Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Suspicious Farmhouse

Eindhoven, Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 8

14 year

Read reviews

More about Suspicious Farmhouse

Suit up as a CSI team, grab your tools and solve the case within 60 minutes or be dismissed from the case!

Themes

Farm

Detective

Crime

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

121 likes

1092 visitors

82.4% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stratumseind 32
5611 ET, Eindhoven
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

522 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

CasturiiCasturiiEscape EnigmaMember since: 2019 September 04 (270 rooms played)
Posted on: 2023 march 21

Zoek en gij zult...vinden?

Als je Next Level zegt, dan zeg je Catch Me if You Can! Wij zakken af naar Eindhoven om die kamer te spelen en besluiten om Suspicious Farmhouse er bij te spelen. Dit is de eerste kamer van Next Level en gaat al een tijdje mee. Met dat in gedachten houden wij een open mind en stellen we ons in op een old school kamer. Oud betekent zeker niet dat het niet leuk kan zijn.
De eerste indrukken bij Next Level zijn niet zo best. We moeten in de winter beneden wachten omdat ze boven nog aan het afronden zijn. De ruimte waar we wachten oogt onverzorgd. Lampen staan op het punt van uitvallen en de toiletten zijn vies. Als we naar boven kunnen komen worden we direct het spel ingestuurt. Wij zijn van de CSI en het is aan ons om naar de boerderij van boer John te gaan om zijn vermissing te onderzoeken. Mogelijk zijn er clues die ons naar hem kunnen leiden. Ik maak maar geen grappen over het stikstofbeleid hier...

De kamer oogt aanvankelijk best cute en passend voor het boerenthema. Echter spenderen we vrijwel het gehele spel in deze relatief kleine ruimte en beginnen de gaten in de setting zich na een tijd te tonen. Het voelt iets te veel alsof ik hier bij oma op bezoek ben. Als na een tijd de setting verandert wordt de kamer ronduit lelijk. Het decor is kaal, koud, en nauwelijks nog decor te noemen. De belichting is statisch en helpt de boel totaal niet. Afwerking ontbreekt en kabels e.d. zijn zichtbaar. Het voelt alsof dit hele stuk compleet over het hoofd gezien is bij de bouw en van alles gewoon ontbreekt. Een puzzel in het spel was bij ons slecht onderhouden en viel niet logisch op te lossen.

Dit zou nog okee zijn als de kamer een lekkere flow heeft, maar dat is helaas het grootste probleem bij Suspicious Farmhouse. In mijn hoofd is deze kamer wat een persoon die niet escapet denkt dat escape rooms zijn. Bijna elke puzzel in deze kamer draait om zoeken. Dan bedoel ik niet even onder een tapijt of achter een deur kijken, nee, ik bedoel idioot ver in detail zoeken waar je logischerwijs nooit zou kijken. Je spendeert je tijd hier vooral met kleine dingetjes vinden op moeilijke plekken en dan vervolgens zoeken naar waar dat dingetje heen moet. Zoeken in een room is natuurlijk niks mis mee, maar hier is zo veel spul voor geen enkele reden zo obscuur verstopt dat ik me ten zeerste afvraag hoe je dit allemaal hoort te vinden zonder hints. Als je hier een kast la voor la ondersteboven keert en van elke hoek drie keer bekijkt en dan nog steeds niet ziet waar dat STOMME SLEUTELTJE nou in moet dan gaat er iets mis.
De puzzels die niet op zoeken terugkomen missen doorgaans logica en naarmate we verder komen in het spel zitten we voor ons gevoel steeds meer te kloten in plaats van lekker te puzzelen. Sommige puzzels zijn ook wel echt leuk, maar vallen buiten thema en komen soms gewoonweg random over. Het is niet helemaal duidelijk waarom wij in dit plot dit zouden doen. Er zitten twee puzzels bij waar we hardop van zeggen "Huh, waarom doen we dit en waarom hier?" Het is leuk, maar het voelt alsof het in een andere kamer hoort. Hints worden buiten thema gegeven via een schermpje waarbij je de host kan zien typen. Het is niet bepaald mooi te noemen. Ondanks dat we uiteindelijk de case opgelost hebben mist de kamer een fatsoenlijk einde en stopt het spel ineens.

Suspicious Farmhouse maakt voor mij te veel vreemde keuzes om een aanrader te zijn. Vooral gezien de prijs en de andere kamer op de locatie snap ik niet helemaal hoe de situatie zo kan zitten. Het goedkope decor/afwerking gecombineert met de gebrekkige flow en de extreme focus op onlogisch zoeken werkt niet voor mij. Als je die persoon bent die elke room ondersteboven keert en overal gaat zoeken ga je hier misschien je lol op kunnen, maar voor alle andere mensen zou ik zeggen dat je beter Catch Me kan spelen.


5

Ambiance: 5.0

Game experience: 4.5

Service: 8.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes  51:00 min


 • Cute setting in de eerste helft
 • Paar leuke puzzels
 • Decor/afwerking in de tweede helft
 • Gebrekkige flow
 • Veel vergezocht zoeken
 • Puzzels nauwelijks tot niet in thema

  BaksteentjeMarieke

ElfeaterElfeaterSenior EscaperMember since: 2021 June 22 (48 rooms played)
Posted on: 2024 march 31

Whodunnit?

Locatie midden in het gezellige centrum van Eindhoven. De kamer was makkelijk te vinden door de pijlen te volgen.

De kamer is al een dagje ouder, maar nog steeds erg leuk om te spelen. Verwacht geen hoogstaande techniek, maar gewoon een uurtje lekker puzzelen in een erg leuk aangeklede kamer, met een goed te volgen verhaal.

Wij hebben de moordzaak met succes opgelost! Maar nu de verdachte nog maar eens in de kraag zien te grijpen...


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Team: Oklahoma

Escaped: Yes  46:01 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

  patjehartje1

patjehartje1patjehartje1Senior EscaperMember since: 2022 June 03 (51 rooms played)
Posted on: 2024 march 31

Cool crime

Heel leuk om een crime case op te lossen.
Leuke puzzels en genoeg te doen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Team: Oklahoma

Escaped: Yes  46:01 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels
 • Diversiteit

  Elfeater

roos_de_laatroos_de_laatJunior EscaperMember since: 2018 October 14 (14 rooms played)
Posted on: 2020 february 07

Goed verhaal

Hele duidelijke uitleg gehad bij ontvangst. Mooi aangeklede kamers. Puzzels waren goed te doen, maar je moest wel erg zoeken naar de puzzels. Goede tip om deze eerst te spelen en daarna direct Catch me if you can, dan heb je de hele verhaallijn. Ik ben benieuwd of er nog een derde kamer met dit verhaal gaat komen, hoop van wel :) Over het algemeen vond ik deze kamer minder gaaf dan de Catch me if you can kamer, maar nog steeds hoog kwalitatief! Enige minpunt: we hebben af en toe om hints gevraagd. De hints die we kregen waren dan zo duidelijk dat we gelijk de oplossing konden vinden. Ik vind het persoonlijk leuker als de hints wat meet cryptisch zijn, zodat je echt moet gaan nadenken.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: Pablo Escapebar

Escaped: Yes  59:36 min

  Chrystel

Aanrader!

Een geweldige namiddag beleefd met leuke puzzels. Je werd meegezogen in het verhaal en je voelde je een echte detective met het uniform en koffertje!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Team: De nachtegalen

Escaped: Yes


 • Goede puzzels
 • Leuke aankleding
 • /

  karolien_cl

Keptenkurk (1 room played)
Posted on: 2019 january 12

Een spannende en superleuke ervaring

Voor mij de eerste ervaring met een escaperoom en voor mijn 4 collega's ook. Met vereende krachten (en dat is nodig ook want er is veel te doen) maar ook met de verkregen hints wisten we er 6 seconden voor tijd uit te komen. Supermooi gebouwd en erg verrassend!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • mooie afwerking,
 • Verrassend
 • Vriendelijk personeel
 • Prijzig (heb geen vergelijkingsmateriaal)

  karolien_cl

slep088slep088Junior EscaperMember since: 2019 July 11 (21 rooms played)
Posted on: 2019 july 11

coole kamer

Het eerste half uur viel wat tegen. Is dit het nou? Liepen vast op een paar dingen. Daarna werd het echt heel vet. Was de spanningsopbouw beter en werd het ook duidelijker wat er moest gebeuren. Al met al zat de kamer goed in elkaar en baalden we als een stekker dat we in het begin zo lang waren blijven hangen want toen hadden we niet genoeg tijd om het einde af te maken. Het is wel veel met cijferslootjes etc


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  ingrid_hakkens-kuijken

Leuke oldfashioned room

Merkt dat het een oudere room, is maar zeker uitdagend


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend
 • Weinig origineel
 • Sfeer

 

Unraveling Mysteries in a farmhouse in Eindhoven

Through a recommendation from the 'Catch me if you can' room, we became aware of this provider and this room in Holland. Once we understood that this was the prequel to 'Catch me if you can,' we happily embraced the opportunity to dive into the story and make the most of our visit to Eindhoven.

The reception was very nice, and it didn't take long before we, as the FBI team, got to work on solving the case. The setting is functional and fitting for the story, and we quickly got to grips with the first puzzles. You can tell that this room isn't brand new, with some of the furniture showing a bit of wear and tear, but that was no problem for us. The puzzles are logically structured and quite challenging at times; in this room, you really have to look closely to discover everything. So, we spent a lot of time searching and realized that one or two more people would have been really helpful at this point.

Eventually, with a little help from our attentive GM, we found all the details and escaped—despite some minor technical interruptions—within the allotted time.

Overall, I'd rate the room as solid. Compared to the neighboring room, it's not as spectacular, but if you're already there, this room is certainly not boring and adds a bit more context to the overall story.

The GM also took good care of us, being friendly and attentive, and there was nothing to complain about.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving

 

MarkWegMarkWegEscape ExpertMember since: 2021 September 18 (85 rooms played)
Posted on: 2024 may 14

Nog een recherche-onderzoek

We mochten na Catch me if you can opnieuw aan de bak in de Suspicious Farmhouse. Niet de goede volgorde, maar we hebben ons daar niet aan gestoord. Het hielp ons bij een heel klein onderdeel.
In de farmhouse is veel te puzzelen, zitten best leuke vondsten en zijn de sloten soms heel bijzonder geplaatst.
Al met al was het een prima to-do escape voor ons drieen. Wel veel sleutels, codes, en soms wat onlogische zaken. Daardoor haalde ik alle laden uit de keuken (ik zocht logica, en wat los zit mag los immers).

We haalden de kamer met zijn drieën op een krappe halve minuut voor het eind. Lekkere ervaring. Wel op ervaring (van andere kamers) gedaan, denken wij. Een beginner in een kleine groep wordt er druk mee.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:34 min


 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Leuke kamer

Met collega's zowel deze kamer als daaropvolgend Catch Me If You Can gespeeld, waardoor het verhaal ook mooi in elkaar overliep.

We waren met 7 spelers waardoor het net iets te vol was, maar we hadden allemaal wel wat anders te doen. Ondanks dat het een wat oudere kamer lijkt te zijn werkte alles nog geweldig en hebben wij ons laten verrassen door een aantal elementen. Ik raad ook deze kamer zeker aan en al helemaal als je Catch Me If You Can wil spelen, om het verhaal compleet te maken. Daarnaast was de kamer ook zeer geschikt voor ons gezien we als groep nog maar weinig ervaring hadden en alsnog ruim op tijd konden ontsnappen.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in April 2024

Played with 7 persons

Escaped: Yes  46:53 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal

 

?

Paar verassingen en opvallende puzzels. Decor minder indrukwekkend. Helaas een fout met een van de puzzels (komt niet structureel voor).


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Gebrek aan verhaal

 

Stijn03Stijn03Escape ApprenticeMember since: 2024 April 03 (8 rooms played)
Posted on: 2024 april 17

Bijzondere entree...

Deze kamer is voor zowel ervaren als onervaren spelers zeker de moeite waard! De kamer is mooi aangekleed en had best nog wat verrassende puzzels en technieken. Het voelt inderdaad echt alsof je op onderzoek bent, en langzaam de zaak moet oplossen. Met zo'n 7 minuten over stonden wij weer buiten.

Voor ons was het de eerste keer dat wij een kamer met 5 personen gingen doen. Qua ruimte was dit prima te doen, maar we merkten wel dat een deel van de groep af en toe dingen niet goed mee kreeg. Ik raad daarom een maximum van 4 personen aan zodat iedereen de complete ervaring mee kan krijgen!

De ligging van deze escaperoom is voor mij wel wat minder. Je komt midden op stratumseind (een populair uitgaansgebied in Eindhoven) en je merkt goed dat er in de nacht voor ons bezoek flink is gefeest. De entree was vrij rommelig en het binnenplein lag vol met papier, plastic en zelfs overgeefsel.

Dit waren wij binnen echter snel vergeten doordat wij hartelijk welkom werden geheten door de host en naar een leuk aangeklede wachtruimte werden gebracht.

Al met al zou ik als je in de buurt bent absoluut een keer langskomen om deze kamer te spelen, en wij komen zeker nog een keer terug voor "Catch me if you can"!


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 6.0


Played in April 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes  52:45 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede service
 • Vieze entree

 

lies32lies32Junior EscaperMember since: 2024 March 21 (16 rooms played)
Posted on: 2024 april 03

Leuke kamer met uitdagende en veel verschillende puzzels

We gingen deze kamer met zijn drieën spelen. Er zitten verrassende elementen in deze kamer, wat het heel leuk maakt. We kregen in het begin een hesje, om direct goed in de sfeer te komen en hadden één iemand als leider aangewezen en dit nam de rol goed op zich. Dit was top. De puzzels waren leuk en uitdagend. Er zitten ook veel verschillende puzzels in, soms niet helemaal in de verhaallijn, maar wel leuk en nieuw. Er zit ook een puzzel in die wat vergezocht en onlogisch is, maar verder was het erg leuk. De aankleding van de kamer was goed en we werden goed ontvangen. Begeleiding van de kamer was ook prettig. De faciliteiten rondom de escaperoom zouden wel wat vernieuwd of schoner gemaakt mogen worden. Maar de kamer zelf had de juiste sfeer wat paste bij het verhaal. Leuke ervaring en we zijn benieuwd naar de andere kamer op deze locatie!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in March 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes  56:29 min


 • Verhaal
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Faciliteiten buiten de escaperoom

 

PelingPelingEscaperMember since: 2021 December 16 (80 rooms played)
Posted on: 2024 april 11

Oud, maar nog steeds beetje goud

Een oude kamer, maar nog steeds charmant.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in March 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:58 min


 • Verhaal
 • Onlogische puzzels

 

GwennyGwennyJunior EscaperMember since: 2022 August 14 (35 rooms played)
Posted on: 2024 march 02

Toffe kamer!

De kamer is hoofdzakelijk mechanisch. De puzzels zijn logisch maar niet allemaal vanzelfsprekend. Heel leuk in elkaar gestoken en ook het decor was goed afgestemd op het verhaal. Een leuke ervaring erbij!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:01 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Verdachte omstandigheden?

#108 In de vakantie hebben we weer tijd om te escapen met ons vaste escapegroepje.

Deze keer hebben we gekozen voor Eindhoven (2 van ons gingen eerder op de dag nl in Volkel spelen, dus we waren al in de buurt)

In een drukke kroegenstraat konden we de Escaperoom vinden. De entree is wel een beetje vaag, maar eenmaal boven ben je dat snel weer vergeten.

We mogen nog even plaatsnemen in de ontvangstruimte, kunnen daar wat te drinken nemen en een spelletje spelen.
Al vrij snel worden we gehaald en krijgen we alle attributen om de zaak op te gaan lossen.

In de kamer verloopt alles vrij soepel. De host houdt ons goed in de gaten, want we krijgen een aantal keer precies op het juiste moment een hint.

Met een toptijd komen we de kamer weer uit.
Bedankt voor de leuke tijd


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in February 2024

Played with 4 persons

Team: Je moeder heet Henk!

Escaped: Yes  39:32 min

 

Lekkere opwarmer!

Fantastisch! De Super Escape gedaan; beide kamers direct achter elkaar aan. Verrassend. Leuke puzzels. Topavond gehad met onze Escape Squad!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in January 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes  58:51 min


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Onlogische puzzels

 

PaulwennPaulwennJunior EscaperMember since: 2023 September 09 (10 rooms played)
Posted on: 2023 december 29

Crime scene investigation

Leuke kamer, mooi aangekleed. De sfeer wordt goed neergezet. Het is niet de meest geavanceerde kamer. Maar toch met een paar inventieve puzzels. De flow was goed. Het begin gingen we heel snel. Aan het eind hadden we wel een paar hints nodig. Met z'n zessen had iedereen wel iets te doen. Over een paar uurtjes doen we catch me if you can waar het verhaal verder gaat.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in December 2023

Played with 6 persons

Team: The board gamers

Escaped: Yes  53:56 min


 • Sfeer was goed
 • Puzzels niet te moeilijk toch inventief
 • Verhaal

 

Leuke opwarmer met genoeg uitdaging

Vandaag stonden beide escape rooms hier op de planning. We begonnen met deze kamer. In de ruimte was er veel te zien en veel te doen. We hebben regelmatig vreemd gekeken en gedacht: wat moeten we hier nu weer mee doen? Maar naarmate het spel vordert, werd het uiteindelijk wel duidelijk. We waren goed op elkaar ingespeeld zodat we wisten wat we al gebruikt hadden en wat niet. Zonder al te veel tips, geraakten we verder.

Met deze kamer kan er op het einde toe goed tijd gerekt worden door een bepaald aspect. Als je houdt van echt zoeken en alles binnenste buiten draaien, dan ben je hier zeker wel op je plaats. Het einde was voor ons niet storend, maar kan me inbeelden dat niet iedereen hier voor te vinden is.

Er werd een leuke sfeer gecreëerd, vooral in het eerste deel. Een echte aanrader voor iedereen!

De host was zeer vriendelijk. We mochten in tussentijd boven in de wachtruimte zelf (indien gewenst) onze broodjes opeten of gewoon wat wachten tot we de volgende kamer konden spelen. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid, Marinda!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal

 

Rolf91Rolf91EscaperMember since: 2023 August 01 (29 rooms played)
Posted on: 2024 february 14

Leuke escaperoom

We gingen met ons groepje van 3 beide rooms spelen, dus uiteraard met deze begonnen om het verhaal goed mee te krijgen ... intro en ontvangst is prima en bij binnenkomst vd kamer kom je in een mooi afgewerkte ruimte waar genoeg te zien valt... een paar originele puzzels erbij maar ook veel zoekwerk ( bij een bepaalde puzzel teveel naar mijn mening ) ... al bij al een leuke uitdagende kamer.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Zoeken ipv puzzel

 

Leuke escaperoom met een kind van 12 jaar

Deze escaperoom met het gezin gedaan (3 personen, 1 dochter van 12) Leuke raadsels en spellen, vooral de inductieplaat zou ik thuis wel willen hebben ;-) het vervolg, Catch me if you can, zullen wij zeker ook nog een keer gaan spelen.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in October 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  58:50 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

StargazerStargazerJunior EscaperMember since: 2023 June 20 (23 rooms played)
Posted on: 2023 september 30

Klassieke escaperoom

Goede escaperoom, niet te moeilijk, aanrader als een van je eerste escaperooms. Voor ervaren spelers misschien ietsje simpel (niet veel wow als je al bekend bent met escaperooms).


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in September 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • niet iedereen bij dezelfde puzzel
 • wat makkelijk

 

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (176 rooms played)
Posted on: 2023 september 03

Deceptie

Na een escapeweekend in België kregen we op de terugreis het idee deze kamer te spelen.

Een hele tijd geleden hebben we catch me if you can gespeeld, voor ons een geweldige ervaring! Hoewel de eigenaar ons al had gewaarschuwd voor het contrast tussen beide kamers stond suspicious farmhouse nog altijd op onze wishlist.

Helaas was dit een slechte afsluiting van ons escape weekend. Het is een typische 1.0 kamer (wat af en toe nog best leuk kan zijn) maar met een prijs van een nieuwere kamer. De enorme hoeveelheid zoekwerk en (voor ons) gebrek aan logica heeft ervoor gezorgd dat we geregeld vastliepen en hebben gewacht op een hint. Daardoor kom je niet in de flow die je graag wil creëren in een kamer.

De gamehost vertelde ons dat de kamer makkelijker is voor onervaren escapers, en dat juist ervaren mensen vastlopen. Wellicht is het voor beginners dus nog wel een leuke kamer. Er zitten wel een aantal leuke special effects in.

Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld. Advies is dus om de kamer te spelen als je onervaren bent met 4 spelers. Voor meer mensen zijn de ruimtes te klein, maar voor al het zoekwerk is het fijn als je met iets meer bent.

Het ontvangst was weinig enthousiast maar oké. Er zit een groot verschil tussen de passievolle eigenaar en een student.


6.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.0

Service: 5.5


Played in September 2023

Played with 2 persons

Team: VJ

Escaped: Yes

 

JasmineSJasmineSEscape ApprenticeMember since: 2022 May 29 (6 rooms played)
Posted on: 2023 august 16

Goed verhaal en zit goed in elkaar.

Een leuke escape room. Spannend en mysterieus met onverwachte insteken. Echt een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  57:39 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel
 • Goede service

 

Emiel PoulsEmiel PoulsEscaperMember since: 2024 January 24 (37 rooms played)
Posted on: 2024 january 24

Leuke escape room met vriendelijke service

Suspicious Farmhouse is een gave Escape Room met de nodige snufjes. Maar qua verhaal en thema weet het zich niet te onderscheiden van veel andere Escape Rooms. Toch was kunnen wij deze kamer van harte aanbevelen en kijken wij uit naar de andere kamer op deze locatie.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 6.0

Service: 8.5


Played in August 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Weinig origineel

 

Load more reviews