Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

More about The Grand Prix

Het is de laatste race van het seizoen, de Grote Prijs van Zandvoort. De afgelopen weken is de spanning tot ongekende hoogte gestegen maar vandaag zal duidelijk worden wie zich de nieuwe Wereldkampioen mag noemen. De belangen zijn enorm! De favoriet, “Stick Speiker”, moet in deze race minimaal 2e worden om het kampioenschap veilig te stellen. Maar niet alleen Stick zal een topprestatie moeten leveren, ook zijn auto zal vandaag 100% in orde moeten zijn. Om de auto race-klaar te maken is het team van Stick naarstig op zoek naar een stel gedreven topmonteuses en/of topmonteurs die deze klus kunnen klaren. En ja, “logisch denken” zou hierbij in tegenstelling tot “technisch inzicht” juist de doorslag tot succes kunnen geven… Maar er speelt meer. De laatste dagen heeft het team signalen ontvangen waaruit blijkt dat er een psychopaat op het circuit rond loopt die met sabotage en zelfs diefstal dreigt! De beveiliging is verdubbeld en iedereen rond het team is op zijn hoede. De dreiging lijkt namelijk uiterst serieus… Eén ding staat vast: De klok tikt door. Nog een uur voordat de rode lichten uit gaan en het startsein wordt gegeven!

Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om de auto tot in de puntjes te prepareren én ‘m ook op tijd aan de start te krijgen?


Themes

Crime

Properties

No wheelchair access

NLENDE

Toilet available

Drinks available

Statistics

4 likes

109 Escapetalk visitors

84.1% escaperate

Website

Visit website

Address

Burg. Engelbertsstraat 96
2042 KP, Zandvoort
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

44 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

MiessMiessEscape ExpertMember since: 2018 May 11 (116 rooms played)
Posted on: 2018 September 26

Leuk om je doen als je er al bent

Dit schijnt de moeilijkste kamer te zijn op deze locatie. Als ik dat hoor/lees over een kamer, dan heb ik vaak al hoge verwachtingen, omdat ik het leuk vind als je wordt uitgedaagd in een escape room. Ik had sowieso al hoge verwachtingen bij deze kamer, omdat ik heel erg heb genoten van The Gold Mine en The Boat Trip. Helaas heeft de kamer deze verwachtingen niet waar kunnen maken.

De sfeer is lastig neer te zetten met zo'n thema en ik denk dat de eigenaren hier wel het maximale uit hebben gehaald. Waar bij de andere kamers echt een beleving neergezet kan worden, is deze kamer afhankelijk van zijn attributen. De afwerking was in deze kamer niet optimaal en dat valt dan des te meer op.

De puzzels waren (op de beginpuzzel na) goed in thema. Er zaten ook zeker originele elementen in de puzzels verwerkt. De hints zijn, net als in de andere kamers, niet in het thema verwerkt. De hele kamer is liniair op te lossen, dus met vier ervaren escapers voelde ik me vaak overbodig.

De kracht van deze locatie ligt er juist in dat ze zulke gave kamers hebben voor twee personen. Ik denk dat ze niet te snel hoeven te zeggen dat The Grand Prix een vierpersoonskamer is.

De service en het fotomoment zijn hier helemaal top!


7.5

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.5

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  44:18 min

  Moess

MoessMoessEscape GuruMember since: 2018 March 18 (196 rooms played)
Posted on: 2018 September 26

Eén rechte lijn naar de finish

De laatste escape room van de dag voor mij en de laatste die ik nog kon doen bij Escape Room Zandvoort. Dit is ook de enige kamer die ik hier met vier personen heb gespeeld, ook met name op aanraden van een medewerker. The Grand Prix staat bekend als de pittigste kamer hier.

Waar The Boat Trip en The Gold Mine bij binnenkomst meteen een indruk geven van een prachtig (uitgewerkt) thema vond ik dat bij The Grand Prix tegenvallen. Dit wordt overigens later meer dan goed gemaakt in de kamer, maar ik moet eerlijk bekennen dat het boot- en mijnthema van de andere kamers voor mij realistischer, mooier en sfeervoller zijn ingericht en ook meer aansluiten bij mijn themavoorkeuren.

De kamer is volledig lineair. Het is zelfs zo lineair dat er met een nummer is aangegeven wat je eerst moet oplossen en wat daarna, etc. etc. Ik vind dat erg jammer. Ik vind dat je een kamer in een bepaalde flow moet bouwen en het daarmee onnodig is om mensen met cijfers door je kamer heen te helpen. Daarnaast vind ik dat er voldoende te doen moet zijn in een kamer als je je kamer aanbiedt voor vijf personen. Je kunt in deze kamer niet continu bezig zijn en je staat soms te wachten op je teamgenoten. Dat is een keer niet erg, maar het kwam regelmatig voor. Hierdoor voelt het niet altijd als een team effort en had je qua aanbod aan puzzels deze kamer prima met twee personen kunnen spelen. Misschien is dat zelfs beter, alleen laat één puzzel dat wat minder toe.
Verder zijn de puzzels leuk bedacht en sommige heb ik niet eerder gezien. De moeilijkheidsgraad was best hoog op sommige momenten, wat natuurlijk altijd leuk is en een uitdaging biedt. Een aantal puzzels hadden voor mij een te hoog trial-and-error gehalte, die zouden van mij direct aangepast mogen worden. Volgens mij wil je graag in een escape room nadenken en verbanden leggen en niet op basis van uitproberen achter het antwoord moeten komen.

De service was dik in orde, erg vriendelijke begeleiding. Als kers op de taart was dit de laatste kamer van Escape Room Zandvoort én ben ik uit alle escape rooms ontsnapt, dus had ik een shirt gewonnen!!!


7.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 6.5

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  44:18 min

  Miess

anouk_hoefmansanouk_hoefmansEscaperMember since: 2018 September 1 (37 rooms played)
Posted on: 2021 October 6

Leuk, niet fantastisch

Als je in Zandvoort bent is het wel toepasselijk om een kamer in Grand Prix thema te doen! Ik vond de escape room niet heel geweldig: weinig lastige puzzels en niet veel beleving. Met een groep van 6 personen ben je niet de hele tijd bezig. Wel vermakelijk als je toch in Zandvoort bent, maar geen ontzettende aanrader.


5.5

Ambiance: 5.5

Puzzles: 5.5

Service: 7.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Jazz74Jazz74Escape ApprenticeMember since: 2021 September 27 (2 rooms played)
Posted on: 2021 September 27

Leuke kamer

Leuke kamer, niets mis mee. Wij hebben eigenlijk geen minpunten ontdekt. Service ook prima!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  50:00 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs

 

mandy92mandy92EscaperMember since: 2018 December 31 (45 rooms played)
Posted on: 2021 July 28

Origineel

Wat een super leuke kamer, de puzzels waren goed en het thema goed doorgevoerd.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede puzzels
 • Creatief
 • Tof thema

 

Thema leuk uitgevoerd

Wij speelden de kamer met drie personen wat prima te doen is. De kamer is leuk ingericht, helemaal in het thema en de puzzels sluiten er ook helemaal op aan wat erg leuk is. Puzzels niet al te moeilijk, maar wel origineel. Geen spijt dat we deze ook nog gespeeld hebben na de andere twee kamers. De foto na het spelen van de kamer is echt geweldig.


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

viefjeviefjeSenior EscaperMember since: 2019 August 30 (69 rooms played)
Posted on: 2019 November 10

Mooie kamer en lekkere flow

Dit was de derde kamer die we vandaag in Zandvoort speelden.

Echt Zandvoorts thema natuurlijk. Mooi gemaakt en veel verschillende soorten puzzels. Wel weer veel slotjes. Einde was een anti-climax, omdat dat onderdeel defect was. Het spel was dus abrupt afgelopen. Dit defect was vooraf bekend, dus wellicht mogelijkheden om hier beter op te improviseren.

Wel weer een leuke spelleider en omdat we 3 kamers hadden gespeeld, kregen we een t-shirt.


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 7.5

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  55:43 min


 • Spelleider
 • Veel variatie
 • Mooi vormgegeven
 • Einde is een anti-climax (door defect)
 • Veel slotje

 

rick_blaauwrick_blaauwEscaperMember since: 2019 September 18 (69 rooms played)
Posted on: 2019 November 10

Leuk

Leuke kamer heel mooi, toch ook best spannend. Leuk omdat het zich in Zandvoort afspeelt. Ook leuke en originele puzzels. Wel jammer dat ook hier de laatste puzzel stuk was.


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  55:43 min

 

Reinier (5 rooms played)
Posted on: 2019 September 22

Super leuk!

We werden heel erg vriendelijk ontvangen door het personeel. De locatie zelf ziet er heel mooi uit en in de gang kom je al in de spanning. Dit thema past natuurlijk helemaal bij Zandvoort en vooral de tweede kamer is heel erg gaaf. Leuke puzzels en mooie gadgets. De foto's achteraf maken het helemaal af.


10

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Vriendelijk personeel
 • Thema
 • Foto's

 

SteffanieSteffanieJunior EscaperMember since: 2019 July 27 (8 rooms played)
Posted on: 2019 July 27

Leuke kamer, niet bijzonder

Op zich een prima kamer voor beginners. Veel cijfersloten. Kamer is qua ambiance niet bijzonder. Puzzels zijn wel leuk.


7

Ambiance: 6.5

Puzzles: 7.0

Service: 6.0


Played in June 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Paar leuke puzzels
 • Service onpersoonlijk

 

Teleurstellend

De andere 2 kamers hadden we al gespeeld. En die vonden we echt goed. Daardoor met veel zin en hoge verwachting the grand prix escape room geboekt. Helaas dat viel tegen. Het thema is niet goed uitgewerkt en komt niet in de buurt van de andere 2 kamers. Daarnaast moesten we bij diverse puzzels het antwoord of handeling 2x uitvoeren voordat er iets gebeurde. Het hintsysteem was ook teleurstellend. De hints die we kregen (op 1 na) hadden we al gezien/ uitgevoerd. Daardoor kreeg je het idee dat ze niet echt aan het meekijken waren. Vervolgens liep het systeem op het einde helemaal vast en stond de host in de kamer met de mededeling dat de kamer vast gelopen was....Helaas


5

Ambiance: 4.0

Puzzles: 6.0

Service: 3.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:00 min

 

josjejosjeEscape ExpertMember since: 2018 September 27 (117 rooms played)
Posted on: 2019 May 5

Enorme deceptie

Na de boat trip en The Goldmine gespeeld te hebben zijn we vol verwachting begonnen aan de grand prix. Advies was om deze kamer, in tegenstelling tot de andere kamers, met 4 personen te spelen. De kamer begint matig, je komt nog niet echt in de sfeer van ‘The grand prix’, en 4 personen is wellicht ook wat veel. Puzzels hadden een logische opzet maar werkte niet goed, veel puzzels dubbel moeten uitvoeren totdat de vervolgactie kwam. Nadat we op een gegeven moment 15 minuten letterlijk niet wisten wat we moesten doen kwam de gamemaster binnen met de teleurstellende mededeling dat de kamer is vastgelopen, maar ... zoveel puzzels waren er niet meer. Helaas einde van dit verhaal. Enorme deceptie..


4

Ambiance: 5.0

Puzzles: 4.0

Service: 2.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

jofemajofemaEscape ExpertMember since: 2016 November 26 (105 rooms played)
Posted on: 2019 March 10

Leuk thema

Dit was de eerste van de 3 die we op 1 dag in Zandvoort speelden.

Het eerste deel van de kamer gaf ons geen wauw gevoel. Het tweede deel wel en dat komt natuurlijk door het belangrijkste attribuut in die kamer.

De kamer is lineair, alles moet in de juiste volgorde gedaan worden.
Bij een van de grotere puzzels waar we ondanks dat we dachten dat we het goed deden, kregen we op een gegeven moment een hint dat we het inderdaad goed hadden maar dat het attribuut dat we moesten gebruiken helaas wat te kort was. Dat vonden we best een beetje suf.
Sfeer van de (hoofd)kamer is prima, puzzels gemiddeld en veel slotjes.
Wat we wel echt storend vonden was dat je in de hoofdkamer hoort dat ze de ruimte daarvoor al aan het resetten zijn. Dat had ik nog niet eerder ergens meegemaakt.
De foto na afloop is heel mooi gedaan.


7.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 6.5

Service: 8.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: Team Zuid

Escaped: Yes


 • Foto na afloop
 • Sfeer, attributen
 • Resetten terwijl je speelt

 

Leuk maar de minste van de 3

We deden alle 3 de kamers op 1 dag met telkens 2 personen.
De escape room ligt op een mooie locatie vlak langs het strand. Leuk om buiten de escape room nog iets anders te doen.
Het ontvangst was zeer vriendelijk en de vrouw nam uitgebreid de tijd om met ons een babbeltje te slaan. Erg tof zeker als je 2 uur gereden hebt om daar te geraken.
De inrichting is gezellig en je kan er comfortabel iets drinken en gratis op de wifi.

The Grand Prix :

Wij deden deze room als laatste en dat hadden we beter niet gedaan. Het ligt er natuurlijk aan voor welk thema je apprecieert.
Voor ons was het in vergelijk met de andere de minste.

De kamer op zich zelf was leuk gedaan, maar met momenten een krappe bedoeling. (zeker met een groep)
Wat ons het meest frustreerde was dat sommige puzzels niks met het verhaal te maken hadden. Ook het verhaal ( je moet een auto terug monteren en tegelijk een diefstal oplossen) leek ons wat ver gezocht. Het zou beter zijn om voor het een of het ander te kiezen.

De kamer zelf was mooi afgewerkt, maar niet waw. Voor de laatste toevoeging werd er naar onze mening wel heel erg veel met hangsloten gewerkt terwijl anderen bewijzen dat het ook anders kan. Ik heb persoonlijk niks tegen een hangslot, Maar het waren er erg veel.
De kamer was eigenlijk die dag stuk en dat lieten ze netjes de dag ervoor weten, goede service.
Terwijl we daar waren bleek het euvel opgelost en kregen we alsnog de kans om de kamer te spelen.
Tijdens het spel bleek er nog een probleem te zijn, maar dat werd door de beheerder netjes opgelost.

Eindoordeel:
Als je moet kiezen, neem dan de andere 2. Het is een leuke toevoeging, zeker als je van auto's of racen houdt, maar niet de kamer waar je speciaal voor naar daar moet gaan.


8.5

Ambiance: 7.0

Puzzles: 6.5

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:46 min


 • Mooie locatie en goed ontvangst
 • Afwisseling van puzzels
 • Thema passend bij locatie
 • heel veel hangsloten
 • Mindere puzzels

 

jeffreyjeffreyJunior EscaperMember since: 2018 April 9 (21 rooms played)
Posted on: 2018 October 19

Gemiste kans

Nadat wij eerder The Goldmine hadden gespeeld kwamen wij met zeer hoge verwachtingen nogmaals naar Zandvoort om de moeilijkste kamer te spelen. Helaas werden wij ontzettend teleurgesteld. Kamers die meer lineair zijn dat dit heb ik zelden meegemaakt. Er werd per slot aangegeven de hoeveelste puzzel dit was... Ontzettend zonde want het thema heeft best potentie maar de manier hoe het nu ingericht is zorgt ervoor dat als je met meer dan 2 personen bent dan iedere extra persoon staat te niksen. De logica van een aantal puzzels was ver te zoeken en leverde veel frustratie op. Wat ons betreft was het geen aanrader.

Als je overweegt om hier een Escape Room te spelen doe dan the Goldmine, die is veel leuker, logischer en mooier aangekleed!


6

Ambiance: 6.5

Puzzles: 5.0

Service: 7.5


Played in October 2018

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Origineel thema
 • Onlogisch
 • Lineair
 • Thema helaas niet goed uitgewerkt

 

Minste kamer op hun locatie

Waar hun andere kamers tot in de puntjes in uitgewerkt en afgewerkt laat deze kamer wel te wensen over, of hij is hard aan vernieuwing/vervanging toe.
Leuke kamer wel, niet alles werkte naar behoren, leuke puzzeltjes maar met 7 personen echt te veel. Ik zou met 4 aanraden. Je loopt elkaar in de weg.

Wel leuk dat je eens lekker wat mag klimmen en klauteren op dingen.


7

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.0

Service: 7.0


Played in June 2018

Played with 7 persons

Escaped: Yes


 • thema doorvoering

 

Maaike OVMaaike OVEscape ExpertMember since: 2018 January 28 (100 rooms played)
Posted on: 2018 June 6

Prima kamer

Er is veel in deze kamer aan mij voorbij gegaan, maar dat kan zijn omdat we met een grote groep waren en ik mij op enkele puzzels heb gefocust. Het thema zit er goed in en het is prima aangekleed. Wat mij betreft de minste kamer van deze locatie, maar nog steeds prima! Leuke begeleiding en tof fotosysteem!


7.5

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.5

Service: 7.5


Played in June 2018

Played with 7 persons

Escaped: Yes

 

wvv85wvv85Escape ExpertMember since: 2017 November 25 (93 rooms played)
Posted on: 2018 June 3

Thema goed doorgevoerd en aangekleed

#64 De laatste kamer van de marathon deze avond.
Na de andere kamers gesplitst gespeeld te hebben, nu als groep compleet.
Thema goed doorgevoerd. Puzzels goed te doen. Samenwerken is belangrijk.
Ook deze kamer weer gehaald. En een toffe foto voor het greenscreen om de avond af te sluiten.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 7.5


Played in June 2018

Played with 7 persons

Team: The awesome people break out club

Escaped: Yes


 • Foto voor greenscreen
 • Parkeren duur, kan beter met de trein

 

LonnekevDLonnekevDEscape ExpertMember since: 2018 January 30 (163 rooms played)
Posted on: 2018 June 3

Vrooeeemmm

De derde kamer die we op deze locatie speelden.
Tussendoor weer een drankje van het huis gekregen en lekker bijgepraat in de ontspannen wachtruimte.
Leuke, enthousiaste hosts ook!
Eerlijk is eerlijk, we waren met 7 personen, allemaal ervaren escapers, dus niet iedereen had altijd iets te doen, maar dat was volkomen onze eigen keuze om een kamer met de hele groep samen te spelen.
Wat een toffe aankleding weer!!
Jammer dat een puzzel in het begin niet meteen werkte, maar dat werd super opgelost.
Daarna gingen we door met zorgen dat de coureur toch aan de start kan verschijnen, de auto te prepareren enzovoorts en via allerlei leuke puzzels en opdrachten is het ons gelukt!


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in June 2018

Played with 7 persons

Team: The awesome people break out club

Escaped: Yes

 

perryperryEscape ExpertMember since: 2017 October 17 (142 rooms played)
Posted on: 2018 May 26

De pittigste kamer

De moeilijkste kamer die zandvoort heeft en daar is niets aan gelogen. Het F1 thema is erg leuk uitgewerkt en ook voor 'niet auto liefhebbers' is deze kamer een absolute beleving. Pittige puzzels en een goede opbouw zorgen voor een top beleving. Ook deze kamer is weer een aanrader.


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in May 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede aankleding
 • Perfecte service
 • F1 thema is perfect uitgewerkt

 

DrLKDrLKEscape ExpertMember since: 2016 June 26 (94 rooms played)
Posted on: 2018 March 17

Origineel thema

Net zoals de andere kamers is deze een aanrader. Origineel thema! Ik heb me geamuseerd!


9

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in March 2018

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Coole foto’s op het einf
 • Puzzels in thema
 • Mooi afgewerkt
 • Geen

 

rickbaileyrickbaileyJunior EscaperMember since: 2021 August 14 (31 rooms played)
Posted on: 2021 August 15

Op en top kamer!

Mooi aangekleed en uitstekende service. Een voorbeeld van hoe een escaperoom moet zijn


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 9.5


Played in February 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Personeel
 • Decor

 

We hadden er meer van verwacht...

Dor de scores van sommige reviews waren de verwachtingen hoog. Viel dat even tegen....
De ontvangst van prima maar de kamer zelf was echt niet wat je mag verwachten van een goede escaperoom tegenwoordig.
De afwerking is echt mager - veel onafgewerkte panelen en materialen en de kamer is echt klein.
De puzzels waren some best leuk en uitdagend maar de logica was ver te zoeken. Zonder teveel te verklappen sloegen sommige dingen echt helemaal nergens op zonder een binding met het verhaal.
We waren een kwartier eerder begonnen maar op het einde was er geen tijd om alles nog eens door te lopen want de volgende groep stond al klaar.
Jammer - we hadden er meer van verwacht.


7

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.0

Service: 8.0


Played in January 2018

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Leuk en origineel thema
 • Jammer dat er weinig tijd was om alles nog eens do
 • Puzzels wat onlogisch
 • Mindere afwerking

 

MirandaMirandaJunior EscaperMember since: 2018 January 14 (49 rooms played)
Posted on: 2018 January 16

Origineel thema

Mooie locatie met mooie ontvangstruimte...
Sfeer past bij het formule 1 thema....wij konden op een of andere manier niet echt uit de voeten met deze kamer en met deze puzzels.
Zeker wel origineel en anders dan andere kamers.


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 7.0

Service: 9.0


Played in January 2018

Played with 4 persons

Escaped: No

 

barbarabarbaraEscaperMember since: 2016 October 26 (75 rooms played)
Posted on: 2018 February 18

Goede kamer, maar had wat technische mankementen

In principe is dit een hele leuke kamer: veel (originele) puzzels, alles in thema van de Grand Prix, samenwerking vereist en leuke aankleding. Wel heel erg jammer was dat er twee keer een puzzel niet goed werkte, waardoor we veel tijd verloren. Duurde ook (te) lang voordat er ingegrepen werd (puzzel werd als 'voltooid' in het systeem gezet, zodat we door konden). Achteraf kregen we wel een gratis drankje aangeboden en werd gezegd dat ze nog twee kamers moesten begeleiden, dus dat het daardoor wat langer duurde voor ze konden helpen. Daardoor gaven ze ook hints waar we niets aan hadden, omdat we het al gedaan hadden (en dat hadden ze dan weer niet door gehad, omdat ze ook naar andere kamers moesten kijken). Vind ik zelf heel storend en slechte hints of puzzels die niet werken halen je volledig uit de flow van het spel en verhaal.

Achteraf werd wel op een hele leuke manier foto's gemaakt (met een groene wand, zodat het uiteindelijk lijkt alsof je in een race auto zit), erg leuk! Wel hele kleine ontvangstruimte. Er was voor ons een bedrijfsuitje, dus het was best druk en vrij weinig plek om te zitten.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 7.0

Service: 5.0


Played in December 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke aankleding (in thema)
 • Samenwerking was absoluut vereist
 • Alles in thema
 • Veel (originele) puzzels
 • Er werd te laat geholpen bij defecte puzzels
 • Twee automatische puzzels werkten niet goed

 

PatrickPatrickEscape ExpertMember since: 2017 August 27 (163 rooms played)
Posted on: 2018 June 1

Deze kamer hoort gewoon in Zandvoort!!

#51 Deze kamer hoort gewoon in Zandvoort!!

Een heerlijk kamer waar ook voor de ervaren escaper wat te doen is.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
2 3 4 5 6
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great