Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The secret of Saint-Rumoldus

Mechelen , Belgium

Open now

Top #26

70 minutes

2 - 6

8 year

Read reviews

More about The secret of Saint-Rumoldus

An old legend tells the tale of the cowardly murder of Saint-Rumoldus, patron saint of Mechelen, around the year 770. In the vicinity of Mechelen, deep in the forests of the rural town of Hombeek, Rumoldus realised his plan to build a small church.

Much against the custom of his time, he paid his construction crew a fair salary for their work, leading the locals to suspect that Rumoldus had to be exceptionally wealthy. During an evening stroll on the church grounds one night, Rumoldus was mugged by two men. They beat him to death and robbed him of what little money he had on him, before dumping his body in the river Dijle and fleeing the crime scene. A couple of days later, a passerby noticed a magical light shining over the water. Rumoldus' body was recovered from the water and serenely laid out in the church.

Ever since, a devoted congregation has been watching over his grave and church. Every now and then, 'miracles' occur in the church of Saint-Rumoldus: tears start to well up in the eyes of the saint statues, candles suddenly light up near the shrine...

That is why believers from all corners of the country come to visit the church to honour Saint-Rumoldus.

Out of the blue, you receive a call from pastor Albay, nowadays the custodian of the church. Impressed and driven to despair by recent "abnormal activities", the priest was forced to flee from the church. He now needs your help to find out what is going on and to discover the cause of the miracles...

Themes

Adventure

Mystery

Thriller

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

116 likes

770 visitors

98.4% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Haverwerf 7
2800, Mechelen
Belgium

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

BEFEB Giftcard Usable at 106+ rooms

314 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (270 rooms played)
Posted on: 2022 may 27

In hogere sferen

Vaak heb je van die kamers die al een tijd op je ‘wishlist' staan, maar waar het gewoon niet lukt om wat te plannen. Het geheim van Sint Rumoldus was voor mij ook zo'n kamer. De ene persoon had hem al gespeeld, dan was de kamer voor lange tijd vol, dan was het weer te ver rijden, etc. Op een gegeven moment was ik er klaar mee; ik moest en zou die kamer gaan spelen! Snel een team opgetrommeld en nog geen week later zouden we de kamer spelen, eindelijk!

Ik hoorde veel goede verhalen over deze kamer, dat blijft altijd een lastig punt. Je gaat namelijk toch al met een bepaalde verwachting naar de locatie toe. Toch probeerden we die verwachtingen opzij te zetten en gingen we ‘carte blanche' richting Mechelen. Omdat we vanuit het verre Nederland kwamen, strandden we al snel in de regio van Antwerpen. Zelfs een uur eerder vertrekken was niet genoeg en we dreigden te laat te komen. Meermaals proberen te bellen dat we later zouden zijn, maar geen gehoor. Dan zou het wel goed zijn, toch? Eenmaal op locatie stond een vriendelijke gamehost ons op te wachten en hadden we nog alle tijd om even naar het toilet te gaan, fijn!

Onze ‘experience' zou gaan beginnen, want dat was deze kamer écht volgens onze host. Alles wat we al wisten van escaperooms konden we links laten liggen omdat Sint-Rumoldus een echte experience kamer zou zijn. Onze verwachting ging toch weer wat omhoog. Mijn verwachtingen stegen zelfs na een nóg hoger niveau na het zien van het introductiefilmpje. Wat zat deze goed in elkaar, mooie filmbeelden en een duidelijk verhaal. Ik had er in ieder geval onwijs veel zin in!

Toen kon ons avontuur dan eindelijk gaan beginnen. Eenmaal binnen in ‘de Experience' viel ons op dat het decor – tot op zekere hoogte – onwijs tof uitgewerkt was. We begonnen wat stroef, maar kwamen al snel in een heerlijke flow terecht. Kleine spoiler voor ons avontuur: we hadden geen hints nodig. Dat betekent dus dat de kamer simpelweg goed in elkaar zit. We speelden met vier personen en hadden gedurende onze volledige reis genoeg te doen. Zowel alleen, als samen!

De puzzels in deze ‘Experience' zijn allemaal mooi in thema en versterken het verhaal. Ik zat er volledig in en was daarom erg benieuwd waar dit mysterie allemaal samen zou komen. De sfeer is goed, de puzzels goed, decor was subliem, prachtig!

Alles zat eigenlijk helemaal goed in deze kamer! Waarom is deze kamer voor mij dan toch geen '10 op 10'? Dat komt – wat mij betreft – door het einde. Waar de volledige experience mij volledig in zijn greep had, was ik op het einde alles kwijt. Het verhaal viel voor mij hier helemaal uit elkaar en was zelfs een beetje teleurgesteld. Het einde leek voor mij alsof alle inspiratie op was en of er een random einde geplakt was achter dit verhaal. Waar ik me tijdens ons avontuur het meeste over verbaasde, was de afwerking van het decor. Dit zag er oprecht netjes uit. Ook dit wordt op het slot volledig losgelaten, jammer!

Het geheim van Sint-Rumoldus was voor mij een prachtige reis. De puzzels goed, decor mooi en de flow bleek top. Maar het einde van ons avontuur bleek een grote domper. Ik moest echt even bijkomen om alles te laten bezinken, maar meer omdat het einde zo random was. Tevens zou ik adviseren om iets minder te focussen op het zijn van een ‘experience'. Wat mij betreft is het geheim van Sint-Rumoldus zeker een experience, maar om aan te geven dat dit écht anders is dan alle andere escaperooms, vind ik persoonlijk wat te veel van het goede. Maar, desalniettemin, raad ik iedereen aan deze kamer zo snel mogelijk te boeken, want je gaat je zeker amuseren in deze toffe kamer!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 8.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  anne_ter_horstsjaccopopinosjephanieMarieke

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertMember since: 2021 November 12 (87 rooms played)
Posted on: 2022 november 17

Een ware experience!

Na in de middag gebeld te hebben om last minute in de avond op een woensdag te kunnen komen spelen, was er gelukkig nog plek voor ons en zijn we hier goed in geholpen!

Het was even zoeken en kijken waar en hoe te parkeren maar gelukkig hebben we het uiteindelijk kunnen vinden.

Een goede begeleiding van onze host zorgde voor een fijne start van de escape. Je komt goed in de sfeer en het is duidelijk wanneer je kunt beginnen met de escape. Helaas was hier bij ons een defect aan het geluid welke gelukkig snel opgelost werd naarmate we verder in de escape waren. De puzzels waren origineel, leuk om te doen en logisch aan elkaar te plakken. We hebben op geen enkel moment gedacht wat we moesten doen. Ook kregen we niet al te snel hints, waar we het vooraf met de host over hadden gehad, heel erg fijn!

We hebben ons enorm vermaakt en ook het einde was 'vermakelijk' om het zo maar even te noemen. Je moet achteraf even puzzelen om het einde aan elkaar te knopen, maar dat doet niet onder aan de ervaring. Een logische flow maakte de kamer echt prettig speelbaar.

Wat de ervaring compleet maakte was dat we uit mochten spelen omdat we de laatste groep van de dag waren. Technisch gezien hebben we het niet binnen de tijd gehaald, maar het einde hebben we wel doorlopen! Hartstikke fijn en een compliment en dank naar de host!

Zeker een aanrader!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  Dennis Hahndiekmarkgoedegebuure

Anthony TeunenAnthony TeunenEscape GuruMember since: 2021 July 11 (9 rooms played)
Posted on: 2023 february 28

Schitterend, meesleepen

Van in het begin heb je een boeiende uitleg en de entousiaste Jens verteld het trieste verhaal van Sint Rumoldus.

Daarna neemt hij je naar de ingang en bij groen licht mag je op eigen risico naar binnen.

De decor is prachtig en in perfecte staat. Je bent echt precies op locatie.

Prachtige opdrachten en alles past perfect in de thema.

Ook Jens, de host deed het super goed.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  67:35 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  Bjorn Evens

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (205 rooms played)
Posted on: 2022 may 06

Hoe kleiner de verwachting, hoe groter de vervulling*

Op Bevrijdingsdag (in Nederland) besloten wij (ik en mijn vriendin) ons samen te gaan ‘bevrijden' uit twee escape rooms in België. Nadat we in-ge-escaped waren bij een andere kamer, hebben we om de dag af te sluiten ‘Het Geheim van Sint-Rumoldus' van De Gouden Kooi – Escape Experience in Mechelen gespeeld.

Deze kamer begint al bij de bevestigingsmail die je krijgt als je reserveert. Hier probeert De Gouden Kooi je al bij het verhaal te betrekken. Dit kan ik altijd ontzettend waarderen. Eenmaal in Mechelen valt ons op dat het fantastisch mooie stad is (wij waren hier nog nooit eerder geweest). De escape room bevind zich ook in het centrum, waardoor je met de prachtige Mechelse gebouwen geconfronteerd wordt (we gaan zeker nog een keer terug om de stad te bekijken 😉).

De ontvangstruimte ziet er prachtig uit én we werden vriendelijk ontvangen door onze gamehost. De gamehost gaf ons een uitleg over escape rooms in het algemeen en een stukje storytelling. We merkte direct dat De Goude Kooi heel erg de nadruk legt op het woord ‘experience'. Iets wat de laatste tijd veel gedaan wordt door escape rooms. Is dit wel helemaal terecht bij deze kamer?

Na het gesprekje met de host, mochten we door naar een ruimte waarin de trailer wordt getoond van de kamer. Dit is een bijzonder mooie film. Zowaar een echte horrorfilm, die de verwachtingen flink omhoog trekt. Juist daarom vond ik het zo jammer, dat er eigenlijk niets van de film terug te zien is in de escape room. Zowel bepaalde aspecten in de film als de sfeer en de locaties van de film, niets komt terug in de daadwerkelijke kamer. Enfin, het is in iedere geval een mooi episch begin van de escape room.

Vervolgens begint de, door de Goude Kooi genoemde ‘experience'. Noem mij verwend óf een zeurpiet, maar ik heb dit als een gewone reguliere escape room ervaren. Weliswaar een hele ruime, grote en overweldigende escape room, maar het blijft bij de kern; ‘puzzels en raadsel oplossen om verder te komen én om uiteindelijk binnen de tijd te ontsnappen'. De verwachting wordt ontzettend geschept dat het totaal iets anders is dan wat je bij een escape room gewend bent, maar dat is het niet. Als De Goude Kooi deze kamer verkocht had als reguliere ‘escape room', dan had je echt een wauw-effect gehad i.v.m. de grootsheid van de kamer, maar doordat ze het een ‘experience' noemen vraag je je voortdurend af, wat is hier dan anders aan dan aan een andere gewone escape room? Dus de aanrader vanuit mij is om hiernaartoe te gaan met de verwachting dat het een gewone escape room is i.p.v. je heel erg te focussen op het woord ‘experience'. Ik vermoed dat je dan meer een overweldigend gevoel hebt, dan wanneer je gaat hopen op een beleving óf ervaring van totaal andere aard.

De puzzels in de kamer zijn voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen, voordat je door kunt met het andere. Op een gegeven moment komt een stuk waar je wél parallel kunt puzzelen (meer puzzels tegelijkertijd oplossen). Er is dus een mooie balans aangebracht en dat kan ik ontzettend waarderen. De kamer is hierdoor dus ook prima te doen voor twee personen én ik zou ook aanraden om ‘m met z'n tweeën te doen, want het lijkt ook alsof de meeste puzzels daarop gemaakt zijn.

Het verhaal van de kamer is een beetje vaag naar mijn idee. Wellicht zullen andere het een super gave plottwist vinden, maar mijn idee is eerder dat je een kant op gaat die totaal uit de lucht lijkt komen te vallen. Hierdoor vind ik het einde ook een beetje absurd. Wat ik vooral bijzonder vind is dat zowel het introverhaal wat door de host is verteld én de film aan het begin eigenlijk nauwelijks betrekking hebben op het verhaal wat je doorloopt in de kamer zelf en dat de uiteindelijke conclusie ook een heel ander thema aandoet. Misschien is dit echt iets waar je van moet houden óf niet én is het dus een kwestie van smaak. Óf misschien had ik gewoon heel erg gehoopt op dat het verhaal uit de film véél meer terug zou komen in de kamer én was dat voor mij een beetje een domper. In ieder geval is het niet mijn smaak en dat maakt dit stukje review natuurlijk hartstikke subjectief. Dus laat je door dit stukje niet weerhouden om de kamer te spelen, want wellicht vind jij het wél een zeer tof verhaal met een leuke wending aan het einde.

Binnen de gegeven tijd wisten wij uit de kamer te ontsnappen. Eindelijk weer een succeservaring na zo lang niet uit kamers te zijn gekomen met z'n tweeën de laatste tijd 🤣. Tijdens de autorit naar huis hebben we nog lang nagepraat over deze kamer.

Al bij al; Een super grootse escape room met veel leuke puzzels die mooi in balans zijn qua niveau. De kamer heeft niet de verwachting waargemaakt die ik had toen ik er naartoe ging, maar dat kan ook aan de verwachting zelf liggen. Ik zou ‘m zeker wél aanraden om te doen én ik ben heel erg benieuwd wat andere van deze kamer vinden.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Stel je verwachtingen juist af;
- Speel de kamer met een kleine groep tot maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels én veel puzzels die op twee personen gebaseerd zijn;
- Laat je absoluut niet weerhouden door het stukje uit deze review over het verhaal, want dat is echt een smaak dingetje. Gewoon lekker gaan spelen en je eigen conclusies trekken 😉

Bedankt voor jullie gastvrijheid, De Gouden Kooi! Wij hebben het nog lang over jullie kamer gehad en zijn nog zeker niet uitgesproken. We zijn ontzettend benieuwd naar de nieuwe dingen die jullie gaan bouwen en komen graag dan weer terug.

*De titel is een citaat van Erwin Koch (Duitse aforist)


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Bevestigingsmail
 • Introfilm / trailer

  sjephanie

Het Geheim van St. Rumoldus

De escape experience ligt aan een plein en is goed te vinden. De ontvangst ziet er zeer verzorgd, groots en hartelijk uit. De gamemaster ontving ons vriendelijk en nam ons, met een mooi verteld verhaal, mee in wat ons te wachten stond.

Eenmaal de kamer in, was ik positief verrast over het decor. Hiervoor echt een dik compliment want het zag er waanzinnig uit! Het decor maakt de kamer ook extra speels. Een onvoorziene hoek hier en een onverwachts gangetje heeft een additionele dimentie aan de experience, wat ook de gehele sfeer overtuigd neer zet.

De puzzels waren in lijn met het verhaal en prima van niveau. Ik denk voor de beginnend escaper een pittige uitdaging. Laat je hier niet door afschrikken want een of twee tips erbij is nooit erg! Wij als escapers met allemaal 80+ kamers op de teller vonden de puzzels logisch en goed te doen. Ik heb me tijdens de beleving erg geamuseerd!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  Marieke

Wauw

Beleving was top


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in July 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  mats_lunders

karolien_clkarolien_clJunior EscaperMember since: 2019 January 12 (14 rooms played)
Posted on: 2020 february 21

Het geheim ontrafeld.

Er valt zoveel te zeggen over deze room. Maar laten we nog wat ruimte houden voor het mysterie. Het belangrijkste om te weten is dat deze room echt de moeite waard is. Je wordt ondergedompeld in het verhaal waardoor de spanning en sensatie opgebouwd wordt. De talrijke puzzels zijn haalbaar en aangenaam. De spelbegeleiding is goed. Nog eens een duidelijke uitleg en richtlijnen voor het spel. En tijdens het spel geen onnodige tussenkomsten. (Waar we ook echt geen nood aan hadden.) Je krijgt voor deze kamer 10 minuten extra speeltijd. Maar deze hadden wij alvast zelf niet nodig. De rooms werden indrukwekkend ingekleed en hierdoor waan je jezelf ook echt in het verhaal.
Voor ons was er echter een anticlimax toen we het geheim ontrafeld hadden. Nu ik daag je uit om dit zeker zelf te ondervinden. Want uiteindelijk is de reis belangrijker en tevens mooier dan de bestemming zelf.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in February 2020

Played with 5 persons

Team: De nachtegalen

Escaped: Yes  59:16 min


 • Indrukwekkende rooms
 • Haalbare en uitdagende puzzels
 • Interessant verhaal dat zorgde voor inleving
 • Goede spelbegeleiding
 • 10 minuten extra speeltijd. (Niet nodig voor ons)
 • Anticlimax: Geen realistisch einde.

  bo_bellemans

Een goddelijke beleving!

Zoveel rooms al gedaan en deze nog niet gespeeld, gewoon schande.
Als Belg mag ik toch wel trots zijn op deze room, die als enigste Belgische kamer in de lijst van Top Escape Rooms Project voorkomt en nog wel op de 27ste plaats.

Op een koude regenachtige zondag was het dan zover: Het geheim van Sint-Rumoldus!
Opnieuw een escape experience, iets waar ze zelf ook de nadruk op leggen en zeer duidelijk in zijn op hun website.
Volledig terecht ook.

Onthaal:

Wel voor het onthaal begon de pret al. Een paar dagen voor de boeking, post. Digitale post. Het verhaal met een super opbouwend filmpje.
Onze groep was al enthousiast nog voor we begonnen waren.

De ontvangstruimte is enorm en voelde nu nog wat leeg aan, nu ze gaan hier op termijn kamers bijbouwen, dus we snappen de opzet wel.
Onze gamemaster van dienst was vriendelijk en correct alleen misten we een beetje de hartelijk babbel.

Wel popelden we om aan de slag te kunnen gaan.

Kamer:
Na een korte uitleg van de gamemaster over de veiligheid, vertelde hij ook het verhaal achter Sint-Rumoldus.
Voor ons had dit meer in thema gemogen. Het is tenslotte een experience.
Na het verhaal kwamen we in een soort voorshowtje waar we helaas opnieuw dezelfde film kregen die ook in de mail zat.
Dat vond ik jammer. Nu de film is super profi gemaakt en het bouwt goed op, dus moest je hem niet gezien hebben is het absoluut een meerwaarde.
(een dag later heb ik toevallig de eigenaars (Bert en Jan) gesproken en ze weten dit, bij hun volgende project wordt dit ook anders aangepakt, wat wil een mens nog meer)

En dan gaat een deur open....
Vanaf het eerste moment weet je dat dit een avontuur gaat worden. een groot avontuur waar 15 maanden aan gewerkt is, en dat zie je.
Al puzzelend geraak je steeds verder, verder in de room, verder in het verhaal, verder richting het geheim.

De puzzels gaan van zoek, naar denk, naar doe en er zijn er zat aanwezig. Telkens mooi in thema van het verhaal.
De afwerking is enorm, net als de schaal, het voelt haast authentiek aan, dan weet je waar die 15 maanden ingezeten hebben.

Een ander pluspunt, de gamemaster. Doordat we 70 minuten hadden, liet hij ons echt met rust. Slechts 2 of 3 keer heeft hij ons geholpen, maar dat was echt op zo een moment dat het ook nodig was. Dus kudos!

Er zijn 2 punten die ik kan aanhalen waar ik niet helemaal van overtuigd was.
1 de kamer kan je vanaf 2 personen spelen en dat merkten we in de puzzels. Die zijn allemaal prima, alleen daagden ze onze groep niet uit om samen te moeten werken.
2 het einde vonden wij "raar", niet echt anticlimax, want dat doet teveel afbreuk, maar het voelde gewoon te vreemd ten opzichte van de rest van de room. Daar had ik tevens graag gezien dat we als team moesten samenwerken om de kamer te halen.

Conclusie:

Wel dit is een topper hoor, ondanks mijn gezeur over de paar persoonlijke puntjes.
Als dit de lat is waar De Gouden Kooi zich op richt, prima voor mij, laat die andere 3 belevingen maar komen.

Rij hier gerust een uur of langer voor, je gaat het je niet beklagen.
Ondanks dat je hem met 2 kan spelen, zou ik deze room echt aanraden om met 4 te doen. De kamer is te mooi en de ervaring te groot om die niet te delen met andere stervelingen.
9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes  63:15 min


 • Thema
 • Afwerking
 • 70 minuten
 • Beleving
 • Gamemaster
 • its huge
 • meer moeten samenwerken

  silkebeerends

Waiyan (2 rooms played)
Posted on: 2019 august 25

Met recht en rede ‘experience' genoemd!

Dit is niet zomaar een kamer waaruit je moet ontsnappen, dit is inderdaad een totaalbeleving waarin je terecht komt. De hele setting draagt ertoe bij dat je volledig opgaat in het verhaal. Heerlijke, zeer afwisselende puzzels. Niet enkel hangsloten met cijfercodes die moeten worden gekraakt, maar ook echt onverwachte raadsels. Dit zorgt ook voor verrassende momenten in het spel omdat je niet altijd exact kan inschatten wat er staat te gebeuren. Het zit echt knap in elkaar en zorgt er op die manier voor dat je geboeid blijft en de tijd razendsnel voorbij gaat. We zijn nog geen doorwinterde ‘escape gamers’, maar het niveau van de puzzels zat goed volgens ons om een groot doelpubliek uit te dagen. Je wordt als team niet zozeer op je afzonderlijke puzzelkwaliteiten getest, maar samenwerking en communicatie worden ook echt op de proef gesteld en zijn cruciaal. Ontsnappen nog nét binnen de tijd: wat een ontlading!! Zo meeslepend! Een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Rollenspel start al nog voor je aankomt op locatie
 • Sfeer trekt je meteen in het verhaal
 • Prachtig, gedetailleerd decor
 • Zeer afwisselende puzzels
 • Tips op het juiste moment
 • Warm in de escape room

  Marinde

lisse94lisse94EscaperMember since: 2019 July 15 (61 rooms played)
Posted on: 2019 july 15

Fantastische ervaring!

Zeer indrukwekkende escape room!
De decoratie en aankleding zijn fantastisch en zetten meteen de juiste sfeer. De speelruimte is enorm groot.
De puzzels zijn niet makkelijk maar ook niet te moeilijk, er worden enkel tips gegeven als je echt ergens lang bij vast blijft zitten.
Zeer weinig slotjes, en als die er dan toch al zijn, enkel op "logische" plaatsen, waar je in het echte leven ook een slot zou kunnen tegenkomen. Alle technische dingen werkten perfect.
Ook de start van het spel is heel leuk gedaan, door verder te gaan op het promofilmpje.
Dit is de mooiste kamer die ik tot nu toe al gedaan heb.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Mooie aankleding
 • Zeer ruim
 • Goed niveau van puzzels
 • Enkel tips indien het echt nodig is
 • Vriendelijke ontvangst
 • Effecten

  Marinde

blond007blond007EscaperMember since: 2019 August 20 (54 rooms played)
Posted on: 2024 february 19

Leuk!

Hele leuke kamer! Mooi decor, goede puzzels in thema, vriendelijke ontvangst, mooie effecten, goede service, top!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 3 persons

Team: WOW!

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscape ExpertMember since: 2022 August 07 (62 rooms played)
Posted on: 2024 february 15

Het Geheim Ontrafelt

Na weken vooruit gepland te hebben was eindelijk het moment daar om vroeg in de auto te stappen en af te reizen naar de mooie stad Mechelen om daar Het Geheim Van Sint-Rumoldus en De Wraak Van Han te mogen gaan spelen, we hadden er ontzettend veel zin in en we keken enorm uit naar de kamers, dus vroeg in de auto en lets'go richting Mechelen.

Eenmaal aangekomen en onze weg gevonden te hebben tussen de kronkelweggetjes van de binnenstad kwamen we aan. Gelijk al betreft parkeren: Het is lastig om een parkeerplek te vinden ivbm plek, het is ook niet gratis (goed opletten of er een betaalautomaat ergens staat ja of nee want er staat nergens of het betaald parkeren is ja of nee). Bij binnenkomst werden we erg vriendelijk ontvangen door een van de hosts. We mochten onze spullen opbergen en vervolgens werd ons verzocht even te wachten. Vervolgens kwamen we erachter dat we de auto dus in een betaalde zone hadden staan waar we nog niet voor betaald hadden dus we konden al rennen voor we uberhaubt aan de kamers konden beginnen ha..ha.., toen dat gefixt was konden we gelukkig gelijk aan de gang. We werden door onze host meegenomen, die gaf een kort introductie praatje over de kamer en daarna konden we echt gaan starten, dus daar gingen we..:

Het Geheim Van Sint-Rumoldus.. WOUW..!! Wat heb ik genoten van deze kamer, het decor, de stijl, de sfeer, de puzzels, de muziek, de belichting echt het was allemaal zo mooi gemaakt en het sloot zo goed op elkaar aan. We hebben ook alle 4 heel vaak even gekeken van wouw wat mooi allemaal zeg. Onze complimenten hiervoor. De kamer speelde heerlijk weg en alle puzzels waren ook gewoon echt super leuk om te doen en zoeken. Naarmate de kamer vorderede werd ook steeds duidelijker en duidelijker wat er nou precies aan de hand was. Wij vonden dit persoonlijk erg leuk gedaan. We werden ook steeds op het verkeerde been gezet. Vervolgens kwamen we bij het einde aan en konden we met volle trots zeggen dat we de kamer met een dikke 9 minuten over hadden uitgespeeld met als bonus: NO HINTS, mijn eerste escaperoom die we volledig zonder hints hebben gespeeld. Momentje van trots haha!

Conclusie: Het Geheim Van Sint-Rumoldus is een topper die iedere escaper gespeeld moet hebben. Het is een genot om om je heen te kijken en de puzzels te mogen oplossen met afsluiting richting het einde. Uiteraard is deze perfect te combineren met de andere topper die daar aanwezig is: De Wraak Van Han. Zelf vond ik deze nog beter dan De Wraak Van Han maar dat is puur door de stijl want ze zijn beide echt om te smullen.

Complimenten voor onze host, vriendelijke dame die ons zeer prettig heeft begeleid en het allemaal duidelijk heeft uitgelegd.

Gouden Kooi bedankt voor de geweldige dag!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Team: De 4 Speelgoedmakers

Escaped: Yes  61:41 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

BrobroBrobroEscape ApprenticeMember since: 2024 February 17 (4 rooms played)
Posted on: 2024 february 17

Great escape experience

The decor is very good. The place is big. We play with two. The end of the story is not what we expect but in general the escape room was pretry good.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in February 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Ambiance
 • Original
 • Exciting
 • Great service

 

LockbustersLockbustersJunior EscaperMember since: 2022 August 30 (14 rooms played)
Posted on: 2024 january 28

A good practice

Vandaag gingen wij voor het eerst de grens over om een escape room te spelen. Wij vertrokken met veel spanning en enthousiasme richting de escape room. Eenmaal aangekomen werden we goed ontvangen door de spelbegeleider na een korte maar goede uitleg mocht ons avontuur dan toch echt beginnen. We kregen eerst een inleidend filmpje en daarna startte de game. Wij waren alleen wel van mening dat de ruimte waar we het filmpje keken ontbrak aan thematische aankleding en vonden wij dit een gemiste kans om de kamer nog beter te maken dan hij nu is. Na het filmpje startte dan toch echt de game. Wij hebben het als een leuke kamer ervaren als zijnde kamer waarin je goed kan oefenen om beter te worden in escape rooms spelen. dit komt omdat wij van mening waren dat in het eerste gedeelte van de game aankleding en geluid en licht effecten missen. Waardoor het niet echt spannend was en je je dus kunt focussen op je samenwerking als team en het oplossen van de puzzels. Het tweede deel daar in tegen was wel mooi aangekleed waardoor we helemaal werden meegesleurd in het verhaal waardoor we allemaal tot de conclusie zijn gekomen dat dit echt een leuke kamer was

Groetjes van

De Lockbusters


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in January 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Gebrek aan verhaal
 • Decor

 

Top kamer.

Heel mooie kamer. Mooie puzzels.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

JustYouriJustYouriJunior EscaperMember since: 2022 July 17 (25 rooms played)
Posted on: 2024 january 02

St. Rumoldus had zo zijn probleempjes

Na eerder op de dag bij Aircotech gewerkt te mogen hebben, zouden we ook dit geheim nog wel even ontrafelen. Na een kort drankje (van het huis, complimenten daarvoor!) en een sanitaire stop werden we weer meegenomen voor het intro-praatje. We werden snel door de basis-regels en wat "vreemde sloten" gepraat, voor we weer voor de deur mochten gaan staan. Het licht werd groen, en we werden verwelkomd door een prachtig filmpje. Als dit de sfeer van de kamer was, zou het zeker spannend gaan worden!

Het filmpje had me zeker in de juiste sferen gebracht, en ik liep dan ook redelijk voorzichtig de kamer in. Eenmaal binnen kon ik meteen mijn ogen uitkijken door de aankleding. Een vreemde, maar zeker passende sfeer. We hadden de eerste puzzels best vlot door, waardoor we een gebouw binnen konden. Achteraf gezien wel een beetje raar dat je daarna weer een ander gebouw binnen kon, maar dat is misschien gewoon een beetje gezeur van mijn kant. Het mocht, en mag, de pret niet drukken, en de puzzels die we zijn tegengekomen pasten zeker in het verhaal. Helaas liet af en toe de afwerking wat te wensen over, maar het is dan ook al een kamer die al een tijdje meedraait. Het verhaal was misschien wat vergezocht, dus af en toe misschien wat lastig om het te volgen, maar de puzzels sloten er in zekere zin wel op aan. Het merendeel was vrij parallel speelbaar, dus ik denk dat een team van 2 of 3 mensen wel meer dan voldoende is om de geheimen te ontrafelen.

Het viel me op dat De Gouden Kooi het heel erg speelt op een "escape experience", en waar het bij de Wraak van Han zeker wel het geval was, voelde dit voor mij meer aan als een Escape Room. In basis voelde het voor mij niet meer als het oplossen van puzzels om uiteindelijk de uitgang te vinden, waar een experience voor mij meer een verhaal is waar je in wordt meegezogen. Waar het begin van de kamer zeker niet slecht was in afwerking (op wat kleine dingen na) was het einde voor mij, en ook voor de rest van mijn team, echt een anticlimax. Het voelde misschien een beetje of het budget op begon te raken, of ze haast wilden maken om op tijd open te gaan.

Conclusie:
Voor mij viel deze escape room misschien iets tegen, waar de Wraak van Han nog aanvoelde als een escape experience, had ik dat gevoel hier veel minder. Ik heb me puzzel-technisch prima vermaakt, begrijp me niet verkeerd, maar het miste gewoon de wauw-factor. Helemaal omdat de afwerking soms wat te wensen overliet, en de magneetsloten (vreemd genoeg) vrij warm aanvoelden, zal de kamer denk ik niet in mijn lijstje met top-kamers komen. Ik raad dan ook aan, voor iedereen die deze kamer wilt spelen, om zeker wel te gaan, maar misschien wel je verwachtingen iets aan te passen. Als er geadverteerd zou worden met een escape room, in plaats van een escape experience, zou het, denk ik, passender zijn. Het is zeker geen slechte kamer, maar ik denk dat ze bij de Gouden Kooi wel tot veel beter in staat zijn.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in December 2023

Played with 3 persons

Team: Team de niet-prutsers

Escaped: Yes  65:20 min


 • Sterke intro
 • Goede sfeer, in het eerste deel
 • Goede, passende hints
 • Ietwat vreemd einde
 • Minder een echte experience
 • Omslachtig verhaal

 

Gemengde gevoelens

Na een geslaagde sollicitatie als aircomonteur bij Aircotech, mochten we met 3 personen priester Albay helpen bij de raadselachtige gebeurtenissen in de Sint-Rumolduskerk. Wat ons betreft is dit op het gebied van moeilijkheidsgraad ook de beste volgorde waarin je deze kamers van De Gouden Kooi kunt spelen: de moeilijkheidsgraad van Het Geheim van Sint-Rumoldus ligt namelijk wat hoger.

Het thema wordt veelbelovend geïntroduceerd: een bevestigingsmail die je in de juiste sfeer brengt en een ijzersterk en professioneel introductiefilmpje ter plaatse. In die context vonden wij het verwarrend dat het verhaal in het intropraatje van de host (wat komen wij hier precies doen?) afweek van het verhaal in de mail en in het introductiefilmpje. Als tip zouden wij willen meegeven om de verhalen uit de bevestigingsmail, het introfilmpje en het intropraatje van de host te stroomlijnen.

Desalniettemin stapten wij vol goede moed de kamer binnen. De sfeer werd op dat punt erg goed neergezet. De grootte van de kamer helpt hierbij. Ook de spelflow zat er in het begin goed in. Mooie start dus!

Naarmate we verder kwamen in de kamer liepen wij echter toch tegen wat puntjes aan die ons uit de beleving hebben gehaald en/of waarvan wij dachten: dit had beter gekund.

Een voorbeeld hiervan is het decor. Wij merkten op dat enkele technische elementen, zoals stopcontacten en geluidsboxen, duidelijk zichtbaar aanwezig waren in de kamer op plekken waar dat naar ons idee niet zou mogen/nodig had hoeven zijn. Daarnaast vonden wij de aankleding in het slotgedeelte van de kamer beperkt. Hier had meer mee gedaan kunnen worden. Buiten deze punten was de aankleding van de kamer mooi, realistisch en groots: precies zoals het thema doet vermoeden.

Over de puzzels hebben wij wisselende gedachten. Lineaire en parallelle puzzels wisselen elkaar af in deze kamer en de puzzels afwisselend van aard. Dat vinden wij altijd prettig spelen. Ook was er genoeg te doen door de kamer heen. Sommige puzzels waren ook echt origineel. Aan de andere kant vonden wij dat sommige puzzels vergezocht en/of niet altijd even logisch waren. Bovendien leverde een enkele puzzel vanwege zijn wat (naar ons idee) onhandige opzet frustratie bij ons op en vroegen wij ons op sommige momenten af “wat moeten wij doen, waarom zijn wij dit aan het doen en wat voegt dit toe aan het thema?”. Hierdoor werd de gameflow en de beleving bij ons helaas minder.

De puzzels lijken ons voornamelijk geschikt te zijn om met twee personen te spelen. Wij vonden dit met ons relatief kleine team geen probleem, omdat wij de teamleden goed konden afwisselen in de puzzels en ook de derde persoon zich goed kon bezighouden. In dit kader is het wellicht wel goed om in je teamsamenstelling hier rekening mee te houden voor deze kamer (bijvoorbeeld door met een klein team te gaan (dat kan hier prima) of een team samen te stellen met een even aantal spelers). Een team van 3-4 personen lijkt ons om die reden ideaal voor deze kamer. Ervaring in deze kamer is handig, maar niet per se vereist. Ook voor wat angstige escapers is deze kamer overigens prima te doen, al kunnen sommige effecten wellicht als (ietwat) spannend worden ervaren.

Wat wij jammer vonden, is dat het vooraf in de mail geïntroduceerde verhaal en (de typische elementen in) het zo sterke introductiefilmpje nauwelijks terugkomen in de kamer. Het filmpje en het in de mail geïntroduceerde thema bieden naar ons idee daarnaast veel mogelijkheden voor een origineel, spannend en meeslepend einde. Wij vonden het einde echter niet sterk: vergezocht en niet passend in het geheel. Dit is uiteraard een kwestie van smaak en we begrijpen dat andere spelers hier anders over kunnen denken. Wij misten persoonlijk een climax, een heroïsche afsluiting met een heilig tintje dat recht doet aan het thema. Een gemiste kans als je het ons vraagt.

Wel willen wij graag nog opmerken dat buiten deze verbeterpunten, wij zeker (puzzel)plezier hebben gehad in de kamer. Vooral het begin van de kamer en het introductiefilmpje stralen naar ons idee kwaliteit uit. Ook de ontvangst bij De Gouden Kooi is zeer vriendelijk en de begeleiding en service zijn goed. Kortom: een kamer met plussen en minnen, waar naar ons idee meer uitgehaald had kunnen worden.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in December 2023

Played with 3 persons

Team: Team de niet-prutsers

Escaped: Yes  65:10 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Einde
 • Flow
 • Decor

 

SaraSaraJunior EscaperMember since: 2021 August 20 (23 rooms played)
Posted on: 2024 january 11

Leuk!

Ik vond dat er echt veel aandacht is besteed aan de setting! Er zit een prima flow in en voldoende variatie in de puzzels. Met z'n tweeën vond ik het nog flink doorwerken! Sommige delen in de room zijn wat nauw.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in December 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

StringzStringzEscaperMember since: 2019 September 01 (23 rooms played)
Posted on: 2023 december 22

Het geheim is veilig bij mij!

De Gouden Kooi in Mechelen heeft twee escape locaties: eentje met de gewone escape rooms en eentje met escape experiences. Wij kozen ervoor om die laatste uit te proberen en hebben daar zeker geen spijt van. Als je het gratis (in het weekend) of betaalbaar wil houden, moet je op een afstandje parkeren, omdat de escape experience in de binnenstad ligt, maar gelukkig is het best fijn wandelen om daar te geraken. Het gebouw zelf doet langs de buitenkant een beetje aan een bank denken, maar is binnenin heel leuk en licht ingericht, met verschillende zitcombinaties, zodat je achteraf, of tussendoor (als je zoals wij twee escapes op één dag plant) fijn kan bijpraten met een drankje. Er liggen ook enkele puzzels op de tafeltjes voor wie er geen genoeg van kan krijgen.

Starten deden we met het Geheim van Sint-Rumoldus, waarbij de lokale heilige als uitgangspunt voor het verhaal werd gebruikt, dat ook een licht persoonlijke toets meekreeg. Het gaat om een best ruime escape room, met verschillende mooi afgewerkte 'deelkamers', die voldoende afwisseling bieden, maar tegelijkertijd ook een samenhangend geheel vormen; weliswaar met een lichtelijk 'campy' finale die wat old school video game herinneringen bij ons naar boven bracht. Leuk is ook dat alle delen die je vrij speelt open blijven en zo nog meer een totaalgevoel geven eerder dan dat je puur lineair door de kamers wordt geleid. Een leuke overgang tussen de kamers hier en daar en zowaar wat (licht) stoute humor in één van de puzzels maakten het geheel af.

De logica van de room zat voor ons heel duidelijk in elkaar. We hebben eigenlijk geen hints nodig gehad (props ook voor de begeleiding dat ze goed afwegen of en wanneer ze tussenkomen) en de hints in de room zelf, die steeds mooi in thema waren en verweven met het decor, gaven niet altijd meteen de pap in de mond, maar volstonden ruimschoots om op eigen kracht 'buitengewerkt' te raken. Er was altijd wel iemand van de groep voor wie het ineens 'klikte'. Dit zorgde voor een zeer aangename feel good flow tijdens het hele spelgebeuren, omdat we wel voldoening kregen, maar nooit zo lang op iets moesten zwoegen dat het frustrerend werd. Deze goede balans was voor ons meteen het grootste pluspunt van de kamer.

Na afloop kan je ook nog een groepsfoto laten maken voor een leuk aandenken en desgewenst nog eens door de kamer struinen om het geheel nog wat beter in je op te nemen en te kijken of je hier en daar niets gemist hebt. Al bij al een heel fijne ervaring.

Zoals andere reviews vermelden, wisten we ook niet meteen wat we ons moesten voorstellen bij de term 'experience'. Een van onze teamleden was in één van de 'gewone' escape rooms van deze aanbieder gaan spelen en wist te zeggen dat deze qua spelkwaliteit gelijkaardig waren, maar vooral kleiner en minder gedetailleerd afgewerkt. Wat je met de 'experience' krijgt, is in elk geval vergelijkbaar met andere escape rooms van een hoog niveau binnen België en Nederland.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  51:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving

 

Ontdek het geheim

Na een korte uitleg van de gamehost, kregen we een introductiefilmpje te zien. Meestal zijn deze saai en overbodig, maar dit paste perfect in thema en bouwde al snel de nodige spanning op. Eens in de kamer werden we al gauw met verstomming geslagen door de mooie afwerking van de kamer. Zowel het decor als het licht zorgt vanaf het begin tot einde voor spanning. Ook de puzzels vallen perfect binnen het thema. Mits we al wel wat ervaring hebben in het escapen, vlogen we door de kamers, maar telkens genoten we met volle teugen van de prachtige setting. Minder ervaren escapers zullen hier zeker een flinke kluif aan hebben, dus moest je hem nog niet gedaan hebben. Zeker boeken!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in December 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend

 

chriskchriskEscape ExpertMember since: 2017 December 24 (92 rooms played)
Posted on: 2023 december 27

Wat een prachtig decor!

Wanneer je begint aan deze escaperoom stap je direct een prachtig devor binnen. Wat is dit prachtig gemaakt! Tot in zoveel detail ziet het er echt geweldig aan.

Ook van de puzzels werden wij erg blij! Verl samenwerken, puzzels die perfect in het verhaal en decor van de kamer passen. Die voor ons ook logisch waren en zorgde voor een heerlijke flow door de kamer!

Wij hebben met veel plezier enorm genoten van deze geweldige belevenis!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in December 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:40 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Martine Bellemans (3 rooms played)
Posted on: 2023 december 08

Héél leuk teambuilding avontuur!

Gisteren namen wij als bedrijf (Aqua Claro) deel aan de twee escaperooms. Twee teams van 7 personen. Zelfs met zoveel, was het super! Er was zoveel te ontdekken en ontcijferen. Geweldig straf uitgewerkte decors. Een echte experience. Iedereen was super enthousiast en heeft zich kunnen uitleven! Als teambuilding ook héél geslaagd. Er moest ook ècht samengewerkt worden om oplossingen te vinden! Persoonlijk heb ik al enkele escaperooms gedaan. Maar deze was op en top de leukste.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in December 2023

Played with 14 persons

Escaped: Yes

 

DennisDennisEscaperMember since: 2021 October 30 (42 rooms played)
Posted on: 2023 november 19

Geweldige ervaring!

Dit was een geweldige kamer. Of kamers, moet ik zeggen, want er waren meer dan genoeg ruimtes. In eerste instantie was het verhaal lineair, maar daar kwam snel genoeg verandering in. Verhaal was aanwezig en goed doorgevoerd. Puzzles waren veel al logisch en goed te doen, hoewel we hier en daar wel een hint nodig bleken te hebben. We hebben de kamer gespeeld met vier personen, dat was goed te doen. Ik denk zelfs dat met minder nog kan, zodat je wat meer van alles mee krijgt. Er is namelijk voldoende te doen en je zult zo nu en dan verspreid te werk gaan.

Kamer is erg mooi gemaakt met veel aandacht voor detail. Setting en sfeer waren echt top. De moeite waard om een eindje voor te rijden.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  66:10 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Veel kamers
 • Toffe setting

 

leuk verhaal om op te lossen

Na een eerdere heel positieve ervaring was het de tijd om deze escaperoom uit te proberen.
Eerlijk , dit is de beste naar mijn mening in het arsenaal van De Gouden Kooi, het verhaal is beklijvend , de "quests" zijn heel gevarieerd.
een must als je van escaperooms houd.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 8.5


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:34 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

Heel leuke ervaring

Onthaal was heel leuk . Kort en bondig . Meer was er niet nodig om mee te gaan in het verhaal.
Eerst een filmpje zodat we mee konden met het verhaal.
De kamer zelf was heel leuk en vlot opgebouwd . de raadsel waren heel leuk en tips kwamen er als het nodig was.
Er waren raadsels bij die heel leuk gevonden waren.
de ontknoping van de kamer steekt heel goed ineen.
9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:27 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Prijs

 

KellyKellyJunior EscaperMember since: 2019 December 07 (61 rooms played)
Posted on: 2023 october 28

Geweldige uitgebreide kamer!

Mooi aangeklede kamer met goede puzzels en een goed verhaal.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Load more reviews