Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Bella Ciao

Katwijk , The Netherlands

Closed now

Top #15

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

16 year

Read reviews

More about Bella Ciao

The European Central Bank seems deserted. El Profesor and his specialists are no where to be find. The "Policía" is on high alert and the European Central Bank is extra secured. 

"El Profesor" failed to take all the money. A big amount is still requierd to be collected. 

A perfect planning, cash transport, hostage-takers, weapons, masks, millions of euros and only 60 minutes to escape.

Do you dare to take the challenge?


Themes

Adventure

Bank

Crime

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

204 likes

790 visitors

92% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Sandtlaan 52 A
2223GG, Katwijk
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

401 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

jessjessJunior EscaperMember since: 2018 February 6 (140 rooms played)
Posted on: 2019 May 30

Awesome!

Met ons zeer ervaren team deze kamer mogen spelen
Buiten dat ik een groot fan van de serie ben, ben ik dat nu ook van deze kamer!
De kamer neemt je mee door het verhaal van de serie, wauw wat waren wij overrompeld door de prachtige afwerking en puzzels. Ik kan wel zeggen dat dit, na ruim 200 kamers er eentje is die in mijn topfavorieten is gekomen!
Aarzel vooral niet en ga deze kamer zsm spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Veel details uit serie
 • Mooie afwerking
 • Verhaal klopt
 • Jammer dat ik m nu al gespeeld heb, wil nog een ke

  Johan Le Vanivanavandelftkenneth_ringootcorne_ouwehandthijs_meijerrolf

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (106 rooms played)
Posted on: 2019 July 17

Feest van herkenning!

Nathalie en ik zijn liefhebbers van de serie, maar we hadden ook twee mensen in ons team die de serie nog nooit gezien hadden. Mooie graadmeter voor deze kamer dus. Na een gezellig ontvangst zit je meteen helemaal in de sfeer van de serie. Leuke, logische puzzels en van het begin tot het einde een groot feest der herkenning. De begeleiding was super en de kamer speelde echt heerlijk weg. Maar ook onze medespelers vonden het een geweldige kamer, dus je hoeft de serie niet te gezien te hebben. Tel daar de enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren bij op en ik snap volledig waarom deze kamer uit het niks in onze top 10 terecht gekomen. Dik verdiend en een absolute aanrader wat mij betreft!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Een groot feest van herkenning
 • Logische puzzels
 • Speelt heerlijk weg
 • Enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren

  Johan Le Vanivanavandelftcorne_ouwehandthijs_meijer

lin1530lin1530EscaperMember since: 2019 August 3 (49 rooms played)
Posted on: 2019 November 2

Uitmuntend

Wát een vette kamer! Als je de serie hebt gezien is het een feest der herkenning. Alle details kloppen (zelfs de muziek! wat een feest!) en het ruime decor is echt schitterend afgewerkt.
Maar ook de mensen uit onze groep die de serie niet gezien hebben, vonden het fantastisch - dus het is zeker geen must om te kijken voor je Bella Ciao speelt (maar zou het je toch aanraden want deze serie wil je net als deze escape room niet missen).

We hebben ons zo'n 45 minuten lang vermaakt met afwisselende en originele puzzels, die precies in het verhaal passen. Daardoor voelt het alsof alles klopt en dat alles wat je oplost je ook verder brengt in de verhaallijn. De balans tussen beleving en puzzelen is wat ons betreft perfect.
We waren met een afwisselende groep van zes personen, van onervaren tot zéér ervaren, maar hebben niet het gevoel gehad dat we met teveel waren.

Ook nog een dikke shout-out naar de service. Door een file des doods kwam een deel van onze groep bijna een uur te laat. De eigenaar heeft er alles aan gedaan om ons toch te laten spelen. Wat een service! Sowieso een top ontvangstruimte en heel leuk om met deze escape enthousiastelingen gekletst te hebben. Ook heel leuk dat je de kamer nog uitgebreid doorloopt!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Gratis parkeren
 • Sfeer
 • Decor
 • Verhaal

  lin1530Johan Le Vanivanavandelft

joyceburgerhofjoyceburgerhofJunior EscaperMember since: 2020 May 30 (28 rooms played)
Posted on: 2021 November 12

Mooie themakamer met fijne gameflow

Deze kamer is perfect in thema en ziet er fantastisch uit, je waant je echt op locaties uit de serie, je kunt zien dat er veel werk is gestopt in de aankleding. De puzzels zijn logisch, kloppend, goed te doen en uitdagend, leuk en passend in het thema. De hints werden goed getimed, niet te snel en niet te veel. De ontvangst en het nagesprek met de game master waren enthousiast en erg gezellig. We komen hier graag terug voor de aanstaande nieuwe kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  55:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal

  Johan Le Vankoen_burgerhof

casturiicasturiiEscape MasterMember since: 2019 September 4 (122 rooms played)
Posted on: 2021 June 10

De Beste Reden om La Casa De Papel te Kijken!

7 maanden zaten we in de duisternis te wachten tot de escape rooms weer open gingen. 9 juni was het voor ons eindelijk zo ver! Bella Ciao stond op dit punt bij ons al zo lang op de planning dat het niet meer grappig was. We konden niet wachten om de leegte in ons bestaan eindelijk te vullen met een goede room.
Na een zeer aangename ontvangst van Johan en een korte babbel waarbij wij ons vooral konden ontspannen gingen wij met veel zin de kamer in.

Een kort filmpje begroet je in een kleine tussenruimte. Nou ben ik zelf geen fan van 'het filmpje voor de kamer', maar dit is een aangename uitzondering. Het is aardig gemaakt en ze zijn verstandig geweest om het niet in de kamer af te laten spelen. Geen stock footage en al helemaal geen afleiding! Als het filmpje af is gaat de deur open en mag het spel beginnen.
De kamers zijn stuk voor stuk prachtig in het thema van de serie en hebben een aankleding van jewelste. Alle kleine details zijn er en het thema is op een leuk bedachte manier in de puzzels verwerkt. Indien je de serie hebt gezien zul je veel terug zien (en horen), maar kennis van de serie is absoluut niet essentieel.
De structuur van de kamer is daarnaast ook heel goed uitgedacht. Naar mijn ervaring speel je de kamer als een soort serie snapshots en dit houdt de flow gaande. De overgangen zijn creatief, maar toch soepel. De kamer blijft hierdoor ook verrassen en vooral lekker door gaan.

Dat brengt me op het beste punt van deze kamer: Deze ongelooflijke FLOW. Zelden heb ik een kamer gespeeld die zo vloeiend en soepel door speelt terwijl je toch af en toe even stil staat om even goed na te denken. De afwisseling is geniaal. Het ene moment heb je een simpele logica puzzel, het volgende moment zoek je een complexere code, dan wordt je behendigheid op de proef gestelt. Dit wisselt elkaar af op zo een logische en soepele manier dat het bijna eng is.
De puzzels zijn daarbij niet extreem uitdagend, waar niks mis mee is. Persoonlijk heb ik veel liever dat ik lekker door puzzel en geniet van de ervaring dan dat ik bij elke puzzel 300 IQ moet hebben en met hoofdpijn naar huis ga. Ik kan mij voorstellen dat dit een uitstekende kamer is voor beide beginnende en ervaren spelers.

Ten slotte, de (veel te bescheiden) host en eigenaar, Johan! Wat een service! Één van onze leden kwam door file te laat en terwijl daar nog meer narigheid bij kwam in de vorm van een ontplofte maaltijd in een tas pakte hij dat heel fijn op. In plaats van ons op te haasten en te stressen creëerde hij juist een rustige, ontspannen sfeer waardoor we toch allemaal met een goed humeur de kamer in gingen.
After the fact konden we de kamer rustig doornemen en alles bespreken. Er was veel ruimte voor feedback en vragen, wat ik altijd waardeer. Daarnaast krijg je nog een leuke foto mee. Het hoort er immers toch bij, he?

Verwacht hier vooral niet een next-level-holy-shit kamer met mindfuck na mindfuck of iets dergelijks. Dit is voornamelijk een prachtige kamer met oog voor detail en een ongekend goede flow. De kracht komt uit zijn simpliciteit. Als alle elementen kloppen, wat heb je dan nog nodig? Vooral voor een allereerste kamer is dit absurd goed en het smaakt naar meer. Als dit nu al zo goed is, what is next? Ik zie het graag!
Zijn er kritiekpunten? Als ik ga graven, ja. Één effect kwam niet echt over op mij en de spanning kon op sommige punten voor mij hoger, vooral richting het einde. Stoor ik mij hier zo aan dat ik dit niet een 10 ga geven? Zeker niet. Ik spreek voor mijn hele team als ik zeg dat we een top tijd hebben gehad en dat we niet kunnen wachten op Here I Am! Veel succes en tot ziens!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: Het Dronkenmansslot

Escaped: Yes  46:03 min


 • DEZE F L O W JONGUH
 • Aankleding
 • Als je de serie hebt gezien...
 • Johan!
 • Afwisseling
 • Verwerking van thema
 • Structuur
 • De kleine details
 • Napraten in de kamer
 • Mooie foto
 • Ik had nog wel een keer willen gaan

  Johan Le Vankeyhouse

murtiemurtieSenior EscaperMember since: 2020 January 20 (128 rooms played)
Posted on: 2020 June 9

Super toffe kamer

Voordat we deze kamer gingen spelen, hebben we eerst de serie gekeken. Achteraf vonden wij dat echt wel een pluspunt, omdat je alles herkent uit de serie in de escape room. Het is ontzettend goed nagebouwd en ziet er heel mooi en tof uit. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar door de hele beleving en spanning, werden wij een beetje chaotisch. Uiteindelijk wel ontsnapt gelukkig :-). Ze hebben hier echt een top kamer neergezet en we zijn benieuwd naar een nieuwe kamer, dan komen we zeker weer langs!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2020

Played with 5 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Thema super goed uitgewerkt
 • Mooie aankleding
 • Leuke puzzels
 • Spanning

  ivanavandelftJohan Le Van

The only thing we need to do is buy time.

Vrienden hebben aan de kant van Rotterdam heeft een groot voordeel. Het aantal rooms dat je in die regio vindt is gewoon enorm.
Tijd dus voor weer opnieuw een bezoekje te brengen aan 2 kamers die 2 dingen gemeen hebben. 1 ze zijn beide pas open en 2 ze krijgen beide erg goede cijfers. Tijd voor een review dus.

Onthaal:
Wel deze kamer ligt net zoals de volgende (rebecca) op een industrieterrein. Geen gedoe met parking etc. gewoon lekker comfortabel voor de deur parkeren. Buiten is goed duidelijk aangegeven waar de escaperoom zich bevind. Dat kan nog wel eens een probleem zijn.

Eens binnen werden we erg warm welkom geheten door Johan de eigenaar. De ontvangstruimte is lekker knus en voorzien van het nodige comfort. Erg gezellige start.

Kamer
Bella Ciao of misschien nog beter La Casa de Papel, in ieder geval een kamer die gebaseerd is op de hitreeks uit Spanje.
Ik kende de reeks van Netflix, vond hem ok maar heb het einde niet gehaald.
Moet je de reeks gezien hebben om de kamer te spelen, nee, want 3 van ons kende de reeks niet, maar het geeft wel absoluut een meerwaarde. Een feest van herkenning zeg maar.
De kamer zelf zat goed in mekaar. Leuke puzzels, goed of zelfs bijna perfect in de verhaallijn. Alles had met je doel te maken. Er was een goede afwisseling tussen samen moeten werken en individuele puzzels.
Verder zat er een mooie opbouw in de kamer die ook een stuk de serie weer volgt en natuurlijk het verhaal. Het verhaal leent zich ook naar een lineaire kamer, maar dat vond ik persoonlijk niet storend en het lijkt me zelfs moeilijk om het anders te doen.
Zeker achteraf is het leuk om de links naar de reeks te horen, die zelfs tot in het kleinste detail zaten.

Conclusie
Wel dit is een erg goede kamer. Het is een beleving maar dan wel nog als een escaperoom gebracht en dat vind ik helemaal top. Die 3.0 kamers zijn prima, maar dit is gewoon lekker puzzelen maar dan net dat extraatje er nog bovenop.
Wij hebben ons prima geamuseerd, fijn ontvangst, goede kamer, alles was in orde, proper en werkte.
Ook achteraf erg leuk om de kamer even te doorlopen en zo ook te zien wat een ander heeft opgelost.
Wij haalden de kamer uiteindelijk met nog 7 minuten. Zelfs met 5 personen was er genoeg te doen. Tja en dan heb je het als bouwer goed gedaan.

Er zijn 2 zaken die ik persoonlijk nog zou aanpassen om de kamer nog net dat duwtje richting de toppers te geven.
1 De inleiding/videoverhaal zou ik liever niet in de kamer zelf hebben, er is plaats ervoor en dat zou een stuk beter zijn. Jullie doen het wel goed door het licht te doven, maar intro’s in de kamer zelf, tja zoals eerder al gemeld in vorige reviews, dan ben je mijn aandacht al kwijt.

2 Ik miste door de kamer heen wat spanning om gepakt te worden. De muziek die jullie hebben voegt heel veel toe, maar ik miste een echte dreiging. Ff wat dingen die bij ons in de auto ter sprake kwamen : kloppen op de deur, met wat geroep, zaklampen die door een raam proberen te schijnen, het geluid van politiewagens of miss wel een helikopter….

Nadien heb ik nog vernomen dat deze eigenaars steeds elke puntje van opbouwende "kritiek/tips" van harte nemen en dat bepaalde zaken al reeds in de planning zaten tot aanpassing. Super toch!

Beide zaken zijn pure opwaarderingen die niets afbreuk doen aan de huidige kamer want die is prima.
Knap dat jullie dit neergezet hebben met jullie ervaring. Doe zo door en ik hou je aan je belofte van een 2de kamer.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes  53:00 min


 • Sfeer
 • Afwerking
 • Verhaallijn
 • alles in thema
 • ontvangst/napraten
 • toffe foto

  Johan Le Vansilkebeerends

Echt suuper

Echt een top kamer mooi gemaakt echt een aanrader


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 4 persons

Team: De Papzakken

Escaped: Yes


 • Mooie gemaakt

  Johan Le Vantonja

Dennis (100 rooms played)
Posted on: 2019 June 2

Geweldig!

Eindelijk een kamer in de buurt! Deze kamer overtrof echt de verwachtingen wat een GOEDE kamer. Inmiddels al meer als 100+ kamers gespeeld en deze hoort zeker in de top 5. Gewoon geweldig. Nu al zin in eventueel de tweede kamer! Entree was ook top en de medewerkers zijn ook hartstikke vriendelijk! Zeker een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  Johan Le Vancorne_ouwehand

Onwijs gaaf!

Als echte fans van de serie deze kamer gaan spelen!
Ze hebben zeker onze verwachtingen waar gemaakt!
Leuke ontvangst, vriendelijke eigenaren en een gave kamer.
Alles wat je wilt als je een escape room gaat spelen.
Een echte aanrader om te gaan spelen, of je de serie kent of niet.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Team: Taaltjes

Escaped: Yes

  Johan Le Vancorne_ouwehand

lisse94lisse94Junior EscaperMember since: 2019 July 15 (34 rooms played)
Posted on: 2022 May 6

Super!

Wij gingen een weekend naar Katwijk om beide kamers hier te spelen. Allebei enorme aanraders!

Als fan van Casa de Papel stond deze al langer op mijn wenslijstje. Eindelijk na corona zijn we dan hier geraakt. Na een kort introfilmpje kunnen we beginnen, en meteen kom je in de goede sfeer, dankzij de begeleiding en de muziek. Het is leuk om veel te herkennen uit de serie. Met twee krijg je 70 minuten in plaats van 60, en wij hebben er net 62 nodig gehad. De puzzels zijn leuk om te doen en we kregen enkel wanneer echt nodig een goede tip. Ik vind deze kamer gelijkwaardig aan Here I Am, die laatste is wat nieuwer maar Casa de Papel is gewoon ook een heel tof thema om te spelen en deze kamer is ook perfect in orde. Je vindt hier en daar een slotje maar enkel waar het logisch is. Achteraf waren wij nog wat dingen vergeten mee te nemen (jas, sleutel van onze B&B :)…) en dit is heel snel opgelost door de host en eigenaar.
In samenvatting, een must do!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  Johan Le Van

Vol verrassingen

Leuke ervaring. Je moet precies het goede bedrag uit de kluis meenemen om te kunnen ontsnappen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:59 min


 • Origineel
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving

  Johan Le Van

jannekejannekeJunior EscaperMember since: 2018 March 4 (32 rooms played)
Posted on: 2022 February 24

Super kamer!

Super mooi afgewerkte kamer, met uitdagende puzzels.
Enthousiaste host, waarmee we super gezellig hebben na gepraat. Leuk dat we na afloop nog door de kamer konden lopen, zodat je alles nog eens rustig kunt bekijken.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  56:54 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Logica

  Johan Le Van

KajKajEscape ApprenticeMember since: 2019 April 22 (8 rooms played)
Posted on: 2021 December 9

Super leuke kamer!

De kamer is super mooi gemaakt, nagedacht over alles. Ontvangst door Johan was erg gastvrij.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend

  Johan Le Van

Vinco998Vinco998Escape ApprenticeMember since: 2021 October 20 (2 rooms played)
Posted on: 2021 October 21

Zeer gave experience

Leuke escaperoom in het thema van la casa de papel, met mooie kamers en mooi decor ingericht precies naar de serie. Heel origineel en hele goede service.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend

  Johan Le Van

bergcitybergcityEscape ApprenticeMember since: 2018 July 15 (5 rooms played)
Posted on: 2021 October 17

Fantastisch!

Gespeeld met mijn gezin, we hebben genoten! Ontvangst heel hartelijk, kamer was geweldig: mooi gemaakt, leuke details, verrassingen en mooie effecten, goede puzzels, leuke uitdagingen! Daarna heel leuke evaluatie met de gastheer gehad die ons heel enthousiast rondleidde door de kamer en met ons terugkeek naar wat we goed en fout gedaan hadden. Een mooie belevenis, aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  50:17 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  Johan Le Van

GoldielockGoldielockEscaperMember since: 2019 December 18 (47 rooms played)
Posted on: 2021 October 17

Top escape room

Heel erg leuke escape room, alles zat logisch in elkaar, alles werkte. Voor de La casa de papel lovers, een echte aanrader! Eigenaar is erg gepassioneerd in zijn job, bedankt voor de super goede ontvangst!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 2 persons

Team: Escape roommates

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

  Johan Le Van

Hele fijne flow

Alles klopt aan deze escape room. De muziek, het verhaal, de flow van de puzzels. Ook de afwisseling in puzzels is erg leuk. Zeer geslaagd!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

  Johan Le Van

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertMember since: 2019 September 18 (93 rooms played)
Posted on: 2021 December 16

Heel gaaf

Wat een vette kamer, heel origineel gedaan en je hebt echt het gevoel onderdeel te zijn van het team van the professor!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving

  Johan Le Van

Stefan (53 rooms played)
Posted on: 2020 December 7

Perfect in thema!

Wat een toffe kamer! En helemaal als je de serie hebt gezien. De kamer brengt je een volledig uur in de serie en je voelt je helemaal lid van de bende! Verder enorm goede host. Je kon aan alles zien en horen dat dit zijn passie is en nam ook meer dan genoeg tijd voor en na de kamer. Johan bedankt! Na 50+ kamers te hebben gespeeld komt deze zeker in mijn top 5! We kunnen niet wachten op de nieuwe kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Thematisch
 • Host
 • Meerdere puzzels tegelijkertijd

  Johan Le Van

kellyroestkellyroestEscape ApprenticeMember since: 2020 July 28 (4 rooms played)
Posted on: 2020 November 23

Fantastisch

Wat een top escape room, je bent helemaal in de serie. Het is tot in de kleinste puntjes uitgewerkt. Ik en mijn vriend hadden de serie gezien de andere 2 niet maar toch ging dat heel goed. De service was helemaal top, super vriendelijk en gastvrij. Aan het einde legde de spelleider het verhaal nog even uit. Ik zeg echt een aanrader. Je moet deze gewoon hebben gedaan.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Goed verhaal
 • Mooie ruimtes
 • Alles klopt van a tot z
 • Puzzels

  Johan Le Van

WendierWendierEscaperMember since: 2018 May 3 (56 rooms played)
Posted on: 2021 October 8

Misschien wel mijn nieuwe favoriet

Als mensen mij vragen welke kamer ik nou echt aanraad, is tegenwoordig Bella Ciao mijn antwoord. Een kamer waar voor mij alles klopte. Ik houd van Casa de Papel, en alhoewel je de serie niet hoeft te kennen om de kamer te spelen, komt het de beleving natuurlijk door alle dingen die je herkent heel erg ten goede.

De kamer zelf is echt supermooi aangekleed en het gebruik van muziek verhoogt de sfeer nog meer.
We speelden deze kamer met zijn drieën, wat goed te doen was, en we zaten in een heerlijke flow. De puzzels zijn afwisselend en passen goed bij het thema. Kortom, een echte aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in November 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

  Johan Le Van

Verwijderde gebruiker (1 room played)
Posted on: 2020 September 14

Service is King

Op de kamer heb ik niks aan te merken. Werkelijk waar gewoon prachtig. Heerlijk puzzels, prachtig decor en of het nu bedoelt was of niet, de geur in de eerste kamer maakt het helemaal af!

Ik wil ontzettend hard benadrukken dat de service echt ongelofelijk goed, sympathiek en persoonlijk is. Dikke complimenten en een 11 voor de service.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Service!!!

  ivanavandelft

Geweldig!

Na de lockdown eindelijk weer voor het eerst Escapen! En we hadden ons geen betere eerste kunnen wensen. Prachtige met veel oog voor detail gemaakte kamer die prachtig het verloop van de geweldige serie volgt.
Door de mooi vormgegeven kamers en de muziek waanden we ons echt in de serie. Heel gaaf gedaan. Leuke puzzels. Aan het eind waren we even de kluts kwijt maar met een aanwijzing weer op het rechte pad gekomen.
Dank voor de geweldige middag en super gastvrije ontvangst.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Prachtige aankleding
 • Helder verhaal
 • Gastvrije ontvangst
 • Alle tijd om na te praten

  Johan Le Van

Jasmijn (6 rooms played)
Posted on: 2020 March 15

Fantastisch

Goede puzzels, leuk in elkaar, aardig personeel en heel leuk als je de serie la casa de papel hebt gezien. Het is heel mooi ingericht en heel veel herkenning van de serie.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  ivanavandelft

Gaaf en mooi uitgevoerd!

Deze escaperoom is voor kenners van de serie, maar ook voor niet- kenners een must om te doen. Hele leuke puzzels en de aspecten uit de serie maken het af. Aan het einde wil je het liefst weer de kamer in, het werkt verslavend! Heel goed gedaan!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes  58:01 min


 • Details uit de serie
 • Technisch
 • Leuke puzzels
 • Juiste moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Fijn ontvangst
 • Leuke tips voor andere escapes
 • De muziek stond iets wat hard

  ivanavandelft

Load more reviews