Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Amsterdam Catacombs

Amsterdam , The Netherlands

Open now

90 minutes

2 - 6

16 year

Read reviews

More about Amsterdam Catacombs

The Amsterdam Catacombs have recently been unsealed allowing brave and foolish investigators to descend into it’s dark depths. Are you up for the challenge? Do you have nerves of steel and a razor-sharp mind? Yes? Oh, really? Well then…

Themes

Adventure

Horror

Mystery

Thriller

Properties

Not suitable if pregnant

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

EN

Escapetalk.nl statistics

56 likes

348 visitors

73.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Haarlemmerstraat 124K
1013 EX, Amsterdam
The Netherlands

Address room differs from location

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

119 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

ShinysheepShinysheepEscaperMember since: 2019 May 5 (37 rooms played)
Posted on: 2022 September 7

Spooky advertising

Redelijk last-minute (2 dagen vooraf) hebben wij met onze vaste groep deze escape/experience geboekt (ik weet nog steeds niet helemaal als welke van deze 2 ze zich nu identificeren). Reviews vooraf lezen zat er dus niet helemaal bij deze keer. Dat kan natuurlijk iets heel goeds zijn, want zo kan je immers niet beïnvloed worden. Maar nu ik een aantal van de andere reviews aan het teruglezen ben, sluit ik me er helaas wel volledig bij aan.

De introductie en ontvangst was mooi en leuk gedaan en de locatie is prachtig! We stonden na de introductie en entree gelijk op scherp.

We gingen naar binnen. Daar stuitten we op een verhaal wat enerzijds niet helemaal goed te verstaan/volgen was. Anderzijds was het een vrij langdradig verhaal en voor mijn gevoel duurde het langer dan het daadwerkelijk was. We stonden alle vier te popelen met het gevoel "mogen we al eens iets gaan doen?" Op hun eigen website staat vermeld "It doesn’t require you to be fluent in English but at least some basic understanding is essential to ensure a positive experience." maar als je engels niet heel goed is wordt het toch wel lastig denk ik.

Eenmaal in het spel was het decor mooi. Niet bijzonder, maar zeker leuk gedaan. Er was zeker gethematiseerde aankleding, maar ook een aantal zaken die wat ons betrefte wat meer aankleding kon gebruiken. Er zaten wel een aantal leuke en verrassende elementen in.

Voor mijn gevoel zijn we tijdens het spel ook niet goed begeleid. We konden duidelijk wat hulp en een aantal hints gebruiken, maar door de langdradige communicatie waren we veel te lang met alles bezig, wat ervoor zorgde dat we een aantal puzzels zelfs helemaal hebben moeten skippen. Wel fijn dat als je krap zit in de tijd, dat je alsnog de mogelijkheid krijgt om alles van de kamer te kunnen zijn!

De communicatie en het verhaal was rommelig en veel, waardoor je niet alles goed meekrijgt van het verhaal. We hebben nog steeds geen idee wat we nou precies allemaal gehoord hebben. Ik was meer met communiceren bezig af en toe dan met echt spelen, en dat vind ik jammer. Immersive theatre kan ik zeker als geen ander waarderen, maar hier was de balans niet helemaal in orde, en kreeg ik als degene met het communicatiemiddel soms weinig mee van het spel.

Opzich was al het bovenstaande nog steeds géén doorslaggever om het een teleurstellende ervaring te noemen, dat kwam namelijk pas aan het einde van de escape. De escape eindigde met 'credits', die gewoon op het moment heel erg raar waren, en ons daardoor ook aan het lachen maakten. Eenmaal helemaal eruit begon het napraten. Nouja napraten... De verkooppraatjes voor al het andere wat ze hadden (wij waren ook manipulatief genoeg om "ja" te zeggen op de verkooppraatjes). En de andere spellen moesten we natuurlijk wel nú kopen voor éxclusieve korting... Bij meermaals een "nee" bleef de host (en tevens acteur) het toch proberen. En bij een laatste nee stonden we ineens buiten. We keken elkaar aan: "oke, wat wás dit..?"

Helaas moet ik er toch over kwijt dat onze ervaring enigszins teleurstellend was te noemen. Vooral dankzij de laatste 10 minuten. We komen nét uit een escape en zijn vooral nog aan het verwerken wat we zojuist allemaal hebben gezien, en dan wordt door de acteur (!) in het spel vanalles achteraf aangepraat. Onze hele ervaring is daardoor in één keer uit elkaar gespat.

Als laatste noot: als je jezelf verkoopt als "allerengste escape" en "wereldberoemde horrorsensatie", leg je de verwachtingen erg hoog voor jezelf, en wij vonden deze benoemingen dan ook zeker niet helemaal terecht. De allerbangste van ons 4 (die regelmatig in andere escapes alvast met één vinger op de noodknop staat uit angst) was niet angstig.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Origineel thema
 • Last minute boeking
 • Vriendelijkheid personeel
 • Spannende introductie
 • Locatie
 • Slechte service
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig (vooral sommige puzzels)
 • Prijs
 • Decor had veel meer gemogen

  sjephanieDrs-jlc

Staring death in the eye

The Amsterdam Catacombs, een super indrukwekkende kamer met een vieze na smaak.

Deze escaperoom/experience heb ik gespeeld met ''Nicht die kinder'' een team dat bestaat uit 5 leden.

Tijdens ons dagje Amsterdam hadden we deze escaperoom op het einde van het uitje geplanned, we keken hier met ze alle naar uit en waren zeer benieuwd in wat voor situatie we ons zelf nu weer hadden gewerkt, een angstig verhaal die ik nog na vertel met een trillende stem. We zouden al bij ontvangst in het verhaal terecht komen dit is iets waar ik persoonlijk erg naar uit kijken zeker aangezien het daadwerkelijk in een kerk was. Dit viel echter tegen ondanks dat de host al vrij griezelig was van zichzelf was het een redelijk standaart escaperoom ontvangst, wat normaal gezien geen probleem is maar wat ik hier wel vond missen.

Toen we eenmaal onze inleiding hadden gehad (Die volledig in het Engels was) begon de angst meteen toe te nemen. De kamer was gaaf aangekleed en je bevond je in een daadwerkelijke catacombe en vergat dat je gewoon een spelletje aan het spelen was. Deze kamer is zeker niet gemaakt voor angstige mensen (Ook al heb ik regelmatig in een hoekje zitten huilen en heb ik me zeer vermaakt).
Het was een film achtige ervaring waarbij teamwork belangrijk was. Wij waren zelf met 5 man en dit ging prima de groeps grote maakt bij deze kamer niet zoveel uit.

Een spektakel om mee te maken en ze kwamen we er ook uit, tot dat de echte duisternis toe sloeg. Direct toen we uit de kamer waren werd en vluchtig na gepraat korte tijd om vragen te stelen en al gauw werd aan ons gevraagd of we misschien interesse hadden om te horen over hun andere escaperoom. Deze vraag beantwoorde we niet-wetend met een ''Ja'' en al gauw volgenden de verkooppraatjes die als een demon je lichaam binnen slopen. Nadat we hier netjes een aantal keren antwoord op gaven om geen interesse te hebben volgde direct het volgende verkooppraatje, nadat ook hier een aantal keer werd vertelt dat we geen interesse hadden werden we vrij snel de catacombe uit gebonjourd. Deze vieze nasmaak heeft voor mij de totale experience volledig verpest en dit vind ik super jammer aangezien de kamer aanzie super was!

Ik probeer begrip te tonen voor deze keuze maar ik heb er ontzettend moeite mee vandaar een ontzettend laag cijfer voor de service. Laat dit je vooral niet afschikken om de kamer niet te doen want het was het zeker waard. Zorg alleen dat als ze je vragen of je interesse hebt in een van hun andere kamers je duidelijk meld GEEN interesse te hebben.


7

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 2.0


Played in July 2022

Played with 5 persons

Team: Nicht die Kinder!

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Slechte service
 • Prijs

  sjephanieDrs-jlc

Sandra (31 rooms played)
Posted on: 2018 November 9

DIVINE

Waar moet ik beginnen? Na meer dan 30 kamers te hebben gespeeld, met o.a. Bloody Mary, The Experiment, Jason's Curse, Kamer 237 en Catch Me If You Can komen we aan bij The Catacombs van Logic Locks.... Alles in deze experience klopt. Van toiletbezoek tot jassen ophangen, van begin tot eind klopt alles. De host vertelt een geweldig verhaal, waardoor je al direct in de sfeer zit. Tijdens de experience hebben wij ons meerdere malen verbaast over hoe mooi alles opgezet en ingericht is. Werkelijk prachtig! De sfeer van de kerk, in combinatie met het verhaal, de acteurs en het spel is echt geweldig. Hoe intens je het spel ervaart, ligt volledig aan je eigen persoonlijkheid maar dat het een interactieve horror experience is, is geen discussie over mogelijk. Het spel heeft vele raakvlakken met escape rooms en een paar uitdagende puzzels maar de 'twists and turns of events', 'storytelling/storyline' en 'horroraspects' zijn meedogenloos en staan voorop. Zorg ervoor dat je gaat met wat ervaring in je zak en met een groep mensen waar je bekend mee bent. Laat je alsjeblieft helemaal meeslepen door deze fantastische escape experience, het is het dubbel en dwars waard! Ook de slapeloze nacht erna, niet vanwege de horror maar omdat je nog uren later strak staat van de adrenaline omdat het gewoonweg veel te tof is, is alles meer dan waard! Ohja, en of je het nu haalt of niet; het maakt echt niets uit want welk pad de eindscene ook kiest, deze is hoe dan ook sensationeel!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Alles klopt van begin tot het eind
 • Decor(atie) is volledig afgewerkt en heel erg mooi
 • Medewerkers zijn te gek!

  WepsieChariss

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterMember since: 2021 November 28 (160 rooms played)
Posted on: 2022 July 4

Je eigen graf graven

Vandaag beantwoorden we de kijkersvraag: ‘Hoe breek ik een absolute top ervaring af in de laatste 10 minuten?’. Nieuwsgierig naar het antwoord? Lees deze review tot het einde.

Met het team ‘Nicht die Kinder!’ (5 personen) waren we in Amsterdam voor een escapedagje. Als afsluiter hadden we de Amsterdam Catacombs gepland van Logic Locks Amsterdam. Dit was de kamer waar we het meest naar uitkeken, omdat we super veel goede verhalen hierover hebben gehoord. Daarnaast hadden we echt weer eens zin in een goede horror-ervaring 👻.

Je krijgt bij het reserveren al een mooi gethematiseerde bevestigingsmail, die je al wat duidelijkheid verschaft over het verhaal. Vervolgens moet je op exact de gereserveerde tijd voor de Posthoornkerk in Amsterdam staan. Je experience zou dan direct beginnen, althans, dat dachten wij. Dit is niet helemaal waar, alhoewel je door de gamehost toch al een beetje bang wordt gemaakt. Verder is het gewoon een regulier begin van een escape room óf experience; toiletbezoek, instructie en spullen opbergen. Op het moment dat je daadwerkelijk de catacombe betreed begint wél echt de experience en deze is goed spannend!

Houd er rekening mee dat de hele experience volledig in het Engels is (zoals bij bijna alle escape rooms in Amsterdam). Hierdoor moet je – vooral in het begin - extra goed opletten wat er allemaal verteld wordt, want het eerste gedeelte bestaat uit véél informatie. De spelbeleving is prima. De puzzels zijn niet super vernuftig, maar door de spanning die er voortdurend is worden simpele dingen moeilijk. Doordat de gamehosts geen Nederlands spreken, maar wij wél met elkaar steeds overlegde in het Nederlands, moesten we bij iedere stap doorgeven aan de hosts wat we deden óf gingen doen, zodat zij ons vervolgens weer op het goede pad konde zetten. Dit gebeurd in thema en dat is een zeer goede vinding. Echter was het op sommige punten frustrerend, omdat je het idee hebt dat je door de kamer ‘geduwd’ word door de host. Bovendien waren we soms qua denken al verder dan het hintsysteem en dat leverde enige vertraging op.

De decoratie en thematisering is hartstikke mooi gedaan. Hierbij is ook goed gebruik gemaakt van de locatie zelf. Je bent écht in de catacomben van een kerk en de spooky details (die als decoratie zijn toegevoegd) maken het geheel tot een super spannende omgeving. Er zitten flink wat scares in deze kamer, dus deze experience is niet geschikt voor angsthazen 😅.

Aan het einde van de experience gaat alles heel snel. Ze zorgen ervoor dat je de experience altijd haalt, ook al heb je niet alle dingen gedaan. Hierdoor was het einde best chaotisch, maar wél super vet. Het slotstuk is alsof je in een heuse horrorfilm bent beland. Nog nooit heb ik zo sterk het gevoel gehad dat ik in een film zat. Met een hoge dosis adrenaline kom je uit de kamer. We waren allemaal super enthousiast over het geheel. En toen ging het mis…

Normaal gesproken – bij zo’n gave experience – wil je uitgebreid nabespreken. In Amsterdam – zo merkte we de gehele dag al – is nabespreken géén onderdeel van escape rooms 😅. Ook op deze locatie wordt héél vluchtig iets gezegd over de ervaring en worden enkele vragen beantwoord, maar er wordt géén tijd gemaakt voor een gezellig praatje. Er werd wél gevraagd óf we van plan waren met dit gezelschap nog vaker escape rooms te doen. Dikke aanrader; Zeg ‘NEE’! Wij zeiden ‘ja’ en kregen vervolgens een verkooppraatje over een andere kamer van Logic Locks. Dat is op zich niet zo erg, maar ze verwachtten van ons dat we ter plekke zouden beslissen om daar alvast een voucher voor te kopen, want dan zouden we korting krijgen. De gamehosts veranderde in die vervelende mensen die bij je aan de deur komen om je een telecomabonnementen aan te smeren. Toen we duidelijk een paar keer geweigerd hadden, begonnen ze hun merchandise aan te smeren. Ook zouden we weer korting krijgen én weet ik het allemaal. Ook hier weigerde we alles vriendelijk én toen ze merkte dat ze niks aan ons gingen slijten, werden we direct de kerk uitgezet door de kortst mogelijk route, waardoor we helemaal om de kerk heen moesten lopen om weer terug te keren bij de beginpositie.

Ik heb 70+ kamers gespeeld, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een ongelofelijke afknapper was dit! Terwijl de kamer zo ontzettend goed was, zorgde dit voor zo’n ongelofelijke bittere nasmaak. Dat je als escape room commercieel bent, snap ik. Dat je probeert om ‘subtiel’ bepaalde zaken te verkopen om nog meer geld te verdienen, snap ik ook. Maar dat je veranderd in een opdringerige verkoopmedewerker terwijl je gamehost bent van een escape room, vind ik ver buiten de maat. Hierom ga ik iets doen wat ik nog nooit gedaan heb. Ik ga de service waarderen met een 1. Het totaal cijfers – want we moeten wél eerlijk blijven - zal ik baseren op wat ik de experience waard vind (een gemiddelde tussen de spelbeleving en de sfeer). Mijn advies is dus – mocht je deze kamer willen spelen – om je adrenaline te behouden én zelf op een terrasje gezellig na te gaan zitten praten over je beleving en direct kenbaar te maken dat je niets wilt kopen. Hierdoor voorkom je misschien dat je niet zo bedropen als wij naar huis toe moet.

Al bij al; De experience is absoluut geweldig en super spannend. Zeker geschikt en aan te raden voor de thrillseeker. Jammer dat wij deze ervaring hebben gehad op het einde, maar hopelijk doen ze dit niet bij iedereen. Tip aan Logic Locks; Begin een winkeltje in Amsterdam en ga daar dingen verkopen en laat een escape room een escape room blijven. Maak er geen merchandise shop van.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Met hoeveel mensen je deze kamer speelt maakt eigenlijk niet zoveel uit voor zowel de puzzels als de bewegingsruimte;
- Niet geschikt voor angsthazen;
- Zorg dat je minimaal één persoon bij je hebt die vlot Engels kan spreken;

Logic Locks, ondanks alles toch bedankt voor het bieden van deze super gave ervaring. Misschien kunnen jullie iets met de tip uit deze review.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 1.0


Played in July 2022

Played with 5 persons

Team: Nicht die Kinder!

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal
 • Locatie
 • Opdringerig verkooppraatje aan het einde
 • Prijs

  sjephanie

Prachtig uitgevoerde kamer, goede spanning maar had voor ons stiekem nog wat enger gemogen

Met veel nieuwsgierigheid (en een klein beetje spanning) gingen we op weg naar de Amsterdam Catacombs. Het feit dat je wacht voor de poort van een prachtige kerk is al heel tof. De toon wordt meteen gezet zodra je op de bel drukt, je wordt gelijk meegenomen in het verhaal en de sfeer.

Zonder al te veel te spoilen; de kamer is super mooi gemaakt, leuke puzzels (niet alleen maar cijferslotjes), acteurs vinden we vaak ook een pre (mits een toevoeging), decoratie was zeer on point, verhaal was duidelijk en er waren toffe momenten hier en daar ingebouwd. Overall een hele goede kamer, al had ie eerlijk gezegd voor ons wel wat enger gemogen, maar dat is een enorme persoonlijke voorkeur. Voor ons is het vaak hoe enger hoe beter, maar kan me voorstellen dat je dan wat klanten mis loopt ;-)

Minpunt vond ik de engels talige hosts/acteurs. Wij kunnen zeer goed engels, maar in combinatie met de muziek was het soms wat moeilijk te verstaan. Ook vinden wij het ontzettend leuk om naderhand nog even gezellig na te praten over allerlei escape rooms en daarbij vinden we het erg leuk om escape room eigenaren of mede enthusiasts te treffen. Dat viel - in vergelijking tot andere kamers - bij deze iets tegen. We hadden iets meer het gevoel dat de mensen er slechts werkten, maar niet enorme fans waren. Dan had ie nog een half puntje hoger gescoord! :-)

Al met al zeker een aanrader!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in June 2022

Played with 3 persons

Team: Unlocky

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Decor
 • Verhaal
 • Soms slecht verstaanbaar

  Drs-jlc

CasturiiCasturiiEscape LegendMember since: 2019 September 4 (202 rooms played)
Posted on: 2022 November 11

Dies Irae

The Amsterdam Catacombs is inmiddels bekend in Nederland en omstreken als een kamer voor de horrorfanaat. 90 minuten, acteurs, en een realistische setting in de echte catacomben van de Posthoornkerk. Wij nemen de rol aan van investigators die de catacomben mogen onderzoeken. Kort gezegd, er is vage shit gaande en zodra we binnen zijn gaat alles naar de mallemoer. Dat zagen we niet aankomen!

De intro is in karakter, denk ik? Ik weet het eigenlijk niet zeker. We hebben duidelijk iemand tegenover ons die een rol speelt, maar het ook constant heeft over de "escape experience". Het is voor mij te half voelt om logisch te zijn.
Dan mogen we beginnen...of toch niet. Er volgt nog een ellenlange intro door een ander karakter. Deze praat niet alleen heel zacht, maar ook met een behoorlijk stevig accent. Het is pittig te volgen en er komt een complex plot bij kijken waarvan ik de waarde totaal niet in zie. Zeg gewoon "shit's haunted" en we zitten goed! Waarom moet het allemaal zo complex? Laat ons gewoon spelen!

Na meer dan een kwartier aan introductie mogen we eindelijk van start! De setting van de catacomben doet al veel voor de ervaring, tof dat er voor een authentieke locatie is gekozen! Decor ziet er authentiek uit en de inrichting voelt passend. Er is goed nagedacht over licht, geluid, afwerking, en rook om een beklemmend totaalbeeld te vormen.
De hamvraag: Hoe eng is het nou? Het is hier zeer afhankelijk van wat voor stijl van horror je eng vindt. Ik vond het spannend, maar helemaal niet zo eng als verwacht. De horror van Amsterdam Catacombs zit hem in zijn subtiliteit. De setting is intiem en claustrofobisch. Het gaat hier echt om de psychologie. Het idee van wat er allemaal kan gebeuren in plaats van wat er gebeurd. Er zijn praktisch geen jumpscares. Er zijn een paar stukken die goed eng zijn, maar over het algemeen word je als speler best veel ruimte gegeven. Neem in ieder geval 1 iemand mee die wel het initiatief durft te nemen.

De "puzzels" zijn meer opdrachten die passen in het verhaal, maar dat stoort mij niet. Er zitten geen hersenkrakers in en dat zou hier ook niet passen. Het loopt heerlijk door en je raakt er door immersed in de sfeer van het verhaal. De kamer bouwt op naar een finale waar meerdere opdrachten aan bijdragen. Je hebt hier een ander einde afhankelijk van hoe je die opdrachten vervult. Ik vond dat het duidelijk aangegeven was wat je moest doen en hoe. Ik hoor het wel eens als minpunt dat dat niet zo is, maar dat slaat naar mijn mening nergens op. Let gewoon goed op en ga mee met wat de ervaring van je wil.
Het hintsysteem mag wel de deur uit. Een karakter dat panisch met een zwaar accent over een walkie-talkie heen roept. Probeer dat maar te volgen... Het deed voor mij eerder afbreuk aan de sfeer en het had anders in thema gekund.
De finale van de kamer is ongelofelijk vet en een absolute highlight in mijn escape-carrière! Dit is hoe je opbouwt naar een filmische finale en afsluit met een dikke adrenaline boost.

We hadden een uiterst vriendelijke host met een goed gevoel voor humor. Geen verkooppraat of andere onzin zoals blijkbaar bij andere spelers het geval. We krijgen zelfs een extraatje mee voor de hoeveelheid kamers die we gespeeld hebben!

Voor mij is The Amsterdam Catacombs een combinatie van highlights en vraagtekens. De setting, sfeer, opdrachten, en de finale zijn voor mij absolute winners. Daarentegen vind ik de uitgebreide halfhartige intro's en het complexe plot vreemd bij iets wat verder zó af is. De highlights wegen voor mij gelukkig veel zwaarder. Ga zeker spelen en verdwijn in de experience!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Authentieke locatie
 • Opdrachten bouwen op naar finale
 • De finale is bijna DE reden om te spelen
 • Stijl van horror
 • Dikke atmosfeer
 • Tastbaar aandenken
 • Waarom is het plot zo complex?
 • Waarom is de intro zo langgggggggg?
 • Hintsysteem

  dcmarieke

CarfixerCarfixerEscaperMember since: 2018 September 6 (71 rooms played)
Posted on: 2022 February 19

Filmische ervaring

Catacombs stond al 2 jaar op mijn todo lijst, en vandaag eindelijk kunnen spelen. Met enge kamers zoals "I Can Hear You", "Stay in the Dark" en "Crazy Mister Hunter" dacht ik dat niets mij echt meer kon verassen, maar deze kamer heeft een zeer goede spannende opbouw. Introductie van de kamer door de ontvangst host was leuk gedaan, en ook in de kamer wordt je goed aan het verhaal geïntroduceerd. De kamer begint zeer goed en er zijn leuke onderdelen, alleen hadden we op het einde niet heel erg door wat er van ons verwacht werd.

Onze "hulp" praat via een portofoon met je, maar door een nogal sterk Engels accent, de luide achtergrond geluiden en de ruis van de portofoon maakte het moeilijk hoorbaar, waardoor wij het idee kregen dat we het niet goed deden of belangrijke informatie miste. Uiteindelijk hebben we het einde wel gehaald.

Enige punt van kritiek was het ontvangst. Er wordt verwacht van je dat je PRECIES op de aankomst tijd aanbelt bij de kerk. Aangezien de harde regen, probeerde wij al 5 minuten van te voren. Maar geen gehoor. Ook 2 minuten en 1 minuut voor tijd werd er niet gereageerd. Echt stip op de tijd werden we binnen gelaten op het kerkpleintje, waar we uiteindelijk nog 5 minuten in de regen moesten wachten voordat we werden opgehaald. Iets meer clementie had wel gemogen.

Verder, zeker een must-do voor elke Escape liefhebber


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in February 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Spannend
 • Verhaal
 • Creepy
 • Beleving
 • Einde licht onduidelijk wat er verwacht werd
 • Hadden we echt niet even iets eerder naar binnen g

  Lisette

josjejosjeEscape GuruMember since: 2018 September 27 (160 rooms played)
Posted on: 2018 December 24

Sacred Soul

Geweldige ervaring. Thema horror is zeer sterk uitgewerkt. Verwacht niet te veel puzzels, maar het denkwerk heb je zeker nodig, en dat onder hoge adrenaline druk. Deze kamer geeft echt een geweldige beleving. Top gamemaster(s) die het thema ook zeer goed uiteenzetten.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in December 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  ellendewilde

Yacintha (2 rooms played)
Posted on: 2023 March 9

Amazing experience!

This was definitely an amazing experience! It was exciting, scary and amazing acting.
The puzzles were difficult at some points, but they were also different from other escape rooms.
Loved the ambiance and storyline!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in March 2023

Played with 2 persons

Escaped: No

 

dschipperdschipperEscape ApprenticeMember since: 2023 February 20 (1 room played)
Posted on: 2023 February 20

Exciting, original and well organized experience

We loved it! Great experience: two lovely actors that nailed to pull us into the story and many original props and effects that worked smoothly. Beforehand, we were a bit nervous about the horror theme. Reading the reviews, we got a bit scared hehe. It's definitely not for the faint hearted but it was less intense than we expected but how you'd feel about the scary part is very personal and subjective of course :)


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in February 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Great service
 • Storyline
 • Experience
 • Great host
 • Original

 

MarcMarcEscape ExpertMember since: 2021 November 23 (8 rooms played)
Posted on: 2023 February 14

Kamer met enorm veel potentie

Na al veel erover te hebben gehoord mocht ik eindelijk zelf de kamer ervaren. Mijn verwachtingen waren best hoog en nadat we een email hadden gehad met instructies kon het beginnen. Stipt om 20.00 moesten we aanbellen en bepaalde woorden spreken om binnen te komen. Eenmaal binnen veranderde het voor mij al meteen. De instructies kwamen al in sfeer binnen maar eenmaal binnen veranderde de sfeer van "het verhaal is a begonnen" naar een standaard escape room praatje. "dit is de noodstop etc." Hoe jammer! Ik had verwacht dat het verhaal meteen verder zou gaan en we naar binnen zouden worden gestuurd met een mooi verhaal. (Of: "zit niet aan de elektrische draden", had ze dan mooi weggewerkt want in sommige delen van de kamer zijn zogenaamd al jaren geen mensen geweest dus dan horen daar geen draden te (zien) zijn toch?)Helaas niet, "achter het gordijn begint het" Okay naja jammer dan, meteen was de spanning voor mij helemaal weg.
Toen het eenmaal begon kwamen we al snel een acteur tegen die ons meenam in het verhaal, kudos voor haar want wat een lap tekst heeft ze te onthouden zeg!
Toen we eenmaal aan de puzzels begonnen zaten we al snel in een goede flow en gingen we aardig vlot door de puzzels heen. Er zaten een paar hele toffe effecten in die ik erg kon waarderen. Hoe verder de kamer vorderde waren er toch wat dingen die me tegen vielen. In verband met spoilers zal ik deze hier niet plaatsen maar ik had bepaalde dingen veel enger of heftiger verwacht. Nu ben ik geen 1 keer echt bang geweest of me bedreigd gevoeld. Ook vond ik sommige puzzels erg makkelijk en was de conclusie helaas niet zo heftig als ik had gehoopt.
Kortom er zaten zeker wat toffe dingen in maar er had zoveel meer in gezeten. Nu hoorde ik van mensen die ik achteraf sprak dat er wel wat dingen zijn aangepast. Zo is het nu minder donker, minder knipperende lichten, zijn de puzzels zowel in het Nederlans als Engels (ipv alleen Engels) en is het schrift aangepast van de puzzels zodat ze wat beter te lezen zijn. Allemaal goeie punten alleen had het van mij nu wel weer wat donkerder gemogen. Of bijvoorbeeld toen een dreiging onze kant op kwam dat deze werd aangekondigd. Het had ook gekunt dat we het in de kamer ernaast hoorden aankomen en we ons als een gek moesten gaan verstoppen. Nu konden we op ons dooie gemak een plek zoeken.
Wij hadden het in ieder geval ruim binnen de tijd gehaald en waren "Glorious Survivors" omdat we op 1 ding na alles goed hadden gehaald. Tijdens het terug rijden hadden we het nog over de kamer en hoewel er veel potentie in zit is er toch nog een hoop ruimte voor verbetering


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.5

Service: 7.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Geniale locatie
 • Veel potentie
 • Paar toffe effecten
 • Begint goed met de emails/codewoord
 • Standaard escape room introductie ipv in verhaal
 • Slecht weggewerkte draden/speakers
 • Onduidelijk einde wel/niet gehaald
 • Sommige plekken te licht (finale)
 • Tegenvallend kostuum demoon
 • Aankondiging dreiging

 

niki_woutersniki_woutersEscaperMember since: 2018 June 20 (54 rooms played)
Posted on: 2023 February 13

Leuke locatie

Na 3 keer verzet te hebben mochten we eindelijk richting Amsterdam ! Het begint met een super leuke ontvangst wat al in rol gebeurde en je zit al direct te denken oooh wat gaat er komen ! Na wat recenties te lezen hadden we ons ingebeeld dat het eng zou zijn. Ik persoonlijk had me er meer bij voorgesteld , het was niet echt super eng maar wel leuk om elkaar gezet.de interactie met de host via porto was super en goed te verstaan! De puzzels waren leuk , soms een beetje rommelig maar dat kan ook door ons komen . Het einde was ook erg leuk en filmisch. Ik zou zeggen maak je vooral niet gek met het idee dat het horror of zo is want dat is het niet echt( naar mijn mening )


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

MarjonMarjonEscaperMember since: 2016 November 29 (73 rooms played)
Posted on: 2023 January 22

Fantastische ervaring!

Wat hebben wij een toptijd gehad! Van begin tot eind genoten.

Ik heb inmiddels als veel escape rooms gedaan en ook twee horror 'ervaringen': I can Hear you en Stay in the Dark. Waar deze twee beide voor mij toch wel wat punten hadden die mij minder aanspraken, is Amsterdam Catacombs echt het totaalplaatje. De spanning, de interactie met de acteur(s), de logica van het verhaal maar ook zeker nog puzzels! Wat mij betreft de perfectie mix van beide. De puzzels zijn niet moeilijk, maar door de spanning zijn ze wat mij betreft net goed.

Overigens moet je wel goed Engels kunnen en het is ook handig als je Engels met een licht accent kan verstaan.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Diversiteit

 

Unieke ervaring

Wat betreft spannende kamers was dat deze wel! Er zitten echt wel punten in waar je even twijfelt durf ik dit! De gamehosts zitten ook erg goed in hun rol! Niet helemaal voor watjes deze kamer.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Communicatie soms wat onduidelijk

 

jeroen_ottojeroen_ottoEscape ExpertMember since: 2016 October 21 (74 rooms played)
Posted on: 2023 January 9

sfeervol onderzoek ....

Wat een prachtige locatie. De sfeer werd erg goed neer gezet door de acteurs en de setting. Interactie en puzzels waren mooi gecombineerd in deze geweldige ervaring. enig minpuntjes dat het Engels van een van de acteurs soms niet duidelijk was door de portofoon en het eind als een soort filmaftiteling met de credits.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in January 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

DaniSpiteDaniSpiteEscape ApprenticeMember since: 2022 December 4 (1 room played)
Posted on: 2022 December 4

Terrifying adventure

A well themed and immersive experience with challenging puzzles which will keep you hooked with the adventure


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in December 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Storyline
 • Exciting

 

OrianthiOrianthiEscape ApprenticeMember since: 2022 October 24 (18 rooms played)
Posted on: 2022 November 29

Intens

Van stressvolle momenten waar de adrenaline door je lijf raced naar rustige momenten waar je ieder geluid hoort en je je afvraagt wanneer het volgende gaat komen. Dat is hoe ik de catacombes zou omschrijven. Een geweldige kamer die nog beter gemaakt word door de enorm goede begeleiding van onze mede investigator. Dit was echt een top ervaring en het is zeker aan te raden.


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

Tali06Tali06Escape ApprenticeMember since: 2022 November 19 (5 rooms played)
Posted on: 2022 November 23

Geweldig

Fantastiche horror sfeer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Spannend
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Enige probleem was de begeleiding met de walkie

 

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertMember since: 2021 October 4 (116 rooms played)
Posted on: 2022 December 20

Episch toneelstuk in een perfecte horror ambiance

Geweldig vorm gegeven, niet zozeer een escaperoom maar een volledige beleving die echt in detail goed is geregeld. Zelf vond ik dit een van de beste horror decors die ik tot nu toe heb gezien, aan alles is gedacht. Niet voor bang aangelegen escapers geschikt ;) Overigens vonden wij het hintsysteem goed duidelijk werken toen wij er waren en was de host de Engelse taal goed machtig, in tegenstelling tot sommige andere reviews hier.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal

 

hangmanhangmanEscaperMember since: 2022 January 19 (38 rooms played)
Posted on: 2022 September 26

Wat een geweldige ervaring!!

We keken al lang uit naar deze escape room/experience en stonden dan ook met gezonde spanning stipt op het gevraagde tijdstip aan de poort van de Posthoornkerk. Wat een geweldige locatie die meteen al hoge verwachtigen schept.

De ontvangst was erg sober en zelfs een beetje ongemakkelijk, maar dit was allemaal deel van de ervaring en klopte wat ons betrof ook allemaal. Alle nodige uitleg werd gegeven, maar tegelijk voelden we ons al lekker ongemakkelijk en begonnen we toch met een klein hartje aan de ervaring.

Teveel details ga ik niet geven (spoilers enzo), maar wat volgde was naar mijn gevoel echt AF. We hebben best al wat van deze experiences gedaan waar we allemaal fan van waren (Stay in the Dark, Chernobyl, ...) maar de Catacombs hebben naar mijn gevoel iets extra, namelijk een iets grotere focus op puzzels (wat ik echt knap vond dat ervaring en puzzels zo goed gecombineerd waren) en een vorm van interactie met de acteurs die ik nog niet meegemaakt had. Waar je bij andere vergelijkbare experiences vaak de acteur moet zien te ontwijken, is er hier veel meer interactie. Als amateur toneelspeler vond ik het geweldig om op deze manier helemaal mee te gaan in het verhaal (hoewel ik me kan voorstellen dat dit voor sommige mensen net wat kan afschrikken... laat dit je echter niet tegenhouden en ga gewoon mee in de ervaring, het geeft het geheel echt iets extra). Ook de hints zijn op deze manier in het verhaal verwerkt en voelen hierdoor heel natuurlijk en halen je niet uit de ervaring zoals een lijntje tekst op een scherm dat soms wel kan doen.
De catacomben zijn ook echt super sfeervol ingericht, het decor is met oog voor detail gemaakt, de licht- en geluidseffecten zijn erg knap en de timing en flow zit erg goed. Na het ongemakkelijke begin komt er even een wat "veiliger" gevoel, waarna je plots voor de eerste echt uitdaging komt te staan en je vanaf daar al puzzelend vooruit raakt, af en toe opgeschrikt door engere momenten of momenten waarbij je je grenzen even moet verleggen. Het einde van de ervaring zit ook knap in elkaar met ook hier een heel groot compliment voor de acteurs die erg goed in hun rol bleven en onze groep echt meenamen in het verhaal en de ervaring. Blijkbaar waren we van de vijf laatste groepen de eerste die succesvol was, waardoor we de 90 minuten durende filmische ervaring met een trots gevoel konden afronden.

Ik wil ook nog even kort ingaan op het "verkoopspraatje" achteraf waar sommige andere reviewers over vallen en een lagere score door geven. Het klopt dat ze proberen hun andere kamer te promoten en je meteen (met korting) te laten boeken. Ik vind dit hun volste recht, het blijft tenslotte een commercieel iets en het is mooi dat ze je korting bieden als je meteen boekt. Niets houd je tegen om dit vriendelijk te weigeren. Onze host had ruim de tijd genomen om even een praatje te maken met ons over hoe we het vonden en wat haar ervaring was geweest, dus we voelden ons zeker niet gepusht en werden ook niet buiten gejaagd toen we niet ingingen op de aanbieding.

Ik kan dus alleen maar afsluiten met de goeie raad om deze ervaring gewoon te boeken. Je gaat een spannende, filmische ervaring beleven waarbij je echt het gevoel hebt midden in een occult verhaal te zitten waarbij je ook actief een rol speelt en puzzelt om verder te raken. Een abslute aanrader dus!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Een complete ervaring
 • Schitterende acteurs
 • Mooie mix van puzzels en experience
 • Geslaagde interactie met de acteurs
 • Enorm mooie decors en inkleding
 • Bepaalde momenten halen je uit je comfortzone

 

De moeite waard

Top uitgewerkt, spannend, mooi decor. Zeker een aanrader, zorg wel dat je echt goed Engels kan, anders begrijp je er helaas niet veel van.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 8.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Sfeer
 • Prijs

 

VindictaVindictaJunior EscaperMember since: 2022 June 7 (13 rooms played)
Posted on: 2022 September 2

Fantastische ervaring!

Als je van een beetje spanning houdt, is dit DE kamer om te spelen! Van het begin tot het eind zit je lekker in het spel. De kamer ziet er prachtig uit en het voelt dan ook echt alsof je in een film speelt. De puzzels en het verhaal zijn nauw verbonden en zelfs hints vloeien soepel samen met het spel, waardoor je niet afgeleid raakt. Ik heb enorm genoten van het spelen van deze kamer én goed wat calorieën verbrand door de spanning ;). Dit is een aanrader voor iedere escaper!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

slinger13 slinger13 Escape GuruMember since: 2020 November 2 (167 rooms played)
Posted on: 2022 August 21

Een hoop gepraat…

Ontvangst : we werden ontvangen door een acteur die gelijk in zijn rol zit en heel veel praat voordat je uiteindelijk naar de kelder gaat van het gebouw . Denk dat het zeker 15 min duurde voordat we eindelijk aan de kamer konden beginnen .

Kamer : ook in de kamer word er eerst weer heel veel gepraat door een acteur en duurt alles veel te lang en alles gaat ook in het Engels helaas . Dan eindelijk begint het echte werk . Inmiddels als wat deuren verder kwamen we dan echte puzzels tegen . Best veel puzzels bij elkaar gedaan en ook leuke puzzels . Het decor is eigenlijk het gebouw zelf maar dan aangekleed met wat duistere spullen in de kamers . Is hij eng of spannend… voor ons spannend maar voor andere misschien wel eng . Het einde was voor ons wel een tegenvaller . Eigenlijk hebben we alle puzzels opgelost op 1 na en doordat we iets niet goed gedaan hebben konden we het einde sowieso al niet halen . Ik kan er niet veel meer over zeggen omdat ik anders dan spoilers weg geef . De kamer duurt 90 min zeggen ze maar dat is dan gerekend vanaf het moment dat je aan belt want als je alle praatjes en tussen pauzes eraf haalt kom je denk niet veel verder als een klein uurtje puzzelen. Een belevingskamer met puzzels dat wel maar een hoop gepraat en een wat tegenvallend einde zorgt voor een vervelende nasmaak .


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Beleving
 • Prijs

 

ROMEHROMEHJunior EscaperMember since: 2020 December 14 (17 rooms played)
Posted on: 2022 August 15

My soul is sacred

Gisteren hebben wij 90 minuten opgesloten gezeten in de Amsterdam Catacombs, waar zich een huiveringwekkende rattenplaag, een zwarte schim, vermissingen en zelfs een moord door de ondergrondse gangenstelsels van de Poosthoornkerk verspreiden. Hoe deze onverklaarbare activiteiten met elkaar in verbinding staan en wie (of wat) hier verantwoordelijk voor is, is een raadsel. Eerder is er een groep rechercheurs op pad gestuurd om de catacombe te onderzoeken, deze is echter nooit teruggekeerd.
Vervolgens aan ons de taak om de duistere diepten af te dalen en de antwoorden te vinden, die onze voorgangers nooit naar de oppervlakte hebben kunnen brengen.

De Amsterdam Catacombs is een indrukwekkende interactieve horror experience, inclusief meeslepend theaterspel, die de angst en adrenaline constant door het lichaam doen stromen. Dit maakt logisch nadenken onmogelijk, waardoor relatief makkelijke opdrachten moeilijk worden.
Wie mij een beetje kent, weet dat ik wel tegen wat horror ben opgewassen, maar ik zeg je eerlijk dat er op een bepaald moment de tranen achter mijn ogen brandden…
En of je alle opdrachten nu haalt of niet; met verschillende eindscènes afgestemd op JOUW bewandelde pad is het einde hoe dan ook sensationeel!
Wij kunnen in ieder geval zeggen dat we het hebben overleefd en gehaald.

Is het de beste kamer die we ooit hebben gespeeld? Nee.

Helaas is de kamer enkel in het Engels te spelen en ondanks dat wij deze taal goed beheersen, was de intro en de tussentijdse communicatie slecht te verstaan, wat het spel bemoeilijkte en onze algehele beleving beïnvloedde.
Desondanks, een super gave ervaring! En aan het einde zelfs voorzien van een tof aandenken 🪙

“𝘔𝘺 𝘴𝘰𝘶𝘭 𝘪𝘴 𝘴𝘢𝘤𝘳𝘦𝘥. 𝘔𝘺 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘦. 𝘕𝘰 𝘦𝘷𝘪𝘭 𝘤𝘢𝘯 𝘤𝘰𝘳𝘳𝘶𝘱𝘵 𝘮𝘦.”


7.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Decor
 • Meeslepend theater
 • Slecht verstaanbaar Engels en hintsysteem

 

TrudyTrudyEscape ExpertMember since: 2022 October 30 (96 rooms played)
Posted on: 2022 October 30

My soul is sacred

Voor één van ons was dit de 100e escaperoom, en hij komt hoog in de top 10. Het was minder eng dan we hadden gedacht, maar wel heel spectaculair (en na zoveel rooms zijn we inmiddels wat afgestompt qua engheid). Goed acteerwerk, prima puzzels, mooie sfeeropbouw en een leuke finale.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

pedrosampedrosamEscape ApprenticeMember since: 2022 June 22 (1 room played)
Posted on: 2022 June 22

One of the best and scariest adventures we've done so far

We didn't know what to expect, but we were hooked from the moment we bought the ticket.
The whole experience is tailored to create an atmosphere of mystery mixed with fear and superstition.
The actors are never out of character and they play their part amazingly!
It's worth every penny, we would really reccommend it and can't wait to try another of the Logic Locks experiences.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Ambiance
 • Great service
 • Original
 • Storyline
 • Puzzles

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great