Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 16
  • Reviews geplaatst: 16
  • Ontsnappingspercentage: 68.8%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 01-09-2018

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Leuke kamer en zeker niet makkelijk

Zeer leuke room die zeker niet voor een beginner is. Leuke puzzels, niet heel veel technische hoogstandjes maar zat wel goed in elkaar

Mwah geen aanrader

Puzzels in deze kamer zijn naar onze mening te ver gezocht. We hadden nog een week in deze kamer kunnen blijven en dan waren we nog niet buiten gekomen. Geen aanrader wat ons betreft

Wauw ouderwets spannend!

Face down, is zoals we gewend zijn van escape centrum limburg echt een zeer spannende escaperoom. Zeer vette effecten en goed in elkaar gezet. Zeker een aanrader!

  • Zeer spannend!

Je voelt je een tovenaar!

Zeer spannende kamer met leuke puzzels en stukjes techniek! Zeker een aanrader om te spelen!

Leuke kamer voor beginners

Deze escaperoom zit leuk in elkaar en is zeker geschikt voor beginners. De kamer is niet high tech maar daardoor niet minder leuk.

Zeer sfeervolle kamer

Deze kamer steekt goed in elkaar en is zeer sfeervol. De puzzels zijn niet te moeilijk maar ook zeker niet makkelijk. Al met al een zeker leuke kamer om te spelen.

Leuke en spannende kamer

Deze kamer heb ik gespeeld met mijn vriendin en een ander koppel. We hebben al wat escaperooms gespeeld en deze was opvallend anders dan andere. De kamer had zeer leuke spelelementen en je waande je echt in een politiecel. Voor ons gevoel hadden we veel hints nodig om de kamer te spelen maar achteraf bleken we onder het gemiddelde te zitten. Het is een mooie kamer die prima in elkaar zit en je een vermakelijk uur bezorgd.

Zeer uitdagende 2 persoonskamer!

Ik heb deze kamer samen met mijn vriendin gespeeld en we waren het er allebei over eens dat deze kamer zeer de moeite waard is om te spelen. Het is een zeer uitdagende kamer met een goede sfeer en zeker op het hoge mystery house niveau!

Zoals verwacht weer een top kamer!

Zoals je onderhand verwacht van Mystery House was deze kamer een genot om te spelen. De puzzels kloppen, de wtf factor is er. Het is gewoon een zeer goede kamer! Zeker zijn de kamers van Mystery House niet de makkelijkste, maar juist daarom een heel leuk om te spelen.

Weer gewoon een wow factor!

Deze kamer is op het moment van schrijven de nieuwste kamer bij Mystery House. Door de ervaring van de andere kamers bij Mystery house waren de verwachtingen hoog gespannen maar ook deze kamer bezorgd je weer de absolute wow factor! Zoveel technische hoogstandjes en zoveel originele puzzels. Echt een sublieme kamer om te spelen!

Deze kamer heeft echt de wow factor!

Dit was mijn eerste kamer die ik speelde bij Mystery house en ik denk dat ik the zodiac letter en the asylum echt de absolute toppers van mystery house vindt. Je weet bij Mystery house in valkenburg dat je altijd wow momenten ervaart en de kamers zijn super slim in elkaar gezet. The Zodiac letter staat dan ook zeker in mijn top 3 van beste kamers die ik tot nu toe gespeeld heb. En misschien stiekem wel op nummer 1.

Zeer spannende kamer, goed afgewerkt.

Deze kamer bezorgde ons een zeer spannende ervaring door de inrichting en het gedimde licht in de kamer. De kamer zit goed in elkaar en heeft een paar hightech momenten erin zitten. Helstraat666 staat zeker in mijn top 5 van kamers die ik op het moment heb gespeeld.

Kamer zit niet goed in elkaar

We hebben deze kamer gespeeld, maar hadden naar 30min nog steeds geen beginpunt. Dit vonden we al vreemd, omdat we al redelijk wat escaperooms hebben gespeeld en altijd wel goed uit de startblokken komen. Omdat ik niet veel wil verraden van de kamer kan ik er alleen van zeggen dat veel puzzels onlogisch zijn en we geen enthousiast gevoel hebben overgehouden. Als deze kamer je eerste kamer ooit is, ga je niet snel meer een escaperoom spelen.

Grote kamer, met leuk thema en originele puzzels

Deze kamer heb ik met 5 andere personen gespeeld en wat me meteen opviel dat deze kamer veel mooier was dan de night in the museum die ik eerder bij escaperoom limburg heb gespeeld. De kamer is groot en mooi ingericht en de puzzels zeer origineel. Zeker een aanrader om te spelen.

Leuke kamer om kennis te maken met het concept escaperoom

Night at the museum was de eerste kamer die ik gespeeld heb en was meteen helemaal verslaafd aan het concept. De kamer zit goed in elkaar en de puzzels zijn leuk om op te lossen. Je kunt in de kamer goed verspreid bezig zijn en de sfeer in de kamer is perfect. Het is niet de meest technische kamer die ik heb gespeeld, maar prima om als beginner kennis te maken met escaperooms.

Anders dan andere kamers, maar daardoor zeer uitdagend!

Door het ontbreken van cijfersloten is deze kamer anders dan andere kamers en naar mijn mening echt uitdagend. De kamer zit zeer goed in elkaar en is perfect afgewerkt. Je merkt dat de eigenaar van de escaperoom veel tijd en moeite in de kamer heeft gestoken. Bij het spelen van de nuclear powerplant dien je zoals veel kamers simpel te denken, maar blijkt de kamer toch heel wat technische snufjes te bevatten. Al met al zeker een aanrader om te spelen als je van een goede uitdaging houdt!