Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

HannaH

Rijen , The Netherlands

Closed now

60 minutes

3 - 8 (Recommended: 5)

12 year

Read reviews

More about HannaH

Hannah Schillinger is alleen.

Van haar ouders krijgt ze geen aandacht.

Soms denkt ze wel eens dat als ze dood zou gaan niemand het zou merken. Ze wil alleen maar iemand om samen met haar teddyberen verstoppertje mee te spelen. Daar is ze heel goed in. Ze telt de dagen tot er iemand komt. Wanneer je haar kamer betreedt zal je haar niet zo gemakkelijk vinden. Maar heeft ze zich verstopt of is er iets anders aan de hand…?

Het mysterieuze verhaal van Hannah speelt zich af op de zolder van Villa BreTil. Het is heel goed mogelijk dat je haar daar gaat aantreffen. Maar in welke hoedanigheid, dat valt niet te voorspellen. Zelfs niet door ons...


Themes

Adventure

History

Crime

Mystery

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

45 likes

290 visitors

80.9% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Julianastraat 8
5121 LR, Rijen
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

152 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanSenior EscaperMember since: 2017 November 13 (87 rooms played)
Posted on: 2021 November 29

Samen spelen met HannaH

Onze laatste kamer van de dag. Dit was de kamer die al het langst op mijn verlanglijstje stond om te gaan spelen. Van iedereen hoorde ik dat HannaH een onwijs toffe kamer was. Mijn verwachtingen waren dus al aan de hoge kant. Het is en blijft altijd erg lastig om met een bepaalde verwachting naar een kamer te gaan. Maar deze verwachting kreeg ik niet meer uit mijn hoofd. Na even uitgerust te hebben na ons bezoek bij de tandarts, gingen we via de trap naar Hannah's kamer.

De intro van deze kamer is - in mijn ogen - al geniaal. Je zit meteen in het verhaal en in de belevingswereld van Hannah. Eenmaal in haar kamertje wordt het verhaal rondom Hannah steeds duidelijker. Waar het in het begin nog wat vaag is wat we nu precies komen doen, wordt dat gaandeweg steeds duidelijker. De kamer van Hannah, en de overige ruimtes waar je komt, zien er netjes gedecoreerd uit.

Het gave aan deze escape is dat je maar door blijft gaan, er lijkt geen einde aan te komen. De puzzels zijn over het algemeen leuk in thema. Hier en daar zijn ze wat vaag, maar door alle druk die je voelt (omdat er zo veel te doen is), vergeet je dat heel snel. Het is moeilijk om in detail te treden in een review zonder wat over de inhoud van de kamer zelf te zeggen, maar ik kan zeggen dat mijn hoge verwachtingen geëvenaard waren.

Het was voor ons het huzarenstukje op onze escape dag, een heerlijke afsluiter! Inmiddels schemerde het ook al buiten, dus hebben we het prachtige pand ook in het donker mogen aanschouwen. Het is echt de moeite waard om af te reizen naar Rijen om deze twee kamers te spelen. We kijken dan ook erg uit om de derde kamer op deze locatie in de toekomst ook te gaan spelen!


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  dcmariekeDrs-jlcsjephanie

Geweldig

Mooi verhaal en mooie kamer. Leuke puzzels en leuke verassingen


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.5


Played in May 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede thema
 • Leuke puzzels

  villa-bretilmariska_van_der_bruggen

Onwijs gave kamer!!!

Wat is dit een gave kamer! Je wordt meegesleept in het verhaal en de puzzels zijn super!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2018

Played with 4 persons

Team: Taaltjes

Escaped: Yes

  villa-bretilmariska_van_der_bruggen

Cupido79Cupido79EscaperMember since: 2017 July 30 (57 rooms played)
Posted on: 2018 March 10

Waanzinnig super kamer !

Bij aankomst zit je al helemaal in “ hannah’s” sfeer. Met passie krijg je goeie uitleg van de eigenaren en ben je klaar voor het spel. Vol spanning ga je in de kamer en de tijd loopt... en dan roep je tijdens het spel “ wat een vette kamer “ ik zal zeggen zeker spelen alles klopt en de puzzeltje zitten goed in elkaar. Wij hebben ook echt lol gehad en komen zeker nog terug voor de ander kamer !


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2018

Played with 7 persons

Escaped: Yes


 • Sportief
 • Logisch
 • Sfeer
 • Puzzels

  villa-bretilmariska_van_der_bruggen

Drs-jlcDrs-jlcEscaperMember since: 2021 November 28 (37 rooms played)
Posted on: 2022 January 12

Kinderspel

Onze escape-dag met de formatie ‘Ale Blie’ (3 personen) sloten we af in Villa BreTil Escape Rooms met de kamer ‘HannaH’. Dit zou mijn 29ste escape room worden. In de review van de andere kamer van BreTil beschreef ik al hoe mooi de locatie eruit zag en dat het nog tien keer gaver zou zijn als je ’s avonds (in het donker) de behuizing van de escape room zou aanschouwen. Dit plaatje hebben we gelukkig nog net mee kunnen pikken toen we naar huis gingen.

Na in-ge-escaped te hebben bij de ander kamer, waren we ready voor ‘HannaH’. De host en tevens eigenaar van de escape room ging ons voor naar de kinderkamer. Een verrassende voorshow konden we aanschouwen net voordat we de kamer binnen gingen. Dit was ontzettend goed gedaan en zorgde voor een grote glimlach op ons gezicht toen we de kamer daadwerkelijk betraden.

Wat bijzonder leuk is aan deze kamer is dat het vol verrassingen zit. Er lijkt géén einde te komen aan het spel (in de positieve zin). De meningen waren een beetje verdeeld. Ik vond de puzzels vrij lineair, maar een ander teamlid van ons team vond dat je best wel wat tegelijkertijd kon doen. Zoals ik het zie – en ik schrijf deze review - was de kamer in de meeste gevallen lineair en waren er kleine gemakkelijke dingen die je tegelijkertijd zou kunnen doen.

Hierbij wil ik duidelijk aangeven dat ik géén probleem heb met lineaire kamers. Ik lees ooit reviews van andere (bij andere escape rooms) die zich hier erg aan storen. Het is pas storend voor mij als je echt op elkaar moet wachten en niets te doen hebt totdat de ander klaar is. Dat is bij deze kamer absoluut niet het geval. We zijn bij deze kamer continu bezig geweest met elkaar. Er zitten in deze kamer ook flink wat samenwerkingspuzzels, waarbij je al je teamleden nodig hebt om iets op te lossen. Dat vind ik altijd ontzettend leuk in escape rooms. Het laatste wat ik nog kwijt wil over de puzzels is dat het een groot deel behendigheidspuzzels zijn. Dus voor mensen die daar van houden, ga deze absoluut doen!

De decoratie is hartstikke goed gedaan in deze kamer. Je begeeft je in de leef- en belevingswereld van HannaH. Wat vooral goed gedaan is, zijn de lichteffecten. Ik vind het altijd zo ontzettend knap als een escape room met het gebruik van licht een bepaalde sfeer neer kan zetten die je nog meer in de belevingswereld van de kamer brengt. Dat is hier echt top gedaan!

We zijn ontsnapt uit deze kamer. Voor mijn gevoel gingen we het nimmer redden, maar niets bleek minder waar. Mooie afsluiting van de escape dag. Helaas was er weinig tijd voor napraten vanwege de – door de overheid opgelegde – sluitingstijd. Dat was jammer, want de ontvangst/napraat ruimte is ontzettend gezellig. Zo wordt de Brabantse gezelligheid goed vertegenwoordigd in het escape-landschap.

Al bij al; Een leuke kamer die je zeker niet moet overslaan als je in de buurt van Tilburg/Breda bent.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen (i.v.m. lineaire puzzels en af en toe een krappe ruimte);
- Als je beide kamers wilt spelen maakt de volgorde niet veel uit. Beide kamers zijn van een gelijkwaardig niveau en allebei super leuk om te doen.
- Als je klimmen en klauteren houdt is deze kamer helemaal jouw ding.
- Doe deze vooral als je houdt van behendigheidsspelletjes.
- Reserveer ’s avonds, want de locatie van de escape room ziet er zo veel vetter uit in het donker (voegt ook wat spanning toe 😉 ).

HannaH, bedankt dat we met je mochten spelen! Ik heb me weer even helemaal kind gevoeld.


7.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 6.0

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Ontvangstruimte
 • Locatie
 • Belichting
 • Beleving
 • Sfeer

  sjephanie

Was super leuk!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  kellybuijs

samantha87samantha87Escape ApprenticeMember since: 2019 November 13 (5 rooms played)
Posted on: 2019 November 13

Geweldig!

Wat een mooie locatie, zodra je binnenstapt in de villa zit je in de sfeer van het verhaal. Uitdagende kamer, verdeeld over verschillende ruimtes met leuke puzzels! Daarna nog gezellig nagekletst met de gastvrije eigenaren!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Gastvrije eigenaren
 • Leuke puzzels
 • Verdeeld over meerdere ruimtes
 • Sfeer

  villa-bretil

CindyCindyEscaperMember since: 2019 May 8 (86 rooms played)
Posted on: 2019 August 31

Leuk verhaal

Toffe escape, leuke puzzels ook met een groep van 7 is het leuk, je kan allemaal bezig zijn, niemand hoeft stil te staan.
Je gaat zo in het verhaal op dat de tijd voorbij vliegt.
Hele vriendelijke gastvrouw!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 7 persons

Escaped: Yes  51:44 min

  villa-bretil

Super gaaf en verrassend!

Echt een verrassing, na de andere kamer hier te hebben gespeeld en wetende dat deze later was gemaakt hadden we toch bepaalde verwachtingen. Deze werden dubbel en dwars overtroffen! Super originele puzzels en een enge sfeer tot in de puntjes uitgevoerd. Echt waanzinnig. Met zijn drieën was het veel werk maar super leuk! Ook heel mooi dat de verhalen van de twee kamers naadloos in elkaar overgaan. Chapeau! Wij kunnen niet wachten op het verhaal van Ida.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 3 persons

Team: Escaperoomiez

Escaped: Yes  55:00 min


 • Sfeer
 • Ruimtelijk
 • Origineel

  villa-bretil

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertMember since: 2019 April 29 (145 rooms played)
Posted on: 2019 May 4

Tof

Hele spannende leuke kamer! Aanrader


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2019

Played with 5 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  57:01 min

  villa-bretil

Erg toffe kamer!

Wat een toffe kamer is dit. De storytelling en sfeer kloppen helemaal met het totaal verhaal van de Villa.
Een kamer met een goed verhaal. De balans met techniek en andere methodes is echt prima.
Enorm gelachen ook, thanks!

De puzzels soort vond ik ook erg leuk en lag mij ook wel.
Van wat ik begrepen heb is Villa BreTil ook constant bezig om de kamers te verbeteren, top!

De lounge is ook erg tof gedaan en helemaal in de sfeer van wat het totaalplaatje moet zijn van de Villa.

Een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeervolle lounge/ontvangstruimte
 • Balans met techniek
 • Storytelling
 • Sfeer

  villa-bretil

Een zoektocht in de ruime zin van het woord.

Na een vermoeiende dag op het werk kon ik wel wat ontspanning gebruiken.
Vrijdagavond 18 uur, ik denk dat ik zowat half Nederland heb afgebeld, maar alles zat vol.
Villa BreTil had gelukkig nog een plaatsje voor deze avond. We speelde de tandarts en als verrassing bleken de eigenaars ook nog eens bereid om HannaH voor ons te openen. Wat een topserice!

23u45 : HannaH

Onthaal :
Als je Villa BreTil 's avonds mist, kan je beter stoppen met escapen :-)
Waw wat is dit een mooi gebouw, leuk uitgelicht en een lekker ouderwets kiezelpad naar de voordeur toe.
Eens binnen ademt alles 1940. Wat een super gezellige ruimte is dit.
We werden welkom geheten door Henny en Mariska, de eigenaars en escape room spelers pur sang.
Voor ik het wist had ik tig folders vast en tips om weer een flinke periode verder te kunnen.

We hadden natuurlijk net De Tandarts gespeeld en het was, buiten het feit dat we de 2de kamer ook mochten spelen, erg leuk om ervaringen uit te wisselen.

Kamer :
De HannaH kamer, qua score lager, maar als ik de reviews goed lees, een betere kamer als de tandarts.
Het wordt door mijn review-schrijven toch aangeraden om hem als laatste te spelen.

Nu ik hem gespeeld heb, weet ik ook de reden waarom iedereen dat zegt.
Persoonlijk denk ik dat het iets teveel afbreuk doet aan de tandartskamer.

Wat er ook van zij, wat een enorm leuke kamer is dit. Verplaats je in het hoofd van een kind zou ik zeggen en je zit in de flow van de kamer.
Zeker in het begin van de kamer ging het lekker vlot. De puzzels lagen ons en hoewel ze niet zo moeilijk zijn als bij de tandarts, volgende ze het thema van HannaH en waren ze erg afwisselend. Het thema kinderkamer en verstoppertje spelen kwamen goed tot hun recht. Tevens is het erg tof dat deze kamer en de tandartskamer met elkaar verbonden zijn qua verhaal. In dat opzicht is de volgorde belangrijk, maar het doet niks af aan de beleving van de kamer.

Wij liepen helaas muurvast op de laatste puzzel. Zoals altijd wisselde de mening waarom we het zo fout gedaan hadden, terwijl het zo simpel was. Overthinking zeker?
Ikzelf was gefrustreerd omdat ik echt geloof dat we op het einde met een tip de kamer gehaald had kunnen worden.

Natuurlijk bespreek je dit en we bleken op het juiste spoor te zitten waardoor zij natuurlijk denken, het komt wel goed en wij geen idee hadden dat we op het juiste spoor zaten.

Desondanks hebben we ons enorm geamuseerd in deze kamer.

Conclusie :
Beide kamers die ze hier hebben zijn de moeite waard. Moet je ze in volgorde spelen, ja misschien wel omdat HannaH misschien meer is wat mensen vandaag van een escape room verwachten. Tevens ligt het verhaal dan ook in lijn en dat is ook steeds fijn.

Het zijn 2 verschillende kamers en voor de die-hard escaper zal de tandarts meer een puzzel uitdaging zijn.
Dat gezegd zijnde is HannaH een fijnere kamer voor de groep. Zeker als in je groep mensen zitten die van doe zaken houden.
Je creëert meer betrokkenheid en dat doet deze kamer perfect.
Ze is ook losser en speelser net zoals het thema dat wil.

Ook hier weer achteraf een leuke foto en dito babbel en tegen een uur of 2 was het toch echt tijd om naar huis te gaan.

Ik onthoud vooral de goed afgewerkte kamers, uitdagende puzzels, maar vooral 2 toffe eigenaars die weten hoe ze moeten omgaan met spelers en de rooms runnen uit liefde voor het vak. Bedankt voor het openstellen van Hannah terwijl jullie eigenlijk geen slot meer hadden,bedankt voor de babbel en de tig tips, wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer.
9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • samenwerken
 • doe denk puzzels
 • locatie
 • eigenaars
 • speeltijd

  villa-bretil

Manon J (5 rooms played)
Posted on: 2018 March 24

Geweldig!

De hele sfeer rond het huis is al spannend bij aankomst. Hannah's kamer was echt goed in elkaar gezet, en de puzzels waren origineel en authentiek. Dit is een spannende kamer met leuke schrikeffecten! Ontzettend goede ervaring, we komen zeker terug voor de andere kamers!


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in March 2018

Played with 8 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Dingen doen
 • Sfeer

  villa-bretil

romoromoSenior EscaperMember since: 2020 November 7 (60 rooms played)
Posted on: 2021 December 13

Hannah is je beste vriendin in het donker

Ja toffe kamer. Verhaal is leuk en sluit ook goed aan op de andere kamer. Diverse puzzels en leuke elementen erin.
Mooi gemaakt en goed in het verhaal zitten,. We hopen dat kamer 3 nog meer gaat laten zien.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in December 2021

Played with 3 persons

Team: Romo

Escaped: Yes  57:50 min


 • Diversiteit
 • Logica
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Jan schelle (6 rooms played)
Posted on: 2021 December 5

Veel spanning in meerdere ruimtes

Leuke elementen. Veel verschillende soorten puzzels. Zonder samenwerking kom je er niet uit.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.0


Played in December 2021

Played with 6 persons

Escaped: No

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertMember since: 2018 October 7 (127 rooms played)
Posted on: 2021 December 6

Super leuk

Super leuke kamer met een goed verhaal wat je ook echt meekrijgt in de kamer!
We hebben de kamer met 3 pers gespeeld, maar zou heel veel meer ook niet adviseren.

Dobber achteraf was het moeten betalen voor 4 pers ipv met 3 waarmee we gespeeld hebben. Blijkbaar telt het aantal bij reserveren, beetje jammer.. in deze tijd..


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 5.0


Played in December 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  55:28 min


 • Diversiteit
 • Beleving
 • Sfeer
 • Slechte service

 

Koen (6 rooms played)
Posted on: 2021 December 5

Super gave kamer, veel leuke puzzels en spellen!

Het was een super leuke escaperoom, waarin je heel goed moet samenwerken. Het is zeker spannend, maar niet dood eng. In elke kamer verbaas je je weer hoe goed het in elkaar zit. Een super leuke ervaring en absoluut een aanrader!


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 9.5

Service: 8.5


Played in December 2021

Played with 8 persons

Escaped: Yes  59:11 min

 

Naomi Peeters (5 rooms played)
Posted on: 2021 November 28

Hele leuke spannende escaperoom!

Hele leuke, spannende en goed in elkaar gezette escaperoom. Leuke puzzels met veel variatie, waren met een groep van 5 en niemand hoefde zich te vervelen. Hebben heel veel plezier gehad, zeker een aanrader!!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Dorus (4 rooms played)
Posted on: 2021 November 27

Toffe veelzijdige kamer

De kamer heeft een mooi uitgewerkt thema en gevarieerde puzzels. We hadden veel hints nodig, dus hij is voor goeie speurders.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  00:53 min

 

Fred (2 rooms played)
Posted on: 2021 November 27

Geweldige ervaring

Vorig jaar de tandartskamer gedaan en gehaald, vandaag op zoek geweest naar Hannah. Wat een mooie zoektocht, leuke puzzels en opdrachten. Samenwerken is een must,maar dan kom je er. Met nog 43 seconden op de klok Hannah bevrijd. Echt een aanrader.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:17 min

 

Anne-Claire (3 rooms played)
Posted on: 2021 November 27

Zenuwslopend en vol met verrassingen

Een spannende escaperoom, met interactie, diverse puzzels. Grote diversiteit


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  56:24 min

 

Kijkers dames1 (6 rooms played)
Posted on: 2021 November 27

Goed werkende spannende kamer!

Op een positieve enerverende kamer. Heel goed in elkaar gezet. We kijken uit naar de nieuwe kamer.


7.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 7.0

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:28 min

 

Niels (10 rooms played)
Posted on: 2021 November 20

Perfectly splendid

Hele gave en spannende kamer. Op 1 minuut over op de klok er uit gekomen: best hard moeten werken. Spannende effecten! We komen nog een keer terug voor de andere kamer.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:40 min

 

Tinkel (20 rooms played)
Posted on: 2021 November 20

Hele spannende gave kamer

Voor het eerst samen met mijn gezin een escaperoom gespeeld, normaal gesproken speelde ik met een vriendengroep. Na eventjes zoeken bij deze kamer uitgekomen en absoluut geen spijt van de keuze!!
De sfeer zit er al meteen in als je binnenkomt en als je eenmaal de kamer betreedt zit je helemaal in het verhaal. Het verhaal zit goed in elkaar, leuke originele puzzels, mooie indeling van de kamers en een goede sfeer. Helaas net niet gehaald, maar wel een super gave ervaring rijker!
Zeker een aanrader!!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 6 persons

Escaped: No

 

mitch2304mitch2304Escape ExpertMember since: 2018 November 26 (123 rooms played)
Posted on: 2021 November 14

Hele toffe kamer

Verassend groot, spanning en toch lekker puzzelen! Hele toffe kamer!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 8.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

Fossiel en aanhang (3 rooms played)
Posted on: 2021 November 13

Hannahhhhhh, waar zit je? Nat van het zweet, schor van het gillen, wat een geweldig avontuur.

Door een top samenwerking,hint en hilarische schrikmomenten. Gillen, gillen en nog eens gillen. Heerlijk om samen te band op te bouwen in een groep!

Nog nooit zo intiem geweest met elkaar.

Spannende escape room! Net gehaald met 11 seconden over. Kortom een uur genoten. :)

Hannah, ik vind je niet lief, maar ik heb het wel leuk gehad! Mijn stem wat minder.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes  59:44 min

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great