Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Se7en Sins

Den bosch, Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6

18 year

Read reviews

More about Se7en Sins

Er is een moordenaar op vrije voeten, hij pleegt moorden uit naam van de 7 hoofdzonden. Weten jullie zijn moorden te stoppen? Of zal hij jullie ten prooi laten vallen aan een van de zonden?

(gebaseerd op de film Se7en)

Niet geschikt voor minder-validen.


Themes

Crime

Mystery

Thriller

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

189 likes

1382 visitors

52.6% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Jagersheuvelstraat 3A
5222 BJ, Den Bosch
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

409 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Cupido79Cupido79EscaperMember since: 2017 July 30 (57 rooms played)
Posted on: 2018 march 18

Wauww wat een vette kamer !

Om te beginnen echt de dikste kamer die ik heb gespeeld! Alles klopt de puzzels , logica, thema en de escape kamer zelf! Ik hou echt van zn kamer, ik heb op bepaalde moment echt mijn hart in mijn keel horen bonken en wat een speciale effecten nog nooit eerder gezien.

We werden bij aankomst goed ontvangen door de eigenaren en alles werd keurig netjes uitgelegd waar sommige escaperooms van kunnen leren. Service is heel belangrijk en ook naar afloop hadden we genoeg tijd om met elkaar naar te spreken en serieus ik moest eff bij komen deze kamer heeft bij me veel indruk gemaakt jammer dat ik hem niet nog eens kan spelen Hahahh had ik meteen gedaan maar gelukkig is kamer 4 op komst en daar gaan we zeker voor terug. Bedankt eigenaren dat we jullie mooie kamer hebben mogen spelen ! Dikke 10!!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Puzzels
 • Logica
 • Sfeer
 • “WoW” factor
 • Spannend

  GwaythielFransieOutbreakerStefanalexandra_campsjesssebastiaan_bouwhuis

barbarabarbaraEscaperMember since: 2016 October 26 (84 rooms played)
Posted on: 2018 may 03

Na de enthousiaste reviews voor ons een teleurstelling

Naar aanleiding van de positieve reviews op deze website hebben we Se7en Sins geboekt, viel dat even tegen... wij snappen niet hoe deze kamer zó hoog kan scoren, want wij vonden het een hele summiere kamer. Het begin is leuk, prima puzzels, maar daarna valt het erg tegen. Summiere aankleding en onlogische puzzels. We hebben meerdere keren een hint gekregen en dan nog snapten we de puzzel niet. Van eentje snappen we nog steeds niet hoe je zelf tot de oplossing had moeten komen. Verder ook niet bijzonder originele of boeiende puzzels. Wat ik ook altijd jammer vind is als je zelf om hints moet vragen, vooral als daar een maximum aan zit, zoals in deze kamer. De hints die we kregen hadden we vaak ook niet mega veel aan. Puzzels zijn wel allemaal in thema, maar het verhaal vonden we wat warrig en niet consequent. Er zitten een paar leuke technische dingetjes in, maar niets spectaculairs. Het geluidsfragment (achtergrondmuziek) dat afgespeeld werd haperde steeds, waardoor je elke keer weer uit het verhaal wordt gehaald. Deze kamer moet het eigenlijk hebben van de enthousiaste host. Hele aardige vrouw die haar werk met veel passie doet. Het is dat wij op basis van de reviews een echte topkamer hadden verwacht en dat is deze niet (zeker niet in vergelijking met andere kamers met vergelijkbare cijfers), maar als je dat van tevoren weet kun je er wel een leuke escape ervaring hebben.


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.5

Service: 9.0


Played in April 2018

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Enthousiaste host
 • Begin was leuk
 • Puzzels in thema
 • Onlogische puzzels
 • Moet zelf om (max 3) hints vragen
 • Techniek niet altijd goed (muziek)
 • Aankleding heel simpel
 • Verhaal wat warrig

  vincent3Stefan van HultenMaarten van den Houtlennartisaabelle

MaxvdBroekMaxvdBroekJunior EscaperMember since: 2017 August 04 (27 rooms played)
Posted on: 2017 august 06

Fantastische ervaring!

Mijn nummer 1 op dit moment. Niet per se moeilijk, wel heeeel veeeel. Kom je voor het eerst bij Breakout? Speel eerst de andere kamers, want je wilt eindigen met de beste. Kijk verder uit dat je je knieën niet stoot. Op 10 seconden na niet ontsnapt...


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  StefanjosevdsteenOutbreaker

Dit is het toppunt van escape rooms!

Deze kamer is echt in een woord fantastisch! Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal, de puzzels zijn uitdagend en divers, de aankleding is fantastisch en zo ook de techniek. Ik was echt sprakeloos na deze kamer. Tot mijn spijt net niet ontsnapt.. als we nog 10 seconden hadden.. We waren bezig met de eindcode in te typen. Helaas. Deze kamer raad ik ten zeerste aan! Echter wil ik wel nog zeggen dat je enige ervaring moet hebben, want hij is echt niet makkelijk.Deze escape room wordt met erg veel liefde en enthousiasme uitgebaat door twee fantastische mensen. Zet deze echt op je wishlist!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2017

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Spannend verhaal
 • Moderne techniek
 • Spannende muziek
 • Afwisselende puzzels
 • Geen

  StefanjessOutbreaker

GijssambeekGijssambeekEscape GuruMember since: 2022 January 01 (161 rooms played)
Posted on: 2023 march 12

Sympathy For The Devil ~ 0:56


Vandaag gaan we naar ‘'Breakoutroom'' in Den Bosch, we gaan met een team van 4 personen. Ik ben al 2 keer eerder bij Breakoutroom geweest en mijn ervaring daar is altijd positief geweest vandaar dat ik me geen enkele zorgen maakte om hier weer een kamer te komen spelen. Ook was dit de allereerste escape room van mijn neefje super benieuwd!!

We komen aan en we worden ontvangen door onze GameHost, een hele vriendelijke man die de tijd had en nam om even met ons te kletsen dit stel ik altijd ontzettend op prijs. Vervolgens krijgen we de regels te horen, normaal is dit iets wat je al 100x hebt gehoord en ondertussen weet ik wel dat je het systeem plafond gewoon mag laten zitten, maar aangezien het voor mijn neefje de eerste keer was bleek het achteraf geen stom idee.

We kunnen gaan beginnen, de kamer is gebaseerd op de film ‘'Se7en'' die ik de avond ervoor toch maar snel heb gekeken omdat ik het niet kon maken om mijn ‘'huiswerk'' over te slaan. Nou is het voor de kamer niet per see nodig om de film te hebben gezien, maar ik heb mijzelf op bepaalde moment extra vermaakt omdat ik de film toch had gezien, het is dus wel aan te raden.

Meteen toen we binnen kwamen schoten we aan het werk, omdat ik op voorhand al aan mijn teamgenoten had verteld dat het een lastige kamer zou worden hadden we er meteen een flink tempo in.

De puzzels in de kamer zoals ik al had gehoord waren lastig, maar allemaal stuk voor stuk leuk. Dit komt voor mij zelden voor omdat ik niet echt een puzzelaar ben, maar hier was het meteen raak. Ondanks dat de puzzels leuk waren was alles ook geheel in thema en daar hou ik ontzettend van, ik kan vaak teleurgesteld raken als je met een puzzel bezig bent in een gethematiseerde kamer en dat na het flink laten kraken van je brein je naar een houten doos moet lopen om daar 4 cijfers in te voeren op een basic 4 cijfer slot. Dit was hier gelukkig niet het geval, alles was in thema en op verschillende moment zaten er ontzettend creative puzzels in!

De aankleding van de kamer is netjes, de kamer is nu al wat ‘'ouder'' maar je kan zien dat die met veel liefde word onderhouden. Sommige decor stukken waren echt super cool en links en rechts had je een leuke knipoog naar de film, LOVE IT! Het gebruik van licht in deze kamer was ook heel goed gedaan, het kon je de goeie kant op sturen maar ook zetten het de juiste sfeer neer.

Het verhaal is zoals gemeld van de film ‘'Se7en'' in de kamer loop je ook een echt verhaal door waarvan in het einde super tof vond. Je voelt je op bepaalde moment ook een echte detective.

Toen we eenmaal klaar waren (met een paar minuutjes extra) werden we weer ontvangen door onze GH, we kregen nog de kans om vragen te stellen als er iets nog onduidelijk was en dat was super prettig. We hebben na afloop nog lang kunnen kletsen in de gezellig ontvangst ruimte van Breakoutroom bij genot van een drankje.


Mensen van Breakoutroom, super bedankt voor de leuke tijd en tot jullie nieuwe kamer!!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel
 • Logica

  sjephanieDrs-jlc

roy2607roy2607Junior EscaperMember since: 2019 May 19 (32 rooms played)
Posted on: 2019 may 19

Hele mooie Escape Room

Mooi, ingerichte kamer waarbij de vele elementen van het thema zeer goed uitgewerkt zijn in de verschillende puzzels.
Wij hebben de kamer met 4 personen gespeeld, dit is misschien 1 persoon te weinig geweest gezien de hoeveelheid handelingen die verricht moeten worden binnen het uur om te kunnen ontsnappen.
Je moet flink doorwerken om deze Escape Room te kunnen halen, weinig ruimte voor fouten.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Mooi ingericht
 • Uitdagende puzzels
 • Origineel thema
 • Leuke ontvangst
 • Weinig ruimte voor fouten
 • Ervaring is nodig

  roy2607Dreablird

lindalindaEscaperMember since: 2017 September 03 (125 rooms played)
Posted on: 2019 february 08

Top! Nieuw record!

Gisteravond 2 kamers gespeeld bij Breakout-room! Eerst de bloody dentist en als 2e de Se7en Sins!
Wij zijn enorm hartelijk ontvangen door Jessica & Mels! Wat een leuke, gezellige mensen, met enorm veel passie voor het vak!! Het enthousiasme straalde ervan af! Dat maakt het supertof om gezellig daarna aan de bar nog wat te drinken en na te kletsen! Het is dus ook uitnodigend om te blijven!! We kwamen er niet meer weg ;-)

Maar.. Over de kamer!!
JAA die was top!! Niet eng, maar wel een bepaald 'beklemmend' sfeertje. Geen must om te kijken voor het spelen van deze kamer, maar als je de film hebt gezien dan is de sfeer goed overgebracht in deze kamer! Wij waren in ieder geval erg enthousiast.
Mooie, goede beleving!

Nieuw record neergezet! Dus dat is helemaal super!! Wij speelden met zijn 4en hadden een tijd over van iets meer dan 12minuten! :-)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in February 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Supergezellige bar
 • Goede puzzels!
 • Ontvangst
 • Ruimte

  roynbajess

Spannende kamer met een goed doorgevoerd thema

Verschillende soorten puzzels, waarbij zowel in groepsverband als individueel alle zeilen bij moesten worden gezet.
Duidelijk veel tijd en passie in de kamer gestoken.
Geweldige ervaring.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Fantastische beleving
 • Sterke puzzels
 • Gepassioneerd team

  jessOutbreaker

jeroenjeroenEscape ApprenticeMember since: 2016 June 22 (21 rooms played)
Posted on: 2017 june 11

SINderent!

Oké dat koste me weer een aantal jaartjes van mijn leven. Se7en Sins heeft alles om van je escape een onvergetelijke ervaring te maken. De puzzels zijn op zijn zachts gezegd uitdagend en de aanwezige effecten overweldigend. In mijn geval was het maar goed dat ze bij Breakout Room over een uitgebreide ontspanningsruimte beschikken waar ik de nodige nazorg heb mogen ontvangen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Heel technisch maar onzichtbaar
 • Creepy soundtrack
 • Subtiele referenties naar de film
 • Te moeilijk voor mij ;)

  jessOutbreaker

Sam_DLSam_DLJunior EscaperMember since: 2017 April 13 (17 rooms played)
Posted on: 2017 may 21

Een spannend uur waarbij je zwaar op de proef wordt gesteld

Eerlijk. Deze kamer was eigenlijk iets te hoog gegrepen voor onze groep. Ik zou deze kamer dan ook eerder uitstellen naar het moment dat je al wat escape-ervaring hebt opgedaan. Maar als je je écht niet kan inhouden (zoals bij ons het geval was), geen enkel probleem. Het zal sowieso een onvergetelijke ervaring worden. Want wat een fantastische kamer hebben ze hier in Den Bosch neergezet. Ik wil echt niet neerkijken op Granny's Room want die is geniaal op "haar" eigen manier. Toch leggen ze in deze kamer de techniek enkele latten hoger. Ingenieuze puzzels, muziek- en lichteffecten, perfecte aankleding, leuk verhaal. Je krijgt het hier allemaal. Een escape room die je moet gespeeld hebben! En wat een fantastische mensen begeleiden deze kamers toch. We lezen (als Belg) dikwijls over Brabantse gezelligheid. Als deze mensen representatief zijn voor heel Brabant, dan is dat voor ons zonder twijfel onze favoriete plek in Nederland! Onze uitstap naar Breakout Room Den Bosch heeft ons fantastisch mooie herinneringen bezorgd die nog lang na datum een glimlach op ons gezicht zal toveren. We hopen zeker nog terug te komen voor nieuwe kamers of na de herwerking van Bloody Dentist waarvoor er blijkbaar plannen zijn.
Edit 2018: Na enkele andere kamers gespeeld te hebben, heb ik de score moeten bijstellen. Het blijft een aanrader, maar de concurrentie is groot!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 5 persons

Escaped: No

  jessOutbreaker

Jochem (10 rooms played)
Posted on: 2017 june 15

Jochem

Een tijdje geleden deze escape room gedaan, wij waren niet erg enthousiast. Puzzels waren soms erg onlogisch. Technisch gezien steekt het allemaal mooi in elkaar, maar veel sfeer vond ik de kamer niet hebben. Zeker met het gekozen thema was meer mogelijk geweest. Misschien waren onze verwachtingen te hoog, maar al met al viel de kamer ons wat tegen. Se7en verdient een 7.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in January 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Technisch steekt het erg goed in elkaar
 • Zeer vriendelijke ontvangst
 • Laatste puzzel is erg leuk
 • Puzzels zijn niet logisch; soms erg vergezocht, so
 • Aankleding laat te wensen over

  isaabellebarbara

wekkewekkeSenior EscaperMember since: 2019 December 02 (61 rooms played)
Posted on: 2023 october 17

Mooi begin, mooi einde!!

Met ons team van 4 naar den Bosch voor de 2 kamers. Als 1ste was Se7en Sins aan de beurt. We werden prima ontvangen en begeleid. De kamer(s) waren somber maar pasten wel bij het thema. Leuke puzzels en opdrachten, in het midden liep het effe vast voor ons maar een telefoontje zette ons terug op de juiste weg en we haalden succesvol het einde. Tip: voor ons was de andere kamer net iets leuker.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal

  wekke

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertMember since: 2021 November 12 (97 rooms played)
Posted on: 2022 december 24

Super!

Allereerst heel fijn dat we last minute nog konden escapen. Altijd fijn en goed weer terug te zijn bij Breakout Room om mijn verzameling aan escaperooms daar completer te maken. Fijn onthaal door onze host Jennifer en fijne begeleiding, dank daarvoor!

Het is bekend dat deze kamer moeilijk is, zeker als je hem met twee speelt. Ondanks dat, zijn wij door een kleine dosis geluk regelmatig toch op het juiste spoor gekomen. Het is goed doorwerken, maar je uur zit daardoor ook zeker vol plezier en gepuzzel waarbij je jezelf helemaal tot rechercheur waant.

Zoals altijd ook heel mooi gebruik gemaakt van licht, techniek, leuke afwerking, prettig!

Absoluut een aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

  markgoedegebuure

Tijn10Tijn10Escape GuruMember since: 2022 February 12 (134 rooms played)
Posted on: 2022 december 15

Zonde net niet gehaald

Vandaag alweer mijn tweede kamer gespeeld bij breakoutroom.
Ik kreeg van mijn collega die hem al gespeeld had (Mark) te horen dat het best wel een pittige kamer dus het werd een fikse uitdaging om hieruit te ontsnappen. En dat is ook gelukt met een paar minuutjes extra (bedankt daarvoor)

De kamer beviel ons goed. De eerste ruimte gingen we als een speer en waren de puzzels erg origineel. Na de eerste ruimte werd het wel wat pittiger. We wisten in de volgende ruimtes steeds niet goed waar we moesten beginnen. Hier hebben we dan ook onze hints gebruikt om steeds op gang te komen. In de kamer zitten veel leuke effecten en wordt er constant gevarieerd in licht en geluid wat het lekker spannend houdt. De verassingen effecten zijn leuk En de puzzels zijn erg variërend. We hebben er zeker een goede ervaring aan over gehouden!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Prijs
 • een wat onlogische puzzel

  markgoedegebuure

ErikaErikaEscape ApprenticeMember since: 2022 May 25 (1 room played)
Posted on: 2022 may 25

Leuke uitdaging!

Allereerst complimenten voor de ontvangst! We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Glenn (en niet te vergeten Jessica) en zelfs na afloop nog een gezellig praatje gemaakt.

De kamer zelf was ontzettend vet in elkaar gezet! Niet alleen het decor klopte met het verhaal maar ook de puzzels. De puzzels waren erg creatief bedacht!

Deze kamer is ontzettend leuk om te doen als je al wat meer ervaring hebt. Zeker een dikke aanrader!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  05:36 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving

  Glenn

Geen zonde om deze kamer te spelen

Allereerst, wat een leuke eigenaren! Toponthaal en je voelt je echt welkom. De Kamer kent leuke en verassende puzzels. Technologisch zit dit goed in elkaar. Je krijgt de vibe van de film goed mee. Host geeft ook een goed zetje wanneer nodig in de goede richting. Naarmate je verder in de kamer komt, kom je meer en meer in de spanning, waardoor de kamer een goede opbouw heeft. Al met al een aanrader en genoten!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in May 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Host
 • Sfeer
 • Thema
 • Flow
 • Filmelementen
 • Aankleding had misschien iets strakker gekund

  freekie1990

Koray (6 rooms played)
Posted on: 2020 october 24

Super leuk! Zeker aanrader

Groepje van 3 personen deze kamer gespeeld. Super leuke kamer en decor was ook heel erg mooi. Zeker een aanrader voor de escape liefhebbers.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal en decor
 • Geen

  jess

wimarojawimarojaEscape ExpertMember since: 2017 September 03 (87 rooms played)
Posted on: 2019 july 06

Logisch als je snapt wat ze bedoelen

Onze verwachtingen waren erg hoog, maar dat viel toch soort van tegen. De kamer is niet technisch heel hoogstaand en blijkbaar moet je bij bepaalde puzzels wel heel simpel denken. Voor ons een vette instinker, die blijkbaar nog nooit iemand anders fout had gedaan...
Bepaalde dingen die schijnbaar “logisch” waren, waren dat voor ons klaarblijkelijk niet.... Jammer dat onze spelleider geen begrip had voor onze interpretatie, die toch niet heel gek was, vonden wij dan :)


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: No

  roman_robroek

Geweldige kamer met leuke puzzels!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Verrassend
 • Uitdagend
 • Gezellige medewerkers

  breakout-room

Hele vette kamer!

Hele leuke avond gehad. Hele leuke ontvangst van een super enthousiaste host waardoor je nog meer zin in de kamer kreeg. Kamer zelf erg leuk met mooie puzzels en leuke technische snufjes. Ook tof om deze mooie film te eren met deze escaperoom! Nogmaals bedankt!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Ontvangst
 • Technische snufjes

  jess

Ferry84Ferry84Senior EscaperMember since: 2018 June 18 (59 rooms played)
Posted on: 2018 july 24

Whats in the box!?!

Hele leuke en goede escaperoom met briljante knipogen naar de klassieke gelijknamige film!

We kwamen op een maandagavond na een aardige rit en een werkdag (voor sommige van ons) aan in het mooie Den Bosch. De escaperoom was vrij makkelijk te vinden en stond goed aangegeven. Buiten verzamelden we ons in onze redelijk vaste opstelling en bespraken we alvast wat we konden verwachten aangezien we veel te vroeg waren. De makers kwamen gezellig even naar buiten om met ons te praten en we konden al goed merken dat we naast fanatieke bouwers ook te maken hadden met mensen die zelf ook echt gek zijn van escaperooms. Benieuwd hoe deze passie zich vertaalde naar de kamers gingen we aan de slag, eerst met Granny's room (zie review daar) en toen met Se7en Sins.

Vanaf het eerste moment dat je de kamer binnen komt heb je echt het idee dat je de kamer van een gek bent binnengelopen. De kamer is niet vies maar wel sfeervol en zit goed in elkaar. Tijdje vastgelopen maar al snel kom je erachter dat deze kamer niet alleen groot is, maar ook mooi en met veel zorg gebouwd. De puzzels waren net als bij Granny heel erg inventief en niet te overduidelijk, soms zelfs gewoon ronduit lastig. Met nog 3 minuten op de klok ontsnapten wij uit deze room. Als we dan te horen krijgen dat dit bovengemiddeld goed is dan snap ik dat wel. Beginnende escapists hebben in deze kamer echt niets te zoeken. Die gaan het gewoon echt niet redden.

Ik was wat huiverig ivm andere reviews op deze site of deze kamer nou wel of niet goed was. Ik kan alleen maar zeggen wat een verschrikkelijk goede kamer is dit! De puzzels zijn niet onlogisch zoals sommige mensen hier hebben geclaimd. Ik denk dat sommige mensen die escaperooms hebben gedaan soms een beetje te gemakkelijk worden qua puzzels. Als de moeilijkheidsgraad en de lat dan een stuk hoger gelegd wordt dan kan je van je stuk raken. Dat gebeurde bij vlagen bij ons ook gisteren. Ik had hierdoor wel een goede ervaring, ik voelde mij gister tenminste echt uitgedaagd om iets op te lossen in plaats van dat ik door een kamer heen liep te banjeren voor de afwerking en het verhaal. De techniek zit bij Se7en sins beter in elkaar dan Granny's wat daar echt mijn enige minpunt was. Combineer dat met het feit dat de makers echt geweldig aardige mensen zijn met een super service en ik kan niets anders zeggen dan, TOP KAMER! Gewoon doen! (tenzij je niet zo ervaren bent, dan moet je even wachten :P)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in July 2018

Played with 5 persons

Team: EscapeGoats

Escaped: Yes  56:47 min


 • Puzzels waren MOEILIJK!
 • Sfeer
 • Service personeel
 • Thematisering

  jess

kirstenvbkirstenvbJunior EscaperMember since: 2018 April 14 (25 rooms played)
Posted on: 2018 april 21

Super toffe kamer!

Dit was de 3e, en helaas, de laatste kamer die we bij Breakout gingen spelen. Wederom erg gastvrij ontvangen en duidelijke uitleg gekregen. Kamer was erg gaaf, leuke puzzels die niet standaard zijn. Dit is de gaafste kamer die ik tot nu toe heb gespeeld!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2018

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Origineel
 • Leuk thema
 • Spannend
 • Gastvrij
 • Geen!

  jess

Super kamer

We waren met z'n vieren en hadden de handen vol. Leuke en originele puzzels. Geen standaard zoek de sleutel puzzels.
Gave effecten en techniek.

De beste kamer tot nu toe.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in February 2018

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Puzzels
 • Sfeer

  pumba

Mega aanrader!!!

Wij hebben bij Break out Room 2 kamers gespeeld op een dag. Als eerste Granny's Room en als tweede Seven Sins. Beide kamers hebben we escaped met een goede tijd. De kamers zitten erg gaaf in elkaar en met goede technieken. Alle verhoudingen kloppen, denk aan: sfeer, muziek, puzzels en mechanisme etc. De gastheer en gastvrouw Jessica en haar personeel zijn allemaal toppers. Er is ruimte voor een leuk gesprek en zo kom je nog eens wat goede tips voor andere ervaringen tegen. In een woord geweldig!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2017

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • service
 • sfeer
 • leuke puzzels
 • ook met 2 personen te doen!!! bij ervaring
 • perfecte verhoudingen

  jess

Marieke (6 rooms played)
Posted on: 2017 july 15

De gaafste Escape Room die ik tot nu toe heb gedaan!

Heb inmiddels al een aantal escape rooms achter de rug en dit was, samen met Granny, wel het toppunt! Beide hebben we weten te halen binnen de tijd en het was helemaal top!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke mechanismen ipv alleen cijferslotjes
 • Geen!

  Outbreaker

Lindsay (3 rooms played)
Posted on: 2017 june 15

Geweldig!!!

Wat een super gave kamer! Heel goed over nagedacht. We hebben t net niet gered, maar mochten langer doorspelen om de kamer toch uit te spelen! Echt super :-)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Gave puzzels
 • Verrassend effecten

  Outbreaker

Load more reviews