Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Sauna of Sin

Amstelveen , Nederland

Nu geopend

75 minuten

3 - 7

8 jaar

Lees reviews

Meer over Sauna of Sin

Na een serie aan vermissingen is Detective Mulder ingeschakeld door de familie van Pieter en Maaike de Bruin, de twee meest recentelijke slachtoffers. Tussen alle vermisten lijkt er maar een connectie te zijn. Ieder slachtoffer heeft recentelijk een brand meegemaakt. Het is een paar dagen na een brand dat men verdwijnt - nog niemand is teruggevonden.

Detective Mulder vermoed dat de slachtoffers zijn ontvoerd en worden vastgehouden in een verlaten sauna. Om in te breken tot de sauna is hij opzoek naar een team. Mensen die niet bang zijn voor een stukje spanning en gevaar. Ga op zoek naar bewijs dat Pieter en Maaike worden vastgehouden, maar PAS OP! De ontvoerder loopt nog rond in de sauna – deze persoon is levensgevaarlijk, dus probeer hem koste wat het kost te vermijden.

Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

5 likes

57 bezoekers

100% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Dorpsstraat 104
1182JH, Amstelveen
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

30 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

CasturiiCasturiiEscape EnigmaLid sinds: 04 september 2019 (265 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 januari 2023

"WAAR IS DIE LAATSTE KABEL?!"

Het werd weer eens tijd voor een enge kamer. Er zijn er helaas niet veel in Nederland en de meeste hebben we al gehad. Sauna of Sin hadden we nog niet gespeeld en beloofde beide eng te zijn en een acteur te hebben. Niet alleen dat, maar ook nog eens een speeltijd van 75 minuten. Dat klinkt al aardig, dus we zakken af naar Amstelveen.
De escape room bevindt zich in het restaurant met dezelfde naam. Je moet gewoon door de voordeur naar binnen en personeel aanspreken dat je voor de rooms komt. Het wordt al snel duidelijk dat de rooms er bij gedaan zijn. We krijgen van het personeel niet bepaald een enthousiaste indruk.
Als het tijd is worden we opgehaald door onze host om achterin het restaurant de regels en het plot van de kamer te krijgen via een video. Je gaat een verlaten sauna in omdat daar een paar mensen vermoedelijk worden vastgehouden door een ontvoerder. Wie wij zijn of voorstellen is niet erg duidelijk. Het personeel weet het eerlijk gezegd ook niet. Belangrijk is wel dat je nooit gezien mag worden door de ontvoerder anders ben je uit het spel. Onze opdracht is in ieder geval duidelijk!
Gelijk één groot verbeterpunt: er zijn geen kluisjes. We krijgen een bak zonder deksel waar al onze spullen in kunnen die in deze ruimte blijven liggen. Iedereen kan deze ruimte in maar "hier komt meestal niemand". Het is geen geruststellende gedachte.

De kamer is best sfeervol. We beginnen met een leuke introductiepuzzel en daarna heerst er een ongemakkelijke en grimmige sfeer. Het idee dat we niet alleen zijn werkt al angstaanjagend. Het geluid is grimmig en de kamer is heel donker. Eigenlijk té donker. Je ziet regulier geen hand voor ogen en moet veel op de tast doen.
Je vraagt je misschien af waarom het thema sauna is. Eerlijk gezegd is dat omdat het restaurant nog een saunaruimte had waar ze maar een room van hebben gemaakt. Naast één stukje merk je er eerlijk gezegd niks van. Er is qua decor of afwerking maar weinig gedaan en het is vooral wat er al stond. Eerlijk gezegd denk ik dat het zo donker is om dat te verhullen. Dit kan werken, maar voelt nu nogal lui.
De kamer is ook erg vies en ligt vol met afval. Denk aan lege blikjes, kratten, plastic tassen vol oud papier, en allerlei andere troep. Het is natuurlijk allemaal spul dat veel lawaai maakt als je het aanraakt, wat je met een moordenaar er bij liever niet hebt. Wederom, een vuil aesthetic kan werken, maar dit voelt al helemaal lui. Het is letterlijk een extreem donkere, vieze kamer vol met afval. Het voelt goedkoop en onhygienisch.

Het verloop kent niet veel verrassingen. Puzzels bestaan 90% van de tijd uit zoeken wat nogal wat tijd kost, vooral als je je bedenkt dat de hele kamer ontzettend donker is en vol met allemaal zooi ligt. Zoekplekken voelen niet logisch en missen feedback. De overige 10% van de puzzels houdt in dat je wat je gevonden hebt op de juiste plaats neer moet leggen en dan is de puzzel meestal al af. Daarna mag je nog meer dingen gaan zoeken in het donker tussen de zooi. We hebben verder een porto mee voor hints, maar die zijn compleet buiten character. Daarnaast krijgen we soms hints voor dingen die we al gedaan hebben.
We verwachten vanwege alle zooi die zo veel lawaai maakt dat er interactie zal zijn met de acteur. Ook omdat we 'af' kunnen gaan verwachten we tegenspel. We bedenken al snel allerlei tactieken en verstopplekken, en nemen spullen mee die we kunnen gooien om geluid te maken, maar dit is allemaal niet nodig. Het acteerelement valt extreem tegen en de enkele keer dat we de acteur zien komt het nogal klunzig over.
Na de kamer is napraten niet echt een ding. Het is kort de vraag of we het leuk vonden en door met de orde van de dag. Ondanks dat we in het restaurant nog een tijdje blijven zitten om zelf na te praten moeten we het personeel echt gaan opzoeken om om een drankje te vragen.

Er zit veel potentie in de kamer en we hebben ons een uurtje stom vermaakt. Desondanks heeft de kamer flink wat verbeterpunten. De sfeer is goed, het is lekker eng, en het saunathema is grappig bedacht en uniek, maar komt in de kamer totaal niet terug. Er mist interactie met de acteur en daarnaast bestaat het spel vooral uit vergezocht zoekwerk in een te donkere kamer vol met allerlei onnodig afval. Gezien al die punten vraag ik me af hoe deze kamer 139 euro kost. Voor wat je krijgt is die prijs echt te hoog.
Wil je een enge kamer doen en ben je in de buurt? Dan is het misschien de moeite waard, maar kom met lagere verwachtingen.


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  60:16 min


 • Grimmige sfeertje
 • Saunathema is cute
 • Spanning
 • Acteerelement valt tegen
 • Vol met letterlijk afval
 • Heel donker
 • Personeel mist passie
 • Duur voor wat je krijgt
 • Veel onduidelijk zoekwerk
 • Geen kluisjes

  MariekeTheekopje

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (209 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2022

Lekker zweten in de sauna

Deze kamer heeft ons vooraf al zoveel pret opgeleverd. Graag neem ik jullie mee in deze voorpret voordat ik begin met de daadwerkelijke review. Dus als je hier géén zin in hebt, skip dan door naar alinea 3.

Alleen het thema; ‘sauna', was al reden voor hilariteit in onze groep. Zouden we in een badjasje de escaperoom moeten doen? Wat voor taferelen zou dat opleveren 😂. Vervolgens lazen we dat er in deze sauna een moordenaar rond zou lopen. Zie je het voor je dat je achternagezeten wordt door een naakte man met een houten saunalepel in zijn hand? Wij wél! Door al het grappen en grollen, hadden we niet in de gaten dat het totaal het tegenovergestelde zou zijn als wat wij ervan verwachten.

We waren met de ‘Verblauwkes' (3 personen) in Amstelveen bij Du Monde escape rooms, waar we al een kamer hadden gespeeld. We kregen een introductie en dit keer van de gamehost van de vorige kamer. Een super aardige en vriendelijke jongen. Echter al snel verging het lachen ons. Dit was serieuze business.

De opdracht leek simpel; ‘Vind bewijsmateriaal van een ontvoering…'. Het is altijd prettig als je een duidelijke opdracht meekrijgt en weet wat je te doen staat. Echter was dit niet de volledige opdracht en kwam er nog wat achteraan: ‘…maar pas op voor de moordenaar die nog steeds rondloopt'. Dit was voor ons de eerste keer dat we zo'n soort escape room speelden; een spel waarbij je opgejaagd wordt door een acteur. Super vet om dit een keer te ervaren.

Het eerste gedeelte speelt zich vrijwel helemaal in het pikkendonker af. Af en toe een klein lichtje, maar eigenlijk moet je alles doen ‘op de tast'. Dit is op zich super leuk en spannend, want hierdoor wordt je uit je comfortzone gehaald. Echter had ik persoonlijk ook wat beter het decor willen zien, want daar kan ik eigenlijk nauwelijks iets over zeggen, terwijl ik daar graag in reviews over oreer.

De puzzels zijn betrekkelijk lineair en vrij eenvoudig, maar wel wat moeilijker uit te voeren door de handicap; ‘het duister'. Wat deze kamer vooral leuk maakt zijn de stukken als je op de vlucht moet voor de moordenaar. Je weet dat het een spelletje is, maar als je de hem voorbij hoort komen, breekt het zweet je toch even uit 😁….

Qua sfeer en geluid is het een spannende kamer, die super leuk is als een eerste ervaring met het ‘achtervolgd worden' in een escape room. We zijn netjes binnen de tijd ontsnapt en ik kan oprecht zeggen dat we allemaal hyped en vol adrenaline uit de kamer zijn gekomen.

Al bij al; Prima kamer die het vooral moet hebben van de spanning rondom de moordenaar die er rondloopt.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 3 á 4 personen i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte;
- Speel deze kamer vooral als je weinig tot géén ervaring hebt met ‘acteurs in kamers' óf ‘achtervolging in kamers'; dan denk ik dat je ‘m echt super leuk vind.
- Zorg voor een stel kattenogen in je groep 😜
- Als je meerdere kamers op deze locatie speelt, maakt de volgorde waarin je ze speelt niet veel uit.

We hebben een toptijd gehad bij Du Monde escape rooms. Ook bij deze kamer hebben we het erg naar ons zin gehad. Bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze toffe escaperoom!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Origineel

  Juliiansjephanie

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2021 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2023

Cling, Cling, CLINNNGGGG!??!?!

Vandaag onderweg naar de eerste ‘'horror'' kamer van de dag samen met het team ‘'De Schuddebuikjes'' een team dat bestaat uit 4 personen. Ook deze kamer staat al lang op mijn wish-list dus vandaag is eindelijk de dag!

De locatie van de escape room is bij een restaurant, deze beide ondernemingen zijn ook van dezelfde eigenaar/eigenaren. Dit is zeer prettig want vrij waren erg oprijd en hebben dus nog lekker een hapje gegeten en gedronken, het was ook nog is ontzettend lekker.

Toen de tijd eenmaal was aangebroken konden we gaan beginnen en kregen we onze intro, het begin van de kamer is erg spannend misschien wel een van de spannendste van de horror kamers die ik heb gespeeld in Nederland. Dit vond ik top, er word een ontzettend akelige sfeer neergezet wat top bij de kamer past, super!

De afwerking van de kamer is over het algemeen minder, ik heb mij hier tijdens het spelen niet aan geïrriteerd omdat het een horror gedreven kamer is. Maar toch vind ik dit als speler altijd jammer, dus bij het spelen van de kamer probeer daar doorheen te kijken.

De puzzels zijn prima, nogmaals het is een horror kamer dus de tijd en concentratie om een erg ingewikkelde puzzel op te lossen is er meestal niet. Maar je doel is duidelijk en zo weet je dus ook wanneer je progressie aan het maken bent.

Al met al,
Hou je van een goede horror kamer en van een lekker hapje, ga naar naar ‘'Du Monde'' en speel Sauna of Sin pak meteen Maffia Bar mee want deze kamer is ook ontzettend tof.

Mensen van Du Monde ontzettend bedankt voor de gezellig tijd en wie weet tot ooit.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: De Schuddebuikjes

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

  Drs-jlc

Marjolijn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2021

Super leuke ervaring!

Het is één van de leukste escape rooms die we gedaan hebben! Lekker spannend, maar vooral ook heel leuk.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  RatEater

Mable (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 augustus 2021

Super spannend!

Echt een leuke escaperoom! Goed uitgewerkt en leuk bedacht! Heel spannend en zelf een beetje eng! Goed balans tussen nadenken en doen! Erg leuke ervaring!! Absoluut een aanrader! We gaan snel terug voor de andere kamers.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend/eng
 • Goed balans tussen denken en doen
 • Goede special effects

  RatEater

Ryan (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Spannend

Het begon al spannend met dat het vrij donker was en met dat een moordenaar zou rondlopen. Deze kamer heeft ons goed laten zweten en vermaakt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Enge sfeer

  RatEater

Laura (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2021

Spannende escaperoom!

Wij gingen met zijn vieren de escaperoom doen. Het concept was super en het decor heel mooi! Ook erg leuk omdat deze escaperoom wat langer duurt dan de gemiddelde. Echt een aanrader om hier heen te gaan!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Mooi decor
 • Goede spellen

  RatEater

JuliianJuliianJunior EscaperLid sinds: 13 november 2022 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 maart 2024

Spannende kamer met veel rotzooi

Leuke en spannende kamer!

Veel donker en rotzooi en dat vind ik wel grappig.

De acteur gaf wat spanning, al zochten niet echt de grens op.

De puzzels hadden wat herhaling, maar dat was niet storend.

Helaas was de host druk met een andere kamer en stonden we eerst een paar minuten buiten toen we klaar waren.

De foto's waren helaas niet so goed gelukt (onscherp, ongelukkig moment).


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Spannend
 • Mislukte groepsfoto

 

DewiDewiEscape ExpertLid sinds: 05 augustus 2022 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2023

'IK HOOR IETS, HIJ KOMT'

#39

Samen met een een groep onbekende (lang leven escapetalk!) ging ik 2 kamers spelen op locatie.
- Sauna of sin
- Maffia bar

De escaperooms bevinden zich aan de achterkant van een restaurant. Niet veelbelovend, zoals de echte escapers zullen begrijpen.
Achterin het restaurant kregen wij een filmpje te zien (krijg ik altijd een beetje jeuk van), en eigenlijk was dat niet veel soeps.
Iets met vermiste mensen, brand en een levensgevaarlijke ontvoerder. Aan ons wel een duidelijke taak: zoek de portemonnees van de twee meest recentelijke slachtoffers.

De start was top, we moeten onszelf het complex in krijgen en eenmaal binnen was het donker. Geen grimmig onheilspellende duisternis. Maar alsof je midden in de nacht in de tast naar het toilet moet.

Uiteindelijk kwamen wij in een verlichte kamer waar we wat konden ademen (lees: zien).
Maar steeds moesten we de donkere gang op, wetende dat er een acteur ieder moment kan verschijnen en zoals we weten; de angst voor het onbekende is groter dan de angst zelf.
De meerderheid van ons team was te angstig en durfde geen stap te verroeren.
Wat overigens ook nauwelijks ging, overal op de grond lag rotzooi en bij iedere stap kwam er een enorm kabaal.
Geen prettig idee wanneer je weet dat er een gevaarlijke ontvoerder ieder moment kan opduiken.

Aan de ene kant was de rotzooi prettig, want zo hoorde je de acteur aankomen. Maar vooral was het vervelend en toonde erg vies.
Ook lagen er bijvoorbeeld kratjes waar houtsplinters vanaf kwamen.
Ik denk dat het ook op een andere manier oud/vervallen gemaakt kan worden.
Verder kan ik weinig over het decor vertellen, want dat was nauwelijks te zien.

De puzzels zelf hoef je niet veel van te verwachten. Vooral veel zoekwerk (hele opgave in het donker) wat een hoop tijd kost.
De puzzels zijn lineair en soms moet je letterlijk wachten tot de rest klaar is en naar je toe komt (:

Ook het thema van de sauna was voor mij niet duidelijk. Het had logischer geweest om hier een andere ruimte van te maken. want het thema kwam niet terug in het verhaal.

Ondanks veel negatieve punten was ik toch ook positief.
Allereerst de ruimte, ik vond het verassend hoe groot de speelruimte is, vooral omdat het restaurant het hoofddeel is en de escaperoom er 'gewoon bij gemaakt is'.
Ook de spanning ga ik goed op, het donkere, niet weten wat je kan verwachten, de zenuwen.
De acteur was een goede toevoeging en zorgde voor extra spanning én 'tijdsvulling'.

Conclusie:
Leuke kamer, wel wat vernieuwing/verbetering nodig om tot een hoger level te komen.
Maar haal de duisternis weg en je hebt een matige kamer, deze kamer moet het dus wel echt hebben van het donker en de acteur.
Niet geschikt voor grote angsthazen!!


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Enge sfeer
 • Acteur
 • Weinig/simpele puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebrek aan verhaal

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2023

Spannende kamer met veel potentir

Vandaag hebben we 2 kamers gespeeld op deze locatie. De sauna of sins is de meest spannende van allemaal.
De sfeer wordt goed neergezet en je bent voornamelijk in het donker aan het spelen. De acteur is een absolute meerwaarde en ze weten de spanning goed op te bouwen.

Deze kamer is leuk om te spelen, maar heeft absoluut potentie om een 10 te worden. De puzzels zijn vooral veel "zoek" puzzels en het verhaal is niet helemaal duidelijk. Het einde is duidelijk, maar dit zou nog veel spectaculairder kunnen om dit een topkamer te maken. Zeker een aanrader om te spelen.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  68:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2023

Spannend!

Meestal spelen wij enge kamers niet in deze combinatie van mensen omdat wij allemaal niet de grootste helden zijn. Deze keer had ik de kamers geboekt en omdat ik nog weinig over de kamer wist had ik niet verwacht dat hij echt eng zou zijn. Gelukkig wisten mijn teamgenoten dat op voorhand niet anders waren ze nooit mee gegaan. Wij hebben uiteindelijk heel erg genoten van de kamer. Wat past het thema goed en wat wordt de sfeer leuk neergezet. Er zitten ook een aantal puzzels in die vermakelijk zijn! Ik heb wel een paar kleine verbeterpuntje wat de kamer wat mij betreft echt nog beter zou maken. Een aantal puzzels zijn wel heel erg soortgelijk en de introductie zou ik iets meer in thema doen zodat je beter de kamer in komt. Wel echt genoten dus zeker een aanrader, al helemaal voor deze prijs!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend
 • diversiteit

 

MreischMreischJunior EscaperLid sinds: 29 maart 2023 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 april 2023

Verrassende kamer

Vriendelijk personeel
Leuke spanning
Verrassende kamer
Veel zoeken, minder puzzels


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Goede service
 • Spannend
 • Prijs

 

ThijsJVO98ThijsJVO98EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2023

Super leuk!

Spannend!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal

 

jadelouisajadelouisaEscaperLid sinds: 26 november 2022 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2023

Een aparte sauna

Toen we aankwamen, merkte we al meteen dat er niet echt bepaald passie voor de escaperooms is bij het personeel. Het zit in een restaurant, en je moet basically aangeven dat je voor een escape room komt.
De intro was simpel, maar het doel ook in dit geval. Je wist in ieder geval wel wat je kwam doen :)

Ikzelf vond dat de kamer wel te donker was. In meerdere ruimtes kon je bijna niks, of gewoon oprecht niks zien. Er lag van alles op de grond wat herrie kon maken, zoals blikjes, en andere troep, en omdat je de acteur moest ontwijken, moest je dus goed uitkijken dat je niet te veel herrie maakte ;) de kamer heeft een spannende sfeer, maar het “sauna” thema komt helaas niet echt terug in de kamer. Het concept is onwijs leuk, maar de uitwerking iets minder.

Overal is het wel een oké kamer, en het heeft ook een lekker spannend sfeertje.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Spannend
 • Prijs
 • Niet veel interactie met acteur
 • Decor

 

Amber Linde (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2022

Spannend

Het was super een spannende ervaring, waarbij je je best moet doen om je angst niet van je rationeel brein te laten winnen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Beau (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2022

Geweldig!

In 1 woord geweldig. Veel escaperooms gespeeld maar vind dit oprecht een van de leukste. Super spannend, alles klopt!! Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  74:13 min

 

FloorvvxFloorvvxEscaperLid sinds: 27 mei 2022 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 december 2022

Tof!

De entree van de locatie is wat verwarrend; je komt namelijk binnen in een restaurant. Vaak zie je dat een kamer die niet de core buisness is meestal tegenvalt. Echter was dat hier zeker niet zo. Laat je dus niet afschrikken door de entree!

De intro van de kamer heeft wat verbeterpuntjes, maar is wel direct duidelijk. Het verbeterpuntje zit hem in de sfeer beleving, wat denk ik komt door de plek en omgeving waarin het filmpje afgespeeld wordt. Het filmpje en de uitleg zelf zijn duidelijk en leuk vormgegeven.

Met een enigsins beperkte verwachting, vanwege de entree en het feit dat de kamer vrij onbekend is en we er nog niet over hadden gehoord, gingen we de kamer in. Het begon gelijk met een originele puzzel, wat zorgde voor hoop en enthousiasme voor de rest van kamer.
Binnen in de kamer is het vrij donker, op de ene plek erger dan de andere. Er is een ruimte, waar het standaard licht is. Dat blijft zo, je kunt daar altijd naar terug. Wat voor een angsthaasje zoals ik, erg fijn is.

De kamer is niet horror-ish, hij is wel spannend. Leuk spannend! De puzzels zijn erg origineel, met leuke elementen!

De ervaring is ongelooflijk gaaf, het is de kosten en reis er naartoe waard.
Het deed mijn groep denken aan Stay in the Dark van darkpark, maar dan veel kleinschaliger.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Puzzels
 • Beleving
 • Vreemd verhaal, wel origineel

 

IrivinoIrivinoEscape ApprenticeLid sinds: 28 maart 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2022

Eng en donker

Begonnen met een groep van 5 personen. Al gauw hielden 3 het niet meer uit van de spanning en met z'n tweeën verder gegaan. Puzzels waren niet echt moeilijk maar het ontvoerder element zorgde ervoor dat je altijd op je hoede was en toch voorzichtig te werk ging. De vele geluiden die er te horen waren maakte de sfeer compleet. All in all een leuke eerste horror Escape room ervaring voor mij.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logic
 • Ambiance
 • De ontvoerder!!!
 • Goede hulp als we vast zaten.
 • Magere ontvangst en intro
 • Gesloten deuren open laten staan.
 • Control room hoorbaar.
 • Objecten waren soms te goed verstopt

 

melanieluttgemelanieluttgeEscape ExpertLid sinds: 04 oktober 2020 (116 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2023

thriller in de sauna

Een leuke kamer voor als je niet zo veel ervaring hebt met horrorkamers. De spanning is zeker aanwezig, maar bleef wat mij betreft binnen de grenzen. Je ziet echter heel weinig tot niets op sommige momenten. Daar moet je wel tegen kunnen. Grappig hoe ze een thema rondom de nog in het gebouw aanwezige sauna hebben gemaakt. Wij vonden het wel jammer dat een van de puzzels defect was. Hierdoor moesten we via de portofoon met het barmeisje communiceren en dit was volledig uit thema.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Jongens, even rustig!

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Origineel

 

FennFennJunior EscaperLid sinds: 27 maart 2022 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Spannend door donkere karakter van de kamer.

Naar aanleiding van de reviews gekozen om deze kamer te spelen. Bij aanvang was enigszins onduidelijk waar we precies moesten zijn voor de kamer. Ook de ontvangst was niet heel vriendelijk. Eenmaal binnen, zijn we een tijdje bezig geweest met het ontrafelen van de eerste puzzel waarna we in de daadwerkelijke sfeer terecht kwamen. Er waren weinig puzzels in vergelijking met wat we bij andere escapes hebben ervaren. Met name doordat het erg donker was en je alles op de tast moest doen, zat er een spannend karakter aan de kamer. Al met al, voor ons niet een kamer die we aan meer ervaren escapers zullen aanraden. Voor de minder ervaren escapers, zal dit een leuke kamer kunnen zijn om mee te starten.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel concept
 • Te donker
 • Weinig puzzels

 

Hippe Amstelveen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2021

Super

Geweldige ervaring! Gelachen, spannend, breinbrekers, super!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Spannend!

Vandaag met collega's deze escaperoom gespeeld. Een hele leuke ervaring. Mooie kamer en spannend!!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Misschien iets te donker

 

blond007blond007EscaperLid sinds: 20 augustus 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 november 2021

Hele leuke ervaring met voldoende spanning!

Wij hebben deze kamer in het kader van team building gespeeld en het was absoluut een leuke ervaring. Voldoende spanning, mooie aankleding, origineel en uitstekende service!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Great host
 • Exciting
 • Original

 

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2022

Verstijft van angst

Het begin van deze Escape begint met een kort intro filmpje en dat filmpje heeft mij zoveel angst aangejaagd dat ik in de Escape verstijfde van angst. Nog nooit zoiets meegemaakt. In het filmpje wordt namelijl gezegt dat als je door de acteur wordt gepakt dat je er dan uit ligt! (Dit gebeurd niet maar wordt allen gezegt zodat ze mensen bang maken) Dit vind ik erg jammer, aangezien ik aan had gegeven dat ik het ontzettend spannend vondt!

De Escape is erg vies en dat is erg goed uitgevoerd!

Ik was ontzettend blij dat de acteur in ons geval maar 1 keer langs kwam, meer had ik niet getrokken.

De puzzels waren er eigenlijk vrij weinig, maar dit vond ik niet erg. Ik was zo bang!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Spannend
 • Wordt expres bang gemaakt

 

Duco (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2021

Super spannende escape room met goed verhaal!

Door het donker, de enge geluiden en het gevaar van de moordenaar was het niet alleen zweten omdat het in een sauna was…


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • De spanning
 • Het decor

 

Pien (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Super leuk!!

Echt een hele leuke en vooral spannende escape room


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig