Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Marjan coddé

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

17-11-2022

Statistieken

Escaperooms

5 reviews

9 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


5 reviews

Huisnummer 20

Huisnummer 20
Geplaatst op: 23 januari 2023

Leuke gezellige en fijne kamer!

Hoewel technisch zeker niet de meest hoogstaande kamer, is het een heel leuke kamer met toffe puzzels die volledig in het thema passen. De puzzels zijn thematisch en logisch, het verhaal past perfect en het ontvangst is heel gezellig. Top!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Storyline

 

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 17 december 2022

Thematisch ondergedompeld

De kamer was een ideale en logische mix tussen de oude en nieuwe jumanji. De puzzels, kamers en ook de overgangen schreeuwden het thema. Heerlijk! We hebben ons heel goed geamuseerd. De puzzels waren logisch en het thema allom vertegenwoordigd. Wij zijn fan!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Zwaar teleurgesteld

Los van het feit of je Harry Potter fan bent of niet, stelt deze kamer niet veel voor. Van inkleding is het dik in orde, afgezien van loshangende behang en de veelvuldige gaten in de versiering gemaakt door vorige bezoekers. Snel opgelost met een potje zwarte verf en behanglijm. Maar goed. De puzzels. Deze zijn onsamenhangend en vooral gebaseerd op veelvuldig proberen. Er is geen logica waarom je een bepaalde beweging moet doen, je moet het proefondervindelijk uitvinden. Soms moet je de toverstok gebruiken, vaak niet (vandaar de vele gaten in de decoratie neem ik aan). De vraag bij vele puzzels was 'waarom??', In de kamer wordt ook een zaklamp klaargelegd, Een zaklamp. In Harry Potter thema.... En die van ons was nog eens stuk ook nog. Deze kamer heeft me andere kamers hun licht en geluidseffecten doen appreciëren, bij deze escape room is 1 (max 2) boxen per kamer, waardoor het geluid van bv een opengaande deur volledig je in de verkeerde richting stuurt. Het gevoel van voldoening en euphorie dat je normaal hebt na het behalen van de kamer ontbrak volledig door de willekeurigheid van de kamer. Er zou met deze kamer iets veel mooiers kunnen gedaan worden, met betere technologie, logische aanwijzingen en meer geluid en licht effecten. De magie ontbrak voor ons volledig.


4

Sfeer: 2.5

Spelbeleving: 1.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Original
 • Puzzles
 • Lack of story
 • Illogical puzzles
 • Needs maintenance

 

Till death do us part

The Missing Link
Geplaatst op: 9 december 2022

Sfeervol in mooie omgeving

We hebben de kamer met vier personen gedaan, een sfeervol en originele startplaats zette onmiddelijk de toon. Daarna volgden de verschillende ruimten die verrassend groot waren voor een escape room. Tof thema, leuk dat je iets oplost ipv wegloopt en leuke puzzels.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 17 november 2022

Sfeervolle belevenis van begin tot einde

Met 22 seconden op de klok bereikten we de uitgang van de kamer. Na 70 minuten vol spanning en ondergedompeld te zijn in de sfeer van escape room 'hunting season'. Die sfeer begon trouwens al met de geanimeerde intro van de kamer, volwaardig geacteerd om al voor de timer begon de belevenis te doen starten. Weggedoken in een hoekje, een mede-speler voortdurend om als eerste door een donkere gang te gaan, bereikten we uiteindelijk de uitgang. Ons avontuur smaakte naar meer, de organisator zal ons dus snel terug zien bij zijn volgende kamer.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  00:22 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

0 reviews