Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mezen

Escaper

Offline

Omschrijving

escaping Family MezenLid sinds

08-08-2021

Statistieken

Escaperooms

23 reviews

28 kamers gespeeld

87% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


23 reviews

Grimm's

Breaking Out
Geplaatst op: 14 april 2024

Een Magisch Sprookjeskamer

Soms vallen er wel eens termen als eerste, tweede of derde generatie escapeRoom.
Wel de Grimm's is een mix van de drie generaties.

Je vindt hier nog zeker de klassieke hangslotjes, ( en daar is niets mis mee , net in tegendeel,) maar ook al meer complexe tot genialere puzzels, met serieus wat elektronica , maar ook enkele zuivere mechanische puzzels. Deze kamer heeft veel geheimen en verrassingen en dat moet je best zelf gaan ontdekken.
Er is een helder en duidelijk verhaallijn , dat mooi in evenwicht staat met de puzzels, maar dat gaande weg niet verder uitdiept. Dat is ook niet nodig, want dat geeft je net meer tijd om te genieten van de mooie tafereeltjes en kamers. Vergeet dus zeker niet af en toe jezelf op pauze te zetten , even rond te kijken en te genieten van de mooie afgewerkte kamers.
Wie niet van puzzels houdt of niet goed kan communiceren of samenwerken , blijft beter thuis, want enkel door goede teamwerking kan je sommige puzzels oplossen.

2 uur puzzelen, zoeken , speuren, lachen en plezier maken, dat is waarvoor wij naar Nijlen kwamen en dat hebben we gekregen. Tof dat de makers zo veel passie hebben voor escapeRooms en ons deze ervaring willen aanbieden. Kamer is aanrader voor iets ervaren spelers , maar ik weet zeker dat ook beginners hier, dank zij de goede begeleiding het risico lopen om geïnfecteerd te worden met het EscapeRoom virus.

PS : Vergeet zeker niet om de prinses te kussen, want dat heeft ze graag.

Op het einde krijg je de mogelijkheid om een blik te werpen achter de schermen en kan je zo eenvoudig ontdekken hoe de magie van de kamer werkt. Op het moment zelf waren wij heel enthousiast, nieuwsgierig en leergierig om dat te mogen ontdekken, maar nu achteraf heeft dat wel een klein beetje de magie en de verwondering van de kamer doorprikt voor ons.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  109:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

De Ramkraak

ROX Escape Experience
Geplaatst op: 04 februari 2024

Prima kamer en pittige puzzels.

Alleen was het voor ons niet altijd duidelijk wat de opdracht was en om dan plots straftijd te krijgen , geeft dat op dat moment wel even een minder gevoel. Ook al bleek later dat dat deel is van het verhaal. Het verhaal zit prima in elkaar en de eind opdracht is duidelijk.
We hebben ze allemaal gehaald, dankzij zeer alerte dochter, die de moeilijkere puzzels voor haar rekening nam samen met de zoon, want voor pa en ma was het soms iets te donker om alles te kunnen lezen.
Persoonlijk vind ik de aanwezigheid van touch schermen geen meerwaarde in een escape-room. Maar ze passen wel in dit verhaal.
Proficiat met de geluidseffecten, die zijn indrukwekkend en geven meerwaarde aan het verhaal.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 03 februari 2024

Goede puzzels met een sterk verhaal

Vier januari, eindelijk die feestdagen achter de rug en al meteen ons hoogte punt van het nieuwe jaar : Wij gaan naar Volkel ( aka het Kleine-Brogel van Nederland ) om daar Kamer237 te mogen spelen. Volledig gehyyped door Aflevering 15 van "Beyond the Game" van Yves en Marloes hebben we torenhoge ( grootorde Burj-Khalifa ) verwachtingen van die kamer. Niet alleen voor de puzzels en de beleving, maar ook de geuren, de muziek en belichting willen we nu zelf proeven en bewonderen. Niet zonder risico, want hoog inzetten in verwachtingen, geeft grote kans op ontgoocheling.

's ochtends de auto in, uiteraard opnieuw aflevering 15 op van Beyond the Game op de radio en in volle vaart richting Volkel. Daar een korte stop op het marktplein bij de frietkraam en dan te voet naar de Aert Willemsstraat.

Oei, het pand op nummer 6 lijkt misschien toch niet zo groot, dan verwacht… Ik krijg gelukkig niet de tijd om er over te piekeren, want na het aanbellen nodigt Lisal ons heel hartelijk welkom in de Lounchebar. En even later komt Jorin vragen of we klaar zijn om in te checken in Kamer237. Uiteraard , hier zitten we al bijna 4 weken op te wachten.
De eerste puzzels zijn pareltjes, kunstwerken, ze gaan vlotjes en zijn mooi bedacht en uitgewerkt, niet zo heel moeilijk en ze geven ons zelfvertrouwen en dan komt het eerste WTF momentje. Die is zo mooi, dat we wel meteen nadien een steekje laten vallen en we dat kleine hintje echt wel nodig hadden of we hadden daar nog gezeten.

En dan komt die éne puzzel. Je bent voor of je bent tegen , en ik ben tegen want dit is echt zo hard niet mijn ding. Ik aarzel en twijfel , zou ik iets anders kunnen doen. Ik start toch, maar voel dat ik ga vast lopen en loop ook vast. Ik geloof zo hard dat ik dit niet kan, … en achter mij hoor ik andere teamleden lekker doorgaan met al die andere wel leuke puzzeltjes. even later sta ik bij vrouwlief en hoor ik mezelf als een kleuter pruilen dat het niet eerlijk is dat ik die domme puzzel moet doen. Plots komt hulp uit onverwachte hoek; zoonlief heeft een talent voor dit soort puzzels en toont aan papa dat dit echt niet zo moeilijk is, en wel leuk. Hey ja, hij heeft gelijk en dan realiseer ik dat dit de puzzel moet zijn die ook ik de podcast vermeld wordt en die voor Stefan echt in deze kamer thuishoort. Hij heeft gelijk, besef ik wanneer ik even later op een mat lig en zie hoe mijn teamleden de volgende kamer binnenstormen . Ik zet mezelf even op pauze en geniet van de geur en de zachtheid van de mat. Neem de kamer in me op en kijk rond, en dan merk ik plots dat de kamer zelf me vraagt om verder te komen spelen….

De volgende puzzels zijn zo tof. Even overleggen, iets proberen , probeer zo eens, wacht ja, zo, ik zie het al. Goed gedaan. Leuk hé. Ja dat is tof bedacht, daarop drukken , nu jij , en kijk daar eens in die kast misschien, ja ik ga al kijken, neen niet allemaal tegelijk indrukken. Zie je iets nu ? Wat ? ik versta je niet . Probeer eens omgekeerd. Ja daar is hij uitgevallen. Goed, en waar zou die inpassen ? Ge moet die omdraaien , Ah ja natuurlijk. Logisch toch. In de juiste volgorde hé, kan jij die onthouden, haal ze er allemaal maar uit dan, kijk daar staan cijfers op, ja maar ik denk dat dat is om die makkelijker terug te kunnen plaatsen bij de reset. Niet te snel en om beurt. Wat was 4 nu weer ? 3 denk ik , neen 5 ; Ja het is open! En wat zit daar in en waar zou die nu moeten dan ? Probeer daar eens. Dat vond ik vreemd, Ja, kijk nu gaat dat open. Ik denk dat we er zijn …. . Willen jullie graag iets drinken. Ja heel graag, dan kunnen we het allemaal even laten bezinken, want binnen '40 minuutjes worden we verwacht in de Lost & Found.

Bedankt Stefan, Lisal & Team voor dit pareltje.
Ik weet via de podcast dat je niet zo van lijstjes houdt, maar kamer237 komt nu toch als eerste op ons nieuwe lijstje :
"Doen we ooit nog een keer "


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  kamer237

Lost and Found

Kamer 237
Geplaatst op: 04 februari 2024

Een sterk verhaal met passende puzzels

Nog niet bekomen van kamer237 worden we in Lost & Found verwacht.

De teaser op de website is veel belovend. We starten met onze opdracht op een bizarre plek aan een gesloten deur. Stillaan klimmen we doorheen de kamer en vinden onze weg doorheen het verhaal en de puzzels. De puzzels en kamer zijn zeer indrukwekkend. Hier is veel tijd en energie ingestoken om alles tot in de kleinste details te laten werken en kloppen. De puzzels en de machinerie in deze kamer is grandioos. Dit is een kamer waar je meerdere keren jezelf op pauze moet zetten om rond te kijken en te proeven van waar je bent. Fantastisch hoe ze de moderne burelen in echte authentieke hotelkamers hebben omgetoverd, tot en met krakend vloeren toe uiteraard.

De kamer bevat ook puzzels van uitzonderlijk niveau en uitwerking. Die passen perfect in het verhaal. Hoe langer we spelen, hoe meer het verhaal op de voorgrond komt. Dit is geen escapeRoom meer, maar een sterk verhaal met passende puzzels.

Hoe meer we het einde naderen, hoe meer het verhaal de bovenhand neemt en nadien toch wel even moeten debriefen bij eeni iceTea'tje in de napraat Launche.
We gaan nog enkele maanden nagenieten van deze kamer en deze zal ( samen met kamer237 alsvast onze nieuwe referentie kamer worden ). waardoor de lat weer hoger komt te liggen voor alle andere kamers die we gaan spelen...


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Le Prince

Escaping Belgium
Geplaatst op: 26 november 2023

terechte top 10 kamer (België)

Hebben we weer goed gedaan, en deze opdracht binnen de tijd uitgevoerd.
Sommige puzzels gingen vlot en andere zagen we letterlijk niet, maar dat lag dan meer aan onze 'we zoeken het weer te ver' - blindheid dan aan de puzzels. Op zeker moment overwegen we zelf om één hint echt letterlijk uit te voeren, goed wetende dat dat eigenlijk op niets slaagt en dat de spelleider daar alvast hartelijk om zal lachen, omdat we dat ook effectief gedaan hebben. Maar achteraf vertrouwde hij ons toe dat we niet de eersten waren die die piste op gingen , oef..

Hoe mooi de kamer in detail is uitgewerkt , ga ik hier niet verklappen en moet je zelf maar gaan ontdekken.
Dit is meer dan een puzzelkamer, je bent zelf het puzzelstukje , dat gelukkig regelmatig tussendoor beseft : wat is dit toch allemaal weer piekfijn en vernuftig uitgedacht en en uitgewerkt. Wie zijn toch die mensen , die hier tot in staat zijn en hun tijd en creativiteit in steken ?

En hadden wij even geluk , dat ze ons alledrie zaten op te wachten in het onthaal. Ideale moment voor nabespreking dus , bij een drankje natuurlijk en zelf een korte rondleiding tijdens de reset van de kamer. En nu begint het me te dagen wat van deze escape room een top kamer maakt : naast de puzzels en de inkleding , is het bovenal de passie van de ontwerpers/makers/begeleiders die ze hebben om voor creatie te kunnen tonen aan elke nieuwe groep.

Zijn wij als escaperoom spelers niet allemaal de gelukzakken , dat er mensen zijn die zo'n mooie kamers willen bouwen en bedenken ?
Wij kijken al vast uit naar jullie volgende kamer ....

en btw. veel plezier volgende maand in het "testament" , wij zijn zeker dat jullie daar zelf ook van gaan genieten..


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

The Toy Factory

Tales of Torchdale
Geplaatst op: 30 april 2023

Beresterk


Het klopt allemaal, en zit zo mooi in elkaar.
de introductie , de puzzels en het gele verhaal.
Zo makkelijk om je hierin te laten meeslepen.

Hier gaan wij lang van nagenieten
en The Tot Factory zal allicht één van onze referentiepunten blijven.

Mooie mechanische puzzels , prachtig gebruik van geluid, licht en andere special effects,
die ik hier niet kan verklappen. Hoe torenhoog onze verwachtingen ook lagen, ze zijn meer dan waargemaakt.
Terecht hoge score en heel dankbaar dat er mensen zijn met zo'n gave en goesting om zo'n leuke kamers te ontwerpen.

Jullie mogen heel fier zijn op deze totaalbeleving en zijn een voorbeeld voor heel de sector.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

enkel leuk voor sherlock fans

Volledig in thema van BBC Sherlock Holmes serie en dat maakt het leuk.
Maar als het thema je ding niet is, dan blijven de puzzels eerder gewoontjes.
Iets te veel elektronica voor mijn gevoel. maar wel mooie balans tussen puzzels en do-dingen.
Intro begon sterk , maar duurde misschien wat lang, hangt natuurlijk af van motivatie van de spelleider.
De rode draad is wat dun en daardoor hadden we het idee dat we gewoon wat leuke puzzelkamers gedaan hadden,
en helemaal niet het yes-we-did-it-gevoel.

eerste escape room in UK.6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Logica
 • Beleving

 

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 08 februari 2023

superkamer

Dat een kamer uit 2016 nog mee kan in de top 40 , zegt eigenlijk meer dan genoeg !
Goede wijn hoeft geen krans, kwaliteit drijft boven.

Wij hadden een leuke avond en tof om samen in zoekmodus doorheen de kamer te gaan , af en toe even ferm verschieten en dan verder vastbijten in de leuke puzzels.

We gaan zeker nog terug komen voor Le Prince te spelen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:49 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Diversiteit

 

Het Testament

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 08 januari 2023

Prachtige Parel

Vorig jaar in september pas, hebben wij Baron Beeckman leren kennen. Na het ontcijferen van diens geheim zijn wij toegetreden tot zijn beruchte genootschap. Na de ceremoniële Whiskey-inwijding, bleven we nog even praten met het gepassioneerde huispersoneel, dat naast enkele must-do-escapeRooms , ons ook nog wat leuke historische feitjes meegaf over het kasteel, het verhaal achter het klokmechanisme in de inkomhal en een mysterieus relaas deelde over een creatieve, doch teruggetrokken tuinman, die ergens achteraan op het domein leefde.

Deze man is onlangs komen te gaan en omdat de Baron geen hoogte kan krijgen van het raadselachtige testament van de betreurde man, zijn wij, schatplichtig aan de geloften van het genootschap “Cogito Ergo Sum” , de brave Baron vanavond ter hulp geschoten.

Onder luid hongerig aanmoedigend geknor van HBZ Elodie en HBZ Hildegarde hebben we na 75 fascinerende minuten het magische familiegeheim van vrome Valere weten te onthullen. Voorwaar en rechtuit een sensationeel geheim dat zeker vele generaties gewichtiger is dan het geheim van de baron zelf. Een geheim waarover we, in lijn met de code van het genootschap, geen verdere onthullingen zullen doen. (Arcanum tacere, sapientia est )

Het Testament is voor ons team een “ Pareltje ”., een uitzonderlijke en onverwachte beleving waar wij nog heel lang van zullen nagenieten. Door inkleding , uitwerking en een ijzersterk en geloofwaardig verhaal zit je meteen in de zogenoemde “totaal-ervaring”.
Vol verbazing en verwondering over de story en de mechanische puzzels; :
hoe bedenkt je zoiets… hoe maak je zoiets… werkelijk Mindblowing

Als escape-room liefhebber kunnen we enkel maar dankbaar zijn dat gepassioneerde creatievelingen hun tijd, talenten, passies en ervaringen willen aanwenden om zulke pareltjes op te leveren. Wij hopen ooit nog eens een derde kamer bij jullie te komen mogen spelen, maar hopen nu vooral dat andere liefhebbers de kans krijgen om jullie pareltjes te kunnen ontdekken.

Dit is niet voor beginners,
onwaarschijnlijk originele raadsels ,
magische mechanische puzzels,
realistisch uitwerking en inkleding,
afwerking tot in de kleine leuke details
en bovenal een grandioos geheim in de orde :.
Se non è vero, è ben trovato, fingiamo sia vero


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  Caro

Verdwijning van Rita Jacobs

Escape Hotel
Geplaatst op: 27 november 2022

Op hotel

Leuke locatie en mooie inkleding.
Originele puzzels en mooie uitwerking van de kamers, maar vaak gingen wij zelf het te ver zoeken.
Mooi verhaal en toffe verrassingen ,
eindpuzzel zou misschien iets straffer mogen zijn.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Spannend

 

Till death do us part

The Missing Link
Geplaatst op: 09 oktober 2022

Top totaalbeleving

Boven een bandencentrale verwacht je niet dadelijk een escapeRoom, maar laat jezelf ver(r)assen....
Heel tof concept en ervaring, zeker niet de moeilijkste puzzels, maar wel origineel.
Prima spannende en duidelijk story-line en nog betere uitwerking en inkleding.
Goed gebruik van technologie, maar ook leuke mechanische puzzels.
Kippenvel tijdens de slotpuzzel .
Mentaal waren we goed voorbereid, we waren sterk gestart, maar halverwege toch uit ons lood geslagen, waardoor we iets meer tijd nodig hadden om de volgende puzzel op te lossen. Maar dan onze focus terug gevonden en volle snelheid naar het einde.

Doordat alle puzzels echt prima verband houden met het verhaal , is het heel makkelijk om snel in het spel te kruipen en daardoor hebben wij nadien nog enkele leuke details onderling besproken. Eigenlijk logisch dat deze hoog in de ranking staat. ( Bij ons in onze top 3 )

Aanrader dus, zelfs voor beginners.
9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving

 

Het Genootschap

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 11 september 2022

Nos cogitare et sic nunc membra sumus

Heerlijke inkleding en kadering van het verhaal met respect naar de locatie en geschiedenis van het gebouw.
Mooie mix van realiteit en fictie. Toffe haalbare puzzels en geniaal uitgewerkte mechanische systemen, en dat allemaal in onze eigen achtertuin. Het was eigenlijk iets te lang geleden dat we nog een escape-room gedaan hadden en waren misschien mentaal onvoldoende voorbereid op deze pittige uitdaging.
In het begin zagen we zelf de eenvoudigste opdrachten niet, maar gaandeweg geraakten we terug in de juiste flow en raasden we doorheen de puzzels, alleen net iets te laat. Na een korte debriefing met sympathieke huispersoneel en scannen van een payconiq QR code, konden we de baron toch overtuigen om ons toe te laten treden tot het vennootschap.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Storyline
 • Experience
 • Great host
 • Original

  Caro

Battle Royale: Bunker Break-in

Timescape
Geplaatst op: 08 oktober 2022

Waanzinnig

Raar verhaal , maar leuke en kwaliteitsvolle puzzels. Na een tijdje geraak je vanzelf in het spel en besef je plots dat dit echt tot in de puntjes is uitgewerkt. Niet alle puzzels zijn even makkelijk, sommige zijn leuk en andere zijn zwaar. Maar als team lukt het wel om deze opdracht netjes af te ronden.

Enige jammere is dat we nu beide kamers hier gedaan hebben, we kijken uit naar de volgende..


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

Pharaoh's Tomb

Exitroom Hasselt
Geplaatst op: 08 oktober 2022

met 4 op 1 rij

Veel mysterie rondom de graf tombe.
Leuke puzzels en thema. en net zoals zo vaak , net op tijd buiten geraakt.
Prima kamer maar niet te groot , zeker doenbaar met 4 spelers


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving

 

Casino

Escape 2300
Geplaatst op: 08 oktober 2022

heel veel puzzels in 1 kamer

Heel veel puzzels in 1 kamer, we hebben de meeste kunnen oplossen, maar sommige zagen we gewoon niet en dat is jammer.
Volgende keer beter.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Weinig origineel

 

Utopiae

Create Your Escape
Geplaatst op: 08 oktober 2022

Spannende beleving in Kasterlee

Voor ons soms wat moeilijke puzzels. En dus soms helemaal de draad kwijt, maar uiteindelijk toch snelheid kunnen maken en nog net op tijd kunnen buiten geraken.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad

 

Quarantaine

Timescape
Geplaatst op: 12 september 2022

Quarantaine. tijdens Quarantaine

Fantastische kamers, leuke puzzels en actueel concept.
Zoals altijd hebben wij even tijd nodig om op te warmen, maar zijn ook deze keer tot uiterste. gegaan om alle puzzels te kunnen oplossen.
Mooie uitwerking van het thema en dus makkelijk om ons in te leven in het verhaal.
Leuke babbel nadien met de uitbater/eigenaar en bedenker.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Experience
 • Great host
 • Storyline

 

Upside Down

Amazing Escape
Geplaatst op: 19 september 2021

Waanzinnig leuk

leuke en originele kamer en dito puzzels. Veel afwisseling en goed onderhouden kamer.
Thema van de kamer stroomt door in de puzzels en maker heeft enkele leuke en originele ideeën.
We gaan nog eens terug om ook andere kamer te spelen


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

De ornitholoog

Tesscape
Geplaatst op: 08 oktober 2022

toffe kamer

Leuke kamer als introductie voor beginners.
Sommige puzzels wel wat ver gezocht. Maar toch een uurtje plezier met. 5 of 4


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Space Station Tiberia

De Kegel X-treme
Geplaatst op: 08 oktober 2022

Leuke eerste kennismaking met VR escape

eerst even wennen aan die VR bril , maar dan geraken we steeds meer in het spel.
Alles loopt vlot, maar toch de aarde niet kunnen redden....
Jammer


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Monaco Heist

Exitroom Hasselt
Geplaatst op: 12 september 2022

origineel begin

Leuke starter, middenstuk toffe puzzels, maar toch al wat sleet. Fantastische einde, met Ethan Hunt ervaring.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Original
 • Needs maintenance

 

Dagboek van Dokter Angel

Escape Room Hasselt
Geplaatst op: 12 september 2022

goed te doen

In het begin wisten we eigenlijk niet goed waar te starten en hoewel we al enkele keren hadden teken gedaan dat we vast zaten, kwam er geen tip. Uiteindelijk toch zelf de volgende puzzel. kunnen vinden en oplossen. Al bij al wel leuke puzzels en het wordt gaandeweg ook steeds leuker. We zijn er enkel uitgeraakt omdat we toen 2 doktors in opleiding meehadden, anders hadden we het niet gehaald.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Storyline
 • Difficulty

 

Fort Knox

Exitroom Leuven
Geplaatst op: 12 september 2022

Onze eerste

Onze eerste keer en dus vele goede herinneringen aan , daar wellicht de smaak te pakken gekregen naar meer en moeilijker.
Maar hier al veel geleerd over de leuke puzzels, hoe we moeten samenwerken en de leuke verrassingen die elke kamer wel biedt.
Met beetje hulp en wat tips toch nog net op tijd buiten geraakt


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:02 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Original
 • Experience

 

0 reviews