Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

60 minutes

2 - 6

11 year

Read reviews

More about Het Koninkrijk

De bewoners van het koninkrijk hebben je hulp nodig. Ze gaan gebukt onder een kwade kracht die zich ophoudt in een middeleeuws kasteel.
Verzamel je wapens en help ze!

Moeilijkheidsgraad: ***

Themes

Medieval

Properties

Airco available

Epilepsy risk

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

4 likes

89 visitors

100% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Dorpsstraat 37A
3641EA, Mijdrecht
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

35 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (238 rooms played)
Posted on: 2022 september 01

"I'ma get medieval on your ass"

Met een groepje van 4 personen zijn we vanuit het verre Brabant afgereisd naar Mijdrecht om twee escape rooms te gaan spelen bij Escape Mijdrecht. We trapte af met de kamer ‘Het Koninkrijk'.

Je kunt parkeren in de buurt van de escape room op een parkeerplaats met een blauwe schijf. De escape room is gevestigd midden in het dorp. De ontvangstruimte ziet er werkelijk waar super netjes uit. Er is een bar aanwezig, dus als je wat te vroeg bent óf na het spelen van het spel kun je hier lekker wat drinken.

We werden super vriendelijk ontvangen door onze gamehost (tevens eigenaar van de escape room), die ons zou begeleiden tijdens het spel. Door onze enthousiaste verhalen over andere escape rooms, wist hij gelijk dat we ervaren spelers waren en sloeg hij bij zijn instructie de standaard zaken over. Ik vind het altijd ontzettend tof als een gamehost goed op een groep kan afstemmen én dat gebeurde hier dus perfect 👌.

De introductie van het verhaal gebeurd vervolgens in de kamer middels audio. Dit deed me sterk denken aan een bepaalde Efteling attractie 😁…. Desalniettemin werd duidelijk wat het doel was voor ons en dat is altijd prettig. We moesten een vloek gaan verbreken in een middeleeuws kasteel. Dus dit keer niet ontsnappen, maar op queesten 🏰.

De kamer is super mooi gedecoreerd en gethematiseerd. Je waant je daadwerkelijk in een kasteel. Ik was hier erg van onder de indruk. Ook licht en geluid draagt bij aan de middeleeuwse sfeer.

De puzzels in de kamer zijn voornamelijk parallel, wat betekent dat je meerdere puzzels tegelijkertijd op kan lossen. Af en toe zit er een lineair stukje bij, waarbij je eerst het ene op moet lossen, voordat je door kunt met het volgende. Dit is prima in balans wat mij betreft. Niemand hoeft zich te vervelen in deze escape room.

De flow van de kamer is lekker. Je gaat van puzzel naar puzzel en de logica en de structuur is duidelijk. De puzzels zijn niet moeilijk en dus ook goed te doen voor bijvoorbeeld families óf minder ervaren escapers. Wij wisten met ruim een kwartiertje over de vloek te verbreken. Vervolgens konden we in de ontvangstruimte nog lekker wat drinken en ons opmaken voor de volgende missie 💪.

Al bij al; Een zeer mooi gedecoreerde kamer met een goede puzzelflow. Geschikt voor verschillende doelgroepen (voor ervaren spelers, onervaren spelers en families). Zeker een aanrader om te spelen als je in deze regio bent.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. bewegingsruimte op sommige momenten;
- Zowel leuk voor ervaren als onervaren spelers;
- Ook zeer geschikt als familiekamer, dus om met bijvoorbeeld een gezin te spelen.

Beste mensen van Mijdrecht Escape, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze toffe kamer. Wij hebben het erg naar ons zin gehad.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Flow
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Thematisering en decoratie
 • Licht en geluid

  mitch2304sjephanie

Leuke beginnerskamer

Niet minder dan 6 rooms op de planning deze keer:

Escape Mijdrecht
ISS
Het Koninkrijk
De Tempel van Hunahpu

Escape tales
Runaway train

escaperoom Nederland
De Laboratoriumkamer
De meisjeskamer

Starten deden we dus met de 3 rooms van Escape Mijdrecht.

Onthaal:
De escape room bevind zicht in een winkelstraat en is goed aangegeven.
Voor parkeren trek je voor de zekerheid best een paar minuten voor uit. In de buurt zijn parkings te vinden, maar het is niet echt een autovriendelijk centrum.

De ontvangstruimte is mooi en ruim, proper en veel licht.
De eigenaar Thijs ontving ons en had er ook voor gezorgd dat we de 3 rooms lekker achter elkaar weg konden spelen.
We hadden de eigenaar gevraagd om zelf de volgorde te bepalen, hij kent tenslotte zijn kamers het best. Persoonlijk denk ik dat ik zelf het Koninkrijk op 1 had gezet, dan het ISS en als afsluiter de tempel.

Kamer:

Met frisse moed beginnen we aan het Koninkrijk.
In tegenstelling tot het ISS krijgen we hier wel weer een verhaal mee. Dit gebeurd helaas in de kamer aan de hand van een stem.
Het decor staart naar ons toe en het is tof wat ze hier gebouwd hebben.
Na een redelijk vlotte start staan we in het kasteel wat opnieuw leuk is vormgegeven. Het is ff zoeken naar ons ritme en laat zoeken nu niet onze sterkste kant zijn 
De puzzels zijn niet bijster origineel maar wel passend bij het thema. Waar ik minder gelukkig van werd was de verwarring die de puzzel geven. Je kan al puzzel oplossen waar je op dat moment niks mee bent. En dat moet je ook doorhebben. Wij hebben dus puzzels meermaals opgelost terwijl ze in de praktijk al opgelost waren….
Ook was er een puzzel bij die we niet snel uit ons eigen zouden uitvoeren.
Erg jammer was ook dat de eindpuzzel geen puzzel was. Aangezien wij met 3 waren leek het van wel en dat is echt een gemiste kans.

Conclusie:
Misschien is dit wel de kamer om mee te starten. De moeilijkheidsgraad ligt lager als bij ISS. Doordat de puzzellijn verwarrend kan werken is het nuttig om je niet kapot te staren op iets en in jezelf te geloven. Misschien is dit wel een werkpuntje zodat je met geluid of licht beter aangeeft aan de spelers wat er juist gebeurd is na het oplossen van de puzzel.
De muziek draaide in een te korte loop en dat gaat snel vervelen.
Net als bij ISS en tof niet alledaags thema wat in de basis prima is alleen kan de uitwerking nog beter.

Ik zou deze kamer net als de andere met niet meer als 4 doen. Ervaren groepen misschien zelfs minder.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  prodigyMarieke

SirClaySirClayEscape GuruMember since: 2021 December 02 (168 rooms played)
Posted on: 2023 september 03

Mooie decoratie

Dit is een kamer die leuk is opgezet. Het is vooral een kamer die super veel aandacht aan de decoratie heeft besteed. Dat komt er heel mooi uit. Dit zorgt ervoor dat je goed in het verhaal word meegenomen.

De puzzels waren niet heel moeilijk. Is geen must maar in deze situatie had het wel een toevoeging geweest.

Een leuke kamer voor twee personen. Al met al genoten.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding

  Robin*

StanStanEscape LegendMember since: 2017 November 13 (302 rooms played)
Posted on: 2021 september 06

Leuke kamer voor gezinnen

De tweede kamer die we speelden op deze locatie, was het Koninkrijk. We stapten binnen in een erg mooi gethematiseerde kamer. Wanneer je echter op detailniveau gaat kijken, kan de afwerking soms beter. Al snel wisten we bijvoorbeeld wat we moesten doen, omdat we dat al ‘konden zien'. De flow in deze kamer is echter erg goed! Het is snel duidelijk wat er gedaan moet worden, waardoor we erg snel door deze kamer heen gingen. De kamer heeft verder een simpel thema en het verhaal is wat vlak. Het is een prima kamer voor gezinnen, voor gevorderde escapers wellicht wat gemakkelijk.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  Marieke

LennieLennieEscape ApprenticeMember since: 2022 December 10 (11 rooms played)
Posted on: 2024 may 11

Mooie middeleeuwse ervaring

Mooie kamer, goed in thema. Ook de puzzels sloten aan. Ik zou de kamer vooral aanraden voor de meer beginnende spelers. Hele leuke ervaring!


7

Ambiance: 10.0

Game experience: 6.0

Service: 7.5


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertMember since: 2020 February 24 (92 rooms played)
Posted on: 2024 march 31

De queeste

Wat fijn dat we spontaan een tweede escaperoom konden boeken! Van de tempel, door naar het kasteel. Gelijk werd uitgelegd dat het nu niet draaide om ontsnappen, maar om het oplossen van een queeste; ook leuk natuurlijk!

Terwijl we binnen het verhaal te horen kregen (waar ik Villa Volta vibes van kreeg overigens), konden we al het decor van het kasteel bewonderen. Dit hebben ze erg mooi gemaakt en ook binnen heb je het idee dat je in een Middeleeuws kasteel staat.
Het doel is ook direct duidelijk, wat de kamer erg concreet maakt.
Er zijn verschillende soorten puzzels die allemaal mooi aansluiten op het Middeleeuwse thema en we moesten op een moment ook even out of the box denken; altijd leuk als dat aan de hand is.
Mooi hoe, bij het einde van de escaperoom, het verhaal is afgerond.

Het hintsysteem bij de tempel vonden wij meer aansluiten bij de setting van die desbetreffende escaperoom, dit hadden we bij het kasteel minder, maar de manier van hints vragen vonden wij wél prettig.
Kortom: een mooie queeste voor twee spelers, of misschien voor een groep beginnende escapers.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in March 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

Mooi ingekleed!

Puzzels zelf niet super bijzonder, maar inrichting neemt je helemaal mee in het verhaal.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in January 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving

 

Robin*Robin*Escape ExpertMember since: 2020 January 19 (137 rooms played)
Posted on: 2023 september 02

Royals

Vandaag 2 kamers bij Mijdrecht gedaan. Als eerste stond deze kamer op de planning. Bij binnenkomst waren we erg verrast door de aankleding van de kamer. Het decor is super mooi gedaan. De puzzels waren erg leuk.
Voor beginnende escapers kan je deze met 4 spelen, maar voor de ervaren escapers is dit juist een hele leuke kamer voor met zn 2en.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in September 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Logica

 

The_FoxThe_FoxJunior EscaperMember since: 2022 November 27 (17 rooms played)
Posted on: 2023 december 18

Zeer leuke escape room!

Met een gezelschap van 4 deze kamer gedaan (2 ervaren en voor 2 was het de eerste keer). Door de diversiteit aan puzzels is er voor zowel de eravaren als onervarge escaper voldoende te puzzelen! Het niveau is 3 sterren en daarom ook zeer geschikt voor spelers die nog nooit of weinig escape rooms hebben gedaan. De aankleding is zeer goed. Daardoor zit je vanaf het moment dat je de escaperoom instapt direct in het verhaal.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Beleving

 

Marvin Marvin Escape ExpertMember since: 2022 December 01 (103 rooms played)
Posted on: 2023 april 02

Mooie kamer

Altijd leuk om naar deze locatie te gaan. want alle kamers van dit bedrijf zien er top uit!

Eerlijk is eerlijk … het is niet de moeilijkste kamer maar decor en puzzels zien er top uit en zijn zeker origineel.

Host is altijd mega aardig en neemt zeker de tijd voor je.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in April 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Great service
 • Ambiance
 • Great host
 • Echt een mooi decor
 • Original
 • Great price
 • Niet een mega lastige kamer maar zeker de moeite

 

Tijn10Tijn10Escape GuruMember since: 2022 February 12 (141 rooms played)
Posted on: 2023 march 21

Trek ten strijden en verbreek de vloek!

Afgelopen zondag gingen we weer op pad om 2 escaperooms te spelen bij escape Mijdrecht. Als eerste speelde wij Space lab. Deze beviel ons zeer goed dus met vertrouwen betraden wij het koninkrijk. De kamer is prachtig aangekleed en alles draagt bij aan de sfeer. De opdracht is na een kleine introductie duidelijk. Verbreek de vloek!

Voor ons gevoel was deze kamer wel wat aan de makkelijke kant. Er zitten weinig puzzels in die ook nog is parallel op te lossen zijn. Maak je dus een goede team verdeling en los je de puzzels relatief snel op sta je dus gewoon met 21:44 over buiten en dit was in vergelijking met het Space lab wel heel veel. Daarom is deze kamer perfect te spelen met het gezin maar zou ik met wat meer ervaren spelers een max aanhouden van 3/4 personen. Al met al een super mooi aangeklede kamer waar wel meer puzzels in hadden mogen zitten. Hopelijk verschijnt Space lab binnenkort ook op escapetalk want hier heb ik veel lovende woorden over.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  38:16 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Decor
 • Weinig puzzels

 

Mooi decor

We spelen zowel Het koninkrijk als Space Lab op deze locatie.
Thanks dat we nog last-minute mochten komen :)

Ontvangst:
De ontvangstruimte ziet er gezellig uit en er is een verassend goed horeca aanbod. Deze eigenaar heeft een goede smaak wat drankjes betreft!

Kamer:
De eerste indruk was top. De eerste ruimte ziet er onwijs mooi uit. We waren zelf misschien iets te creatief aan het begin, maar we hadden daarna gelukkig door wat wel de bedoeling was....
De kamer word qua aankleding iets meer ''basic'' richting het einde van het spel. Maar wat vooral (bij beide kamers) opvalt is hoe netjes alles eruit ziet. Nauwelijks beschadigingen of gebruikspoten. Alles is super netjes en goed onderhouden. Dat is echt een enorm pluspunt!!!

De puzzels waren voor ons misschien wat te makkelijk en niet echt vernieuwend. Wel een originele manier van een nieuwe ruimte ontdekken, daar onderscheiden ze zich dan toch weer mee.
We stonden al redelijk snel weer buiten. Niet erg, maar ik had hier toch nog 1 of 2 puzzels extra gehoopt.

Conclusie:
Zeker een leuke kamer om te spelen dus zet hem lekker op je wishlist!
Speel als je ervaring hebt met 2 a 3 personen. Minder ervaren, speel dan met 4 a 5 personen.
Puzzels zijn redelijk doorsnee maar wel mooi in thema en goed verzorgt!

Thanks voor de leuke avond!!!


7.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  38:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Logica
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

Super kamer voor beginners!

De mogelijkheid om te parkeren was voor ons ruim aanwezig, zeker gezien we last-minute en in de avond langskwamen om te spelen. Dank daarvoor!

De aankleding van de kamer is heel erg mooi. Vanaf hef moment dat je binnenstapt is dat al meteen duidelijk. Wat ook meteen duidelijk is, is het verhaal. Het is duidelijk wie je bent als je binnenkomt, het is duidelijk wat je hier komt doen en wat je doel is.

De puzzels zijn leuk en divers, zeker als je dit als een van je eerste kamers speelt.

Het hintsysteem werkt heel fijn en is ook een fijne stem om naar te luisteren.

Na met de recordtijd tot nu toe van dit jaar ons doel bereikt te hebben, kregen wij om deze reden ook een klein presentje. Leuk!

Al met al zeker een aanrader voor de wat onervaren escaper en families, zeker ook voor die prijs. We hebben absoluut genoten en komen snel terug om de andere drie kamers te spelen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  38:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede prijs!
 • Diversiteit

 

WesliusWesliusJunior EscaperMember since: 2024 April 14 (10 rooms played)
Posted on: 2024 april 15

Leuk

Het was een leuke escape room. Met hele mooie aankleding. Echt een aanrader!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  60:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Valerie98Valerie98EscaperMember since: 2022 March 25 (103 rooms played)
Posted on: 2022 september 24

super leuke kamer + goede aankleding!

Onwijs genoten gisteravond van onze lastminute kamer! Super fijne host,
mega leuke aankleding en een fijne flow!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  39:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede prijs

 

mitch2304mitch2304Escape MasterMember since: 2018 November 26 (213 rooms played)
Posted on: 2022 november 06

Strijd tegen het kwaad

Het decor in deze escape vond ik echt goed uitgewerkt! Vooral het begin is een lust voor het oog!

We waren met 4 personen en ik ben bang dat dat wat teveel is. Als je met 2 bent heeft iedereen wat te doen, maar met 4 sta je toch op elkaar te wachten.

Een prima escape met leuke puzzels en een aardige eigenaar


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Wat veel 4 personen

 

maaike_blomsmamaaike_blomsmaEscaperMember since: 2020 September 26 (35 rooms played)
Posted on: 2022 august 08

Water? Water!

Bij @escape.mijdrecht hebben wij het Koninkrijk gespeeld. Toen de deur dicht ging waren we echt in een andere wereld.
De kamer is ontzettend mooi gemaakt. De aankleding overtrof onze verwachtingen.

De puzzels zouden zo in de tijd van Middeleeuwen kunnen. Helemaal passend bij het thema.
Verrassend genoeg had Tygo (11 jaar) een aantal puzzels beter door dan de volwassen. Een kamer die dus ook goed met beginnende pubers kan.

Wij komen zeker terug voor een andere kamer.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving

 

slinger13 slinger13 Escape LegendMember since: 2020 November 02 (254 rooms played)
Posted on: 2023 january 31

Prima vermaakt

Leuke kamer met een mooi decor . Leuke puzzels met van alles en nog wat . Van denken doen en zoeken . Begin van deze kamer vonden wij erg mooi .


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  52:13 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterMember since: 2018 December 31 (266 rooms played)
Posted on: 2021 september 26

Mooie, leuke kamer

Kamer is erg mooi en leuk om te spelen. Voor ervaren escapers wel wat makkelijk.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  34:39 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendMember since: 2018 October 07 (352 rooms played)
Posted on: 2021 september 26

Zeer mooie aankleding

De kamer is qua aankleding echt helemaal af. Alleen voor de meer ervarener speler helaas te weinig puzzels/ uitdagingen en stonden we al vrij snel buiten.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  34:39 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

macdufmacdufSenior EscaperMember since: 2019 July 09 (135 rooms played)
Posted on: 2021 august 30

Wat een prachtige kamer!

Wij wilden graag op 1 dag alle drie de kamer spelen op deze locatie en met een beetje medewerking van onze gamemaster en een beetje schuiven met tijden, was dat geen enkel probleem. Ook wilden we graag de kamer spelen in een geadviseerde volgorde en ook dat was geen enkel probleem.

We zijn dus begonnen in het Koninkrijk en vanaf het moment van binnenstappen in deze kamer, ben je in een andere wereld. Wat een geweldig mooi uitgevoerde kamer en met zoveel details. Deze kamer is echt met passie en liefde gebouwd!!
Als ervaren spelen liggen je eisen gewoon hoger en wil je graag in een andere wereld stappen en dat is hier zeker het geval.
Alles is in het thema ondergebracht en wij hebben niets gevonden wat het thema zou kunnen onderbreken. Er is geen klok en zelfs het hintsysteem is in het thema verwerkt; top!
De puzzels zijn van een goed niveau en natuurlijk heb je soortgelijke puzzels ergens anders gezien, maar dat maakt het niet makkelijker (misschien soms moeilijker om dat je aannames gaat doen).

Wij hebben hier met 2 echt een geweldig leuk uurtje (iets minder ;-) ) doorgebracht en raden deze kamer zeker aan...


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 2 persons

Team: Rexduo

Escaped: Yes  52:35 min


 • thema geweldig doorgevoerd
 • prachtig gemaakt met veel passie
 • leuke puzzels

 

WouterWouterEscape ExpertMember since: 2021 August 11 (109 rooms played)
Posted on: 2021 august 19

Complete beleving

Vanaf het begin waren we al ondergedompeld in de sfeer van de kamer. Dan denk je al aardig wat kamers gespeeld te hebben, begin je toch weer bij 0. Voor ons gevoel hebben we aardig wat hints gekregen, dat bleek achteraf best mee te vallen. Fijne details: Geen aftelklok en een creatief hint-systeem. De uitstraling van de kamer is top, de puzzels zetten je goed tot nadenken. Er had hier en daar nog wel een puzzel tussen gemogen maar aan de andere kant leek het alsof we al veel langer bezig waren.

Je merkt dat de eigenaar hier enorm veel moeite en passie in heeft gestoken, dat brengt de kamer echt tot leven. Met een aantal leuke verwijzingen naar andere bekende verhalen en sagen is dit zeker de moeite waard!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  48:44 min


 • Mooie details
 • Meeslepende verhaal
 • Prettige, mooie ontvangst

 

xanderxanderJunior EscaperMember since: 2021 August 17 (19 rooms played)
Posted on: 2021 august 17

Geweldig

Bij binnen komst werden ik en mijn team vriendelijk ontvangen. Het zag er mooi en verzorgd uit en je kon er even iets drinken voor je begint als je zou willen. Daarna kregen we netjes de uitleg en werden we naar de kamer gebracht. Daar begon de echte magie. Op het moment dat je de kamer in stapt voelt het echt net of je in de middeleeuwen beland en word je echt mee gesleept in het verhaal. Echt een top kamer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Decor
 • Sfeer
 • Originele puzzels
 • Niet te moeilijk en niet te makkelijk

 

Mooie kamer met leuke opdrachten

Als je de kamer binnenkomt zie je meteen dat er veel werk heeft gezeten in het maken van deze kamer. Hij is dan ook prachtig. De opdrachten zijn helemaal in het thema en leuk om te doen. Misschien wel wat makkelijk en daardoor meer voor de beginnende escaper, maar ook voor de ervaren escaper wel een aanrader voor de belevenis op zich. En leuk om dan als doel te hebben de high score te verbreken.
Een tip zou nog wel zijn om een leuke foto aan het eind te maken en de tijd ook op de seconde nauwkeurig bij te houden.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  29:00 min

 

Andre (60 rooms played)
Posted on: 2021 june 30

Hele leuke en mooie kamer

Prachtig decor , vooral het begin :) leuke puzzels en prima host . Last-minute gebeld en konden gelijk terrecht voor beide kamers . Altijd prettig


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Decor (begin is prachtig !)
 • Puzzels
 • Host

 

SaskiaSaskiaJunior EscaperMember since: 2019 December 15 (29 rooms played)
Posted on: 2021 june 27

Mooie, leuke kamer!

Erg leuke kamer, heel mooi gebouwd met oog voor detail.
Geen schermen begin ik persoonlijk steeds meer een voordeel te vinden.
Leuke, originele puzzels, redelijk duidelijke flow en leuke technische snufjes.
Type puzzels wel vaker gezien, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

Voor mij persoonlijk geen top-3 kamer, wat overigens zeker niet wil zeggen dat je deze kamer moet overslaan!
Ik houd persoonlijk iets meer van de spanning en het idee dat je word opgejaagd, dat heb ik hier niet beleefd. Maar voor mensen die geen fan zijn van extreme druk of schrik effecten; zeker doen deze kamer!
Ontvangst ook gezellig, leuke ruimte om een drankje te doen.
Erg benieuwd naar de nieuwe kamers van dit bedrijf!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Mooi gedecoreerd
 • Leuke host
 • Leuke technische puzzels (sensoren etc)

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great