Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Book Of Mystery

Rotterdam, Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 5

14 year

Read reviews

More about Book Of Mystery

Legende gaat dat er zich in het huis een mysterieus boek met duistere krachten bevindt. Iedereen die in het huis op zoek is gegaan, is nooit meer naar buiten gekomen of gezien. Lukt het jou om het geheim van het boek te ontrafelen, en het huis weer te verlaten..?


Themes

Magic

Medieval

Mystery

Properties

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Escapetalk.nl statistics

25 likes

272 visitors

87.3% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Diergaardesingel 67a
3014 AD, Rotterdam
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

118 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Mystery house....

We mochten last-minute beide kamers nog spelen bij Escape010!
Als eerste hebben wij Enigma gespeeld daarna was deze kamer aan de beurt. Beide kamers op deze locatie zijn van sterke kwaliteit en je ziet aan alles dat er liefde in het maken van de kamers is gestoken. Alles ziet er keurig uit en past volledig in het thema!

The Book of Mystery is net als Enigma een uitdagende kamer. De puzzels zijn goed doorgedacht en passen prachtig in het thema!
Deze kamer laat zien wat je met decor, licht en geluid kan bereiken in sfeer. Grimmig, duister, mystery maar niet eng. Mooi gedaan al zeg ik het zelf.
Ook in deze kamer is samenwerken een MUST, maar je kan iets afzonderlijker aan de gang dan bij Enigma. Deze kamer lag ons qua puzzels iets beter (dat is ook goed te zien in de tijd)

Ook na deze kamer werd er ruim de tijd genomen om nog dingen uit te leggen die je misschien gemist had, een drankje en gezellig kletspraatje. Heerlijke sfeer, je voelt je echt welkom als bezoeker ❤️¸

Escape010, nogmaals onwijs bedankt voor de leuke avond. Hopelijk hebben jullie over een paar jaar een nieuwe kamer zodat we nog eens kunnen komen!!! DANK!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  48:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  Drs-jlcTijn10

Groots genoten!

Officieel is dit geen kamer voor 2, maar door alle eerdere positieve reviews durfden wij het wel aan. Met al een hoop "grote" namen op ons lijstje van gespeelde kamers waren we toch enigszins terughoudend in de voorpret. We stapten er met een "het zal best leuk worden" gevoel in. Na een hartelijke ontvangst in een leuk ingerichte ruimte werden we het huis binnengelaten en vanaf dat moment ook de kamer ingezogen. Het werd al eerder genoemd in de reviews, elke kamer heeft een duidelijke doorkijk naar een volgende ruimte, wij vinden dit juist prachtig gedaan en het maakte ons verwachtingsvol naar wat nog komen ging. Je begeeft je zo in een steeds groter wordend huis waar we toch telkens verrast werden door nieuwigheden en waar de uitdagende en gevarieerde puzzels ons even helemaal meenamen. Wij houden van het puzzelen, het combineren, het logisch nadenken en het soms net even anders denken en deze prachtig, ingerichte kamer zat er vol mee. Met een hoop adrenaline en een oprecht wauw gevoel stonden we op het nippertje buiten waar we nog even heerlijk konden na kletsen. Ons "het zal best leuk worden" gevoel had plaats gemaakt voor een "dat hadden we nooit willen missen" gevoel en we willen dan ook zeker de andere kamer én de nieuwe kamer die gebouwd wordt komen spelen!!! Dankjewel 010, voor deze grote verrassing met een strikje erom!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:23 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Logica

  Bin

sietskesietskeJunior EscaperMember since: 2018 October 13 (19 rooms played)
Posted on: 2023 december 01

Prachtige kamer met goed doorgevoerd thema

Dit is een van de beste kamers die we hebben gedaan. Het thema is mooi, en tot in de puntjes doorgevoerd. Een echt goede escape room laat je even geloven dat de buitenwereld niet bestaat, en dat deed deze! Puzzels waren slim bedacht en uitdagend. Ontvangt op locatie was erg enthousiast, altijd een plus!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  56:02 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service

  Bin

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (235 rooms played)
Posted on: 2023 september 12

Een open boek

Met een team van vier personen waren we in Rotterdam om twee escape rooms te spelen op een vrijdagavond. De tweede en laatste kamer zou Book of Mystery worden van Escape010. We liepen van de eerste escape room naar de andere met lichte haast, want we hadden onze tijdsloten krap op elkaar zitten. Bij Escape010 kun je in de buurt betaald parkeren in een parkeergarage, want deze locatie zit midden in het centrum van Rotterdam en daar is parkeren nou eenmaal een ding.

Eenmaal aangekomen bij Escape010 werden we vriendelijk ontvangen in een mooie, sfeervolle ontvangstruimte. We konden direct beginnen. Je zou hier nog wat kunnen drinken vóór óf na het spel. De gamehost gaf ons de instructies voor de escape room en in de kamer zouden we de introductie krijgen middels een audiofragment.

Het verhaal van Book of Mystery is een beetje vaag en je merkt dat de kamer vooral gefocust is op puzzels. We treden binnen bij iemand die een mysterieus en magisch boek heeft verstopt. Aan ons de taak om het boek te vinden en het geheim te ontrafelen.

Book of Mystery ziet er prachtig uit. Het decor is mooi, authentiek en passend bij het mysterieuze thema. De authenticiteit kan ik erg waarderen. Je ziet dat er veel eigenhandig en met veel passie en liefde is gemaakt. Daarnaast dragen licht- en geluidseffecten bij aan de mysterieuze sfeer. De kamer is flink gethematiseerd en daarmee bedoel ik: het staat vol met spullen. Hierdoor is het ooit lastig overzicht bewaren en moeilijk om te zien óf iets onderdeel is van een puzzel óf er gewoon ter verfraaiing van de ruimte is.

Het is best een pittige puzzelkamer. De puzzels zijn ten eerste moeilijk om te ontdekken en ten tweede ook vaak gelaagd, waardoor je altijd net nog een stapje verder moet denken. Dit is een leuke insteek voor een escape room. Voor ons was het lang geleden om weer eens zo uitgedaagd te worden. Af en toe zijn de puzzels wel wat repetitief en doe je hetzelfde óf moet je werken met dezelfde aanwijzingen als bij de andere puzzels. Dit gaat vooral opvallen richting het einde van het spel.

Je kunt in deze escape room goed parallel puzzelen. Dit betekent dat je met meerdere puzzels tegelijkertijd bezig kunt zijn. Het nadeel hiervan vind ik altijd dat het voor kan komen dat je niet alles meekrijgt in een kamer. Desalniettemin hebben wij redelijk ‘puzzel voor puzzel’ gespeeld en hebben we veelal dingen samen opgelost.

Zeer nipt binnen de tijd wisten we het boek te vinden en het mysterie op te lossen. Vóór ons vertrek bij Escape010 werden we vriendelijk te woord gestaan door onze gamehost, die ons nog wat laatste toelichting verschafte over het spelverloop. Altijd fijn als daar tijd en ruimte voor wordt gemaakt. Tijd voor ons om deze escapeavond af te blussen met een lekker drankje in Rotterdam.

Al bij al; Book of Mystery is een uitdagende puzzelkamer met een toffe, mysterieuze sfeer. Als je in Rotterdam bent dan kun je deze zeker meepakken, vooral als je houdt van puzzelgeoriënteerde escape rooms.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met drie/vier personen i.v.m. parallel puzzelen;
- Speel deze kamer vooral als je houdt van een uitdagende puzzelkamer;
- Laat je niet te veel afleiden door alle thematisering in de kamer.

Escape010, bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Wij komen zeker nog terug voor jullie andere kamer. We hebben een fijne avond gehad.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.5

Service: 7.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Uitdagende puzzels
 • Thematisering
 • Decor

  anouk

Mooie aankleding, tof avontuur

Fijne ontvangst.
Prachtig aangeklede kamer, sfeer wordt goed neergezet.
Onwijs relaxed genieten, niet spannend, gewoon gaaf!
3 personen voelde als een fijne groepsgrootte voor deze kamer.
Genoten!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  Bin

anoukanoukEscape MasterMember since: 2018 November 16 (226 rooms played)
Posted on: 2023 april 19

Uurtje lekker puzzelen

Een dagje Rotterdam stond op de planning en een escape room kon natuurlijk niet ontbreken.
De ontvangstruimte ziet er netjes uit en doet prima wat die moet doen, maar is niet heel spannend. Na even wat gedronken te hebben, konden we aan de kamer beginnen.
Allereerst het décor. Echt top! Kamer ziet er netjes uit en je bent in een hele andere wereld. De puzzels in de kamer zijn van goed niveau, maar er komt op sommige momenten best veel op je af. Ik kan me dus voorstellen dat dit verwarrend kan werken als dit een van je eerste kamers is. Puzzels zijn ook allemaal in thema, op enkele puzzels na. Sommige puzzels vielen ook wel een beetje in de herhaling. Het verhaal is mij compleet ontgaan, maar wil je graag een uur lang lekker puzzelen dan zit je hier wel goed. Wij hebben de kamer met 3 personen in 45 minuten gespeeld zonder hints. Dus ik zou zeggen speel de kamer met 2 of 3 (ervaren) personen en je hebt een prima tijd!


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  Drs-jlc

PerryPerryEscape GuruMember since: 2017 October 17 (187 rooms played)
Posted on: 2021 november 06

Verrassend leuk....

Deze escape zit midden in het centrum van Rotterdam en daardoor zit je dus vast aan een betaalde parkeergarage als je in de buurt wilt parkeren. Alternatieve optie is het openbaar vervoer aangezien centraal station om de hoek is. Hou hier dus rekening mee qua kosten als je hier een escape gaat boeken. Na een kleine wandeling vanaf de parkeergarage kwamen we aan bij Escape010. We waren wat te vroeg maar werden vriendelijk welkom geheten. De ontvangstruimte is een grote open ruimte met een bar. Hier is het prima wachten tot we onze escape mochten spelen. We kregen vriendelijk koffie,thee of water aangeboden en hier worden geen extra kosten voor gerekend. Na het nuttigen van onze koffie en een korte uitleg mochten wij de kamer betreden. In de kamer valt gelijk op dat je eigenlijk alle ruimtes al kan zien. Sommigen zullen dit jammer vinden omdat de 'verrassing' van de volgende ruimte dan al is prijs gegeven. Persoonlijk vond ik het juist wat toevoegen omdat je constant bezig bent om te kijken of je in andere ruimtes ook 'onderdelen' van een puzzel ziet. Ondanks de diverse recensies over de aankleding wat iets strakker had gekund vond ik persoonlijk juist de aankleding prima verzorgd. Ik weet niet of hier dus in de tussentijd wat aan gedaan is maar dit is echt prima verzorgd. De puzzels in de kamer waren best pittig maar allemaal logisch en goed op te lossen. Deze kamer leent zich wat mij betreft niet voor 2 personen behalve als je echt ervaren bent want er is genoeg werk te verzetten. Zoals in andere recensies vermeld is er wel veel rekenwerk dus als je als team daar niet sterk in bent moet je hier wel rekening mee houden. Ons groepje ging lekker door de kamer heen en we werden goed ondersteund door onze spelbegeleidster. Een duwtje in de rug werd weleens gegeven zonder dat de oplossing werd verraden. Dit was erg goed gedaan. Alleen het einde van de kamer voelde voor ons wat abrupt. Nadat we klaar waren werd de kamer nog nagesproken indien er punten waren die niet duidelijk over zijn gekomen. De service was overall echt heel goed en vriendelijk. Deze escape is gewoon een leuke aanrader om een keer gespeeld te hebben. Wij komen zeker in de toekomst terug.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  61:33 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

  metscape

AnaAnaEscape ApprenticeMember since: 2024 June 04 (3 rooms played)
Posted on: 2024 june 04

Challenging puzzles, beautiful decoration

Played with my 3 sisters. Beautiful rooms, original puzzels and a fantastic decoration in combination with the mysterious audio.
We told our host in advanced that we really wanted to escape the room so if he noticed that we were running behind he could gave us hints. The hint system has been the best we have encountered so far in escape rooms. Just on time!
Thank you to our amazing host who had a hard time (but also fun, we believe) trying to understand our enthusiasm in Spanish. For sure we will come back to play the Enigma room.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:48 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede service

 

Manon (7 rooms played)
Posted on: 2024 may 15

FANTASTISCH

Wat een onwijs mooie kamer is dit!
De kamers zitten onwijs gaaf in elkaar en de puzzels zijn goed te doen maar zeker niet makkelijk.
Na meerdere kamers gedaan te hebben was dit zeker een van de lastige kamers die we hebben gespeeld.
Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad en komen zeker terug voor de andere kamer!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

WouterWouterEscape ExpertMember since: 2021 August 11 (108 rooms played)
Posted on: 2024 may 09

GOD GOD GOD

We speelden deze kamer als 2e op de avond en in alles voelde dit als een leukere uitdaging. Enigma was erg leuk, maar deze vibe zinde me meer. Na de eerste 10 minuten vooral boos op onszelf eindelijk de juiste richting te pakken te hebben, vlogen we redelijk door de kamer heen. Soms heb je kamers die veel te duidelijk van ruimte naar ruimte gaan en waar je zit te wachten op een volgende stap, daar had ik hier helemaal geen last van. De aankleding was top, leuke geluids- en lichteffecten en goede puzzels. Sommige onderdelen had je meerdere keer nodig en dat was even wennen, maar niet storend.

Net als bij Enigma zit hier een rekenpuzzel in en dat is even omschakelen als je net van ander soort puzzels komt. Niet mijn favoriet, ook niet helemaal in thema, gelukkig wel goed te doen. Alles paste goed in thema. Het verhaal waren we wel kwijtgeraakt, door de locatie van de eindpuzzel hebben we een redelijk essentieel deel van de ontknoping gemist en moest dat achteraf nog uitgelegd worden om dit te begrijpen. Wel jammer, ik had het graag gezien, maar we kwamen nog steeds redelijk euforisch de kamer uit. Zeker een aanrader voor een lekker middagje puzzelen!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:22 min


 • Puzzels

 

LynetteLynetteEscaperMember since: 2021 November 18 (35 rooms played)
Posted on: 2024 april 21

Genoten!

Wat een toffe escape room! We hebben het record verbroken, dus je kunt wel zeggen dat deze escape room ons goed lag.
De puzzels zaten goed en logisch in elkaar, de kamer was mooi in sfeer aangekleed en de begeleiding was prima!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  36:39 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

LemLemEscape ApprenticeMember since: 2024 March 17 (5 rooms played)
Posted on: 2024 march 30

Pittige kamer en veel plezier gehad

Het is een mooie kamer met interessante meerlagige puzzels. Je krijgt gelijk een notitieblok mee en die heb je wel zeker nodig. Twee van onze teamgenoten hadden niet eerder een escaperoom gedaan en dit is misschien niet een handige escaperoom om voor de eerste keer te doen. We begonnen goed, maar later begonnen we het wat chaotischer te doen. Eén van de lastigere escaperooms die ik heb gedaan, omdat de puzzels soort van niet lineair waren en je dus gebruik moest maken van eerdere clues. De escaperoom was mooi ingericht en uitdagend. Het verhaal was echter minimaal (iets over een mysterieus boek?), het was mij volledig ontgaan. Aan het einde begreep ik nog steeds niet waarom het "The book of mystery" heet. Ook was er een probleem met een kastje dat open was gegaan, maar nog niet open had moeten gaan door een fout met de magneet of iets dergelijks. De escaperoom was minder theatraal en ben persoonlijk meer van de escaperooms met acteurs en een spannend verhaal. Maar dat maakt verder niet zoveel uit. Als je vooral van puzzel gefocuste escaperooms houdt, dan is deze een aanrader!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:24 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Decor
 • Gebrek aan verhaal

 

AngelUndercoverAngelUndercoverSenior EscaperMember since: 2022 May 03 (60 rooms played)
Posted on: 2024 february 20

Wat een waanzinnige kamer

Vandaag een kamer van mijn whislist af mogen strepen. Zonder verwachtingen weer naar binnen as usual. Ok, we zoeken een boek. Ok, iets met duistere krachten. We zien het wel. Maar damn, wat een ontzettend gave kamer. Goede moeilijkheidsgraad qua puzzels, thema, attributen, missie. Alles liep lekker. We hebben geschreeuwd, gerend, gevloekt, gesprongen van enthousiasme en onszelf voor onze kop geslagen van verbazing. Het is een pittige kamer. Je zal elke seconde nodig hebben. Sommige puzzels wijzen zich vanzelf, voor andere puzzels moet je iets anders nadenken. Wij hebben super genoten en vinden deze kamer dan ook echt een aanrader!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: Yes  59:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

DewiDewiEscape ExpertMember since: 2022 August 05 (69 rooms played)
Posted on: 2024 february 21

BOOK

#52

Eindelijk stond er weer een twee escapes op de planning. Enigma en book of mystery.

Met het openbaar vervoer is de kamer goed te bereiken. 10 minuutjes lopen vanaf centraal station.

Na de eerste kamer gespeeld te hebben waren we goed opgewarmd en na een kleine pauze mochten we door naar de tweede kamer.

Deze kamer was duidelijk veel tijd besteed aan de aankleding. Al vond ik de afwerking echt wel matig op bepaalde punten, want onwijs zonde was.
Deze kamer is grotendeels parallel te spelen, wat flink aanpoten is. Wanneer dit een van je eerste kamers is, denk ik dat de kamer heel overweldigend kan zijn. Je hebt wel even een filter nodig om te zien wat je daadwerkelijk nodig hebt en wat pas later.
Ik vond het intro wat langdradig en dit was Engelstalig. Ik was dan ook snel afgedwaald en besloot om al op onderzoek te gaan. Hier activeerde ik een bepaald onderwerp, waarvan mijn teamgenoten erg schrokken. Ik moet zeggen dat ik hierdoor de hele escape wat afgeleid en wat lacherig was en ik heb mijn focus niet meer terug kunnen vinden.

Ik vond tijdens de kamer dat er veel herhaling was van hetzelfde soort onderwerp. En waarom we dingen deden, geen idee?
Ook de eindpuzzel vond ik wat karig.

Wel was het super fijn dat we de kamer eerder mochten starten. Normaal hanteren ze bepaalde starttijden, zodat de groepen elkaar niet kruisen. Maar omdat wij na de eerste kamer al aanwezig waren, mochten wij al eerder starten.

Conclusie;
Best een leuke kamer, maar geen topper. Moet het vooral van de sfeer in de kamer hebben en het niveau van de puzzels.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Team: HANDige harries

Escaped: Yes  56:25 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving

 

TallGuy91TallGuy91Escape ExpertMember since: 2022 May 04 (76 rooms played)
Posted on: 2024 may 29

toffe kamer

een kamer die eigenlijk wel ergens op de wishlist stond, mooie kamer mooie puzzels. enkele puzzels hebben pittig niveau maar je hebt een mooie flow snel te pakken. het is duidelijk wat er moet gebeuren en hierdoor een mooi avontuur weer beleeft


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in February 2024

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: Yes  59:02 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

MarmotteMarmotteEscape ApprenticeMember since: 2023 November 22 (4 rooms played)
Posted on: 2024 january 15

Challenging, fun, & with friendly hosts.

Lovely people, good puzzles, & well-themed.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in January 2024

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Difficulty
 • Experience
 • Storyline
 • Diversity
 • Great host
 • Logic
 • Exciting

 

thurbothurboJunior EscaperMember since: 2022 July 28 (23 rooms played)
Posted on: 2024 january 04

Lekker puzzelen

Gave kamer waarin het thema mooi is doorgevoerd. We hebben genoten van de flow en de puzzels. Misschien niet de meest hoogstaande kamer qua techniek of diversiteit, maar we hebben ons toch erg vermaakt! Zeker een aanrader om eens te doen als je in Rotterdam bent.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in January 2024

Played with 3 persons

Team: De Smurfen

Escaped: Yes  50:15 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

De passie is overal aan te merken

De eerste ervaring begon gelijk goed, we werden met een warm hart ontvangen. We hebben zoveel met de eigenaar lopen kletsen dat we al kletsend de kamer in gingen.

Ik ging zonder verwachtingen de kamer in en dat vond ik heel fijn. Kijk, het is geen filmische ervaring, het is echt een escaperoom en dat is juist waar ik zin in had.

Er zit echt liefde in de kamer en dat merk je overal aan, maar ook over hoe er achteraf over de kamer gepraat word.
Hoe ze al het decor bij elkaar verzameld hebben is echt heel erg leuk en dat laat echt zien dat er liefde in de kamer en het bedrijf zit.

De puzzels zijn veel lettertjes, tekentjes, cijfertjes. Wat ik persoonlijk soms wat lastiger vind. Gelukkig waren mijn groepsgenoten daar wat beter in, zodat ik me op andere dingen kon focussen. Wat me gelijk op het volgende brengt. De kamer is zo ingedeeld dat je meerdere puzzels tegelijk kan doen. Wat heel fijn is, soms werk je alleen, dan samen met iemand erbij en soms met z'n allen.

Na de kamer nog uitgebreid gekletst met de eigenaar. Ik denk nog wel een uur. (We waren ook de laatste groep van de dag)
Dat ze alle tijd gaf bleek weer hoe gastvrij ze zijn en de service top is!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:57 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving

 

YreeqzYreeqzEscape ApprenticeMember since: 2024 January 07 (1 room played)
Posted on: 2024 january 07

Uitdagend, interessant & erg leuk!

Voor de eerste escape room van mijn ervaring was het geweldig! Naast de escape room zelf was de gastvrouw erg gezellig en enthousiast!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:57 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Steffy RoosSteffy RoosSenior EscaperMember since: 2021 July 11 (59 rooms played)
Posted on: 2024 january 07

Super escape room!

We waren wat te laat en daardoor was ik een beetje gehaast/stressig, maar de vrouw die ons hielp was zo aardig! Daardoor helemaal fijn begonnen aan ons avontuur! Want dat was het, alles in thema, goeie sfeer, mysterieus….


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Team: Jelle & Steffy

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels

 

Uitdagend en erg creatief

Wat een leuke kamer hebben wij vandaag gespeeld (2 personen) bij Escape010! Vanaf het begin was duidelijk dat dit geen makkie zou worden, maar vol vertrouwen begonnen we aan dit avontuur. Want zo voelde het echt. Het leuke is dat je wel een glimp op kunt vangen van de andere vertrekken, maar deze nog niet kunt betreden. Hoe verder je komt, hoe meer je te puzzelen en combineren hebt. Het verhaal is goed en je kunt je lekker uitleven op de puzzels en sommen. En hoewel het geen lineaire kamer is, is het wel goed duidelijk welke onderdelen bij welk slot horen. Verrassende onderdelen die we nog niet eerder tegen zijn gekomen en een ontzettend enthousiaste en creatieve eigenaar maakten het voor ons tot een meer dan een geslaagde middag escapen!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  58:16 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Puzzels

 

NynkeNutmaNynkeNutmaJunior EscaperMember since: 2023 March 02 (20 rooms played)
Posted on: 2023 july 08

Stevig puzzelen met mooie flow

Ondanks dat we ruim een half uur te laat aankwamen door het uitvallen van meerdere treinen mochten we nog starten in deze prachtig gedecoreerde, mysterieuze en sfeervolle escape room! We werden warm ontvangen en gingen al snel aan de slag. We waren met z’n tweeën en hebben stevig door moeten puzzelen met af en toe een duwtje in de goede richting, maar toen we de smaak te pakken hadden konden we puzzel na puzzel oplossen. De kamer is prachtig ingericht vol
details en maakt onder andere gebruik van creepy geluidseffecten die erg bijdragen aan de sfeer. De puzzels waren zoals eerder gezegd uitdagend, maar ook logisch. Voor de vriendin met wie ik de kamer speelde was het de eerste keer, maar ook voor haar maakte logisch nadenken dat ze goed uit de puzzels kon komen. En is het escape virus ook bij haar aangewakkerd haha. Het enige minpuntje vond ik het verhaal wat niet heel duidelijk een rol had in deze kamer. Maar we hebben ons zeker erg goed vermaakt!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in July 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  55:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gebrek aan verhaal

 

koenenloeskoenenloesJunior EscaperMember since: 2019 March 25 (34 rooms played)
Posted on: 2023 june 04

Leuke kamer

Het was alweer even geleden dat we een kamer deden en t duurde even voor we weer in het spel zaten, maar toen we eenmaal weer in de flow zaten losten we puzzel na puzzel op.
Er waren veel puzzels en na even nadenken waren deze goed op te lossen.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 6.0

Service: 7.5


Played in June 2023

Played with 4 persons

Team: Bumblebee

Escaped: Yes  45:30 min


 • Goede service
 • Puzzels

 

Mooie kamer

Super fijne begeleiding en mooie kamer. Spellen waren goed! Wat heel fijn was dat je zelf om hints kon vragen en ze niet snel gegeven werden


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in June 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:05 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Is het een bok of?

Hele leuke en uitdagende puzzelkamer. Met nog een paar seconden op de klok ontsnapt!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in May 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

MaapzMaapzEscaperMember since: 2021 November 21 (50 rooms played)
Posted on: 2023 june 25

Leuk, maar ook verwarrend

Wij speelden deze kamer met zijn tweeën en ondanks dat we hem haalden (met 5 minuten extra tijd) voelden we ons achteraf niet zo voldaan als normaal na het uitspelen van een escape.

We moesten hard werken. Ik hou er van als er veel gepuzzeld moet worden in een escape, maar in deze escape was het met momenten overweldigend. Persoonlijk ben ik er niet zo'n fan van als je bepaalde dingen in meerdere puzzels nodig hebt, dat maakt de escape sneller chaotisch. En dat vond ik in deze escape zeker het geval.

Begrijp me niet verkeerd, het is een leuke escape. Ik zou aanraden om hem met meer dan 2 mensen te spelen, dat geeft iets meer rust denk ik.
De escape zag er mooi afgewerkt uit. Alleen jammer dat je vanaf de eerste ruimte al andere ruimtes ziet: dat neemt een stukje mystiek weg!


7

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in May 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great