Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Het Marlequi-Mysterie

Warmenhuizen , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 7

Lees reviews

Meer over Het Marlequi-Mysterie

Een unieke escaperoom op een bijzondere locatie Dat is het Marlequi-Mysterie bij  Tuinderij de Marlequi.

Tuinder Cornelis Dekker is erin geslaagd een perfect koolras te ontwikkelen. Dit ras groeit onder alle weers- en bodemomstandigheden en is zeer lang houdbaar. Een koolras met een gegarandeerde topopbrengst!!Voor geen goud, ècht geen goud geeft deze tuinder de geheimen van zijn uitvinding prijs. Helaas heeft het noodlot toegeslagen: Cornelis is aan de gevolgen van een hartinfarct overleden en heeft zijn geheim mee het graf ingenomen. Zijn louche neef Adriaan probeert op alle mogelijke manieren het koolzaad te bemachtigen en struint het hele bedrijf af in de hoop het nog vóór de overname te vinden. Hij waant zich al miljonair!

Lukt het u het zaad binnen een uur veilig te stellen voor de rechtmatige erfgenamen vóórdat Adriaan zijn slag komt slaan?


Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

3 likes

27 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Trambaan 5a
1749 CZ, Warmenhuizen
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

22 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2022

Zaad, zaad en nog eens zaad

Op naar kamer drie van de dag! Omdat we al vroeg vertrokken waren, en omdat we er dus al twee escape rooms op hadden zitten, besloten we snel langs de weg even wat te eten om vervolgens door te rijden naar ons derde avontuur; Het Marlequi-Mysterie. Het was slechts een klein stukje rijden vanaf de vorige locatie en in de middle of nowhere gaf de routebeschrijving aan: "Bestemming bereikt". We vroegen ons af of dit wel zou kloppen, maar we zagen wel degelijk een bordje staan met 'escape room' erop. Dan zou het wel goed zijn. We konden onze auto neerzetten bij Tuinderij Marlequi en werden al snel begroet door onze host. Na een korte rondleiding door het bedrijf, omgeven door pompoenen, konden we even rustig gaan zitten in een ontvangstruimte.

We werden nogmaals welkom geheten door onze host en kregen een flinke uitleg over de geschiedenis van het bedrijf, de locatie, de gewassen, de verschillende zaden, etc. Dit had ook een leuke link met de escape room zelf, want dit is het verhaal wat zich in de kamer afspeelt. Wij moeten op zoek naar de kluis om het superzaad te gaan stelen. Het voelt echt aan als een lokaal verhaal wat de eigenaren graag aan de regio wilde tonen middels een escape room. De kamer zelf voelt zo ook een beetje aan; een beetje knullig, maar dat heeft ook wel weer wat schattigs. Na wat pogingen start dan eindelijk ons introductiefilmpje en dan kan ons avontuur beginnen.

De kamer zelf ziet er netjes uit, maar voelt echt '1.0' aan. De puzzels die je tijdens je avontuur doet, vallen allemaal binnen het thema en hebben (horen we achteraf) allemaal wat regionaals. Sterker nog; de foto's die aan de muren hangen zijn veelal familieleden van de eigenaren én van oudsher dus ook echte tuinders. De puzzels zijn leuk bedacht en zoals gezegd passen ze allemaal binnen het thema.

Er zitten hier en daar best wat leuke dingetjes in de kamer, maar de totale look en feel van de kamer blijft toch echt 1.0 aanvoelen. Het middenstuk van de kamer is qua thema erg leuk uitgewerkt. Het slot voelt dan weer aan alsof daar meer uitgehaald kon worden. De puzzels zijn lekker paralel op te lossen en als ervaren team ga je er dan ook als een speer doorheen.

Onze host is ook helemaal ondersteboven van onze tijd die we hebben neergezet, dat betekent dus dat de flow in deze kamer echt goed zit! Achteraf lopen we de kamer nog na en vertelt onze host wat alle achterliggende verhaaltjes zijn van de verschillende puzzels. Voor lokale mensen kan dit denk ik erg leuk zijn. Voor ons voelde het een beetje of we naar een net wat te lange spreekbeurt aan het luisteren waren. Heb je zin om 'gewoon' even lekker te puzzelen óf ben je een groot liefhebber van zaad, dan is deze kamer echt jouw ding! ;)


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2022

Op zoek naar zaad...

Het was al even geleden, maar eindelijk hebben we nog eens een tripje op de planning.
6 kamers vandaag in een, voor mij, verre uithoek van Nederland.
Uiteraard met aangepaste verwachtingen, maar vooral met de hoop op flink wat puzzelplezier.
Onze trip
Escape room Schagen – The Chocolate Factory
Escape room Schagen – Space Lab
Escape Room Warmenhuizen – Het Marlequi-Mysterie
Escaperoom Alkmaar – The Exorcist
Escaperoom Alkmaar – The Cabin in the woods 666
Escaperoom Alkmaar – Theft at the Morgue

3de kamer van de dag: Escape Room Warmenhuizen – Het Marlequi-Mysterie

Onthaal:
Je komt aan bij tuinderij de Marlequi, gerund door Margit en Koos.
Ze hebben buiten tig van activiteiten ook een escape room.
We worden hartelijk welkom geheten door eigenaar Koos en na een korte rondleiding kwamen we bij de room uit.
Je merkt al heel snel dat dit voor deze mensen een echt passie product is. Groenteteelt is hun leven en ze zijn creatief aan de slag gegaan om hun tuinderij ruimer op te stellen als ooit de bedoeling was.
Hou dat stukje goed in gedachten als je deze kamer zou spelen.
Nadat Koos ons het verhaal van de kamer had verteld, loopt hij mee de kamer in om even aan te geven wat wel en niet de bedoeling is.
De kamer start met een filmpje, wat grappig genoeg hetzelfde verhaal is als wat we net buiten te horen hebben gekregen.

Kamer:
Inleidingen genoeg dus en eindelijk kunnen we gaan escapen.
Hoewel het thema een beetje suf aanvoelt, zijn het net dit soort kamers die je best wat puzzelplezier kunnen geven.
Wel is er 0 muziek aanwezig en dat werkt zo sfeerdodend en het is een gemiste kans zeker door de ruimte waar we ons in bevinden.
De puzzels zijn niet enorm vernieuwend en je mag ook de regel vergeten dat je alles maar 1 keer nodig hebt. Maar de puzzels zijn wel in thema en ook is er volop parallel puzzelplezier.
Nu stel je niet teveel vragen waarom we wat aan het doen zijn en waarom dat het leidt tot onze progressie. Maar we staan in ieder geval wat verder als net en ook hier weer lekker puzzelen totdat je de geheime ruimte van Cornelis ontdekt.
De kluis van Cornelis krijgen we enkel open door de nodige kennis en die hebben ze oprecht leuk verwerkt in puzzels die aansluiten op het thema.

Conclusie:
Ik vind dit een heel moeilijke kamer om te beoordelen.

Aan de positieve kant is dit een kamer met een authentiek verhaal.
De kamer is leuk opgebouwd en er zit zat puzzelplezier in, zeker voor de spelers met minder ervaring.
Het is een combi tussen 1.0 en 2.0, maar het is erg brave techniek met weinig verrassing.

Aan de andere kant is dit een kamer waar het verhaal niet echt tot de verbeelding spreekt.
Op de site lees je woorden terug als: razend spannend verhaal, unieke belevenis, enerverende reis…
Ja dat is misschien zo voor de locale inwoner die zich in het thema herkent, maar voor ne simpele Belg met wat kamers ervaring was het dat toch niet.

Ik denk dat het een feest van herkenning is als je uit de tuinderswereld komt. Maar het verhaal kon mij niet bekoren, net als de uitwerking van de kamer.
Ik miste sfeer, muziek. Het beetje techniek dat ze hadden, werkte er al 1 niet. De tv stond niet aan, waardoor ze terug de kamer in moesten komen. De inleiding is onnodig lang en het verhaal komt je op een bepaald moment echt de keel uit.
Als je die tv trouwens echt wilt behouden, want eerlijk gezegd hoor ik het verhaal liever van Koos zelf ipv het filmpje, zet hem dat buiten de kamer.
Het is echt een passie product voor deze mensen en door middel van de kamer willen ze hun bezoekers beter bekend maken met deze wereld.
Of je deze kamer moet spelen laat ik in het midden. Max 2 a 3 personen bij ervaring en rij er niet speciaal heen tenzij je iets met gewassenteelt hebt of heel erg van zaden houdt.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

dcmariekedcmariekeEscape MasterLid sinds: 2 maart 2020 (246 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2022

Een (lang) verhaal over zaad

De escaperoom is gelegen in de loods van een tuinderij. Ze bieden meer activiteiten aan waaronder een escaperoom. We worden hartelijk ontvangen en je merkt dat de host laaiend enthousiast is, en dan met name over de teelt, de tuinderij en de geschiedenis van de teelt in deze regio. (Ik heb het gevoel dat we dit verhaal van de kamer 4 keer gehoord hebben, van de host, voor en na de kamer, en dan ook nog tijdens het introfilmpje.)
Filmpjes afspelen ìn de kamer... niet mijn ding, ik wil gewoon starten.
De kamer is leuk aangekleed, maar mist wat sfeer omdat er geen muziek/geluid aanwezig is. Er zit electronica in, gemengd met cijfersloten.
De kennis van teelt en zaden hebben ze leuk verwerkt in de puzzels (met name aan het einde). Ook wel wat "standaard escaperoom puzzels". De gameflow zit goed, we hebben nauwelijks hints nodig. Maar goed ook, want het hintsysteem is gewoon de stem van de gamehost door de speakers...
Deze kamer is niet zo spannend en uniek als dat de website doet geloven vond ik het nu ook weer niet ;-) Wellicht voor locals die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en in gewassenteelt wel, wie weet. :-)
Het leuke is wel, dat deze kamer is gebouwd door mensen met passie, ik hou daar wel van. Ik zou er alleen niet langer dan een kwartier voor in de auto stappen.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gameflow
 • Langdradig verhaal

 

Christa89Christa89Junior EscaperLid sinds: 9 januari 2018 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Hele gave ervaring!

Marlequi gespeeld met 5 personen en dat is prima voor deze kamer.
Ontvangst van de host was super vriendelijk en begeleiding tijdens het spel was fantastisch.
Aankleding van de kamer hoort echt bij het spel en je blijft continue in het verhaallijn.
Puzzels zijn variërend en leuk om te doen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  56:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

richardenthijsrichardenthijsJunior EscaperLid sinds: 14 december 2019 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Klassiek room maar toch net effe anders

Misschien een beetje klassiek maar leuke speelbare room die gerund wordt door "amateurs". Dat is echter geen nadeel, in tegendeel. Deze tuindersfamilie doet dit er bij maar heeft er een eerlijke en passende room van gemaakt. Voor twee personen eigenlijk net wat te veel werk, want we zaten goed in de flow maar kwamen net een paar minuutjes tekort. De ontvangst begeleiding is niet "gelikt" en daardoor juist warm direct en persoonlijk. Aanrader!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig

 

Manon (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2022

Top!

Hele leuke tijd gehad in de escape room met een origineel thema. Wij komen zelf uit de buurt wat het nog leuker maakt.

Iedereen was constant bezig in de kamer, dat maakt het ook leuk.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Eline92Eline92Escape ApprenticeLid sinds: 31 oktober 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2022

Leuke locatie!

Leuke kamer, niet hele speciale effecten, wat ik wel miste. De puzzels waren niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Leuke locatie en een leuke en sociale eigenaar.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Geen spannend thema

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2021

Leuke kamer

Een leuke kamer met een origineel thema. De eigenaar is vol passie en dat voegt zeker veel toe. Leuke puzzels en voor beginnende spelers een goede kamer om ervaring op te doen. Ook voor ervaren spelers een lekkere puzzelkamer.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  56:05 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Logica
 • beleving

 

viefjeviefjeEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2019 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Origineel thema

Thema past bij de streek. Super gastvrije host en mooie kamer. Puzzels zijn goed in thema


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  56:05 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

debby_roukensdebby_roukensSenior EscaperLid sinds: 22 januari 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Super origineel!

Voor we een weekje op vakantie zouden gaan in het noorden van ons eigen land natuurlijk eerst even gekeken of er een leuke escape room in de regio was. We stuitten op deze en nieuwsgierig geworden door de reviews en het hoge cijfer besloten we voor dit mysterie te gaan. Met zijn vieren gingen we voor de verandering nu eens niet in de avond, maar in de ochtend op pad. En dat was het niet het enige dat anders was vergeleken met andere escape rooms.
Voor je binnenloopt heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om zonnebloemen te kopen. Daarna wandel je een kas binnen. De eigenaar van het bedrijf is ook gelijk de spelleider. Een ontzettend vriendelijke enthousiaste man die het een en ander doorneemt terwijl je een kopje koffie drinkt. De kamer zelf is echt een kamer, je wordt niet losgelaten in de kas wat we eerst dachten. We werden aangenaam verrast. Wat ontzettend origineel je bedrijf en familie zo in een escape room te verwerken. Daarbij hebben we echt wat puzzels gezien die we nog niet kenden. Geen spectaculaire, maar wel originele. Geen schrikeffecten, geen eng verhaal, eigenlijk de meest normale realistische escape room die we tot nu hebben gespeeld. Zeker voor families een aanrader. Wij hadden in ieder geval een super start van onze dag en vakantie.

Mijn 24e kamer.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heel origineel thema
 • Vriendelijke ontvangst door zeer aardige eigenaar
 • Leuke puzzels
 • Alle tijd vooraf en achteraf
 • Kopje koffie, dan voel je je gelijk thuis
 • Ruim en gratis parkeren voor de deur

 

amamEscaperLid sinds: 27 december 2017 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2021

Heel origineel,past perfect bij omgeving

Prachtig decor, thema past perfect, puzzels leuk. Gastvrijheid fantastisch


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 1.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer, origineel, gepassioneerd, uitwerking thema
 • Zou nog geluud bij mogen in thema

 

Marcel en Kelly (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Geweldige ervaring!

Super in elkaar gezet! Leuk dat het achtergrond verhaal gebaseerd is op de familie geschiedenis. Enthousiaste eigenaar die vol passie is over zijn vak!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gebaseerd op de familie- en streekgeschiedenis
 • Leuke puzzels

 

Uniek thema

Veel afwisseling qua puzzels: logica/doen/denken.
Zo is er voor ieder wat wils.

Enthousiaste host, het verhaal achter de kamer is erg leuk en maakt het bijzonder.


9

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jeroen Hamers (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2019

Toffe setting, leuk verhaal en leuke puzzels


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

jeroen_ottojeroen_ottoSenior EscaperLid sinds: 21 oktober 2016 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2019

Orginele escaperoom met een goed verhaal

Zeer leuke, in "locale" thema escape room in ouderwetse sfeer.
Een goede verhaallijn en gevarieerde opdrachten. Dit alles in een prachtig entourage. Gastheer bijzonder gemoedelijk en enthousiast.8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • thema sluit aan op het bedrijf
 • enthousiaste gastheer
 • goed en leuk
 • ontvangst met koffie en thee
 • gratis en voldoende parkeergelegenheid
 • tangram puzzel

 

ML (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 januari 2019

Het was in 1 woord geweldig.

Wij hebben als gezin (2 dochters 11 en 13 jaar en 1 zoon van 8 jaar) de escape room gedaan. De kids konden op een leuke manier meedoen. Wij hebben het zaad gevonden in 59 min... en dus ontsnapt. Zeker een aanrader...


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

vera_grapendaalvera_grapendaalJunior EscaperLid sinds: 25 oktober 2018 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2018

Fantastisch ontvangst en veel samenwerken

Met een groep van 5 vanavond op bezoek in warmenhuizen. Na een gezellig en sociaal ontvangst met een kopje koffie en thee beginnen wij aan de zoektocht naar het geheime zaad van de tuinder. De kamer zit vol met verschillende soorten puzzels en die afwisseling zorgt ervoor dat je geen enkel moment verveeld raakt. Ook een leuk element zijn de opdrachten waarbij samenwerken niet te missen is.
Kortom zeker een aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellige ontvangst
 • Veel afwisseling

 

mathijsmathijsEscape ApprenticeLid sinds: 4 november 2017 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2018

Hele leuke escape room

Hartelijke ontvangst en een unieke escape room helemaal gekoppeld aan de couleur locale.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeer hartelijke ontvangst
 • Goed uitgewerkt lokaal thema
 • Heel diverse puzzels

 

Frank van Enter (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2018

Erg leuk en origineel!

Zeer mooie en leuke escaperoom met een goed verhaal. Zeer hartelijke ontvangst en leuke en uitdagende puzzels.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goed bereikbaar en gratis parkeren

 

B. De leur (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 8 juli 2018

Super leuk en uitdagend

Leuk en aangenaam ontvangst! Heel origineel onderwerp, maar zelfs als leek over koolzaden is de room toch haalbaar. Een hele leuke ervaring gehad!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Uitdagend
 • Origineel onderwerp

 

maikel_mesmanmaikel_mesmanEscape ApprenticeLid sinds: 2 mei 2018 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 mei 2018

Verrassend, origineel, mooi verhaal, een uitdaging voor escape room fans!

Één van de mooiste escape rooms die we gedaan hebben. Opdrachten sloten tot in detail aan bij het verhaal. De escape room is prima bereikbaar en we werden zeer vriendelijk ontvangen. Een echte escape room fan moet deze escape room een keer gedaan hebben!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

agahnimagahnimJunior EscaperLid sinds: 17 mei 2017 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 april 2018

Bedrijf en escape room perfect complementair

Aan enthousiasme ontbrak het de eigenaren niet. Een warm onthaal met gratis kopje koffie en voldoende introductie. Nadien was het napraten ook aangenaam.De kamer lag volledig in lijn met het tuinbedrijf en de geschiedenis van de eigen familie. Het thema en verhaal klopte dus volledig. Geen spannend thema, geen grote verrassingen maar dus ook geen foutjes hierin.Puzzels waren er voldoende, we hebben ons vermaakt. Maar sommige puzzels vonden we zelf net iets minder geslaagd bv. door gebruik te maken van rekenwerk of het maken van een tangram. Dat zien we te vaak en wordt sneller als tijdverkwisting dan leuke puzzeltijd ervaren.Uitgezonderd 1 moment was iedereen constant bezig, en dat vinden we dus super. Goed gedaan!Wij gingen met een glimlach weg. Wat al veel kan zeggen, rekening houdend met het feit dat we jason's curse en flight 815 in dezelfde week speelden...


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles in thema
 • Enthousiasme
 • Attentie achteraf
 • Specifieke gereedschappen en decor
 • Kleine schoonheidsfoutjes
 • Tangram
 • Technische afwerking (zichtbare maglocks, ...)

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig