Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Bloody Mary

Amersfoort, The Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

15 year

Read reviews

More about Bloody Mary

You’ve probably heard of the legend of Bloody Mary. There are many variations of the story, one of which is that years ago, Mary was a Sister at the monastery. Some say that her vengeful spirit left the monastery a long time ago. They are wrong… Say her name three times in front of the mirror and Bloody Mary will appear. With dreadful, bloodcurdling consequences.

Bloody Mary.. Bloody Mary.. Bloody Mary.. Does this ritual really summon this dark, afflicted spirit? Or is it fear-driven imagination that tricks the believers? There’s only one way to find out. Curious? If you’re brave enough, enter the room and unravel the mystery of Bloody Mary, but be warned: you will never be the same again!

You were all at the convent school and played a game to evoke Bloody Mary. After that, your classmate Amy disappeared without a trace.

Even now, after all the years that have passed, you are still plagued daily by nightmares, anxiety and guilt: it’s time to find out exactly what happened and at the same time stay out of Bloody Mary’s hands.


Themes

Horror

Kids

Mystery

Thriller

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Statistics

135 likes

617 Escapetalk visitors

87.7% escaperate

Website

Visit website

Address

Daam Fockemalaan 22
3818 KG, Amersfoort
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

367 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertMember since: 2018 January 6 (147 rooms played)
Posted on: 2018 February 24

Deze had ik niet verwacht, maar WOUW!

Ik dacht een escaperoom in een gebouw wat leeg staat, meestal is dat niet zoveel.
Maar deze kamer echt WOUW. Wat een hoop puzzels, veel samenwerking en veel dingen tegelijk. Veel ruimte, mee genomen in de sfeer en die sfeer is wel echt eng. Je moet er wel tegen kunnen want de spanning wordt goed opgebouwd.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2018

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • special effects
 • verhaallijn
 • aankleding
 • Ruimtes
 • BBBRRR ENG

  smits66wvv85

bobbieebobbieeJunior EscaperMember since: 2020 September 11 (8 rooms played)
Posted on: 2021 October 1

Bloody hot

Dit was ons eerste bezoek aan RockCity Escape. Toen wij op de locatie aankwamen schoot de spanning er direct in. We hebben laat op de avond geboekt dus het was al donker toen we aankwamen. Dit zorgde gelijk voor een spannende/enge sfeer. We konden de exacte locatie van de escape room niet direct vinden. Google maps geeft helaas de verkeerde locatie aan dus we hebben een aantal rondjes gelopen. Wij hebben later op de site gekeken en daar staat het gelukkig wel duidelijk op.

Toen we eenmaal in de ontvangst ruimte zaten, ontmoette we de host. Die zat goed in zijn rol en zette echt een bepaalde sfeer neer. We kregen na een uitleg over het klooster en zuster Mary nog een intro filmpje te zien. Dit was erg leuk gedaan.

Na het filmpje mochten we de kamer in. Het puzzelen kon beginnen. Je kon meerdere puzzels tegelijk doen. Dit was fijn aangezien we ons team zo konden opsplitsen en iedereen wat te doen had. Het waren vermakelijke puzzels, maar niet heel mind blowing. Sommige puzzles waren wel wat uitdagend. Het finale spel was voor ons niet helemaal duidelijk. Als we geen hint hadden gehad dan waren we er niet uitgekomen. Nu waren we met nog 7 seconden op de klok ontsnapt! Ik ben blij dat de hint net op tijd kwam.

Verder vond ik het decor echt heel mooi gedaan. Veel beter dan in sommige andere 1.0 kamers. Daarnaast vond ik de kamer niet eng, wel af en toe wat spannend. Ook vond het ik erg warm in de ruimtes.. dat was wel een klein minpuntje.

Toen we de kamer uitkwamen konden we gezellig nakletsen met de host. Ook bood hij aan om een foto van ons te maken, erg leuk. We vonden het wel jammer dat er niet is aangeboden om wat te drinken. We hadden al meerdere keren aangegeven dat we het erg warm hadden.

Al met al een fijne ervaring gehad. We komen zeker terug om de andere kamers te spelen!


Response by Rock City Escape

2021 October 1

Hi Bobbiee, Bedankt voor je review en je mooie rapportcijfer, leuk! Ons hele klooster heeft inderdaad 1 huisnummer, dus wanneer je blind op je navigatie rijdt kom je uit bij de hoofdingang. Kijk je echter op Google Maps, dan zie je wel de pin precies op de plek waar je moet zijn. Ook zijn op het terrein bewegwijzeringsbordjes aanwezig en daarnaast leggen we in de bevestigingsmail, die je ontvangt na reserveren, uit dat onze ingang aan P4 zit. Gelukkig is het een mooi terrein en was het voor jullie dus een fraaie wandeling. :) Je opmerking over de drankjes begrijp ik niet helemaal: er is in onze ontvangstruimte een koelkast aanwezig, waarin de drankjes te zien zijn, met daarnaast een kast vol glazen en kopjes. Vrijwel onmogelijk om over het hoofd te zien. Het is dus vrij duidelijk dat er wat gedronken kan worden, maar dat gaan we uiteraard niemand opdringen. Als jullie hebben aangegeven dat jullie het warm hadden, had de host inderdaad even kunnen vragen of jullie wat verkoeling nodig hadden. Ik zal onze mensen instrueren nog duidelijker op de signalen van onze gasten te letten. Bedankt voor je feedback, we gaan ermee aan de slag. Groet! Rock City Escape


8

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.0

Service: 7.5


Played in September 2021

Played with 4 persons

Team: Moesmakende hakkers

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer
 • Geen gelegenheid gehad om te drinken
 • Erg warm in de kamers

  janmaatjan

cobrakjanuscobrakjanusJunior EscaperMember since: 2019 March 31 (16 rooms played)
Posted on: 2019 October 10

Wauw!

Wat een ervaring, ik als horror fanaat vind dit een gruwelijke lokatie!
Creepy gebouw!
Personeel is een dikke 10 waard. aardige gast en goed in zn rol!
puzzels waren echt gebazeerd op de puzzel en waren lekker pittig!
Wij hebben het gehaald en hadden nog wat tijd over een ruime 6 min. dacht ik.
Of ik deze escaperoom aan zou dragen? dikke ja! maar wel met enige ervaring is wel mijn advies.
Al met al een plezierige Avond! (owja wij waren er 's avonds, wat de sfeer net iets spannender maakt!)


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • moeilijkheid
 • thematische puzzels
 • personeel

  wim_schoonenberg

Een donker avontuur.

Op 5-6-7 april waren we voor een weekend in de Efteling met de familie. Dat leest als 3 avonden een kans om escape rooms in de buurt te doen bij mij en zo geschiede...
Vrijdagavond : Boshut 17 - Locks & Keys
Zaterdagavond : Outbreak - Epic Escape
Zondagnamiddag : Bloody Mary - Rock City Escape
Zondagavond : Se7en Sins - Breackout Room

Hoe vermoeiend dat het uiteindelijk ook was, het was de moeite waard.

Op zondag begonnen we met een kamer waar ik al heel lang naar uitkeek, Bloody Mary.

Onthaal :
Qua locatie kan deze kamer wel tellen. een room over een wraakzuchtige non gevestigd in de kelder van je raad het nooit, een supermarkt. Nee grapje, in de kelder van een voormalig klooster.
De ontvangstruimte is lekker authentiek en volledig in het godsdienstig thema, heerlijk. Goed wat puzzels op tafel en de mogelijkheid tot een drankje.
Helaas voor ons stond de dame er alleen voor waardoor we een beetje aan ons lot werden over gelaten.
Het was jammer genoeg zo een geval van aankomen-spelen en vertrekken en dan ben je blij dat je niet speciaal een uur in de auto gezeten hebt hiervoor. Ow wacht, dat hebben we wel gedaan.....

Kamer :
Maar we komen natuurlijk voor de kamer in kwestie. De nr. 9 in de top 10.
Na een korte introductie waar we ons bevonden en een filmpje over het verleden van Mary konden we aan onze zoektocht beginnen.

Net zoals in de vorige kamers dit weekend vonden we vrij snel een opbouwende flow. De kamer zelf begon rustig, maar naar mate dat je meer details over Mary ontdekte, werd het ook enger en werd je meer opgejaagd. Iemand wilde niet dat de waarheid naar boven kwam.
Ja er waren redelijk veel cijfersloten, maar dat stoorde mij niet. Zeker in het begin waren er redelijk veel puzzels die je mooi naast mekaar kon oplossen. Kwam je op een moment dat het niet zo was, had je elkaar weer nodig.
Verder vond ik het hintsysteem geweldig. Als je in de verkeerde richting aan het zoeken bent, lacht Mary je uit. Zo weet je al zonder echte hint dat je het anders moet aanpakken, geweldig gedaan.
De finale is erg tof, wat vooral goed is, is dat je weet dat je met de finale bezig bent.
Verder werd er uitgebreid gebruik gemaakt van licht en geluidseffecten, doe en denkpuzzels en de kans om apart te werken en net samen te moeten werken en dat is alles wat je wilt in een kamer.

Conclusie :
Absoluut zijn plaats in de top 10 waard. Of ik hem nu gehaald had of niet, dit was een zeer leuke ervaring.
De afwerking, thematisering, effecten , verhaal en puzzels waren heel erg goed. Ik kijk uit naar hun nieuwe kamer Soup du jour ( ergens deze zomer)
We vonden het jammer dat de mevrouw er alleen voor stond en dat we aan ons lot werden over gelaten voor en na de kamer, maar daar kon zij op dat moment niks aan doen.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.5

Service: 8.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • begeleiding
 • thematisering
 • puzzels
 • verhaal + setting
 • ontvangst + napraten

  silkebeerends

Steven (12 rooms played)
Posted on: 2018 September 20

De beste tot nu toe!!

Wij zijn met onze vaste club escape fanaten naar Bloody Mary geweest. Ik beweer niet dat wij ondertussen heel wat gewend zijn maar deze kamer oversteeg onze verwachtingen. De sfeer wordt al gelijk duidelijk als je het klooster nadert. Een verlaten en verouderd gebouw doemt op uit de bossen. Binnen voelt het ook kil aan. Gelukkig is onze host allervriendelijkst en begeleidt ons door de kelders van het klooster. De kamer zit geweldig in elkaar en er moeten best veel puzzels opgelost worden. Dit wordt je lastig gemaakt door de angstige momenten die voorbij komen. Stalen zenuwen is een must voor deze kamer!! We zijn binnen de tijd ontsnapt met behulp van een paar hints. Na afloop hebben we nog gezellig nagepraat met onze host en we hebben erg gelachen om onze capriolen in de kamer. Ik vond het een geweldige ervaring en ik zal deze kamer absoluut aanbevelen.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Het verhaal van de kamer is heel goed
 • Het is soms erg donker

  femke_cooijmans

JessicavvJessicavvJunior EscaperMember since: 2021 October 3 (14 rooms played)
Posted on: 2021 October 3

Geweldige gave kamer

Wij hebben gisteravond de escape room bloody Mary gedaan. Nog voordat we de kamer ingaan zit de sfeer er goed in. De puzzels zijn afwisselend en leuk en met af en toe een kleine hint wordt je goed verder door het spel begeleidt. Spannende momenten wat de kamers nog leuker maakt. Op het eind was het nog even stressen om de kamer op tijd te gaan halen, maar met 1 seconden nog over op de klok, mogen wij toch echt zeggen dat wij het gehaald hebben! Deze kamer zou ik zeker aanraden, spannend verhaal, leuke afwisselende kamers en de sfeer is top! Wij komen zeker terug voor het vervolg.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Annet (3 rooms played)
Posted on: 2021 September 29

Geweldig!

De sfeer grijpt je al bij de keel bij binnenkomst. Goede host die geweldig in zijn rol blijft. Kamer was spannend om te spelen


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: No

 

MarkWegMarkWegEscape ApprenticeMember since: 2021 September 18 (6 rooms played)
Posted on: 2021 October 3

Old scool experience!

Wat een beleving! Het parkeren in de schemering, de een beetje verweesde voorgangers die nog aan tafel zitten en de ontvangst. Of begon het daar al? Op een fantastische locatie is deze old scool escaperoom (of zou ik het niet zo moeten noemen?) in staat om je vanaf het allereerste begin mee te nemen in het verhaal van Bloody Mary. Intelligente en afwisselende puzzels, veel samenwerking en regelmatig ooh-s en aah-s als weer iemand in het gezelschap onder de indruk is van een vondst. Mooie effecten, spannende beelden en zeer goede begeleiding in de kamer. Wat moet het een feest zijn om mensen hier bezig te zien als begeleider.
Na afloop hartelijk napraten, tot de volgende bezoekers zich melden. Het is bijzonder om te weten waar zij zich in gaan begeven!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in September 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Johan van UdenJohan van UdenJunior EscaperMember since: 2018 January 9 (25 rooms played)
Posted on: 2021 September 27

Adembenemend spannend!

Horror en alles wat daar bij hoort als het over geesten kleine meisjes etc. gaat is echt niet mijn ding... En ik heb lang getwijfeld of ik wel naar binnen moest gaan....

Maar wat ben ik blij dat ik me heb laten overhalen!!! Wat een sfeer, vanaf het moment dat je binnenkomt en ontvangen wordt door een ijzige non totdat je weer buiten staat en zeker de eerste nacht met een oog open in bed ligt ;)

Erg sfeervolle kamer, logische flow waardoor je geen moment echt stil valt in het spel met het idee "wat moet ik nu weer zoeken/oplossen/vinden" Dat speelt erg fijn.

Dit is echt een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  44:00 min


 • Great host
 • Logic
 • Storyline
 • Great service
 • Ambiance

 

perryperryEscape ExpertMember since: 2017 October 17 (138 rooms played)
Posted on: 2021 September 26

Mary , Mary , Mary

Bloody Mary stond al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje vanaf de dag dat ik begon met escapen. Helaas is het er nooit van gekomen om de kamer eerder te spelen dus ik was extreem blij dat het nu eindelijk zover was. Toch was er wel een beetje angst dat de kamer zou tegenvallen aangezien hij al wat jaartjes open is en de escape scène echt wel flink vooruit is gegaan in de afgelopen jaren. Maar aangezien deze kamer echt wel een all time favorite is binnen de escape community moest deze gespeeld worden. Om maar meteen met de deur in huis te vallen kan ik zeggen dat deze kamer na al die jaren nog steeds mee kan met de top kamers in Nederland. Uiteraard kom je slotjes en sleutels tegen maar in deze kamer is dit absoluut geen probleem maar versterkt het alleen maar de sfeer. Je bent in een klooster en je verwacht dat alles sober is en donker en verouderd. Dit past dus gewoon uitstekend in het thema. De aankleding en de sfeer versterken de kamer en het is constant spannend zonder dat het echt eng wordt. Het mooie van deze kamer vind ik dat het me nog steeds wist te verbazen ondanks de vele kamers die ik al heb gespeeld en de jaren dat deze kamer al open is. Ik heb werkelijk heerlijk kunnen puzzelen en het verhaal was duidelijk en werd perfect afgesloten met de eind puzzel. Ik had deze kamer echt niet willen missen en rock city is dus echt een top locatie met 2 hoogwaardige kamers welke je allebei echt gespeeld moet hebben. Ook als je een stukje moet rijden om naar Amersfoort te komen zal je zeker niet worden teleurgesteld!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in September 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  49:21 min


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

 

Steffy RoosSteffy RoosEscape ApprenticeMember since: 2021 July 11 (7 rooms played)
Posted on: 2021 September 19

Ontzettend mooi (en creepy)

Heel tof, puzzels zitten goed in elkaar, hadden nog maar 2 minuten over met z'n tweeen dus flink aan de slag geweest haha. Mooi verhaal, soms wel echt even geschrokken! En heel tof in zo'n klooster!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.0


Played in September 2021

Played with 2 persons

Team: Jelle & Steffy

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal
 • Sfeer

 

FransFransEscape ApprenticeMember since: 2018 September 8 (6 rooms played)
Posted on: 2021 September 21

Van A tot Z top

Van ontvangst tot einde helemaal goed. Ontvangst was verrassend goed, kamer zat helemaal goed in elkaar met diversiteit aan puzzels. chapeau! We kijken uit naar de derde kamer op deze locatie!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

janmaatjanjanmaatjanJunior EscaperMember since: 2020 September 11 (10 rooms played)
Posted on: 2021 October 5

Op het nippertje

Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary. We hebben het overleefd. Voordat we bij de escape aan kwamen hebben we in het donker rond gespookt over het terrein om de ingang te vinden. Uiteindelijk toch maar even op de website gekeken waar we nou naar binnen moesten. Bij binnenkomst werden we begroet door een acteur, iets waar onze groep altijd intens over cringed (bij andere escape rooms is dit namelijk nog wel eens iets over the top). Maar gelukkig viel het hier wel mee, naast een enge blik hier en daar konden we het acteerwerk waarderen.

In het begin van de kamer voelde we ons heel erg zoekende over wat we nou moesten doen en waar we moesten beginnen. Er was hier geen rode draad waar je moest beginnen (voor ons gevoel), we voelde ons een beetje verloren.
De puzzels waren uitdagende en vereisten soms wat (logisch) denkwerk. Een deel van de puzzels passen goed in het thema maar een aantal staken een beetje af tegenover het (klooster)thema van de kamer. Ook liepen we lang vast op een puzzel omdat we een stukje niet goed af konden lezen, iedereen uit het team had gekeken maar kwam met dezelfde conclusie terug. Uiteindelijk hebben we hier voor een hint gekregen en konden we eindelijk door.

De ruimtes zelf waren goed bedacht, en we waren aangenaam verrast door het decor. Een van de ruimtes had echt een wow factor, dit hadden we bij andere escape rooms nog nooit eerder gezien.

Al met al hebben wij ons zeker vermaakt bij deze escape, we hebben tot het einde gestreden om aan de vloek van Bloody Mary te ontsnappen en dit is met nog maar 7 seconden op de klok gelukt.


7

Ambiance: 7.5

Puzzles: 6.0

Service: 6.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Team: Moesmakende hakkers

Escaped: Yes


 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Spannend
 • Originele ruimtes
 • Moeilijk om de rode draad te vinden

 

CarlsieCarlsieEscape ApprenticeMember since: 2021 September 21 (2 rooms played)
Posted on: 2021 September 21

Geweldig eng

Dit was mijn eerste horror escape room, en wauw wat geweldig goed! Het verhaal zat heel goed in elkaar en de puzzels waren moeilijk genoeg.


9

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.5


Played in September 2021

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

Mika (1 room played)
Posted on: 2021 August 26

Super gaaf!

Wij waren met een groep van 5 en voor ons begon de spanning al voordat we de kamer binnen waren. Wij zochten naar personeel toen wij binnenkwamen en zijn het klooster in gelopen waar wij meteen heel erg schrokken van een dichtklappende deur en de gastvrouw die ineens achter ons stond. De opbouw naar de start van het spel was super goed en spannend. De kamer zelf was leuk om te doen maar door de spanning verloren wij veel tijd waardoor wij helaas niet zijn ontsnapt. Maar we komen zeker terug voor het vervolg.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: No

 

Fam Furster (1 room played)
Posted on: 2021 August 24

Enerverend

De sfeer die al vanaf moment één wordt gecreëerd zorgt voor een heerlijk spannende escape-room setting! Uitdagend en erg leuk om te doen!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Sfeer/setting
 • Geen

 

Vrij klassieke kamer die goed in elkaar zit

Genoten van het verhaal van Bloody Mary, gave locatie in het klooster, sfeer zit er in de ontvangstruimte al helemaal in, ook de gastheer en gastvrouw helemaal in stijl. De kamer is vrij klassiek met veel slotjes, niet erg en met vier ook wel fijn dat je in het begin veel parallel kunt doen. In vervolgruimtes wel verrassender puzzels. Gave visuele effecten.


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  39:30 min


 • Gastvrouw
 • Sfeer
 • Thema

 

Robin en Janine (1 room played)
Posted on: 2021 August 22

Geweldig!!!!!!!!

Super vriendelijke host die gelijk in zijn rol zit, de spanning zit er vanaf het begin gelijk in. Een spannende en leuke kamer, veel variatie in de opdrachten en puzzels. Wij hebben deze kamer met zijn tweeën gespeeld en hebben het gehaald. Een absolute aanrader om te spelen!! Wel aan te raden om of met meerdere personen of met personen met wat ervaring met escaperooms te spelen.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Vriendelijke host
 • Ook met zijn tweeën te spelen
 • Variërend
 • Spannend en leuk decor

 

Willeke (1 room played)
Posted on: 2021 August 18

Supermooi gemaakt, genoten van een spannende en leuke ervaring!

Dit was onze eerste Escape room en volgens mij hadden we gelijk een hele goede te pakken! We hebben de familieversie gedaan met vier personen. Helaas hebben we de code niet tijdig kunnen kraken. Aanrader!!


10

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: No

 

Een escaperoom zoals het hoort te zijn

Dit was weer een pareltje! De ervaring wil je als je een escaperoom bezoekt. Dit was onze 37ste kamer, maar ook als je voor de eerste keer wil ontsnappen en een goeie kamer. Niet Linieair en zo kan iedereen lekker puzzelen. Goeie sfeer, mooie verzorgde puzzels, goed acteer werk en mooie binnenkomst. En we fantastische locatie!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 10.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  43:19 min


 • Mooie verzorgde kamers
 • Goeie puzzels
 • Acteerwerk
 • Locatie
 • Geen

 

Mirella (1 room played)
Posted on: 2021 August 11

Fantastisch!!

We hebben als gezin (kinderen 15 en 17) voor t eerst ‘n escape room gedaan en in de avond de Bloody Mary escape room in ‘t oude klooster gespeeld, geweldige setting, erg spannend en creepy spelleider die perfect in zijn rol zat. Onervaren als we waren helaas in de derde kamer gesneuveld, maar wat n lol gehad. Spellen zijn super uitdagend en gevarieerd, kamer (gelukkig) niet al te eng. Echt n onvergetelijke ervaring!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Spannende themakamer en sfeer
 • Veel verschillende typen spellen
 • Veel cijfercode sloten, kostte veel tijd

 

romoromoEscaperMember since: 2020 November 7 (44 rooms played)
Posted on: 2021 August 9

Eindelijk

Op het lijstje.......Vandaag eindelijk op een maandag gedaan. Niet teleurgesteld op naar soup de jour :D
Logisch, thema, spannend in het verhaal.......Verder ga ik lekker niks zeggen. Iedereen lekker in zijn of haar rol. Op de "moet je niet missen lijst"


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 2 persons

Team: Romo

Escaped: Yes  57:09 min


 • Spelleider
 • Locatie
 • Decor
 • Hele toffe kamer
 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal

 

Creepy

Bloody Marie is een klassieke Escaperoom met lekker veel cijfer sloten en toffe puzzels! Hij is niet te eng maar zeker goed spannend! Er zitten mooie elementen in en een paar leuke verassingen wat het al met al een hele leuke kamer maakt!
Met nog 12:02 op de klok hebben we een strakke tijd neer gezet en ervan genoten.

De meeste credits gaan naar de host die fantastisch in haar rol zat. Onwijs scherp met reageren en ze nam ons helemaal mee in het verhaal! Ik heb daar een enorme zwak voor en was dus vanaf moment 1 al helemaal verkocht.

Bedankt Rock City Escape! We hebben genoten ❤️


9

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  12:02 min


 • HOST! ❤️
 • Schik momentjes
 • Klassieke escaperoom
 • Finale
 • Intro

 

B. Janssen (1 room played)
Posted on: 2021 August 8

Mega gave en mooi afgewerkte kamer

Kamer was super gaaf! Mooie details en uitdagende puzzels. We hebben al veel escape rooms gespeeld. Dit is zeker een van de leukste! Ook super leuk dat het personeel meteen een rol innemen die bij het verhaal past! Top ervaring!


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Gaaf verhaal!
 • Personeelsleden bleven in hun rol
 • Uitdagende puzzels
 • Mooie afwerking!
 • Soms werd er iets te snel een hint gegeven.

 

Uitdagend en spannend!

Wat een ontvangst,
Groot oud klooster, acteur onwijs goed in zijn rol. Kamers waren prachtig ingericht, veel leuke puzzels. Geweldige ervaring


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Uitdagende puzzels
 • Personeel
 • Sfeer
 • Inrichting

 

Berry (6 rooms played)
Posted on: 2021 August 2

Superleuke ervaring

Zeer mysterieuze ontvangst. Goed opgezette en doordachte opdrachten. Echt een aanrader om het Bloody Mary mysterie te ontrafelen. Op een hele mooie lokatie. We waren met 6 personen en hadden het helaas net niet gehaald.


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Leuk thema
 • Leuke schrikeffecten
 • Niet te makkelijk

 

Load more reviews