Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Anthony teunen

Escape Expert

Offline

Description

Escape room liefhebber, medewerker en puzzel bouwer en bedenker. 


Member since

11-07-2021

Location

Zoersel, Belgie

Statistics

Escaperooms

3 reviews

4 Rooms played

33.3% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


3 forum posts

3 reviews

Amenhotep

Keyhouse
Posted on: 2022 September 22

Even Indiana Jones gespeeld

Wij zijn met 5 gaan spelen waarvan een niet Nederlands machtig is. Dit was geen enkel probleem want hiƫrogliefen zijn zowiezo niet in Nederlands.

De kamer was in perfecte staat en er is zeker genoeg zoek werk voor iedereen. De eerste 10 minuten waren wij redelijk chaotisch want er is van alles om te ontdekken, maar juist dat een ding vonden wij niet. Wij hebben ook even stil gestaan om de prachtige tombe te ontdekken.
Eens wij door de eerste opdracht geraakte, begon er van alles te ontknopen en kwam het spel echt op gang.
Iedereen had genoeg te doen en wij zijn eruit geraakt met behulp van de juiste tips op de juiste momenten. Heel goed begeleid.
Ik vond het een prachtige goed onderhoude kamer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  Anthony Teunen

Adembenemend

Een prachtige locatie.
Spijtig genoeg zijn wij niet op tijd ontsnapt maar het zou kunnen omdat wij onder de indruk waren van de prachtige decor.
Een zeer vriendelijke ontvangst en een aantal zeer leuke extras, zoals een keuze van leesbrillen en plato (vastgeschroeft) voor je drankjes.
Wij hadden heel veel hulp nodig maar ik denk dat het komt omdat het ons eerste keer samen in een escaperoom waren. 4 engineers die gewoon zijn om alles met een computer te doen.
Wij waren er niet op tijd uit maar de vriendelijk host gaf aan ons de optie om de kamer uit te spelen. Dit is wel een grote pluspunt.
Nadien kregen wij wat uitleg. De kamer werd niet in detail met ons doorgelopen maar wel een leuke babbel met de host.

Petje af voor de makers en bedenkers. Wel een moeilijke kamer voor beginnelingen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


  • Sfeer
  • Goede service
  • Goede prijs
  • Goede begeleiding

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Posted on: 2021 December 13

Origineel, uitdagend

Op een regenachtige vrijdagavond zijn wij vertrokken om Hunting Season te gaan spelen bij Escaperoom Antwerp.
De locatie ligt in het midden van een woonwijk, niet direct waar je een escaperoom zou verwachten en dit past perfect bij het verhaal.

De ontvangstruimte is dan weer helemaal niet aangekleed om aan te sluiten of je voor te bereiden op wat er komt maar een redelijk sobere wachtzaal. De host is zeer vriendelijk en eens hij je mee neemt naar de eerste deel van de escape slaagt hij er perfect in om je mee te slepen in het verhaal, niet te eng, maar toch spannend. Wij hebben het als gezinsuitstap gedaan en je kon de angst toch wel voelen.

De puzzels vond ik allemaal zeer origineel en niets wat ik tegenkwam was een variant op een vaak gebruikte puzzel en zelfs al kwamen er elementen voor die verband houden met bekende puzzels hadden ze volledig hun eigen karakter.

Spijtig genoeg hebben wij het einde juist niet gehaald en er was geen duidelijke manier om achter tips te vragen, soms kwamen ze spontaan maar als een gezin met kinderen vind ik dat het toch wel iets meer mocht zijn om de deelnemers toch een beetje verder te helpen. Als ik er met 4 andere volwassenen zou staan zou ik het wel dan weer minder verwachten dus het is begrijpelijk dat het niet altijd mogelijk is. Sommige mensen willen natuurlijk geen tips.

Voor de decor heb ik niets dan lof, de aankleding is mooi en alles is piekfijn in orde. Wij hebben ook even stil gestaan en alles bewonderd. Hierdoor zijn wij dan waarschijnlijk ook tijd verloren :-) Echt super mooi.

Je kan ons binnenkort wel terug verwachten om de Toy Factory te komen spelen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in December 2021

Played with 6 persons

Escaped: No


  • Sfeer
  • Puzzels
  • Origineel
  • Decor

 

0 reviews