Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Teun

Junior Escaper

Offline

Omschrijving

50 buitenlandse kamers gespeeld

Krakau

Verona

Belfast

Budapest

- Metro

- San Muertos 

- Pirate Cave


Budapest escape trip November 2022:

39 kamers


Lid sinds

31-03-2017

Locatie

Tilburg

Statistieken

Escaperooms

11 reviews

153 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


11 reviews

Het Brabantse Lab

Escape Schijndel
Geplaatst op: 08 maart 2020

Vervelende nasmaak overgehouden aan Escaperoom Schijndel

Omdat ik het nergens heb kunnen lezen op Escapetalk in bijvoorbeeld de omschrijving/recensies alvast de volgende mededeling: dit is dezelfde kamer als de Brabantse kamers van 3/3 Labs uit Sint Oedenrode die tegenwoordig gesloten is. Dit kwam toevallig ter sprake vlak voor we de kamer ingingen. Gezien een persoon uit ons team de kamer niet heeft gespeeld toentertijd, we lang in de auto hebben gezeten, om 09.00 op zondagochtend in Schijndel stonden en we daarna in Schijndel moesten zijn voor het NK toch besloten om de kamer maar in te gaan omdat we anders 2 uur moesten overbruggen.

Omdat ik het vervelend vond dat we dit nergens hebben gelezen of van te voren zijn geïnformeerd, heb ik de eigenaar een berichtje gestuurd. In plaats van medeleven of excuus dat lang uitbleef, kwamen er als reactie op mijn bericht maar liefst 6 argumenten waar ik vandaan had kunnen halen dat dit dezelfde kamer betreft als ooit in Sint Oedenrode heeft bestaan. Ik had het bijvoorbeeld in het Brabants Dagblad kunnen lezen, of bij opening op de website kunnen zien. Daarnaast werd me verteld dat er in de afgelopen 170 boekingen, geen enkele groep was die ook in Sint Oedenrode was geweest. Typisch dat degene die ons heeft begeleid aangaf dat er vorige week nog een groep hetzelfde probleem had: ook zij wisten het niet.

Qua kamer:
De uitvoering/afwerking was in Sint Oedenrode beter. Er lopen veel kabels zichtbaar door de kamer. Onderdelen waar je niet bij hoeft te komen zijn dichtgetimmerd of vastgezet met tie-raps. Puzzels waren helaas ook niet altijd even logisch (zelfs niet na de kamer al gespeeld te hebben.

Zoals de titel dus al meldt, ik heb een vervelende nasmaak over gehouden aan ons bezoek aan Escaperoom Schijndel vandaag. Gelukkig heeft het NK veel goed gemaakt. Overigens is mijn beoordeling voor service gebaseerd op het contact met de eigenaar, en niet met degene die ons heeft begeleid, de jongedame was namelijk erg vriendelijk en geïnteresseerd.


Reactie door Escape Schijndel

14 juni 2021

Dag Teun, Zojuist las ik je review en schrok ik van je beoordeling, maar na het lezen en contact met de dames van de Escape kan ik je teleurstelling begrijpen. Mijn naam is Remco, sinds enkele maanden de nieuwe eigenaar van Escape Schijndel. Ik zou het erg fijn vinden om een frisse start te kunnen maken, en daarvoor zou ik graag een schoon schip met jullie willen maken. Escape Room Schijndel is vernieuwd op video, licht, geluid & special FX vlak waardoor het spel een totaal nieuwe belevenis heeft gekregen. De spellen zelf zijn op enkele zaken en vernieuwingen na niet veel veranderd, maar met de gedachte het alsnog goed te willen maken met jullie zou ik jullie graag eens, kostenloos, willen uitnodigen om onze vernieuwde escape te spelen. Mocht je hierop in willen gaan stuur ons even een berichtje! -- Remco van Escape Room Schijndel


5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 3.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Personeel was erg aardig
 • Zelfde kamer als ooit gespeeld
 • Eigenaar legt de 'fout' bij ons

 

Red Het Koninkrijk

DelftEscape
Geplaatst op: 03 november 2019

Top kamer

Erg leuke kamer, verrassende puzzels, top fantasy sfeer en een erg leuke host. Dat allemaal in een pand wat perfect past in het verhaal!

Daarnaast nog een nieuw record neergezet. Heel leuk gehad bij Delft Escape!


Reactie door DelftEscape

03 november 2019

Gefeliciteerd met jullie record....bedankt voor de lovende woorden en dat de sfeer zo leuk is is mede aan jullie te danken. Jullie zijn een topgroep!. Tot snel in onze volgende kamers


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  33:46 min


 • Sfeer

  Petra VerschoorJelle_van_Gladbach

Expeditie

MindEscape
Geplaatst op: 06 oktober 2019

Weer een top kamer!

Vandaag op Expeditie geweest als afsluiter van een escapedagje.

Verwachtingen waren hoog, gezien de eerste kamer al een pareltje is.

Ook de expeditie is tot in detail uitgewerkt. Verhaallijn zit goed in elkaar en je begeeft je echt op een eiland. Alles is compleet tot in detail in het unieke thema uitgewerkt.

Puzzels zijn zeer geavanceerd met nieuwe technieken die ik nog niet eerder heb gezien.

Zoals ik van de dames van MindEscapes ben gewend, was de ontvangst, uitleg en napraten weer erg gezellig.

Bedankt!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk thema
 • Variatie aan unieke puzzels
 • Thema

  amyMikealex013mike_leijstalitharemco_loeff

Hunting Season

Tales of Torchdale
Geplaatst op: 31 januari 2019

De jager levert topkwaliteit

In het mooie België, het geheim van de jager opgelost.

Topkamer die je (als ervaren escaper) gespeeld moet hebben. Alles klopt in deze kamer. De puzzels zijn lastig, maar logisch. Een echte uitdaging. Heel veel variatie in puzzels, ruimtes, muziek, licht en totale ervaring.

Bedenker, eigenaar en tevens enig medewerker is ontzettend enthousiast. We hebben na de escape nog een dik uur nagepraat.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Verhaallijn
 • Sfeer
 • Puzzels / techniek

  Wout V

The Precious Room

Real Escape Room
Geplaatst op: 20 januari 2019

Rekenen doe ik op de basisschool

Bij de uitleg werd verteld dat dit een andere kamer was dan ‘normaal'. Special effecten, bijzondere puzzels, techniek etc.

De kamer heeft ten eerste weinig techniek. Of ik moet het gemist hebben, maar na mijn weten is er één onderdeel automatisch open gegaan door een technisch sein.

De schrikeffecten, zoals ons verteld was, waren erg voorspelbaar. Na het eerste schrikeffect waren de volgende enorm voorspelbaar.

Maar waar ik mij het meest aan geïrriteerd heb; rekenen. Ik denk dat zo'n 75% van de puzzels opgelost werden door een rekensom. Met zo'n 70 kamers op de teller een flinke tegenvaller. Wat mij betreft is rekenen de makkelijkste manier om een code te vinden. Ik kom een escaperoom doen om te puzzelen, niet om te rekenen. Ik wil met deze review dus ook de ervaren escaper behoeden voor deze review. Zelf kies ik mijn kamers ook op basis van de reviews op Escapetalk, dus als ik ergens gelezen had dit dit veelal rekenen was, hadden we nooit voor deze kamer gekozen.

Tot slot kan je na het oplossen van de laatste opdracht ervoor kiezen om voor een extra prijs door te gaan. Voor mij was het niet duidelijk wanneer je deze grens passeert.. Je mag namelijk maar één optie kiezen; of doorspelen, of binnen de tijd ontsnappen.

Een gemiste kans voor mij. Het heeft me helaas doen besluiten om niet meer terug te komen voor de andere kamers. Jammer.


4

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Rekenen
 • Rekenen
 • Rekenen

 

De Bagijnetoren

DelftEscape
Geplaatst op: 16 december 2018

Bijzondere kamer

Leuke kamer, heel veel bijzondere effecten die ik in 60+ kamers nog niet eerder heb gezien. Tof dat je tot het eind in het verhaal zit, en het ervaart.

Eigenaar ook mega enthousiast en erg vriendelijk. Wij kijken uit naar de vervolgkamers!


9.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Unieke locatie
 • Enthousiaste eigenaar
 • Bijzondere techniek

  DelftEscape

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 16 december 2018

Tof, maar kan beter

Zeker een hele mooie kamer. Helaas liet bij ons de techniek ons twee keer in de steek, wat toch echt afbraak doet aan de totale ervaring. Ook is de kamer niet geheel ‘hufterproof'. Verder vonden wij hem op sommige vlakken erg onduidelijk en onlogisch. Naar sommige antwoorden moet je gissen en hopen dat er iets gebeurd


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi them
 • Techniek doet het niet altijd
 • Vrij onlogisch soms

 

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 16 december 2018

Leuke, toffe kamer

Omdat deze kamer pas net open is, loop je als ‘ervaren escsper' altijd een risico.

Dit risico toch genomen, na een escapedag van 3, toch deze als vierde afsluiter van de dag geboekt.

Kamer is ontzettend goed aangekleed, je vergeet dat je in een kantoorpand bent waarin de kamer zich bevindt.

Voor de beginnende en ervarende escaper toch erg leuke puzzels, waar je ook met veel gespeelde kamers op de teller soms wel een hintje kan gebruiken.

Achteraf nog ruim 1,5 uur nagepraat met de twee enthousiaste eigenaren. Een hele leuke afsluiter van een leuke escapedag. Thanks MindEscape :-)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thematisatie
 • Enthousiaste eigenaren

  talithafreekie1990

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 10 juni 2018

Verwachtingen waren hoog, maar

We speelde vandaag eerst een nieuwe kamer in Eindhoven, waarmee de standaard voor vandaag erg hoog stond.

Na het lezen van de recensies bij deze kamer had ik erg hoge verwachtingen. Achteraf begrijp ik eerlijk gezegd niet dat deze kamer zo hoog kan scoren.

De locatie en het huis zijn perfect, maar de ruimte hadden naar mijn mening veel beter ingericht kunnen worden met veel meer geavanceerde puzzels. In sommige ruimte staan maar een aantal objecten waar vervolgens niets mee gedaan hoeft te worden.

Het lijkt er nu op dat dit zosnel mogelijk open moest met redelijk standaard puzzels.

Het totaal verhaal ontbrak bij mij een beetje, en met een haperend slot op het einde, ben ik bang dat het voor de ervaren escaper tegen gaat vallen..


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie

 

Escape room in het donker

ZWART
Geplaatst op: 25 februari 2018

Geen escaperoom

Deze kamer is geen escaperoom! Je hoeft geen sloten te openen en/of puzzels op te lossen.

Wat het wel is: een kamer in het pikkedonker waar je opdrachten gaat uitvoeren in een bepaalde volgorde. De ervaring in het donker maakt het bijzonder.

Er wordt achteraf bekeken hoe je het ervan af hebt gebracht, door middel van een soort puntentelling.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 23 februari 2018

Tja

Kamer was perfect, de service alleen bagger.Helaas viel er tijdens het spel een voorwerp naar beneden dat op mijn voorhoofd belandde, met als gevold drie gigantische bulten die na een paar dagen nog niet weg zijn. Toen ik achteraf het verhaal aan de medewerker vertelde gaf hij ons de schuld van het ongeval, we hadden namelijk beter moeten opletten. Het is natuurlijk vrij lastig om een donkere kamer een voorwerp op je af zien krijgen, maar ook dat ontkende de medewerker helaas. Uit deze reactie blijkt dat er ook niet goed op je gelet wordt tijdens het spel omdat het niet is opgemerkt.Achteraf nog een mail gestuurd om mijn ervaring te delen, waarna ik als reactie kreeg: ik hoop dat je snel hersteld... Dit is niet de service en de reactie die ik verwacht van een kwalitatief hoge kamer. Dit breekt helaas mijn totaal ervaring aan het bezoek Escape Challenge enorm af. Zonde dat er zo met klanten om wordt gegaan.


Reactie door DarkPark Zoetermeer

16 maart 2018

Beste Teun, Wat fijn dat je onze kamer zo mooi vond, dat horen we altijd graag! Zoals we ook al in het gesprek na afloop van de kamer hebben aangegeven betreuren we hetgeen je is overkomen enorm. Iets op je gezicht krijgen, zelfs al heeft een van je teamgenoten het daar neer gelegd, is natuurlijk heel vervelend. We doen er alles aan om een onvergetelijke ervaring voor onze bezoekers te creëren en helaas is dat in jouw geval verkeerd uitgepakt. Daarvoor bieden we je oprecht ons excuses aan, zoals we ook in de mail gedaan hebben. We vinden het jammer dat je ervoor hebt gekozen om daar niet meer op te reageren en je verhaal hier op Escapetalk te doen. We hopen evengoed jullie nog eens te mogen verwelkomen in een van onze kamers in Delft, maar hebben er begrip voor wanneer jullie besluiten dat niet te doen. Nogmaals onze welgemeende excuses en een spoedig herstel gewenst.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 1.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Klantgerichtheid kennen ze niet....

 

0 reviews