Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Angela van lieshout

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

13-02-2020

Statistieken

Escaperooms

7 reviews

7 kamers gespeeld

71.4% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


7 reviews

The Mystic Cabin

Riddle Room
Geplaatst op: 17 maart 2022

Leuk!

We werden zeer enthousiast ontvangen door de game-host. Het thema goed uitgewerkt en een leuk verhaal. De puzzels waren goed te doen en het liep allemaal mooi achter elkaar door. Wij vonden het een leuke kamer om te spelen. Erna nog wat kunnen napraten met de game-host wat altijd erg leuk is. Zeker een aanrader.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  50:29 min


  • Sfeer
  • Goede service
  • Verhaal
  • Beleving
  • Goede begeleiding
  • Logica

 

Het Brabantse Lab

Escaperoom Schijndel
Geplaatst op: 8 september 2021

Leuke ervaring

Nadat we zeer vriendelijk binnengelaten werden, hebben we eerst een video gekeken om een beetje in de juiste sfeer te komen. De video zag er goed uit, professioneel gemaakt. Leuk! Daarna werden we de kamer ingestuurd. Echt een heel leuke kamer. Uitdagende puzzels, leuke effecten en niet alleen maar standaard slotjes en sleuteltjes. De kamer was goed in thema en de hints werden op een leuke manier gebracht. We waren allemaal positief over deze kamer maar ook over de service. Achteraf nog lekker wat kunnen drinken en nakletsen. Aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  EscapiepanDe vlugge jager

Pittige kamer

De ontvangst was oké, de uitleg zeer uitgebreid waarbij we vooral te horen kregen wat we niet mochten doen. De kamer zelf was moeilijk. De puzzels waren wel leuk. De sfeer in de kamer was goed en de muziek was echt wel een pluspunt.
Helaas zijn we niet tot het einde gekomen. Jammer genoeg (en naar wat achteraf bleek door omstandigheden) niet echt een fijne uitleg gehad en ook niet kunnen napraten over de kamer. Dat was voor ons een deceptie en we gingen echt met een naar gevoel weg. Als je dan alle positieve ervaringen hier lees snapten wij daar weinig van.
Gelukkig hebben ze wel contact met een van ons opgenomen en uitgelegd hoe het kwam en een mooie aanbieding gedaan dat verzacht het leed wel. Zeker omdat we toch niet echt heel dichtbij zitten en anderhalf uur moeten reizen. Dus ondanks dat we met een naar gevoel zijn weggegaan is het leed enigszins verzacht.
Dat doet verder niets af aan de kamer zelf die er goed uitziet, heel goed in thema is en ook een paar leuke 'anders dan anders' puzzels heeft.


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Goed gethematiseerd

De ontvangst ziet er mooi uit bij The Space, daarnaast werden we ook heel hartelijk ontvangen. Na een korte uitleg konden we vrijwel meteen de kamer in.
Het ziet er allemaal prachtig uit. Jammer dat na het starten van de kamer een filmpje start op een beeldscherm met daarin de regelementen voor het spelen van de kamer en daarop aansluitend een intro van de kamer zelf. Dit had eigenlijk meteen mogen starten.
De kamer loopt lekker vlot door. Je wordt wel uitgedaagd door leuke puzzels maar er zijn wel ontzettend veel slotjes te openen. In het tweede deel van de escaperoom is het thema nog mooier uitgewerkt. Indrukwekkend zelfs. En het einde is echt mooi gemaakt. Echt een heel leuke kamer om te spelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:02 min


  • goed gethematiseerd
  • wel heel veel slotjes

 

Bloody Dentist 2.0

Breakout Room
Geplaatst op: 21 juli 2021

Super kamer!

De ontvangst was wederom heel hartelijk. Je voelt je meer dan welkom om een kamer te komen spelen. De speluitleg was goed en het binnengaan van de kamer gaat op een heel leuke manier.
De kamer zelf zag er goed uit. Het spel loopt lekker vlot door en de puzzels zijn leuk. We hebben ons prima vermaakt in deze kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 21 juli 2021

Super kamer

Na inmiddels de Bloody Dentist én Family Secrets te hebben gespeeld gingen we voor de (helaas voorlopig) laatste uitdaging naar Se7en Sins.
Omdat de reviews nogal wisselen, van karige kamer tot helemaal geweldig, wisten we niet zo heel goed wat we konden verwachten.
De film hadden we een hele tijd geleden al gezien maar zodra je de kamer instapt is daar meteen de herkenning. Zowel qua aankleding als de muziek.
De puzzels steken goed in elkaar en zijn prima te doen. Het zijn er vooral ook lekker veel!
Kort samengevat een super kamer om te spelen! Jammer genoeg hebben ze maar drie kamers en zijn we voorlopig uitgespeeld bij Breakout Room maar nogmaals complimenten voor het team en de spelleiding. Het is allemaal super geregeld bij jullie!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 12 juli 2021

Een geweldige eerste ervaring

Nog niet eerder hadden we een escaperoom gespeeld. En toegegeven dan is Family Secrets pittig. We hebben wel wat hints nodig gehad voordat we de erfenis veilig hebben kunnen stellen.
Maar wat een ervaring. Prachtige kamer waarin de sfeer van oma's huisje goed is neergezet. Goed belicht en verlicht, spannend geluid en effecten. De puzzels waren veelzijdig. Leuk, soms redelijk eenvoudig soms moeilijk en voor ons onbegrijpelijk. Het verhaal staat als een huis. We zijn enthousiast geraakt mede door de spelbegeleiders die alle tijd voor ons namen zowel vantevoren als erna en we kunnen niet wachten om de andere kamers te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

0 reviews