Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Soup du Jour

Amersfoort , The Netherlands

Open now

Top #6

75 minutes

2 - 6 (Recommended: 4/5)

15 year

Read reviews

More about Soup du Jour

Nuns disappear from the monastery. Nobody knows where they are going, or what is going on… At the same time, the popularity and reputation of the recently opened restaurant Le Monastère continues to grow. The famous chef Gaston Boucher, known for his excellent soup, does not want to share anything about this success and guards his secrets firmly. The door is closed behind you and the chef is grinding his knives. You only have 75 minutes to discover what really happens in his restaurant and to get out alive!


Themes

Horror

Kitchen

Mystery

Thriller

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

55 likes

276 visitors

96.6% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Daam Fockemalaan 22
3818 KG, Amersfoort
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

174 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

mitch2304mitch2304Escape ExpertMember since: 2018 November 26 (123 rooms played)
Posted on: 2020 July 10

wauw!

Als een van de eerste de eer gehad om deze Escape Room te mogen testen. Alhoewel het een Escape Room niet meer te noemen is. Dit is gewoon een geweldige ervaring waar het idee van een Escape Room naar een niveau hoger niveau is getilt.

De puzzels zijn echt GEWELDIG in thema van begin tot het eind.
Het voelt echt!! alsof je de hele tijd in een restaurant rondloopt. De interactie met alles in het restaurant en dat in combinatie met teamwork maakt het zo ontzettend leuk om de Escape te spelen.

En dan de special effectes... Nou jongens geloof me, ze zijn van een hoogstaand niveau! Er was 1 ding wat we allemaal (aantal, waaronder ik zelf, zeer ervaren Escapers) nog nooit in Escape Rooms hadden gezien en ik denk dat dit een stap is, in een nieuwe toekomst voor Escape Rooms.

De begeleidster was weer lekker in haar rol en hoewel ze nu minder kil was als toen we Bloody Mary kwamen spelen, was het toch af en toe spannend hoe ze zou reageren.

Hoewel ik vreselijk nieuwschierig was hoe de spanning in deze Escape om de hoek kwam kijken (en ik ben een vreselijke angsthaas. Schrik overal van!), was ik in deze Escape Room nergens bang voor. Geen zorgen, er zitten een aantal spannende stukjes in, maar niks om wakker over te liggen.
Ik zeg maar zo, als ik het durf, durft iedereen het!

Ook hoe we eruit zagen toen we de Escape betraden, was erg leuk en nog BIJNA nergens meegemaakt...

Erg leuk om het verhaal van Bloody Mary weer terug te zien in deze Escape. The story goes on and on...

Nederland gaat met deze Escape een nieuwe toekomst van Escape Rooms in. We zijn weer een prachtig Escape Room pareltje verder!

Met 73 Escapes op de teller is dit mijn nieuwe nummer 1!


Response by Rock City Escape

2020 August 11

Onze allereerste review, en wat voor eentje, wow! Super om te lezen, wij hebben van jullie genoten, topteam! Groet, Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • begeleiding
 • gave verassingen
 • iedereen heeft wat te doen
 • puzzels
 • verhaal
 • Special effects
 • decor

  SandraIrisRock City Escapeivangroenroman_robroekwimarojaanouk

Een reservatie om nooit meer te vergeten!

Vrijdagavond, met 2 toffe vrienden onderweg, maar gelukkig hadden wij een reservatie voor Le Monastère.

Of ja, gelukkig maar....


Onthaal:

Wel net als de vorige keer fluistert dit pand zijn geschiedenis. Vanaf te parking tot aan de room voel je de geschiedenis en daar maken ze hier dankbaar gebruik van. Er is parkeerplaats voor de deur ( als je de juiste bordjes volgt)
Het ontvangst gebeurd volledig in thema en dat werkt hier perfect.

De ontvangstruimte is gezellig en voelt lekker authentiek aan.
Gelukkig zaten we hier niet lang, want oh wat had ik zit om deze kamer te spelen.

Kamer:

De inleiding gebeurd weer heerlijk kil en ongemakkelijk, perfect in rol, love it.
Wel ik raad je ten zeerste aan om hier te reserveren, de befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep is erg streng en je komt er niet zomaar binnen.

Gelukkig hadden wij dat wel, maar of we echt welkom waren....

De kamer zelf is een waar pareltje. Net als het verhaal bouwt ook de spanning mee op. Ze weten hier bij Rock City Escape ook heel goed uit welke pijlers een escape room moet bestaan en dat merk je goed in deze room. Het is een ware mengelmoes van oud vs nieuw, van puzzels vs beleving, van waw-momentjes tot wtf momenten.

Wat ik enorm kon waarderen is het gebrek van een tijdsindicatie en de manier van hints geven.
Daarbuiten was het bijna continue automatisch duidelijk wat er ons te doen stond, maar net als bij andere goede kamers wisten ze ons hier ook weer te verrassen. En hoe.

De kamer zelf is gewoon erg goed doordat alles aanvoelt alsof het zo hoort te zijn, authentiek namelijk. De puzzels die erin zitten vallen in het verhaal en in het thema en voelen daardoor niet meer aan als een "puzzel" maar meer als de nodige stappen die je moet nemen om het geheim van Gaston te weten te komen.

Zelf met goed wat ervaring mag je goed gas geven in deze room en ik denk dat dat genoeg zegt.

Het einde was voor mij wat onduidelijk, maar in alle eerlijkheid waren wij groep 12 en waren ze nog volop aan het finetunen.
Achteraf hebben we hier nog onze mening over kunnen geven en die werd ter harte genomen.


Conclusie:

Wel, als dit de toekomst van escapen blijft, laat ze dan maar komen. Die is nu de 2de kamer (brand new) die ik speel (vorige was Molly's game) waar ik schrik voor had dat het wel waw zou worden, maar dat ik steeds minder zou gaan kunnen escapen door middel van puzzels.
De eigenaars hebben samen met hun geweldig personeel hier weer iets ongelofelijk neergezet. Niet omdat er 1 uitschieter inzit, maar omdat de kamer bijna perfect in balans is. En dat maakt voor mij een goede kamer. Niet dat ene wtf moment, maar het ontvangst, het thema dat doorgetrokken tot in de kleine details, de puzzellijn, en ja ook de techniek die erin zit.

Het onthaal is heerlijk kil en streng, net voor die ongemakkelijke sfeer, de afwerking en puzzels waren super om te doen en de natuurlijke flow van de kamer verliep perfect. En dan weet je dus dat je met een erg toffe kamer te maken hebt.

En voor degenen die denken dat deze kamer te eng is voor hun, vrees niet, je kan op elk moment de rekening vragen en naar huis gaan....

Net als bij Molly kwam ik ook hier weer met een heel grote smile naar buiten. Techniek onderhevig aan de beleving is ook hier weer het motto.

Een aanrader dus!


Response by Rock City Escape

2020 August 11

Dank voor je mooie review! <3 Groet, Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sandra
 • balans
 • effecten
 • historiek
 • sfeer
 • puzzels

  ivangroenTanyadown-the-hatch

rensrensEscape ApprenticeMember since: 2020 September 4 (40 rooms played)
Posted on: 2020 September 4

Beleving, spanning, top !

De vakantie zat er weer op, dus op naar huis. We hadden al wat uurtjes gereden en kregen wel een beetje trek. Dus even kijken of er een leuk restaurant in de buurt is en ja deze is er.
In het klooster van Amersfoort zit een 3 sterren restaurant, dus dat moet goed komen.🙂
Bij binnenkomst werden we ontvangen door de vriendelijke gastvrouw die ons op een zeer nette, keurige en zeer leuke manier naar onze tafel begeleide.

We hadden honger dus wat zou er op het menu staan. Had ik die vraag maar niet gesteld, want wat er daarna gebeurde is niet te beschrijven en dat wil ik ook niet. Het was in een woord een ; Beleving.

Wij hebben het etentje weten te overleven, maar Wauw.

Wat een super dinner, echt 3 sterren waardig ( Michelin), maar 5 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Voor de escape talk.

Ga ook langs voor het dinner geniet al bij binnen komst van het geweldige ontvangt en daarna van het super dinner. En ik hoop maar dat jullie het dinner weten te overleven.
Een tip : ga pas hier dineren als je al wat meerdere etentje (escaperoom) heb gehad.

Nogmaals dank voor het dinner en tot een volgend avontuur.


Response by Rock City Escape

2020 September 5

Hey Rens, Dank je wel voor je leuke review, erg vermakelijk om te lezen :) We zijn blij dat het menu jullie kon bekoren, Gaston heeft met HART en ziel voor jullie gekookt ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  13:00 min


 • Het totale plaatje klopt.
 • Aankleding
 • Beleving

  joyceburgerhofSeven

katena3katena3Escape ApprenticeMember since: 2020 July 29 (9 rooms played)
Posted on: 2021 September 5

Een hoogwaardige culinaire ervaring

Het was vandaag eindelijk gelukt een plaats voor twee personen te reserveren. Maar wat was het de moeite waard! Het was met z'n tweeën flink doorwerken, om alles binnen te krijgen, maar het was elke Michelin ster waard. We hadden nooit kunnen bevroeden, dat een bezoek aan een restaurant zo'n achtbaan aan emoties kon zijn.

Deze escaperoom staat bij ons op nr. 1, het was een geweldige ervaring, die op alle vlakken helemaal in balans was. We hebben genoten. Tevens willen we dhr. Boucher bedanken, voor alle extra tijd die hij voor zijn gasten vrij heeft gemaakt. Ondanks zijn beruchte humeur.....


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • de sfeervolle locatie
 • de zeer goede ontvangst
 • de algehele ervaring
 • de goed gebalanceerde puzzels

  sjephanie

Enerverend diner!

Het avontuur van Soup du Jour begint eigenlijk als je het terrein oprijdt. Tussen de groene heggen door word je geleid naar een pittoresk binnenpleintje van een schitterend authentiek kloostergebouw. Je parkeert je auto voor de deur en loopt de fraai ingerichte ontvangstkamer in. Je wordt vervolgens geheel in stijl ontvangen en zonder dat je het doorhebt zit je er al in. En dan moet het echte feest nog gaan beginnen.

Dit avontuur (want een escape room is voor zo'n kamer een beetje een achterhaalde term) heeft uitzettend veel hele leuke en bijzondere elementen:
1) een spannend verhaal, waarbij de tip toch wel is om eerst Bloody Mary te spelen zodat je de verwijzingen die in deze kamer worden gemaakt beter begrijpt.
2) een vrij geloofwaardige setting waar duidelijk veel liefde en aandacht is gestopt in de decoratie
3) interactieve hosting, waardoor je gelijk in de sfeer komt
4) een aantal zeer ingenieuze puzzels, waarvoor menig escape roomer toch zeker wel warm gaat lopen
5) fraaie special effects met een aantal erg leuke en spannende elementen, die je toch echt moet gaan ervaren!
6) ja, je gaat zeker wel een keertje schrikken. Of je moet zenuwen van staal hebben.

Kortom, je moet absoluut (nadat je op bezoek bent gegaan bij Bloody Mary) echt even een soepje komen eten bij Soup du Jour. Daar krijg je zeker geen spijt van!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Maarliefst 75 minuten!!
 • schrikmomenten
 • Mooie special effects met bijzondere elementen
 • Ingenieuze puzzels
 • Interactieve, vriendelijke host
 • Fraai en geloofwaardig decor
 • Spannend verhaal
 • Helaas maar 75 minuten, je wil gewoon nog meer

  down-the-hatch

lotsescapelotsescapeEscaperMember since: 2017 August 9 (36 rooms played)
Posted on: 2020 December 13

Fantastisch

Geweldige kamer.
Zoveel lagen en helemaal af. Weer helemaal iets anders!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  65:00 min


 • De beleving
 • Techniek
 • Sfeer

  SandraIris

Karin (5 rooms played)
Posted on: 2020 August 6

Whoehoei

Wat 1 gave locatie met 1 supertoffe aangeklede escaperoom. Echt tot in details uitgewerkt, ik keek mijn ogen uit. Echt 1 aanrader, 1 vd mooiste en leukste escaperooms die ik heb gedaan. Ik zeg.... Gaan en wel nu 😉. Ontvangst was ook hartelijk en bijzonder!


Response by Rock City Escape

2020 August 11

Hi Karin, Dank je wel voor je leuke review, jullie waren een topteam! Groetjes, Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Prachtige aankleding, goed uitgewerkt

  ivangroen

Steengoed!

Jeetje wat een ervaring, van ontvangst tot laatste moment zit je direct in het verhaal. Echt een zeer goede escape ervaring! Puzzels zijn origineel, opbouw van de themakamer is echt fantastisch. Een aantal hele verrassende elementen en veel puzzels, heel veel puzzels.

Deze kamer moet je echt doen. Absoluut 1 van de top 3 kamers in Nederland op dit moment. Soup du Jour brengt echt een nieuwe dimensie aan de escaperooms

Bravo voor de makers 👏


Response by Rock City Escape

2020 August 4

Dank je wel voor je lovende review, wow! Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Zeer goede ontvangst
 • 75 minuten
 • Verrassende puzzels
 • Goed verhaal
 • Origineel

  ivangroen

lisa-daisylisa-daisyEscaperMember since: 2018 July 28 (72 rooms played)
Posted on: 2020 August 2

Beste escape room op dit moment

Locatie fantastisch, medewerkers zeer vriendelijk, aankleding mooi, sfeer in de kamer geweldig, puzzels origineel en in thema,
verhaal goed! Technische elementen in thema ( ipv evidente show-off van elektrische snufjes zoals sommige andere kamers doen). Helemaal geweldig!


Response by Rock City Escape

2020 August 11

Hi Lisa, Wat gaaf om te lezen dat iemand die toch al aardig wat kamers op de teller heeft staan de kamer zo waardeert! Dank voor jullie bezoek en op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: The Lima Code

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Service
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Locatie

  ivangroen

Fantastisch!

Wat een vette kamer! Er zaten unieke elementen in die ik nog nooit heb gezien in een kamer! De spanning zat er goed in en wij waren met 6 personen en niemand heeft zich verveeld! Er is echt genoeg te doen in de kamer en het is heel mooi gedaan. Wij hadden het enorm naar ons zin.


Response by Rock City Escape

2020 August 4

Hi Valiant, Dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Genoeg puzzels en opdrachten
 • Gastvrouw
 • Thema
 • Aankleding

  ivangroen

Vet!

We zijn afgelopen week hier geweest we hadden een escaperoom dag.

Wauw wauw en nog eens wauw !

Dit is een kamer die zo mooi gemaakt is. Alles klopte gewoon.

Smakelijk eten bij Soup!


Response by Rock City Escape

2020 August 4

Hi Peter, Dank je wel voor je leuke review. Leuk om te lezen dat de soep heeft gesmaakt! ;) Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: No


 • leuke ontvangst
 • heel groot
 • Leuke effecten

  ivangroen

Geslaagde avond

Met een groep van 6 mensen deze kamer gespeeld. Je zit meteen goed in het verhaal door het personeel dat je meeneemt in het verhaallijn. Het lijkt alsof je echt in een restaurant rondloopt. Daarnaast zijn er veel verschillende puzzels waardoor er voor ieders wat te doen is. Er kunnen daarnaast meerdere puzzels tegelijk opgelost worden waardoor iedereen altijd wat te doen heeft. Een super geslaagde avond Voor ons.


Response by Rock City Escape

2020 August 4

Hi Claudia, Dank voor je mooie review en super dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Personeel
 • Aankleding
 • Leuk thema

  ivangroen

lilian_leijslilian_leijsEscaperMember since: 2019 September 9 (64 rooms played)
Posted on: 2020 July 19

Geweldig

Gave kamer


Response by Rock City Escape

2020 August 11

Hi Lilian, Bedankt voor je mooie beoordeling. En jullie waren een gaaf team! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  ivangroen

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertMember since: 2019 April 29 (145 rooms played)
Posted on: 2020 July 19

Super!!

Hele mooie kamer, zeker de moeite waard!


Response by Rock City Escape

2020 August 11

Hi Mike, Dank voor je review en tof dat jullie er weer waren, Gaston heeft van jullie genoten! Op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 5 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  12:00 min

  ivangroen

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruMember since: 2019 April 30 (157 rooms played)
Posted on: 2020 July 19

Hele gave kamer

Hele gave kamer, goede puzzels! Zeker een aanrader!


Response by Rock City Escape

2020 August 11

Hi Joyce, Dank voor je korte en bondige review, met een mooi rapportcijfer, leuk! Met jullie eindtijd staan jullie op dit moment nog steeds in de top 10. Dank voor jullie bezoek en op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 5 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  12:00 min

  ivangroen

Geweldige thematische kamer

De kamer ziet er geweldig uit, er is goed gebruik gemaakt van authentieke onderdelen waarvoor de kamer oorspronkelijk bedoeld was. Er zijn verrassende puzzels en spellen in de kamer te vinden, en ook de liefhebber van speciale effecten komt aan zijn trekken. Absoluut een aanrader!!


Response by Rock City Escape

2020 August 25

Hi Ronald, Dank je wel voor je mooie review, super om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuke eigenaresse
 • Thematiek van de kamer

  ivangroen

Top kamer!

We hebben vandaag de kamer gespeeld en wat heb ik genoten. De beleving is top!

Wil je een leuke avond, moet je deze zeker boeken


Response by Rock City Escape

2020 August 25

Dank voor je review! Gaston vond het een eer om jullie als een van de eerste te mogen ontvangen. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Decoratie van de kamer
 • Eigenaren/personeel
 • Sfeer

  ivangroen

paris_meijerparis_meijerJunior EscaperMember since: 2021 August 8 (17 rooms played)
Posted on: 2022 January 16

Een geweldige kamer!

Dit is echt een geweldige escape room. De puzzels, verhaallijn en special effect... alles klopt! Wat ook erg leuk is, is dat je heel goed moet samenwerken om sommige puzzels op te lossen. Er zitten ook een paar goede enge gedeeltes in. Heerlijk!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  68:16 min


 • Origineel
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

lisse94lisse94Junior EscaperMember since: 2019 July 15 (27 rooms played)
Posted on: 2021 December 16

Fantastische ervaring!

Na een bezoekje aan Bloody Mary reserveerden wij ook een tafeltje bij Gaston. Wat een prachtige escape room is dit! Het start al bij de ontvangst, onze gastheer die ons even daarvoor nog in kloosterthema had begeleid, was nu een enthousiaste ober. Dan begint het bezoek aan Gaston, en dat is echt onvergetelijk. De inrichting is heel mooi, alles is ruim, je hebt wat verschiet- en “hoe kan dat nu”-momenten en het verhaal wordt duidelijk neergezet. Wij waren met 2 en hadden een paar kleine tips nodig, deze werden enkel gegeven wanneer echt nodig en konden ons weer op het goede spoor zetten. Zoals al vaak gezegd hier, is het een must om eerst Bloody Mary te spelen om helemaal mee te zijn. We hebben met plezier een heel eind vanuit België gereden voor deze topkamers!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Aankleding
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

Jess (8 rooms played)
Posted on: 2021 December 4

Direct in de sfeer!

Super gave omgeving en direct bij binnenkomst zit je erin. Spanning en mysterie goed aanwezig en je blijft elke keer benieuwd.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

KimKimEscaperMember since: 2017 September 11 (79 rooms played)
Posted on: 2021 November 22

Euforisch

Fantastisch tot in de puntjes neergezette sfeer; spelbegeleiding, aankleding, puzzels, alles. Gave special effects, waardoor je zo mogelijk nog beter in het verhaal komt.
Enkele schrikmomenten die misschien niet voor iedereen weggelegd zijn.

Heel leuk dat hij 75 minuten mag duren en dus wat uitgebreider is dan andere escape rooms.

Ik zou iedereen deze room aanraden, echt: ALLES klopt!
(Misschien niet voor beginnende escapers dan)


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 8.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Team: Mens Joep

Escaped: Yes


 • We worden er zo blij van!
 • Originele, leuke puzzels
 • Sfeer/verhaal
 • We hebben hem nu al gedaan?

 

Anouk (10 rooms played)
Posted on: 2021 November 20

TOP!

Wij hebben met zijn zessen Soup du Jour gespeeld. Was onwijs leuk en spannend. Hele goeie service en top beleving.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

samanthavsamanthavJunior EscaperMember since: 2019 June 9 (31 rooms played)
Posted on: 2021 November 14

Voortreffelijk!

Eindelijk een kamer met een ander thema. Een thema wat meer in mijn straatje past.. de keuken, dineren en ook uiteraard spannend en creepy. De locatie van het klooster en het klooster zelf zijn al fantastisch. De host was top. Het decor was weer erg goed gedaan. Alsof je in een restaurant bent. Je bent lekker met z’n allen bezig. Geen rekenwerk! Je bent lekker gewoon dingen samen aan het doen. Wij hebben genoten en komen zeker terug volgend jaar voor de derde kamer.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 10.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  62:00 min


 • Logica
 • Spannend
 • Beleving
 • Verhaal
 • Sfeer

 

MarkWegMarkWegJunior EscaperMember since: 2021 September 18 (10 rooms played)
Posted on: 2021 November 12

Absolute aanrader

Wat een ervaring was dit! Met een team van vijf de bijna maximale speeltijd gebruikt voor deze slimme kamer(s). Een sterk verhaal, mooie graphics, intelligente puzzels. Het team moest breed ingezet worden om ze allemaal te kunnen spelen.
De ene verrassing na de ander. Na Bloody Mary een heerlijk vervolg dat bovendien smaakt naar meer.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.5


Played in November 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes  73:30 min

 

Harald (2 rooms played)
Posted on: 2021 October 28

Bloedstollend spannend

Wat een waanzinnige kamer! Spanning van de eerste tot de laatste minuut, je kijkt bijna continu over je schouder. Goede puzzels die niet te ver doordraven.
Extra pluspunt voor het team, die een prachtige (acteer)prestatie neerzetten.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  74:52 min

 

KamonieKamonieEscaperMember since: 2019 November 11 (56 rooms played)
Posted on: 2021 October 17

Supergave escaperoom

.


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great