Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Liebermann Conspiracy

Amsterdam, Nederland

Nu gesloten

90 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 5)

14 jaar

Lees reviews

Meer over The Liebermann Conspiracy

Journalist Hugo Laanen is na zijn onthullingen omtrent de verdwenen Sovjet-onderzeeër (escaperoom ‘The Submarine’) gevlucht. In de donkere, vochtige kelder, waar hij er alles aan doet om uit handen te blijven van de Russische geheime dienst, komt hij een nieuw, misschien nog wel angstaanjagender, complot op het spoor. Vanuit zijn schuilplaats is hij een onderzoek gestart naar de Liebermann group, een genootschap van zeer invloedrijke personen onder leiding van de extreem vermogende Liebermann familie.

Wat zij precies van plan zijn is onduidelijk. Dat zij gedreven worden door eigenbelang, en daarbij het gebruik van rigoureuze maatregelen niet schuwen, is hem echter al pijnlijk duidelijk geworden.

Hugo is door zijn ballingschap dusdanig beperkt in zijn doen en laten dat hij vreest op zichzelf niet verder te komen zonder daarbij zijn locatie prijs te geven.

Hij heeft jullie hulp nodig om in te breken bij één van de kopstukken van de Liebermann group en daar nog onbekende, maar cruciale informatie te bemachtigen.

Nú is het moment om in te grijpen, voordat het misschien wel voor altijd te laat is en de wereld afzakt in chaos en ellende!

In dit gelaagde avontuur zijn jullie het team met de high-stakes missie om de plannen van the Liebermann group te dwarsbomen en te voorkomen dat ze hun doel bereiken. Ervaar het vernuft en de complexiteit van het vervolg op één van de best beoordeelde escape rooms van Nederland en stop een complot met gevolgen op wereld-niveau!

Hebben jullie het in je om de Liebermann group te stoppen?


Thema's

Detective

Misdaad

Spionage

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Epilepsie risico

NL

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

15 likes

105 bezoekers

96.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Nieuwe Hemweg 8
1013BG, Amsterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

29 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

SteV91SteV91Escape ExpertLid sinds: 25 februari 2017 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2024

Prima kamer

Niet met mijn vaste groepje deze escaperoom gespeeld, maar met vrienden van de bassischool. De escaperoom bevindt zich op een industrieterrein in Amsterdam waar je (gelukkig) gratis kan parkeren.
Na het ontvangst kregen we een instructiefilmpje te zien waar op een toffe manier je eigen wachtwoord in terug komt.
Het verhaal was duidelijk en we gingen met goede instructies aan de slag. Ik heb bij best wel wat puzzels gedacht, wat ben ik nou precies aan het doen met betrekking tot het verhaal, maar de puzzels zelf waren leuk en in bepaalde opzichten enorm technisch gemaakt. Puzzels die je zelfs na 80 kamers, nog niet eerder bent tegen gekomen.
Dit was allemaal tof, maar de afwerking van de kamer kan naar mijn mening een stuk beter.
De kamer hadden we gehaald met een dikke 30 minuten over, dus dat is uiteraard jammer. Je betaald er namelijk best wel een dik bedrag voor. (teveel naar mijn mening)
Verder was de host enorm aardig, maar meer over zichzelf aan het praten dan echt over ons als groep.
Al met al, prima kamer die je zeker kan spelen in Amsterdam, maar heeft wat verbeter puntjes.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Logica
 • Gebrek aan verhaal
 • Prijs

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (236 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 februari 2023

Leuke kamer

Leuke kamer met leuke puzzels en een decor wat prima is . Niks bijzonders maar gewoon een uurtje escapen .


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  54:53 min

 

WendierWendierSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2018 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Echt een leuke kamer in Amsterdam

Zelf vind ik het nog wel eens lastig welke kamers in Amsterdam nu écht leuk en goed zijn. Deze kamer zou ik zeker aan mensen aanraden als ze een kamer zoeken om in Amsterdam te spelen. De kamer begint met een verrassende introductievideo. (Hoe zouden ze dat doen?) De missie is duidelijk, wij kunnen aan de slag! De kamer bevat verschillende echt verrassende en interessante technische elementen die allemaal goed werken. Tijdens het spelen merk ik dat ik aan het genieten ben van hoe alles is gemaakt. Drie personen (twee ervarener escapers, de ander voor de allereerste keer), was eigenlijk een prima aantal waarbij niemand momenten had dat er niets te doen was. De uiteindelijke ontsnapping was misschien een beetje een anticlimax. We hadden ook nog 30 minuten (van de 90) over, dus die 90 minuten is wellicht wat overdreven. (Het kan in ieder geval een verkeerde verwachting scheppen dat de ervaring uitgebreider gaat zijn.) Wel vonden we dat we best wat hints nodig hadden, maar terugkijkend was het niet zozeer het aantal hints dat dwarszat, maar het type hints. Bij de eerste onduidelijkheid, werd gelijk behoorlijk expliciet doorgeven wat we moesten doen, terwijl een iets meer cryptische hint ook al een zetje in de goede richting kan geven. En dan houd je uiteindelijk iets meer het gevoel over dat je het toch nog zelf hebt opgelost. Letterlijk zeggen wat de bedoeling is, kan daarna altijd nog. Zeker met zoveel speeltijd is hier namelijk ook echt de ruimte voor! Jammer genoeg bedachten we dit pas later, anders had ik het zeker op het moment zelf nog als feedback meegegeven aan de host, die overigens erg gastvrij en vriendelijk was! Deze kritische kanttekening over ons gevoel bij de hints, neemt echter niet weg dat het gewoon echt een hele leuke ervaring was een een goede kamer om te spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Direct expliciete hints

 

Steffy RoosSteffy RoosSenior EscaperLid sinds: 11 juli 2021 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 november 2021

Origineel en gaaf

Echt origineel, zoveel unieke dingen. Vond de voorloper hiervan al erg tof maar deze denk ik nog leuker!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Jelle & Steffy

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Origineel
 • Verhaal

 

amamEscaperLid sinds: 27 december 2017 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2020

Origineel goede aankleding

Goede ingewikkelde puzzels waarbij je MOET samenwerken. Goede sfeer


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels, sfeer

 

PerryPerryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (186 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2020

Conspiracy solved

Het ontvangst is bij deze escape perfect met een grote ruimte waar je prima kan zitten en een drankje kan drinken. Na een kort speluitleg kregen we een zeer leuk in elkaar gezet introductie filmpje te zien. Hierna mochten we de kamer betreden. De aankleding van de kamer is vrij sober. Uiteraard heeft dit ook met het thema te maken welke ook niet de mogelijkheid bied om er een uitbundige kamer van te maken. Ook deze kamer is prima met 2 personen te spelen ondanks dat hij niet volledig linear is. Door de 90 minuten die deze kamer duurt heb je genoeg tijd om alles met zijn tweeën op te lossen. De puzzels zijn een combinatie van technische snufjes maar ook basic spellen. Zeker de puzzels waar samenwerking een eis is zijn erg leuk gedaan in deze kamer en hebben wij ons prima op geamuseerd. Alles bij elkaar was dit een prima kamer om te spelen zonder dat je werkelijk omver word geblazen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  83:48 min


 • Technische puzzels
 • Samenwerking vereist
 • Basic puzzels kunnen flink frustreren

 

Leuk!

Prima escape room, we waren met twee, ik ervaren, mijn partner zijn eerste escape. Op tijd eruit geraakt, met behoorlijk wat hints. Dat lag natuurlijk niet aan mij, maar aan de partner ;-). Zeer gastvrije en vriendelijke hostess! En de partner heeft de smaak te pakken en wil zeker meer escape rooms gaan spelen...


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • parkeergelegenheid

 

wimarojawimarojaEscape ExpertLid sinds: 03 september 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2020

Leuk vervolg op de submarine

Iets complexere kamer dan de submarine waarin de verhaallijn iets minder makkelijk te volgen was misschien. Duidelijk wat hedendaagser met meer technische puzzel, maar zeker erg originele puzzels, al hebben we niet alles meegekregen omdat deze kamer minder lineair verloopt. Wat ook wel weer leuk is, omdat je dan echt met je eigen ding bezig kunt zijn. Soms wel items aanwezig die je niet nodig had, die niet verankerd zaten, waardoor je een beetje onbevredigend gevoel overhoud omdat je niet “klaar” bent.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2020

Leuke kamer, veel afwisseling

Leuke kamer om te spelen. Mooie variatie van moeilijke en makkelijkere puzzels. Fijne speelleiding die niet te snel hints geeft, maar je ook niet laat dwalen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  82:32 min


 • Variatie
 • Moeilijkheid van de puzzels
 • Spelleiding

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Leuke kamer

Leuke kamer om te spelen. Mooie variatie van moeilijke en makkelijkere puzzels. Fijne speelleiding die niet te snel hints geeft, maar je ook niet laat dwalen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2020

Hele gave kamer

Hele gave kamer, hele originele puzzels!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  43:27 min

 

macdufmacdufSenior EscaperLid sinds: 09 juli 2019 (135 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 februari 2020

Gave kamer met veel elementen!

Wij vonden de submarine al een superleuke en mooi uitgevoerde kamer op de locatie, maar deze kamer vinden wij nog beter.
Kamer is mooi uitgevoerd en thema is erg goed terug te vinden. De puzzels zijn op een hoog niveau, alhoewel sommige elementen wel heel erg vergezocht zijn (en niet te bedenken zonder hint). Los hiervan dit is het echter wel een toffe kamer om te spelen en lekker om hersenkrakers te hebben.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Rexduo

Ontsnapt: Ja

 

willemwesthoffwillemwesthoffJunior EscaperLid sinds: 21 december 2019 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2020

Out of the box!

Na de Submarine waren we heel blij dat er een nieuwe kamer gespeeld kon worden. En deze maakte de verwachtingen helemaal waar.
De originele toegangsdeur tot de kamer zet meteen de toon voor deze kunstzinnige kamer. Erg originele puzzels waarbij zelfs een stofzuiger gebruikt werd. We hebben genoten en hopen dat er van deze makers een derde kamer komt.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels en opdrachten
 • Leuke ontvangstruimte
 • Lekker veel details in de aankleding

 

Grote uitdagende escape room

Een super leuke ervaring. Veel ruimtes, elk met een eigen sfeer. Leuk teamwerk. Veel variatie.
Het is ook interessant dat de kamer niet heel lineair is, puzzels en objecten volgen elkaar niet één op één op. Er zaten enkel heel uitdagende puzzels tussen, maar geen waarvan we achteraf vonden dat ze te vergezocht of onlogisch waren. Leuke en indrukwekkende technische snufjes en het thema en verhaal klopt perfect.
Leuk en vriendelijke onthaald ook!
Mensen die onze kamer, The Box, leuk vonden, raden we zeker deze kamer aan o.w.v. de gelijkaardige sfeer en stijl van puzzels (maar dan tegelijk ook wel weer totaal anders :p)!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variatie
 • Puzzels met teamwork
 • Sfeer en verhaal
 • Techniek

 

richardenthijsrichardenthijsJunior EscaperLid sinds: 14 december 2019 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2019

Prachtig, maar net ietsje minder vervolg op de Submarine

De hooggespannen verwachtingen door de eerder gespeelde "Submarine" kwamen bijna helemaal uit. Fraaie settingswisselingen waar vooral het slot leuk verrast. De 90 minuten speeltijd vinden we heerlijk en voor ons bleek dit ook ruim voldoende tijd (13 minuten over). Niet veel hints gekregen en omdat we ruim voldoende tijd hadden was die ene hint die te veel verklapte dan eigenlijk wel jammer. Overall heel goed: leuke puzzels, verrassing, lekker veel en en (alweer) een hele vriendelijke begeleiding.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Hele vriendelijk begeleiding
 • Decorwisselingen
 • Goede puzzels
 • Lekker veel tijd
 • Een enkele hint verklapte te veel

 

Olga (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2019

Nóg meer plezier na de submarine!

Meteen al leuk dat je een mailtje van te voren krijgt met opdracht. Relaxte en vriendelijke ontvangst van de host, ook al stond ie alleen en moest ie kamer na vorige bezoek nog in orde maken. Koffie thee water en zitje met wat wachtpuzzels oké. Omdat er niet meteen een timer te zien is in de kamer hield het ons vieren relaxt. Bijzondere opdrachten en visuele effecten, die met elkaar samenhangen op een manier die wij nog niet eerdere hebben ervaren. Vooral het goede volume van geluid. We hebben er ontzettend veel plezier aan beleefd om te kunnen ontsnappen. En "de foto" aan het eind:)


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geinteresseerde host
 • Samenhangende techniek in puzzels

 

kasvkasvEscaperLid sinds: 24 maart 2019 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2019

Technisch en veel nieuws

Wat een heerlijke kamer is dit! In mijn ogen de leukere kamer van de twee kamers die locked rijk is, veel technologie en geen standaard slotje-sleuteltje-kamer. Ook bij deze kamer is er een leuk filmpje vooraf wat je het een en ander verteld over het verhaal. Ik ben vrijwel alleen puzzels tegengekomen die ik nooit eerder heb gezien en hoewel we wel erg snel buiten stonden (39 minuten) was het een van de leukere kamers die ik heb gespeeld.

Misschien is het een idee om de kamer zo aan te passen dat je eventueel tijdens het spelen de moeilijkheid nog aan kan passen zodat men niet zo snel buiten staat maar verder absoluut geen commentaar. Complimenten voor de bedenkers!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  39:00 min


 • techniek
 • innovatieve puzzels
 • aankleding
 • vriendelijk personeel
 • Iets te makkelijk voor ervaren groepen

 

Matig

Wij gingen deze kamer spelen toen die net open was voor bezoek. Er zaten nog redelijk wat foutjes in en niet alles was vlekkeloos dus de ervaring viel tegen. De puzzels waren wel heel orgineel en leuk alleen vanwege een paar foutjes deed niet alles het. Ik ga er van uit dat het verbeterd is en dan zou de ervaring een stuk beter zijn.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Thema?
 • Op de datum van spelen was nog niet alles perfect

 

rubenvdvrubenvdvJunior EscaperLid sinds: 22 januari 2019 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2019

Prachtig op technisch vlak

Technisch gezien is dit by far de beste kamer van de tien die we al gespeeld hebben. Soms vonden we niet alles even praktisch, mede door de locatie van de hints.
Het verhaal was wel erg leuk en het thema paste heel goed bij hoe de kamers gemaakt en verzorgd waren. We zijn jammer genoeg niet op tijd kunnen ontsnappen, we zaten door een misverstandje vast met de laatste puzzel. Met twee vonden wij het ook best moeilijk. Al bij al zeker wel een aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Prachtige techniek
 • Speciaal thema
 • Veel puzzels
 • Locatie van de hints

 

rickbaileyrickbaileyEscaperLid sinds: 14 augustus 2021 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Zeer gave kamer met leuke uitdagende puzzels!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Wout VWout VEscape GuruLid sinds: 08 maart 2018 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 december 2018

Ik review streng omdat ik vergelijk met m'n favoriete kamers, maar dit is echt een verrassende aanrader.

Deze kamer was ik nog niet eerder tegengekomen. Normaal gingen we 'The Submarine' spelen, maar doordat we onze vergist hadden van datum mochten we wel deze spelen.
De naam en omschrijving spraken me niet zo aan. Het klinkt ingewikkeld en ook het introfilmpje is 'serieus'. Maar daar begint wel de eerste bewondering. Ik weet niet hoe ze het doen maar ik was erg onder de indruk van een aspect in het filmpje, heel cool. Daarna gaat het spel van start.
Ik heb al vaker geschreven dat computers me niet liggen en dat ik niet van afleiding houd (een goeie kamer heeft dat niet nodig). Wel, er was hier meteen heel wat computerachtigs gaande en ook heel wat afleiding waardoor je geen clue hebt waar je mee bezig bent, maar langzaamaan valt alles eigenlijk wel op zijn plaats en kom je heel wat coole dingen tegen, HEEL WAT!
Ik ben erg onder de indruk van de technologie achter deze kamers en de meeste puzzels zijn echt wel cool. Andere zijn wat onduidelijk en moeilijker, maar we waren dan ook met z'n tweeën, dus we kwamen wat breinen te kort. Ik heb heel vaak geschreeuwd 'Ik begrijp er niks van maar ik vind het wel leuk'. Uiteindelijk heb je tijd genoeg (90 minuten, we ontsnapten met een kwartier over en slechts 1 hint, die we in dat kwartier over waarschijnlijk niet eens nodig hadden) dus indien we ons wat rustiger konden houden waren de dingen vast veel duidelijker want de kamer is best logisch, en cool. Tof gemaakt, beetje rommelig misschien, en GOED OPLETTEN tijdens het FILMPJE.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeer knappe techniek
 • Coole puzzels
 • Fijn toen al onze vragen samenvielen en we het vol
 • We kwamen op de verkeerde dag maar zijn toch gehol
 • Erg leuke en originele puzzels
 • Hadden ons vergist van datum maar werden toch geho
 • Beetje rommelig
 • Veel afleiding
 • 1 kamer ben je slechts paar seconden in.
 • Kregen hint op de laatste puzzel, terwijl we nog e
 • Host toonde desinteresse. Niet erg gepassioneerd.

 

RobbertRobbertJunior EscaperLid sinds: 25 mei 2019 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 mei 2019

Leuke kamer

Leuke kamer, personeel vriendelijk !
Spellen wat simpel ,
helaas werkte er aantal dingen niet,
maar zeker een leuk avond gehad, waarschijnlijk omdat de kamer net open was


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

soisoiEscape ExpertLid sinds: 13 juni 2017 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2018

Great room!

After playing The submarine I was looking forward to play the new room. I was not disappointed as it was again a very good room. The room has a clear progression, with a clear story, although sometimes I wondered a little bit about the conection between the puzzles and the story. The atmosphere is well achieved. There are a lot of great elements related to the story that I enjoyed a lot, specially the puzzles. There were a few things I had not seen before. I think we got only two hints related to some things that were maybe not very clear, therefore I am a little bit surprised that othe reviewers commented that there were many hints necessary. All in all, the puzzles were logical and fun, and it was nice that several involved collaborative work.
You lose the feeling of the time spent in there, like The submarine, this is a 90 minutes room, but in both rooms we escaped way ahead the 90 minutes, so I can imagine that with an experienced group you should not expect to spend that much time.
Maybe a little minus was that we did not get a picture after the game. I do not know if the gamemaster forgot, or they do not do it anymore, but when one is used to it, it feels like something is missing.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

anoukdemooijanoukdemooijJunior EscaperLid sinds: 25 mei 2019 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 mei 2019

Leuk

Deze kamer was toen net open, waren nog wat technische storingen maar verder was de kamer wel leuk.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

De ZielenknijperDe ZielenknijperSenior EscaperLid sinds: 27 januari 2017 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2018

Een fraai vervolg op het vorige deel

Daar waar deel 1 (De Submarine) een prima 1.0 escape room is de Liebermann Conspiracy toch echt wel een 2.0 kamer. Er zitten technische hoogstandjes in en zeer uitdagende puzzels. Deze kamer kan je zonder problemen gaan doen, is zeker de moeite waard. Alleen de deur naar de kamer toe is al bijzonder.

Daarnaast zit er een bijzonder fraai element in de kamer die ik iedereen wil aanraden.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:18 min


 • aardige puzzels
 • prima verhaal
 • uitstekende techiek
 • een heel fraai element

 

Linced82Linced82Escape GuruLid sinds: 28 januari 2017 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2018

Goede kamer

Zeker een goede kamer, ik had hier al eens met 2 personen de submarine gespeeld, die is in mijn ogen iets mooier afgewerkt en aangekleed maar wat niveau van de puzzels betreft was deze wel duidelijk moeilijker. Het zijn zeer afwisselende puzzels, echt van alles wat zit erin, super goed gedaan met sommige techniek verwerkingen! Wel moet ik zeggen dat er een aantal dingen wat ver gezocht waren (we hadden in onze ogen relatief veel hints nodig) maar ons werd verteld dat ze daarvan op de hoogte zijn en snel een aantal vernieuwingen/wijzigingen willen gaan aanbrengen.
Toch zeker een aanrader om op deze locatie beide kamers te gaan spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel afwisseling in puzzels
 • Mooie technieken gebruikt
 • Veel hints nodig (ondanks vele ervaring)

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig