Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Grand Prix

Zandvoort , Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6

16 year

Read reviews

More about The Grand Prix

Het is de laatste race van het seizoen, de Grote Prijs van Zandvoort. De afgelopen weken is de spanning tot ongekende hoogte gestegen maar vandaag zal duidelijk worden wie zich de nieuwe Wereldkampioen mag noemen. De belangen zijn enorm! De favoriet, “Stick Speiker”, moet in deze race minimaal 2e worden om het kampioenschap veilig te stellen. Maar niet alleen Stick zal een topprestatie moeten leveren, ook zijn auto zal vandaag 100% in orde moeten zijn. Om de auto race-klaar te maken is het team van Stick naarstig op zoek naar een stel gedreven topmonteuses en/of topmonteurs die deze klus kunnen klaren. En ja, “logisch denken” zou hierbij in tegenstelling tot “technisch inzicht” juist de doorslag tot succes kunnen geven… Maar er speelt meer. De laatste dagen heeft het team signalen ontvangen waaruit blijkt dat er een psychopaat op het circuit rond loopt die met sabotage en zelfs diefstal dreigt! De beveiliging is verdubbeld en iedereen rond het team is op zijn hoede. De dreiging lijkt namelijk uiterst serieus… Eén ding staat vast: De klok tikt door. Nog een uur voordat de rode lichten uit gaan en het startsein wordt gegeven!

Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om de auto tot in de puntjes te prepareren én ‘m ook op tijd aan de start te krijgen?


Themes

Crime

Properties

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLENDE

Toilet available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

7 likes

171 visitors

80.8% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Burg. Engelbertsstraat 96
2042 KP, Zandvoort
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

52 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

MiessMiessEscape GuruMember since: 2018 May 11 (164 rooms played)
Posted on: 2018 september 26

Leuk om je doen als je er al bent

Dit schijnt de moeilijkste kamer te zijn op deze locatie. Als ik dat hoor/lees over een kamer, dan heb ik vaak al hoge verwachtingen, omdat ik het leuk vind als je wordt uitgedaagd in een escape room. Ik had sowieso al hoge verwachtingen bij deze kamer, omdat ik heel erg heb genoten van The Gold Mine en The Boat Trip. Helaas heeft de kamer deze verwachtingen niet waar kunnen maken.

De sfeer is lastig neer te zetten met zo'n thema en ik denk dat de eigenaren hier wel het maximale uit hebben gehaald. Waar bij de andere kamers echt een beleving neergezet kan worden, is deze kamer afhankelijk van zijn attributen. De afwerking was in deze kamer niet optimaal en dat valt dan des te meer op.

De puzzels waren (op de beginpuzzel na) goed in thema. Er zaten ook zeker originele elementen in de puzzels verwerkt. De hints zijn, net als in de andere kamers, niet in het thema verwerkt. De hele kamer is liniair op te lossen, dus met vier ervaren escapers voelde ik me vaak overbodig.

De kracht van deze locatie ligt er juist in dat ze zulke gave kamers hebben voor twee personen. Ik denk dat ze niet te snel hoeven te zeggen dat The Grand Prix een vierpersoonskamer is.

De service en het fotomoment zijn hier helemaal top!


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  44:18 min

  Moess

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (282 rooms played)
Posted on: 2018 september 26

Eén rechte lijn naar de finish

De laatste escape room van de dag voor mij en de laatste die ik nog kon doen bij Escape Room Zandvoort. Dit is ook de enige kamer die ik hier met vier personen heb gespeeld, ook met name op aanraden van een medewerker. The Grand Prix staat bekend als de pittigste kamer hier.

Waar The Boat Trip en The Gold Mine bij binnenkomst meteen een indruk geven van een prachtig (uitgewerkt) thema vond ik dat bij The Grand Prix tegenvallen. Dit wordt overigens later meer dan goed gemaakt in de kamer, maar ik moet eerlijk bekennen dat het boot- en mijnthema van de andere kamers voor mij realistischer, mooier en sfeervoller zijn ingericht en ook meer aansluiten bij mijn themavoorkeuren.

De kamer is volledig lineair. Het is zelfs zo lineair dat er met een nummer is aangegeven wat je eerst moet oplossen en wat daarna, etc. etc. Ik vind dat erg jammer. Ik vind dat je een kamer in een bepaalde flow moet bouwen en het daarmee onnodig is om mensen met cijfers door je kamer heen te helpen. Daarnaast vind ik dat er voldoende te doen moet zijn in een kamer als je je kamer aanbiedt voor vijf personen. Je kunt in deze kamer niet continu bezig zijn en je staat soms te wachten op je teamgenoten. Dat is een keer niet erg, maar het kwam regelmatig voor. Hierdoor voelt het niet altijd als een team effort en had je qua aanbod aan puzzels deze kamer prima met twee personen kunnen spelen. Misschien is dat zelfs beter, alleen laat één puzzel dat wat minder toe.
Verder zijn de puzzels leuk bedacht en sommige heb ik niet eerder gezien. De moeilijkheidsgraad was best hoog op sommige momenten, wat natuurlijk altijd leuk is en een uitdaging biedt. Een aantal puzzels hadden voor mij een te hoog trial-and-error gehalte, die zouden van mij direct aangepast mogen worden. Volgens mij wil je graag in een escape room nadenken en verbanden leggen en niet op basis van uitproberen achter het antwoord moeten komen.

De service was dik in orde, erg vriendelijke begeleiding. Als kers op de taart was dit de laatste kamer van Escape Room Zandvoort én ben ik uit alle escape rooms ontsnapt, dus had ik een shirt gewonnen!!!


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 6.5

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  44:18 min

  Miess

Steffy RoosSteffy RoosEscaperMember since: 2021 July 11 (47 rooms played)
Posted on: 2023 august 05

Originele escaperoom

Leuk thema in Zandvoort :) origineel gemaakt.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in May 2023

Played with 2 persons

Team: Jelle & Steffy

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Sfeer

 

jcoenenjcoenenJunior EscaperMember since: 2022 November 27 (9 rooms played)
Posted on: 2023 march 07

Leuke originele kamer die met z'n tweetjes ook goed te spelen is.

Leuk thema, originele puzzels met technische details.
Vriendelijke ontvangst en goede begeleiding tijdens het spel.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel
 • Sfeer
 • Wat kleinere ruimte goed voor twee, meer krapper

 

slinger13 slinger13 Escape MasterMember since: 2020 November 02 (212 rooms played)
Posted on: 2023 february 18

Niet bijzonder

Kamer die aan de afwerking nog wel wat kan verbeteren . Kwam een aantal houten platen tegen waar niks aan gedaan was helaas . Zat ook een puzzel bij die niet goed te lezen was , met 4 man gekeken en we zagen het allemaal niet goed . Die moet zeker even aangepakt worden . Wel een paar leuke puzzels en iets wat in een formule 1 kamer hoort . Kleine storing waar de host helaas naar binnen moest maar dat kan altijd gebeuren .


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:23 min

 

Aardig thema en kamer

Deze kamer valt in verhouding tot de andere twee wat tegen. Je merkt dat deze kamer meer te maken heeft met het feit dat het in Zandvoort ligt en er bij is gemaakt dan het echt een kamer is zoals de andere op deze locatie.

Op zich een leuk thema en wat originele Pradeels om je mee te vermaken. Maar echt een goed verhaal en afwerking zoals de andere is niet zoals je hoopt. Toch een aardige kamer om te spelen.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 8.0


Played in October 2022

Played with 4 persons

Team: Richard Bolls Squad

Escaped: Yes  39:40 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

feetjefeetjeEscaperMember since: 2022 August 21 (31 rooms played)
Posted on: 2022 october 11

Leuk thema, slechte begeleiding!

ik was met mijn collega's naar deze kamer geweest. Ik heb duidelijk aangegeven dat we de kamer wel willen halen, maar dat we nog beginners zijn en waarschijnlijk wel wat hints nodig hadden (als we hier om vraagden). Volgens mij was 1 persoon bezig met 3 kamers, er werd totaal niet opgelet. We hadden bijvoorbeeld de code wel goed, maar mijn collega die voor het eerst zo'n kamer speelde, had de streepjes er niet goed op gedaan. Jammer dat je dan niet even hulp krijgt met iets van: let op de streepjes want de code is wel goed. Zo iets. Zaten leuke spellen in wel, maar was erg frustrerend dat we niet verder kwamen.


5

Ambiance: 7.0

Game experience: 4.0

Service: 4.0


Played in August 2022

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Origineel
 • Verhaal
 • Slechte service
 • Beleving

 

Warden04Warden04Junior EscaperMember since: 2022 June 25 (31 rooms played)
Posted on: 2022 july 27

Weer eens wat anders dan eng

Sterkste punt is vooral dat het thema past bij het nabijgelegen circuit. Het is iets totaal anders dan een moordenaar of psychopaat. De tijdsdruk is zeker aanwezig. En er zitten hele leuke puzzels tussen die voor f1 fanaten erg leuk zullen zijn.

De tijd vliegt hier echt voorbij.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Locatie
 • Vrij krappe ruimte

 

romoromoEscape ExpertMember since: 2020 November 07 (127 rooms played)
Posted on: 2022 february 19

TiÅ› geen Max

Met het racehart van Ro en een leuke escape met de boat trip al achter ons waren we wel vol verwachting.
We waren eigenlijk wel teleurgesteld. Het ziet er tof uit maar we zijn van mening dat je er met dit Thema en een epic als decor er veel meer uit kan halen


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in February 2022

Played with 2 persons

Team: Romo

Escaped: Yes  57:30 min


 • Goede service
 • Goede prijs

 

nouksternouksterEscaperMember since: 2018 September 01 (57 rooms played)
Posted on: 2021 october 06

Leuk, niet fantastisch

Als je in Zandvoort bent is het wel toepasselijk om een kamer in Grand Prix thema te doen! Ik vond de escape room niet heel geweldig: weinig lastige puzzels en niet veel beleving. Met een groep van 6 personen ben je niet de hele tijd bezig. Wel vermakelijk als je toch in Zandvoort bent, maar geen ontzettende aanrader.


5.5

Ambiance: 5.5

Game experience: 5.5

Service: 7.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Jazz74Jazz74EscaperMember since: 2021 September 27 (41 rooms played)
Posted on: 2021 september 27

Leuke kamer

Leuke kamer, niets mis mee. Wij hebben eigenlijk geen minpunten ontdekt. Service ook prima!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  50:00 min


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Goede service
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

Thema leuk uitgevoerd

Wij speelden de kamer met drie personen wat prima te doen is. De kamer is leuk ingericht, helemaal in het thema en de puzzels sluiten er ook helemaal op aan wat erg leuk is. Puzzels niet al te moeilijk, maar wel origineel. Geen spijt dat we deze ook nog gespeeld hebben na de andere twee kamers. De foto na het spelen van de kamer is echt geweldig.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

mandy92mandy92EscaperMember since: 2018 December 31 (45 rooms played)
Posted on: 2021 july 28

Origineel

Wat een super leuke kamer, de puzzels waren goed en het thema goed doorgevoerd.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Tof thema
 • Creatief
 • Goede puzzels

 

MaartenMaartenEscaperMember since: 2019 December 09 (81 rooms played)
Posted on: 2022 august 21

Prima kamer, maar niet fantastisch

Was een oke kamer, prima in thema. Maar niet helemaal mijn ding.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in December 2019

Played with 3 persons

Team: Maarten, Vanessa, Sabrina

Escaped: No

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertMember since: 2019 September 18 (157 rooms played)
Posted on: 2019 november 10

Leuk

Leuke kamer heel mooi, toch ook best spannend. Leuk omdat het zich in Zandvoort afspeelt. Ook leuke en originele puzzels. Wel jammer dat ook hier de laatste puzzel stuk was.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  55:43 min

 

viefjeviefjeEscape GuruMember since: 2019 August 30 (147 rooms played)
Posted on: 2019 november 10

Mooie kamer en lekkere flow

Dit was de derde kamer die we vandaag in Zandvoort speelden.

Echt Zandvoorts thema natuurlijk. Mooi gemaakt en veel verschillende soorten puzzels. Wel weer veel slotjes. Einde was een anti-climax, omdat dat onderdeel defect was. Het spel was dus abrupt afgelopen. Dit defect was vooraf bekend, dus wellicht mogelijkheden om hier beter op te improviseren.

Wel weer een leuke spelleider en omdat we 3 kamers hadden gespeeld, kregen we een t-shirt.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  55:43 min


 • Mooi vormgegeven
 • Veel variatie
 • Spelleider
 • Veel slotje
 • Einde is een anti-climax (door defect)

 

Reinier (5 rooms played)
Posted on: 2019 september 22

Super leuk!

We werden heel erg vriendelijk ontvangen door het personeel. De locatie zelf ziet er heel mooi uit en in de gang kom je al in de spanning. Dit thema past natuurlijk helemaal bij Zandvoort en vooral de tweede kamer is heel erg gaaf. Leuke puzzels en mooie gadgets. De foto's achteraf maken het helemaal af.


10

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Foto's
 • Thema
 • Vriendelijk personeel

 

SteffanieSteffanieJunior EscaperMember since: 2019 July 27 (8 rooms played)
Posted on: 2019 july 27

Leuke kamer, niet bijzonder

Op zich een prima kamer voor beginners. Veel cijfersloten. Kamer is qua ambiance niet bijzonder. Puzzels zijn wel leuk.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in June 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Paar leuke puzzels
 • Service onpersoonlijk

 

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (172 rooms played)
Posted on: 2019 may 05

Enorme deceptie

Na de boat trip en The Goldmine gespeeld te hebben zijn we vol verwachting begonnen aan de grand prix. Advies was om deze kamer, in tegenstelling tot de andere kamers, met 4 personen te spelen. De kamer begint matig, je komt nog niet echt in de sfeer van ‘The grand prix', en 4 personen is wellicht ook wat veel. Puzzels hadden een logische opzet maar werkte niet goed, veel puzzels dubbel moeten uitvoeren totdat de vervolgactie kwam. Nadat we op een gegeven moment 15 minuten letterlijk niet wisten wat we moesten doen kwam de gamemaster binnen met de teleurstellende mededeling dat de kamer is vastgelopen, maar ... zoveel puzzels waren er niet meer. Helaas einde van dit verhaal. Enorme deceptie..


4

Ambiance: 5.0

Game experience: 4.0

Service: 2.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Teleurstellend

De andere 2 kamers hadden we al gespeeld. En die vonden we echt goed. Daardoor met veel zin en hoge verwachting the grand prix escape room geboekt. Helaas dat viel tegen. Het thema is niet goed uitgewerkt en komt niet in de buurt van de andere 2 kamers. Daarnaast moesten we bij diverse puzzels het antwoord of handeling 2x uitvoeren voordat er iets gebeurde. Het hintsysteem was ook teleurstellend. De hints die we kregen (op 1 na) hadden we al gezien/ uitgevoerd. Daardoor kreeg je het idee dat ze niet echt aan het meekijken waren. Vervolgens liep het systeem op het einde helemaal vast en stond de host in de kamer met de mededeling dat de kamer vast gelopen was....Helaas


5

Ambiance: 4.0

Game experience: 6.0

Service: 3.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:00 min

 

jofemajofemaEscape ExpertMember since: 2016 November 26 (129 rooms played)
Posted on: 2019 march 10

Leuk thema

Dit was de eerste van de 3 die we op 1 dag in Zandvoort speelden.

Het eerste deel van de kamer gaf ons geen wauw gevoel. Het tweede deel wel en dat komt natuurlijk door het belangrijkste attribuut in die kamer.

De kamer is lineair, alles moet in de juiste volgorde gedaan worden.
Bij een van de grotere puzzels waar we ondanks dat we dachten dat we het goed deden, kregen we op een gegeven moment een hint dat we het inderdaad goed hadden maar dat het attribuut dat we moesten gebruiken helaas wat te kort was. Dat vonden we best een beetje suf.
Sfeer van de (hoofd)kamer is prima, puzzels gemiddeld en veel slotjes.
Wat we wel echt storend vonden was dat je in de hoofdkamer hoort dat ze de ruimte daarvoor al aan het resetten zijn. Dat had ik nog niet eerder ergens meegemaakt.
De foto na afloop is heel mooi gedaan.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 6.5

Service: 8.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: Team Zuid

Escaped: Yes


 • Sfeer, attributen
 • Foto na afloop
 • Resetten terwijl je speelt

 

Leuk maar de minste van de 3

We deden alle 3 de kamers op 1 dag met telkens 2 personen.
De escape room ligt op een mooie locatie vlak langs het strand. Leuk om buiten de escape room nog iets anders te doen.
Het ontvangst was zeer vriendelijk en de vrouw nam uitgebreid de tijd om met ons een babbeltje te slaan. Erg tof zeker als je 2 uur gereden hebt om daar te geraken.
De inrichting is gezellig en je kan er comfortabel iets drinken en gratis op de wifi.

The Grand Prix :

Wij deden deze room als laatste en dat hadden we beter niet gedaan. Het ligt er natuurlijk aan voor welk thema je apprecieert.
Voor ons was het in vergelijk met de andere de minste.

De kamer op zich zelf was leuk gedaan, maar met momenten een krappe bedoeling. (zeker met een groep)
Wat ons het meest frustreerde was dat sommige puzzels niks met het verhaal te maken hadden. Ook het verhaal ( je moet een auto terug monteren en tegelijk een diefstal oplossen) leek ons wat ver gezocht. Het zou beter zijn om voor het een of het ander te kiezen.

De kamer zelf was mooi afgewerkt, maar niet waw. Voor de laatste toevoeging werd er naar onze mening wel heel erg veel met hangsloten gewerkt terwijl anderen bewijzen dat het ook anders kan. Ik heb persoonlijk niks tegen een hangslot, Maar het waren er erg veel.
De kamer was eigenlijk die dag stuk en dat lieten ze netjes de dag ervoor weten, goede service.
Terwijl we daar waren bleek het euvel opgelost en kregen we alsnog de kans om de kamer te spelen.
Tijdens het spel bleek er nog een probleem te zijn, maar dat werd door de beheerder netjes opgelost.

Eindoordeel:
Als je moet kiezen, neem dan de andere 2. Het is een leuke toevoeging, zeker als je van auto's of racen houdt, maar niet de kamer waar je speciaal voor naar daar moet gaan.


8.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:46 min


 • Thema passend bij locatie
 • Afwisseling van puzzels
 • Mooie locatie en goed ontvangst
 • Mindere puzzels
 • heel veel hangsloten

 

jeffreyjeffreyJunior EscaperMember since: 2018 April 09 (21 rooms played)
Posted on: 2018 october 19

Gemiste kans

Nadat wij eerder The Goldmine hadden gespeeld kwamen wij met zeer hoge verwachtingen nogmaals naar Zandvoort om de moeilijkste kamer te spelen. Helaas werden wij ontzettend teleurgesteld. Kamers die meer lineair zijn dat dit heb ik zelden meegemaakt. Er werd per slot aangegeven de hoeveelste puzzel dit was... Ontzettend zonde want het thema heeft best potentie maar de manier hoe het nu ingericht is zorgt ervoor dat als je met meer dan 2 personen bent dan iedere extra persoon staat te niksen. De logica van een aantal puzzels was ver te zoeken en leverde veel frustratie op. Wat ons betreft was het geen aanrader.

Als je overweegt om hier een Escape Room te spelen doe dan the Goldmine, die is veel leuker, logischer en mooier aangekleed!


6

Ambiance: 6.5

Game experience: 5.0

Service: 7.5


Played in October 2018

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Origineel thema
 • Thema helaas niet goed uitgewerkt
 • Lineair
 • Onlogisch

 

Minste kamer op hun locatie

Waar hun andere kamers tot in de puntjes in uitgewerkt en afgewerkt laat deze kamer wel te wensen over, of hij is hard aan vernieuwing/vervanging toe.
Leuke kamer wel, niet alles werkte naar behoren, leuke puzzeltjes maar met 7 personen echt te veel. Ik zou met 4 aanraden. Je loopt elkaar in de weg.

Wel leuk dat je eens lekker wat mag klimmen en klauteren op dingen.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in June 2018

Played with 7 persons

Escaped: Yes


 • thema doorvoering

 

wvv85wvv85Escape ExpertMember since: 2017 November 25 (96 rooms played)
Posted on: 2018 june 03

Thema goed doorgevoerd en aangekleed

#64 De laatste kamer van de marathon deze avond.
Na de andere kamers gesplitst gespeeld te hebben, nu als groep compleet.
Thema goed doorgevoerd. Puzzels goed te doen. Samenwerken is belangrijk.
Ook deze kamer weer gehaald. En een toffe foto voor het greenscreen om de avond af te sluiten.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in June 2018

Played with 7 persons

Team: The awesome people break out club

Escaped: Yes


 • Foto voor greenscreen
 • Parkeren duur, kan beter met de trein

 

LonnekevDLonnekevDEscape ExpertMember since: 2018 January 30 (163 rooms played)
Posted on: 2018 june 03

Vrooeeemmm

De derde kamer die we op deze locatie speelden.
Tussendoor weer een drankje van het huis gekregen en lekker bijgepraat in de ontspannen wachtruimte.
Leuke, enthousiaste hosts ook!
Eerlijk is eerlijk, we waren met 7 personen, allemaal ervaren escapers, dus niet iedereen had altijd iets te doen, maar dat was volkomen onze eigen keuze om een kamer met de hele groep samen te spelen.
Wat een toffe aankleding weer!!
Jammer dat een puzzel in het begin niet meteen werkte, maar dat werd super opgelost.
Daarna gingen we door met zorgen dat de coureur toch aan de start kan verschijnen, de auto te prepareren enzovoorts en via allerlei leuke puzzels en opdrachten is het ons gelukt!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in June 2018

Played with 7 persons

Team: The awesome people break out club

Escaped: Yes

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great