Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 69
 • Reviews geplaatst: 8
 • Ontsnappingspercentage: 100%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 31-03-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

De jager levert topkwaliteit

In het mooie België, het geheim van de jager opgelost. Topkamer die je (als ervaren escaper) gespeeld moet hebben. Alles klopt in deze kamer. De puzzels zijn lastig, maar logisch. Een echte uitdaging. Heel veel variatie in puzzels, ruimtes, muziek, licht en totale ervaring. Bedenker, eigenaar en tevens enig medewerker is ontzettend enthousiast. We hebben na de escape nog een dik uur nagepraat.

 • Thema
 • Verhaallijn
 • Sfeer
 • Puzzels / techniek

Rekenen doe ik op de basisschool

Bij de uitleg werd verteld dat dit een andere kamer was dan ‘normaal’. Special effecten, bijzondere puzzels, techniek etc. De kamer heeft ten eerste weinig techniek. Of ik moet het gemist hebben, maar na mijn weten is er één onderdeel automatisch open gegaan door een technisch sein. De schrikeffecten, zoals ons verteld was, waren erg voorspelbaar. Na het eerste schrikeffect waren de volgende enorm voorspelbaar. Maar waar ik mij het meest aan geïrriteerd heb; rekenen. Ik denk dat zo’n 75% van de puzzels opgelost werden door een rekensom. Met zo’n 70 kamers op de teller een flinke tegenvaller. Wat mij betreft is rekenen de makkelijkste manier om een code te vinden. Ik kom een escaperoom doen om te puzzelen, niet om te rekenen. Ik wil met deze review dus ook de ervaren escaper behoeden voor deze review. Zelf kies ik mijn kamers ook op basis van de reviews op Escapetalk, dus als ik ergens gelezen had dit dit veelal rekenen was, hadden we nooit voor deze kamer gekozen. Tot slot kan je na het oplossen van de laatste opdracht ervoor kiezen om voor een extra prijs door te gaan. Voor mij was het niet duidelijk wanneer je deze grens passeert.. Je mag namelijk maar één optie kiezen; of doorspelen, of binnen de tijd ontsnappen. Een gemiste kans voor mij. Het heeft me helaas doen besluiten om niet meer terug te komen voor de andere kamers. Jammer.

 • Rekenen
 • Rekenen
 • Rekenen

Leuke, toffe kamer

Omdat deze kamer pas net open is, loop je als ‘ervaren escsper’ altijd een risico. Dit risico toch genomen, na een escapedag van 3, toch deze als vierde afsluiter van de dag geboekt. Kamer is ontzettend goed aangekleed, je vergeet dat je in een kantoorpand bent waarin de kamer zich bevindt. Voor de beginnende en ervarende escaper toch erg leuke puzzels, waar je ook met veel gespeelde kamers op de teller soms wel een hintje kan gebruiken. Achteraf nog ruim 1,5 uur nagepraat met de twee enthousiaste eigenaren. Een hele leuke afsluiter van een leuke escapedag. Thanks MindEscape :-)

 • Thematisatie
 • Enthousiaste eigenaren

Tof, maar kan beter

Zeker een hele mooie kamer. Helaas liet bij ons de techniek ons twee keer in de steek, wat toch echt afbraak doet aan de totale ervaring. Ook is de kamer niet geheel ‘hufterproof’. Verder vonden wij hem op sommige vlakken erg onduidelijk en onlogisch. Naar sommige antwoorden moet je gissen en hopen dat er iets gebeurd

 • Mooi them
 • Techniek doet het niet altijd
 • Vrij onlogisch soms

Bijzondere kamer

Leuke kamer, heel veel bijzondere effecten die ik in 60+ kamers nog niet eerder heb gezien. Tof dat je tot het eind in het verhaal zit, en het ervaart. Eigenaar ook mega enthousiast en erg vriendelijk. Wij kijken uit naar de vervolgkamers!

 • Unieke locatie
 • Enthousiaste eigenaar
 • Bijzondere techniek

Verwachtingen waren hoog, maar

We speelde vandaag eerst een nieuwe kamer in Eindhoven, waarmee de standaard voor vandaag erg hoog stond. Na het lezen van de recensies bij deze kamer had ik erg hoge verwachtingen. Achteraf begrijp ik eerlijk gezegd niet dat deze kamer zo hoog kan scoren. De locatie en het huis zijn perfect, maar de ruimte hadden naar mijn mening veel beter ingericht kunnen worden met veel meer geavanceerde puzzels. In sommige ruimte staan maar een aantal objecten waar vervolgens niets mee gedaan hoeft te worden. Het lijkt er nu op dat dit zosnel mogelijk open moest met redelijk standaard puzzels. Het totaal verhaal ontbrak bij mij een beetje, en met een haperend slot op het einde, ben ik bang dat het voor de ervaren escaper tegen gaat vallen..

 • Locatie

Geen escaperoom

Deze kamer is geen escaperoom! Je hoeft geen sloten te openen en/of puzzels op te lossen. Wat het wel is: een kamer in het pikkedonker waar je opdrachten gaat uitvoeren in een bepaalde volgorde. De ervaring in het donker maakt het bijzonder. Er wordt achteraf bekeken hoe je het ervan af hebt gebracht, door middel van een soort puntentelling.

Tja

Kamer was perfect, de service alleen bagger.

Helaas viel er tijdens het spel een voorwerp naar beneden dat op mijn voorhoofd belandde, met als gevold drie gigantische bulten die na een paar dagen nog niet weg zijn. Toen ik achteraf het verhaal aan de medewerker vertelde gaf hij ons de schuld van het ongeval, we hadden namelijk beter moeten opletten. Het is natuurlijk vrij lastig om een donkere kamer een voorwerp op je af zien krijgen, maar ook dat ontkende de medewerker helaas. Uit deze reactie blijkt dat er ook niet goed op je gelet wordt tijdens het spel omdat het niet is opgemerkt.

Achteraf nog een mail gestuurd om mijn ervaring te delen, waarna ik als reactie kreeg: ik hoop dat je snel hersteld... Dit is niet de service en de reactie die ik verwacht van een kwalitatief hoge kamer. Dit breekt helaas mijn totaal ervaring aan het bezoek Escape Challenge enorm af. Zonde dat er zo met klanten om wordt gegaan.

 • Klantgerichtheid kennen ze niet....