Over mij

Sebastiaan Bouwhuis uit het mooie Drunen in Brabant.

Escape virus heeft me echt te pakken we reizen regelmatig buiten de genzen om daar ook te escapen sterker nog we gaan er zelfs voor op vakantie! Hier onder nog wat kamers gespeeld in het buitenland

Klagenfurt:

The secret room tijd 59min

Boedapest : 

Mystic escaperoom 

A Farao sirja 1 / Farao’s room 29 min

Idogep / Time machine 55 min

A Katedalis / Klooster kamer 40 min 

A sogun / Japanse kamer 35 min 

Kalos obel / Piraten kamer 32 min 


Gozsdu Mission escaperoom 

Maffia Mission 75 min (van 75min)

Prison Mission 50 min (van 60min)

White Mission 80 min (van 90min)


Praag : 

The chamber escaperoom

Haunted house 2 poltergeist 55 min

Medieval Dungen / 56 min

Escaperoom prague : 

Semtex code 54 min

Escape praha saw: 

Saw 40 min

Mindmaze escaperoom

Galactic Pioneers 61 min (net te laat maar wel af mogen maken omdat we met de

 

Locatie

Noord brabant


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 59
  • Reviews geplaatst: 59
  • Ontsnappingspercentage: 84.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 30-07-2017


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Dikke inkomer!

Na een lange pauze in escapen weer gespeeld vandaag,daar waar het escapen ooit voor ons begon! Na wederom een warm en gezellig onthaal begonnen aan deze dikke,spannende en verrassende kamer. De kamer en het verhaal vloeien perfect samen! Ben je van plan om Illusion te spelen boek dan ook meteen de andere kamer op deze locatie,deze was ook fantastisch! Speelbaar voor de begonnen maar ook perfect voor de wat meer ervaren escaper. Een dikke 10!

Leuke kamer

Na een jaar pauze deze kamer gespeeld met 2 onervaren spelers als extra. Verwacht geen 2.0 kamer maar een kamer wel een puzzelrijke slotjeskamer.in dit geval stoorde we onzelf niet aan de sloten omdat het logisch was welk slot bij welke puzzel hoorde. Verder leuk gespeeld vandaag.

Top!

We moesten er vandaag weer een beetje inkomen naar een pauze in onze escape verslaving,de kamer is mooi opgezet en met passie gebouwt! Met bruikbare hints werden we aangestuurt als we even vast zaten maar dit is ook echt weer een topper! We zijn benieuwd naar de volgende.spannend tot de laaste seconde!

Villa escape

Vandaag in de villa geweest nadat we dr Freud hadden gespeeld. Leuke kamer met zo nu en dan een verrassingseffect. Mooi ingericht leuk verhaal wat wel steeds terug komt in de puzzels.verwacht geen 2.0 kamer maar gewoon een leuke puzzel kamer.

De dokter

Oo deze locatie zitten 2 kamers waarvan wij deze als eerste speelde vandaag. In onze ogen een leuke beginners kamer met slootjes die bijna allemaal 4 cijferig waren dit zorgde soms voor wat verwarring.verder leuk gespeeld en binnen de tijd ontsnapt. Wel vertelde de eigenaars dat ze nog wat veranderingen door wilde voeren in de kamer om hem zo uit het "beginners" segment te krijgen.

Bloody adventure!

Super gave spannende kamer! Toffe gamemaster hij paste helemaal in het thema. De locatie was ook echt geweldig en ook deze paste in het thema.

Leuke kamer

Leuke kamer enkel bleven we hangen op 1 tijdrovende "doe" puzzel,nadat deze achter de rug was gingen we als een speer! Ik persoonlijk vond "The Game" op deze locatie beter.

Verrassend leuk!

Alles behalve een doorsnee kamer maar wel puzzelen van begin tot eind! Totaal niet liniear iedereen kan tegelijkertijd puzzelen of iets oplossen.leuke kamer voor beginnere maar ook als je net als ons dik 70 kamers gespeeld hebt nogsteeds een uitdaging!

Jammer

Na hoge verwachtingen en het zien van filmpjes dat deze kamer op 7 wereldwijd zou staan vandaag deze kamer gespeelt.Ik kan niks negatiefs zeggen over de locatie want die is super!maar qua games viel deze ons echt tegen in veel gevallen ben je aangewezen op de gamemaster wat deze kamer erg langdradig maakt.op veel momenten waren er maar 2 van ons 4 persoons team aan het spelen en op andere momenten zelfs maar 1,erg jammer maar deze kamer komt niet in onze top 30 voor.

Nice!

Nadat we de bank hadden gespeeld als testers ook deze er nog maar ff achteraan gedaan.ook een echte aanrader met afwisselende en goed bedachte puzzels. Ben je in breda sla deze kamers dan zeer zeker niet over!

Leuk!

Onze verwachtingen waren laag over deze kamer maar wat zaten we er naast! Hele leuke kamer we hadden hem niet willen missen!

Nice

Leuke soms wat gaotische kamer we hadden de sleutel van het begin van de "jackpot" enkel dit slot werkte niet....ook niet na de meerdere malen proberen dit werd achteraf door de gamemaster bevestigd maar na en telefoontje met "de baas" deed hij het plots dat was erg jammer maar goed volgende keer beter!

Topper

Leuke kamer afwisselende puzzelserg liniear maar dat mag de pret niet drukken

Psychologisch

In elk geval de verwachtingen waargemaakt!leuke spannende kamer! Een aanrader voor de gevorderde en beginnende escaper.....en ja onze dochter van 13 vond hem ook geweldig!ook leuke "begeleiding"

Leuke kamer

Mooie strake kamer voor beginner maar ook voor gevorderde escapers. We hadden hem zeker niet willen missen in ons lijsje

Mooie kamer

Vandaag Alice gespeeld.....wauw wat een mooie kamer en net zoals bij de andere kamers op deze locatie een super gamemaster!service en gezelligheid staan hier op nummer 1!

Groots!

Wauw wat een opzet wat een cast en man wat een beleving!! Deze zou ik voor geen goud willen missen! Niet echt een escape maar wel een prison escape!als eerste de frisse lucht in vandaag als eerste ontsnapt aan de bewakers

Magic!

Vandaag de magic and mistery gespeeld vol uitdagende puzzels,zeker geen makkelijke kamer maar we hadden hem zeker niet willen missen! Deze heren bieden daarbij ook nog eens super service en zijn niet verlegen om een praatje.top heren tot volgende week voor de andere 2 kamers!

Middeleeuwse kamer

Vandaag deze kamer gespeeld in Oudenbosch, Niet echt een hightec kamer maar zeer zeker wel een uitdaging! Vriendelijke gamemaster en super aangeklede kamer. Goed voor beginnen en gevorderde escapers! Achteraf nog een gratis drankje van het huis.

The Docter is in!

We hadden de dentist al een tijdje terug gespeeld maar de 2.0 staat zeker tot zn recht! Niks is meer zoals het was dus dit is echt weer een nieuwe uitdaging!team Breakout bedankt voor het super ontvangst en de gastvrijheid!

Dikke 12!

Wauw!!! Wat een beleving!!! Woorden te kort wat een passie zit er in deze kamer! Met nog dik 7 minuten over op de klok over maar van begin tot eind helemaal op gegaan in het verhaal.een echte aanrader na de Cooper Case gespeelt dit is dan ook de juiste volgorde van spelen.kon je een escaperoom een 12 geven dan kreeg Flight hem van mij!

Spanning!

Wat een spannende escape!! Wauw van begin tot eind in het verhaal gezeten! Ik voelde me echt een crimineel een uur lang....goede begeleiding ook!super voor beginner maar ook voor de wat gevorderde escaper.

Ten top

Een super entousiast ontvangst en een kamer vol passie gebouwt!je waant je echt terug in de tijd....we hadden hem zeker niet willen missen in ons escape avontuur!uitdagende puzzels en bruikbare tips van de gamemaster.Top voor de beginnende escaper maar ook zeker voor de gevorderde!

Top tandarts!

Vandaag de Duitse tandarts van Bretil gespeelt,hij ging als een trein! Leuk aangeklede kamer met veel details uit de jaren 40 met een goed verhaal en passende puzzels.ook deze mocht niet ontbreken in onze escape vakantie!

Wat een beleving!

Wat een goed gebouwde kamer zeg!en wat een beleving!tophotel dag mag gezegt worden.deze mag je niet overslaan in escapeland.

Doe kamer!

Hele gave goed afgewerkte doe kamer,erg veel slotjes maar niet storend,we hebben een heel leuk vermakelijk uur gehad,dit is ook echt een aanrader! Go kaptain Kidd dikke 10,ook voor de gamemaster!

Super!

Wauw wat een beleving!! 100% waargemaakt wat je er vanaf begin van verwacht! Ook hebben we alle opdrachten gehaalt en zijn hier rijkelijk voor beloont met goud!

Te ervaren

Deze kamer moet je niet gaan spelen als je er al 30 op hebt zitten want dan denk je te ver en te moeilijk ook waren de hints niet echt bruikbaar.

Niceeee

Hele leuke en soms spannende mafiakamer! We komen zeker terug voor de nieuwe kamer!

Super!

Na een super vriendelijk entousiast ontvangst door de gastvrouw de kamer in gegaan.het verhaal klopt echt met de kamer.leuke uitdagende puzzels voor de beginner maar ook voor de pro! Ontsnapt binnen de tijd!

Superdik!

Wauw DB Cooper wat heb je een dikke kamer!voor de mensen die hem nog niet bezocht hebben........Doen! Deze staat zeker in mijn top 3.

Spannend!

Wat een onzettend mooie kamer! Helaas waren we net te laat met de kamer verlaten binnen de tijd maar Jason had oms het hele uur in zn macht.....

Terug in de tijd

Na ons escape avontuur door Europa deze kamer er nog ff achteraan geplakt (via Social Deal).maar je gaat indd terug in de tijd.....sommige puzzels zijn onlogisch en met een DOE puzzel zijn we zelfs 13 minuten bezig geweest door elk van ons geprobeerd tot de gamemaster met een reserve sleutel kwam.

Leuke kamer

1e kamer die wij hier speelde.uitdagende kamer echt out of the box.geen hightech maar wel met verrassende aspecten! Echt de moeite waard geweest.

Leuke kamer

Op de terugweg van onze reis naar praag budapest venetie rome en pisa hier nog ff gestopt om deze 2 kamers te spelen.erg vriendelijk ontvangen uitdagende puzzels met best wat zoekwerk zijn we er binnen de tijd uit gekomen.geen simple kamer maar niet hightech. Zeker het spelen waard!

Mooie kamer

Mooie kamer,dit was onze eerste kamer op deze locatie.wij zijn helaas niet ontsnapt het was deze dag zon 40 grade in de kamer en dat heeft ons ook genekt in onze denk wijze.

Mooie kamer

Goed gebouwde kamer op een mooie locatie.

Leuke beginners kamer

Deze 3 kamers op 1 locatie kun je best in 1 keer spelen,mooie afwerking leuke puzzels maar soms haperende sloten (hier word aan gewerkt)

Dik!

Wat een mooie kamer zeg echt de afwerking is geweldig! Spellen kloppen met het thema.

Leuke kamer

Een leuke beginners kamer jammer dat het eindslot niet werkte anders waren we er eerder uit geweest.

Leuke beginners kamer

Leuke kamer, deze mochten wij als 1 van de eerste spelen. Er waren wat verbeterpunten maar daar werd aan gewerkt. En het mocht wel wat pittiger

Leuke kamer

Goed actief bezig geweest maar mag wat meer variatie in

Leuke beginners kamer

Deze binnen te tijd gehaald,leuke beginners kamer

Leuke kamer

Deze als laatste gespeeld van de 3 kamers.....eigenlijk dus in de verkeerde volgorde.maar wel een leuke kamer,we waren er binnen de tijd uit maar we dachten soms iets te ver door

Hele leuke kamer

Deze kamer na de man cave gespeeld,deze was in mijn beleving spannender met leukere duidelijke puzzels

Leuke kamer

Leuke kamer enkel jammer dat we soms erg lang op een gevraagde hint moesten wachten

Super!

Na lang wachten eindelijk ERZSÉBET mogen ontmoeten! Hele leuke puzzelrijke kamer spannend van begin tot het eind! Echt een aanrader!

Ready for take off?

Van begin tot eind top afgewerkt en wauw wat een beleving!! Goed doordachte afwisselde puzzels we "vlogen"er letterlijk doorheen! Met veel dank aan de gamemaster Sil.deze krijgt een dikke 10 op onze lijst!

Wauw!

Deze kamer vandaag gespeeld,geweldig echt een aanrader we kwamen er binnen de tijd uit maar wat een beleving!!morgen gaan we voor catch me if you can.....

Leuke beginners kamer

Verwacht geen special effects maar een puzzelrijke kamer op een bijzondere locatie.

Dikke 10!

Vandaag hotel kamer 237 bezocht en dit hotel was boven al mijn verwachtingen in hotel sterren een dik 5 sterren hotel! Wauw wat een actie en beleving.dit is echt een aanrader!

Brabants!

Hele leuke spannende kamer! We hebben onszelf geen minuut verveelt.deze kamer speelde we met zn 3e en zijn helaas niet op tijd eruit gekomen.via een tof systeem bruikbare tips gehad echt een aanrader!

Geweldig!

Super ontvangen,leuke puzzels goede begeleiding door de kamer heen bruikbare tips kortom echt een toffe kamer!

Fantastisch

Een hele uitgebreide kamer met veel spannende effecten.deze kamer is gebouwt met passie en dat merk je niet alleen in de kamer zelf maar ook na afloop! Echt een aanrader!

1e keer

Onze allereerste escape room maar wat een ervaring! Super hoe alles in elkaar paste.goede introductie en bruikbare tips tijdens het spel....na afloop een presentje wat perfect paste bij de kamer! 18-11-2018, Vandaag weer onze 1e kamer overgedaan,blijft een topper we zijn ook echt benieuwt naar de nieuwe kamer!wederom super ontvangen en toffe gamemaster!

Geweldig

Hele gave spannende kamer.we komen zeker nog terug voor de andere kamer.het hele verhaal klopt zelfs het huis waar je in zit past in het plaatje.

Jammer

Jammer dat we met de laatste brief bezig waren (die mega lang was) en dat bij de laaste zin de stroom afgezet werd.

Mooie kamer

Gezellige kamer leuke uitleg.back to the 70's

Super!

Mooi groots opgezet.