Over mij

10 buitenlandse kamers gespeeld:


 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 99
 • Reviews geplaatst: 11
 • Ontsnappingspercentage: 100%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 31-03-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Vervelende nasmaak overgehouden aan Escaperoom Schijndel

Omdat ik het nergens heb kunnen lezen op Escapetalk in bijvoorbeeld de omschrijving/recensies alvast de volgende mededeling: dit is dezelfde kamer als de Brabantse kamers van 3/3 Labs uit Sint Oedenrode die tegenwoordig gesloten is. Dit kwam toevallig ter sprake vlak voor we de kamer ingingen. Gezien een persoon uit ons team de kamer niet heeft gespeeld toentertijd, we lang in de auto hebben gezeten, om 09.00 op zondagochtend in Schijndel stonden en we daarna in Schijndel moesten zijn voor het NK toch besloten om de kamer maar in te gaan omdat we anders 2 uur moesten overbruggen. Omdat ik het vervelend vond dat we dit nergens hebben gelezen of van te voren zijn geïnformeerd, heb ik de eigenaar een berichtje gestuurd. In plaats van medeleven of excuus dat lang uitbleef, kwamen er als reactie op mijn bericht maar liefst 6 argumenten waar ik vandaan had kunnen halen dat dit dezelfde kamer betreft als ooit in Sint Oedenrode heeft bestaan. Ik had het bijvoorbeeld in het Brabants Dagblad kunnen lezen, of bij opening op de website kunnen zien. Daarnaast werd me verteld dat er in de afgelopen 170 boekingen, geen enkele groep was die ook in Sint Oedenrode was geweest. Typisch dat degene die ons heeft begeleid aangaf dat er vorige week nog een groep hetzelfde probleem had: ook zij wisten het niet. Qua kamer: De uitvoering/afwerking was in Sint Oedenrode beter. Er lopen veel kabels zichtbaar door de kamer. Onderdelen waar je niet bij hoeft te komen zijn dichtgetimmerd of vastgezet met tie-raps. Puzzels waren helaas ook niet altijd even logisch (zelfs niet na de kamer al gespeeld te hebben. Zoals de titel dus al meldt, ik heb een vervelende nasmaak over gehouden aan ons bezoek aan Escaperoom Schijndel vandaag. Gelukkig heeft het NK veel goed gemaakt. Overigens is mijn beoordeling voor service gebaseerd op het contact met de eigenaar, en niet met degene die ons heeft begeleid, de jongedame was namelijk erg vriendelijk en geïnteresseerd.

 • Personeel was erg aardig
 • Zelfde kamer als ooit gespeeld
 • Eigenaar legt de 'fout' bij ons

Top kamer

Erg leuke kamer, verrassende puzzels, top fantasy sfeer en een erg leuke host. Dat allemaal in een pand wat perfect past in het verhaal! Daarnaast nog een nieuw record neergezet. Heel leuk gehad bij Delft Escape!

 • Sfeer

Weer een top kamer!

Vandaag op Expeditie geweest als afsluiter van een escapedagje. Verwachtingen waren hoog, gezien de eerste kamer al een pareltje is. Ook de expeditie is tot in detail uitgewerkt. Verhaallijn zit goed in elkaar en je begeeft je echt op een eiland. Alles is compleet tot in detail in het unieke thema uitgewerkt. Puzzels zijn zeer geavanceerd met nieuwe technieken die ik nog niet eerder heb gezien. Zoals ik van de dames van MindEscapes ben gewend, was de ontvangst, uitleg en napraten weer erg gezellig. Bedankt!!

 • Leuk thema
 • Variatie aan unieke puzzels
 • Thema

De jager levert topkwaliteit

In het mooie België, het geheim van de jager opgelost. Topkamer die je (als ervaren escaper) gespeeld moet hebben. Alles klopt in deze kamer. De puzzels zijn lastig, maar logisch. Een echte uitdaging. Heel veel variatie in puzzels, ruimtes, muziek, licht en totale ervaring. Bedenker, eigenaar en tevens enig medewerker is ontzettend enthousiast. We hebben na de escape nog een dik uur nagepraat.

 • Thema
 • Verhaallijn
 • Sfeer
 • Puzzels / techniek

Rekenen doe ik op de basisschool

Bij de uitleg werd verteld dat dit een andere kamer was dan ‘normaal’. Special effecten, bijzondere puzzels, techniek etc. De kamer heeft ten eerste weinig techniek. Of ik moet het gemist hebben, maar na mijn weten is er één onderdeel automatisch open gegaan door een technisch sein. De schrikeffecten, zoals ons verteld was, waren erg voorspelbaar. Na het eerste schrikeffect waren de volgende enorm voorspelbaar. Maar waar ik mij het meest aan geïrriteerd heb; rekenen. Ik denk dat zo’n 75% van de puzzels opgelost werden door een rekensom. Met zo’n 70 kamers op de teller een flinke tegenvaller. Wat mij betreft is rekenen de makkelijkste manier om een code te vinden. Ik kom een escaperoom doen om te puzzelen, niet om te rekenen. Ik wil met deze review dus ook de ervaren escaper behoeden voor deze review. Zelf kies ik mijn kamers ook op basis van de reviews op Escapetalk, dus als ik ergens gelezen had dit dit veelal rekenen was, hadden we nooit voor deze kamer gekozen. Tot slot kan je na het oplossen van de laatste opdracht ervoor kiezen om voor een extra prijs door te gaan. Voor mij was het niet duidelijk wanneer je deze grens passeert.. Je mag namelijk maar één optie kiezen; of doorspelen, of binnen de tijd ontsnappen. Een gemiste kans voor mij. Het heeft me helaas doen besluiten om niet meer terug te komen voor de andere kamers. Jammer.

 • Rekenen
 • Rekenen
 • Rekenen

Leuke, toffe kamer

Omdat deze kamer pas net open is, loop je als ‘ervaren escsper’ altijd een risico. Dit risico toch genomen, na een escapedag van 3, toch deze als vierde afsluiter van de dag geboekt. Kamer is ontzettend goed aangekleed, je vergeet dat je in een kantoorpand bent waarin de kamer zich bevindt. Voor de beginnende en ervarende escaper toch erg leuke puzzels, waar je ook met veel gespeelde kamers op de teller soms wel een hintje kan gebruiken. Achteraf nog ruim 1,5 uur nagepraat met de twee enthousiaste eigenaren. Een hele leuke afsluiter van een leuke escapedag. Thanks MindEscape :-)

 • Thematisatie
 • Enthousiaste eigenaren

Tof, maar kan beter

Zeker een hele mooie kamer. Helaas liet bij ons de techniek ons twee keer in de steek, wat toch echt afbraak doet aan de totale ervaring. Ook is de kamer niet geheel ‘hufterproof’. Verder vonden wij hem op sommige vlakken erg onduidelijk en onlogisch. Naar sommige antwoorden moet je gissen en hopen dat er iets gebeurd

 • Mooi them
 • Techniek doet het niet altijd
 • Vrij onlogisch soms

Bijzondere kamer

Leuke kamer, heel veel bijzondere effecten die ik in 60+ kamers nog niet eerder heb gezien. Tof dat je tot het eind in het verhaal zit, en het ervaart. Eigenaar ook mega enthousiast en erg vriendelijk. Wij kijken uit naar de vervolgkamers!

 • Unieke locatie
 • Enthousiaste eigenaar
 • Bijzondere techniek

Verwachtingen waren hoog, maar

We speelde vandaag eerst een nieuwe kamer in Eindhoven, waarmee de standaard voor vandaag erg hoog stond. Na het lezen van de recensies bij deze kamer had ik erg hoge verwachtingen. Achteraf begrijp ik eerlijk gezegd niet dat deze kamer zo hoog kan scoren. De locatie en het huis zijn perfect, maar de ruimte hadden naar mijn mening veel beter ingericht kunnen worden met veel meer geavanceerde puzzels. In sommige ruimte staan maar een aantal objecten waar vervolgens niets mee gedaan hoeft te worden. Het lijkt er nu op dat dit zosnel mogelijk open moest met redelijk standaard puzzels. Het totaal verhaal ontbrak bij mij een beetje, en met een haperend slot op het einde, ben ik bang dat het voor de ervaren escaper tegen gaat vallen..

 • Locatie

Geen escaperoom

Deze kamer is geen escaperoom! Je hoeft geen sloten te openen en/of puzzels op te lossen. Wat het wel is: een kamer in het pikkedonker waar je opdrachten gaat uitvoeren in een bepaalde volgorde. De ervaring in het donker maakt het bijzonder. Er wordt achteraf bekeken hoe je het ervan af hebt gebracht, door middel van een soort puntentelling.

Tja

Kamer was perfect, de service alleen bagger.

Helaas viel er tijdens het spel een voorwerp naar beneden dat op mijn voorhoofd belandde, met als gevold drie gigantische bulten die na een paar dagen nog niet weg zijn. Toen ik achteraf het verhaal aan de medewerker vertelde gaf hij ons de schuld van het ongeval, we hadden namelijk beter moeten opletten. Het is natuurlijk vrij lastig om een donkere kamer een voorwerp op je af zien krijgen, maar ook dat ontkende de medewerker helaas. Uit deze reactie blijkt dat er ook niet goed op je gelet wordt tijdens het spel omdat het niet is opgemerkt.

Achteraf nog een mail gestuurd om mijn ervaring te delen, waarna ik als reactie kreeg: ik hoop dat je snel hersteld... Dit is niet de service en de reactie die ik verwacht van een kwalitatief hoge kamer. Dit breekt helaas mijn totaal ervaring aan het bezoek Escape Challenge enorm af. Zonde dat er zo met klanten om wordt gegaan.

 • Klantgerichtheid kennen ze niet....