Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Nuclear Power Plant

Meerssen , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews

More about Nuclear Power Plant

Jij bent, samen met je collega’s, een van de beste nucleaire wetenschappers, naar een van de meest moderne installaties in Europa gestuurd om onderzoek te doen. Er gebeuren namelijk vreemde dingen de laatste tijd rondom de installatie en gevreesd wordt voor een melt-down. Momenteel draait de installatie op de noodgeneratoren en er is niet bekend hoe lang deze het volhouden. De tijd tikt, lukt het jullie om binnen 60 minuten deze crisissituatie onder controle te krijgen? Hebben jij en je vrienden het in zich om alle Zuid-Limburgse huishoudens weer van stroom te voorzien? Dan zijn wij dringend op zoek naar jullie!


Themes

Adventure

Laboratory

Mystery

Science Fiction

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLENFRDELUX

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

54 likes

242 visitors

80.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Weerterveld 77a
6231 NC, Meerssen
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

161 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Uitdagende kamer.

Zaterdagavond, last minute ingeving, 3 whatsapp'jes en we hadden een date met deze kamer.
Dikwijls weet je al voor je gaat of je met een eigenaar met passie te maken hebt, dat was hier niet anders.
Met deze positieve vibe en de goede recensies gingen we op pad.


Onthaal :
Gewoon top. Parkeerplaats voor de deur, vriendelijk ontvangst, zeer propere ruimtes voorzien van alle comfort. Pool, darts, puzzels, drank.
Ja ik wou niet meer naar huis achteraf.
Altijd fijn als de eigenaar je ontvangt, de babbel zat er meteen goed in en hij was met recht trots op zijn kamer.

Kamer :
Het verhaal is geen geheim, we doen onze eerste dag bij de nuclear power plant en dat ding draait op de noodgenerator die elk moment kan uitvallen.
Jasje aan, helmpje op en 60 minuten om de boel terug aan de gang te krijgen.
Eens binnen merk je meteen dat dit niet de typische escape room is. Nergens een hangslot te bespeuren, maar je moet zelfs op zoek gaan naar de puzzels. Je merkt meteen dat er wat techniek betreft veel werk zit in deze kamer, maar nergens om te showen van kijk eens wat ik kan. Alles is namelijk in thema en goed gemaakt. Er komt heel veel info op je af en de eerste paar minuten hadden wij werkelijk geen idee waaraan te beginnen, laat staan hoe we een puzzel konden vinden en dan weer op te lossen. lineair dan maar, nope, als je dan eindelijk iets oplost heb je werkelijk geen idee wat je er mee kan. Maar je moet wat geluk hebben wat je als eerste tegenkomt. Begin je toevallig met wel de juiste puzzel dan valt even alles in zijn plooi, maar kom je achteraf toch weer vast te zitten.
Maar na een minuut of 25 begint alles iets duidelijker te worden. Ff doorbijten dus.


Conclusie :
Dit is geen typische kamer. De eigenaar denkt duidelijk over zijn puzzels na en zet je graag een klein beetje op het verkeerde been.
Het thema is erg leuk en dat er geen hangsloten inzitten maakt voor ons niks uit. Hij is pittig met 2 personen maar zeker doenbaar.

Wat we erg waardeerde was de manier van tips geven. De gm laat je goed met rust en bij twijfel geeft hij geen tips uit zichzelf, maar vraagt hij hoe het met je gaat als bezorgde collega, tof en blijf dit zo doen.

De afwerking is erg hoog, het thema goed gebracht en de kamer heeft een duidelijke verhaallijn en doel.
De enige reden dat ik geen 10 geef is het feit dat er nog ruimte is voor verbetering. De eigenaar gaf dit ook zelf aan de de aanpassingen zijn onderweg.
Wij hebben ons erg goed geamuseerd met deze kamer, lekker puzzelen, goed zoeken, fijne manier van tips geven, goede afwisseling. Wat wil je nog meer.
Achteraf nog lang nagepraat en ik kijk echt al uit naar wat hier nog gaat komen. Aan passie zal het niet ontbreken!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in January 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Passie van de eigenaar
 • locatie
 • thema + afwerking
 • ontvangstruimte

  Spuit 11Marindesilkebeerends

!v@r!v@rEscaperMember since: 2017 September 23 (33 rooms played)
Posted on: 2018 february 14

Schitterende beleving!

Op het allerlaatste moment viel onze keuze op deze nieuwkomer....het thema sprak ons aan maar nog meer de melding dat het geen traditionele escaperoom was dus geen slotjes. We waren dan ook heel benieuwd wat ze voor ons in petto hadden. Na een hartelijke ontvangst, dito ontvangstruimte, konden we meteen aan de slag want er was het een en het ander mis is de centrale. Dat werd bij aanvang al dadelijk duidelijk. Dit zou geen 'walk in the park' worden. Hier moesten de nodige hersencellen aangesproken worden. Langzaam maar zeker slaagden we er in het plan van de hacker te achterhalen en werd het een race tegen de klok om een 'total meltdown' te voorkomen. Ternauwernood slaagden we er in Nederland te redden maar niet zonder de nodige problemen. De hacker had zeer mooie en sluwe puzzeltjes voorgeschoteld en ons nog enkele minuutjes extra gegund!.Top ervaring! Top uitwerking! Top onthaal!Een atypische escaperoom...a new star on the sky is born!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Thema
 • Decor
 • Technologie
 • Ontvangst

  cindyw79lil_bitches_and_big_spoons

amy tamy tEscape ApprenticeMember since: 2017 July 29 (8 rooms played)
Posted on: 2018 march 18

Leuke, spannende kamer

Leuke kamer. Anders dan de gemiddelde escaperoom (geen hangsloten of cijfersloten). Goed ontvangen en achteraf nog fijn kunnen babbelen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in March 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Anders dan normaal
 • Mooi ingekleed

  SamV

Niet ontploft op ons weekendje weg!

Als we dan toch aan de andere kant van het land zijn, kan er ook wel een escape room bij. Zeker een aanrader! Ik zou dit geen klassieke escape room noemen wat betreft sleutels en slotjes, maar wel qua puzzelen. Erg leuke, uitdagende puzzels waar we - in stijl - ook graag zo nu en dan een hint voor ontvingen.

Alleen de buitenkant van de kamer straalde al enorm veel enthousiasme en passie van de eigenaar uit. We hebben deze kamer met 2 personen gespeeld en zo nu en dan onze frustraties geuit. Een makkelijke kamer is het zeker niet, doordat het moeilijk is om op de standaard escape room manier linken te leggen.

Al met al hebben we wel erg genoten, en vinden we het een aanrader als je in de buurt bent! Erik, bedankt voor de goede service!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in May 2023

Played with 2 persons

Team: Scheerschuim

Escaped: Yes  59:54 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

lisse94lisse94EscaperMember since: 2019 July 15 (50 rooms played)
Posted on: 2023 may 10

Uitdagend!

Wij speelden deze kamer met twee, als verrassing voor de verjaardag van mijn echtgenoot, van wie ik wist dat het thema hem zou aanspreken. Zoals al vermeld hier, en ook door de host op voorhand aangegeven, is het begin even moeilijk, en we moesten op weg gezet worden. Daarna liep het iets vlotter verder, met af en toe wel nog een hint nodig, maar die werden op passende manier gegeven, zonder de oplossing te spoilen, maar gewoon je dat duwtje in de goede richting gevend. We hebben ons hier bijna een vol uur bezig gehouden, en stevig moeten nadenken. Het enige minpuntje voor mij was dat er op een gegeven moment iets heel veel lawaai begint te maken. Wij moesten best nog wat doen (parallel gepuzzeld en helaas eerst richting dat gekeken...) en dan krijg je er na een tijd gewoon hoofdpijn van. Even terug dat "ding" uitgeschakeld en verder nagedacht, dat hielp wel :-) al bij al zeker een aanrader als je een uitdaging wil!


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Origineel

 

Anne (3 rooms played)
Posted on: 2023 march 22

Super tof

het was een super toffe ervaring, vanaf het moment dat je binnenloopt totdat je naar buiten gaat is het leuk.


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 2 persons

Escaped: No

 

Willem (53 rooms played)
Posted on: 2023 march 21

Erg mooi gemaakt, bijzondere puzzels, hartelijke ontvangst

Met 3 personen met wisselende hoeveelheden ervaring (1 kamer, 10 kamers, 50 kamers) hebben we genoten van deze ontzettend mooi gemaakte kamer. Heel veel techniek, die perfect past in het thema. De gastheer heeft duidelijk liefde voor het vak in het algemeen en zijn kamer in het bijzonder. De ontvangst was erg hartelijk, de begeleiding goed, en het napraten leuk. We stelden het erg op prijs dat we even mochten 'overwerken' om de hele ervaring mee te maken.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 3 persons

Escaped: No

 

Vriendinnengroep (1 room played)
Posted on: 2023 march 04

(Meer dan) 1 uur plezier! 😉

Erg leuke escaperoom. Je moet de puzzels zelf zoeken en dat maakt het extra uitdagend. Leuk voor beginnende en ervaren escaperoom spelers.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: No

 

MarekS02MarekS02Escape ApprenticeMember since: 2023 February 25 (1 room played)
Posted on: 2023 february 25

Ontzettend gaaf design!

Voor mij was het mijn eerste escaperoom, terecht gekomen via escapetalk. Een waanzinnig, zelf in elkaar gezette, escaperoom. Hij is wel zeker aan de pittige kant, we hebben het niet binnen de tijd gered, maar dat is niet gek voor beginners. Zeker aan te raden; je wordt er eventueel doorgeen geholpen!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Ambiance
 • Experience
 • Difficulty
 • Original
 • Great service

 

BaswilbersBaswilbersEscape ApprenticeMember since: 2021 October 29 (10 rooms played)
Posted on: 2023 february 12

Kamer met andere puzzels

Goed aangeklede kamer. Puzzels waren niet standaard waardoor het een andere beleving is.
Het zoeken naar de middelen die nodig zijn bracht veel uitdaging met zich mee.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in February 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  58:47 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Beleving

 

Tanja (5 rooms played)
Posted on: 2023 february 05

Top escaperoom!

Mooi in elkaar gezet, met zorg gemaakt. Vernuftige puzzels, puzzels hoeven niet op volgorde waardoor je allemaal bezig kunt zijn. Goed verhaal en spelbegeleiding.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Joyce (5 rooms played)
Posted on: 2023 january 30

Fantastisch!

Ik heb al een aantal escaperooms gedaan, maar deze was wel oprecht een van de leukste. We hadden het niet binnen de tijd gered, maar met een beetje extra tijd (en flink wat hints) is het ons toch gelukt te ontsnappen. We waren met 2 personen, waarvan 1 nog nooit een escaperoom had gedaan. Waarschijnlijk is het met 4 personen net iets beter te doen, maar ook met 2 personen is het haalbaar. De eigenaar is duidelijk enthousiast, en de kamer zit heel goed in elkaar. Als we er even niet uitkwamen kregen we hints die niet meteen verraadden wat de bedoeling was, maar die ons wel weer op weg konden helpen. Ik vond het ook leuk dat we na afloop het hele verhaal nog eens door konden lopen, hij nam de tijd voor ons en we kregen nog een drankje na. Kortom: een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

nweltersnweltersEscape ApprenticeMember since: 2023 March 08 (2 rooms played)
Posted on: 2023 march 08

Goede kamer

We waren een weekendje weg naar Maastricht en wilden graag een escaperoom doen. Deze kwam al snel naar voren als een goede kamer met goede reviews. Echter was er het betreffende weekend een flinke lading sneeuw gevallen. De bezorgde eigenaar belde op om te vragen of we nog wel wilden spelen aangezien we een flinke rit voor de boeg hadden. Dit toont al de betrokkenheid van de eigenaar.

Dan over de kamer zelf: dit is een kamer waar de puzzels parallel opgelost kunnen worden. Dit is in het begin even lastig omdat dit een andere mindset vergt ten opzichte van andere kamers. Maar na een wat onwennig begin hadden we dit gelukkig snel door. De kamer zit erg mooi in elkaar en ook de puzzels zijn erg goed bedacht en in elkaar gezet.
Aan het einde kwamen we net een minuutje tekort maar dat werd ons gelukkig gegund.

Een echte aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad

 

Super leuk!

Nog nooit een escape room gedaan en deze mogen doen als cadeau. Was een lastige escape room maar wel heel leuk bedacht. Eigenaar was ook erg enthousiast en heeft er een leuk verhaal van gemaakt. Echte aanrader!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

Leentje (3 rooms played)
Posted on: 2023 january 09

Top!

Heel sfeervol en verrassend.
Bezocht met 2 volwassenen en 3 kinderen tussen 10 en 13 jaar. Jong en oud heeft zich super geamuseerd. Dankzij de tips die we konden vragen indien nodig, hebben we het gehaald. Dat maakte het een extra leuke ervaring.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  59:30 min

 

WouterWouterSenior EscaperMember since: 2021 August 11 (59 rooms played)
Posted on: 2023 january 07

Heeft er iemand nog een handleiding liggen?

Deze kamer hebben we vrij spontaan aan een paar dagen Valkenburg Mysteryhouse vastgeplakt. Na een spannende speurtocht op een donker industrieterrein werden we hartelijk ontvangen door niet alleen onze host, maar ook de bouwer/eigenaar die alle escapes zelf draait. We vinden het altijd leuk om de bouwer zelf te kunnen spreken en zeker ook na te kunnen bespreken bij zo'n goede kamer als deze.

Na een kort onthaal en de spullen in het kluisje te hebben gelegd konden we van start. Het eerste deel van de kamer is (zoals ons al werd aangekondigd) overweldigend. We waren te dwars om meteen om hints te vragen, maar na een tijd werden we door onze 'collega' via de porto opgeroepen met de vraag of we hulp nodig hadden.

De puzzels waren prachtig en slim, wij blijkbaar een stuk dommer. Aan logica ontbrak het absoluut niet. Overweldiging misschien, maar ik vind dat je daar bij het bouwen van een kamer in een thema als dit ook gewoon niet omheen kan. Niets dan lof, ik was graag wat slimmer geweest. Toen de klok op 0 sprong kregen we van onze collega de vraag of we wilden overwerken om zo de kamer alsnog op te lossen en na nog een dik uur nagepraat te hebben over escapes zijn we moe maar voldoen terug naar het hotel vertrokken. Een dikke aanrader, maar pittig voor een tweetal, met een grotere groep hadden we het wellicht wel gehaald.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

psmulderspsmuldersEscape ExpertMember since: 2020 October 05 (89 rooms played)
Posted on: 2022 december 15

Heerlijke flow

#70

Deze kamer hebben wij gespeeld met 4 ervaren spelers.

In veel reviews gelezen dat het begin van de kamer wat stroef gaat. Dit was bij ons echter helemaal niet van toepassing. We zaten meteen op het juiste spoor en de flow van de kamer was ontzettend prettig.

Heel erg tof dat deze kamer geen cijfersloten bevat. Het verhaal wordt meteen duidelijk en je weet ook meteen wat er van je verwacht wordt.

Dit is echt een dikke aanrader, maar pas op want het is zeker geen gemakkelijke kamer.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Team: Eftelscapers

Escaped: Yes


 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit

 

Jelle van DongenJelle van DongenEscaperMember since: 2022 June 15 (53 rooms played)
Posted on: 2022 december 22

Eens een keer wat anders

Ontvangst:

We hadden met ons vaste groepje, vier ervaren escapers, een weekendje Valkenburg gepland en in de krappe planning was gelukkig ruimte voor 1 escape room. Deze stond al even op de wishlist van iedereen dus hadden wij deze geboekt. Bij aankomst werden wij van harte welkom geheten door de host en tevens eigenaar. In de prachtige ontvangstruimte konden wij even rustig voorbereiden op de kamer en zelfs het toilet is in escape thema, wat kan rekenen op de lach op mijn gezicht.

Na een aantal minuten kwam de host geheel in kleding ons voorzien van informatie en het belangrijkste daarin was dat er in deze kamer geen normale cijfer- en sleutelsloten in deze kamer aanwezig zijn. Nadat we volledig geïnstrueerd waren, kregen wij onze eigen beschermende kleding inclusief veiligheidshelm zodat wij toch naar binnen konden bij deze ietswat onstabiele nucleaire reactor.

Kamer:

Ja de onstabiele reactor, want de nucleaire reactor blijkt te draaien op noodstroom en we hebben maar 60 minuten om de reactor weer op gang te krijgen zodat wij niet worden blootgesteld aan gevaarlijke radiatie. Hiermee zit je ook gelijk in het verhaal en het hintsysteem draagt hier ook meteen aan bij. Geen schermen of telefoons, maar een walkietalkie waar je collega zich door meldt die je op afstand eventueel kan helpen. De kamer is volledig in thema waardoor je het gevoel krijgt dat je ook echt bij een nucleaire reactor bezig bent.

Dan wil ik verder gaan met de puzzels. Ik had hier in verschillende reviews gelezen dat mede-escapers wel 20 minuten kwijt waren voordat ze de eerste puzzel gevonden hadden, want het is niet meteen duidelijk waar je moet beginnen. Ik moet zeggen dat het laatste klopt, want je moet echt zoeken naar de goede puzzel en je kan niet altijd direct iets met de gevonden oplossing. Toch moet ik wel opmerken dat je echt geen 20 minuten kwijt hoeft te zijn als je logisch nadenkt. Doordat je puzzels moeten zoeken, kom je gelijk in een andere flow en mindset en dat is ook wel eens fijn voor de verandering. De puzzels zelf zijn erg afwisselend en soms vereist het eerder behendigheid dan een goed stel hersenen.

Napraten en conclusie:

Uiteindelijk is het ons gelukt om met 11 minuten over en geen hints de reactor weer op orde te krijgen en was het tijd om na te gaan praten. De eigenaar vertelde ons dat wij in al die jaren groep 21 waren die het gelukt was zonder hints wat erg grappig was om te horen. Er was ruim voldoende tijd om te praten over de kamer, maar ook over andere kamers zodat we toch weer nieuwe aanraders op de wishlist kunnen zetten. Je merkt aan alles dat de eigenaar vol passie zit wat betreft escape rooms.

Concluderend kan ik zeggen dat je voor deze kamer echt wel naar het verre zuiden van ons land af moet reizen. Combineer het desnoods met de escape rooms in Valkenburg, maar doe deze zeker. De sfeer en flow zijn uitstekend en het anders moeten denken wat betreft puzzels scoort voor mij bonuspunten. Wel raad ik het aan dat je deze kamer niet als eerste kamer ooit doet, want daarvoor is hij wel echt te lastig. Doe deze kamer dus met een man of 4 en met enige ervaring, want dan kan ik je garanderen dat je je 60 minuten lang niet zal vervelen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Team: Eftelscapers

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

BJW (10 rooms played)
Posted on: 2022 december 01

Great!

Nice puzzles in a creative way! Not the average linear route.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: No

 

benjaminbenjaminEscape ExpertMember since: 2020 June 16 (126 rooms played)
Posted on: 2022 november 20

Uitdagende en knap gemaakte escape!

In de buurt van Maastricht stak deze in de eerdere reviews netjes boven de rest uit. Met enige verwachtingen dus naar Meerssen afgezakt. In de avonddonkerte heel even moeten zoeken, maar voordeel op het industrieterrein is wel dat parkeren alvast geen enkele probleem is. Vriendelijke ontvangst, en hop de centrale in voor onze shift.

Heel wat goeds te vertellen over de escape. De inkleding zit prima in het thema. Alles ziet er echt heel netjes uit, je krijgt een duidelijke kerncentrale-beleving. De puzzels zitten zeer mooi verweven in de kamer. Mooie linken tussen de verschillende elementen. Denken, doen, enkele dingen zoeken,... alle elementen zitten in deze escape om ervoor te zorgen dat iedereen hier plezier kan beleven. Doordat we geen hints nodig hadden hebben we niet echt gebruik moeten maken van de walkies. Ik kan me inbeelden dat dit qua hintsysteem niet altijd super werkt. Anderzijds... het draag wel bij tot sfeer/verhaal. Best ok dus. Overgangen tussen de delen van de escape zijn OK. Opbouw is niet van die aard dat je grote verrassingen tegenkomt. Dit zonder afbreuk aan de totale inkleding, want die is super. Fijn ook dat het mogelijk is om veel puzzels tegelijk op te lossen. Wij waren met 5, niets zo vervelend als je dan in een kamer zit waar je met 10 ogen steeds naar hetzelfde moet kijken. Hier zit het zeer goed.

Snelle foto achteraf, nog even samen door de kamer gewandeld. En wij trokken blijgezind weer naar België. When in Maastricht... dan is deze escape zeker een aanrader.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 8.0


Played in November 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Zeer goed ingekleed, leuke elementen in de kamer!
 • Non-lineaire puzzels
 • Goeie logica, veel afwisseling
 • Goeie afwerkingsgraad
 • Geen echte verrassingen/plotwendingen/...

 

BmoesenBmoesenJunior EscaperMember since: 2022 August 20 (27 rooms played)
Posted on: 2022 november 19

Leuke kamer!!!

Op zoek naar kamers met een hoge score, kwamen we deze tegen.
Zeker geen alledaagse puzzels en af en toe goed moeten zoeken.
Uiteindelijk samen met de toffe host nog eens alles overlopen zodat duidelijk werd waar we vastliepen en wat vlot ging.

Na de escape room nog gebabbeld over andere kamers en we kregen goeie tips!

Hele fijne avond gehad!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor

 

ArnaudArnaudEscape ApprenticeMember since: 2022 October 27 (1 room played)
Posted on: 2022 november 01

Great escape room

Escape room with a original setting and great and original puzzels.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Original
 • Great host
 • Storyline
 • Puzzles

 

kakayakakayaJunior EscaperMember since: 2017 September 19 (44 rooms played)
Posted on: 2023 january 30

Gave kamer met onverwachtte puzzels

Wat een toffe kamer is dit! Het thema is tof, en je zit vanaf minuut 1 gelijk in de game. Het decor is super, en je voelt je echt een controller van de nuclear power plant. De puzzels zijn heel verrassend, en anders dan wat je in andere kamers ziet. Ze zijn logisch, maar pittig, en ondersteunen het verhaal. Ik vind het altijd echt een plus als het hintsysteem in thema is, dat maakt de ervaring nog beter. Dit was de eerste kamer die ik maar met 2 personen speelde. We hadden gelukkig de optie om 2 minuten "over te werken", waarmee we de hele ervaring hebben kunnen beleven. Topkamer, en absoluut de moeite waard!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  60:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

Kirsten (4 rooms played)
Posted on: 2022 october 16

Top kamer!

Als je de kamer inkomt denk je waar ben ik beland en waar moet ik in hemelsnaam beginnen! Wij zijn er ondanks de extra tijd helaas niet uitgekomen (beginners). Eigenaar is fanatiek en achteraf nog een rondje van de zaak gekregen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: No

 

lmatlmatEscape GuruMember since: 2019 November 11 (131 rooms played)
Posted on: 2022 october 09

Mooie kamer.

Na het lezen van enkele reviews waren we toch aan het twijfelen om deze kamer te spelen. We hebben toch besloten om deze te spelen.
Ontvangst was heel tof en sympathiek. Daarna mochten we beginnen aan de kamer.
Deze is mooi en sober ingericht. Wel geen gewone escape kamer.
De puzzels moet je zelf zoeken, wat soms voor frustatie kan zorgen. Spijtig genoeg, is deze soort kamer niet voor onze groep. Wij hebben liever de escape kamers, met sloten, sleutels en hier en daar technische snufjes.

Neemt niet weg dat we toch een leuk uurtje hebben kunnen puzzelen. Maar spijtig genoeg beetje teveel tijd verloren met 1 puzzel, waardoor we niet op tijd eruit waren.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in October 2022

Played with 4 persons

Team: De Kangoeroes

Escaped: No


 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Yannick (5 rooms played)
Posted on: 2022 october 13

Helemaal af

Het was al meteen juist bij de verwelkoming waar je je meteen hartelijk welkom voelt.
Kamer was top, netjes aangekleed, fijne puzzels, zeer goede begeleiding en het verhaal eromheen was ook erg tof gebracht. Na de kamer nog mogelijkheid om iets te drinken en na te praten.
Een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great