Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De Bank

Tilburg , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 8

12 jaar

Lees reviews

Meer over De Bank

Schitter zelf in een ware Ocean's Eleven thriller door bij Locks & Keys in Tilburg een bank te overvallen. ‘De Bank' is een van onze twee escape rooms waar je door middel van het spelen van spellen, het oplossen van vraagstukken en het vinden van aanwijzingen en sleutels de code kunt kraken en met de buit ervandoor kunt gaan. Maar pas op, onze hightech beveiliging is er niet voor niets: wie weet redden jullie het niet binnen de gestelde tijd en zit de politie jou een leven lang op de hielen.
De Bank is niet alleen een spel. Er bestaat ook een kans dat jij het juiste kluisje weet te openen en een echt geldbedrag weet te stelen. In de Bank is namelijk een echte Jackpot aanwezig. De Jackpot loopt per deelnemer die faalt deze te stelen steeds verder op.

Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

33 likes

479 bezoekers

82.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Besterdring 225A
5014 HK, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

173 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

maudymaudyEscape ApprenticeLid sinds: 03 november 2016 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2016

Super leuke ervaring, het was erg spannend en de maand score gehaald.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  mark_bouwkay_smitserrolescape-room-locks-keys-tilburg

pee_kaatjepee_kaatjeEscape ApprenticeLid sinds: 04 november 2016 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 november 2016

Top, een soort van Break-in, zoveel mogelijk "geld" verzamelen Binnen dat uur, en extra spanning doordat je ook Binnen dat uur er uit moet zijn met de gevonden buit. Realistische kamer met leuke puzzels en blijft de spanning hoog doordat je zoveel mogelijk wil verzamelen. Deze kamer is Juist Vaker te spelen, en na 1 keer wil je ook echt vaker terug om toch te proberen er meer uit te halen. Als extra heeft Locks & Keys een echte "Jackpot" als je deze vind dan heb je dus echt een geldbedrag, dit bedrag ontstaat doordat er van iedere gespeelde kamer een klein bedrag in de Jackpot gaat. Goed bedacht en zo heeft iedereen kans, al gaat het niet om het geld, of de hoge score, de kamer is gewoon leuk om te spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  wies_van_der_pluijmerrolescape-room-locks-keys-tilburg

kristelkristelEscape ApprenticeLid sinds: 03 november 2016 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2016

Super leuke spannende kamer!! En het maandscore gehaald!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

breakoutbartbreakoutbartEscape ApprenticeLid sinds: 20 september 2016 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2016

Na ontsnapt te zijn uit "Het geheim van Schrobber" waren we benieuwd naar De Bank. Het idee dat er een jackpot ligt en (mede) daarom herspeelbaar is klonk meteen aantrekkelijk. Hij was nog vrij en besloten hem meteen te spelen (met 4 personen). Doordat we iets over het hoofd hadden gezien was onze uiteindelijk score niet zo hoog, om over de jackpot maar te zwijgen, daarvan ontbrak ieder spoor...

Toen we naar buiten stapten wisten we het al meteen: dit moesten we nog een keer gaan spelen, maar dan op volle sterkte met een topteam. Al vrij snel hadden we die opgetrommeld en waren we met 7. De tweede keer ging dan ook een stuk beter. En toen kwam het, halverwege kwamen we de jackpot op het spoor. De motivatie en adrenaline steeg. Voor ons gevoel waren we er dichtbij. Maar helaas, verloren van de klok. De eindscore was een stuk hoger, maar belangrijker nog: de jackpot was misschien wel binnen handbereik, we moésten dus nog wel een keer.

En dat deden we ook. De derde keer waren we vrij snel op het punt waar de de tweede keer waren geëindigd. De eindscore lieten we voor wat het was en we gingen dit keer volledig voor de jackpot. We konden het geld letterlijk ruiken. Echter misten we nog een belangrijke schakel en hebben het daarom net niet gered. We waren zó dichtbij, we moesten door, dat was duidelijk.

Het laatste gedeelte bleek nog redelijk pittig, de jackpot liet zich natuurlijk duidelijk niet vanzelf winnen. De tijd was bijna om en de paniek sloeg toe. Zo erg zelfs dat we gestrand waren bij de allerlaatste stap. Er was nog één poging nodig. De volgende dag was het dan zo ver. Binnen 5 minuten hadden we de jackpot! Met de rest van de tijd zijn we aan de slag gegaan voor de high score. Omdat we hem inmiddels vaker hadden gespeeld en nog genoeg tijd hadden, hebben we ook de hoogste score gehaald! Dubbel prijs dus. Achteraf hoorden we dat er nog ruim twee keer(!) zoveel te halen valt. Ooit gaan we hem dus nog een keer doen, na al die keren hebben duidelijk nog veel gemist...

Dat is ook meteen het sterke punt van deze kamer. Ondanks dat de startpositie telkens hetzelfde is, zijn er iedere keer dat je hem speelt weer nieuwe puzzels op te lossen. De jackpot op het spoor zijn voelt verslavend, de herspeelbaarheid maakt deze kamer uniek. Zeker als blijkt dat er nog zoveel meer te ontdekken valt. De sfeer is goed en de puzzels zijn er in alle soorten, van makkelijk tot moeilijk en eisend van slimheid tot behendigheid. Waar ik zelf wat minder van houd zijn de puzzels op papier die je in principe ook thuis kunt doen. Daar zaten er redelijk wat van in en wat mij betreft mag er een deel daarvan worden vervangen door een ander soort puzzels.
Maar al met al een topkamer, dat blijkt ook wel aan het aantal keer dat we hem gespeeld hebben. Een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

tasja_moelanstasja_moelansJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2017 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2017

Erg leuk en origineel, een topper!

Na toch al wat rooms gedaan te hebben, vonden we deze toch net dat extra hebben!
De opdrachten waren origineel en in alle moeilijkheidsgraden, uitwerking was ook heel goed!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


  • Originele opdrachten
  • Nette afwerking
  • Spannend
  • Goede service

  kay_smits

katleenstevenkatleenstevenJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2017 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2017

Spannende kamer om te spelen. Zeker op het einde liep de spanning hoog op. De echte jackpot hebben we niet kunnen vinden maar we zijn wel op tijd buiten geraakt met meer dan 21.000€ . Blijkbaar niet slecht voor de eerste keer, het gemiddelde ligt op 8.000€. We moeten zeker nog eens terug komen want die jackpot spookt toch wel door ons hoofd.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

lotte_appelslotte_appelsEscape ApprenticeLid sinds: 17 april 2017 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2017

Leuke room, helaas te laat de kluis open om echt het geld te kunnen verzamelen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Nee

  escape-room-locks-keys-tilburg

talithatalithaEscaperLid sinds: 22 februari 2017 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 mei 2017

ook een hele leuke waar je goed moet samenwerken, leuke van deze kamer is dat je hem vaker kan spelen, uitspelen is mogelijk maar gebeurd niet veel maar mocht je hem uitspelen win je een echte jackpot, hoe hoog die is ligt aan je aantal voorgangers die hem niet hebben gehaald!
Ook heel veel kleine puzzels waardoor er meer dan genoeg te doen is voor iedereen. Enige minpunt aan deze kamer vond ik dat het erg donker was en je daarom lastig met 4 tegelijk uitgebreid kon puzzelen omdat je deels met zaklampen moet werken. Verder ook een kamer die ik zou aanraden!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  escape-room-locks-keys-tilburg

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2017

Gave ervaring om een bank te overvallen. Ontzettend spannend ook, omdat je steeds maar meer geld bij elkaar kan sprokkelen terwijl de klok steeds verder tikt. Op een gegeven moment moet je toch maar kiezen om te vluchten. Bij het naar buiten gaan alweer plannen gesmeed om de volgende keer een nog grotere buit te veroveren. Met toch in je achterhoofd het idee dat je ooit de jackpot gaat vinden. Wij deden hem voor de eerste keer, maar het smaakt naar meer. Zeker toen we hoorde dat we pas 20% gezien hebben. Service prima, puzzels oké en voldoende adrenaline rijker. Mooie belevenis.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (233 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 april 2017

Prima service. Wij speelden vandaag een kleine escape marathon met 3 kamers op een rij, de eigenaar was zeer bereid mee te denken hoe dit goed mogelijk te maken. De Bank is een toffe kamer met weer eens een ander speelconcept. De wetenschap dat je in deze kamer nooit klaar bent maakte de adrenalinerush des te hoger, Strijden tot in de laatste minuut. De aanwezigheid van een, vrijwel onbereikbare, jackpot maakt het aantrekkelijk nog eens terug te komen, iets waar we ons na afloop van de kamer direct op verheugden. Deze kamer nogmaals spelen lijkt me erg leuk omdat je dan nog strategischer te werk kunt gaan. De kamer zelf is overigens qua inrichting niet heel bijzonder, maar bij dit concept is dat niet storend.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26 november 2016 (131 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 april 2017

Leuke ontvangstruimte en spontane medewerkers. Originele kamer waarin je niet snel uitgepuzzeld bent. Met een bescheiden buit uit de Bank ontsnapt. Naderhand nog uitgebreid met de vriendelijke eigenaar ervaringen uitgewisseld.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

__co____co__EscaperLid sinds: 29 november 2016 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2017

Leuke ervaring, helaas niet het echte geld gevonden maar we hebben ons prima vermaakt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

chantalchantalEscape ApprenticeLid sinds: 03 november 2016 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2016

Super leuk was geweldige kamer


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Nee

  escape-room-locks-keys-tilburg

Linda (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2016

Leuke kamer echter niet voor de beginner. Wel een kamer welke je meerdere keren kan spelen en telkens wat nieuws ontdekt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Tim (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2016

Deze escape room was erg leuk maar stressvol. Omdat het doel geen uitweg is geeft dit een andere belevingrid dan ik had verwacht. Een leuke kamer die heel veel elementen heeft.


8

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Antal BekendamAntal BekendamEscaperLid sinds: 11 mei 2017 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 mei 2017

Voor deze room zijn al snel meer dan 3 mensen nodig omdat de hoeveelheid puzzels anders niet te doen is, soms wel wat veel wiskundige puzzels.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

mariska marisael (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2016

zeer leuke en spannende escape room, deze nu voor de tweede keer gespeeld en hoe verder je komt hoe spannender het wordt. ook leuk dat je met deze escape room ook een jackpot kunt winnen


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Krista Verstralen (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2016

De bank is een hele leuke escape room, deze kamer 2 keer gespeeld. Het is leuk dat je deze kamer vaker kan spelen en dat er een echte jackpot in is verstopt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Tom Lavrijsen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2016

Super leuke escape room. Je bent een heel uur actief bezig om allerlei raadsels/ puzzels op te lossen. Voor je het weet zit je helemaal in de rol van de bankovervaller. Ook motiverend dat je een echt geld bedrag kunt winnen als je de juiste lockers in de kluis weet te openen. Dit is helaas niet gelukt en het smaakt naar meer. Ik zou hem gerust nog eens kunnen doen, zeer leuke uitdagende escaperoom.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

  escape-room-locks-keys-tilburg

Super spannende kamer met veel leuke en uitdagende puzzels. Af en toe tips gekregen bij het vastlopen, erg handig! Zeer verleidelijk om nog een keer terug te komen om verder te komen en meer geld te veroveren!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  escape-room-locks-keys-tilburg

maat_de_rondemaat_de_rondeEscape ApprenticeLid sinds: 17 september 2016 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2016

Een leuke kamer, waar je met zowel kleine groep als een grote groep mensen een uur volop kunt puzzelen. Leuk extra effect is de jackpot welke je kunt winnen.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 4.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Dieuwertje (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2016

Leukste tot nu toe. Duidelijke en logische aanwijzingen, maar niet te makkelijk.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

gerwingerwinEscape ApprenticeLid sinds: 18 september 2016 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2016

Wij hebben de bank nu 3x gespeeld, de 1e keer met 4 personen en daarna 2x met 7 personen. Het is een escaperoom waar je zoveel kunt doen dat je na 1 of 2x nog niet bent uitgespeeld. Er is zoveel te ontdekken en er is een jackpot van echt geld te vinden in de bank. Hoe verder je komt, hoe meer kans je daarop maakt. Er zijn allerlei soorten puzzels in de Bank, sommige daarvan zitten echt heel goed in elkaar, andere zijn de meer doorsnee puzzels. Het feit dat je na de 2e keer dat je de bank hebt gespeeld nog steeds meer dan een uur erover kan discussieren geeft wel aan dat het een hele leuke escaperoom is, die erg afwijkt van alles wat je bij andere escaperooms gewend bent.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

helmi_hazenberghelmi_hazenbergEscape ApprenticeLid sinds: 18 september 2016 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2016

Onze eerste escape room! Super leuk. Erg spannend en uitdagend. Wij komen zeker nog een keer terug.


8

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  escape-room-locks-keys-tilburg

John Lavrijsen (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2016

Je wordt een ruimte ingestuurd met als opdracht een bank te overvallen. Je krijgt een uur de tijd. Binnen gekomen ziet het er uit als een simpel kantoortje. Niks speciaals of over de top. Alles lijkt zo realistisch en zit goed in elkaar dat je het gevoel hebt of je echt een bank overvalt. Derde escape room voor mij maar echt een aanrader. Deze escape room is prima vaker te spelen door de vele puzzels en vele kluizen wat ook een pluspunt is.


8

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

maudmaudEscape ApprenticeLid sinds: 17 september 2016 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2016

Erg leuke kamer! Uit het feit dat we na de kamer gespeeld te hebben nog uren hebben gediscussieerd over de oplossingen blijkt dat we hier nog lang niet uitgespeeld zijn. Met name de techniek in de kamer maakt het dat de kamer anders is dan andere escaperooms.


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Nee

  escape-room-locks-keys-tilburg

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig