Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Payback

Zoetermeer , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6

16 year

Read reviews

More about Payback

Na het winnen van een grote geldprijs in de loterij ga je met wat vrienden een avondje flink feesten. Met zoveel cash op zak kunnen jullie eens naar een wat ander soort club in de stad. De drank vliegt in het rond en je smijt met je geld. Dat blijft echter niet onopgemerkt.

De danseres lokt je mee naar en je belandt met wat louche figuren aan een pokertafel. Hier wordt alleen “high stakes” gespeeld, voor grof geld dus. Het gaat goed, net iets te goed……. Ineens gaat het licht uit en het volgende moment lig je op straat… Beroofd! Je zint op wraak en wil je geld terug.

Themes

Casino

Safe

Bar

Mafia

Crime

Properties

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Free parking

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

24 likes

196 visitors

75.2% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Cyclaamrood 17
2718 SE, Zoetermeer
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

145 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

WolphWolphEscape ApprenticeMember since: 2023 January 15 (3 rooms played)
Posted on: 2023 February 14

Leuke Toffe Kamer

Echt een leuke kamer om te spelen. We waren met zijn 4en en het was goed te doen en je kon je makkelijk splitsen om bezig te zijn met verschillende puzzels. Ook een goede, gezellige host!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Origineel
 • Logica

 

Leuke kamer

Mooie thematische kamer. De grote kamers konden met 5 personen en dan had iedereen wat te doen, in sommige kleinere kamers niet.
Originele elementen in de kamer.
Fijn dat je niet zomaar hints krijgt maar erom moet vragen.
Leuke gamehost.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in January 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  49:43 min


 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede service

 

Spontane last minute actie

#52 Zaterdagmiddag, zin in een kamer. Even kijken wie er mee kan en bedenken welke kamer.
We bellen met Wescape, krijgen geen gehoor, maar worden niet veel later terug gebeld.
Er moet even gekeken worden, maar we kunnen komen. Zelfs een iets latere tijd dan de gebruikelijke tijdsloten is geen probleem.

We worden enthousiast ontvangen door Paul. Hij vertelt het een en ander over de kamer, over de escaperegels (jullie kennen ze al wel, maar voor de zekerheid loop ik er even snel doorheen). Heel ontspannen.

Met drie man sterk beginnen wij met de kamer.
Een leuke kamer, we gaan vrij voortvarend van start. Maar toch moeten we er even inkomen. Een hint is dan soms erg welkom.

Later in de kamer zijn we opgesplitst. Met zijn 2-en met een puzzel bezig, de ander kon door met andere puzzels. Fijn, je hoeft niet op elkaar te wachten.
Wat wel jammer is dat wij daardoor een deel van de kamer 'gemist' hebben. Gelukkig is er snel verteld wat er precies gedaan is, dus heel storend is dat niet.
Nadat we de kamer uitgespeeld hebben, lopen we in de kamer de puzzels nog even door. Ook een foto wordt natuurlijk gemaakt (dat niet iedereen zichzelf leuk op de foto vindt staan, lossen we gewoon even creatief op ;) ).

Nog lange tijd nagepraat met Paul. Een leuke, gezellige avond gehad!8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  46:54 min


 • Sfeer
 • Goede service

 

DutchlokiDutchlokiJunior EscaperMember since: 2020 October 2 (28 rooms played)
Posted on: 2022 December 2

Toffe afwisselende kamer

Bij aankomst werden we in een sfeervolle ontvangstruimte ontvangen door een aardige dame, die volgens mij het liefst snel naar huis wilde.

De kamer zit top in elkaar. Veel afwisseling en het verhaal kwam in de hele kamer goed naar voren. Je wordt er ook echt in meegezogen. Bij ons ging eigenlijk alles best heel vlot alleen moesten we als laatst nog 1 slot openen en de sleutel leek niet te passen, waarbij wij vervolgens in het scherm kregen dat het slot wat stroef is en dat de sleutel echt wel past. Na ruim 3 minuten klooien lukte het. Tip aan de makers: Vervang dat slot, want verder zit jullie kamer echt nagenoeg perfect inelkaar!
Nadat we de kamer hadden gehaald, (5 minuten over, maar wij vinden eigenlijk 8) vinden wij het altijd wel leuk om nog even een drankje te doen en even na te praten met de host, maar zij leek daar niet echt trek in te hebben. Op de vraag: 'Zijn wij je laatste gasten?' Antwoordde zij: 'Gelukkig wel'.
De mogelijkheid van een drankje was er zeker (Gevulde koelkasten en een aantal tafels met stoelen). Maar dat werd ons niet aangeboden. Na deze kamer vinden wij dat een host je escape ervaring de kers op de taart kan geven. Hoewel het een aardige dame was, was dit echt een gemiste kans.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 5.5


Played in December 2022

Played with 4 persons

Team: FRREE

Escaped: Yes  52:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Slechte service

 

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertMember since: 2021 October 4 (118 rooms played)
Posted on: 2022 December 20

Verrassend thema

Leuke escaperoom met tevens een kids variant beschikbaar. Leuk aangekleed en passend decor/sfeer.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels

 

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (220 rooms played)
Posted on: 2022 July 20

Plezier in de nachtclub

Tijd voor kamer twee op deze locatie. Nadat we zojuist waren ontsnapt aan onze kidnappers, konden we ons klaar gaan maken voor een tripje naar de club om ons geld terug te gaan halen. Na een korte introductie, kunnen we gaan beginnen aan onze wraakactie. Om maar meteen met het grootste minpunt te beginnen; het hintsysteem. Ikzelf ben niet zo'n fan van een hintsysteem waar consequenties aan zitten, dat is bij deze kamer ook het geval. Dat is grotendeels een persoonlijke kwestie, maar ik ga dan al met een vervelend gevoel de kamer in.

Enfin, de start van de kamer begint bij ons wat stroef, maar eenmaal op gang zitten we er lekker in. In tegenstelling tot de vorige kamer, is deze kamer wel parallel te spelen en is er genoeg te doen voor drie personen. Sommige puzzels zijn wat lastiger dan de ander, maar die afwisseling is juist fijn. Alle puzzels vallen binnen het thema en dat speelt erg fijn.

Tot op zekere hoogte spelen we erg fijn door, tot een bepaald punt in de kamer. Daar wordt onze heerlijke flow de nek omgedraaid. Het is voor ons eigenlijk al vrij snel duidelijk wat we moeten doen, alleen is het op dat punt ontzettend onduidelijk wat we nu precies moeten/kunnen gebruiken. Er bevinden zich onwijs veel 'red herrings' in deze kamer, allerlei zaken die je afleiden omdat je ze mogelijk zou moeten gebruiken voor de desbetreffende puzzel.

Ook het einde was voor ons een kleine domper, het was niet geheel duidelijk of het juist was wat we gingen doen. Toen we terug wilden gaan (omdat we toch dachten dat we verkeerd zaten), kon dat niet meer. De kamer communiceert vanaf dit punt niet helemaal lekker. Toen kregen we plots het bericht dat we wel goed zaten en dat er al wat gebeurd was. Het einde wil je natuurlijk spectaculair hebben en dat viel dus helaas een beetje tegen.

Wel hebben we ons prima vermaakt in deze kamer. De kamer is ruim opgezet en valt goed binnen het thema. De puzzels zijn leuk en ook die passen binnen het verhaal. Payback was voor ons geen absolute topkamer, maar wel leuk om gespeeld te hebben als je in de buurt bent.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in July 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertMember since: 2020 February 24 (66 rooms played)
Posted on: 2022 June 23

Top puzzelkamer!

"Willen jullie de gewone of de diehard versie?" Dat is bij mij altijd een gevaarlijke vraag, want ik word mega fanatiek in escaperooms ;) Diehard betekende dat we 5 hints kregen, die ons ook punten zouden kosten op onze eindscore.
Wat een verrassende kamer! Groter dan we hadden verwacht en bomvol puzzels, die een mooie afwisseling zijn tussen goed nadenken en gewoon doen. De kamer had een fijne flow en je was continu allemaal lekker aan de slag, heerlijk!
In het begin wordt een verhaal verteld en de puzzels en het decor zijn mooi in thema! Het is duidelijk waar je naar toe werkt, maar wij misten tussendoor nog wat extra verhaalelementen, die het misschien nog net wat spannender hadden kunnen maken!

We hebben erg gelachen, lekker gepuzzeld en uiteindelijk twee hints gebruikt, waarvan eentje voor een puzzel die uiteindelijk super makkelijk bleek te zijn haha.
Dankjewel Paul, je was een hele enthousiaste spelleider!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Origineel

 

Tijn10Tijn10EscaperMember since: 2022 February 12 (37 rooms played)
Posted on: 2022 June 14

Goede Balans tussen doen en denk puzzels!

Het begon met dat we ruim 30 minuten van te voren aanwezig waren waardoor de eigenaar ons met een hele hoop trots zijn auto voor een bepaalde auto show/Rally liet zien. Een auto volledig gemaakt van krijt bord materiaal en helemaal vol gekladderd met teksten en tekeningen van krijt. Het leuke was dat hij ons ook op de auto lieten tekenen wat natuurlijk wel leuk is. Na 20 minuutjes was het dan eindelijk tijd om de Escaperoom payback te spelen. Na een aantal verhalen gehoord te hebben over dat de kamer best pittig is en er maar 35% uitkomt gingen wij met 4 personen de uitdaging aan. Voor mij was het echt een heerlijke kamer om te spelen. Ik heb alle puzzels mee gekregen en er zat een lekker verloop in de kamer. Twee teamgenootjes van mij waren wel lang bezig met een bepaalde puzzel waardoor ze kleine delen van de kamer miste wat ik wel zonde vond.

De balans tussen denk en doen puzzels was echt heel goed en er waren ook best wel wat puzzels in de kamer waardoor je echt een uur hard aan het puzzelen bent.

Super leuk kamertje en met 11:40 over en de 37e plek op de all time list kunnen we toch wel echt tevreden zijn.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:20 min


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Prijs

 

Mooie mix van techniek en old school :)

Nummer 56 alweer... Verslaving? Neejoh... hoe kom je erbij!?

Dit keer was de kamer Payback aan de beurt.
Een toffe kamer die een leuke mix heeft van doe en denk puzzels. Zo nu en dan techniek en af en toe een hangslot. Prima in balans als je het mij vraagt. Ook het systeem van de hints vind ik leuk, het is weer eens wat anders! Met slechts 1 hint (die echt dom was... we hadden gewoon een slot over het hoofd gezien) hadden wij nog 11:40 over en staan daarmee op plek 37 allertijden van het hele toffe online scorebord!

Parkeren is ook fijn, gewoon voor de deur. Ontvangst is netjes en genoeg vermaak als je even moet wachten.
Lekker gekletst met de eigenaar en prima begeleiding voor, tijdens en na het spel.

Zeker een aanrader dus... Al vind ik persoonlijk de prijs wat aan de hoge kant. Maar daar valt over te twisten natuurlijk :)


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Prijs

 

Joey (5 rooms played)
Posted on: 2022 May 13

Een toffe kamer met veel uitdagingen

Gisteren 12-5-2022 hebben wij deze kamer gespeeld met 5 personen. Allereerst is de entree gezellig en is het leuk om de voorgaande teams te zien hangen op de muren. We kregen een enthousiaste en duidelijke uitleg voor we de kamer konden betreden. Eenmaal in de kamer is er voldoende uitdaging en spanning om ons allemaal bezig te houden. Uiteindelijk hebben we de maffioso verslagen en zijn we ontsnapt. De kamer is echt een aanrader, gaat dat zien/doen!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 6.0


Played in May 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  52:54 min

 

sjpg68sjpg68EscaperMember since: 2020 January 23 (7 rooms played)
Posted on: 2022 March 20

Geweldig mooie kamer, originele en uitdagende puzzels!

Gelukkig konden we weer escaperooms spelen na alle corona ellende. Toen we Payback 2 jaar geleden hadden gereserveerd begon de lockdown. :-(
We hadden eerder Kidnapped gespeeld, die vonden we al heel goed. Maar Payback is nog beter! Echt een mooie ervaring in een zeer uitgebreide kamer.
De host, één van de eigenaren, was enthousiast en gezellig. Hij nam ook de tijd om even gezellig na te praten.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 5 persons

Team: ADHD Holadijee!

Escaped: Yes  53:49 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Echt géén minpunten te bedenken

 

slinger13 slinger13 Escape GuruMember since: 2020 November 2 (167 rooms played)
Posted on: 2022 February 26

Hele goede puzzle kamer !

Ontvangt :
Prima ontvangst ruimten 2 host die erg leuk waren .

Kamer :
Mooi aangeklede kamer met mooie technieken en leuke en vooral veel puzzels . De flow was echt heel goed en we vlogen door de kamer . Zonder tips gehaald met nog 15 min over . Door de hoeveelheid puzzels die erin zaten en de flow die we met zijn 4en hadden vond ik het echt een goede kamer . Daarna nog even de kamer door gelopen wat altijd leuk is en nog een kijkje achter de schermen gehad . Alles bij elkaar een hele fijne kamer dus , zeker spelen !


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  46:08 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

1983jeroen1983jeroenJunior EscaperMember since: 2019 September 21 (120 rooms played)
Posted on: 2021 October 16

Mooie kamer

Mooie kamer. Genoeg te doen voor 4 man.


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruMember since: 2018 October 7 (193 rooms played)
Posted on: 2021 October 16

Erg mooie kamer

Erg mooie kamer geheel in thema.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:42 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Diversiteit

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruMember since: 2018 December 31 (174 rooms played)
Posted on: 2021 October 17

Leuke kamer!

Mooie kamer met gevarieerde puzzels


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:42 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel

 

Toffe escape room!

In 1 avond beide kamers van Wescape gedaan met een redelijk ervaren groep escapers. Tot dan toe waren wij altijd ontsnapt, dus dat moest en zou die avond ook lukken! Payback deden we als 2e, en waar we ons in Kidnapped al prima hadden vermaakt was Payback toch wel de overtreffende trap! Verrassende kamer met geloofwaardige inrichting (dat vind ik belangrijk) en leuke puzzels. En gehaald, jeej! Iedereen had iets te doen en de puzzels en ruimtes volgende elkaar logisch op. Aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving

 

playshivaplayshivaEscaperMember since: 2020 February 14 (54 rooms played)
Posted on: 2021 August 22

Nice room

This a fun room, the money heist theme is nicely played out throughout the room. Interesting start. You can play this room even if you don't speak Dutch. We had a nice chat at the end with the host. He even asked what we would change and was open for suggestions. There was nice variety of puzzles.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 2 persons

Team: Smashy

Escaped: Yes  59:12 min


 • Puzzles
 • Host

 

Janneke_xxJanneke_xxEscaperMember since: 2019 August 25 (49 rooms played)
Posted on: 2021 August 31

Gezellige middag weg

Ik had de eerste kamer bij Wescape al een tijdje terug gespeeld en was ook benieuwd naar deze kamer. Je wordt gastvriendelijk ontvangen en je komt binnen in een prima ontvangstruimte. Deze is niet in het thema van de kamer, maar dat stoort totaal niet. De speciale sloten worden van tevoren nog even uitgelegd hoe ze werken en dan kan je de kamer in. Je wordt en door het inleidende verhaaltje en met het filmpje goed in het verhaal geleid waardoor je er meteen lekker in zit. Ze werken met een leuk systeem in deze kamer wat deze kamer net weer wat anders maakt dan andere kamers. In de kamer zelf is genoeg te doen waardoor iedereen ook bezig is en bezig blijft in de kamer. Wel is het met 3 personen een beetje veel puzzels tegelijkertijd en daardoor kan je niet elke puzzel volgen en meekrijgen. De puzzels paste ook wel in de sfeer van de kamer. Aan het einde van de kamer loop je niet alle puzzels nog een keer langs, waardoor je ook niet weet welke puzzels er precies waren. Zelf vind ik dat altijd wel leuk om de kamer aan het einde nog door te lopen.
Al met al een leuke dag gehad!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in August 2021

Played with 3 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: No


 • sfeer paste goed bij het thema
 • Leuke variatie in puzzels
 • Iedereen is bezig in de kamer
 • Gastvriendelijk
 • Goed inleidend verhaaltje
 • Flow
 • Duurt even voor je de hint krijgt
 • Geen naloop van de kamer met alle puzzels

 

Leuke kamer

Na Kidnap zijn we eigenlijk meteen doorgegaan naar Payback.
De kamer zou wat moeilijker moeten zijn dan Kidnap, maar zo hebben we dat niet ervaren met nog 28 min op de klok en de hoogste score ;)
De aankleding en sfeer was goed. De puzzels zijn goed te doen. Iedereen kan zijn gang gaan. Wat meteen ook een nadeel heeft, omdat niet iedereen alles meegekregen heeft van de kamer. Hierdoor heb je het gevoel dat je veel gemist hebt.
Persoonlijk vond ik het einde ook best abrupt, maar kregen we van de host ook te horen dat we wel erg snel waren met het oplossen van de puzzels.


8

Ambiance: 9.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in August 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Verhaallijn
 • Sfeer
 • Abrupte eind
 • Niet iedereen krijgt alles mee van de kamer

 

perryperryEscape GuruMember since: 2017 October 17 (167 rooms played)
Posted on: 2021 July 23

Give me the money!

Wescape is rustig gelegen met voldoende plek om voor de deur te parkeren. De ontvangstruimte is netjes met een Pooltafel, een zithoek en een lekker bakkie koffie. De host ontving ons zeer vriendelijk en gaf ons het gevoel alle tijd van de wereld te hebben. Het is altijd fijn om geen gehaast gevoel te hebben en je echt te gast te voelen bij een host die alle tijd voor je neemt. Na de standaard uitleg en de introductie van het verhaal mochten we de kamer in. Na een korte intro film in de kamer begint de escape dan echt. Het verhaal bouwt zich exact zo op als van tevoren is uitgelegd. Dit is erg goed gedaan en het thema is duidelijk en goed aangekleed. De puzzels in de kamer zijn bijna allemaal in thema en zorgen dat je wordt uitgedaagd zonder echt moeilijk te zijn. Deze kamer loopt niet linear dus iedereen van het team kan bezig zijn met een ander onderdeel van de kamer. Persoonlijk vind ik dat altijd erg prettig. Helaas voor onze groep zorgde dit er wel voor dat de helft van het team de halve escape niet heeft meegemaakt. Dit kwam doordat zij lang bezig waren op een puzzel terwijl de rest van het team door de overige puzzels heen zijn gevlogen. In ons team was er dus verdeeld enthousiasme nadat we het geld hadden gevonden en waren ontsnapt. De aankleding van de kamer , de opbouw en de puzzels waren zeer leuk gedaan maar de teleurstelling van het missen van de halve escape door de helft van de groep overheerste helaas het groepsgevoel na de escape. Dit terwijl de andere helft van de groep een leuke escape heeft beleefd. Het doorlopen van de kamer achteraf met de host heeft gelukkig wel de mogelijkheid gegeven aan de rest van het team om te zien hoe de rest van de kamer in zijn werk ging. De begeleiding van de host was verder prima. Hij was zeer vriendelijk en baalde zelf ook zichtbaar dat een deel niet de gehele beleving had meegekregen. De eindfoto was ook weer leuk in thema gedaan. Uiteindelijk was de escape dus voor een deel van de groep geslaagd en voor het andere deel helaas wat teleurstellend.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  49:38 min


 • Nette aankleding
 • Goede opbouw
 • Vriendelijke host
 • Parkeren voor de deur
 • Deel van de groep heeft niet alles meegekregen

 

Maaike Slegtenhorst (1 room played)
Posted on: 2021 July 20

GE-WEL-DIG

Super leuke escaperoom met goede spellen en leuke medewerkers! Zeker een aanrader🤩


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

lisa-daisylisa-daisySenior EscaperMember since: 2018 July 28 (88 rooms played)
Posted on: 2022 February 21

Prachtig, spannend en gevarieerd

Een hele mooie en sfeervolle kamer. Ruim opgezet. Oog voor detail, veel puzzels en perfect voor een team van 4.

De puzzels zijn in thema, de verschillende ruimtes zijn fantastisch en logisch.

We hebben ons zeer vermaakt en hebben gezellig met de begeleider nagepraat.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in July 2021

Played with 4 persons

Team: The Lima Code

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

PAYBACK!

Ontvangst:

Paul onving ons super goed, aardige man! Heeft ons goed verteld waar de kamer over gaat! Shoutout naar hem!

Kamer:

De kamer was echt goed ingericht, goed verdeel! Puzzels waar je goed over na moet denken maar zeker het proberen waard! Je staat niet stil er is altijd wat te doen!

Wij waren een groep van 4 personen en hebben hem gehaald! We staan in de top 30. Deze kamer raad ik zeker aan!

4 jaar geleden kidnap gespeeld met mijn klas die helaas niet gehaald!

In deze tijd is het lastig om te bedenken wat je moet doen. Ga naar deze escape room en je hebt een super leuke avond!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Aardige paul
 • Goede kamer
 • Geen minpunten!

 

Gina (2 rooms played)
Posted on: 2020 December 12

Super gave escaperoom, in de top 30 beland.

Dit was echt de leukste escaperoom die ik heb ervaren. Zeker een aanrader om deze escaperoom eens te proberen. Super gave aankleding, zou het zo nog een keer doen als dat kon natuurlijk🤪. We zijn geholpen door Paul. Echt een aardige man die ons een warm welkom gaf! De opdrachten waren erg leuk om te doen en iedereen kon bezig blijven. Ook hebben we de escaperoom kipnapped gedaan. Daar zijn we net niet uitgekomen maar die was ook echt heel leuk. Ook erg leuke aankleding.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuke aankleding
 • Fijn personeel
 • Gave opdrachten

 

mitch2304mitch2304Escape GuruMember since: 2018 November 26 (174 rooms played)
Posted on: 2020 December 4

Leuke ervaring

Een goed aangekleede escape waarin je je echt in de wereld van de Escape waande.
De puzzels paste perfect in het thema en waren prima te doen!
Leuke effecten zitten er verstopt in de Escape en hij was onverwachts groot.
Wel was het einde een beetje van: "oh, is het gelukt?"
Ontzettend vriendelijke eigenaar.
Maar al met al een leuke escape room.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Eigenaar
 • Iedereen is bezig
 • Haalbare puzzels
 • Flow
 • Diverse manieren om sloten open te maken
 • Niet alleen sloten
 • Het einde kwam wat abrupt

 

Uitdagende room

We kwamen een beetje moeilijk op gang konden niet echt de verbanden vinden hierdoor veel tijd verloren. 2 puzzels waar we dan ook lang voor hebben gezeten.
We waren een heel eind op weg maar kwamen tijd te kort. Kamers waren wel mooi ingericht. Was weer een leuk uurtje


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Escaped: No

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great