Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Suspicious Farmhouse

Eindhoven , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 7

14 year

Read reviews

More about Suspicious Farmhouse

Suit up as a CSI team, grab your tools and solve the case within 60 minutes or be dismissed from the case!

Themes

Farm

Detective

Crime

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

103 likes

786 visitors

81.3% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stratumseind 32
5611 ET, Eindhoven
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

466 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

roos_de_laatroos_de_laatJunior EscaperMember since: 2018 October 14 (14 rooms played)
Posted on: 2020 February 7

Goed verhaal

Hele duidelijke uitleg gehad bij ontvangst. Mooi aangeklede kamers. Puzzels waren goed te doen, maar je moest wel erg zoeken naar de puzzels. Goede tip om deze eerst te spelen en daarna direct Catch me if you can, dan heb je de hele verhaallijn. Ik ben benieuwd of er nog een derde kamer met dit verhaal gaat komen, hoop van wel :) Over het algemeen vond ik deze kamer minder gaaf dan de Catch me if you can kamer, maar nog steeds hoog kwalitatief! Enige minpunt: we hebben af en toe om hints gevraagd. De hints die we kregen waren dan zo duidelijk dat we gelijk de oplossing konden vinden. Ik vind het persoonlijk leuker als de hints wat meet cryptisch zijn, zodat je echt moet gaan nadenken.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: Pablo Escapebar

Escaped: Yes  59:36 min

  Chrystel

Keptenkurk (1 room played)
Posted on: 2019 January 12

Een spannende en superleuke ervaring

Voor mij de eerste ervaring met een escaperoom en voor mijn 4 collega's ook. Met vereende krachten (en dat is nodig ook want er is veel te doen) maar ook met de verkregen hints wisten we er 6 seconden voor tijd uit te komen. Supermooi gebouwd en erg verrassend!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • mooie afwerking,
 • Verrassend
 • Vriendelijk personeel
 • Prijzig (heb geen vergelijkingsmateriaal)

  karolien_cl

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutJunior EscaperMember since: 2022 August 7 (14 rooms played)
Posted on: 2022 October 27

Prima Escaperoom

Een escaperoom die bestaat uit 2 delen is natuurlijk altijd interessant vanwege het verhaal, zo ook met deze.
Echter moet ik wel zeggen dat ik hem wat klein vond en dat er te veel dingen wat random waren die niet logisch verklaard konden worden..

Hij is zeker de moeite om te spelen, al helemaal als je ook graag Catch Me If You Can wil spelen maar ga hier neutraal in met de gedachte ik ga als FBI agent een mini mysterie oplossen met wat leuke puzzels!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  48:37 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede prijs

 

queenie4everqueenie4everEscaperMember since: 2018 October 28 (50 rooms played)
Posted on: 2022 October 10

Leuke kamer, maar jammer van de minpunten

Vol verwachting op weg naar Eindhoven. We wisten dat Catch me if You Can van deze eigenaren een topkamer moest zijn en dat je beter eerst Suspicious Farmhouse kunt spelen. Zo gezegd, zo gedaan.

Netjes een kwartier voor tijd lopen we naar boven (nadat we even moesten zoeken waar we heen moesten en beneden de niet zo schone toiletten bezocht hadden). Boven kom je in een kleine ruimte, zonder zit- of wachtgelegenheid en we zagen ook niemand. Na een paar seconden kwam er iemand aan en die vertelde ons dat we weer naar beneden moesten, omdat ze nog niet klaar waren. Beetje gek: ze vragen of we een minimaal 15 minuten van tevoren willen komen en dan word je voor je gevoel weer weggestuurd, min of meer als een stel kleine kinderen..... Beneden sta je dan ook echt in een loze ruimte te wachten tot je weer naar boven mag. Daarnaast was in de mail aangekondigd dat ze nog even zouden bellen, maar ook dat is niet gebeurd.

Vol verwachting een tweede keer naar boven. De eerste vraag is of je al eerder een escaperoom gespeeld hebt. Nadat we aangaven dat we er toch wel een stuk of 40 gedaan hadden, vonden ze het alsnog nodig om het standaardpraatje te doen. Verder was deze dame alleraardigst hoor, maar ook dit vonden we een beetje raar. Na de introductie voor de kamer, zijn we enthousiast naar binnen gegaan.

We zaten er op zich redelijk goed in, maar liepen toch regelmatig wel even vast. Het is echt heel veel zoeken. De puzzels zijn op zich leuk en afwisselend, maar het rare is dat we meermalen een oplossing hadden, zonder de puzzel op te lossen. Dit kan een keer gebeuren, maar het was meermalen het geval in deze kamer.

Op het randje hebben we de kamer gehaald. Maar dat was echt close call. Na afloop altijd leuk om een foto te maken, maar dat moest dan wel met onze eigen mobiel. Beetje raar, maar okee, prima. En dat was het. Geen praatje achteraf, niet nog even door de kamer lopen en samen de dingen te bespreken. Daarnaast geen ruimte om nog even iets te drinken of te zitten. Op zich niet erg in hartje Eindhoven met allerlei cafés, maar het gaat om een totaalbeleving die nu abrupt eindigt. Dit geeft toch een minder goed gevoel. De ruimte waar je staat is ook meteen de ruimte waar de gamemasters zitten, dus je hoort en ziet van alles. Ondanks dat de gamemasters erg vriendelijk waren, deed dit onvriendelijk en commercieel aan. Jammer, hier hebben ze wat ons betreft nog een hoop te winnen, om de ervaring echt compleet te maken.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 5.5


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels qua diversiteit
 • Sfeer kamer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Antwoord zonder de puzzel op te lossen
 • Ontvangst ruimte (die er niet is)
 • Service na afloop
 • Commerciële houding

 

koen_knxkoen_knxEscape ApprenticeMember since: 2022 October 23 (4 rooms played)
Posted on: 2022 October 23

Leuk maar uitdagend

Dit was onze eerste kamer in het 'buitenland', met overnachting zelfs. Op de lokatie aangekomen, lekker in de binnenstad, was het wel even onduidelijk waar het was of waar we konden wachten. Overal hing een verschraalde biergeur, en de helft van het gebouw leek uit studentenverenigingen te bestaan. Op de verdieping van de ER rook het gelukkig wel goed, en de meisjes die ons ontvingen waren vriendelijk en behulpzaam.
De kamer was best uitdagend, maar we zaten goed op schema tot een technical error ons de das omdeed. De laptop die we moesten gebruiken had een geopend scherm, en we moesten daaruit geraken, maar dat lukte niet en daardoor kregen we het laatste stukje cruciale informatie niet vast. De begeleidster toonde achteraf een vrij complexe swipe die je op het touchpad moest uitvoeren om naar het vorige scherm te gaan. Ik weet niet of dit iets Nederlands is, maar ik heb zelf 2 jaar in de IT gewerkt en nooit zo'n handeling op een laptop moeten uitvoeren. Dit verpestte voor ons wel ietwat de kamer, die voor de rest wel een leuk verhaal had en een paar originele puzzels. Maar of we gaan terugkomen voor het vervolg in de tweede, dat weten we nog niet.


6

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend
 • Heeft onderhoud nodig
 • falende technologie

 

KatjaDKatjaDJunior EscaperMember since: 2022 July 10 (13 rooms played)
Posted on: 2022 September 14

Mooi en genoeg te puzzelen!

Hier begonnen we dit weekend mee. Eerst de Suspicious Farmhouse en daarna Catch me if you Can wat erg leuk is omdat het verhaal dan weer verder gaat. De Suspicious Farmhouse was uitdagend voor ons en flink zoeken. Ergens was het een extra uitdaging dat er veel items waren/ dingen door elkaar heen liepen maar nadat we dat weekend 5 verschillende kamers hadden gespeeld heeft het niet mijn voorkeur. Maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak. Hoe dan ook: mooi gemaakt, uitdagende puzzels en genoeg te doen!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in September 2022

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

 

Mooi verzorgde en leuke kamer

De kamer is goed verzorgd en zit heel goed in elkaar. We hebben een zeer leuke ervaring gehad in deze kamer. De gastvrouw was tevens zeer vriendelijk.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  54:00 min


 • Sfeer
 • Goede service

 

benjaminbenjaminEscape ExpertMember since: 2020 June 16 (106 rooms played)
Posted on: 2022 July 23

Toffe opbouw, kamer vol afwisseling en plezier

Deze kamer gespeeld in het tweeluik met "Catch me if you can". Pand ligt mooi centraal in Eindhoven, hartelijke ontvangst.

Escape zelf heeft een klassiek thema, maar verhaallijn is hier wel echt zeer goed verwerkt. Wij hebben bijzonder veel plezier beleefd aan de opbouw van de kamer en vooral de afwisseling in de puzzels. Voor ieder wat wils, en vooral veel simultaan mogelijk. Dit versterkte ook het gevoel dat we in een avontuur zaten, niet louter een aaneenrijging van puzzels. Wij waren met 4 en zijn permanent aan de slag geweest zonder op mekaars vingers te moeten kijken of te moeten wachten. Heel fijn!! Kamer heeft meer effecten en originele puzzels dan op eerste zicht zou lijken als je binnenkomt. Enkele keren heel aangenaam verrast geweest!!

Kortom: er gebeuren verdachte zaken op deze boerderij! Maak dat je naar Eindhoven gaat om deze case op te lossen. Top escaperoomvertier!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Zeer fijne afwisseling in puzzels
 • Thema is fijn verwerkt
 • Prima inkleding
 • Vriendelijke service
 • Originele puzzels, enkele leuke verrassingen
 • Had langer mogen duren

 

FloorvvxFloorvvxJunior EscaperMember since: 2022 May 27 (36 rooms played)
Posted on: 2022 July 2

Wel leuk

Ik heb al meerdere rooms gespeeld en speelde deze kamer voorafgaand aan catch me if you can.
Dat is zeker de volgorde die ik zou aanraden, gezien deze kamer voor mij wat teleurstellend was.
Het is een toffe kamer als je nog maar weinig/ geen rooms gespeeld hebt.
Maar hij is niet te vergelijken met catch me if you can, die is veel beter.
De kwaliteit van deze kamer vind ik minder, omdat er veel zoek elementen zijn.
Er moest echt goed gezocht worden naar veel dingen, waardoor de spelflow regelmatig stil kwam te liggen.
Het decor was ook teleurstellend, het allemaal wat realistischer gekund.
Het was ook lastig om bezig te blijven, gezien wij met zijn vijfen waren en er niet veel tegelijk te doen was (behanlve het zoeken).
Daarom zou ik aanraden deze kamer met minder mensen (ik zou zeggen 3) te spelen wanneer je er nog neit zoveel gedaan hebt.


6

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.0

Service: 6.5


Played in June 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  56:04 min


 • Ambiance
 • Experience
 • Puzzles
 • Decor

 

Mystery12Mystery12EscaperMember since: 2021 October 10 (43 rooms played)
Posted on: 2022 June 7

Goede 1ste kamer

We hebben deze als 1ste gespeeld, hierna catch me if you can.. het is een gewone escaperoom zoals er vele zijn, het had ons zeker niet omver geblazen maar we hebben zeker wel plezier gehad.. verhaallijn zat er niet altijd helemaal in.. ontvangst was super, zeker goed om deze als eerste te spelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

JuffieJuffieJunior EscaperMember since: 2022 May 14 (10 rooms played)
Posted on: 2022 September 2

Leuk maar heeft onderhoud nodig.

De ontvangst was goed, leuke outfits :) Jammer dat er in de kamer alleen via een scherm met de begeleider gecommuniceerd kan worden. Het was vaak niet duidelijk wat er moest gebeuren. Hetzelfde gold voor het verhaal, we werden er niet echt ingezogen. De slotjes haperde nogal eens terwijl we wel de juiste code hadden, dit werd dan niet door de begeleiding opgepikt waardoor we onnodig tijd verloren. We hebben deze kamer vooral gespeeld omdat we interesse hadden in de andere maar wel het verhaal willen volgen.


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in May 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebrek aan verhaal

 

Michael.Michael.EscaperMember since: 2019 February 10 (34 rooms played)
Posted on: 2022 May 7

Leuke kamer


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  55:09 min


 • Goede servic
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

Prima ervaring

Voor de eerste keer dat ik een kamer met 2 personen speelde, ik was hier huiverig voor maar deze kamer leende zich daar uitstekend voor, leuke verhaallijn, wel leuke puzzels en een prima aankleding. Niks speciaals maar heb mij hier zeker vermaakt.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

Was weer effe geleden

Weer met het vaste clubje op pad. Erg goede kamer zullen hem zeker aanraden


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in April 2022

Played with 5 persons

Team: James en de Blondies

Escaped: Yes  50:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Heel vet gedaan!

Heel leuke ervaring! Veel vette puzzels en een leuk verhaal. Aanrader:)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede service

 

AlexremiAlexremiJunior EscaperMember since: 2022 March 25 (20 rooms played)
Posted on: 2022 May 28

Zit goed in elkaar

Mooi thema, met meer dan 2 personen aan te raden


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2022

Played with 3 persons

Escaped: No

 

romoromoEscape ExpertMember since: 2020 November 7 (91 rooms played)
Posted on: 2022 April 10

I'm Suspicious

Natuurlijk zijn we dat. Opbouwende fase naar Catch me if you can. Die staat hoog op ons lijst maar we beginnen bij de eerste.

Blokhutten, jachthuizen liggen ons helaas vaak wat minder. Voor boerderijen geld dit blijkbaar ook. Leuke kamer om te zien maar we misten wel de rode draad. Er zitten echt toffe puzzels in maar sommigen vonden wij persoonlijk minder. We liepen wel tegen een aantal dingen aan. (in sommigen gevallen lag dat ook aan ons zelf)Ben je nieuwsgierig?? zeker de moeite.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in March 2022

Played with 2 persons

Team: Romo

Escaped: Yes  58:13 min

 

hangmanhangmanEscaperMember since: 2022 January 19 (31 rooms played)
Posted on: 2022 March 14

Erg leuke "standaard" kamer

Voor een weekendje Eindhoven hadden we de "super escape" geboekt, waarbij we eerst deze kamer en achteraf Catch Me If You Can hebben gespeeld. Ik zou zeker aanraden om ook in deze volgorde te spelen. Het is zeker niet zo dat je kennis van deze kamer nodig hebt in de volgende kamer, maar dan flowt het verhaal wel mooi.

Na een erg vriendelijke ontvangst en een intro tot het verhaal zijn we de boerderij binnen gegaan met ons team van 6, wat een prima grootte was voor deze kamer. Hoewel het een meer klassieke kamer is qua opbouw en we soms random sleutels leken te vinden waarvan het slot wel erg goed verstopt was, hebben we ons zeker goed geamuseerd met deze kamer. Er zaten zeker ook enkele leuke verrassende elementen in waar je iets meer fysieks moest doen, dus dat hield het zeker afwisselend. Het duurde bij ons ook even voor we de eigenlijke flow door hadden, maar eens dit duidelijk was, maakte het als geheel alles ook wel wat logischer.
Wanneer we even vast zaten omdat we een bepaald slot niet meteen vonden, kregen we ook altijd wel een goed getimede en nooit té duidelijke tip, dus zeker bonuspunten voor Robin om ons goed te begeleiden ;-)

We hebben hier dus een erg leuk uurtje beleefd en keken heel erg uit naar het vervolg!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  53:47 min


 • vriendelijke ontvangst
 • goed te doen met 6
 • leuke algemene sfeer
 • leuk klassiek puzzelen
 • sommige sloten erg goed verstopt

 

mallemakkermallemakkerJunior EscaperMember since: 2019 April 21 (33 rooms played)
Posted on: 2022 March 7

Een 'echte' puzzelkamer

Op dit escape-weekend konden wij ons onder andere ook gaan vermaken met Suspicious Farmhouse. Nadat wij Catch Me If You Can hadden gespeeld, kwamen wij er achter dat er nog een escape room gevestigd was op deze locatie. Na even checken in het boekingsysteem, konden wij deze er dus ook achteraan spelen. Bedankt voor de flexibiliteit!

Onthaal:
Dit had ik ook al even beschreven in mijn recensie van Catch Me If You Can. Het onthaal liet te wensen over, maar dat had waarschijnlijk ook met carnaval te maken. Bij de inleiding over de kamer kwamen wij te weten dat onze taak was om als CSI de 'Suspicious Farmhouse' te onderzoeken om te kijken wat er met John gebeurd is, so here we go.

Kamer:
Bij het binnentreden van de eerste ruimte kregen wij de indruk dat er best wel wat aan de hand was in de kamer. De aankleding is leuk en de puzzels zijn goed te doen. Wel is het soms even nadenken wat de volgende stap is, ook omdat deze soms wel eens héél erg gezocht is. Tevens is er voor ons één puzzel geweest die best lang duurt en bij ons de 'flow' uit de kamer haalde.

Conclusie:
De kamer is leuk om te spelen en er zit een moment in waarvan wij wel even een 'Wow!' moment hadden. Wij hebben deze kamer met zijn zessen gespeeld, en dat was prima te doen.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in March 2022

Played with 6 persons

Team: De Malle Makkers

Escaped: Yes  42:14 min


 • Leuke puzzels
 • Genoeg te doen met een grotere groep
 • Onthaal
 • Parkeren

 

wekkewekkeEscaperMember since: 2019 December 2 (40 rooms played)
Posted on: 2021 December 12

leuke, gevarieerde kamer

2e kamer die we vandaag speelden in Eindhoven met ons team van 4. Het verhaal zat goed in elkaar, veel te doen en op te lossen ook weer in deze kamer, heel gevarieerd je verveeld je geen minuut. Voor de opvolging wil ik ook een compliment geven: je word niet bedolven onder de tips, enkel als het echt nodig is.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Goede prijs

 

emmyvremmyvrJunior EscaperMember since: 2019 November 11 (15 rooms played)
Posted on: 2021 December 12

Leuke ‘traditionele’ kamer met enkele verrassingselementen

Vandaag met veel plezier ‘The Suspicious Farmhouse’ gespeeld met een gemixte groep van ervaren en onervaren escapers. Erg leuke kamer, zelfs met een grotere groep van 7. Het is een vrij traditionele kamer met leuke puzzels en enkele goeie verrassingen. Over sommige puzzels goed kunnen lachen, dat is altijd een goed teken. Al met al een leuke kamer, die goed in elkaar zit. Maar niet de meest innovatieve of verbluffende kamer die we ooit gedaan hebben. Maar zeker een aanrader voor zowel de startende als de ervaren escaper!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in December 2021

Played with 7 persons

Escaped: Yes  51:39 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Puzzels
 • Weinig origineel thema

 

Sam2Sam2Junior EscaperMember since: 2021 December 12 (11 rooms played)
Posted on: 2022 May 21

Neusje van de zalm wat betreft klassieke kamers

Dit is een klassieke/oude kamer, maar desondanks leuk om te spelen! Het verhaal is duidelijk en door het spel wordt je ook meegenomen verder in het verhaal, de puzzels en vervolgen in de kamer zijn ook allemaal heel logisch en sluiten aan bij het spel.

Verwacht een kamer om lekker in te puzzelen, te zoeken en te ontdekken, maar ook opdrachten doen. Met de hints die af en toe op de juiste momenten gegeven werden, was dit goed te doen. Af en toe worden ook leuke technieken gebruikt, maar verwacht geen technische hoogstandjes die in veel nieuwere kamers te vinden zijn. Het decor neemt je goed mee in de sfeer.

Kortom, met alle nieuwe kamers vol technische hoogstandjes en special effects, valt deze kamer wel in het niet. Ik zou er niet speciaal voor omrijden. Maar als je weet dat dit een oude/klassieke kamer is, en je wilt lekker puzzelen, dan is dit een leuke kamer. Mocht je speciaal komen voor de andere room (Catch me if you can) op dezelfde locatie, dan is het wel heel leuk deze mee te nemen en beide kamers te spelen. Ze sluiten goed op elkaar aan en maken het verhaal compleet. Leuk genoeg dus om deze kamer mee te nemen in een duoboeking, maar ik zou niet speciaal voor alleen deze kamer spelen.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in December 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Oude/klassieke kamer

 

Mooie ervaring

Tof verhaallijn, verrassende elementen. Mooi decor en een goede puzzel!


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Puzzles
 • Exciting
 • Storyline
 • Needs maintenance

 

Iris (5 rooms played)
Posted on: 2021 October 22

Wauw

Tof verhaallijn, verrassende elementen. Mooi decor en een goede puzzel!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruMember since: 2018 October 7 (169 rooms played)
Posted on: 2021 October 9

Aardige kamer

Aardige iets wat verouderde kamer.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Beleving
 • Prijs

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruMember since: 2018 December 31 (151 rooms played)
Posted on: 2021 October 12

Aardige kamer

Prima kamer, maar wel wat gedateerd


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Load more reviews