Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

HannaH

Rijen , The Netherlands

Closed now

60 minutes

3 - 6 (Recommended: 4)

16 year

Read reviews

More about HannaH

Hannah Schillinger is alleen.

Van haar ouders krijgt ze geen aandacht.

Soms denkt ze wel eens dat als ze dood zou gaan niemand het zou merken. Ze wil alleen maar iemand om samen met haar teddyberen verstoppertje mee te spelen. Daar is ze heel goed in. Ze telt de dagen tot er iemand komt. Wanneer je haar kamer betreedt zal je haar niet zo gemakkelijk vinden. Maar heeft ze zich verstopt of is er iets anders aan de hand…?

Het mysterieuze verhaal van Hannah speelt zich af op de zolder van Villa BreTil. Het is heel goed mogelijk dat je haar daar gaat aantreffen. Maar in welke hoedanigheid, dat valt niet te voorspellen. Zelfs niet door ons...


Themes

Adventure

Crime

Mystery

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

69 likes

638 visitors

86.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Julianastraat 8
5121 LR, Rijen
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

407 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (241 rooms played)
Posted on: 2021 november 29

Samen spelen met HannaH

Onze laatste kamer van de dag. Dit was de kamer die al het langst op mijn verlanglijstje stond om te gaan spelen. Van iedereen hoorde ik dat HannaH een onwijs toffe kamer was. Mijn verwachtingen waren dus al aan de hoge kant. Het is en blijft altijd erg lastig om met een bepaalde verwachting naar een kamer te gaan. Maar deze verwachting kreeg ik niet meer uit mijn hoofd. Na even uitgerust te hebben na ons bezoek bij de tandarts, gingen we via de trap naar Hannah's kamer.

De intro van deze kamer is - in mijn ogen - al geniaal. Je zit meteen in het verhaal en in de belevingswereld van Hannah. Eenmaal in haar kamertje wordt het verhaal rondom Hannah steeds duidelijker. Waar het in het begin nog wat vaag is wat we nu precies komen doen, wordt dat gaandeweg steeds duidelijker. De kamer van Hannah, en de overige ruimtes waar je komt, zien er netjes gedecoreerd uit.

Het gave aan deze escape is dat je maar door blijft gaan, er lijkt geen einde aan te komen. De puzzels zijn over het algemeen leuk in thema. Hier en daar zijn ze wat vaag, maar door alle druk die je voelt (omdat er zo veel te doen is), vergeet je dat heel snel. Het is moeilijk om in detail te treden in een review zonder wat over de inhoud van de kamer zelf te zeggen, maar ik kan zeggen dat mijn hoge verwachtingen geëvenaard waren.

Het was voor ons het huzarenstukje op onze escape dag, een heerlijke afsluiter! Inmiddels schemerde het ook al buiten, dus hebben we het prachtige pand ook in het donker mogen aanschouwen. Het is echt de moeite waard om af te reizen naar Rijen om deze twee kamers te spelen. We kijken dan ook erg uit om de derde kamer op deze locatie in de toekomst ook te gaan spelen!


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2021

Played with 3 persons

Team: Ale Blie 👍🏻

Escaped: Yes

  MariekeDrs-jlcsjephanie

Geweldig

Mooi verhaal en mooie kamer. Leuke puzzels en leuke verassingen


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in May 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Goede thema
 • Goede service

  villa-bretilmariska_van_der_bruggen

Onwijs gave kamer!!!

Wat is dit een gave kamer! Je wordt meegesleept in het verhaal en de puzzels zijn super!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2018

Played with 4 persons

Team: Taaltjes

Escaped: Yes

  villa-bretilmariska_van_der_bruggen

Manon J (5 rooms played)
Posted on: 2018 march 24

Geweldig!

De hele sfeer rond het huis is al spannend bij aankomst. Hannah's kamer was echt goed in elkaar gezet, en de puzzels waren origineel en authentiek. Dit is een spannende kamer met leuke schrikeffecten! Ontzettend goede ervaring, we komen zeker terug voor de andere kamers!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in March 2018

Played with 8 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Dingen doen
 • Aankleding

  Jelle van Dongenvilla-bretil

Cupido79Cupido79EscaperMember since: 2017 July 30 (57 rooms played)
Posted on: 2018 march 10

Waanzinnig super kamer !

Bij aankomst zit je al helemaal in “ hannah’s” sfeer. Met passie krijg je goeie uitleg van de eigenaren en ben je klaar voor het spel. Vol spanning ga je in de kamer en de tijd loopt... en dan roep je tijdens het spel “ wat een vette kamer “ ik zal zeggen zeker spelen alles klopt en de puzzeltje zitten goed in elkaar. Wij hebben ook echt lol gehad en komen zeker nog terug voor de ander kamer !


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2018

Played with 7 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Logisch
 • Sportief

  villa-bretilmariska_van_der_bruggen

escap.emiescap.emiEscaperMember since: 2022 November 06 (36 rooms played)
Posted on: 2023 may 01

This is my hand.... uh house!

#33
Hannah heeft ons uitgenodigd om met haar te komen spelen. Wij zijn de beroerdste natuurlijk niet, dus hebben we een ander stel opgetrommeld, met iets wat minder escape-ervaring, om Hannah een avondje te vermaken. Voor ons ligt deze escaperoom om de hoek en ook deze werd veel aangeraden. Bij aankomst zie je al gauw de escaperoom in de vorm van een guur huisje op je wachten. Ontvangstruimte is daarbij ook mooi in thema. De eigenaresse begroet je hartelijk en je kan snel van start. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat de intro echt enorm leuk is. Hierna betreed je de ruimte en de spanning was hoog. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de schrikmomenten overschat had, dat is verder niet erg want hierdoor konden we wel goed doorspelen zonder dat we al te bang waren. De puzzels zijn simpel, maar volledig in thema gezien het vanuit Hannah een 5-jarig meisje bedacht is. Echter is veel technisch, leuk voor de effecten! De puzzels zijn lineair opgebouwd, hierdoor krijgt de gehele groep alles mee. Wij waren met 4 personen en dit lijkt me perfect. In ieder geval zou ik meer mensen niet per se aanraden, dan heb je kans dat je elkaar voor de voeten loopt. Een mooie kamer, die goed te doen is!


8

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:50 min


 • Puzzels
 • Logica
 • Spannend
 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

  nickb

CharlotteCharlotteEscape ExpertMember since: 2019 May 15 (154 rooms played)
Posted on: 2023 february 06

Hannah

#138 - De introductie vond ik leuk en de aankleding was prima. De puzzels vond ik wisselend leuk en niet zo leuk. Ik vond de verlichting wel echt een dingetje. Het maakte sommige puzzels onduidelijk. Verder heb ik me echt wel vermaakt, maar deze escape pakte mij niet zo.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in November 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  55:31 min

  Steven2919

KoffievreterKoffievreterJunior EscaperMember since: 2022 June 08 (40 rooms played)
Posted on: 2022 december 12

viel wat tegen

Na het lezen van de reviews waren onze verwachtingen wat hooggespannen, maar voor mij was het toch niet de ervaring die ik ervan verwacht had. Ik begon al wat minder aan de kamer door de ontvangst, die naar mijn mening iets teveel klaagde over eerdere bezoekers en opschepte waar ze zelf allemaal wel niet aan meegewerkt had.
Ik vind het ook moeilijk om de kamer goed te beoordelen als het niet gelukt is om in het verhaal te komen. De potentie van de kamer is er wel, maar er had meer uitgehaald kunnen worden. Dat gevoel bleef eigenlijk de hele escape.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in August 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • locatie
 • Gebrek aan verhaal
 • Decor

  aardbeitje

Valerie98Valerie98EscaperMember since: 2022 March 25 (87 rooms played)
Posted on: 2022 july 18

tof!

We hoorde veel negatieve reacties over de locatie, kamers etc. Na ongeveer 40 kamers te hebben gespeeld viel deze kamer alles behalve tegen! Orginele puzzels, hele toffe locatie en zonder al te veel te verklappen was de kamer indrukwekkend. Dankjewel host Ashley, jij maakte het gister voor ons helemaal af!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  markgoedegebuure

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterMember since: 2021 November 28 (173 rooms played)
Posted on: 2022 january 12

Kinderspel

Onze escape-dag met de formatie ‘Ale Blie’ (3 personen) sloten we af in Villa BreTil Escape Rooms met de kamer ‘HannaH’. Dit zou mijn 29ste escape room worden. In de review van de andere kamer van BreTil beschreef ik al hoe mooi de locatie eruit zag en dat het nog tien keer gaver zou zijn als je ’s avonds (in het donker) de behuizing van de escape room zou aanschouwen. Dit plaatje hebben we gelukkig nog net mee kunnen pikken toen we naar huis gingen.

Na in-ge-escaped te hebben bij de ander kamer, waren we ready voor ‘HannaH’. De host en tevens eigenaar van de escape room ging ons voor naar de kinderkamer. Een verrassende voorshow konden we aanschouwen net voordat we de kamer binnen gingen. Dit was ontzettend goed gedaan en zorgde voor een grote glimlach op ons gezicht toen we de kamer daadwerkelijk betraden.

Wat bijzonder leuk is aan deze kamer is dat het vol verrassingen zit. Er lijkt géén einde te komen aan het spel (in de positieve zin). De meningen waren een beetje verdeeld. Ik vond de puzzels vrij lineair, maar een ander teamlid van ons team vond dat je best wel wat tegelijkertijd kon doen. Zoals ik het zie – en ik schrijf deze review - was de kamer in de meeste gevallen lineair en waren er kleine gemakkelijke dingen die je tegelijkertijd zou kunnen doen.

Hierbij wil ik duidelijk aangeven dat ik géén probleem heb met lineaire kamers. Ik lees ooit reviews van andere (bij andere escape rooms) die zich hier erg aan storen. Het is pas storend voor mij als je echt op elkaar moet wachten en niets te doen hebt totdat de ander klaar is. Dat is bij deze kamer absoluut niet het geval. We zijn bij deze kamer continu bezig geweest met elkaar. Er zitten in deze kamer ook flink wat samenwerkingspuzzels, waarbij je al je teamleden nodig hebt om iets op te lossen. Dat vind ik altijd ontzettend leuk in escape rooms. Het laatste wat ik nog kwijt wil over de puzzels is dat het een groot deel behendigheidspuzzels zijn. Dus voor mensen die daar van houden, ga deze absoluut doen!

De decoratie is hartstikke goed gedaan in deze kamer. Je begeeft je in de leef- en belevingswereld van HannaH. Wat vooral goed gedaan is, zijn de lichteffecten. Ik vind het altijd zo ontzettend knap als een escape room met het gebruik van licht een bepaalde sfeer neer kan zetten die je nog meer in de belevingswereld van de kamer brengt. Dat is hier echt top gedaan!

We zijn ontsnapt uit deze kamer. Voor mijn gevoel gingen we het nimmer redden, maar niets bleek minder waar. Mooie afsluiting van de escape dag. Helaas was er weinig tijd voor napraten vanwege de – door de overheid opgelegde – sluitingstijd. Dat was jammer, want de ontvangst/napraat ruimte is ontzettend gezellig. Zo wordt de Brabantse gezelligheid goed vertegenwoordigd in het escape-landschap.

Al bij al; Een leuke kamer die je zeker niet moet overslaan als je in de buurt van Tilburg/Breda bent.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen (i.v.m. lineaire puzzels en af en toe een krappe ruimte);
- Als je beide kamers wilt spelen maakt de volgorde niet veel uit. Beide kamers zijn van een gelijkwaardig niveau en allebei super leuk om te doen.
- Als je klimmen en klauteren houdt is deze kamer helemaal jouw ding.
- Doe deze vooral als je houdt van behendigheidsspelletjes.
- Reserveer ’s avonds, want de locatie van de escape room ziet er zo veel vetter uit in het donker (voegt ook wat spanning toe 😉 ).

HannaH, bedankt dat we met je mochten spelen! Ik heb me weer even helemaal kind gevoeld.


7.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 3 persons

Team: Ale Blie 👍🏻

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Belichting
 • Locatie
 • Ontvangstruimte

  sjephanie

Was super leuk!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  kellybuijs

samantha87samantha87Escape ApprenticeMember since: 2019 November 13 (5 rooms played)
Posted on: 2019 november 13

Geweldig!

Wat een mooie locatie, zodra je binnenstapt in de villa zit je in de sfeer van het verhaal. Uitdagende kamer, verdeeld over verschillende ruimtes met leuke puzzels! Daarna nog gezellig nagekletst met de gastvrije eigenaren!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Verdeeld over meerdere ruimtes
 • Leuke puzzels
 • Gastvrije eigenaren

  villa-bretil

CindyCindySenior EscaperMember since: 2019 May 08 (114 rooms played)
Posted on: 2019 august 31

Leuk verhaal

Toffe escape, leuke puzzels ook met een groep van 7 is het leuk, je kan allemaal bezig zijn, niemand hoeft stil te staan.
Je gaat zo in het verhaal op dat de tijd voorbij vliegt.
Hele vriendelijke gastvrouw!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 7 persons

Escaped: Yes  51:44 min

  villa-bretil

Super gaaf en verrassend!

Echt een verrassing, na de andere kamer hier te hebben gespeeld en wetende dat deze later was gemaakt hadden we toch bepaalde verwachtingen. Deze werden dubbel en dwars overtroffen! Super originele puzzels en een enge sfeer tot in de puntjes uitgevoerd. Echt waanzinnig. Met zijn drieën was het veel werk maar super leuk! Ook heel mooi dat de verhalen van de twee kamers naadloos in elkaar overgaan. Chapeau! Wij kunnen niet wachten op het verhaal van Ida.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 3 persons

Team: Escaperoomiez

Escaped: Yes  55:00 min


 • Origineel
 • Ruimtelijk
 • Sfeer

  villa-bretil

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertMember since: 2019 April 29 (145 rooms played)
Posted on: 2019 may 04

Tof

Hele spannende leuke kamer! Aanrader


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2019

Played with 5 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  57:01 min

  villa-bretil

DreablirdDreablirdJunior EscaperMember since: 2019 January 23 (42 rooms played)
Posted on: 2019 april 26

Erg toffe kamer!

Wat een toffe kamer is dit. De storytelling en sfeer kloppen helemaal met het totaal verhaal van de Villa.
Een kamer met een goed verhaal. De balans met techniek en andere methodes is echt prima.
Enorm gelachen ook, thanks!

De puzzels soort vond ik ook erg leuk en lag mij ook wel.
Van wat ik begrepen heb is Villa BreTil ook constant bezig om de kamers te verbeteren, top!

De lounge is ook erg tof gedaan en helemaal in de sfeer van wat het totaalplaatje moet zijn van de Villa.

Een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Storytelling
 • Balans met techniek
 • Sfeervolle lounge/ontvangstruimte

  villa-bretil

Een zoektocht in de ruime zin van het woord.

Na een vermoeiende dag op het werk kon ik wel wat ontspanning gebruiken.
Vrijdagavond 18 uur, ik denk dat ik zowat half Nederland heb afgebeld, maar alles zat vol.
Villa BreTil had gelukkig nog een plaatsje voor deze avond. We speelde de tandarts en als verrassing bleken de eigenaars ook nog eens bereid om HannaH voor ons te openen. Wat een topserice!

23u45 : HannaH

Onthaal :
Als je Villa BreTil 's avonds mist, kan je beter stoppen met escapen :-)
Waw wat is dit een mooi gebouw, leuk uitgelicht en een lekker ouderwets kiezelpad naar de voordeur toe.
Eens binnen ademt alles 1940. Wat een super gezellige ruimte is dit.
We werden welkom geheten door Henny en Mariska, de eigenaars en escape room spelers pur sang.
Voor ik het wist had ik tig folders vast en tips om weer een flinke periode verder te kunnen.

We hadden natuurlijk net De Tandarts gespeeld en het was, buiten het feit dat we de 2de kamer ook mochten spelen, erg leuk om ervaringen uit te wisselen.

Kamer :
De HannaH kamer, qua score lager, maar als ik de reviews goed lees, een betere kamer als de tandarts.
Het wordt door mijn review-schrijven toch aangeraden om hem als laatste te spelen.

Nu ik hem gespeeld heb, weet ik ook de reden waarom iedereen dat zegt.
Persoonlijk denk ik dat het iets teveel afbreuk doet aan de tandartskamer.

Wat er ook van zij, wat een enorm leuke kamer is dit. Verplaats je in het hoofd van een kind zou ik zeggen en je zit in de flow van de kamer.
Zeker in het begin van de kamer ging het lekker vlot. De puzzels lagen ons en hoewel ze niet zo moeilijk zijn als bij de tandarts, volgende ze het thema van HannaH en waren ze erg afwisselend. Het thema kinderkamer en verstoppertje spelen kwamen goed tot hun recht. Tevens is het erg tof dat deze kamer en de tandartskamer met elkaar verbonden zijn qua verhaal. In dat opzicht is de volgorde belangrijk, maar het doet niks af aan de beleving van de kamer.

Wij liepen helaas muurvast op de laatste puzzel. Zoals altijd wisselde de mening waarom we het zo fout gedaan hadden, terwijl het zo simpel was. Overthinking zeker?
Ikzelf was gefrustreerd omdat ik echt geloof dat we op het einde met een tip de kamer gehaald had kunnen worden.

Natuurlijk bespreek je dit en we bleken op het juiste spoor te zitten waardoor zij natuurlijk denken, het komt wel goed en wij geen idee hadden dat we op het juiste spoor zaten.

Desondanks hebben we ons enorm geamuseerd in deze kamer.

Conclusie :
Beide kamers die ze hier hebben zijn de moeite waard. Moet je ze in volgorde spelen, ja misschien wel omdat HannaH misschien meer is wat mensen vandaag van een escape room verwachten. Tevens ligt het verhaal dan ook in lijn en dat is ook steeds fijn.

Het zijn 2 verschillende kamers en voor de die-hard escaper zal de tandarts meer een puzzel uitdaging zijn.
Dat gezegd zijnde is HannaH een fijnere kamer voor de groep. Zeker als in je groep mensen zitten die van doe zaken houden.
Je creëert meer betrokkenheid en dat doet deze kamer perfect.
Ze is ook losser en speelser net zoals het thema dat wil.

Ook hier weer achteraf een leuke foto en dito babbel en tegen een uur of 2 was het toch echt tijd om naar huis te gaan.

Ik onthoud vooral de goed afgewerkte kamers, uitdagende puzzels, maar vooral 2 toffe eigenaars die weten hoe ze moeten omgaan met spelers en de rooms runnen uit liefde voor het vak. Bedankt voor het openstellen van Hannah terwijl jullie eigenlijk geen slot meer hadden,bedankt voor de babbel en de tig tips, wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer.
9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • speeltijd
 • eigenaars
 • locatie
 • doe denk puzzels
 • samenwerken

  villa-bretil

Mooie beleving en lekker puzzelen!

Leuk om te doen met z'n vieren! Absolute aanrader als je in de buurt bent. Aankleding is goed en alles is netjes. Voor een wat meer ervaren groep is de kamer misschien net te makkelijk, dus dan zou je hem ook wel met z'n drieën kunnen doen!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Spannend

 

Een mega goede escape room!

De escape room was echt mooi om te doen! Alles was in dezelfde tijdsperiode (1940), daar kregen wij nog wat informatie over. De kamer was mooi ingericht met hele mooie puzzels. Deze heb ik nog niet eerder gezien! Echt een toffe ervaring!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in May 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  58:30 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Beleving
 • Onlogische puzzels
 • Prijs
 • Moeilijkheidsgraad

 

juliajuliaEscape ApprenticeMember since: 2023 May 12 (1 room played)
Posted on: 2023 may 12

Heel leuk en goed te spelen

Ik vond de kamer leuk om te spelen en alle puzzels waren best lastig maar zeker wel leuk


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  58:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Zeer leuke ervaring met een geweldige inleving in het verhaal

Voor mijn allereerste escaperoom was dit zeker een geweldige ervaring. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar deze escape room laat heel goed zien hoe een escape room moet zijn. HannaH heeft een leuk verhaal, moeilijke puzzels en een hoop mysterie. Al deze aspecten zorgen voor een erg goede sfeer tijdens het spelen. HannaH is zeker een aanrader om te spelen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in May 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  58:24 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica

 

Verstoppen voor Hannah!

Met een 4-tal inclusief ikzelf als redelijke nieuweling in deze escape room wereld waren we afgereisd naar een klein dorpje naast Breda. Hier doemt in de verte aan de rand van een bos en vliegbasis Gilze een klein huisje tussen allerlei moderne panden op. We konden hier makkelijk parkeren en de uitstraling maakte ons vrijwel direct nieuwsgierig. Eenmaal binnen werden we ontvangen door twee jonge dames die ons vriendelijk ontvangen. Je waant je daardoor ook echt meteen in die 1940 stijl, al het meubilair en de aankleding is passend.

Na een korte uitleg was het tijd om naar Hannah's kamertje te gaan. Zo gezegd gaan we op zoek naar een meisje van een jaar of 5 die zich terugtrekt in haar slaapkamertje. Het begin is hier daarom al erg leuk, zoiets heb ik echt nog nooit eerder gezien. Eenmaal binnen begon onze zoektocht. We waren wat aan het uitproberen met wie samen we welke puzzel konden oplossen. Doordat we nog niet veel speelervaring hebben kregen we op het juiste moment 1 a 2 keer een tip zodat we mooi door konden. Wij hadden op een gegeven moment ook echt de smaak te pakken en dan gaat het hier maar door, enorm gaaf!

Met uiteindelijk nog 1 minuut en 34 seconden op de klok kwamen we vierend en nog onder de indruk uit de kamer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:26 min


 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Marvin Marvin EscaperMember since: 2022 December 01 (41 rooms played)
Posted on: 2023 april 14

Toffe kamer met gaaf decor

Na een fijne Brabants onthaal gingen wij met best hoge verwachtingen opzoek naar hannah!

In een prachtige kamer vol goede decorstukken zijn wij lekker aan het puzzelen geweest in de wereld van hannah. Alles om haar terug te vinden!

De kamer heeft niet de moeilijkste puzzels maar heeft wel een goede beleving. Dit maakt het een hele toffe kamer die ook geschikt is voor minder hardcore puzzelaars.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede service
 • Beetje spannend
 • Decor

 

Max (4 rooms played)
Posted on: 2023 april 09

Echt top! Boven verwachtingen

Ik had de reviews gelezen over escape room HannaH en deze waren erg lovend. Met een gemiddelde scoren van boven de 9 hadden we al hoge verwachtingen, maar deze zijn zeker overtroffen. De verhaallijn en diversiteit in puzzels maakt het een top ervaring. We waren met een groep van 3 en dit ervaarden wij als zeer aangenaam. Ik zou hem aanbevelen (wat ik ook nu aan het doen ben)!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  56:30 min

 

Helemaal top

Mooi ( grote ) kamer.
Vandaag voor het eerst met mijn zoontje van 14 een horror gespeeld. En wat een schrikken. Haha maar een super toffe ervaring...


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2023

Played with 4 persons

Team: De Laatste Minuut

Escaped: Yes  10:41 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving

 

Nog nooit zo fijn gespeeld!

Fijne speelsessie met Hannah gehad. Ze heeft ons veel hoeken van Villa BreTil laten zien en die waren allemaal tot in de nopjes gedecoreerd. Gave introductie van de kamer waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. De Escaperoom bevat leuke puzzels en spellen waar iedereen wat kan doen. Gave effecten en vaak een wow! gevoel. De muziek neemt je mee in de sfeer en het verhaal en brengt spanning met zich mee. Na de Escaperoom nog een leuk praatje met de enthousiaste en gepassioneerde eigenaresse. We kunnen niet wachten om de andere kamers te doen.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:06 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

Load more reviews