Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Triplicate Institute

Hellevoetsluis , The Netherlands

Open now

Top #24

60 minutes

2 - 6

12 year

Read reviews

More about Triplicate Institute

Welkom bij Triplicate Institute. De psychiatrische instelling waar veroordeelde criminelen worden behandeld.

Het is nog nooit eerder gebeurd, maar er is een patiënt vermist. Aan jullie de taak om deze patiënt terug te vinden. Jullie opdracht is spannend en leuk, maar zeker niet eng!

Themes

Detective

Prison

Crime

Mystery

Thriller

Properties

Airco available

Pregnant friendly

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

Free parking

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

84 likes

560 visitors

86.2% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Struytse Hoeck 5
3224 HA, Hellevoetsluis
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

390 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (202 rooms played)
Posted on: 2021 December 8

Psychiatrische inrichting, toch?

We hadden alweer 3 dagen geen escape gespeeld, het werd dus tijd om er weer eentje te spelen! Wederom werd het deze keer voor mij een kamer die al langer op mijn wishlist stond; Triplicate Institute. Ons team moest vanuit alle hoeken van Nederland komen, maar dat mocht de pret niet drukken in Hellevoetsluis. Eenmaal aangekomen op locatie, hebben we geruime tijd met de eigenaar - en tevens onze host - gekletst. Tof om te zien dat hijzelf ook een échte liefhebber is. Enfin, na even gekletst te hebben, mochten we de psychiatrische inrichting gaan betreden om de ontsnapte patient te gaan zoeken.

We speelden deze kamer met vier ervaren escapers. Veel mensen vragen altijd aan mij: "Als je zoveel kamers gespeeld hebt, dan wordt het toch steeds makkelijker?", ik probeer dit soort mensen altijd uit te leggen dat niet elke escaperoom hetzelfde is. Weliswaar zie je over het algemeen verbanden sneller. Tijdens het begin van deze kamer, leek het wel of we alle vier nog nooit een kamer gespeeld hadden; een echte valse start voor ons. Dit lag overigens helemaal aan onszelf, niet aan de kamer! Wel was ons duidelijk dat het qua sfeer en thema erg goed in elkaar zat.

Gedurende de kamer raakte we steeds meer op elkaar ingespeeld en kwam de flow er goed in te zitten. Je waant je in deze escape echt in een psychiatrische inrichting! Sterker nog, je begint je steeds meer dingen af te vragen over de dingen die je daar ziet. De puzzels zijn over het algemeen niet heel verbluffend of 'nieuw', wel zijn ze allemaal prima in thema. Ik denk dat we tegenwoordig ook gewoon verwend zijn geraakt met de hoeveelheid kamers die we spelen.

Het verhaal van de kamer wordt - hoe langer je bezig bent - steeds duidelijker, wat uiteindelijk allemaal samenkomt op het einde. Ik het oprecht een toffe escape om te spelen. Veel leuke kleine 'wtf-momenten', zelfs dingen die je hebt meegemaakt waar je later (tijdens het napraten) pas achterkomt. Al met al zeker een aanrader om te spelen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  FloorvvxWepsieanouk

Om gek van te worden!

Wil jij even een vrijgezellendag organiseren? Ja hoor, 3 keer raden wat we gaan doen :-)
Omdat de helft niet eens wist wat een escape room was en niet van puzzelen hield, werden het helaas maar 2 rooms deze dag (watjes)

Onthaal:
Deze escape ligt aan een winkelcentrum, met aan de achterkant voldoende parking (gratis)
Op de parking is duidelijk aangegeven waar de room zich bevindt.
Eens daar werden we ontvangen door de eigenaar. Een super vriendelijke man die erg hartelijk overkwam. De ontvangstruimte beschikt over een aparte ruimte waar je kan wachten en een spelletje kan spelen en dat is slim bekeken ivm spoilers naar een volgende groep.
Klein puntje was wel dat die kamer ( niet de escape room) erg warm was, maar daar wordt aan gewerkt.

Kamer:
Wel het is nog nooit gebeurd, maar tijdens ons bezoek was er een patiënt vermist ;-)
We gaan dus op zoek in het Triplicate instituut naar waar hij/of zij is gebleven.
Ik kan echt heel weinig zeggen over deze kamer zonder veel weg te geven, want op een bepaald moment denk je echt dat je gek aan het worden bent :-0.
Dit is gewoon een erg goede escape room en zo goed als alles wat we tegenkwamen was in het thema van de kamer. De puzzels wisselende zich goed af en onze groep werd goed aan het werk gezet. De puzzels zelf waren met momenten best pittig, maar toch nog logisch.
Ook tof, de hoeveelheid puzzels en de techniek er soms achter.

Conclusie:
Wel gewoon spelen deze kamer, ik kan er echt niks anders op zeggen.
Er zit alles in wat je vandaag de dag van een kamer verwacht.
Een goed verhaal, uitwerking, maar desondanks zijn ze hier de puzzels niet vergeten. Ze zijn echt goed gemaakt en sluiten zo goed aan met het thema.
Als ik 1 puntje zou verbeteren, dan zou ik de persoon die ons naar de kamer begeleidt verkleden als security of als een dokter die er ooit gewerkt heeft. Iemand die aanvoelt of hij er al ooit geweest is.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • verhaal
 • eigenaar
 • napraten + nalopen van kamer
 • afwerking en thema

  michiel_van_der_kooijindyschoolenbergsilkebeerends

Een super leuke en unieke kamer!

We hebben deze kamer met z’n drieën gespeeld en we zijn nu nog steeds super enthousiast! De kamer overtreft daadwerkelijk al je verwachtingen en zit enorm goed in elkaar. Wij komen zeker nog eens terug om de andere kamer te spelen!
De eigenaar is verder ook zeer vriendelijk en staat open voor een praatje over de kamer!
Zoek je een uitdagende maar vooral unieke escape room, dan moet je hier zeker eens langs gaan!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede techniek
 • Goed verhaal
 • Leuke puzzels
 • Zeer mooi en professioneel

  indyschoolenbergmallemakkerEscape Room The Cube

Geweldige kamer die erg verrassend is!

We hebben deze kamer vorige week gespeeld en na de maffia kamer bij The Cube waren de verwachtingen hoog! En terecht! Deze kamer zit super goed in elkaar en is een erg leuke ervaring ! Dus zeker een aanrader !


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goed verhaal
 • Technisch sterk
 • Mooi en professioneel

  indyschoolenbergEscape Room The Cube

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterMember since: 2021 November 28 (146 rooms played)
Posted on: 2022 September 12

Escapetrip(licate)

Met ons team ‘De Drie Duitsers’ (3 personen) waren we al in Hellevoetsluis bij Escape Room The Cube en we hadden zojuist al een kamer gespeeld aldaar. Je kunt bij deze escape room gratis parkeren in de buurt van het winkelcentrum waarin de escape room is gevestigd 👌. De ontvangstruimte ziet er super netjes uit én er is gelegenheid om wat te drinken. Dit waren we ook aan het doen en ons tegelijkertijd aan het opmaken voor de volgende en laatste kamer die we hier zouden spelen; ‘Triplicate Institute’.

De gamehost werd gewisseld, maar gelukkig voor ons kregen we weer een super vriendelijke en enthousiaste host 👍. Ook deze host voelde ons als groep prima aan m.b.t. intropraatje en het geven van hints én dat blijf ik een groot pluspunt vinden. We kregen kort een instructie en introductie voor de kamer en werden vervolgens naar binnen gestuurd.

We moesten onderzoek gaan doen in een zottenkot, want er was een zotteke ontsnapt die we terug moesten vinden 🤣. Duidelijk verhaal en prettig dat je een duidelijke rol en taak krijgt. De decoratie en thematisering is bijzonder mooi gedaan. Je waant je daadwerkelijk in een kliniek. Daarnaast zitten er leuke effecten in de kamer die bijdrage aan de sfeer en aan het verhaal.

Het verhaal is goed neergezet in deze kamer. Er zitten leuke lijntjes in én zelfs een plottwist. Daarnaast zit er op een bepaald moment een persoonlijke benadering in en dat kan ik altijd erg waarderen. Alles wat er gebeurd past in het verhaal. Ook de puzzels zijn grotendeels in thema.

De puzzels zijn voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene oplost voordat je door kunt met het anderen. Hierom doe je er verstandig aan om met een kleine groep deze escape room te gaan spelen. Denk hierbij aan maximaal 4 personen. Weliswaar zou deze kamer ook uitermate geschikt zijn voor twee (ervaren) personen. Ondanks dat de kamer lineair is, heb je toch je handen vol aan puzzels, want er zitten ook wat samenwerkingspuzzels in. Wij hebben ons met drie personen géén moment verveeld in de kamer. Ten slotte zijn de puzzels héél divers en zit er voor ieder wat wils tussen.

Wij wisten maar nét binnen de gegeven tijd uit de kamer te ontsnappen. We hebben best wat staan stuntelen 😅. Aan het einde worden nog wat vragen beantwoord en wat zaken toegelicht. Het is een grote pré als escape rooms hier tijd voor nemen. Met een voldaan escaped gevoel konden we weer richting Brabant rijden.

Al bij al; Een absolute aanrader om te gaan spelen, ook al moet je er wat verder voor reizen. Goede decoratie en dito puzzels die passend zijn bij het verhaal en thema. Helemaal top!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Ook geschikt voor twee personen;
- Als je beide kamers op deze locatie speelt, zou ik met deze kamer afsluiten.

Bedankt voor de fijne middag/avond, Escape Room The Cube. Wij hebben het erg naar ons zin gehad bij jullie. Graag komen we nog een keer naar Hellevoetsluis, mochten jullie een nieuwe kamer openen.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 3 persons

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Decoratie en thematisering
 • Persoonlijke touch

  sjephanie

Onvergetelijke ervaring

Ik heb deze escaperoom alleen gedaan met mijn vriend. Wij vinden het doen van een escaperoom erg leuk, maar nog niet heel erg ervaren, dit was onze 2e/3e escaperoom. Dit was natuurlijk wel gelijk een pittige, maar door de goede reviews toch deze kant op gegaan. Geen moment spijt van!!!! WAT EEN GAVE ESCAPEROOM!!! Het was echt zo gaaf, wordt moeilijk om deze nog te overtreffen.
Kan niet anders dan een 10 geven voor deze kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Creatief
 • Groot
 • Enthousiasme
 • Verhaal
 • en nog veel meer!!

  Escape Room The Cube

Laura sara (31 rooms played)
Posted on: 2019 December 16

Super gaaf!

Vriendelijke ontvangst aardige mensen je kan zien dat ze passie hebben voor wat ze maken. De kamer is mooi aangekleed en vanaf het moment dat je binnen bent zit je in het verhaal Paar plottwisten waarvan je op een gegeven moment denkt dat je zelf gek aan het worden bent en zelf in die psychiatrische inrichting hoort ; )


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Sterke puzzels
 • Niet te snel hints
 • Verhaal
 • Dat ik hem nu al gedaan heb

  michiel_van_der_kooij

ruben_2000ruben_2000Escape ApprenticeMember since: 2019 July 21 (9 rooms played)
Posted on: 2019 November 30

Hier voel je wat Escapen is

Bij deze kamer voelde je pas echt wat Escapen is. We speelden met z'n 4en en iedereen had wat te doen. Zowel voor de ervaren als onervaren speler erg vet, hele leuke puzzels en het spel en het idee erachter klopt zo erg, dat je helemaal wordt meegesleept in het verhaal. Voor de echte Escape ervaring ga je naar deze kamer. Kamer komt zeker in mijn top 3 lijstje.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:30 min


 • Vette puzzels
 • Wow effect aanwezig
 • Leuke host
 • Erg flexibel :)
 • Een kloppend verhaal
 • 1 slotje wat stroef ging

  indyschoolenberg

Geweldig

Net de triplecate gespeeld! Super room om te spelen. Pittig maar zeer verassend en spannend tot het laatste moment! Zelfs mijn zoon van 11 vond het fantastisch. Top locatie en super leuke eigenaar!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 5 persons

Escaped: No

  indyschoolenberg

Doreen (1 room played)
Posted on: 2019 November 17

Super leuke kamer!

Erg leuke escaperoom, goed georganiseerd en leuke puzzels! Echt een aanrader voor iedereen!! Erg vriendelijk ontvangen, en ook nog een ruinte om even na te praten, of van te voren je tactiek te bespreken!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Vriendelijk
 • GEEN

  indyschoolenberg

Niet te verwoorden zo gaaf!@

Hele leuke ontvangst door iemand die écht zelf ook heel fanatiek is. 2 jaar geleden de eerste room gedaan. Nu de 2e welke nóg leuker is. De puzzels zijn echt heel leuk en spannend. Wij hebben hem op 8-11 gedaan en hebben hem nèt binnen de tijd gehaald. Goede samenwerking is nodig en vooral niet bang zijn. Michiel, heel erg bedankt voor deze spannende en mega leuke ervaring. Als er nog een room 3 komt komen we die ook doen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Spanning
 • Plezier
 • Leuke puzzels
 • Eeuuhh .... geen?

  indyschoolenberg

Jilles (21 rooms played)
Posted on: 2019 October 23

The Triplicate Institute is onze nieuwe nummer 1

We hebben inmiddels best wat escape rooms gespeeld. We beleven er altijd veel plezier aan. Wel merk je een duidelijk verschil tussen rooms met een aantal puzzels en sloten en rooms waarin techniek een rol speelt. En ook daar is weer verschil in. Complimenten voor deze fantastische beleving die jullie hebben neergezet. Vol techniek zonder dat je door hebt dat er techniek gebruikt wordt. Erg knap. Daarnaast is de verhaallijn duidelijk merkbaar in alle puzzels. De hele omgeving ziet er prachtig uit waardoor je echt onderdeel uitmaakt van het verhaal. De gastheer heeft alles duidelijk uitgelegd en rekening gehouden met wensen (qua prikkelverwerking) uit de groep. Dit is onze absolute nummer 1. (Dat was Sherlocked; The Vault)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Goede puzzels
 • Prachtige kamer
 • Perfect gebruik van techniek
 • Mooie storyline

  michiel_van_der_kooij

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertMember since: 2019 April 6 (107 rooms played)
Posted on: 2023 January 29

Geweldige kamer vol verrassingen

Een heerlijke kamer met geweldige verrassingen. Het verhaal is erg goed en je waant je helemaal in de psychiatrische inrichting. De kamer is prachtig gemaakt en laat je soms aan jezelf twijfelen. Puzzels zijn allemaal erg leuk, origineel en ook logisch, waardoor wij zonder hints door de kamer heen vlogen. We hebben ons ontzettend vermaakt. Deze kamer moet je echt gespeeld hebben.
Wanneer je beide kamers op deze locatie nog moet spelen raad ik aan om eerst de maffioso te doen en daarna triplicate institute.
De ontvangst, uitleg en begeleiding is ook heel erg fijn en er is een gratis drankje achteraf om even na te praten.
Aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Een perfecte mix van spanning, plezier en puzzels!

De escape room was heel goed ingericht en alle puzzels waren leuk en uitdagend.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Spannend
 • Beleving

 

San (1 room played)
Posted on: 2023 January 7

Wanneer logisch nadenken toch een uitdaging blijkt te zijn!

Wat hebben wij genoten van de escape room! Gelachen, geschrokken en verbaasd hoe moeilijk het toch nog was.. een super leuk uitje met mijn gezin... gaan we zeker vaker doen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 6 persons

Escaped: No

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertMember since: 2019 May 15 (131 rooms played)
Posted on: 2023 January 21

Triplicate Institute

#147 - Wat een heerlijke flow heeft deze kamer. We gingen er ontzettend snel doorheen, maar dat voelde niet zo. De puzzels zijn lekker uitdagend en sommige ook erg origineel. Het verhaal is duidelijk en grappig uitgewerkt. Zeker een aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in January 2023

Played with 4 persons

Team: Escaped at first sight

Escaped: Yes  33:34 min

 

Filip (4 rooms played)
Posted on: 2022 December 31

Top !!

Last minute ingeving op oudejaarsavond. Uitdagende , leuke, creatieve en inventieve escape room. Heel fijn ook dat je na je ‘escape’ een woordje uitleg krijgt over het concept.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

CivisCivisJunior EscaperMember since: 2022 January 16 (14 rooms played)
Posted on: 2023 January 8

Mindfuck!

Deze escaperoom is de meest indrukwekkende van alle kamers die wij gespeeld hebben (11 stuks inclusief deze kamer)
Wij hebben de kamer Triplicate Institute gespeeld en hij was echt mindfuck! Deze kamer moet je gespeeld hebben. Echt een aanrader!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Pittig met mindfuck

De ontvangst meneer was zeer vriendelijk, maar liet ons een beetje wachten voor we binnen mochten (moesten uiteindelijk met de gsm bellen voordat ze open deden, we waren de eerste spelers van de dag). Het praatje was zeer aangenaam, maar niet per sé in thema van de kamer.
De kamer zelf is op het eerste zicht nogal sober, maar gaandeweg je speelt zijn er zowel qua setting als verhaal enkele mindfucks die je op het verkeerde been zetten. Verhaalgewijs was de conclusie ons niet zo duidelijk, maar het was wel heel mooi gemaakt allemaal. Enkele puzzels waren redelijk uniek in die zin dat ze moeilijker waren of verschillende elementen van de kamer nodig hadden, wat je niet vaak ziet. We vonden het best (maar niet té) moeilijk.
Leuke cyclische ervaring, fijne ontvangst.
Zeker aan te raden, eventueel voor de iets meer ervaren escaper.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in December 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Original
 • Experience
 • Logic
 • Puzzles

 

Hele goede escaperoom!

Een leuke, uitdagende en spannende escaperoom. Leuk en vriendelijk personeel!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  57:06 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica

 

cherylvdscherylvdsSenior EscaperMember since: 2022 February 7 (67 rooms played)
Posted on: 2022 December 14

Super tof!

Echt een hele leuke kamer!! We vonden de puzzels erg tof, en we hadden ook een goede flow. Ook een hele goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader dus!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service

 

justlisaxjustlisaxEscape ApprenticeMember since: 2022 December 11 (1 room played)
Posted on: 2022 December 11

Fantastisch!

We zijn met een groep van 6 vriendinnen naar de escaperoom geweest. Het was in 1 woord fantastisch! Ontzettend goed uitgedacht, iedereen had een rol in het spel. Erg leuk, erg verrassend! Zeer genoten en een absolute aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  02:43 min


 • Goede service
 • Spannend
 • Origineel
 • Logica
 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Femke (1 room played)
Posted on: 2022 December 3

Geweldig!

Hele leuke escape room met enthousiaste eigenaren. Hele leuke ervaring gehad!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

LaujeffLaujeffEscape ApprenticeMember since: 2022 December 3 (7 rooms played)
Posted on: 2022 December 5

Leuke en verassende kamer!

Afgelopen vrijdag hebben mijn vriendin en ik met zijn 2-en deze kamer gespeeld.

We verveelde ons een beetje en dachten waarom gaan we niet weer een escaperoom doen!
Op internet hebben we gezocht naar een escaperoom welke goed te doen is voor 2 personen.
Het was weliswaar last minute dus we hadden niet de verwachting nog een escaperoom te kunnen doen maar deze was nog vrij..
En achteraf verbaasde wij ons dat deze nog vrij was want wat een leuke kamer was dit.

Het begon eigenlijk al met de reserveringsmail welke direct te maken had met de kamer.
Na de fijne ontvangst mochten we direct beginnen aan de kamer.
Hoewel de kamer niet heel erg eng is werd de spanning wel lekker opgebouwd, iets waar we stiekem allebei toch wat meer adrenaline van krijgen. De verhaallijn is goed en ook de opbouw van de kamer was top.

Wij zijn nog niet heel erg ervaren spelers (zeker niet met z'n 2-en) en met sommige dingen hadden we wel wat hulp nodig maar de kamer is heel erg goed te doen met z'n 2-en. Zelf hebben we deze kamer niet gehaald maar hadden we het geluk dat we hem met extra tijd mochten afspelen en dat is, hoewel je hem gevoelsmatig niet helemaal heb gehaald, toch wel heel erg leuk!

De kamer had verrassende aspecten en de puzzels zijn leuk.
Ook het enthousiasme van de hosts werkt aanstekelijk en wij zijn fan van mensen die deze passie hebben!

Een aanrader dus!


10

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in December 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Leuke diverse Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goed Verhaal
 • Creatief
 • Enthousiasme
 • Beleving

 

Top kamer

Begin van de escaperoom liep wat stroef. Eerste stuk was wat flauw dus duurde even voordat we in het spel kwamen. Daarna begon het leuk te worden. Originele puzzels/opdrachten wisselde elkaar af.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal

 

Suzan (8 rooms played)
Posted on: 2022 November 22

Beste escape room ooit

Ik heb wel vaker escape rooms gedaan, maar dit overtrof alle verwachtingen. Veel leuke raadsels, puzzels en verschillende onderdelen.
Echte aanrader!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Load more reviews