Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

CORPSE INC.

Baarn, Netherlands

Closed now

Top #17

75 minutes

3 - 6 (Recommended: 4)

16 year

Read reviews

More about CORPSE INC.

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt.

Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er zit echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.

CORPSE INC. is een spannende escape experience waarbij er een mix is gemaakt van real life gaming met acteur en de klassieke escape room met puzzels.

Actors

Themes

Mystery

Thriller

Properties

Airco available

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

141 likes

893 visitors

93% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Oud eemnesserweg 5D
3741 MP, Baarn
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

398 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

CasturiiCasturiiEscape EnigmaMember since: 2019 September 04 (270 rooms played)
Posted on: 2020 august 25

En ZO doe je dat!

Eindelijk! Na een half jaar te moeten wachten door corona is het ons gelukt om Corpse Inc. te spelen. Wat een ervaring!
Als je aan komt rijden straalt het pand niet veel uit, hoe gaat deze ervaring zijn? Na even kort te kunnen praten met de host hadden we er zin in en begon de ervaring al heel anders dan wij verwachten.

Het is lastig om niet te veel te vertellen, maar de manier waarop de ervaring begint en uitgedacht is is absoluut uniek. Alleen al dit gedeelte is absoluut de moeite waard om voor te komen. Voordat je begint sta je al strak van de zenuwen, na te denken over die acteur en hoe je daar toch omheen gaat komen. Wat een actrice trouwens! Het concept van een rol spelen is simpelweg geniaal en met klamme handjes en strakke schouders probeer je dat vol te houden, met de constante spanning dat je elk moment gegrepen kan worden. Mijn enige punt van kritiek is dat er meer interactie met de actrice mag zijn. We zagen haar voor mijn gevoel niet genoeg en ze was ZO een goede toevoeging dat dat eigenlijk een beetje zonde is.
Verder is de afwerking van de kamers, details, decoratie, etc. tot ongeloofwaardige niveau's van detail uitgewerkt. De vele ruimte is niet alleen creatief gebruikt, maar er valt ook niks aan op te merken. Je komt helemaal het verhaal in en je raakt jezelf kwijt in die wereld die Escape Room Junkie neer zet. Je gelooft het echt en bent er geen seconde uit!
Het plot is fantastisch in de kamer verwerkt met twists en al. Van het begin tot het einde van die 75(!) minuten is het een filmische, spannende ervaring. Met spanning kom je binnen en hijgend van uitputting kom je buiten.
Laten we ook niet vergeten dat de sound design fantastisch is. Eindelijk een kamer die begrijpt hoe belangrijk goed geluid is!

De puzzels zijn ook leuk en divers. Logica puzzels worden afgewisseld door fysieke puzzels die veel ruimte gebruiken. Soms zijn ze uitdagend, soms iets simpeler, en soms hebben ze creatief denkwerk nodig. Allemaal erg leuke puzzels en ze zijn goed in balans met elkaar gezet waardoor de ervaring blijft vloeien en nooit stil staat. De host let ook goed op qua hints, ze was altijd net op tijd. Props voor haar timing!

De service was geweldig! De actrice en de host praatten graag gezellig met ons na terwijl wij de verschillende ruimtes van de kamers nog rustig konden bekijken. Door de kamer heen lieten ze ook geen steekje vallen. Echt geweldig gedaan!

Het is moeilijk te geloven dat een nieuw bedrijf een eerste kamer heeft die zo af is. Het enige wat ik kan opmerken is dat er meer interactie met de acteur zou mogen zijn (vandaar de 9,5), maar daarbuiten is het perfect. Ik heb verder werkelijk waar niks op te merken. Dit is een ongelooflijke kamer en het feit dat hij (nog) zo laag in de Top 50 van Escapetalk staat is een schande. Deze kan makkelijk mee doen in de Top 10! Helaas zit een nieuwe kamer van dit bedrijf er binnenkort blijkbaar niet in, dat wordt lang wachten met smart.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes  61:58 min


 • Top host en acteur
 • Afwerking tot in de puntjes
 • Geweldig plot met twists
 • Unieke intro
 • Interactie
 • Fenomenaal concept
 • Spannend!
 • Creatief gebruik van de (vele) ruimte
 • Filmische ervaring tot op het einde
 • Gevarieerde puzzels
 • 75 minuten
 • Er mag meer interactie met de acteur zijn

  DaiëlMaud BosbeauTom AdriaensenIceman7ShinysheepelisabethEdwinescaperoom-junkiejeanineTheekopjebilipe

TheekopjeTheekopjeEscape ExpertMember since: 2019 September 23 (168 rooms played)
Posted on: 2020 august 27

Een (nog) verborgen pareltje! Wat een SUPER toffe beleving!

Deze kamer stond al heel lang op mijn lijstje en vandaag was het dan eindelijk zover. Na een klein uurtje rijden kwamen we aan en werden we hartelijk ontvangen door een enorm lieve host die overduidelijk passie had voor wat ze deed. Na een kort praatje begon de beleving onverwachts. Het intro van de kamer is geweldig uitgedacht. Je bereid je samen (en individueel) voor op de opdracht die we als groep hebben gekregen en neemt ieder een eigen rol aan (zoals ook op de site staat beschreven). Je wordt allemaal, stuk voor stuk, eventjes uit je comfort zone getrokken om te kunnen beginnen met de daadwerkelijke missie: het stelen van het stoffelijk overschot van een persoon in het mortuarium..

Na het spannende intro begon het puzzelen dan echt.. Met de constante angst dat je wordt gepakt door de acteur probeer je samen met je team de aanwezige puzzels op te lossen. Het decor is werkelijk prachtig gemaakt. De kille belichting en de fantastisch, realistische sound-effects dragen enorm bij aan het gevoel dat je je daadwerkelijk in een luguber mortuarium bevindt. Ik kan er niet vaak genoeg over beginnen maar ik vind GELUID zo enorm belangrijk in een kamer. En de manier waarop de makers dat hier hebben neergezet is heel sterk.

De puzzels waar we ons ondertussen mee bezig hielden waren tof gemaakt en paste perfect binnen het thema en de missie die we aan het uitvoeren waren. Alles wat je deed voelde realistisch en echt aan. Ik vind het knap hoe de makers toch net even dat klassieke "escapegevoel" naar boven halen in combinatie met die "immersive" beleving. Er is enorm creatief nagedacht over het gebruik van de verschillende ruimtes waardoor je als speler continu wordt verrast door een onverwachts verloop. De kamer bouwt zich heel goed op en naarmate het spel vordert wordt het alsmaar spannender totdat je sprintend richting de uitgang rent.

Toch was er 1 ding waar ik nog verbetering in zag. Zeker aan het begin van het spel zijn er een aantal spannende, individuele momenten met de acteur. Ik had toch graag gezien/gehoopt dat dit wat vaker terug kwam in het spel. De acteur is immers één van de dingen wat deze kamer zo goed maakt en toch zie je haar relatief weinig.

Achteraf namen de host & actrice nog UITGEBREID de tijd om gezellig na te praten wat we enorm konden waarderen. Zoals ik al aan het begin zei is het duidelijk te zien dat deze mensen dit met passie doen en dat is terug te zien aan ALLES! Wat mij betreft is het slechts een kwestie van tijd voordat deze kamer zich richting de top 10 verplaatst. Top beleving!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: De Achterbuurt Tjappies

Escaped: Yes  61:58 min


 • ENORM vriendelijke, professionele host & actrice!
 • Goed verzorgde ontvangstruimte
 • Begin/intro van de beleving
 • Decor & afwerking PRACHTIG gedaan!
 • Sfeer heel sterk aanwezig d.m.v. geluid/belichting
 • Puzzels in thema
 • Onverwachts verloop/plot
 • Gebruik van de ruimte
 • Uitgebreid napraten!
 • Had op iets meer interactie met de acteur gehoopt!

  beauShinysheepEdwinescaperoom-junkiejeanineDe Milde Dictator

GijssambeekGijssambeekEscape GuruMember since: 2022 January 01 (158 rooms played)
Posted on: 2022 august 31

Kan je me wel aankijken met die blauwe puppy ogen.

Vandaag gingen we Corps Inc. spelen, veel van gehoord waarvan vooral veel goeds. We waren met 4 personen en we waren van plan even een lijk te gaan stelen, iets dood normaals voor een dinsdag.

We werden door onze game host opgehaald en kregen een kleine briefing en daarbij zoals bij de meeste escaperooms er nog even op gewezen dat we niet met brandblussers hoefde te gooien of de tegelvloer niet uit de vloer hoefde te rukken, altijd bruikbare informatie.

Het begin van de escaperoom was voor ons in het begin heel ongemakkelijk, je krijgt heel veel vrijheid bij deze escaperoom en dit was voor ons even schakelen. Al gauw vond ik mijn echte roeping als aircomonteur, ik ben niet van de zelfspot maar godnondeju wat was ik een goeie aircomonteur. Je mag hier zelf invulling geven en krijgt al gauw met de beveiliger te maken het (voor mij) toppunt van de kamer.

Door dat ik mijzelf nog redelijk ongemakkelijk voelde in het begin met de vrijheid en interactie met de acteur begon ik bij het begin al te stuntelen, mijn tip is ga er vol voor wat maakt het ook uit er hangen maar 188 kamers namelijk. Volgens mij was de bewaker met me aan het flirten aangezien die me even op mijn mooie ''Blauwe puppy oogjes wees'' ook al was hij niet bepaald mijn type begon ik in mijn beleving wel een beetje te blozen.

Ohja dit is een escaperoom review, even inhoudelijk.
De puzzels in deze kamer zijn geinig, mooi in thema en brengt het verhaal echt tot leven. Ik ben en was een aircomonteur super cool.
De afwerking was prima en het verhaal was zeer verassend met een plottwist die ik niet zag aankomen. De acteur blijft het toppunt van de kamer voor mij een beleving die ik in nog geen andere kamer met acteur heb meegemaakt wat vet!

Een rollencoaster van emoties, we hebben gelachen, gevochten, gesnoven en de verbazing was aanwezig wat een top ervaring. Een van mij favoriete ervaringen tijdens het escape.

Bedankt mensen van CORPSE INC. voor de gave ervaring en wie weet tot de volgende keer.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 8.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Acteur
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

  beauEvaVogelzangsjephanieDrs-jlc

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (291 rooms played)
Posted on: 2022 february 16

Een ware beleving in het mortuarium!

Omdat ik zelf in een escaperoom werk, wordt je wishlist van escaperooms alsmaar langer. Zeker wanneer je verschillende groepen hebt die dezelfde kamer aanbevelen. Corpse Inc. was zo'n kamer waar iedereen het over had. Eindelijk was de tijd daar om deze kamer zelf te gaan spelen.

De navigatie stuurt je een vreemd weggetje in richting wat loodsen, zeker wanneer je hier in de avond bent, is deze locatie erg luguber en spooky. Top voor deze beleving natuurlijk! De introductie is volledig in thema en hier wordt snel je missie uitgelegd. De introductie van de kamer, die je daarna zelf uitvoert, is geniaal gevonden. Je zit meteen volledig in het verhaal om je missie uit te voeren.

Het gave aan deze kamer is de interactie die je hebt met de acteur die zich in de kamer bevindt, maar ook met elkaar. Je moet goed nadenken wat je precies gaat doen en hoe je de verschillende opdrachten uit moet voeren. De acteur zat erg goed in zijn rol en heeft het ons knap lastig gemaakt. De spanning was daarnaast gedurende onze hele missie lekker hoog!

De kamer zelf ziet er overigens goed uit in thema en de puzzels passen over het algemeen ook goed in thema. Het verhaal wat je doorloopt is ook duidelijk en mondt uit in een toffe finale. Corpse Inc. is een unieke escape room die je, mijns inziens, gespeeld moet hebben!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  StargazerbeauMariekeElise Dalleu

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (227 rooms played)
Posted on: 2022 january 14

VerrukkeLIJK!

Ik heb zelden zo'n plezier gehad in een escape room als bij de kamer van Escaperoom Junkie; ‘CORPSE INC.'. Het plezier begon al toen ik de beschrijving las op escapetalk.nl. Ik had ontzettend veel zin in deze kamer. Met de ‘Verblauwkes' reisde we af naar Baarn, om daar uit mortuarium CORPSE INC. een lijk te gaan stelen.

Deze kamer begint eigenlijk al bij het ontvangen van je bevestigingsmail. Hierdoor zit je al meteen in het verhaal. Het is al grappig dat je al iets moet doen voordat je de escape room binnen kunt komen. Vervolgens werden we vriendelijk onthaalt door onze contactpersoon (de host van de escape room).

Het was bekend dat in deze kamer een acteur zou zitten en dat je dus onderdeel uitmaakt van een toneelstuk. Ik was heel nieuwsgierig hoe ze een nuchtere, starre Brabander (ik) zover zouden krijgen dat die mee zou gaan in het acteerwerk. Door de gehele setting van het verhaal, kan je er eigenlijk niet eens NIET in meegaan! Dat is dus ontzettend knap gedaan. Ik kwam er bij deze kamer achter dat beleving zoveel meer beleving wordt als je ‘gedwongen' wordt om mee te gaan in de fictie. Ik snap dat dit een beetje vaag klinkt, maar ik wil natuurlijk niets weggeven 😉

In het begin wordt je rol en taak duidelijk neergezet. Je weet wat je komt doen, waar je naartoe moet en wat de obstakels zijn. Heerlijk die duidelijkheid! Niet escapen deze keer, maar juist inbreken. Opnieuw een leuke vinding.

Deze kamer is een ervaring en staat dus ver af van een klassieke escape room. Echter moet je zeker puzzelen om verder te komen. De gehele setting is hierbij de grootste puzzel, met daarbij nog de escape puzzels. Wat mij betreft is dit precies in evenwicht en dus ontzettend goed gedaan. De puzzels zijn goed te doen, niet te moeilijk en niet te gemakkelijk. Parallel en lineair lopen door elkaar heen, maar nooit heb je het gevoel dat je moet wachten op iemand, wat frustratie op kan wekken. Dus eigenlijk; de perfecte mix (voor ieder wat wils).

Het grootste compliment gaat uit naar de acteur – in ons geval; actrice. Wat een topper! Geen moment is ze uit haar rol en de spanning giert door je lijf als je alleen al het idee hebt dat ze in de buurt is. Ja, wij hadden een irritant bijdehandje in onze groep die er alles aan probeerde te doen om het de actrice moeilijk te maken (wél op een leuke manier, middels het verhaal). Hij was echter niet tegen haar opgewassen, wat voor ons de ervaring natuurlijk nog hilarischer maakte.

De decoratie, het licht en geluid is allemaal helemaal in thema. De puzzels passen hier ook mooi in. Je bent eigenlijk alleen maar bezig met het verhaal tijdens je bezoek en daar hou ik echt heel erg van.

Toen de kamer uit was gespeeld en het verhaal was afgelopen hebben we gezellig nagepraat met de host en de actrice (die we ook nog even een applaus hebben gegeven). Wat een lieve mensen waren dit! Een leuke host kan zoveel toevoegen aan een escape ervaring. Dit wordt vaak onderschat, maar gelukkig niet bij Escaperoom Junkie. Het is helemaal een pré dat het mailtje met de foto, die we ontvingen na ons bezoek, persoonlijk was en dus inging op onze ervaring bij CORPSE INC. Dit geeft aan hoe klantvriendelijk en gastvrij een escape room is en dat kan ik echt ontzettend waarderen.

Al bij al; Dit is echt een topkamer die je gespeeld moet hebben! Ik ben zuinig met het geven van een 10, maar deze kamer verdient het echt. Dit gaat zoveel verder dan alleen maar een escape ervaring en natuurlijk is dat iets persoonlijks. Echter gun ik iedereen een ervaring waarover je nog lang na kunt praten en dat kan door CORPSE INC. te gaan spelen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 4 personen (i.v.m. de rolverdeling 😉)
- Ga met een leuke groep mensen met wie je goed kan lachen. De groep waarmee je gaat kan zeer bepalend zijn bij deze escape room.
- Deze kamer moet je gewoon gaan spelen, ook al moet je er wat verder voor reizen. Hier ga je sowieso geen spijt van krijgen.
- Reserveer nu! Niet dadelijk een keer, maar nu meteen! Je moet deze gedaan hebben.

Lieve Escaperoom Junkie, bedankt voor het bieden van deze ervaring. Ik gun jullie het aller beste en dus ook een hoge notering in de top 10, want dat vind ik deze ervaring zeker waard. Van mij krijgen jullie (en dat doe ik zelden) een dikke 10!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Team: Verblauwkes

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Acteur
 • Goede begeleiding
 • Decoratie
 • Verrassend
 • Vriendelijk host (en actrice)

  Christiaan Braakhekkebeauanouksjephanie

viefjeviefjeEscape GuruMember since: 2019 August 30 (166 rooms played)
Posted on: 2022 november 08

Fantastische kamer en eindelijk een acteur die niet eng is

Vandaag hebben we deze kamer gespeeld en van tevoren waren we best gespannen over het feit dat er een acteur in zit. Een paar van ons zijn best bang aangelegd namelijk.
In deze kamer zit je vanaf het begin goed in het verhaal en wordt er echt een belevenis neergezet. De acteur heeft echt toegevoegde waarde, zonder dat je bang hoeft te zijn.
Gelukkig zijn er ook nog genoeg puzzels om op te lossen en deze kamer speelt heerlijk weg. Echt een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  69:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving

  beaurick_blaauwRobin*

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertMember since: 2020 February 24 (89 rooms played)
Posted on: 2021 september 05

Hysterisch, op de beste manier!

Wat een leuke en spannende kamer! Het begin was gelijk al anders dan anders. wat ons meteen in het thema bracht. De spannende sfeer en de dreiging van de actrice, die het briljant speelde, gaven enorm veel stress, maar op een fantastische manier! Je moet echt lekker meespelen en goed samenwerken om alles te volbrengen, waardoor je de kamer nog intenser beleefd.
Verwacht geen grote en complexe puzzelkamer, maar wél een waanzinnige ervaring, die je meegemaakt moet hebben!

9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Top host en actrice
 • Spannende sfeer
 • Interactie met de actrice
 • Bijzonder begin en intens einde

  beaupienescaperoom-junkie

barbarabarbaraEscaperMember since: 2016 October 26 (83 rooms played)
Posted on: 2021 july 22

Super toffe ervaring waar we nog lang over na zullen praten!

Wat een gave kamer/ervaring is dit! Super zenuwachtig en gespannen kwamen we aan en het duurde even voor we er echt goed in kwamen, want we waren best wel bang voor de beveiliger. Maar wat een meerwaarde in de ervaring was de actrice!! Heel knap hoe ze op elke situatie kan inspelen, ze speelt haar rol heel erg goed. Heel leuk ook dat we allemaal onze eigen rol hadden. Ze geven je allemaal een andere ervaring, maar vullen elkaar wel goed aan. We vonden dit wel heel spannend, maar is eigenlijk nergens voor nodig. Onze valkuil was dat we ons veel te druk maakten en te veel in de theorie bleven hangen, je moet gewoon gaan. Alles spreekt voor zich als je eenmaal begint, dus go with the flow! Leuk dat er niet maar één oplossing is, er is ruimte voor eigen invulling van de interactie met de actrice. En zij zit zo goed in haar rol, dat zelfs als je het even niet meer weet, ze je onbewust een zetje in de goede richting kan geven. Dat je weet dat ze er is, is spannend, maar op geen enkel moment eng.

Ondanks dat het geen klassiek kamer is in de zin dat het allemaal om de puzzels gaat, zijn er wel genoeg puzzels en zijn ze heel erg leuk om te doen. Geen super moeilijke puzzels, maar eigenlijk is dat maar goed ook, want door de druk die je voelt van de beveiliger hadden ze ook niet moeilijker moeten zijn. De puzzels passen stuk voor stuk bij het thema én dragen bij aan het verhaal, zonder dat je hele lappen tekst hoeft te lezen. Aankleding van de kamer was goed, en fijn dat je niet wordt afgeleid door allemaal props die nergens mee te maken hebben. Alles klopte in de aankleding en geluid.

Na afloop konden we alles nog eens helemaal doorlopen, vragen stellen en scenario's bespreken met de host en actrice. Allebei super aardig en enthousiast. We vonden het in het napraten ook heel erg leuk dat de host van ons allemaal specifieke dingen noemde die ze had gezien en leuk of goed vond.

Echt een aanrader deze kamer, zou hem eigenlijk nog een keer willen doen!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  66:35 min

  Maaikvdlbeauescaperoom-junkie

wiepwiepJunior EscaperMember since: 2020 November 02 (62 rooms played)
Posted on: 2020 november 02

Een TOP kamer!

Vanaf het moment dat je binnen "mag" komen, is de sfeer al top. De kamer is origineel, spannend en je zit vanaf moment één al helemaal in je rol. Wij hebben echt onwijs veel plezier gehad in deze kamer, maar de host en de security dame (die achteraf toch hartstikke aardig bleek te zijn ;-)) hebben net zo veel om ons moeten lachen, bleek achteraf. Sorry voor de rotzooi! Zeker een aanrader!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Host
 • Gratis parkeren
 • Spannende sfeer
 • Heerlijke plottwist

  beaujoanneescaperoom-junkie

ElfeaterElfeaterSenior EscaperMember since: 2021 June 22 (48 rooms played)
Posted on: 2024 may 13

Let's go. In and out. 75 minute adventure.

Wat een vette kamer is dit! De binnenkomst is al heerlijk mysterieus. De missie: steel een lijk uit het mortuarium. In and out. 75 minute adventure. De missie is duidelijk. Die kant op en succes. Moet lukken toch?

Alles spreekt voor zich in deze kamer. Opdrachten en puzzels zijn duidelijk en op een goed niveau, zeker gezien er iets meer spanning is vanwege de bewaking. En alles ziet er super uit. Een mooie, schone kamer met een duidelijk verhaal.

De acteur deed het ook erg leuk. Deze is er niet om je bang te maken, maar voegt een extra, toffe dimensie toe aan deze beleving.

En een leuke mail vooraf, en ook nog een leuke (persoonlijke) mail met foto achteraf. Het zijn dit soort kleine dingen waar we toch extra van genieten :)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Team: Oklahoma

Escaped: Yes  59:53 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

  jeaninepatjehartje1

Zo leuk :)

Ik vond het van te voren wel aardig spannend om deze kamer te spelen. Ik zag er zelfs een klein beetje tegen op omdat ik niet zo van kamers met acteurs ben en altijd de bangste van de groep. Maar het was echt een super leuke ervaring en ik raad het iedereen aan. Het viel me heel erg mee. Ik had ook wel de juiste rol gekozen waar ik heel blij mee was. Ik heb niet hoeven acteren en de rest van de groep vond het niet erg om het te doen. Super aardige begeleiding.
Het was top!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2024

Played with 4 persons

Team: Oklahoma

Escaped: Yes  59:53 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

  jeanineElfeater

ESCAPE MANIAESCAPE MANIAEscaperMember since: 2022 October 11 (40 rooms played)
Posted on: 2024 april 28

Een absolute must-play!

Met een grote glimlach en natte oksels schrijf ik deze review. Want wat was dit super tof! Een escape room waarbij van begin tot het eind verhaallijn, acteerwerk, beleving en puzzels bij elkaar komen. De voorpret begint al snel waardoor we meteen meegenomen worden in het verhaal. Alles past in thema en moeten wij ons strikt houden aan de afspraken want anders.....

Absoluut een must-play voor elke escape room liefhebber! De acteur maakte de beleving helemaal af en hield ons scherp. Door de spanning hadden we wat hulp nodig om onze taak te volbrengen, maar dat ging heel gemakkelijk en maakte de ervaring erg interactief en speels.

Ik wil ook de medewerkers van Escape Room Junkie even bedanken voor het ontzettend enthousiaste en fijne bezoek. Jullie maken de ervaring compleet door zo betrokken en enthousiast te zijn. We voelde ons erg welkom!

Binnenkort een nieuwe video online op de EscapeMania tiktok van onze ervaring bij Corpse Inc.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

  jeanineDe Milde Dictator

Deze review is speciaal voor de eigenaresse van Corps Inc <3

We spelen vandaag 3 kamers in de omgeving Baarn/Naarden.
-Corps Inc.
-Zodiac Killer
-Illuminati Headquarter

Een leuke lijst die wisselt in niveau, maar wat een klapper van een begin met Corps Inc.

Ontvangst:
De sfeer zit al vanaf moment 1 goed, dit is echt heel leuk. Ik was een tikje zenuwachtig. Kamers met acteur kunnen snel vervelend of niet prettig zijn. Maar zoals je aan het cijfer ziet zit het in dit mortuarium helemaal goed!
We worden door onze host binnen gelaten. Compleet in thema en je voelt dat er al meteen een sfeertje gecreëerd word. Echt heel leuk! Duidelijke en prettige instructies die helemaal in de juiste sfeer gegeven worden...

Kamer:
Na de intro gaan we dan echt beginnen. De start is even goed kijken en lezen wat er van je verwacht word. Het begin was voor ons dus ook een tikje stroef, we moesten even wennen aan de manier van spelen/denken in combinatie met de acteur. Maar, toen we het door hadden gingen we lekker in het spel op. De puzzels sluiten mooi aan met het thema en de sfeer. De puzzels variëren lekker en er is voor iedereen wel iets te doen. De sfeer is spannend zonder dat het eng word, dit is echt top gezien er veel mensen zijn die geen kamers me acteur willen spelen. Als je het mij vraagt is dit echt DE kamer om mee te starten als je eens een spel met acteur wilt proberen. Ja, het kan spannend zijn maar het blijft ver weg van eng!

Het hint systeem is erg prettig. Er word zo nu en dan geholpen en ook komt er ervaringsgerichte info door. Dit zorgt voor een zeer echte feeling van het spel. Er zit de nodige dosis adrenaline in de kamer, maar ook duidelijke rust momenten om je op de puzzels te concentreren. Heel goed in balans dus!

Dan even in het bijzonder... De staat waarin deze kamer zich begeeft is echt fantastisch! Als je me zou zeggen dat we de eerste zijn die deze kamer spelen geloof ik je gelijk. Er zijn absoluut GEEN gebruikssporen te zien. Alles is netjes, schoon, afgewerkt en in thema. Echt complimenten daarvoor. Ik weet hoe moeilijk het is om een Escaperoom zo netjes te houden!!!

Het einde van de kamer is ook leuk. Er zit een kleine ''plot twist'' in het verhaal en het word nu ook duidelijk wat er dus gaande is met de acteur en het verhaal.
Over die acteur gesproken... WAT EEN BLOED SACHERIJN! In de meest positieve vorm ervan. Heerlijk in zijn rol en er valt echt niet mee te dollen. We dachten hem wel even de baas te worden met de juiste teksten/opmerkingen terug. Maar dit was echt kansloos! HAHAHA!

Conclusie:
Een heerlijk spel waar wij enorm van genoten hebben. Speel de kamer met 4, ik denk dat je dan de mooiste beleving hebt?
De kamer is spannend, maar niet eng! Ben je dus niet zo van de acteurs maar wil je het wel eens proberen. Dan denk ik dat deze kamer een mooi begin is.

Achteraf hoorde ik dat de eigenaresse, tevens onze host, al mijn reviews leest. Dus bij deze, ik heb er ENORM van genoten. U bent een warm en spontaan persoon waar ik nog uren mee zou kunnen kletsen. Er is veel passie en liefde te voelen vanuit uw kant, dit maakt het een zeer prettig verblijf! Helaas kwamen de volgende al weer en moesten we weg. Maar namens ons alle 4, hartelijk dank en we wensen jullie al het beste toe. Wie weet tot in de toekomst <3


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  71:46 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels
 • Het einde zou wat intenser mogen?

  Stephanie93Evelyne

lin1530lin1530EscaperMember since: 2019 August 03 (67 rooms played)
Posted on: 2023 january 08

Beleving van hoog niveau

Ik heb al behoorlijk wat escape rooms gespeeld, maar er zijn er maar weinig die zo'n geweldige beleving geven als we hier vandaag hebben meegemaakt. Nog vol adrenaline stapten we in de auto naar huis en uren later ben ik nog steeds bezig met deze waanzinnige escape experience.

Want wat een bijzondere escape room is dit. Je stapt in een verhaal dat tot in de puntjes klopt. Een acteur die een geweldige toevoeging is, ruim opgezette en geweldig afgewerkte ruimtes, leuke puzzels met een goede flow - en nog wat gave verrassingen. Het was alsof we in een film zaten.

Deze kamer is hoog op mijn favorietenlijstje gekomen en ik kan iedereen aanraden om snel naar Baarn te rijden.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend

  beaufldonders

fldondersfldondersJunior EscaperMember since: 2019 April 27 (79 rooms played)
Posted on: 2023 january 09

Wat een adrenaline boost!

In navolging op mijn escapebuddy Lin kan ik alleen maar beamen wat zij geschreven heeft. Wat een geweldige ervaring was dit zeg.

Met ruim 80 kamers op de teller, komt deze toch wel hoog mijn top 3 binnen. Van begin tot eind een kloppend verhaal met een absoluut goede toevoeging door de acteur. Ik las dat anderen de interactie met de acteur soms te weinig vonden, maar voor mij was deze echt precies goed.

Het zou zonde zijn om teveel te verklappen, maar wanneer je behoefte hebt aan een flinke adrenaline boost en een super toffe kamer wilt spelen, dan zou ik zeggen; boek deze!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Acteur

  beaulin1530

Robin*Robin*Escape ExpertMember since: 2020 January 19 (130 rooms played)
Posted on: 2022 november 10

Dé kamer met acteur die NIET eng is!

Mijn allereerste kamer met een acteur, welke ik normaliter niet wil spelen. Van meerdere spelers heb ik begrepen dat deze acteur niet eng is en écht van toegevoegde waarde is… en dat is waar!!

Corpse inc is echt een hele toffe (en grote) kamer met een goede balans tussen experience en leuke puzzels. De kamer is mooi gedecoreerd en zoals gezegd maakt de acteur deze kamer tot het totaalplaatje dat het is! We hebben echt gelachen met elkaar door de rollen die we onszelf hebben gegeven. Ik raad deze kamer voor iedereen aan!

We hebben enorm genoten van de hele experience en achteraf ook nog gezellig zitten kletsen met de eigenaresse en acteur. Een organisatie die echt de tijd voor je neemt en waar de passie vanaf spat.

Ik kan niet wachten tot er hopelijk nog een keer een nieuwe kamer wordt gebouwd!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  69:50 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Origineel

  beauDrs-jlc

stanleystanleyEscape ApprenticeMember since: 2021 August 23 (3 rooms played)
Posted on: 2022 july 26

Super real life experience en escape room!

CORPSE INC.
Bij aankomst wordt je in stijl begroet, waarna je direct een spannende uitleg krijgt; je zit direct in het spel.
Het spel is enorm goed opgebouwd, en de acteur is een bijzonder gave toevoeging tijdens heel het spel.

Het doel is om een lijk te stelen uit het mortuarium, en dat wordt in het spel ook op een gruwelijke wijze duidelijk; je stapt een echt mortuarium binnen.

De puzzels zijn enorm leuk, niet al te makkelijk, maar met een beetje gezond verstand goed op te lossen.

Blijf ten alle tijden scherp, want de beveiliger houdt je goed in de gaten.
Dit maakt de spanning lekker scherp, en heeft bij ons soms echt voor hilarische momenten gezorgd.

Zonder ook maar iets te verklappen, moeten er onvoorstelbare situaties worden opgelost waarbij ik mezelf 100% in een film voelde zitten, alsof 1 verkeerde beweging fataal kan zijn. Wederom voegt de acteur hier een enorm mooie rol bij in.

De hele escaperoom zit VOL met verrassingen, tot op de laatste seconde heeft het mij verrast.

The Corpse staat zeker weten op nummer 1 voor mij,

try this room out :) You wont be dissapointed :)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  74:37 min


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Real life gaming experience
 • Acteur

  beaufossa

Geweldige ervaring!!!

Vanaf het eerste moment zit je meteen in het spel. Het personeel speelt goed in op de ervaring van de groep en zijn super vriendelijk. Verder vind ik de kamers heel indrukwekkend, net echt! Kortom: zeker aan te raden!! (Ook voor niet ervaren spelers)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving

  beaumarlijn1234

Arnold (3 rooms played)
Posted on: 2021 october 04

Geweldig!

De combinatie van mooie decors, leuke puzzels, een echte acteur die meedoet en een spannende ontknoping maken deze escaperoom tot een belevenis.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  beauescaperoom-junkie

Thomas (6 rooms played)
Posted on: 2021 october 04

Heel erg leuke en spannende kamer!

De acteur was geweldig en het in de rol blijven was erg lastig. De ontvangst en nabespreking was erg gezellig en de wachtruimte was mooi en comfortabel. De kamer zelf had leuke puzzels en intense ervaringen dus helemaal geweldig!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  beauescaperoom-junkie

Top experience met leuk verhaal en mooie kamers

Altijd een beetje huiverig wanneer je een rol moet spelen en er een acteur bij betrokken is. Maar we werden meteen gerustgesteld. En terecht, want wat was dit leuk! Juist omdat je in je rol moet blijven krijgt het spelen van de kamer een hele nieuwe dimensie. Lekker veel ruimtes die je allemaal mag ontdekken om het lijk te ontvreemden.
De ontvangst was heel hartelijk, enthousiast en geruststellend. Het praatje na afloop net zo leuk. Nog even napraten en de kamers nog even rustig door mogen lopen is altijd leuk!
Dank aan het team! Dit is een aanrader.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel

  beauescaperoom-junkie

de beste smoesjes belanden niet in de SPAM

Vanaf begin af aan is het een unieke ervaring. het verhaal en de puzzels vormen samen een mooi geheel. het wordt niet moeilijker gemaakt dan nodig is. Goede afwisseling tussen fysieke puzzels en denkpuzzels. Er is duidelijk goed over deze kamer nagedacht. Acteurs deden het super goed. Kunnen goed improviseren als spelers met rare ziekteverschijnselen komen. Kan na de escape room nog gezellig napraten met de host


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • goede acteurs
 • leuk verhaal
 • goede puzzels
 • leuke interactie

  beauescaperoom-junkie

Mirjam (15 rooms played)
Posted on: 2021 august 28

Fantastisch! Veel verschillende elementen.

Wat een fantastische ervaring was dit! Heel leuk en anders dan andere escaperooms was de acteur die meedeed. Dit was voor het spel echt een meerwaarde. Zelf moest je ook een rol spelen en er zaten veel leuke opdrachten in. Iedereen kon met iets bezig zijn, je moest samenwerken om de opdrachten te volbrengen. Echt een aanrader deze kamer!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Geen standaard escaperoom.
 • Acteur die goed in zijn rol zat.

  beauescaperoom-junkie

YorishaYorishaJunior EscaperMember since: 2021 June 27 (21 rooms played)
Posted on: 2021 august 02

Wat een ervaring!

Eerste escaperoom met een acteur en wat een ervaring was het!
Dubbel gelegen van het lachen, spanning was goed aanwezig en je moet in je rol blijven.

Deze kamer klopt helemaal! Vanaf het moment dat je gaat boeken, tot de aankomst en de kamer zitten goed in elkaar!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 3 persons

Team: The three horsemen

Escaped: Yes  67:23 min


 • Geweldige auteur
 • Details zijn super
 • Spanning
 • Leuke puzzels

  beauescaperoom-junkie

llaaaarrrllaaaarrrEscaperMember since: 2021 June 27 (28 rooms played)
Posted on: 2021 august 02

Leuke interactieve kamer


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 3 persons

Team: The three horsemen

Escaped: Yes  67:23 min


 • Goede puzzels
 • Leuke aankleding
 • Gaafe acteur

  beauescaperoom-junkie

DanielDanielEscaperMember since: 2021 June 27 (28 rooms played)
Posted on: 2021 august 02

Geniaal


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 3 persons

Team: The three horsemen

Escaped: Yes  67:23 min


 • Goede puzzels
 • Gave acteur
 • Goed verhaallijn
 • Leuke kamers

  beauescaperoom-junkie

Load more reviews