Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Bella Ciao

Katwijk , The Netherlands

Closed now

Top #25

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

16 year

Read reviews

More about Bella Ciao

The European Central Bank seems deserted. El Profesor and his specialists are no where to be find. The "Policía" is on high alert and the European Central Bank is extra secured. 

"El Profesor" failed to take all the money. A big amount is still requierd to be collected. 

A perfect planning, cash transport, hostage-takers, weapons, masks, millions of euros and only 60 minutes to escape.

Do you dare to take the challenge?


Themes

Adventure

Bank

Crime

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

230 likes

1032 visitors

92.5% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Sandtlaan 52 A
2223GG, Katwijk
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

468 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

jessjessJunior EscaperMember since: 2018 February 6 (140 rooms played)
Posted on: 2019 May 30

Awesome!

Met ons zeer ervaren team deze kamer mogen spelen
Buiten dat ik een groot fan van de serie ben, ben ik dat nu ook van deze kamer!
De kamer neemt je mee door het verhaal van de serie, wauw wat waren wij overrompeld door de prachtige afwerking en puzzels. Ik kan wel zeggen dat dit, na ruim 200 kamers er eentje is die in mijn topfavorieten is gekomen!
Aarzel vooral niet en ga deze kamer zsm spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Veel details uit serie
 • Mooie afwerking
 • Verhaal klopt
 • Jammer dat ik m nu al gespeeld heb, wil nog een ke

  anne_ter_horstMrSmartDonkeydayennexJohan Le Vanivanavandelftkenneth_ringootcorne_ouwehandthijs_meijerrolf

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (116 rooms played)
Posted on: 2019 July 17

Feest van herkenning!

Nathalie en ik zijn liefhebbers van de serie, maar we hadden ook twee mensen in ons team die de serie nog nooit gezien hadden. Mooie graadmeter voor deze kamer dus. Na een gezellig ontvangst zit je meteen helemaal in de sfeer van de serie. Leuke, logische puzzels en van het begin tot het einde een groot feest der herkenning. De begeleiding was super en de kamer speelde echt heerlijk weg. Maar ook onze medespelers vonden het een geweldige kamer, dus je hoeft de serie niet te gezien te hebben. Tel daar de enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren bij op en ik snap volledig waarom deze kamer uit het niks in onze top 10 terecht gekomen. Dik verdiend en een absolute aanrader wat mij betreft!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Een groot feest van herkenning
 • Logische puzzels
 • Speelt heerlijk weg
 • Enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren

  Johan Le Vanivanavandelftcorne_ouwehandthijs_meijer

joyceburgerhofjoyceburgerhofJunior EscaperMember since: 2020 May 30 (28 rooms played)
Posted on: 2021 November 12

Mooie themakamer met fijne gameflow

Deze kamer is perfect in thema en ziet er fantastisch uit, je waant je echt op locaties uit de serie, je kunt zien dat er veel werk is gestopt in de aankleding. De puzzels zijn logisch, kloppend, goed te doen en uitdagend, leuk en passend in het thema. De hints werden goed getimed, niet te snel en niet te veel. De ontvangst en het nagesprek met de game master waren enthousiast en erg gezellig. We komen hier graag terug voor de aanstaande nieuwe kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  55:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal

  MVJohan Le Vankoen_burgerhof

The only thing we need to do is buy time.

Vrienden hebben aan de kant van Rotterdam heeft een groot voordeel. Het aantal rooms dat je in die regio vindt is gewoon enorm.
Tijd dus voor weer opnieuw een bezoekje te brengen aan 2 kamers die 2 dingen gemeen hebben. 1 ze zijn beide pas open en 2 ze krijgen beide erg goede cijfers. Tijd voor een review dus.

Onthaal:
Wel deze kamer ligt net zoals de volgende (rebecca) op een industrieterrein. Geen gedoe met parking etc. gewoon lekker comfortabel voor de deur parkeren. Buiten is goed duidelijk aangegeven waar de escaperoom zich bevind. Dat kan nog wel eens een probleem zijn.

Eens binnen werden we erg warm welkom geheten door Johan de eigenaar. De ontvangstruimte is lekker knus en voorzien van het nodige comfort. Erg gezellige start.

Kamer
Bella Ciao of misschien nog beter La Casa de Papel, in ieder geval een kamer die gebaseerd is op de hitreeks uit Spanje.
Ik kende de reeks van Netflix, vond hem ok maar heb het einde niet gehaald.
Moet je de reeks gezien hebben om de kamer te spelen, nee, want 3 van ons kende de reeks niet, maar het geeft wel absoluut een meerwaarde. Een feest van herkenning zeg maar.
De kamer zelf zat goed in mekaar. Leuke puzzels, goed of zelfs bijna perfect in de verhaallijn. Alles had met je doel te maken. Er was een goede afwisseling tussen samen moeten werken en individuele puzzels.
Verder zat er een mooie opbouw in de kamer die ook een stuk de serie weer volgt en natuurlijk het verhaal. Het verhaal leent zich ook naar een lineaire kamer, maar dat vond ik persoonlijk niet storend en het lijkt me zelfs moeilijk om het anders te doen.
Zeker achteraf is het leuk om de links naar de reeks te horen, die zelfs tot in het kleinste detail zaten.

Conclusie
Wel dit is een erg goede kamer. Het is een beleving maar dan wel nog als een escaperoom gebracht en dat vind ik helemaal top. Die 3.0 kamers zijn prima, maar dit is gewoon lekker puzzelen maar dan net dat extraatje er nog bovenop.
Wij hebben ons prima geamuseerd, fijn ontvangst, goede kamer, alles was in orde, proper en werkte.
Ook achteraf erg leuk om de kamer even te doorlopen en zo ook te zien wat een ander heeft opgelost.
Wij haalden de kamer uiteindelijk met nog 7 minuten. Zelfs met 5 personen was er genoeg te doen. Tja en dan heb je het als bouwer goed gedaan.

Er zijn 2 zaken die ik persoonlijk nog zou aanpassen om de kamer nog net dat duwtje richting de toppers te geven.
1 De inleiding/videoverhaal zou ik liever niet in de kamer zelf hebben, er is plaats ervoor en dat zou een stuk beter zijn. Jullie doen het wel goed door het licht te doven, maar intro’s in de kamer zelf, tja zoals eerder al gemeld in vorige reviews, dan ben je mijn aandacht al kwijt.

2 Ik miste door de kamer heen wat spanning om gepakt te worden. De muziek die jullie hebben voegt heel veel toe, maar ik miste een echte dreiging. Ff wat dingen die bij ons in de auto ter sprake kwamen : kloppen op de deur, met wat geroep, zaklampen die door een raam proberen te schijnen, het geluid van politiewagens of miss wel een helikopter….

Nadien heb ik nog vernomen dat deze eigenaars steeds elke puntje van opbouwende "kritiek/tips" van harte nemen en dat bepaalde zaken al reeds in de planning zaten tot aanpassing. Super toch!

Beide zaken zijn pure opwaarderingen die niets afbreuk doen aan de huidige kamer want die is prima.
Knap dat jullie dit neergezet hebben met jullie ervaring. Doe zo door en ik hou je aan je belofte van een 2de kamer.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes  53:00 min


 • Sfeer
 • Afwerking
 • Verhaallijn
 • alles in thema
 • ontvangst/napraten
 • toffe foto

  flejanoJohan Le Vansilkebeerends

CasturiiCasturiiEscape LegendMember since: 2019 September 4 (202 rooms played)
Posted on: 2021 June 10

De Beste Reden om La Casa De Papel te Kijken!

7 maanden zaten we in de duisternis te wachten tot de escape rooms weer open gingen. 9 juni was het voor ons eindelijk zo ver! Bella Ciao stond op dit punt bij ons al zo lang op de planning dat het niet meer grappig was. We konden niet wachten om de leegte in ons bestaan eindelijk te vullen met een goede room.
Na een zeer aangename ontvangst van Johan en een korte babbel waarbij wij ons vooral konden ontspannen gingen wij met veel zin de kamer in.

Een kort filmpje begroet je in een kleine tussenruimte. Nou ben ik zelf geen fan van 'het filmpje voor de kamer', maar dit is een aangename uitzondering. Het is aardig gemaakt en ze zijn verstandig geweest om het niet in de kamer af te laten spelen. Geen stock footage en al helemaal geen afleiding! Als het filmpje af is gaat de deur open en mag het spel beginnen.
De kamers zijn stuk voor stuk prachtig in het thema van de serie en hebben een aankleding van jewelste. Alle kleine details zijn er en het thema is op een leuk bedachte manier in de puzzels verwerkt. Indien je de serie hebt gezien zul je veel terug zien (en horen), maar kennis van de serie is absoluut niet essentieel.
De structuur van de kamer is daarnaast ook heel goed uitgedacht. Naar mijn ervaring speel je de kamer als een soort serie snapshots en dit houdt de flow gaande. De overgangen zijn creatief, maar toch soepel. De kamer blijft hierdoor ook verrassen en vooral lekker door gaan.

Dat brengt me op het beste punt van deze kamer: Deze ongelooflijke FLOW. Zelden heb ik een kamer gespeeld die zo vloeiend en soepel door speelt terwijl je toch af en toe even stil staat om even goed na te denken. De afwisseling is geniaal. Het ene moment heb je een simpele logica puzzel, het volgende moment zoek je een complexere code, dan wordt je behendigheid op de proef gestelt. Dit wisselt elkaar af op zo een logische en soepele manier dat het bijna eng is.
De puzzels zijn daarbij niet extreem uitdagend, waar niks mis mee is. Persoonlijk heb ik veel liever dat ik lekker door puzzel en geniet van de ervaring dan dat ik bij elke puzzel 300 IQ moet hebben en met hoofdpijn naar huis ga. Ik kan mij voorstellen dat dit een uitstekende kamer is voor beide beginnende en ervaren spelers.

Ten slotte, de (veel te bescheiden) host en eigenaar, Johan! Wat een service! Één van onze leden kwam door file te laat en terwijl daar nog meer narigheid bij kwam in de vorm van een ontplofte maaltijd in een tas pakte hij dat heel fijn op. In plaats van ons op te haasten en te stressen creëerde hij juist een rustige, ontspannen sfeer waardoor we toch allemaal met een goed humeur de kamer in gingen.
After the fact konden we de kamer rustig doornemen en alles bespreken. Er was veel ruimte voor feedback en vragen, wat ik altijd waardeer. Daarnaast krijg je nog een leuke foto mee. Het hoort er immers toch bij, he?

Verwacht hier vooral niet een next-level-holy-shit kamer met mindfuck na mindfuck of iets dergelijks. Dit is voornamelijk een prachtige kamer met oog voor detail en een ongekend goede flow. De kracht komt uit zijn simpliciteit. Als alle elementen kloppen, wat heb je dan nog nodig? Vooral voor een allereerste kamer is dit absurd goed en het smaakt naar meer. Als dit nu al zo goed is, what is next? Ik zie het graag!
Zijn er kritiekpunten? Als ik ga graven, ja. Één effect kwam niet echt over op mij en de spanning kon op sommige punten voor mij hoger, vooral richting het einde. Stoor ik mij hier zo aan dat ik dit niet een 10 ga geven? Zeker niet. Ik spreek voor mijn hele team als ik zeg dat we een top tijd hebben gehad en dat we niet kunnen wachten op Here I Am! Veel succes en tot ziens!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: Het Dronkenmansslot

Escaped: Yes  46:03 min


 • DEZE F L O W JONGUH
 • Aankleding
 • Als je de serie hebt gezien...
 • Johan!
 • Afwisseling
 • Verwerking van thema
 • Structuur
 • De kleine details
 • Napraten in de kamer
 • Mooie foto

  Johan Le Vankeyhouse

murtiemurtieSenior EscaperMember since: 2020 January 20 (144 rooms played)
Posted on: 2020 June 9

Super toffe kamer

Voordat we deze kamer gingen spelen, hebben we eerst de serie gekeken. Achteraf vonden wij dat echt wel een pluspunt, omdat je alles herkent uit de serie in de escape room. Het is ontzettend goed nagebouwd en ziet er heel mooi en tof uit. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar door de hele beleving en spanning, werden wij een beetje chaotisch. Uiteindelijk wel ontsnapt gelukkig :-). Ze hebben hier echt een top kamer neergezet en we zijn benieuwd naar een nieuwe kamer, dan komen we zeker weer langs!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2020

Played with 5 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Thema super goed uitgewerkt
 • Mooie aankleding
 • Leuke puzzels
 • Spanning

  ivanavandelftJohan Le Van

lin1530lin1530EscaperMember since: 2019 August 3 (59 rooms played)
Posted on: 2019 November 2

Uitmuntend

Wát een vette kamer! Als je de serie hebt gezien is het een feest der herkenning. Alle details kloppen (zelfs de muziek! wat een feest!) en het ruime decor is echt schitterend afgewerkt.
Maar ook de mensen uit onze groep die de serie niet gezien hebben, vonden het fantastisch - dus het is zeker geen must om te kijken voor je Bella Ciao speelt (maar zou het je toch aanraden want deze serie wil je net als deze escape room niet missen).

We hebben ons zo'n 45 minuten lang vermaakt met afwisselende en originele puzzels, die precies in het verhaal passen. Daardoor voelt het alsof alles klopt en dat alles wat je oplost je ook verder brengt in de verhaallijn. De balans tussen beleving en puzzelen is wat ons betreft perfect.
We waren met een afwisselende groep van zes personen, van onervaren tot zéér ervaren, maar hebben niet het gevoel gehad dat we met teveel waren.

Ook nog een dikke shout-out naar de service. Door een file des doods kwam een deel van onze groep bijna een uur te laat. De eigenaar heeft er alles aan gedaan om ons toch te laten spelen. Wat een service! Sowieso een top ontvangstruimte en heel leuk om met deze escape enthousiastelingen gekletst te hebben. Ook heel leuk dat je de kamer nog uitgebreid doorloopt!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Gratis parkeren
 • Sfeer
 • Decor
 • Verhaal

  Johan Le Vanivanavandelft

Echt suuper

Echt een top kamer mooi gemaakt echt een aanrader


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 4 persons

Team: De Papzakken

Escaped: Yes


 • Mooie gemaakt

  Johan Le Vantonja

Dennis (100 rooms played)
Posted on: 2019 June 2

Geweldig!

Eindelijk een kamer in de buurt! Deze kamer overtrof echt de verwachtingen wat een GOEDE kamer. Inmiddels al meer als 100+ kamers gespeeld en deze hoort zeker in de top 5. Gewoon geweldig. Nu al zin in eventueel de tweede kamer! Entree was ook top en de medewerkers zijn ook hartstikke vriendelijk! Zeker een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  Johan Le Vancorne_ouwehand

Onwijs gaaf!

Als echte fans van de serie deze kamer gaan spelen!
Ze hebben zeker onze verwachtingen waar gemaakt!
Leuke ontvangst, vriendelijke eigenaren en een gave kamer.
Alles wat je wilt als je een escape room gaat spelen.
Een echte aanrader om te gaan spelen, of je de serie kent of niet.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Team: Taaltjes

Escaped: Yes

  Johan Le Vancorne_ouwehand

Lea (60 rooms played)
Posted on: 2023 February 27

Geweldige beleving!

Met ons groepje al aardig wat goed beoordeelde kamers gespeeld. Bella Ciao kregen we dan ook vaak te horen als aanrader, en terecht!

De sfeer en het verhaal zitten er goed in. En het geeft niet als je de serie niet hebt gezien.

De onderdelen waren uitdagend, maar goed te doen. Met leuke verassingseffecten.

En wat een gezellige ontvangst en begeleiding. Ook super leuk hoe ze de tijd nemen om na te praten (met passie).

Aanrader! Voor de complete ervaring.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  Johan Le Van

Lauratje03Lauratje03Junior EscaperMember since: 2021 September 20 (40 rooms played)
Posted on: 2023 February 21

Bankovervaller in wording

De kamer neemt je geheel mee in het verhaal, welke ook heel goed te volgen is zonder dat je de serie hebt gezien.
De combinatie van technische puzzels en 'ouderwetse' puzzels met slotjes is goed in balans.
Er is continue een toffe spanning voelbaar, want je moet natuurlijk op tijd weg zijn!

Wij speelden de kamer met zijn tweeën, dat was doorpuzzelen maar doordat je 10 min extra krijgt goed te doen.

Hele toffe kamer met een super leuk en enthousiast team!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in February 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

Wendy1990Wendy1990Escape ApprenticeMember since: 2022 May 26 (6 rooms played)
Posted on: 2023 February 4

Super

Erg uitdagend en goed te begrijpen ook zonder de serie te hebben gezien


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 5 persons

Team: Gezelligheid

Escaped: Yes  58:21 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  Johan Le Van

michelemicheleJunior EscaperMember since: 2021 August 6 (13 rooms played)
Posted on: 2023 February 4

Geweldige belevenis als gezin met pubers

We hebben het als een geweldige belevenis als gezin ervaren (2 volwassenen, 1 meisje van 11, 1 jongen van 14)
We konden allemaal lekker meedoen. Er is een mooie variatie in puzzels. Er zijn leuke effecten en alles is netjes afgewerkt.
De begeleiding is super!!!
Heel veel dank voor deze mooie belevenis!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit

  Johan Le Van

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertMember since: 2021 October 4 (116 rooms played)
Posted on: 2023 February 2

Chiao bella!

Met zijn 4en heerlijk vermaakt in de escaperoom die goed gebruik maakt van licht, geluid en verrassende ruimtes. Ik vond de puzzels uiterst leuk om te doen, zowel voor beginnende als ervaren escapers. Bedankt voor de leuke tijd en hopelijk tot snel!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

RandomYouriRandomYouriSenior EscaperMember since: 2021 November 12 (42 rooms played)
Posted on: 2023 February 1

Super kamer!

Als je de kans krijgt en in de buurt bent, absoluut doen! Uiteraard kon deze kamer niet achter blijven na ik Here I Am gespeeld had.

De kamer is echt een perfecte balans en mix tussen de serie met de knipogen ernaar en de mate waarin je de kamer ook kan spelen zonder de serie te hebben gezien. Leuke puzzels, leuke flow, goede mate van fysieke inspanning, gegarandeerd een uur plezier en genieten geblazen. Super shout out naar Sjaak en uiteraard naar Johan voor alle gastvrijheid! We verheugen ons nu al op de toekomst.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  56:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede prijs
 • Origineel
 • Beleving

  Johan Le Van

Superleuk!

De kamer is echt in het thema van La Casa De Papel! Alles klopt van begin tot eind! Leuke puzzels en ook erg origineel! De spelleider is ook erg vriendelijk en ze nam echt de tijd voor ons. Wij hebben een leuke middag gehad, bedankt! Volgende maand gaan we terug om hun tweede kamer (here I am) te spelen. Bella Ciao is in ieder geval een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Logica
 • Spannend
 • Goede service

  Johan Le Van

vjenneboervjenneboerJunior EscaperMember since: 2020 December 13 (38 rooms played)
Posted on: 2023 March 14

Een aanrader als escape room met een erg goede gameflow

Deze kamer met 5 personen gespeeld, de sfeer is er vanaf het begin goed aanwezig. De puzzels zijn goed verwerkt in het verhaal en alles wat je ziet past in het thema.

De flow in deze kamer is naar mijn mening erg goed. We hadden altijd iets te doen en een ieder kon bijdragen zonder het gevoel te hebben “er maar bij te staan”. Ook de begeleiding was van een zeer goed niveau en hints als nodig, kwamen op het juiste tijdstip wat de flow ten goede kwam.

Ontvangst was gezellig en we hebben het napraten als erg gezellig ervaren. Je merkt dat de mensen passie hebben voor wat ze doen.

Al met al een aanrader als escape room.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede gameflow

  Johan Le Van

melanieluttgemelanieluttgeEscaperMember since: 2020 October 4 (83 rooms played)
Posted on: 2023 February 17

Zeker spelen!

Deze kamer is geweldig als je fan bent van de serie casa de papel, maar nog steeds een absolute topper als je de serie niet gezien hebt. De kamer is op een gedoseerde manier spannend gemaakt, zonder dat het echt eng wordt en is daardoor in allerlei samenstellingen heel goed te spelen. De aankleding, muziek en geur zijn tot in de puntjes verzorgd.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Team: Jongens, even rustig!

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding

  Johan Le Van

AcastCAcastCEscape ApprenticeMember since: 2022 November 16 (6 rooms played)
Posted on: 2022 December 4

Super!

Heel goed bedacht en in elkaar gezet, je waant je echt in een totaal andere wereld! We zijn mega enthousiast en komen zeker terug voor de andere kamer :)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  00:29 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend

  Johan Le Van

Ian DuursmaIan DuursmaEscape ApprenticeMember since: 2022 March 24 (15 rooms played)
Posted on: 2022 October 24

Tof!

Mooie kamer, super gave puzzels en heel veel passie in deze kamer.
Veel herkenning als je de serie gezien hebt maar ook zonder deze gekeken hebt zeker een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  Johan Le Van

Geweldige ervaring

Wij zijn als bedrijfsuitje hierheen geweest en wij vonden het allemaal erg leuk! De ontvangst was warm/gezellig, lekker iets drinken en zelfs een borrelhapje erbij. Eenmaal binnen in de escape room zit je helemaal in het verhaal en is het heel erg sfeervol, spannend en vol met leuke verschillende puzzels om op te lossen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

  Johan Le Van

psmulderspsmuldersEscape ExpertMember since: 2020 October 5 (78 rooms played)
Posted on: 2022 December 22

Geweldige puzzelkamer

Deze kamer gespeeld met 4 ervaren escapers.

Hier voor hadden we here i am gespeeld, en zelf waren we eigenlijk een beetje bang dat de volgorde misschien iets of wat verkeerd zou zijn. Omdat here i am een nieuwere kamer is. Maar gelukkig was dit absoluut niet het geval.

Wat heb ik genoten in deze kamer, een kei tof begin wat je meteen al in de goede stemming brengt. En echt super leuke puzzels. Dit is nou echt een puzzelkamer met super vette techniekjes en effecten waar de nadruk echt op het puzzelen ligt. En ik hou ervan!

Je hoeft de film niet gezien te hebben wat heel tof gedaan is. Want we hebben het verhaal hierdoor toch begrepen.

Kortom echt een kamer die je gespeeld moet hebben. Wij hebben ervan genoten!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Team: Team Ahoe!

Escaped: Yes

  Johan Le Van

Mega leuke en spannende kamer.

Deze escape room klopte helemaal. Mega leuk om dit me een groepje vrienden te doen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

StijnpStijnpEscape ApprenticeMember since: 2022 September 6 (2 rooms played)
Posted on: 2022 September 6

Geweldig

Interieur was enorm indrukwekkend. Zelfs kleine details zijn in de kamers verwerkt. Puzzels zijn lastig maar wel leuk. Personeels is vriendelijk en heeft duidelijk verstand van escape rooms.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  57:04 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

  Johan Le Van

Geweldige Bella Ciao ervaring!

Deze Escape Room verbaasde mij zeer in een positieve zin. Het ontvangst en de service was fantastisch waardoor onze groep zich erg prettig voelde. Het verhaal was duidelijk en niet te lastig. De kamer zelf zat vol met kleine details over de serie wat ik kan waarderen als er een oog voor detail is. Deze kamer is een must voor elke liefhebber!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Puzzels
 • Spannend
 • Verhaal

  Johan Le Van

Load more reviews