Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Suspicious Farmhouse

Eindhoven , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 8

14 year

Read reviews

More about Suspicious Farmhouse

Suit up as a CSI team, grab your tools and solve the case within 60 minutes or be dismissed from the case!

Themes

Farm

Detective

Crime

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

113 likes

954 visitors

81.8% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stratumseind 32
5611 ET, Eindhoven
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

499 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

CasturiiCasturiiEscape LegendMember since: 2019 September 04 (250 rooms played)
Posted on: 2023 march 21

Zoek en gij zult...vinden?

Als je Next Level zegt, dan zeg je Catch Me if You Can! Wij zakken af naar Eindhoven om die kamer te spelen en besluiten om Suspicious Farmhouse er bij te spelen. Dit is de eerste kamer van Next Level en gaat al een tijdje mee. Met dat in gedachten houden wij een open mind en stellen we ons in op een old school kamer. Oud betekent zeker niet dat het niet leuk kan zijn.
De eerste indrukken bij Next Level zijn niet zo best. We moeten in de winter beneden wachten omdat ze boven nog aan het afronden zijn. De ruimte waar we wachten oogt onverzorgd. Lampen staan op het punt van uitvallen en de toiletten zijn vies. Als we naar boven kunnen komen worden we direct het spel ingestuurt. Wij zijn van de CSI en het is aan ons om naar de boerderij van boer John te gaan om zijn vermissing te onderzoeken. Mogelijk zijn er clues die ons naar hem kunnen leiden. Ik maak maar geen grappen over het stikstofbeleid hier...

De kamer oogt aanvankelijk best cute en passend voor het boerenthema. Echter spenderen we vrijwel het gehele spel in deze relatief kleine ruimte en beginnen de gaten in de setting zich na een tijd te tonen. Het voelt iets te veel alsof ik hier bij oma op bezoek ben. Als na een tijd de setting verandert wordt de kamer ronduit lelijk. Het decor is kaal, koud, en nauwelijks nog decor te noemen. De belichting is statisch en helpt de boel totaal niet. Afwerking ontbreekt en kabels e.d. zijn zichtbaar. Het voelt alsof dit hele stuk compleet over het hoofd gezien is bij de bouw en van alles gewoon ontbreekt. Een puzzel in het spel was bij ons slecht onderhouden en viel niet logisch op te lossen.

Dit zou nog okee zijn als de kamer een lekkere flow heeft, maar dat is helaas het grootste probleem bij Suspicious Farmhouse. In mijn hoofd is deze kamer wat een persoon die niet escapet denkt dat escape rooms zijn. Bijna elke puzzel in deze kamer draait om zoeken. Dan bedoel ik niet even onder een tapijt of achter een deur kijken, nee, ik bedoel idioot ver in detail zoeken waar je logischerwijs nooit zou kijken. Je spendeert je tijd hier vooral met kleine dingetjes vinden op moeilijke plekken en dan vervolgens zoeken naar waar dat dingetje heen moet. Zoeken in een room is natuurlijk niks mis mee, maar hier is zo veel spul voor geen enkele reden zo obscuur verstopt dat ik me ten zeerste afvraag hoe je dit allemaal hoort te vinden zonder hints. Als je hier een kast la voor la ondersteboven keert en van elke hoek drie keer bekijkt en dan nog steeds niet ziet waar dat STOMME SLEUTELTJE nou in moet dan gaat er iets mis.
De puzzels die niet op zoeken terugkomen missen doorgaans logica en naarmate we verder komen in het spel zitten we voor ons gevoel steeds meer te kloten in plaats van lekker te puzzelen. Sommige puzzels zijn ook wel echt leuk, maar vallen buiten thema en komen soms gewoonweg random over. Het is niet helemaal duidelijk waarom wij in dit plot dit zouden doen. Er zitten twee puzzels bij waar we hardop van zeggen "Huh, waarom doen we dit en waarom hier?" Het is leuk, maar het voelt alsof het in een andere kamer hoort. Hints worden buiten thema gegeven via een schermpje waarbij je de host kan zien typen. Het is niet bepaald mooi te noemen. Ondanks dat we uiteindelijk de case opgelost hebben mist de kamer een fatsoenlijk einde en stopt het spel ineens.

Suspicious Farmhouse maakt voor mij te veel vreemde keuzes om een aanrader te zijn. Vooral gezien de prijs en de andere kamer op de locatie snap ik niet helemaal hoe de situatie zo kan zitten. Het goedkope decor/afwerking gecombineert met de gebrekkige flow en de extreme focus op onlogisch zoeken werkt niet voor mij. Als je die persoon bent die elke room ondersteboven keert en overal gaat zoeken ga je hier misschien je lol op kunnen, maar voor alle andere mensen zou ik zeggen dat je beter Catch Me kan spelen.


5

Ambiance: 5.0

Game experience: 4.5

Service: 8.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes  51:00 min


 • Cute setting in de eerste helft
 • Paar leuke puzzels
 • Decor/afwerking in de tweede helft
 • Gebrekkige flow
 • Veel vergezocht zoeken
 • Puzzels nauwelijks tot niet in thema

  BaksteentjeMarieke

roos_de_laatroos_de_laatJunior EscaperMember since: 2018 October 14 (14 rooms played)
Posted on: 2020 february 07

Goed verhaal

Hele duidelijke uitleg gehad bij ontvangst. Mooi aangeklede kamers. Puzzels waren goed te doen, maar je moest wel erg zoeken naar de puzzels. Goede tip om deze eerst te spelen en daarna direct Catch me if you can, dan heb je de hele verhaallijn. Ik ben benieuwd of er nog een derde kamer met dit verhaal gaat komen, hoop van wel :) Over het algemeen vond ik deze kamer minder gaaf dan de Catch me if you can kamer, maar nog steeds hoog kwalitatief! Enige minpunt: we hebben af en toe om hints gevraagd. De hints die we kregen waren dan zo duidelijk dat we gelijk de oplossing konden vinden. Ik vind het persoonlijk leuker als de hints wat meet cryptisch zijn, zodat je echt moet gaan nadenken.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: Pablo Escapebar

Escaped: Yes  59:36 min

  Chrystel

Keptenkurk (1 room played)
Posted on: 2019 january 12

Een spannende en superleuke ervaring

Voor mij de eerste ervaring met een escaperoom en voor mijn 4 collega's ook. Met vereende krachten (en dat is nodig ook want er is veel te doen) maar ook met de verkregen hints wisten we er 6 seconden voor tijd uit te komen. Supermooi gebouwd en erg verrassend!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • mooie afwerking,
 • Verrassend
 • Vriendelijk personeel
 • Prijzig (heb geen vergelijkingsmateriaal)

  karolien_cl

slep088slep088Junior EscaperMember since: 2019 July 11 (20 rooms played)
Posted on: 2019 july 11

coole kamer

Het eerste half uur viel wat tegen. Is dit het nou? Liepen vast op een paar dingen. Daarna werd het echt heel vet. Was de spanningsopbouw beter en werd het ook duidelijker wat er moest gebeuren. Al met al zat de kamer goed in elkaar en baalden we als een stekker dat we in het begin zo lang waren blijven hangen want toen hadden we niet genoeg tijd om het einde af te maken. Het is wel veel met cijferslootjes etc


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  ingrid_hakkens-kuijken

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (166 rooms played)
Posted on: 2023 september 03

Deceptie

Na een escapeweekend in België kregen we op de terugreis het idee deze kamer te spelen.

Een hele tijd geleden hebben we catch me if you can gespeeld, voor ons een geweldige ervaring! Hoewel de eigenaar ons al had gewaarschuwd voor het contrast tussen beide kamers stond suspicious farmhouse nog altijd op onze wishlist.

Helaas was dit een slechte afsluiting van ons escape weekend. Het is een typische 1.0 kamer (wat af en toe nog best leuk kan zijn) maar met een prijs van een nieuwere kamer. De enorme hoeveelheid zoekwerk en (voor ons) gebrek aan logica heeft ervoor gezorgd dat we geregeld vastliepen en hebben gewacht op een hint. Daardoor kom je niet in de flow die je graag wil creëren in een kamer.

De gamehost vertelde ons dat de kamer makkelijker is voor onervaren escapers, en dat juist ervaren mensen vastlopen. Wellicht is het voor beginners dus nog wel een leuke kamer. Er zitten wel een aantal leuke special effects in.

Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld. Advies is dus om de kamer te spelen als je onervaren bent met 4 spelers. Voor meer mensen zijn de ruimtes te klein, maar voor al het zoekwerk is het fijn als je met iets meer bent.

Het ontvangst was weinig enthousiast maar oké. Er zit een groot verschil tussen de passievolle eigenaar en een student.


6.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.0

Service: 5.5


Played in September 2023

Played with 2 persons

Team: VJ

Escaped: Yes

 

JasmineSJasmineSEscape ApprenticeMember since: 2022 May 29 (6 rooms played)
Posted on: 2023 august 16

Goed verhaal en zit goed in elkaar.

Een leuke escape room. Spannend en mysterieus met onverwachte insteken. Echt een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  57:39 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel
 • Goede service

 

VinnieVinnieEscape ApprenticeMember since: 2021 December 14 (4 rooms played)
Posted on: 2023 august 07

Gezellige Chaos

Wij zijn deze kamer gaan doen met een vrijgezellenfeest van een vriend, en wij waren allemaal heel verrast! De ontvangst was top, maar er zou meer signing mogen zijn als je het gebouw binnenkomt. Het voelde nu alsof je een gebouw binnenliep waar je eigenlijk niet mocht zijn.

Maar de kamer overall was heel leuk en ook spannend. Veel verschillende soorten puzzels - en ja, deze waren af en toe wat random- maar wel te doen en leuk in de verhaallijn! Echt een old school escaperoom!

Wij kunnen niet wachten om het vervolg te spelen!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  50:54 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Spannend
 • Onlogische puzzels

 

HampHampEscape ApprenticeMember since: 2022 November 29 (11 rooms played)
Posted on: 2023 july 25

Prima kamer

Suspicious Farmhouse is een wat oude authentieke kamer, maar dat pas heel goed bij het verhaal. Wat ons opviel is dat deze kamer je laat balanceren tussen te moeilijk denken of juist te makkelijk denken. De maker en crew heeft met hun manier van opbouw van de kamer en het geven van aanwijzingen duidelijk door hoe je spelers op relatief simpele wijze toch goed kunt blijven uitdagen. Ook de ervaren spelers kunnen zich hier nog wel op verkijken.

Wat ik zou willen meegeven. Ik ben er dol op dat wanneer je met een groep speelt, je met meerdere dingen tegelijk bezig kunt zijn. Dat was was hier niet altijd het geval. Dit was deels te wijden aan de kamer en deels aan de volgorde waarin je (middels hints) door het spel heen gaat. Daar mag over nagedacht worden. Van de andere kant geeft het spelers de gelegenheid elkaar aan te moedigen. Goed voor de team spirit. Maar je moet er wel tegen kunnen.

Complimenten voor hoe de crew ook in hun aanwijzingen probeerde niet te veel prijs te geven en ons echt te laten 'spelen'.

Wel hoop ik dat Next Level Escaperoom Eindhoven wat aandacht besteed aan hun faciliteiten. Escape rooms zijn niet goedkoop en dan mag je ook wat verwachten. De algehele hygiëne was niet prettig. Zo waren de toiletten te smerig voor woorden, niet voorzien van WC papier, zeep of iets om de handen mee te drogen. Toen we dit aangaven kregen we te horen 'we zullen het doorgeven', maar dat schept weinig vertrouwen. De daar sfeer was wat zakelijk en had weinig weg van een 'dagje uit'.


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.5

Service: 5.5


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Slechte voorzieningen
 • Sfeer
 • Verouderd
 • Prijs

 

Lisa Rooyakkers (20 rooms played)
Posted on: 2023 july 12

Leuke avond vermaak

Ik deed deze kamer samen met collega's. We waren met 4. Wat mij betreft de perfecte grootte voor deze kamer. Als je met meer bent, kun je elkaar snel in de weg lopen.

Goede ontvangst en leuke begeleiding. Ook korte intro.....let hier ook goed op wat er gezegd wordt..... :)

Leuke kamer. Zeker als je nog niet zo veel ervaring hebt met escaperooms. Het is veel puzzelen. Niet standaard veel slotjes, wat wel goed is wat mij betreft. Je moet wel proberen te verdelen en iedereen kan wel wat anders doen/oplossen. Zorg wel voor een goede communicatie.
Puzzels zijn dus best divers.....soms moet je wel echt goed zoeken. Meer zoeken dan iets oplossen. Maar over het algemeen wel leuk en divers.

Puzzels vallen allemaal wel redelijk in thema, wat ik altijd vind bijdragen aan de totaalbeleving. Soms is het wel wat onlogisch....en weet je niet precies wat je moet doen als je iets hebt opgelost. Dit kan soms net nog wat duidelijker. Hintsysteem redelijk basic. Maar wel fijn dat ze ingrepen op het juiste moment.

Er zat wel 2x en wtf momentje in.
Over all hebben wij een leuke, vermakelijke avond gehad.
Zeker een keertje spelen als je nog niet zo veel ervaring hebt. Anders ook wel leuk om een keertje te doen. Verwacht dan geen hoogstandjes maar gewoon lekker puzzelen met een duidelijk doel.


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:56 min

 

Leuke, tikkie oudated escaperoom

Dit is een leuke escaperoom, met ietwat gedateerde puzzels. Niet alles puzzels voelden even logisch, maar ondanks dat hebben we zeer genoten van de kamer


7.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in July 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  55:02 min


 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Onlogische puzzels

 

BartBartSenior EscaperMember since: 2019 December 29 (60 rooms played)
Posted on: 2023 june 18

CSI speurneus

Ontvangst is aangenaam en vlot, en eens je CSI plunje aan zit de speurneus in startmodus.
Rough start voor ons, niet direct alles kunnen verbinden, en toch best wel wat over het hoofd gezien, wat ons een beetje vrijwaard is dat de kamer echt goed in elkaar steekt, niets is vanzelfsprekend of op oogslag duidelijk. Denk onconventieel !
Al bij al heel leuke mechanische kamer.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in June 2023

Played with 3 persons

Team: MOT

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

Op de boerderij...

Deze verdachte boerderij is al een oudje en we hadden dus eerst Catch me if you Can gedaan.
Maar zoals ik ook altijd doe met films kijken.
Ik pak de ervaring van het jaar waarin het is uitgebracht en kon daardoor deze kamer zeker wel hebben.
Net zoals de vorige keer word je leuk ontvangen door de host en ga je een leuk boerlijk avontuur tegemoet.
Als tip geef ik wel mee eerst deze te doen en dan daarna Catch me if you can.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in May 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:12 min


 • Boerlijk
 • Voor een oudje nog best prima puzzels

 

levi_robbenlevi_robbenJunior EscaperMember since: 2020 June 16 (19 rooms played)
Posted on: 2023 april 29

Leuke kamer, ontzettend slechte ‘service'.

Tijdens het reserveren is er iets fout gegaan, waardoor een verkeerde datum was gereserveerd. Na telefonisch contact bleek dat bij deze organisatie klantenservice verlenen niet in de takenlijst opgenomen is. Zonder mee te willen werken aan een oplossing, uiteindelijk de reservering verplaatst. Ook bij aankomst geen communicatie. Beneden staan kluisjes (betaald), welke niet van deze organisatie blijken te zijn. Boven hadden ze gratis kluisjes, maar toen hadden we al betaald. De signing/communicatie liet hier te wensen over. Eenmaal aangekomen bij de aanbieder bleek de kamer wel oke. De laptop werkte niet naar behoren. Deze moesten we zelf opnieuw opstarten. Hiervoor kregen we wel een (extra) minuut. De tweede/andere kamer laten we voor wat het is, op naar een andere organisatie!


2

Ambiance: 6.0

Game experience: 5.0

Service: 1.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:41 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Bad service
 • Bad host
 • Needs maintenance
 • Communication
 • Signing

 

JoyceFJoyceFJunior EscaperMember since: 2021 October 16 (15 rooms played)
Posted on: 2023 april 29

Oldschool

Bij het reserveren was er iets misgegaan waardoor we niet op gewenste datum konden komen. Wilde niet meedenken. Bij binnenkomst geen/slechte communicatie waarbij de kamers slecht aangeven stonden.
De kamer is toe aan vernieuwing.


3

Ambiance: 3.5

Game experience: 6.0

Service: 1.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:43 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Slechte service
 • Beleving
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Communicatie

 

rolanrorolanroEscaperMember since: 2019 April 30 (71 rooms played)
Posted on: 2023 april 22

Old school puzzelkamer

De opvolger van deze kamer, 'catch me if you can', staat al even op onze to-do list. Maar voordat we de achtervolging in zetten moest eerst het mysterie rond 'the suspicious farmhouse' ontrafeld worden.
In onze CSI outfit lukte het ons de gevarieerde puzzels op te lossen en de geheimen van de boerderij te ontdekken.
Absoluut een aanrader en een leuke kamer om te spelen. Binnenkort zetten we de achtervolging in op de gezochte crimineel.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in April 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Logica
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

LiekSwanLiekSwanJunior EscaperMember since: 2023 June 26 (13 rooms played)
Posted on: 2023 august 12

Leuke FBI ervaring in een afgelegen boerderij

De verwachtingen waren erg hoog door de goede recensies en gewonnen prijzen en dat klopt qua aankleding en spelbeleving ook zeker!

Als FBI team ga je op onderzoek uit in het huis en hier zijn verschillende clues verstop. Leuke verschillende puzzels die je moet doen om door naar de volgende kamer te gaan.

Het was voor ons gevoel wel hard werken, doordat er weinig logica in de puzzels zat. De puzzels opzicht waren leuk opgezet, maar ze hielden niet echt verband met het verhaal. Dit maakte het soms lastig en onlogisch.

Verder vond ik de aankleding, de dynamiek en de spelbegeleiding wel erg goed! Een hele leuke escaperoom!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:50 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig

 

BertrBertrJunior EscaperMember since: 2023 March 13 (9 rooms played)
Posted on: 2023 march 20

Zeer leuke ervaring!

Een gevarieerde zoektocht als FBI agent die we op de valreep afgerond kregen.
Met 6 personen was deze escape room soms wat te 'overbevolkt'.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  57:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit

 

RDenHaagRDenHaagEscaperMember since: 2019 March 15 (64 rooms played)
Posted on: 2023 march 19

Goede kamer

Deze kamer na Catch me if you can gespeeld. Andersom was beter geweest. De kamer is ontzettend leuk om te spelen, maar voelt op sommige moment wat gedateerd aan. Goede kamer en kan hem zeker aanraden, maar hij staat niet in mijn top 10.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel

 

CorTomiaCorTomiaJunior EscaperMember since: 2019 November 17 (26 rooms played)
Posted on: 2023 april 27

Klassieke kamer met cluedo gehalte

Leuke kamer met klassieke puzzels. Het verhaal zit logisch in elkaar. We eindigden als vierde beste team van die maand.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Decor

 

tim_van_muntim_van_munEscaperMember since: 2020 March 22 (35 rooms played)
Posted on: 2023 march 14

Yeah, that's suspicious

2 kamers geboekt, op chronologische volgorde eerste the suspicious farmhouse, om daarna Catch me if you can te spelen!

Het is even zoeken waar het zich precies bevind, maar uiteindelijk binnengekomen (toch wel stap 1 bij een escaperoom). We werden semi in de rol geplaatst van de dienstdoende CSI. Het verhaal werd uitgelegd, nou moet ik zeggen dat ik uit de trailer meer kon halen dan uit het uitgelegde verhaal, maar dat kan ook persoonlijke voorkeur zijn. Eenmaal in de kamer waan je je echt in een oude boerderij. Nou klopt dit ook wel aangezien deze ook al wat jaartjes meegaat. We konden lekker vlot doorpuzzelen, na even wat 'huh' omdat het we echt niet snapte en wat 'huh' momentjes omdat we het niet hadden zien aankomen. We hadden ook momentjes waarop we aan het wachten waren op de hints. Maar we zijn er uiteindelijk achter gekomen wat hier zich nou afgespeeld heeft.

Als je deze kamer los speelt is het een hartstikke prima escaperoom, als je deze als opzet speelt voor Catch me if you can. Ga dan vooral op de cijfers af. Catch me if you can is later gebouwd en volgens escapetalk (op datum van schrijven) hoger aangeschreven, wat dan ook zo voelt!
De kamer heeft een goed einde, dus een goed opstapje voor catch me if you can!

We hadden vantevoren aangegeven dat we even pauze tussen de 2 kamers wouden hebben. Dit was dan ook geen enkel probleem! Alleen jammer dat je dan in een (omdat de lampen niet werkte) donkere 'ontvangst'ruimte komt. Gelukkig waren we helemaal voorbereid voor Catch me if you can


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Team: Het ontsnap clubje

Escaped: Yes  55:16 min


 • Prima moeilijkheidsgraad
 • Goede sfeer neergezet in de kamer
 • Leuke puzzels en manier van werken
 • Verhaal had beter naar voren kunnen komen
 • 'ontvangst' ruimte

 

escap.emiescap.emiEscaperMember since: 2022 November 06 (42 rooms played)
Posted on: 2023 february 23

Doen wanneer je in de buurt bent!

Onze 2e escaperoom in deze groepssamenstelling. Omdat we allemaal uit elkaar wonen viel deze keer de keuze op deze escaperoom in Eindhoven. De reviews zagen er goed uit en we waren erg enthousiast om aan deze room te beginnen. Ik had al gelezen dat we goed moesten zoeken naar bepaalde puzzels. Ook las ik dat het over het algemeen wat meer klasikke puzzels waren. Over het zoeken was geen woord gelogen, onze gamemaster heeft van tevoren al aangegeven dat we attributen maar eenmalig hoefden te gebruiken, dit was fijn om te weten want er kwam veel op je af. Het verhaal zat leuk in elkaar en de sfeer sijpelde door in de kamer. We zijn echt wel verrast op bepaalde punten en de klasikke puzzels werden afgewisseld door verrassingseffecten en dingen die ik zelf persoonlijk nog niet had gezien. Er zat wel 1 "puzzel" in die veel tijd kostte, alleen deze haalde de gameflow er een beetje uit, maar gelukkig kon je ondertussen wel met andere puzzels aan de gang en stond je dus niet per se op elkaar te wachten. Wij waren met 4 personen en ik denk dat dit voldoende is voor deze kamer, voor ons was het aantal precies goed. We hebben het gehaald, het verhaal was duidelijk en de gamemaster was erg vriendelijk. Na afloop hoorden we dat 'catch me if you can' een opvolging is van deze kamer, ik kom graag terug om deze te spelen!


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

MelisamfaMelisamfaJunior EscaperMember since: 2023 January 16 (12 rooms played)
Posted on: 2023 august 16

Oud maar klassiek

Ontvangst: het was even zoeken naar Escaperoom Eindhoven, maar uiteindelijk zijn we er gekomen!
De kamer ziet er wat oud uit, wat past bij het thema en dus prima is. Aankleding is leuk gedaan. Puzzels waren opzich leuk, maar wel moeilijk om te vinden, en sommige oplossingen waren zeer vergezocht. Ook vind ik het leuker als er meer gecommuniceerd moet worden onderling.
De begeleiding was wat rigide, en daarmee op sommige momenten een beetje onaardig. Hij lette wel op of wij hints hadden, maar verder had ik niet het idee dat hij meekeek met wat we aan het doen waren.
De kamer is niet lineair en omdat sommige puzzelstukken moeilijk te vinden waren, ben je lang in dezelfde kamer. Ook het feit dat er weinig ruimtes zijn is best jammer, het voelt niet alsof er een flow is. Nog een laatste detail is dat één van de puzzels een sterke geur heeft en dat de ruimte daardoor best vies ruikt.
Wij waren met 4 en omdat het niet lineair/flowy is was het wat veel in een kleine ruimte, maar ook wel weer prettig dat je met meer ogen zoekt naar de verstopte clues en puzzelsstukken. Er waren veel beginners in ons team en met wat meer hints denk ik dat het ook goed te doen is voor beginners.
De ervaring was echter niet alleen maar negatief. Er waren echt leuke momenten waarop we een puzzel konden oplossen en waar het echt lastig werd, zijn af en toe hints gegeven op een scherm. Toch is het niet de beste kamer die ik heb gedaan. Als ik de reviews zo lees hadden we beter de andere kamer van Escaperoom Eindhoven kunnen doen.


6

Ambiance: 6.5

Game experience: 5.5

Service: 5.5


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Slechte service
 • Onlogische puzzels
 • Weinig flow

 

Leeen17Leeen17Junior EscaperMember since: 2022 March 28 (22 rooms played)
Posted on: 2023 january 14

Aangenaam verrast.

De eerste 10 min denk je echt wat is dat hier. Maar na dat je echt helemaal in de escape zit komen er uit verschillende plaatsen dingen en wat je maar kan bedenken toffe escape ervaringen.
Dingen die ik nog nooit had gezien als leuke variaties.
Het verhaal klopte en het leuke is morgen spelen we het vervolg.
Dus altijd eerste deze spelen en dan catch me if you can dan denk ik.
De kamer zag er wel al oud uit maar stelde zeker niet teleur. We kijken heel erg uit naar morge.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in January 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

Meer oldschool escaperoom

Dit is een meer oldschool escaperoom waarin je vooral veel moet zoeken.

Wel een leuke en unieke puzzel die ik nog niet eerder heb gezien. Af en toe was het niet helemaal logisch of duidelijk wat de bedoeling was.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: No

 

SanneLotusSanneLotusJunior EscaperMember since: 2018 August 14 (23 rooms played)
Posted on: 2023 april 21

Leuk

Met Yannick, Job, Luca en Ymke


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  57:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica

 

PaintlessPaintlessEscape ApprenticeMember since: 2022 December 09 (4 rooms played)
Posted on: 2022 december 09

Toffe verhaallijn!

Leuke escaperoom, maar je merkt wel dat hij al wat gedateerd is. Ik wil graag deel 2 spelen, dus vandaar deze even meegepakt. Helaas bleek wel dat de vorige groep een sleutel mee had genomen, waardoor we één puzzel niet op konden lossen.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

Load more reviews