Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 41
 • Reviews geplaatst: 19
 • Ontsnappingspercentage: 78.9%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 22-09-2019


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

WAUW

We hadden veel verwachtingen van deze kamer, maar die zijn nog overstegen. De puzzels zijn meer behendigheid en samenwerken, in de plaats van hard nadenken. Dat verschilt van andere escape rooms. Je zit in een flow en hebt het gevoel dat je alles kan. Elke kamer is weer een mindblown. Je bent ook compleet gedesoriënteerd en het lijkt alsof je in een heel nieuwe wereld bent. We waren er na 47 minuten uit zonder tips en waren héél enthousiast over deze escape room. Ik zou 'm gewoon nog eens opnieuw doen, omdat hij zo vet is.

 • Behendigheid
 • Samenwerken
 • Puzzels
 • Mindblown

Leuke escape room

Leuk ontvangst met enthousiaste gamemasters. Het begin is vrij zwak, maar het wordt beter naarmate het spel vordert. Als je van rekenen houdt, is dit zeker een kamer voor jou. Leuke puzzels met een goede rode draad.

 • Puzzels
 • Verhaal
 • Zwak begin

Andere ervaring in een huis.

Het ontvangst is normaal leuker, maar aangezien wij ruim op tijd waren, hebben wij wel een normale ontvangst gehad. Misschien stom voor de gehele ervaring. Het is leuk dat deze escape room in huis plaatsvindt. Dit biedt veel mogelijkheden, maar deze konden nog beter benut worden. Het is natuurlijk 'gewoon' een oud huis, dus het is op zich leuk gedecoreerd voor dit thema. In sommige ruimtes moet je bijna niets doen, wat wel jammer is. Dan kan men beter het spel langer maken, vind ik. De puzzel waren op zich leuk; alleen één puzzel duurde naar onze mening te lang en zou beter ingekort worden. We sukkelde er een beetje mee, maar het was voor de gamemaster blijkbaar normaal dat je daar 15-20 min. over doet. Dat vonden wij jammer. Ook de eindpuzzel is leuk; alleen heb je niet het 'we escaped' gevoel. Volgens de gamemaster waren we er ook "op tijd" uit, maar wij zaten drie minuten over tijd. We hebben het dus niet gehaald.

 • Huis
 • Decoratie
 • Puzzels
 • Einde

Geweldig avontuur

We werden goed ontvangen. Eens in de kamer zaten we volledig in het verhaal. Je gaat eigenlijk op avontuur en je hebt een missie. De kamers zijn qua inkleding echt overdonderend, zo goed! Ook de puzzels, die volledig elektronisch zijn, waren goed gevonden. Deze kamer staat zeker in mijn top vijf, zowel qua inkleding als qua puzzels. Prachtig ontworpen met super leuke elementen.

 • Inkleding
 • Volledig elektronisch

Nummer 1!

Na 26 escape rooms gespeeld te hebben, staat deze escape room op nummer 1. En dat zal niet snel veranderen. Het ontvangst was aangenaam en we werden direct meegesleept in het verhaal. Ook in de escape room zelf ben je heel hard bezig met het verhaal, los van de puzzels. Dit zorgt natuurlijk voor een topervaring! De inkleding van de kamer was geweldig, net zoals de puzzels, die slotjesvrij waren! De puzzels waren niet super gemakkelijk, en om dan het antwoord zelf te vinden, is leuk! DIT WAS EEN BELEVING die wij nooit meer zullen vergeten en aan iedereen zullen aanraden!

Leuke ervaring!

De verwachtingen voor dit thema lagen hoog, maar deze werden zeker ingelost. Je wordt in de kamer gezet, waar je meteen het spelbord ziet van Jumanji. Dit vond ik indrukwekkend en is de rode draad van deze escape room. Op het einde moeten je 'spelen'. De puzzels waren niet standaard. Er zit veel variatie in, waardoor het interessant blijft. Er zitten zowel mechanische en niet-mechanische elementen in deze kamer. De kamer is degelijk en in thema ingericht. Alle elementen passen hierin. De manier van hints geven past helemaal in het thema van deze escape room. We waren echter net buiten tijd, omdat het mechanisme onze combinatie niet fatsoenlijk aanvoelde, wat natuurlijk jammer is.

Origineel begin

Vanaf het begin zit je volledig in het verhaal. Breek in in de villa en steel de grote diamant. Het begin is zéér origineel. De puzzels zijn op 1 of 2 slotjes na volledig elektronisch gestuurd en vereisen heel wat hersenbrekende logica. Bovendien passen alle puzzels perfect bij het thema van de kamer. De inkleding is simpel, maar dit past bij het thema. We zijn op de laatste minuut ontsnapt, wat het natuurlijk nog leuker en spannend maakte!

AF

Het thema van deze kamer sprak ons niet direct aan. We hadden verwacht dat we technisch sterk moesten zijn, wat wij niet zijn. De kamer is simpel maar goed ingekleed in het thema. De kamer is bijna volledig automatisch, wat altijd een dikke plus is. De puzzels zijn innoverend en goed bedacht! Een zéér leuke ervaring dus. We hebben deze kamer uitgespeeld zonder tips, wat de ervaring nog leuker maakt! Achteraf hebben we met de gamemaster nog een half uur nagepraat. Dit maakte de escape room AF.

Vernieuwende kamer

De escape room is in vergelijking vrij klein. Maar daarvoor moet die niet onderdoen. De puzzels zijn origineel, doordacht en volledig automatisch. Er zit één rode draad in deze escape room, dus je bent met zijn allen samenwerken om het doel te bereiken. Er is een mogelijkheid tot opsplitsing. Dat hebben wij gedaan, waardoor je sommigen elementen van de kamers wel niet meemaakt. Plezier van begin tot einde. De inkleding was zeer goed gedaan.

Leuk thema, jammer van de technische defecten.

Het thema van deze kamer heeft ons naar hier gebracht. Aangezien wij alle films meerdere keren hebben gezien, keken wij hier heel hard naar uit. De eerste ervaring in de kamer is geweldig. Hier is de beleving optimaal. De puzzels zijn leuk, maar de technische uitvoering ervan was niet goed. We deden deze kamer dan ook twee weken na opening, maar ook dan zou alles op punt moeten staan. De gamemaster is een aantal keer binnen moeten komen, omdat er zaken gewoon niet werktte. Het thema en de variatie aan puzzels maakt dit wel goed, dus ik zou 'm nog steeds aanraden en hopelijk doen ze iets aan de technische defecten.

 • Thema: inkleding
 • Puzzels
 • Technische defecten

Leuke kamer

De kamer is goed ingericht, alsof je je bevindt in de tweede wereldoorlog. De puzzels waren niet moeilijk, maar dat stoorde niet. Je hebt een missie in deze kamer en de missie volbrengen geeft een leuk gevoel! De kamer is niet speciaal, maar wel aan te raden voor beginnende escapers.

 • Inkleding
 • Puzzels

Spannende ervaring!

Het ontvangst is ongezien en leuk. Dit trekken zij door naar de intro. Ik voelde mij niet in de film van Kingsman. Super leuke ervaring. Voordat je binnenstapt in de kamer krijg je een leuk filmpje te zien, die je helemaal meeneemt in het verhaal. De bunker is enorm goed ingekleed. Alles lijkt echt! Op dit vlak krijgen ze echt een 10/10. Wat wij minder vonden was het technische in deze kamer. Wij zijn hier niet zo goed in en dat maakte het spannend. We hadden nog maar 10 seconden over! Dit was echt een super ervaring die ik iedereen zou aanraden!

 • Ontvangst
 • Intro
 • Levensechte inkleding en ervaring
 • Technische puzzels

Ambetant en niet speciaal

Voordat we aan de escape room begonnen, wisten we niet dat we een uur buiten moesten wandelen. We hadden ons hier niet op gekleed en het regende pijpenstelen. We vonden de zoektocht totaal niet leuk, en waren vrij gefrustreerd. Doe deze escape room zeker niet bij slecht weer of in de donker. De gamemaster gaf zelf toe dat sommigen dingen niet goed te zien zijn in het donker. Eindelijk in de bar, moet je je op een speciale manier voorstellen, wat wel leuk is. De escape room was voor ons heel simpel en waren er dus vrij snel uit. We vonden het op zich niet erg dat de gamemaster in de kamer blijft, al geeft hij wel een beetje te veel 'tips' met zijn gezichtsuitdrukking. De kamer was niet speciaal ingekleed, gewoon normaal.

 • Ontvangst
 • Zoektocht
 • Makkelijke puzzels

Je wordt helemaal in het verhaal meegenomen!

Het begint een beetje creepy. Je moet goed je brein gebruiken om de raadsels op te lossen. Ook de rest is super goed ingericht. Er is veel mechanisch, wat altijd wel leuk is. De puzzels zijn uitdagend, maar niet te moeilijk. Het einde vonden wij minder spectaculair dan verwacht.

Levensechte ervaring!

Het ontvangst was leuk, samen met de intro van de kamer. Het leek zo levensecht, waardoor je een beetje angst voelt. Het was veelbelovend, waardoor de rest van de kamer gewoon oké was. Eén van de eerste puzzels dachten we door te hebben, uiteindelijk hebben we van alles geprobeerd, maar we weten nog steeds niet wat we nu wel of niet juist gedaan hebben. Er zijn weinig sloten in de kamer aanwezig, wat op zich wel leuk is. Enkel jammer als sommigen mechanische zaken niet werken, waardoor wij een 'tip' kregen die wij al lang door hadden, maar het gewoon niet werkte. Dit frustreerde ons een beetje. In deze kamer heb je wel wat technische ervaring nodig, waar wij niet zo goed in waren. Dit was voor ons een minpunt. Het einde is wel leuk en vernieuwend.

Oké

Vriendelijke ontvangst, we konden direct beginnen. Intro wordt leuk verteld en het begin in zeker een pluspunt. Voor de rest zaten we in het begin heel lang vast. In één kamer heb je misschien 6 slotjes die je moet oplossen, waardoor wij al een beetje ontmoedigd waren. Er zat één vernieuwend element in, maar voor de rest was kamer best saai. Inkleding is ook niet speciaal.

 • Ontvangst
 • Intro
 • Puzzels

Verwarrend

De kamer is heel chaotisch. Alle elementen passen wel in thema samen met de opdrachten en puzzels. Geen 'wauw' effect, ineens waren we er uit.

 • Inkleding
 • Chaotisch

Leuke ervaring!

We werden enthousiast ontvangen. Vervolgens wordt het verhaal en onze missie verteld. De kamer had een duidelijk doel en was heel duidelijk. De manier van tips geven is zéér origineel en het einde is spectaculair. Er zaten innovatieve puzzels in. De inkleding was simpel, maar dat is dit geval niet negatief. Kort: een leuke ervaring! Achteraf mochten we mee kijken naar de volgende groep. Dat wilden wij altijd al eens doen!

 • Puzzels
 • Spectaculair einde
 • Enthousiaste ontvangt

Sfeer is oké, puzzels zijn slecht

De sfeer was oké. Je krijgt een jumpsuit aan van de gevangenis en er wordt een foto van genomen. Eens je opgesloten wordt, heb je een gewone gevangeniskamer. Veel decoratie kan je hier niet aan geven. De puzzels waren enorm slecht. Je werkt van slot tot slot. Raadsel, slotje open, raadsel, slotje open, raadsel, slotje open enzovoort. Deze escape room zou ik zelf ook in elkaar kunnen steken. GEEN AANRADER.