Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Genootschap 5255

Bergen op zoom , The Netherlands

Open now

70 minutes

2 - 8 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews

More about Genootschap 5255

Er gaan de wildste geruchten over Genootschap 5255, volgens onderzoekers een samenzwering van 's wereld beste illusionisten. Al meer dan 100 jaar dient iedere illusionist die zich bij dit genootschap wilt voegen te bewijzen. Maar nu is deze kans aan jullie! Weten jullie alle geheimen van Genootschap 5255 te achterhalen en zo jezelf bij deze samenzwering te voegen? Blijf voorzichtig, want overal waar jullie komen heeft het genootschap ogen...


Themes

Adventure

Bank

Magic

Crime

Mystery

Properties

Airco available

Not suitable if pregnant

No wheelchair access

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

11 likes

99 visitors

83.3% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Kortemeestraat 18
4611TM, Bergen op Zoom
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

90 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Deze fantastische ervaring kun je niet in een zin verwoorden!

Deze kamer is van begin tot eind een fantastische beleving. Naarmate je verder in het spel komt, groeit de beleving alleen maar. De film die als basis voor het verhaal dient leent zich perfect voor deze escape. Een escaperoom vol verrassingen! En wát een techniek! Alleen daarvoor krijgen jullie al een dikke tien. Ook hier een walk trough the room en een fijn gesprek achteraf. Service is top, blikje drinken aangeboden gekregen! Enthousiaste en ervaren begeleiding! Ga zo maar door…. Alleen maar lof voor jullie en deze kamer!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Totaalbeleving
 • Service en begeleiding
 • Techniek
 • Decor en effecten

  Antal BekendamMarindeWepsie

sjephaniesjephanieJunior EscaperMember since: 2021 August 12 (38 rooms played)
Posted on: 2022 January 10

Aaaah, nu zie ik 't!

Op naar Bergen op Zoom, wat dan toch nog stiekem anderhalf uur rijden is, maar hey! Dat hebben wij natuurlijk over om weer twee kamers te spelen die op het verlanglijstje stonden. Met 6 man sterk gaan we een dappere poging wagen om ons aan te sluiten bij het genootschap. Wie weet vinden ze ons nog aardig ook.

Aangekomen op de (mooie) locatie kunnen we direct starten met spelen. Zoals in andere reviews benoemd haalt deze room zijn inspiratie uit de film 'Now You See Me'. Niet persé een must, wel leuk om deze van tevoren te (her)bekijken. In de kamer is lekker veel te doen. De aangereikte 70 minuten ga je zeker nodig hebben! We kunnen lekker allemaal tegelijk aan de slag en ik zie geen moment om stil te staan. De puzzels zijn origineel en je wordt gedwongen om passend in het thema te denken. Je hebt tenslotte wel te maken met een stelletje illusionisten. Een paar puzzels in het bijzonder vind ik erg creatief gevonden!

Qua decor betreft valt hier en daar nog wat te halen. Dit wordt tegen het einde wel steeds beter, dus je werkt echt ergens naar toe. Vooral het einde vond ik erg vet gedaan. Vergeleken met de Juwelier is hier wat meer nadruk gelegd op de beleving. Er zitten wat meer effecten in en er wordt nog meer gebruik gemaakt van licht en muziek. één staaltje techniek in het bijzonder vind ik helemaal geweldig. De vriendelijke host nam daarna ook uitgebreid de tijd om dit aan ons uit te leggen, dus dank daarvoor! Dat kan ik altijd waarderen.
Hoe of wat zou ik zeker zelf gaan ontdekken, wie weet hebben ze bij het genootschap nog plek ;)


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in December 2021

Played with 6 persons

Team: Verblauwkes

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer

  Drs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscaperMember since: 2021 November 28 (37 rooms played)
Posted on: 2022 January 10

Beter (te) laat dan nooit

Escape room nummer 33 alweer voor mij. Samen met mijn team ‘De Verblauwkes’ (6 personen deze keer) zijn we afgereisd naar het prachtige Bergen op Zoom om daar de twee escape rooms te gaan spelen van Escaperoom 0164.

Als ik ergens een hekel aan heb is het te laat komen. Meestal voel ik me dan zo bezwaard dat ik nog liever niet meer op kom dagen, dan dat ik met schaamrood op mijn wangen naar binnen moet. Het was deze keer niet anders. Drukte op de weg, moeite met parkeren… Ik voelde me ontzettend bezwaard toen ons deel van het gezelschap te laat binnen kwam. Hierom wil ik allereerst mijn dank uitspreken over de flexibiliteit van onze host. Ze bleef klantvriendelijk en benadrukte dat het niet erg was en dat het kon gebeuren. Ik kan me voorstellen dat ze ons wel kon schieten (terecht), maar ze uiten zich geruststellend richting ons, waardoor het schaamrood langzaam verdween en ik me meer op m’n gemak voelden. Echt ontzettend bedankt Escaperoom 0164 voor dit stukje vergeeflijkheid.

Uh-Hum! De kamer dan…
Ter voorbereiding hadden we de film (opnieuw) gekeken. Het is waar wat ze zeggen. De film voegt iets toe, maar is absoluut niet noodzakelijk om te kijken voor het spelen van het spel (wél leuk, dus kijk de film gewoon voordat je gaat!)
Het verhaal en het thema is super tof. Je missie is duidelijk; je moet bij dat genootschap! Altijd fijn als duidelijk is met wat voor ‘rol’ je een kamer in gaat en wat het doel is. Voor ons gevoel ging het wel lekker, we loste veel puzzels snel op. De puzzels zijn leuk, je kunt met meerdere puzzels tegelijkertijd doen, dus iedereen heeft zijn handen vol.
Op het moment dat we vastliepen, kregen we netjes op tijd een hint van onze voortreffelijke host (Ik slijm een beetje om alsnog het te laat komen goed te maken, maar het is weldegelijk waar dat we precies op tijd de goede hints kregen).

Hoe verder je in het spel komt, hoe leuker de aankleding wordt met een spectaculair gedecoreerd stukje aan het einden. Ten slotte gebeurd er zo’n beetje richting het einde iets heel bijzonders. In ons fanatisme om er binnen de tijd eruit de komen was het ons nog niet echt opgevallen, waardoor we de ‘wauw’ in de kamer zelf hadden gemist.

Gelukkig hadden wij het ‘wauw’-moment toen we uit de kamer kwamen en samen met de host de gehele kamer doorliepen. Ik vind dit altijd een groot pluspunt, als een host de tijd neemt om alles nog eens door te lopen en uit te leggen. Tip van mij: Let dus ook goed op tijdens het spelen, zodat je dit fraaie stukje magie niet mist, want het is echt een super gave toevoeging.

Al bij al: We hebben een super leuke tijd gehad in de kamer en als je in de buurt bent, moet je deze zeker doen!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Wij speelde de kamer met zes personen. Ik schat in dat het ideale aantal voor deze kamer vier óf vijf personen is. Er is genoeg tegelijkertijd te doen en persoonlijk vind ik zes altijd een beetje veel, maar het is te doen.
- Als je beide kamers speelt maakt de volgorde niet zoveel uit; ik vond beide kamer van een gelijkwaardig niveau en ze zijn allebei leuk om te doen.
- Kom op tijd! Doe die lieve mensen dit niet weer aan 😉
- Parkeren kan gewoon redelijk dichtbij, dus bekijk voor je gaat goed waar de mogelijkheden tot parkeren zijn en navigeer naar daar i.p.v. naar het adres van de escaperoom (sluit aan op de tip hierboven).

Escaperoom 0164 bedankt voor het bouwen van jullie mooie kamer. We hebben super leuke tijd gehad bij jullie.


7.5

Ambiance: 7.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in December 2021

Played with 6 persons

Team: Verblauwkes

Escaped: Yes


 • Vette magic trick ;)
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede service

  sjephanie

Niets is wat het lijkt...

We deden Bergen op Zoom aan om weer eens een kamer te spelen. Hoge verwachtingen hebben wij van deze kamer o.b.v. de reviews. De ontvangst is super, enthousiaste host (jawel met ervaring, dat is een pre), goede ontvangstruimte, leuke ligging middenin het centrum maar parkeren is geen probleem. En wat een feest, 70 minuten spelen.
De kamer is niet perse logisch en wij zitten duidelijk in de ervaren-escape-tunnelvisie want wij hebben moeite om de puzzels te vinden en op te lossen maar uiteindelijk gaan we er redelijk vlot doorheen. Geen wauw-factor voor deze kamer, maar de puzzels en techniek hierin maken wel wat goed. Het einde sprak mij niet heel erg aan, de laatste twee puzzels staan niet goed in verhouding tot de overige superleuke puzzels. Toch is er veel aandacht besteed aan de ruimten, de techniek en de hosting dus wij kunnen de cijfers zeker volgen. Goed te doen ook met twee personen en zeker een leuke ervaring. Met nog 2 minuten op de klok zijn wij tevreden spelers.


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in December 2021

Played with 2 persons

Team: AnJen

Escaped: Yes  68:02 min


 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede service
 • Logica volgden we niet altijd
 • Beleving

  Wepsie

Joyce Denyft (8 rooms played)
Posted on: 2021 November 29

Avontuurlijk spannend

Wat een ervaring (weeral)! Na onze eerste Escaperoom, hebben we direct de andere kamer geboekt, nog geen 3 weken later en deze kamer ging nog een stapje verder. Het ging boven onze verwachtingen uit, hebben ontzettend gelachten en met zes de tijd van ons leven gehad. 10 min extra in een kamer, lijkt niet veel, maar het heeft een meerwaarde!
De uitleg na de excaperoom vinden we steeds een grote meerwaarde. Je wordt heel persoonlijk behandeld, een service dat we bij geen enkele andere escaperoom ooit hebben gehad.
Spijtig genoeg zijn er hier geen kamers meer voor ons, maar wanneer er ooit een nieuwe kamer komt, zie je ons zeker verschijnen!
Dank je wel!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes  68:59 min

  Wepsie

ellen (6 rooms played)
Posted on: 2021 December 2

wat een ontzettend leuke kamer!

Met ons gezin, 6 volwassenen, deze kamer gespeeld. Wat een ontzettend goed doordachte, verrassende kamer is dit. De beste die we ooit gespeeld hebben! Mooie ruimtes, goeie raadsels die je niet één twee drie kan oplossen, maar waar je echt even de tijd voor moet nemen. Ook fijn dat deze kamer 70 minuten gespeeld kan worden. Die extra tijd hadden wij net nodig om er uit te komen.
Kortom; zeker een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  Wepsie

Toffe beleving: aanrader!

Deze kamer na lang wachten gister eindelijk mogen testen. We keken er enorm naar uit en zijn zeker niet teleurgesteld.

We zijn er van overtuigd dat het een vette beleving is als je de kamer gaat spelen, want dat was het tijdens het testen al! Hier en daar worden er nog wat dingen aangepast, wat alleen maar van toegevoegde waarde is voor de beleving. Als je de film gezien hebt, is het wel extra leuk om de kamer te spelen, omdat je veel elementen herkent (die trouwens heel tof verwerkt zijn in de kamer). De puzzels zijn goed bedacht en sluiten aan bij het thema van de kamer. Verder schrijven we maar niet te veel. Gewoon de kamer gaan spelen en zelf ervaren!

We hebben er echt van genoten en genieten nog na :-) Bedankt voor de gastvrijheid Antal en veel succes en plezier met het draaien van de kamer!


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Service!!
 • Leuke puzzels in thema
 • Toffe elementen
 • Herkenning vanuit de film

  Marinde

Chris (2 rooms played)
Posted on: 2021 December 19

Super beleving

Onze eerste binnen escaperoom, hebben we hier gedaan. Prachtig en tecnische super mooi uitgevoerd. Ook het gastheerschap was erg prettig. Zeker een aanrader voor beginners en gevorderden. We hebben verbaast gestaan van alle technische snufjes.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 8 persons

Escaped: Yes

 

simooonsimooonEscape ApprenticeMember since: 2021 November 15 (4 rooms played)
Posted on: 2021 November 15

Awesome room

This room is really worth doing, theres a lot of different puzzles as well a tasks to complete within the room and its really damn cool on the inside. Not great for someone struggling with mobility but otherwise very very cool.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:28 min


 • Greathost
 • Ambiance
 • Cool as heck
 • Exciting

 

IzamyIzamyJunior EscaperMember since: 2019 October 24 (12 rooms played)
Posted on: 2021 November 14

Gave kamer

Wat een mooie uitgewerkte kamer. Met veel plezier gespeeld!


8.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:24 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal

 

nonotononotoEscaperMember since: 2018 August 7 (36 rooms played)
Posted on: 2022 January 14

Toffe beleveniskamer

Veel te puzzelen en ontdekken.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  49:50 min


 • Beleving
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels

 

Rina Goris (5 rooms played)
Posted on: 2021 November 14

Uitdagend en verrassend!

Uitdagende escaperoom room vol met verrassingen. Super mooi in elkaar gezet. De makers hebben het niveau vd Juwelier zelfs overtroffen. Heel leuk het praatje achteraf. Een aanrader hoor. Wij kijken uit naar de volgende !


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in November 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Mario Geluk (15 rooms played)
Posted on: 2021 November 14

Leuke uitdagende escaperoom

De puzzels zijn van een goed niveau. Soms wel beter passend voor een wat gevorderde beoefenaar dan een beginner. Veel mooie technieken in deze kamer, bij ons haperde hier en daar wat. Dit is wel goed opgelost. Deze kamer is zeker aan te raden.


7.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 7.0

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  65:17 min

 

Team Narojoma (7 rooms played)
Posted on: 2021 November 13

Een verrassend spannende en uitdagende kamer

Fijne ontvangst door de gastvrouw, duidelijk speluitleg. De escape room is gebaseerd op de film Now you see me. Dus het kan helpen als je deze van te voren kijkt al is het maar voor de beleving.
In de kamer kom je verrassende en spannende elementen tegen. Zeker een aanrader dus..


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: No

 

eviandrieseviandriesJunior EscaperMember since: 2019 March 4 (41 rooms played)
Posted on: 2021 November 12

fijne kamer met leuke puzzels

Een kamer zoals wij ze graag spelen. Geen cijferslotjes, niet teveel 'zoeken', maar puzzels oplossen met al het materiaal dat je maar kan vinden. Er is genoeg te doen zodat je met meerdere je tegelijk kan bezighouden.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  65:25 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

devatudevatuJunior EscaperMember since: 2018 January 9 (65 rooms played)
Posted on: 2021 October 29

Top kamer en enthousiaste host

Deze kamer hebben wij met twee personen geboekt.
Na ontvangst konden wij onze spullen opbergen en de kamer in gaan dat begon met leuke intro. De kamer is namelijk gebaseerd op de bekende film Now You See Me. En hoewel het altijd risicovol is om een link met een film of serie te leggen (omdat het bij de echte fans van zo’n film of serie dan wellicht niet goed genoeg overkomt) , pakt het hier heel goed uit. Je hoeft de film dan ook niet gezien te hebben om de kamer succesvol uit te kunnen spelen.

Maar de subtiele verwijzingen zitten alleen al mooi weggewerkt in het decor, waardoor wij goed de tijd namen om te genieten van wat we zagen.

Na veel leuke thematische puzzels zat er voor ons ook echt een pittige puzzel tussen die wij zelf verkeerd deden. Maar door de experience was dat gauw weer vergeten.

Al met al een hele toffe must-play, waarbij je kan zien dat het door enthousiaste mensen is gebouwd.

Op het eind ook nog een leuke tour gekregen en daarna hebben we nog uitgebreid kunnen napraten met de gastvrouw die super enthousiast en vrolijk was.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  65:02 min


 • Puzzels
 • Decor
 • Enthousiaste host
 • Goede begeleiding

 

josettejosetteEscape ApprenticeMember since: 2021 October 27 (1 room played)
Posted on: 2021 October 27

super leuk

super leuk, en erg verrassend


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  67:21 min


 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzel
 • Goede service
 • Sfeer

 

Angela Vermeulen (2 rooms played)
Posted on: 2021 October 28

Leuke en verrassende escaperoom!!

Leuk onthaal, vriendelijke jongen en duidelijke uitleg voor we de escaperoom in gingen. Meerdere, verrassende kamers en leuke spellen maakten dat we met wat hulp net op tijd konden ontsnappen. Genoten!! Wat ons betreft is deze net iets leuker vanwege de "beleving" dan de andere kamer die hier ook te boeken is (juwelier).


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  69:12 min

 

Nuru&IsaNuru&IsaEscape ApprenticeMember since: 2021 October 14 (15 rooms played)
Posted on: 2021 October 15

Super leuk spel

Kamers zijn heel mooi en ook leuke puzzels om te spelen.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service

 

lmatlmatEscape ExpertMember since: 2019 November 11 (85 rooms played)
Posted on: 2021 October 9

Leuke kamer.

Heel leuke kamer om aan ons escapeweekend te beginnen. Leuk verhaal, aangename ontvangst en de toffe elementen zorgen ervoor dat deze kamer moet gespeeld worden.


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Team: De Kangoeroes

Escaped: Yes


 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Verhaal

 

Petra2Petra2Escape ApprenticeMember since: 2021 October 10 (1 room played)
Posted on: 2021 October 10

Geweldig

Prachtig opgezet! Goede uitleg. Goede hulp en wat een leuke beleving


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service

 

glennglennJunior EscaperMember since: 2020 September 14 (20 rooms played)
Posted on: 2021 December 8

Wat een ervaring, Geweldig!

Hele bijzonder ervaring, de kamer was echt geweldig.
Begeleiding was super!


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in September 2021

Played with 7 persons

Escaped: Yes  48:21 min


 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

 

jofemajofemaEscape ExpertMember since: 2016 November 26 (107 rooms played)
Posted on: 2021 September 27

Topkamer

De tweede kamer van vandaag. Na eerst de Juwelier van de onderwereld gespeeld te hebben en een lekkere lunch in het mooie centrum van Bergen op Zoom te hebben gegeten, was het de tijd voor het Genootschap.

De host die ons voor deze kamer ontving was van een andere orde :-) Wat een bevlieging en wat een fanaat. Heerlijk. Na wat uitwisseling van ervaringen moesten we toch echt aan de kamer gaan beginnen.

Ook deze kamer is weer prachtig in thema en vol met mooie techniek. Niet van die "kijk ons eens gave hoogstandjes hebben techniek" maar gewoon heel mooi weggewerkte, ondersteunende techniek.

Na afloop ook weer door de kamer gelopen met de host die zeer enthousiast vertelde over alle verwijzingen naar de film en wat leuke feitjes over de kamer zelf. En nog wat goede tips opgedaan over kamers die we ook echt moesten gaan spelen.

We hebben een heerlijke middag gehad in Bergen op Zoom.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 5 persons

Team: Team Zuid

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede service
 • Sfeer

 

Lotte (25 rooms played)
Posted on: 2021 September 26

Top escaperoom

Geweldige beleving van minuut 1 tot 70. Met geen woorden te omschrijven, speel hem zelf!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  68:03 min


 • Super leuke host
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Evelien (10 rooms played)
Posted on: 2021 September 26

10/10 would recommend!

Eye see you! Dit was echt een hele mooie en spannende escaperoom. Echt 10/10! Na het spelen kregen we zelfs nog extra uitleg over de kamers. Dat maakte de ervaring nog leuker. Twee jaar terug hadden we al ‘de juwelier van de onderwereld’ gespeeld, wat ook zeker een aanrader is. Als ze bij escape room 0164 nog een derde escaperoom gaan maken komen we zeker weer terug.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Escaped: Yes  60:59 min


 • Spannend
 • Origineel
 • Beleving
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede service
 • Sfeer

 

Marret (5 rooms played)
Posted on: 2021 September 19

Echt heel leuk!

Al diverse escape rooms gespeeld dit is toch wel echt de leukste tot nu toe!
Het verhaal, het spel en de verzorging erom heen is keurig geregeld!
Echt een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great