Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Hangover

Rijswijk , Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6

Read reviews

More about The Hangover

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende.
Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet.
Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen.
Lukt het nu jouw team gecrasht is na een bizar feest.
Trouwens, is iedereen er wel…. 1, 2, 3……

Themes

Fun

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

55 likes

629 visitors

90.5% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

199 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Antal BekendamAntal BekendamEscaperMember since: 2017 May 11 (113 rooms played)
Posted on: 2017 may 20

Zeker niet de moeilijkste kamer maar zeker een aanrader. Gebaseerd op DE FILM. Zie je avond maar weer terug in beeld te krijgen. Voor beginnende spelers een perfecte startkamer en voor ervaren spelers blijft het de uitdaging om een scherpe tijd weg te zetten.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  JeffreyMoessOuterGround

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (205 rooms played)
Posted on: 2023 may 23

Whoa-ooh-oh

Door de opening van hun nieuwe escape room werden we – De Drie Duitsers (3 personen) - naar OuterGround in Rijswijk gelokt. Toen dit escape-bedrijf nog Escape Room Rijswijk heette, hebben we hier al enkele kamers gespeeld. Voor één escape room ga je niet twee uur rijden, dus al snel besloten we er een middagje van te maken én meteen de andere kamers van OuterGround mee te pakken.

We trapte af met The Hangover. Ik weet niet precies óf dit de oudste kamer van OuterGround is, maar het is in ieder geval een klassieker en eentje van het eerste uur. We konden gratis voor de deur parkeren én we werden vriendelijk ontvangen in de ruime ontvangstruimte, waar we na de lange reis ook een lekker drankje konden nuttige, alvorens we gingen starten met The Hangover.

Tja en dan wordt het een beetje vaag… Ik herinner me niet alles meer zo goed… Misschien hebben we tóch te veel gedronken die avond van te voren? Plots worden we wakker in een strandhuis en het is er een grote zooi 😁². Het wordt tijd om op onderzoek uit te gaan over wat er precies allemaal gebeurd is de avond van te voren.

The Hangover is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige film. Die verhaallijn is een super tof uitgangspunt voor een escape game én die is hier ook goed neergezet. De decoratie en thematisering is simpel doch doeltreffend. De kamer is goed onderhouden, want alles ziet er netjes uit en er is prima gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten. De sfeer die neergezet wordt is vooral luchtig en grappig.

Qua puzzels is eigenlijk de gehele kamer lineair opgebouwd, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het volgende. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand even niets staat te doen. Desalniettemin hebben we ons met z'n drieën prima vermaakt en heeft iedereen wat kunnen bijdragen aan onze ontsnapping. Ik stoor me niet zo snel aan ‘even niets doen en rondkijken'. De puzzels zijn divers. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast is de spelflow zeer optimaal in deze kamer. Je gaat heel gemakkelijk en op een logische wijzen van de ene naar de andere puzzel.

Het is een klassieke kamer, zoals ik al eerder benoemde, met voornamelijk hang- en cijfersloten. Hier en daar zit er wél een technisch puzzeltje in, maar het komt toch vooral neer op het openen van sloten. Wat ik hier ontzettend goed gedaan vind, is dat er een hele duidelijke structuur is aangebracht én dat daardoor heel duidelijk is welke oplossing je op welk slot moet invoeren. Zo ben je nooit onnodig codes aan het invoeren op verkeerde sloten 👌.

Binnen de gegeven tijd wisten we uit de kamer te ontsnappen en was ons geheugen weer helemaal terug. In de ontvangstruimte konden we ons vervolgens opmaken voor de volgende kamer bij OuterGround onder het genot van een lekker bakje koffie ☕.

Al bij al; Een prima escape room met leuke diverse puzzels en een goede puzzelflow. Als je in de buurt van Rijswijk bent, kun je deze prima meepakken. Ik zou ‘m vooral aanraden aan de wat minder ervaren escaper.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met een klein groepje (max. vier personen) i.v.m. lineaire puzzels;
- Als je meerdere kamers op deze locatie speelt, zou je het beste met deze kunnen beginnen;
- Deze kamer is vooral geschikt voor de echte puzzelaar én voor de beginnende escaper;
- Ken je het concept van ‘Hangover' niet? Kijk dan de film van te voren (dat is géén noodzaak, maar een leuke toevoeging).

OuterGround, bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben een hele toffe middag/avond gehad bij jullie.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in May 2023

Played with 3 persons

Team: De Drie Duitsers

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Logica
 • Structuur
 • Diversiteit

  sjephanieanouk

Leuke puzzel kamer

We spelen deze avond zowel The Hangover als Mystery of Whitechapel.

The Hangover is als eerste. Dit is een leuke klassieke puzzel kamer die zeer veel puzzels bevat!
Er zit een leuk begin in de kamer. Later zit er een duidelijke structuur in de kamer.
De puzzels zijn variërend en uitdagend. We gingen eigenlijk zonder veel moeite door de kamer en hebben hem met een paar kleine hintjes kunnen uitspelen binnen de tijd.

Prima kamer, maar niks uitmuntends.


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:30 min


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica
 • Prijs
 • Heeft onderhoud nodig

  Drs-jlc

CasturiiCasturiiEscape EnigmaMember since: 2019 September 04 (259 rooms played)
Posted on: 2023 april 07

Randstadse hangover

Hij valt op in het aanbod van OuterGround. Tussen alle duistere thema's hebben we ineens The Hangover, een luchtige kamer over een avond die we misschien iets te bont hebben gemaakt. Ik zeg misschien, want we weten er helemaal niks meer van! Blijkbaar zijn we nogal hard gegaan en moeten we ondanks de kater onze best gaan doen om onze herinneringen binnen het uur terug te krijgen.
OuterGround heeft een heerlijk ruime ontvangstruimte waar je gemakkelijk even kan zitten en een drankje kan doen. Onze host is vriendelijk, maar de basisuitleg is behoorlijk overbodig. We hebben al gezegd vaker gespeeld te hebben en dan krijgen we alsnog alle basics. Dit is daarbij de eerste keer dat ik letterlijk uitgelegd ben wat een hangslot is...

Eerste indrukken van de kamer zijn helaas niet best. De kamer is klein en daarbij ook niet bepaald mooi ingericht of onderhouden. Het is duidelijk een kamer die al een tijd mee gaat en hij kan wat mij betreft wel een upgrade gebruiken. Qua sfeer, decor, afwerking, het is allemaal niet de beste kwaliteit en zelfs lelijk. Er speelt de hele tijd één stukje muziek op loop en qua licht gebeurt er ook weinig. Stift op de muren, sfeerloze witte muren, onafgewerkte kabels, gebrekkig onderhoud, het stapelt behoorlijk op. Voor een kamer van deze prijs van zo een groot bedrijf als OuterGround vind ik dat je wel meer zou mogen verwachten.

Nou goed, we staan ondanks dat allemaal open voor een luchtige kamer om gewoon domme lol te hebben en dat is DE instelling voor The Hangover. De kamer begint gelijk leuk, al heb ik wel een klein veiligheidsdingetje waar ik hier nerveus van word. Ja, het gaat zeer zeker niet fout hier, maar stel dat... Het duurt gelukkig niet te lang.
Al snel wordt duidelijk wat de structuur van de kamer is. We lossen delen van de kamer op en krijgen zo herinneringen terug. De video's die het verhaal vertellen zijn grappig gedaan en totaal niet serieus te nemen. De humor van The Hangover is ontzettend laagdrempelig en simpel, maar dat maakt het ook juist leuk. We hebben het hier nou eenmaal over een kamer waarvan een van de bekendste foto's van het toilet is...
De puzzels zelf zijn leuk en afwisselend, old school style. Veel slotjes, met wat grappige opdrachtjes. De ene puzzel is wat creatiever dan de ander, maar heel erg stoorde me dat niet. De kamer stagneert nooit en behoudt altijd een lekkere flow. De puzzels zijn wel overduidelijk gewoon puzzels die je meer moet zien als metaforen van het terugkrijgen van je herinneringen. Een paar dingen zijn te verklaren maar veel dingen zijn wel heel moeilijk logisch te plaatsen in deze setting. De kamer is daarbij best makkelijk en in combi met de kleine ruimte zou ik aanraden om met max 4 spelers te komen.

Ik voel me dubbel over deze kamer. Aan de ene kant heb ik me prima vermaakt en heb ik een paar keer echt goed gelachen. Aan de andere kant vind ik dit voor OuterGround en voor deze prijs niet helemaal op niveau. Vooral decor, sfeer, en thematisering kunnen flink wat werk gebruiken. Als ik kijk naar The Mystery of Whitechapel vind ik dat een uitstekend voorbeeld van hoe je een oude kamer weer nieuw leven in kan blazen, dus het kan zeker. Misschien is The Hangover ook aan een dergelijke upgrade toe?


7

Ambiance: 6.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:12 min


 • Puzzelflow
 • Luchtig thema
 • Laagdrempelige humor
 • Fun factor
 • Gebrekkig decor en afwerking
 • Mist sfeer
 • Thematisering van de puzzels
 • Prijs / kwaliteit

  Marieke

lekker bezig geweest

Vandaag gingen wij, voor het eerst in deze samenstelling, met 3 personen The Hangover spelen.
Nadat Kevin ons hartelijk welkom heeft geheten, beginnen wij met de kamer.

We hadden even nodig om erin te komen.
Bij sommige puzzels is snel duidelijk wat er moet gebeuren, bij andere zijn we lekker bezig, maar wel met het verkeerde ;)

Al met al hebben we de kamer binnen de tijd uitgespeeld. Zeker niet onze beste kamer, maar hé, gehaald is gehaald.

Achteraf nog even gezellig nagepraat met Kevin.
Bedankt weer voor een leuke ervaring.
En The Execution? Daar denken we toch nog even over na.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in April 2022

Played with 3 persons

Team: Geoscapers

Escaped: Yes  57:38 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding

  Jelle_van_Gladbach

Sam_DLSam_DLJunior EscaperMember since: 2017 April 13 (17 rooms played)
Posted on: 2018 december 24

Leuke logische kamer met een origineel thema

Akkoord er zijn nieuwere kamers met veel meer techniek. Dus het zegt iets over de kwaliteit van de kamer als deze niet verbleekt tegen de zogenaamde 2.0 kamers. Eerst en vooral is er het originele thema. De horror-kamers reizen als paddenstoelen uit de grond, dus het is altijd een plus als er eens voor een ander thema gekozen wordt. Het begin is zonder twijfel één van de leukste starten in een escaperoom. En de puzzels die je doorheen de kamer vindt, zijn logisch. Iets wat ik bijzonder aangenaam vind. Het is leuk als je weet wat je moet doen of toch tenminste een idee hebt waar je naartoe moet (iets dat in sommige kamers niet het geval is omdat de puzzels extreem ver gezocht zijn). De kamer is niet al te moeilijk, dus zeker ook een aanrader voor beginners. Vriendelijke begeleiding ook.

Binnenkort verhuizen ze van locatie en The Hangover verhuist mee. Naar het schijnt gaan ze hem volledig herwerken. Voor mij mogen ze gerust nog meer over de top gaan (nog meer humor zoals bij het vragen om een tip). En aangevuld met wat nieuwe technische snufjes kan deze kamer zelfs bij de top van Nederland gaan behoren. We komen hem zeker uittesten op de nieuwe locatie!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Origineel thema (feel-good)
 • Humor
 • Logische puzzels
 • De start
 • Gemakkelijk voor ervaren escapers

  OuterGround

pauperloospauperloosEscaperMember since: 2018 December 10 (120 rooms played)
Posted on: 2019 may 13

Echt leuk

De hangover is een heerlijke kamer om te spelen.
Originaliteit blinkt uit. Vooral in het thema is erg goed gedacht.
Veel plezier gehad met het spelen van deze kamer.

Aanrader


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • thema
 • puzzels in thema
 • orgineel
 • grappig
 • goede gameflow

  Karina

Bazie1201Bazie1201Escape ExpertMember since: 2018 August 30 (73 rooms played)
Posted on: 2018 november 24

Originele kamer

Het begin van de kamer is wat anders dan normaal gesproken bij een escape room (uiteraard is dat erg leuk!). Kamer is heel origineel. Je komt in een soort van "fases" (de herinneringen), het lijken wel kleine verhaaltjes die het samen een groot geheel maken. Super leuk dus! De begeleiding is zeer goed. Op moment van vastlopen wordt er meteen ingegrepen, maar je krijgt ook niet te snel hints.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:16 min


 • Origineel
 • Verschillende puzzels
 • Simpele kamer

  Walter G4I

kortekaasjekortekaasjeEscaperMember since: 2018 August 30 (62 rooms played)
Posted on: 2018 november 25

Leuke kamer met goed verhaal

Als je naar Escape-room Rijswijk gaat, weet je dat het goed zit, en nu ook weer. Goede en gezellige ontvangst. De kamer begint anders, erg leuke insteek. Je bent zo dronken geweest dat je niet meer weet wat er gebeurd is en door alle verschillende en afwisselende puzzels kom je daar weer achter.
Het oogt misschien niet high tech maar het is door de zeer afwisselende puzzels en de goede volgorde een goed te volgen verhaal en erg leuke kamer!


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in November 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes  07:44 min


 • Anders dan anders
 • Gevarieerde puzzels
 • Zeer goede begeleiding
 • Goede opbouw
 • Eenvoudige kamer

  Walter G4I

KarinaKarinaEscape GuruMember since: 2019 January 13 (134 rooms played)
Posted on: 2019 january 14

Erg leuke kamer!

Dit is een kamer die zowel leuk is voor ervaren als onervaren escape room teams! De kamer heeft een origineel begin, dat is ook tof! Hij is erg toegankelijk, maar niet te makkelijk. Leuke gevarieerde puzzels, samenwerking is belangrijk en je hebt vooral veel plezier in deze kamer!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2018

Played with 5 persons

Team: SSR Crew

Escaped: Yes  45:56 min


 • Origineel begin
 • Gevarieerde puzzels
 • Plezier in de kamer
 • Toegankelijk voor zowel ervaren als onervaren esca

  OuterGround

Sanne DeHart Sanne DeHart EscaperMember since: 2022 May 31 (34 rooms played)
Posted on: 2024 february 26

Een leuke ouderwetse puzzelkamer

Super grappige kamer, een echte oldskool escape room.


8.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 6 persons

Team: Bende van Ellende

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

 

SuperteamSuperteamEscaperMember since: 2021 September 16 (33 rooms played)
Posted on: 2024 february 22

Puzzelen zoals het hoort

Wat een puzzelkamer. Dit is een kamer die echt voor de puzzelliefhebbers is gemaakt. Er zijn veel puzzels en er is voor ieder wel een puzzel waar ze goed in zijn. Deze kamer bevat ook spellen die wij hiervoor niet hebben gedaan, wat niet vaak gebeurt. In het begin was er veel te ontdekken en het duurde ook best een tijdje voordat we echt op gang kwamen. Zeker een goede kamer om je puzzelkennis aan te scherpen!


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Team: Superteam

Escaped: Yes  58:45 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Film niet gezien, toch leuke kamer

Lekker puzzelen en stap voor stap alles oplossen


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes  58:17 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Nancy1981Nancy1981Junior EscaperMember since: 2021 October 03 (16 rooms played)
Posted on: 2024 february 18

Een echt feestje

Wij waren met 2 volwassen en 2 kids van 13 en 14. Het was een echte puzzelkamer. Maar zeker weten erg leuk en het waard. Een echt feestje.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Team: De Boefjes

Escaped: Yes  59:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

melanieluttgemelanieluttgeEscape ExpertMember since: 2020 October 04 (112 rooms played)
Posted on: 2024 february 16

Wederom een leuk avondje uit bij OuterGround!

Dit is een luchtige en wat klassiekere escaperoom in het arsenaal van OuterGround. Het verhaal begint op het punt dat je wakker wordt met, hoe kan het ook anders, een hangover en flink geheugenverlies. Al puzzelend is het vervolgens aan jou om erachter te komen wat er precies is gebeurd.

De puzzels zijn afwisselend en bevatten een combinatie van slotjes en techniek. Het geheel wordt ondersteund door beelden en muziek, wat het verhaal compleet maakt. Wij hebben hem gespeeld met 2 mensen, maar ik denk dat hij ook vermakelijk is met een grotere groep. Maar is jouw groep heel ervaren, dan zou ik niet met meer dan 4 personen gaan.

Hoewel de kamer niet te vergelijken is met hun absolute parel, Jason's Legacy, is hij zeker de moeite waard om mee te pakken. Vooral als je gewoon zin hebt in een luchtig avondje puzzelen. De hosting was uiteraard ook weer dik in orde en wij hebben ons dan ook heel goed vermaakt.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 2 persons

Team: Jongens, even rustig!

Escaped: Yes  57:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

KayleighKayleighJunior EscaperMember since: 2020 February 25 (26 rooms played)
Posted on: 2024 february 11

Leuke kamer

Leuke kamer, niet al te moeilijk met wel wat verrassende elementen in het spel ondanks de vele slotjes.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzels

 

KatjaDKatjaDEscaperMember since: 2022 July 10 (45 rooms played)
Posted on: 2024 february 05

Hele berg puzzels

Start was wat rommelig maar nadat we eindelijk konden was het nog flink doorpuzzelen eer we net nog op tijd wisten te ontsnappen. Wat meer klassieke slotjes/ puzzels en af en toe wel weer wachten op elkaar (we speelden met 3 en met een bepaalde puzzel was het praktischer met 2 te spelen dus de derde stond nog even te niksen). Maar dat was gelukkig maar met 1 bepaalde puzzel, de rest liep wel goed door. Wel wat hints nodig gehad omdat we dan 90% kloppend hadden maar net niet alles. Chapeau voor de host die precies goed wist te timen wanneer we even het 'zetje' nodig hadden. Al met al hebben we ons weer prima vermaakt!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in February 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes  56:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Creatieve puzzels

 

Kleine kamer met veel puzzels

Kleine saaie kamer. Wel veel puzzels. Niet leukste kamer helaas maar vermakelijk met de groep


5.5

Ambiance: 3.0

Game experience: 4.0

Service: 7.5


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:49 min

 

Leuke kamer

Als je van de klassieke escaperooms houdt is deze zeker een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:45 min


 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Beleving

 

DoubleDDoubleDEscape ApprenticeMember since: 2023 October 07 (4 rooms played)
Posted on: 2024 january 03

Hangingover

Onze vijfde kamer ooit. Een lekkere puzzelkamer zonder al teveel visual effects of kruip door sluip door. Gewoon ouderwets nadenken en logica gebruiken. Wij vonden hem erg leuk. Drie seconden over, maar hadden soms even hulp nodig. Mede doordat we redelijk nieuw zijn maar ook omdat we maar met zijn tweeen waren. Maar heel.fijj daardoor de kamer.kunnen uitspelen, plus naderhand uitleg gekregen zodat je alles snapt ! Top!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:57 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

LeetjuhLeetjuhJunior EscaperMember since: 2023 December 10 (7 rooms played)
Posted on: 2023 december 10

Grappig.

Het is onwijs grappig maar vrij simpel. Het is echt een klassieke escape room.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in December 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Verhaal

 

ZenfaldZenfaldJunior EscaperMember since: 2022 November 15 (23 rooms played)
Posted on: 2024 february 06

Leuk en vrolijke kamer !

Leuke kamer, unieke puzzels met een leuke wending!
Goed voor beginnende escape room speler en voor kleine groepen, gewoon een leuke kamer met veel plezier er in.

Perfect voor het stappen!


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving

 

Eline (3 rooms played)
Posted on: 2023 september 13

Leuke kamer maar niet goed voorbereid

De kamer was leuk om te spelen, verhaal was leuk. Helaas waren er wel fouten gemaakt met de voorbereiding van de kamer, waardoor we meerdere keren vastliepen in het spel. Dit was erg jammer. Ter compensatie wel een drankje gekregen. De begeleider was erg aardig en heeft ondanks de fouten heeft jij zijn best gedaan om het op te lossen. Toch zou ik niet nogmaals hier een escaperoom doen.


6

Ambiance: 8.0

Game experience: 4.0

Service: 7.0


Played in September 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:50 min

 

Mariska Vijlbrief (10 rooms played)
Posted on: 2023 august 17

Hilarisch ?

Vriendelijk ontvangen, goede uitleg en zeker iemand met veel ervaring.

De kamer was super leuk om te spelen, echt puzzelen.
De hangover is een kamer met veel sloten maar dit vinden wij geen bezwaar.
We hebben erg gelachen om te ontdekken wat de avond ervoor is gebeurd :-)
Net ontsnapt binnen de de tijd
Daarna lekker drankje gedaan en ja gebabbeld :-)

We gaan zeker terug voor de andere kamers


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

NienzNienzEscape ApprenticeMember since: 2023 July 24 (1 room played)
Posted on: 2023 july 25

Tof!

ontvangst was heel leuk, enthousiaste medewerker die vooraf en achteraf spontaan en enthousiast was.
Kamer zelf begon meteen goed en was erg herkenbaar door de afwisseling van spel en video’s


7.5

Ambiance: 5.0

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in July 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  58:58 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Decor
 • Zou nog meer in de beleving van the hangover kunne

 

Sue-Anny Perez (1 room played)
Posted on: 2023 july 11

Leuke ervaring !

Medewerkers ontvangen je erg vriendelijk en respectvol op.
Wisten gelijk wie bij welke reservering hoort. De spelregels worden op een leuke en zeer duidelijke manier uitgelegd.
Escape room zelf is erg leuk en grappig ontworpen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: No

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great