Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jeffrey

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

09-04-2018

Statistieken

Escaperooms

21 reviews

21 kamers gespeeld

81% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


21 reviews

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 07 oktober 2020

Geweldige kamer en ervaring

Met 5 man deze kamer gedaan en vrijwel iedereen vond dit tot dusver de leukste kamer die wij gespeeld hadden (varierend tussen de 15 en 40 kamers gespeeld). Op het moment dat je binnenkomt begint het al. Het voelde als een soort Efteling-ervaring waarbij alles tot in de puntjes en details afgewerkt is en je je even in een andere wereld bevindt. Originele puzzels en zeker een aantal verrasingselementen. Dit is precies wat je van de ontwikkeling van Escape Rooms verwacht (en wel meer dan dat). Een must play!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • WOW-momenten
 • Geweldige sfeer
 • Originele puzzels

  down-the-hatch

The Experiment

The Great Escape
Geplaatst op: 18 maart 2019

Geweldige Escape Room

Ontzettend vette Escape Room! Vanaf het moment dat je wordt opgehaald door de gamehost zit je in het verhaal. Het gebruik van acteurs draagt ook ontzettend bij aan de sfeer! Erg leuk gedaan, het thema van een inrichting is ontzettend goed uitgewerkt en de puzzels passen ook goed bij het thema. Het enige verbeterpuntje is om iets minder cijfersloten te gebruiken. Er waren best wat cijfersloten, waarvan een aantal begrijpelijk, maar zou minder kunnen. Hoe dan ook overheerste na de Escape Room bij iedereen een WOW gevoel :). Het was zeker de moeite waard om vanaf Amsterdam naar Zwolle te gaan voor deze kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Sfeer
 • Acteurs

 

The Courtroom

The Great Escape
Geplaatst op: 18 maart 2019

De beleving is uniek en erg indrukwekkend, de kamers en puzzels iets minder.

Zo goed als het gehele pand is conform het thema van de kamer. Dat is echt ontzettend goed uitgewerkt. Verder is het begin erg indrukwekkend en leuk vormgegeven; echt uniek in zijn soort. Qua beleving is alles ontzettend goed en alleen al daarom leuk om te doen. Het escapen was wel iets minder; de kamers voelden vrij krap aan en de puzzels waren gemiddeld. Verder was het einde voor ons ietwat abrupt omdat wij nog in de veronderstelling waren dat wij een puzzel nog niet opgelost hadden (maar dit kan, bleek achteraf). Wij waren met 6 personen, dat is iets te veel. Ik zou aanraden om deze kamer met 4 personen maximaal te spelen. The Experiment is echt een must play en deze is leuk om er bij te doen als je toch in Zwolle bent.


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Acteerwerk
 • Aankleding
 • Gemiddelde puzzels
 • Onduidelijkheid omtrent onopgeloste puzzel

 

Amsterdam Catacombs

Logic Locks Amsterdam
Geplaatst op: 25 januari 2019

Spannende ervaring op mooie locatie

Absolute aanrader! De locatie draagt ontzettend bij aan de sfeer van het verhaal. Daarnaast zijn de kamers mooi afgewerkt en zitten er spannende elementen in waardoor het adrenaline gehalte hoog ligt! Dit maakt de kamer extra leuk. De puzzels paste zeer goed in het thema. Verklap er verder niets over; gewoon gaan!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Sfeer
 • Spanning

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 28 november 2018

Sfeervolle kamer met leuk thema

Ontzettend leuk begin van de kamer! Verder is de kamer mooi uitgewerkt in het thema van Lost. Draagt zeker bij aan de sfeer als je de serie ook gezien hebt (dan zie je leuke details) maar ook zonder de serie gezien te hebben is de kamer op zichzelf staand super! Helaas net niet ontsnapt met 3 personen, met een 4e was dat zeker gelukt. Desondanks steekt de kamer goed in elkaar.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Judgement Day

My Escape Club
Geplaatst op: 28 november 2018

Aankleding en sfeer top, puzzels ietwat simpel.

Op voorhand al van anderen gehoord dat de kamer wat betreft aankleding erg goed is en de puzzels verder normaal. Dit klopte volledig. De aankleding is goed en het verhaal bouwt zich ook goed op. De puzzels zijn niet erg uitdagend maar wel leuk om met wat minder ervaren spelers te spelen. Wij waren redelijk ervaren en stonden dan ook na 43 minuten weer buiten. Op zich jammer voor een kamer van 75 minuten maar al met al wel een vermakelijke kamer om te spelen.

Overigens had ik bij de eerste kamer van MyEscapeClub een negatieve ervaring bij de betaling. Dit keer verliep alles vlekkeloos en was de host zelf erg enthousiast. Goed hersteld!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Lineair
 • Niet zulke uitdagende puzzels

 

The Grand Prix

Escape World Zandvoort
Geplaatst op: 19 oktober 2018

Gemiste kans

Nadat wij eerder The Goldmine hadden gespeeld kwamen wij met zeer hoge verwachtingen nogmaals naar Zandvoort om de moeilijkste kamer te spelen. Helaas werden wij ontzettend teleurgesteld. Kamers die meer lineair zijn dat dit heb ik zelden meegemaakt. Er werd per slot aangegeven de hoeveelste puzzel dit was... Ontzettend zonde want het thema heeft best potentie maar de manier hoe het nu ingericht is zorgt ervoor dat als je met meer dan 2 personen bent dan iedere extra persoon staat te niksen. De logica van een aantal puzzels was ver te zoeken en leverde veel frustratie op. Wat ons betreft was het geen aanrader.

Als je overweegt om hier een Escape Room te spelen doe dan the Goldmine, die is veel leuker, logischer en mooier aangekleed!


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel thema
 • Thema helaas niet goed uitgewerkt
 • Lineair
 • Onlogisch

 

Hidden Temple

Hidden Temple
Geplaatst op: 28 november 2018

Indiana Jones in Alkmaar

De manier waarop je de Escape Room verrast binnenkomt is simpel doch super effectief. Leuk begin van de kamer met puzzels die uitdagend zijn, goed bij het thema horen en leuk zijn om op te lossen. Veel originaliteit en de afwerking is subliem. Jammer dat we er redelijk snel uit waren aangezien we het goed naar ons zin hadden in de kamer!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangstruimte
 • Betrokkenheid personeel
 • Thema + sfeer

 

Runaway Train

EscapeTales
Geplaatst op: 08 september 2018

Aanrader!

Origineel en sterk uitgewerkt thema met leuke puzzels (geen standaard cijferslotjes)! Er wordt verder als groep echt de tijd voor je genomen. Na afloop nog wat beelden terug kunnen zien; erg leuk! Je merkt dat de de makers en het personeel (Arjen) vanuit passie opereren.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Puzzels

 

Origineel thema en dito Escape Room

Erg leuke Escape Room in het centrum van Amsterdam. Het heeft een origineel en goed uitgewerkt thema met leuke en originele puzzels. Verder was de host erg enthousiast; draagt allemaal bij aan de ervaring. Qua prijs is deze lager dan de meeste Escape Rooms in Amsterdam terwijl de kwaliteit hoog is!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Goed uitgewerkte puzzels

 

The Architect

Sherlocked
Geplaatst op: 03 augustus 2018

Het kleine broertje van The Vault

The Architect is een vermakelijke Escape Room om te spelen op een hele mooie locatie in Amsterdam. Het merendeel van de puzzels waren relatief makkelijk en de gevorderde speler zal er vrij snel doorheen gaan. De aankleding van de kamer en de ontvangst is wel super. Ben blij dat ik de kamer gespeeld heb maar als je de keuze wilt maken tussen The Architect en The Vault dan moet je zeker voor The Vault kiezen!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Gold Of Lutine

Avonturium
Geplaatst op: 29 juni 2018

Aardige Escape Room om te doen als je in de buurt bent

Het thema, verhaal en decor is in deze Escape Room goed uitgewerkt. Wel ben ik van mening dat de Escape Room redelijk klein is, wij waren met 4 personen, maar 3 personen is genoeg (voor zowel de kamers als het aantal puzzels). Er zaten verder veel originele puzzels in, maar ook een tweetal waar we een lange tijd stuk op liepen (deze waren onduidelijk maar na een hint konden we ze wel oplossen).

Ik denk dat het een leuke kamer is als je er nog niet zo veel hebt gedaan, wanneer je er wat meer gedaan hebt dan is dit gemiddeld. Wel vermakelijk om te doen als je toevallig in de buurt van Egmond bent.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Verhaal (tip; filmpje i.p.v. vertellen)
 • Kleine Escape Room

 

The Submarine

Locked.Amsterdam
Geplaatst op: 22 juni 2018

Vermakelijke Escape Room

De Escape Room was qua aankleding en verhaal erg goed geslaagd. Er was verder een leuke variatie aan puzzels, waarvan ik vele nog niet teruggezien heb in andere kamers, dat was een groot pluspunt! 4 personen is ruim voldoende!Het feit dat je 90 minuten krijgt zorgt er voor dat je de Escape Room veel relaxter speelt, en ook dat je op momenten waar je eigenlijk een hint zou verwachten deze soms niet krijgt waardoor je toch echt zelf de puzzels op moet lossen; deels frustrerend maar deels heel bevrijdend als je dan toch de puzzel op weet te lossen. Uiteindelijk zonder hints de kamer uitgespeeld na wel even vast te hebben gezeten, maar dit kwam het moraal zeker ten goede.De ontvangsthal was wat rommelig in verband met het maken van een nieuwe kamer maar dat neem ik graag voor lief gezien er weer een nieuwe kamer komt.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gevarieerde puzzels
 • Verhaal
 • Erg warm

 

Jason's Curse

OuterGround
Geplaatst op: 24 april 2018

Verrassende horror Escape Room!

Qua verrassingselementen is deze kamer de leukste kamer die ik tot nu toe gespeeld heb`! Puzzels zijn erg divers alleen was het ons ziens snel duidelijk wat de oplossing moest zijn, konden wel iets uitdagender zijn. Vergeleken met Bloody Mary (andere horror Escape Room die wij gespeeld hebben) in Amersfoort vonden wij Bloody Mary beter (sfeer van de locatie van die room draagt er aan bij). Nu moet ik wel zeggen dat dit een 9 met een 10 vergelijken is dus doe ze alsjeblieft beide (eerst Jason's Curse en dan Bloody Mary voor 2x wow effect). Aankleding was top en het thema was erg leuk, niets anders dan lof voor deze kamer.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Verrassingselement

 

The Gold Mine

Escape World Zandvoort
Geplaatst op: 09 april 2018

Fantastische sfeer!

Erg mooi aangeklede kamer waarbij alles klopte. Meteen bij het betreden van de kamer bevind je je in het verhaal. De puzzels zijn gevarieerd en leuk. Met een gemixte teamsamenstelling (nieuw tot ervaren) net op tijd uit de kamer gekomen en iedereen was laaiend enthousiast. Het fotomoment na de Escape Room is ook een groot pluspunt.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Duidelijke en goed getimede hints
 • Mooie aankleding
 • Uitdagende puzzels

 

Back to USSR

My Escape Club
Geplaatst op: 22 juni 2018

Gezien de prijs wel oké

Allemaal doe puzzels maar wel een erg kleine room, tevens zijn de puzzels allemaal relatief makkelijk op twee wat onduidelijkere na. Leuk om met z'n tweeën te spelen als je nog maar weinig kamers gedaan hebt, zeker niet voor de ervaren speler.

Mij werd verder nog het volledige tarief in rekening gebracht in plaats van dal-tarief. Toen ik dit aangaf werd alsnog het dal-tarief in rekening gebracht. Echter, ik had niet helemaal het gevoel dat dat een oprecht foutje was. Let hier dus op als je hier speelt.

Helaas ook geen ruimte waar je gezellig wat kunt drinken.


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 09 april 2018

Spanning en sensatie vanaf de boeking

Op het moment dat je boekt wordt je al meegetrokken in het verhaal. Wanneer je met de Escape Room begint (unieke start) begint de adrenaline al door je lichaam te pompen. De hele groep stond direct op scherp. Hostess was super. Erg goed verhaal met schitterende aankleding in een fantastische locatie! De puzzels zijn soms wat aan de lastige kant maar indien gewenst kan er een hint gegeven worden. De laatste puzzel is erg lastig maar draagt wel goed bij aan de sfeer en het verhaal (erg authentiek). Aanrader!Helaas is het niet mogelijk om nadien een drankje te doen en op locatie even na te praten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Aankleding
 • Locatie
 • Hostess
 • Puzzels
 • Geen mogelijkheid tot napraten

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 09 april 2018

Beste Escape Room

Tot dusver is dit de beste Escape Room die ik gespeeld heb! Wij deden het op een donkere winterse avond. Aangekomen bij het klooster krijg je direct al een spooky vibe en die is niet meer dan terecht. Vervolgens zorgt de rondleiding door het klooster dat je direct goed in het verhaal komt. De Escape Room zelf heeft alles; de puzzels sluiten goed op elkaar en het verhaal aan en zijn uitdagend. De aankleding van de kamers is ongekend, nu ik er weer aan terug denk vind ik het jammer dat ik deze kamer niet nog eens kan doen. De Escape Room is zeker enigszins eng dus houd daar rekening mee. Ik heb geen enkele op- of aanmerking. 10/10!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Locatie
 • Sfeer + aankleding
 • Puzzels

 

Leuke Escape Room

Leuke Escape Room! De puzzels waren mijn inziens aan de makkelijke kant waardoor we erdoor heen vlogen. Iets uitdagender had leuk geweest. De aankleding en effecten in de kamer zijn wel top! Verder was de host super en alles om de Escape Room heen is ook geweldig. Ietwat aan de dure kant voor wat je ervoor terug krijgt maar leuk om deze kamer een keer gedaan te hebben.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Alles eromheen
 • Sfeer
 • Niveau van de puzzels

 

Down the Rabbit Hole

Escape World Amsterdam
Geplaatst op: 09 april 2018

Gemixte gevoelens

Op zich wel een aardige kamer. Het begin is duidelijk en spreekt voor zich, daarna zitten er puzzels tussen die ontzettend onduidelijk zijn (zelfs wetende dat het een lineaire kamer is). Hele tijd vastgezeten op een bepaalde puzzel alvorens er een hint kwam waarna we verder konden gaan. De aankleding is medium, de puzzels zijn OK alleen jammer dat er 2/3 puzzels tussen zitten die erg onduidelijk zijn. Wij moesten steeds lang wachten op een hint waardoor wij ook niet ontsnapt waren. Nadien mochten wij wel nog langer door in de kamer omdat wij niet ontsnapt waren. Echter lukte het met 15 minuten extra ook niet.


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.5


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Redelijke aankleding
 • Begint goed
 • Lange wachttijd hints
 • maar wordt naar mate het spel vordert matig

 

Follow The Light

[ESC] Eindhoven
Geplaatst op: 09 april 2018

Vreselijk slecht

Slechtse kamer ooit gespeeld. Bewegen in een kleine kamer met saaie hints. Op het videoscherm moest een Windows Update uitgevoerd worden waardoor wij de puzzel niet konden oplossen.. Mevrouw achter de balie maakte het niet uit en hielp niet. De drie standaard hints die gegeven worden voegen niets toe. Tevens de meest onduidelijke puzzel ooit gespeeld (zelfs met hint was het onduidelijk). Ga hier alsjeblieft niet heen.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Geen sfeer
 • Slappe en onduidelijke puzzels
 • Slechte hints

 

0 reviews