior EscaperMember since: 2022 May 14 (12 rooms played)
Posted on: 2022 September 2

Leuk maar heeft onderhoud nodig.

De ontvangst was goed, leuke outfits :) Jammer dat er in de kamer alleen via een scherm met de begeleider gecommuniceerd kan worden. Het was vaak niet duidelijk wat er moest gebeuren. Hetzelfde gold voor het verhaal, we werden er niet echt ingezogen. De slotjes haperde nogal eens terwijl we wel de juiste code hadden, dit werd dan niet door de begeleiding opgepikt waardoor we onnodig tijd verloren. We hebben deze kamer vooral gespeeld omdat we interesse hadden in de andere maar wel het verhaal willen volgen.


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in May 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebrek aan verhaal

 

slinger13 slinger13 Escape GuruMember since: 2020 November 2 (167 rooms played)
Posted on: 2023 February 2

Lekker bezig geweest

Old school puzzelen met hier en daar een slotje en soms met techniek gemaakte puzzels . Prima om te spelen maar verwacht geen top kamer .


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  56:53 min

 

Prima ervaring

Voor de eerste keer dat ik een kamer met 2 personen speelde, ik was hier huiverig voor maar deze kamer leende zich daar uitstekend voor, leuke verhaallijn, wel leuke puzzels en een prima aankleding. Niks speciaals maar heb mij hier zeker vermaakt.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

Michael.Michael.EscaperMember since: 2019 February 10 (38 rooms played)
Posted on: 2022 May 7

Leuke kamer


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  55:09 min


 • Goede servic
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

Was weer effe geleden

Weer met het vaste clubje op pad. Erg goede kamer zullen hem zeker aanraden


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in April 2022

Played with 5 persons

Team: James en de Blondies

Escaped: Yes  50:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

dennisvanhees73dennisvanhees73EscaperMember since: 2019 November 10 (45 rooms played)
Posted on: 2022 December 11

Superleuke escaperoom, hier snappen ze hoe het moet

Ontvangstruimte is wat beperkt, maar je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Eenmaal in de kamer wordt je direct het verhaal ingezogen. De puzzels zijn origineel en er zit een lekkere flow in de kamer. Gooi er hier en daar nog wat verrassingen in en je hebt een prima kamer te pakken. Beide kamers op deze locatie zijn absoluut de moeite waard om te spelen.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in April 2022

Played with 4 persons

Team: Familie Blub

Escaped: Yes  56:13 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

Heel vet gedaan!

Heel leuke ervaring! Veel vette puzzels en een leuk verhaal. Aanrader:)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede service

 

Load more reviews