Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Suspicious Farmhouse

Eindhoven , Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 8

14 year

Read reviews

More about Suspicious Farmhouse

Suit up as a CSI team, grab your tools and solve the case within 60 minutes or be dismissed from the case!

Themes

Farm

Detective

Crime

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

119 likes

1030 visitors

82% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stratumseind 32
5611 ET, Eindhoven
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

510 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

CasturiiCasturiiEscape EnigmaMember since: 2019 September 04 (259 rooms played)
Posted on: 2023 march 21

Zoek en gij zult...vinden?

Als je Next Level zegt, dan zeg je Catch Me if You Can! Wij zakken af naar Eindhoven om die kamer te spelen en besluiten om Suspicious Farmhouse er bij te spelen. Dit is de eerste kamer van Next Level en gaat al een tijdje mee. Met dat in gedachten houden wij een open mind en stellen we ons in op een old school kamer. Oud betekent zeker niet dat het niet leuk kan zijn.
De eerste indrukken bij Next Level zijn niet zo best. We moeten in de winter beneden wachten omdat ze boven nog aan het afronden zijn. De ruimte waar we wachten oogt onverzorgd. Lampen staan op het punt van uitvallen en de toiletten zijn vies. Als we naar boven kunnen komen worden we direct het spel ingestuurt. Wij zijn van de CSI en het is aan ons om naar de boerderij van boer John te gaan om zijn vermissing te onderzoeken. Mogelijk zijn er clues die ons naar hem kunnen leiden. Ik maak maar geen grappen over het stikstofbeleid hier...

De kamer oogt aanvankelijk best cute en passend voor het boerenthema. Echter spenderen we vrijwel het gehele spel in deze relatief kleine ruimte en beginnen de gaten in de setting zich na een tijd te tonen. Het voelt iets te veel alsof ik hier bij oma op bezoek ben. Als na een tijd de setting verandert wordt de kamer ronduit lelijk. Het decor is kaal, koud, en nauwelijks nog decor te noemen. De belichting is statisch en helpt de boel totaal niet. Afwerking ontbreekt en kabels e.d. zijn zichtbaar. Het voelt alsof dit hele stuk compleet over het hoofd gezien is bij de bouw en van alles gewoon ontbreekt. Een puzzel in het spel was bij ons slecht onderhouden en viel niet logisch op te lossen.

Dit zou nog okee zijn als de kamer een lekkere flow heeft, maar dat is helaas het grootste probleem bij Suspicious Farmhouse. In mijn hoofd is deze kamer wat een persoon die niet escapet denkt dat escape rooms zijn. Bijna elke puzzel in deze kamer draait om zoeken. Dan bedoel ik niet even onder een tapijt of achter een deur kijken, nee, ik bedoel idioot ver in detail zoeken waar je logischerwijs nooit zou kijken. Je spendeert je tijd hier vooral met kleine dingetjes vinden op moeilijke plekken en dan vervolgens zoeken naar waar dat dingetje heen moet. Zoeken in een room is natuurlijk niks mis mee, maar hier is zo veel spul voor geen enkele reden zo obscuur verstopt dat ik me ten zeerste afvraag hoe je dit allemaal hoort te vinden zonder hints. Als je hier een kast la voor la ondersteboven keert en van elke hoek drie keer bekijkt en dan nog steeds niet ziet waar dat STOMME SLEUTELTJE nou in moet dan gaat er iets mis.
De puzzels die niet op zoeken terugkomen missen doorgaans logica en naarmate we verder komen in het spel zitten we voor ons gevoel steeds meer te kloten in plaats van lekker te puzzelen. Sommige puzzels zijn ook wel echt leuk, maar vallen buiten thema en komen soms gewoonweg random over. Het is niet helemaal duidelijk waarom wij in dit plot dit zouden doen. Er zitten twee puzzels bij waar we hardop van zeggen "Huh, waarom doen we dit en waarom hier?" Het is leuk, maar het voelt alsof het in een andere kamer hoort. Hints worden buiten thema gegeven via een schermpje waarbij je de host kan zien typen. Het is niet bepaald mooi te noemen. Ondanks dat we uiteindelijk de case opgelost hebben mist de kamer een fatsoenlijk einde en stopt het spel ineens.

Suspicious Farmhouse maakt voor mij te veel vreemde keuzes om een aanrader te zijn. Vooral gezien de prijs en de andere kamer op de locatie snap ik niet helemaal hoe de situatie zo kan zitten. Het goedkope decor/afwerking gecombineert met de gebrekkige flow en de extreme focus op onlogisch zoeken werkt niet voor mij. Als je die persoon bent die elke room ondersteboven keert en overal gaat zoeken ga je hier misschien je lol op kunnen, maar voor alle andere mensen zou ik zeggen dat je beter Catch Me kan spelen.


5

Ambiance: 5.0

Game experience: 4.5

Service: 8.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes  51:00 min


 • Cute setting in de eerste helft
 • Paar leuke puzzels
 • Decor/afwerking in de tweede helft
 • Gebrekkige flow
 • Veel vergezocht zoeken
 • Puzzels nauwelijks tot niet in thema

  BaksteentjeMarieke

roos_de_laatroos_de_laatJunior EscaperMember since: 2018 October 14 (14 rooms played)
Posted on: 2020 february 07

Goed verhaal

Hele duidelijke uitleg gehad bij ontvangst. Mooi aangeklede kamers. Puzzels waren goed te doen, maar je moest wel erg zoeken naar de puzzels. Goede tip om deze eerst te spelen en daarna direct Catch me if you can, dan heb je de hele verhaallijn. Ik ben benieuwd of er nog een derde kamer met dit verhaal gaat komen, hoop van wel :) Over het algemeen vond ik deze kamer minder gaaf dan de Catch me if you can kamer, maar nog steeds hoog kwalitatief! Enige minpunt: we hebben af en toe om hints gevraagd. De hints die we kregen waren dan zo duidelijk dat we gelijk de oplossing konden vinden. Ik vind het persoonlijk leuker als de hints wat meet cryptisch zijn, zodat je echt moet gaan nadenken.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: Pablo Escapebar

Escaped: Yes  59:36 min

  Chrystel

Aanrader!

Een geweldige namiddag beleefd met leuke puzzels. Je werd meegezogen in het verhaal en je voelde je een echte detective met het uniform en koffertje!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Team: De nachtegalen

Escaped: Yes


 • Goede puzzels
 • Leuke aankleding
 • /

  karolien_cl

Keptenkurk (1 room played)
Posted on: 2019 january 12

Een spannende en superleuke ervaring

Voor mij de eerste ervaring met een escaperoom en voor mijn 4 collega's ook. Met vereende krachten (en dat is nodig ook want er is veel te doen) maar ook met de verkregen hints wisten we er 6 seconden voor tijd uit te komen. Supermooi gebouwd en erg verrassend!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • mooie afwerking,
 • Verrassend
 • Vriendelijk personeel
 • Prijzig (heb geen vergelijkingsmateriaal)

  karolien_cl

slep088slep088Junior EscaperMember since: 2019 July 11 (21 rooms played)
Posted on: 2019 july 11

coole kamer

Het eerste half uur viel wat tegen. Is dit het nou? Liepen vast op een paar dingen. Daarna werd het echt heel vet. Was de spanningsopbouw beter en werd het ook duidelijker wat er moest gebeuren. Al met al zat de kamer goed in elkaar en baalden we als een stekker dat we in het begin zo lang waren blijven hangen want toen hadden we niet genoeg tijd om het einde af te maken. Het is wel veel met cijferslootjes etc


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  ingrid_hakkens-kuijken

Lekkere opwarmer!

Fantastisch! De Super Escape gedaan; beide kamers direct achter elkaar aan. Verrassend. Leuke puzzels. Topavond gehad met onze Escape Squad!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in January 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes  58:51 min


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Onlogische puzzels

 

PaulwennPaulwennJunior EscaperMember since: 2023 September 09 (9 rooms played)
Posted on: 2023 december 29

Crime scene investigation

Leuke kamer, mooi aangekleed. De sfeer wordt goed neergezet. Het is niet de meest geavanceerde kamer. Maar toch met een paar inventieve puzzels. De flow was goed. Het begin gingen we heel snel. Aan het eind hadden we wel een paar hints nodig. Met z'n zessen had iedereen wel iets te doen. Over een paar uurtjes doen we catch me if you can waar het verhaal verder gaat.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in December 2023

Played with 6 persons

Team: The board gamers

Escaped: Yes  53:56 min


 • Sfeer was goed
 • Puzzels niet te moeilijk toch inventief
 • Verhaal

 

Leuke opwarmer met genoeg uitdaging

Vandaag stonden beide escape rooms hier op de planning. We begonnen met deze kamer. In de ruimte was er veel te zien en veel te doen. We hebben regelmatig vreemd gekeken en gedacht: wat moeten we hier nu weer mee doen? Maar naarmate het spel vordert, werd het uiteindelijk wel duidelijk. We waren goed op elkaar ingespeeld zodat we wisten wat we al gebruikt hadden en wat niet. Zonder al te veel tips, geraakten we verder.

Met deze kamer kan er op het einde toe goed tijd gerekt worden door een bepaald aspect. Als je houdt van echt zoeken en alles binnenste buiten draaien, dan ben je hier zeker wel op je plaats. Het einde was voor ons niet storend, maar kan me inbeelden dat niet iedereen hier voor te vinden is.

Er werd een leuke sfeer gecreëerd, vooral in het eerste deel. Een echte aanrader voor iedereen!

De host was zeer vriendelijk. We mochten in tussentijd boven in de wachtruimte zelf (indien gewenst) onze broodjes opeten of gewoon wat wachten tot we de volgende kamer konden spelen. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid, Marinda!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal

 

Rolf91Rolf91Junior EscaperMember since: 2023 August 01 (21 rooms played)
Posted on: 2024 february 14

Leuke escaperoom

We gingen met ons groepje van 3 beide rooms spelen, dus uiteraard met deze begonnen om het verhaal goed mee te krijgen ... intro en ontvangst is prima en bij binnenkomst vd kamer kom je in een mooi afgewerkte ruimte waar genoeg te zien valt... een paar originele puzzels erbij maar ook veel zoekwerk ( bij een bepaalde puzzel teveel naar mijn mening ) ... al bij al een leuke uitdagende kamer.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Zoeken ipv puzzel

 

Leuke escaperoom met een kind van 12 jaar

Deze escaperoom met het gezin gedaan (3 personen, 1 dochter van 12) Leuke raadsels en spellen, vooral de inductieplaat zou ik thuis wel willen hebben ;-) het vervolg, Catch me if you can, zullen wij zeker ook nog een keer gaan spelen.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in October 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  58:50 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

StargazerStargazerJunior EscaperMember since: 2023 June 20 (22 rooms played)
Posted on: 2023 september 30

Klassieke escaperoom

Goede escaperoom, niet te moeilijk, aanrader als een van je eerste escaperooms. Voor ervaren spelers misschien ietsje simpel (niet veel wow als je al bekend bent met escaperooms).


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in September 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • niet iedereen bij dezelfde puzzel
 • wat makkelijk

 

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (175 rooms played)
Posted on: 2023 september 03

Deceptie

Na een escapeweekend in België kregen we op de terugreis het idee deze kamer te spelen.

Een hele tijd geleden hebben we catch me if you can gespeeld, voor ons een geweldige ervaring! Hoewel de eigenaar ons al had gewaarschuwd voor het contrast tussen beide kamers stond suspicious farmhouse nog altijd op onze wishlist.

Helaas was dit een slechte afsluiting van ons escape weekend. Het is een typische 1.0 kamer (wat af en toe nog best leuk kan zijn) maar met een prijs van een nieuwere kamer. De enorme hoeveelheid zoekwerk en (voor ons) gebrek aan logica heeft ervoor gezorgd dat we geregeld vastliepen en hebben gewacht op een hint. Daardoor kom je niet in de flow die je graag wil creëren in een kamer.

De gamehost vertelde ons dat de kamer makkelijker is voor onervaren escapers, en dat juist ervaren mensen vastlopen. Wellicht is het voor beginners dus nog wel een leuke kamer. Er zitten wel een aantal leuke special effects in.

Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld. Advies is dus om de kamer te spelen als je onervaren bent met 4 spelers. Voor meer mensen zijn de ruimtes te klein, maar voor al het zoekwerk is het fijn als je met iets meer bent.

Het ontvangst was weinig enthousiast maar oké. Er zit een groot verschil tussen de passievolle eigenaar en een student.


6.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.0

Service: 5.5


Played in September 2023

Played with 2 persons

Team: VJ

Escaped: Yes

 

JasmineSJasmineSEscape ApprenticeMember since: 2022 May 29 (6 rooms played)
Posted on: 2023 august 16

Goed verhaal en zit goed in elkaar.

Een leuke escape room. Spannend en mysterieus met onverwachte insteken. Echt een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  57:39 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel
 • Goede service

 

Emiel PoulsEmiel PoulsJunior EscaperMember since: 2024 January 24 (30 rooms played)
Posted on: 2024 january 24

Leuke escape room met vriendelijke service

Suspicious Farmhouse is een gave Escape Room met de nodige snufjes. Maar qua verhaal en thema weet het zich niet te onderscheiden van veel andere Escape Rooms. Toch was kunnen wij deze kamer van harte aanbevelen en kijken wij uit naar de andere kamer op deze locatie.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 6.0

Service: 8.5


Played in August 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Weinig origineel

 

VinnieVinnieEscape ApprenticeMember since: 2021 December 14 (4 rooms played)
Posted on: 2023 august 07

Gezellige Chaos

Wij zijn deze kamer gaan doen met een vrijgezellenfeest van een vriend, en wij waren allemaal heel verrast! De ontvangst was top, maar er zou meer signing mogen zijn als je het gebouw binnenkomt. Het voelde nu alsof je een gebouw binnenliep waar je eigenlijk niet mocht zijn.

Maar de kamer overall was heel leuk en ook spannend. Veel verschillende soorten puzzels - en ja, deze waren af en toe wat random- maar wel te doen en leuk in de verhaallijn! Echt een old school escaperoom!

Wij kunnen niet wachten om het vervolg te spelen!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  50:54 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Spannend
 • Onlogische puzzels

 

HampHampEscape ApprenticeMember since: 2022 November 29 (12 rooms played)
Posted on: 2023 july 25

Prima kamer

Suspicious Farmhouse is een wat oude authentieke kamer, maar dat pas heel goed bij het verhaal. Wat ons opviel is dat deze kamer je laat balanceren tussen te moeilijk denken of juist te makkelijk denken. De maker en crew heeft met hun manier van opbouw van de kamer en het geven van aanwijzingen duidelijk door hoe je spelers op relatief simpele wijze toch goed kunt blijven uitdagen. Ook de ervaren spelers kunnen zich hier nog wel op verkijken.

Wat ik zou willen meegeven. Ik ben er dol op dat wanneer je met een groep speelt, je met meerdere dingen tegelijk bezig kunt zijn. Dat was was hier niet altijd het geval. Dit was deels te wijden aan de kamer en deels aan de volgorde waarin je (middels hints) door het spel heen gaat. Daar mag over nagedacht worden. Van de andere kant geeft het spelers de gelegenheid elkaar aan te moedigen. Goed voor de team spirit. Maar je moet er wel tegen kunnen.

Complimenten voor hoe de crew ook in hun aanwijzingen probeerde niet te veel prijs te geven en ons echt te laten 'spelen'.

Wel hoop ik dat Next Level Escaperoom Eindhoven wat aandacht besteed aan hun faciliteiten. Escape rooms zijn niet goedkoop en dan mag je ook wat verwachten. De algehele hygiëne was niet prettig. Zo waren de toiletten te smerig voor woorden, niet voorzien van WC papier, zeep of iets om de handen mee te drogen. Toen we dit aangaven kregen we te horen 'we zullen het doorgeven', maar dat schept weinig vertrouwen. De daar sfeer was wat zakelijk en had weinig weg van een 'dagje uit'.


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.5

Service: 5.5


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Slechte voorzieningen
 • Sfeer
 • Verouderd
 • Prijs

 

Lisa Rooyakkers (20 rooms played)
Posted on: 2023 july 12

Leuke avond vermaak

Ik deed deze kamer samen met collega's. We waren met 4. Wat mij betreft de perfecte grootte voor deze kamer. Als je met meer bent, kun je elkaar snel in de weg lopen.

Goede ontvangst en leuke begeleiding. Ook korte intro.....let hier ook goed op wat er gezegd wordt..... :)

Leuke kamer. Zeker als je nog niet zo veel ervaring hebt met escaperooms. Het is veel puzzelen. Niet standaard veel slotjes, wat wel goed is wat mij betreft. Je moet wel proberen te verdelen en iedereen kan wel wat anders doen/oplossen. Zorg wel voor een goede communicatie.
Puzzels zijn dus best divers.....soms moet je wel echt goed zoeken. Meer zoeken dan iets oplossen. Maar over het algemeen wel leuk en divers.

Puzzels vallen allemaal wel redelijk in thema, wat ik altijd vind bijdragen aan de totaalbeleving. Soms is het wel wat onlogisch....en weet je niet precies wat je moet doen als je iets hebt opgelost. Dit kan soms net nog wat duidelijker. Hintsysteem redelijk basic. Maar wel fijn dat ze ingrepen op het juiste moment.

Er zat wel 2x en wtf momentje in.
Over all hebben wij een leuke, vermakelijke avond gehad.
Zeker een keertje spelen als je nog niet zo veel ervaring hebt. Anders ook wel leuk om een keertje te doen. Verwacht dan geen hoogstandjes maar gewoon lekker puzzelen met een duidelijk doel.


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:56 min

 

Leuke, tikkie oudated escaperoom

Dit is een leuke escaperoom, met ietwat gedateerde puzzels. Niet alles puzzels voelden even logisch, maar ondanks dat hebben we zeer genoten van de kamer


7.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in July 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  55:02 min


 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Onlogische puzzels

 

BartBartEscape ExpertMember since: 2019 December 29 (71 rooms played)
Posted on: 2023 june 18

CSI speurneus

Ontvangst is aangenaam en vlot, en eens je CSI plunje aan zit de speurneus in startmodus.
Rough start voor ons, niet direct alles kunnen verbinden, en toch best wel wat over het hoofd gezien, wat ons een beetje vrijwaard is dat de kamer echt goed in elkaar steekt, niets is vanzelfsprekend of op oogslag duidelijk. Denk onconventieel !
Al bij al heel leuke mechanische kamer.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in June 2023

Played with 3 persons

Team: MOT

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

fredericfredericEscaperMember since: 2019 October 08 (52 rooms played)
Posted on: 2024 february 13

Viel wat tegen

Deze viel wat tegen. Ik vond hem heel basis. Lag misschien ook aan het feit dat we niet in de juiste flow kwamen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in June 2023

Played with 3 persons

Team: MOT

Escaped: No

 

Op de boerderij...

Deze verdachte boerderij is al een oudje en we hadden dus eerst Catch me if you Can gedaan.
Maar zoals ik ook altijd doe met films kijken.
Ik pak de ervaring van het jaar waarin het is uitgebracht en kon daardoor deze kamer zeker wel hebben.
Net zoals de vorige keer word je leuk ontvangen door de host en ga je een leuk boerlijk avontuur tegemoet.
Als tip geef ik wel mee eerst deze te doen en dan daarna Catch me if you can.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in May 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:12 min


 • Boerlijk
 • Voor een oudje nog best prima puzzels

 

levi_robbenlevi_robbenJunior EscaperMember since: 2020 June 16 (19 rooms played)
Posted on: 2023 april 29

Leuke kamer, ontzettend slechte ‘service'.

Tijdens het reserveren is er iets fout gegaan, waardoor een verkeerde datum was gereserveerd. Na telefonisch contact bleek dat bij deze organisatie klantenservice verlenen niet in de takenlijst opgenomen is. Zonder mee te willen werken aan een oplossing, uiteindelijk de reservering verplaatst. Ook bij aankomst geen communicatie. Beneden staan kluisjes (betaald), welke niet van deze organisatie blijken te zijn. Boven hadden ze gratis kluisjes, maar toen hadden we al betaald. De signing/communicatie liet hier te wensen over. Eenmaal aangekomen bij de aanbieder bleek de kamer wel oke. De laptop werkte niet naar behoren. Deze moesten we zelf opnieuw opstarten. Hiervoor kregen we wel een (extra) minuut. De tweede/andere kamer laten we voor wat het is, op naar een andere organisatie!


2

Ambiance: 6.0

Game experience: 5.0

Service: 1.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:41 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Bad service
 • Bad host
 • Needs maintenance
 • Communication
 • Signing

 

JoyceFJoyceFJunior EscaperMember since: 2021 October 16 (15 rooms played)
Posted on: 2023 april 29

Oldschool

Bij het reserveren was er iets misgegaan waardoor we niet op gewenste datum konden komen. Wilde niet meedenken. Bij binnenkomst geen/slechte communicatie waarbij de kamers slecht aangeven stonden.
De kamer is toe aan vernieuwing.


3

Ambiance: 3.5

Game experience: 6.0

Service: 1.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:43 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Slechte service
 • Beleving
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Communicatie

 

rolanrorolanroEscaperMember since: 2019 April 30 (81 rooms played)
Posted on: 2023 april 22

Old school puzzelkamer

De opvolger van deze kamer, 'catch me if you can', staat al even op onze to-do list. Maar voordat we de achtervolging in zetten moest eerst het mysterie rond 'the suspicious farmhouse' ontrafeld worden.
In onze CSI outfit lukte het ons de gevarieerde puzzels op te lossen en de geheimen van de boerderij te ontdekken.
Absoluut een aanrader en een leuke kamer om te spelen. Binnenkort zetten we de achtervolging in op de gezochte crimineel.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in April 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Logica
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

LiekSwanLiekSwanJunior EscaperMember since: 2023 June 26 (15 rooms played)
Posted on: 2023 august 12

Leuke FBI ervaring in een afgelegen boerderij

De verwachtingen waren erg hoog door de goede recensies en gewonnen prijzen en dat klopt qua aankleding en spelbeleving ook zeker!

Als FBI team ga je op onderzoek uit in het huis en hier zijn verschillende clues verstop. Leuke verschillende puzzels die je moet doen om door naar de volgende kamer te gaan.

Het was voor ons gevoel wel hard werken, doordat er weinig logica in de puzzels zat. De puzzels opzicht waren leuk opgezet, maar ze hielden niet echt verband met het verhaal. Dit maakte het soms lastig en onlogisch.

Verder vond ik de aankleding, de dynamiek en de spelbegeleiding wel erg goed! Een hele leuke escaperoom!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:50 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig

 

BertrBertrJunior EscaperMember since: 2023 March 13 (11 rooms played)
Posted on: 2023 march 20

Zeer leuke ervaring!

Een gevarieerde zoektocht als FBI agent die we op de valreep afgerond kregen.
Met 6 personen was deze escape room soms wat te 'overbevolkt'.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  57:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit

 

Load more reviews