Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews

More about SWAT

Altijd al een inval willen doen als SWAT-team? Dit is je kans! Duik in de actievolle wereld van een elite SWAT-team in onze escape room “SWAT”. Voel de rush van een hoogspanningspolitie-inval, waar elke seconde telt.


Jullie zijn een speciaal team, opgeroepen voor een cruciale operatie tegen een beruchte crimineel. De woning waar hij zich schuilhoudt is bekend. Dring hier binnen en ga op zoek naar bewijs!


De woning zit vol met puzzels, verborgen aanwijzingen, en geavanceerde beveiligingssystemen die jullie vaardigheden op de proef zullen stellen. Samenwerking, scherpzinnigheid, en snelle besluitvorming zijn essentieel om de missie succesvol af te ronden.


Themes

Crime

Properties

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

40 likes

405 visitors

78.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Overgoo 3
2266 JZ, Leidschendam
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

164 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

GijssambeekGijssambeekEscape GuruMember since: 2022 January 01 (158 rooms played)
Posted on: 2022 august 29

Flash, Bang Alakazam

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als laatste lekkere ''knaller'' als laatste.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

Europa redden van een ramp, dat is nogal wat. Gelukkig word je van tevoren goed ingelicht voor je missie en krijg je de juiste uitrusting mee super cool. De start van deze escape room is cool en creatief en voegt ontzettend toe aan de sfeer.

De puzzels in deze kamer zijn wederom lineair dit is niet erg maar ik zou hierdoor niet met een te grote groep staan anders sta je ook maar te ruften in je portofoon. De puzzels waren wel oké maar ik snapte niet altijd de link met het verhaal, regelmatig had ik geen idee wat we precies aan het doen waren. De special effects in deze kamer waren wel super cool alleen jammer dat je vaak zag waar de special effects vandaan kwamen door een mindere afwerking.

Het verhaal was er en je doel was duidelijk, maar door de kamer heen werd het verhaal niet bepaald duidelijker dit was een beetje het geval in alle kamers die we gespeeld hebben bij Missionescape Leidschendam. Dit vond ik een minpunt maar de coole snufjes in de kamer maakte het alsnog een leuke ervaring.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Team: De Drie Duitsers

Escaped: Yes


 • Gadgets
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  sjephanieDrs-jlc

MariekeMariekeEscape EnigmaMember since: 2020 March 02 (447 rooms played)
Posted on: 2023 may 02

Invallen

Escaperoom ligt op een groot terrein met voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Ziet er echt uit als een politiebureau, inclusief personeel in outfit. Ontvangst was deze keer best zakelijk, ik dacht dat het personeelslid helemaal in zijn rol zat, wij kregen het gevoel dat ze ons liefst zo snel mogelijk weer buiten hadden... Nodigde niet bepaald uit om nog een drankje te doen.

De introductie naar de kamer is leuk gedaan, je krijgt een briefing, je outfit en je uitrusting mee. We moeten een inval in een woning gaan doen, en daar kwamen we dan ook terecht. Er is een duidelijke missie. Ook de start naar de kamer is heel erg leuk, je hebt echt het gevoel dat je een inval gaat doen.

We hebben lekker gespeeld, leuke puzzels, niet heel erg vernieuwend. Soms niet helemaal duidelijk waarom je bepaalde dingen op een bepaalde plek moet doen, maar gelukkig is er het hintsysteem; portofoon waarmee we contact hebben met twee observatieteams. Helaas heeft onze collega een Google Translate-stem.

Er zijn wat speciale effecten die erg leuk zijn, helaas hebben we de mooiste gemist omdat we op dat moment in een andere ruimte waren. (Later vroeg ik waar een bepaald iets voor was, gamehost vertelde dat daar rook uit kwam, echter, wij hebben geen rook gezien. Bij sommige effecten inderdaad wel passend geweest, ik denk dat het dus niet werkte.)

De afwerking is matig; er is veel slijtage, kijkt op sommige plekken in een systeemplafond, cameras, microfoons, kabels in het zicht.
Wat ook afbreuk doet aan de beleving; dingen in de kamer met een stickertje op dat je er niet aan moet komen.

Met 8 minuten over hadden we de missie volbracht, maar wat twijfelend kwamen we naar buiten. Dit kwam omdat we het gevoel hadden dat we puzzels gemist hadden, omdat het leek dat er meer puzzels waren, volgens de gamehost was dit niet het geval. (Wellicht zijn er later puzzels uit de kamer gehaald of inactief gemaakt.)

Het was een leuke kamer, leuke start, duidelijke missie en finale, goed uitgewerkt, minder goed afgewerkt. Wij (2 volwassenen, 3 pubers) hebben een leuke tijd gehad!

Achteraf krijg je bij Missionroom altijd een leuk aandenken mee, doen ze erg leuk.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 6.0


Played in May 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  Drs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (227 rooms played)
Posted on: 2022 august 29

Het iS WAT!

Nadat we (4 personen) gewone agenten waren geweest en DEA-agenten, konden we het nu aan om het SWAT-team te gaan versterken bij Missionroom Leidschendam 💪. We hadden met de combinatie van de twee teams ‘De Drie Duitsers' en ‘Ale Blie' hier al twee kamers gespeeld en gingen nu onze derde en laatste kamer spelen bij Missionroom; ‘SWAT'.

Het voordeel van Missionroom Leidschendam is dat je gratis voor de deur kunt parkeren. Daarbij wordt je op een leuke manier ontvangen door de gamehosts die verkleed zijn als agenten. Er is een mooie ontvangstruimte aanwezig op deze locatie waar je wat kunt drinken. Dat hadden we zojuist ook gedaan. Toen we er klaar voor waren, werden we opgehaald door onze gamehost voor de briefing (de introductie en instructie van het spel).

De kamer begint op een leuke en originele manier. Je komt echt in de juiste sferen, want je moet een inval gaan doen in een woning van twee verdachten. Het is ook prettig dat tijdens de briefing een duidelijk doel gegeven wordt, zodat je weet waar je naar toe werkt 👌. Door alle leuke gadgets die je meekrijgt heb je even echt het idee dat je bij het SWAT-team zit.

Uiteindelijk kom je in de escape room én begint het spel echt. De puzzels zijn lineair wat betekent dat je eerst de ene puzzel op moet lossen, voordat je verder kunt naar de volgende. Hierdoor doe je er verstandig aan als je met een kleine groep deze escape room gaat spelen, want anders staan er op sommige momenten mensen maar een beetje in hun portofoon te blazen 🤔. De puzzels zijn leuk in thema én door het puzzelen kom je steeds meer te weten over de verdachten en hun snode plannen.

De decoratie en thematisering is passend bij het verhaal, al denk ik dat hier nog wél wat te halen valt op het gebied van afwerking. Je ziet heel duidelijk microfoons, camera's, licht- en geluidsapparatuur. Dat haalt enigszins de beleving een beetje weg. Wat ik wél heel tof vond waren de special effects die in de kamer verborgen zitten. Héél leuk gedaan 👍.

Hoewel dit - denk ik - de meest belevingsgerichte kamer is van Missionroom, die wij vandaag gespeeld hebben, vond ik deze toch het minste. Ja, de belevingsaspecten zijn super tof en mooi uitgevoerd, maar in deze kamer heb ik het meeste mezelf afgevraagd; ‘Wat zijn we aan het doen?' én ‘Wat moeten we hiermee?'. Dit komt, omdat het ons soms een beetje ontbrak aan logica en daardoor de flow een beetje inkakte. Desalniettemin, heb ik het toch erg naar m'n zin gehad. Én is dit en beetje muggenzifterij, want de escape room biedt verder een top-ervaring. Uiteindelijk zijn we binnen de gegeven tijd ontsnapt. Missie volbracht, zou je kunnen zeggen 🤗.

Aan het einde worden er leuke foto's gemaakt, die je fysiek mee naar huis krijgt. Ik kan het altijd ontzettend waarderen als een escape room zorgt voor een leuk aandenken.

Al bij al; Een toffe belevingskamer, waarin je écht in de huid kunt kruipen van een SWAT-team. Zeker een aanrader om een keer te gaan spelen!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 óf 3 personen i.v.m. lineair puzzelen;
- Als je alle kamers op deze locatie wilt spelen (excl. Christinas Droom 2.0; want die heb ik nog niet gespeeld) is dit een goede om tussendoor te spelen, al maakt volgorde niet héél véél uit;
- Absoluut geschikt voor mensen die van belevingskamers houden.

Beste mensen van Missionroom Leidschendam, bedankt voor de toffe kamers die we bij jullie hebben mogen spelen. We hebben een hele leuke middag gehad bij jullie 😉.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Origineel begin
 • Verhaal
 • Special effects
 • Gadgets

  sjephanie

Perfect uitgewerkt thema.

Wil jij even een vrijgezellendag organiseren? Ja hoor, 3 keer raden wat we gaan doen :-)
Omdat de helft niet eens wist wat een escape room was en niet van puzzelen hield, werden het helaas maar 2 rooms deze dag (watjes)

Starten deden we met Triplicate Institute in Hellevoetsluis en eindigen met deze kamer.

Onthaal:
Wel de escape room ligt op een groot terrein met ruime parking (gratis).
Eens binnen voelde ik me haast in een politiekantoor. Een imposante balie en de dame die ons ontving was volledig in politietenue. Qua onderdompeling kan dat al tellen.
Alles verliep erg vlot en vriendelijk. Er is een ruimte om even iets te drinken. Geen uitschieter, maar correct en proper.

Kamer:
Dit is denk ik de kamer die wat inleiding betreft bij mij bovenaan staat. Hoe het verhaal gestart wordt is perfect in thema. Ik hecht veel waarde aan het verhaal, zodat we tenminste weten wat we gaan doen, maar hier lag de lat toch net wat hoger. Waar lag dat dan aan, wel aan de manier hoe ze het presenteerde, de attributen die je meekrijgt, het verhaal zelf, de kledij. Erg goed gedaan.
De start van de kamer is erg origineel, nog nooit gezien en volledig passend in het thema.
Verder voelt de kamer “echt” aan. We doen een inval in een woning en daar kwamen we ook in terecht.
Tijdens de inval gaan we natuurlijk op zoek naar sporen, al dan niet in de vorm van puzzels en hier werd voor mij de ervaring ietsjes minder. Ik had vaak het gevoel dat we op mekaar stonden te wachten. Er zijn stukken waar we allemaal iets te doen hadden, maar zeker in het begin en halverwege zaten echt dode momenten in het spel. In het begin was er te weinig te doen (we waren met 6) en dat komt ook omdat we gewoon geen idee hadden waar we moesten beginnen.
Halverwege was het gewoon omdat er 1 puzzel opgelost diende te worden voor je weer verder kon als groep.
Nu dat wilt niet zeggen dat de kamer niet klopt ofzo, we gaan tenslotte op zoek naar bewijzen en die liggen niet bepaald open op tafel, maar zijn verstopt. Dus ik snap de makers hun keuze wel.
Uiteindelijk heb je je 60 minuten ook nodig, zo simpel is het. Alleen voelt het op die momenten best saai aan.
Het moet gezegd dat de finale ook wel zo aanvoelde en we daar enorm veel werk kregen, zelfs voor 6 mensen. We waren op een bepaald momenten met 3 teams bezig en dat is erg leuk.
Verder werkte alles perfect, was alles enorm netjes en krijg je een erg leuke beleving.


Conclusie:

Wel speel deze kamer, zeker voor de totaalbeleving.
Er waren een paar zaken die ik beter vond kunnen, maar geen van deze zaken deden iets af aan de kern. Ik zou het begin van de kamer wat uitgebreider maken zodat meer mensen iets te doen hebben en hetzelfde geld voor ongeveer in de helft. Dat moet op te lossen zijn met een extra puzzel, maar mag natuurlijk niet ten koste gaan van de haalbaarheid van de kamer.

Tweede puntje, en ik ben het dan ook eens met mijn mede review schrijvers, zijn de producten in de kamer met een stickertje op dat je er vanaf moet blijven. Nergens ben ik die al tegen gekomen en het is me totaal onduidelijk waarom het hier zo in your face gevoel geeft. De enige reden die ik kan bedenken is twijfel wegnemen en opruimgemak.

Ik heb dus wel een zeer toffe escape room gedaan, met een top thema en dat erg goed is uitgewerkt van het moment van boeken (mails, sms) tot het ontvangst, de inleiding en de rode draad doorheen de room zelf.
Achteraf krijg je nog een mooi aandenken mee, dat waarderen we ook steeds.

Ps. Een van ons was een politieagent en voor hem was het een enorm authentieke ervaring.
Prima gedaan dus.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  51:43 min


 • thema
 • uitwerking
 • ontvangst + inleiding
 • techniek
 • foto
 • stickers op producten

  silkebeerends

Leuk voor even tussendoor

#113
Met collega's in de vakantie lekker een escaperoom doen. Dat blijft leuk.
We kozen voor Swat, vormden een groepje van 4 en boekten.

5 mei was het dan zover.
Je kunt voor de deur parkeren, heel fijn.
We worden gastvrij ontvangen, ik ben nog heel even bezig, neem plaats, pak evt wat drinken, ik kom zo bij jullie terug.

In de ontvangstruimte zit een andere groep, die volop aan het praten is over de kamer. De host voegt zich daar later bij en praat met de groep verder over wat dingen uit de kamer. Dit vind ik niet zo fijn, want hierdoor krijgen wij al dingen mee over de kamer. We hebben er niets aan gehad, maar toch.

Dan is het onze tijd. In een ruimte krijgen we een algemeen introductiefilmpje over hoe een escaperoom werkt. Ondertussen scan ik de ruimte vast. Er hangen allerhande foto's en dergelijke aan de muur. Hier moeten we straks vast iets mee.
Na het filmpje komt de host terug en krijgen we onze Swat outfit. Ook diverse attributen portofoons, zaklamp. rugzak etc.
En dan begint onze missie. Over deze start ga ik niks zeggen, leuk als je dat zelf ervaart.
De kamer is groot, altijd leuk. Wat ik erg jammer vind is dat alles wat je niet nodig hebt, is vastgeplakt. Ik snap dat dit gedaan wordt om de kamer 'hufterproof' te aken, maar toch.
We speelden de kamer met zijn vieren, dit is meer dan genoeg. Er waren momenten dat we echt op elkaar aan het wachten zijn.
Het einde van de kamer was erg onduidelijk. Wij dachten dat we klaar waren, maar er kwam totaal geen hint, lichtsignaal, muziekje o.i.d. wat aangaf dat we de missie volbracht hadden.
Dus besloten we maar naar de uitgang te lopen.
Dit was dus ook de bedoeling. Op weg naar de uitgang activeer je blijkbaar een sensor, die wel voor een einde zorgt.

Achteraf nog even op de foto, die krijg je ook bij deze MissionRoom kamer mee naar huis. We drinken nog iets en dan zit ons avontuur voor vandaag er weer op.

Ik heb het naar mijn zin gehad. Is dit een top kamer? Nee, maar wil je gewoon even lekker escapen, dan ben je hier aan het goede adres.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Team: de Fonteiners

Escaped: Yes  52:17 min

 

Joris (7 rooms played)
Posted on: 2024 april 28

Hele leuke Escaperoom

Wij hebben deze kamer met 6 personen gespeeld.
We waren allemaal erg enthousiast over deze kamer.
We begonnen met een goede duidelijke briefing.
We kregen allemaal een SWAT vest aan en iedereen kreeg nog een eigen gadget/rol. Portofoons / kofferdrager / C4 bediener en tas drager met daarin een aantal attributen. Wij vonden de opdrachten erg leuk en redelijk uitdagend. Aan het begin is het altijd even zoeken, maar later in de escape ging het vrij vloeiend. Leuke effecten door muziek, geluid, projecties, rook en technische elementen.

Wij raden deze kamer zeker aan.

o.b.v. verschillende beoordelingen, wisten we niet echt wat we konden verwachten. Er staan wat minder positieve reacties bij deze kamer. De kamer zou veroudert zijn. Hier hebben wij niets van gemerkt. Wij vonden de kamer top!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in April 2024

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

JoyceVLJoyceVLEscaperMember since: 2022 February 27 (60 rooms played)
Posted on: 2024 april 28

Leuke kamer

Leuk gebouwde kamer. Mooie aankleding. Alles blijft in thema


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

umasoetersumasoetersJunior EscaperMember since: 2023 December 29 (10 rooms played)
Posted on: 2024 april 28

leuke ervaring

Super leuke technische snufjes, en creatieve puzzels! We liepen aan het begin wel een beetje vast :)


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  44:30 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig

 

amy. ramy. rSenior EscaperMember since: 2021 July 06 (69 rooms played)
Posted on: 2024 april 17

Gemixte gevoelens en een beetje verwarring

Parkeren kan gratis recht voor de deur en de escape is makkelijk bereikbaar. Nadat we Los Pollos als eerste hebben gespeeld, was daarna S.W.A.T aan de beurt. We worden gelijk vanuit de ene kamer naar de 'briefing' kamer begeleid. Hier stonden we een uur eerder ook, maar dan met een andere opdracht. Dit maakte dat ik echt even moest inkomen, omdat we gelijk in een ander verhaal stapte. De 'briefing' werd gegeven door personeel in normale kleding (ik las in andere reviews dat de host op dit moment politie kleren aan zou hebben, dit was bij ons niet zo) Tijdens de briefing worden we voorbereid op wat we moeten doen; een inval in een woning. We krijgen benodigdheden mee die leuk in thema zijn en een S.W.A.T vestje! Altijd leuk, voegt toch wat toe aan de sfeer en zo komen we toch wat meer in, in het verhaal.

De kamer:
De kamer begint op een, in mijn ogen originele en leuke manier. Eenmaal binnen viel mij wel gelijk op dat er heel wat te halen valt wat betreft het decor en de aankleding. De puzzels zijn gedurende de kamer lineair wat voor ons betekende dat we verschillende keren uit 'verveling' hebben gekloot via de portofoon om onszelf toch wat te vermaken. Ik heb meerdere keren doelloos rond kunnen lopen in de kamer, omdat er op dat moment simpelweg gewoon even niks te doen was. Wij zelf waren met 4 en ik denk dat je het meeste uit deze kamer haalt als je niet met meer dan 4 zal gaan, vooral niet als je ervaren bent. De puzzels zijn wel leuk in thema en brengen je ook verder in het verhaal. Er zitten ook zeker wat leuke effecten/aspecten in deze kamer, alleen val ik dan toch weer even over de afwerking van deze effecten en aspecten. Desalniettemin hebben wij het wel naar ons zin gehad, we hebben gelachen en genoten.

Achteraf hebben we nog een foto gemaakt, deze konden we mee naar huis nemen, dit vind ik altijd een plus puntje! We drinken achteraf nog wat en helaas is er niet veel na gekletst omdat de host steeds weg was?
Al met al een toffe kamer die het wel waard is om te spelen!


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Team: DPAE

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

DoKeiDoKeiJunior EscaperMember since: 2022 March 24 (37 rooms played)
Posted on: 2024 february 09

Wel aardig, maar...

Tja, wat moet je hier nu over zeggen.. ik begrijp gewoon echt niet waarom je, wanneer je een locatie overneemt, niet tijd en energie zou steken in het eigen maken van de kamer, even wat dingetjes upgraden, kabels wegwerken, etc. Gooi de tent een week dicht en pak alles aan. Helaas is dit een geldfabriek geworden, waar het alleen nog maar gaat om het kunnen wegzetten van zoveel mogelijk groepen, echt heel jammer. Op zich leuke kamers op deze locatie, maar de ziel is er wel een beetje uit helaas.


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.5

Service: 5.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Weinig origineel
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

KatjaDKatjaDEscaperMember since: 2022 July 10 (52 rooms played)
Posted on: 2024 january 06

Leuke effects

Vandaag op missie om Europa te redden. Ok de ontvangst en instructie begint goed en het avontuur kan beginnen! Al met al leuk opgezet maar het jammere is dat eigenlijk de hele tijd de flow een beetje ontbrak, soms doordat het toch niet erg logisch was hoe nu verder of omdat bepaalde puzzels wel heel nauwkeurig waren afgesteld. Dan hadden we de oplossing wel maar blijkbaar net niet helemaal goed uitgevoerd.. Al met al best een leuke kamer maar minder een 'wauw' gevoel. Voornamelijk door de afwerking/uitvoering/ ontbreken van de flow.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:09 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Special effects
 • Puzzels
 • Gebrek aan flow

 

Mystery12Mystery12Escape ExpertMember since: 2021 October 10 (65 rooms played)
Posted on: 2023 december 06

Niet de moeite

Als laatste van ons escapeweekend deze kamer gaan spelen, jammer genoeg was dit een teleurstellend einde van de dag. Toen we binnen kwamen, werden we niet ontvangen, de hosts waren bezig op hun pc met de andere groepen en er werd niets tegen ons gezegd, dan maar gaan zitten en gewacht. Ondertussen kwamen de groepen uit de rooms en begonnen volop te vertellen, dit is niet fijn als je zelf nog 1 moet gaan spelen en ze misschien deze wel juist gespeeld hebben en alles verklappen. Uiteindelijk werden we geroepen en kregen we te horen wat onze missie als swat team was, eenmaal in de kamer zagen we direct dat deze kamer onderhoud nodig heeft en zitten hier onlogische puzzels in die naar mijn idee weinig te maken hebben met het thema swat, met dit thema hadden ze veel meer kunnen doen. Jammer dat er zo weinig passie in deze kamer zit zoals bij anderen die we al gespeeld hebben. Verder moesten we daarna snel snel op de foto en kwam het over dat we snel wegmoesten omdat we de laatsten waren van die dag. Het was dus voor ons niet de moeite om tot hier te komen.


3

Ambiance: 3.0

Game experience: 3.0

Service: 3.0


Played in December 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Slechte service
 • Weinig origineel
 • Sfeer
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor
 • Onlogische puzzels

 

michelemicheleJunior EscaperMember since: 2021 August 06 (21 rooms played)
Posted on: 2023 december 18

Geweldige gezinskamer

Met 2 volwassenen en 2 kinderen (meisje 12 en jongen 14 jaar) gespeeld.

Super leuke puzzels omdat er weinig cijfersloten waren. Erg leuke accessoires die de beleving compleet maken.

We hebben als gezin een top tijd gehad.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 8.5


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

sardarsardarJunior EscaperMember since: 2018 August 20 (15 rooms played)
Posted on: 2023 october 17

Matig

Het was een leuke ervaring, maar ik kan niet geloven dat het ontsnappingspercentage 76.7% is.
Ik heb het vermoeden dat delen van de kamer niet meer functioneerde.
Tevens kregen we vaak hint terwijl we daar niet om vroegen, terwijl we nog 9+ minuten overhadden op het eind.


6

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:20 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

leuke spannende ervaring,

Leuke ontvangst, in stijl, dat maakt het al een leuke belevenis. De briefing wordt goed gedaan, het geeft je een gevoel dat je echt iets belangrijks gaat doen. Ook het begin (het betreden) van deze kamer is een leuke en unieke. Je komt gelijk in de mood voor deze kamer.

we zochten een kamer voor 8 personen, 1 persoon kon helaas niet. Het is een sequentiele kamer en dat betekent dat we veel massa bewegingen hadden, al dan niet zinvol. Voor het doorzoeken van een kamer is het wel handig.

Als totaalbeleving echt top


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in August 2023

Played with 7 persons

Escaped: Yes  59:05 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend
 • Makkelijk Parkeren
 • sequentieel en niet handig met 8 personen

 

MVMVEscaperMember since: 2019 December 22 (45 rooms played)
Posted on: 2023 august 13

Alle bommen en granaten. Leuke thematische kamer!

Mede door de vele unieke attributen die je meekrijgt en het geweldige begin van de escape room, waan je je helemaal iemand uit een SWAT team die een inval doet. In tegenstelling tot wat andere reviews vond ik de snelle briefing juist wel in thema. Achteraf zaten hier ook wat hints in verstopt...

Alhoewel het tempo na het heldhaftige begin iets afzwakte en er voor ons wat dode momenten vielen, pakte de room dit halverwege weer goed op en konden we onze missie binnen de tijd voltooien.

Ook onze groep was wat verward na het einde en had een ietwat onvolledig gevoel. De eindmissie was ons duidelijk en we wisten dat we deze gehaald hadden en dus zelf naar buiten moesten gaan maar het leek ook of we nog wat puzzels en zelfs kamers hadden gemist.

Al met al een gave thematische escape room als je op zoek bent naar een room waar je niet klassiek opgesloten zit en moet ontsnappen.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:14 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Attributen die je meekrijgt
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Deuren en puzzels waar je niks mee doet
 • Wat trage/dode spelmomenten

 

MelisamfaMelisamfaJunior EscaperMember since: 2023 January 16 (14 rooms played)
Posted on: 2023 august 16

Leuke kamer

Locatie is makkelijk te vinden.
Ontvangst was vriendelijk maar wel wat nonchalant.
Deze kamer is leuk en spannend. Er zitten enkele onverwachte wendingen in. Het verhaal volgt zichzelf goed op. De meerdere ruimtes maken het ook erg leuk.
De puzzels zelf waren vaak prima. Er zat een goede mix tussen klassieke puzzels (cijfersloten) en andere methoden, die origineel waren. De meeste puzzels waren logisch, ééntje vond ik zelf wat vergezocht.
Af en toe waren we wat verloren maar met 3 hints kwamen we er binnen de tijd uit. Ik denk dat 4 personen een prima aantal was voor deze escaperoom.
Het decor was niet mooi maar dat paste binnen het thema. Erg leuke effects hier en daar. Ook leuk dat eigen uitrusting en accessoires passen binnen de kamer.
Achteraf krijgt ieder een teamfoto op polaroid mee naar huis met de tijd erop, een leuk detail.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 9.0

Service: 6.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Verhaal
 • Puzzels

 

dekorfdekorfEscaperMember since: 2021 August 07 (23 rooms played)
Posted on: 2023 november 01

Leuk opgezette kamer, maar niet de beste op deze locatie

Na onze zeer positieve ervaring van DEA op deze locatie, kwamen we terug voor de SWAT kamer.

De start van deze kamer was ook weer erg leuk, met een echte politiebriefing. Je krijgt een aantal attributen mee voor gebruik in de kamer, en vervolgens moet je als team je missie gaan uitvoeren. De daadwerkelijke start van de kamer is echt uniek, ik vond het een heel leuk begin.

Eenmaal bezig zijn de puzzels redelijk goed te volgen, en er was ook wel voldoende te doen voor een groep van 6. Desalniettemin zul je in het begin misschien overprikkeld raken door de vele objecten in de kamer, waarvan een groot deel aankleding is. Ook is het op sommige punten te merken dat de kamer veel gespeeld is, maar dit past ook wel deels in het thema.

Gedurende de escaperoom heb je bepaalde attributen die je aan het begin meekreeg nog nodig (werd goed uitgelegd in de briefing), dit vond ik zelf echt een unieke toevoeging.

Aan het einde was er nog een beetje twijfel of we het 'gehaald' hadden, maar later bleek dit te komen doordat er afhankelijk van de snelheid van het team bepaalde puzzels moeilijker of makkelijker gemaakt kunnen worden. Wij konden dit waarderen, omdat we hierdoor de kamer op het nippertje hebben kunnen halen. De spelleiding heeft dit in ieder geval goed aangevoeld.

Al met al, leuke kamer, maar tussen deze en DEA zou ik DEA meer aanraden op deze locatie.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in August 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  59:32 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Zo veel spulletjes in de kamer...
 • Onduidelijk/onzeker einde

 

ellenvsellenvsEscaperMember since: 2019 August 04 (28 rooms played)
Posted on: 2023 august 06

Prima escaperoom

Nadat we bij aankomst meteen werden gebriefd en in de outfit gehuld konden we aan de slag. Alles qua aankleding klopt in deze kamer en is ook realistisch. Briefing ging wel wat te snel, de host had het duidelijk te vaak gedaan en ratelde haar verhaaltje te veel op de automatische piloot af. Spannende kamer maar niet eng, wat fijn was voor de 2 bangerikken in onze groep.
Nadat we waren ontsnapt voelde het wel wat onaf, alsof we iets vergeten waren.


8

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Logica
 • Abrupt einde, voelt onaf
 • briefing

 

jeroen_ottojeroen_ottoEscape ExpertMember since: 2016 October 21 (97 rooms played)
Posted on: 2024 march 25

Inval

Na een korte pauze de tweede kamer van de dag.

Na een verkleedpartijtje en briefing mogen we op een "geheime" locatie een inval doen.
Leuk begin, maar hier is er veel meer van te maken. Niet dat het slecht is, maar de afwerking kan beter, soms is de logica niet logisch en het verhaal klopt niet helemaal. Het is net alsof de passie hier een beetje ontbreekt en dat de kamer destijds is neergezet en daarna niet meer naar is omgekeken. Uiteraard zaten er ook leuke dingen in zoals een "schone" verrassing (en hierbij bedoel ik geen persoon mee)
De meeste puzzels waren goed te doen, al hadden we wel een zetje voor de eerste nodig.
Al met al wel lekker ontsnapt maar wederom geen voldaan gevoel en in de klasse prijs/kwaliteit verhouding zijn er betere kamers te vinden. Ook hier weer een tastbare foto als herinnering.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in April 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  47:15 min


 • Sfeer
 • leuk begin
 • Goede begeleiding
 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig
 • onlogisch verhaal
 • Prijs

 

JessicaBJessicaBJunior EscaperMember since: 2022 May 01 (31 rooms played)
Posted on: 2023 march 19

Spannend, uitdagend en verrassend

Deze escaperoom geeft echt een ervaring van a tot z. Je voelt je een echte agent met alle accessoires. De kamer sluit volledig aan bij het thema. Leuke puzzels en uitdagingen. Echt een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  56:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

PieterBPieterBJunior EscaperMember since: 2021 October 03 (28 rooms played)
Posted on: 2023 march 01

Originele uitdagende kamer

Kamer is helemaal in de juiste sfeer.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

SannevleeuwenSannevleeuwenJunior EscaperMember since: 2022 October 16 (27 rooms played)
Posted on: 2022 november 05

DOEN!

Wrken in een SWAT team, je zit meteen in je rol. We gaan europa redden!

Je bent echt direct met het verhaal bezig. Echt leuk om te spelen! Samen werken is een pré! Wij gingen met 5 personen waarvan 3 nog nooit een escaperoom heeft gespeeld!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Origineel

 

Doen!

Tijd voor een nieuwe job, werken in een SWAT team. We gaan europa redden, wat een taak.

De binnenkomst krijgt al pluspunten je zit al meteen in je rol.

De kamer zelf, je bent echt helemaal met het verhaal bezig. Je voelt ook; we hebben een missie en die moet gehaald worden.

Echt leuk om te doen! En hele fijne en leuke begeleidster Valerie.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

JansenJansenJunior EscaperMember since: 2019 July 17 (41 rooms played)
Posted on: 2023 september 01

amazing

Van alle vier de kamers die ik hier gespeeld heb vond ik deze denk ik toch het leukst. Vooral de intro van de kamer vond ik heel erg leuk en uniek. Mooie ruime kamers, en leuke gevarieerde puzzels.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in October 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Je waant je echt even een SWAT-agent

15* Op aanraden deze kamer gespeeld.
Entree is al cool. Je komt echt ergens binnen! Je krijgt je doelen, wat extra's en hup, op pad! De hele opzet is gewoonweg gaaf gedaan. Na het spelen was ik voldaan, maar ik had het gevoel iets gemist te hebben. Het is geen puzzel-puzzelkamer en daar houd ik wel van. Niettemin, gaaf! Doen! Leuk met tieners, als gezin, met vrienden/vriendinnen. Ik zou niet een al te groot team nemen.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in October 2022

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: Yes  50:43 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great