Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escapeline

Escape Expert

Offline

Description

Een groot liefhebber van escape rooms.


Member since

21-09-2019

Statistics

Escaperooms

129 reviews

136 Rooms played

86% escapepercentage


Games

0 reviews

3 played games


Teams

EscapeSquad__

4 team members

82 Rooms played

M&E

2 team members

20 Rooms played

129 reviews

Viking Escape

Unlock Adventures
Posted on: 2022 May 13

Unieke escape room

Met een groepje van 4 vetrokken we richting Ede, om de kant van de Vikingen te spelen in deze escape room. Het concept is uniek en goed uitgewerkt. Wij speelden niet de battle variant, maar ik kan me voorstellen dat dit zorgt voor veel hysterie en fanatisme.. :-) We werden enthousiast ontvangen door de eigenaar en na even te hebben gekletst vooraf, mochten we starten.
De kamer heeft een mooi decor en ziet er qua afwerking goed uit. De muziek, het hint systeem en het gebruik van licht maken de beleving af. De puzzels in de kamer zijn uitdagend genoeg en leuk om op te lossen. We hebben onwijs genoten van het spelen van deze kamer en het was voor ons een plezier om opgesloten te zitten!!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Uniek
 • LEUKE puzzels
 • Goede service
 • Goed afgewerkt

 

Serial killer

Locked Room
Posted on: 2022 April 23

Als je er toch bent.. ;-)

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, hadden we vooraf 2 kamers geboekt bij Locked. Eenmaal in Boedapest boekten we nog 2 kamers last minute erbij. Dit kan super makkelijk via de website en tot ongeveer 2 uur van te voren. De verleiding is dus groot als je even niks op het programma hebt staan.. :-) We speelden uiteindelijk 4 kamers bij Locked, waarvan Serial Killer de eerste was. We kwamen binnen in een toffe ontvangstruimte waar je je prima een tijdje kan vermaken. Er zijn allemaal hoekjes met spelcomputers. Het ontvangst was prima, niet heel uitbundig, maar ook niet heel afstandelijk. Voordat je de escape room in gaat, krijg je een (grappig) filmpje te zien met alle do's en don'ts in een escape room. Daarna loopt de host mee met je de escape room in en vertelt daar de laatste dingen. Elke escape room bij Locked start met een filmpje in de kamer, op zich grappig gedaan, maar niet heel origineel meer nadat je 4 van dat soort zelfde filmpjes hebt gezien.

De escape room: Het verhaal was vrij duidelijk aan het begin: Aan ons de taak om de Serial Killer te stoppen. Dit wisten we uiteindelijk te volbrengen met nog 20 minuten over. Dit zegt wel iets over de moeilijkheidsgraad van de kamer, maar we hebben ons wel prima vermaakt. Er zat een fijne gameflow in de kamer met leuke puzzels, die zeker niet allemaal even origineel waren, maar gewoon leuk om op te lossen. Het houd je even bezig met zijn tweetjes. We zouden het ook zeker niet aanraden om met meer dan 2 deze kamer te spelen, want dan vlieg je er doorheen en heb je niet zo veel te doen. Qua aankleding en decor was dit zeker niet de mooiste kamer die we gezien hebben, maar we hebben ook slechter gezien.

Nadat we onze taak hadden volbracht, ontving de host ons en vroeg of alles duidelijk was. Daarna was ons bezoek eigenlijk ook klaar. Er is geen ruimte om nog wat langer na te kletsen met de host. Ze draaien meerdere kamers tegelijk en daar hadden we tijdens het spelen van deze kamer gelukkig geen last van, maar wel tijdens het spelen een andere kamer op deze locatie. Wat leuk is om nog te doen als aandenken, is om de fotohoek in te duiken!

Conclusie: Ben je in Boedapest en weet je even niet wat je moet doen? Speel dan Serial Killer, maar wat ons betreft hoeft hij niet op het lijstje van 'must play' kamers.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Game flow
 • Last minute te boeken via website
 • Weinig origineel
 • Service/ontvangst

 

Motel

Locked Room
Posted on: 2022 April 23

Basic kamer

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, hadden we vooraf 2 kamers geboekt bij Locked. Eenmaal in Boedapest boekten we nog 2 kamers last minute erbij. Dit kan super makkelijk via de website en tot ongeveer 2 uur van te voren. De verleiding is dus groot als je even niks op het programma hebt staan.. :-) We speelden uiteindelijk 4 kamers bij Locked, waarvan Motel de laatste was. We kwamen binnen in een toffe ontvangstruimte waar je je prima een tijdje kan vermaken. Er zijn allemaal hoekjes met spelcomputers. Het ontvangst was prima, niet heel uitbundig, maar ook niet heel afstandelijk. We speelden Motel na Bunker Heist, dus verdere speluitleg en introductie werd overgeslagen. Ook hier vertelde de host in de escape room de laatste dingen (wat wel onderdeel is van het spel en wat niet, tja..). Elke escape room bij Locked start met een filmpje in de kamer, op zich grappig gedaan, maar niet heel origineel meer nadat je 4 van dat soort zelfde filmpjes hebt gezien.

De escape room: We hadden er vooraf niet zo veel van verwacht en dachten vooral: nog even lekker puzzelen zonder hints. Maar niets bleek minder waar. Of het de vermoeidheid was die opspeelde of dat wij de logica niet zagen? We hadden in ieder geval een hint nodig om op gang te komen. Het lastige is dat je daar zelf om moet vragen en het dus lastig is om in te schatten wanneer je dat doet. Want: hoeveel moet je hierna nog?? Plus dat je het liefste natuurlijk alles zelf op wil lossen ;-). Daarna vlogen we door de kamer heen en ik kan me voorstellen dat als je alles gelijk doorhebt, je echt super snel buiten staat. Voor ons bood de kamer daarin nog wel wat uitdaging. De puzzels die je tegenkomt zijn niet echt heel origineel, maar we hebben wel plezier gehad in het spelen van deze kamer. Qua aankleding en decoratie was dit niet de mooiste kamer die we hebben gezien, maar ook niet de slechtste. Het is allemaal vrij basic, zowel de puzzels als de aankleding.

Na onze escape werden we opgevangen door onze host en ze vroeg dit keer welke kamer van de 4 we het leukste vonden die we hadden gespeeld. Ze bedankte ons ook voor onze bezoekjes, dus dit keer een wat uitgebreider praatje achteraf :-) Wat leuk is op deze locatie om nog te doen als aandenken, is om de fotohoek in te duiken!

Conclusie: Ben je in Boedapest en weet je even niet wat je moet doen? Speel dan Motel, maar wat ons betreft hoeft hij niet op het lijstje van 'must play' kamers.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes  47:23 min


 • Puzzelplezier
 • Prima te doen met 2

 

Bunker heist

Locked Room
Posted on: 2022 April 23

High-tech en uitdagend..

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, hadden we vooraf 2 kamers geboekt bij Locked. Eenmaal in Boedapest boekten we nog 2 kamers last minute erbij. Dit kan super makkelijk via de website en tot ongeveer 2 uur van te voren. De verleiding is dus groot als je even niks op het programma hebt staan.. :-) We speelden uiteindelijk 4 kamers bij Locked, waarvan Bunker Heist de 3e was. We kwamen binnen in een toffe ontvangstruimte waar je je prima een tijdje kan vermaken. Er zijn allemaal hoekjes met spelcomputers. Het ontvangst was prima, niet heel uitbundig, maar ook niet heel afstandelijk. Voordat je de escape room in gaat, krijg je een (grappig) filmpje te zien met alle do's en don'ts in een escape room. Gelukkig begrepen ze wel dat ze dit keer niet datzelfde filmpje weer aan ons hoefden te laten zien, maar mochten we gelijk starten. De host vertelt in de escape room de laatste dingen. Elke escape room bij Locked start met een filmpje in de kamer, op zich grappig gedaan, maar niet heel origineel meer nadat je 4 van dat soort zelfde filmpjes hebt gezien.

De escape room: Bunker Heist is één van de moeilijkste kamers in Boedapest, werd ons verteld door het personeel. En of dit uiteindelijk ook zo was, vinden we lastig om te bepalen. We hadden namelijk het idee dat de host ons niet heel de tijd goed aan het volgen was. Ze begeleiden meerdere groepen tegelijk en we hadden daar tijdens het spelen wel last van. We hadden het gevoel dat ze niet goed wist waar we soms waren, wat we al gedaan hadden en wat niet. Dat in combinatie met dat ons Engels niet opperbest is, zorgde er voor dat we soms uit de flow raakten. De kamer heeft een upgrade gehad en er zitten geen puzzels meer in met cijfersloten, maar alles gaat automatisch en is 'high tech', zoals ze dat in de omschrijving benoemen. De puzzels waren origineel, soms ver gezocht (vonden wij) en het zijn er veel! Met zijn tweetjes is er dus veel te doen. De aankleding van de kamer ziet er goed uit en is mooi afgewerkt. Zeker één van de betere kamers, wat dat betreft, die we hebben gespeeld in Boedapest.

We hebben de kamer met wat extra tijd uit mogen spelen. Al hadden we het op een bepaald moment niet erg gevonden als ze ons er uit hadden gehaald, want we waren lichtelijk gefrustreerd doordat we voor ons gevoel niet goed geholpen werden. Nadat we eindelijk begrepen wat de bedoeling was, was het toch wel fijn dat we de kamer mochten uitspelen. Maar of we nu uiteindelijk helemaal hebben begrepen wat de bedoeling was?

Conclusie: Een uitdagende kamer om te spelen met veel puzzels die er qua afwerking goed uitziet. Het thema en de puzzels moeten je wel liggen. Onze voorkeur heeft het niet en dat heeft niet meegewerkt in onze totaal beleving. Wat je hier zeker moet doen, is even de fotohoek induiken als aandenken!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: No


 • Afwerking van de kamer
 • Originele puzzels
 • Begeleiding

 

Magic Castle

Mystique Room
Posted on: 2022 April 18

Magisch mooi

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, speelden we bij Mystique Room in totaal 4 kamers. De locatie is makkelijk te bereiken met het ov en je kan heel makkelijk via de website vrij last minute nog een escape room boeken. Terwijl we de dag er voor even pauze hadden tussen de 3 escapes door, reserveerden we Magic Castle. We waren nieuwsgierig geworden na hun nieuwste kamer, omdat we zeker de aankleding en puzzels van 'Time Machine' enorm konden waarderen. We werden jammer genoeg weer wat ongemakkelijk en koel ontvangen, terwijl we er die dag er voor ook al waren geweest. Niks geen herkenning of leuk dat we er waren, maar goed, we kwamen tenslotte om te escapen!

De introductie was in de kamer zelf (dit deden ze ook bij de 3 andere kamers die we hier speelden), niet perse iets wat onze voorkeur heeft, maar we zagen wel al direct dat deze kamer wel heel tof gebouwd is en qua afwerking de mooiste is die we hier speelden. Er zijn door de kamer heen wat dingen verwerkt uit de Harry Potter films, maar je hoeft de films zeker niet gezien te hebben om de kamer te spelen. Je komt in de kamer geen hang- of cijfersloten tegen en je wordt flink uitgedaagd om anders te denken. In de puzzels komt het magische thema daardoor sterk terug, omdat je veel aan het ontdekken bent wat voor 'magisch iets' er gebeurd na het doen van een bepaalde handeling. In de kamer word je uitgedaagd om samen te werken en met zijn tweetjes was het daarom ook erg leuk om deze kamer te spelen. We kwamen wel wat extra handen te kort, want het was flink doorwerken. Dit keer kwamen we geen frustrerende behendigheidspuzzel tegen, dus daarin merk je dat ze een stapje verder/beter zijn gegaan met deze kamer. Het moet je wel liggen, al die puzzels waarbij je moet ontdekken en anders moet nadenken. Zo voor een keertje vonden wij dat zeker leuk! Al maken wij toch ook wel heel graag sloten open ;-).

Voor een warm ontvangst en het uitwisselen van escape ervaringen, hoef je hier niet te komen. Maar wil je veel escapen in korte tijd, dan zit je hier wel goed. Naast Magic Castle vonden wij Time Machine de leukste die we hier hebben gespeeld.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 6.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Originele puzzels
 • Uitdagend
 • Ziet er mooi uit
 • Makkelijk last minute te boeken
 • Ontvangst/service

 

Santa Muerte

E-Exit
Posted on: 2022 April 16

Leuk en kleurrijk bezoekje aan het feest van de doden!

Nadat we al eerder 1984 en Heaven&Hell hadden gespeeld, keerden we tijdens onze trip in Boedapest 2 dagen later terug naar E-exit. Op de planning stonden Santa Muerte en the Secret Subway. We werden super vriendelijk ontvangen door de enthousiaste host. Ook bij hem merkten we de passie voor het escapen en zijn enthousiasme werkte aanstekelijk :-)
Vooraf vertelde hij al dat dit 'de makkelijkste' kamer was die ze hebben en dat ze met Santa Muerte een kamer hebben willen bouwen die geschikt is voor families en kleine groepen. De kamer is lineair, dus voor ervaren escapers zouden we deze ook aanraden om met zijn tweetjes te spelen. We hebben een hele leuke tijd gehad: de kamer heeft een leuk en vrolijk thema, met leuke en logische puzzels. Zonder hints kwamen we met ong. 20 minuutjes de kamer uit. Jammer, want we hadden best nog even door willen puzzelen en willen genieten van de leuke kamer!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Enthousiaste host
 • Origineel thema
 • Leuk om te spelen voor iedereen
 • Logische puzzels

 

Secret Subway

E-Exit
Posted on: 2022 April 14

Favoriet tijdens onze escape trip

Nadat we alle 3 de andere kamers hadden gespeeld bij E-exit, was het tijd voor the secret subway: hun nieuwste kamer én de kamer met de meeste uitdaging. In de 3 kamers hiervoor, konden we duidelijk zien dat ze bij elke nieuwe kamer een stapje verder hebben gezet. De aankleding wordt steeds beter enz. Ons werd verteld dat the secret subway met zijn tweetjes wel een uitdaging zou zijn, maar gelukkig krijg je 75 min. om te escapen. Het personeel bij E-exit is super vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Je merkt hun passie voor escape rooms en ze willen dat je vooral veel plezier hebt tijdens het spelen. Voor ons was dit ongeveer de enige locatie waar we dat zo hebben ervaren in Boedapest (bij de Pirat Cave was dit trouwens ook zo!).

The secret subway was voor ons één van de betere kamers die we speelden in Boedapest. Qua decoratie en aankleding ziet het er mooi uit en zie je dat ze daarin echt hebben geïnvesteerd. Dit is een verschil met andere kamers in Boedapest, waar ze minder (of soms bijna niks) doen aan de afwerking en het verstoppen van kabels enz. We hebben genoten van het spelen: van de puzzels, de aankleding en de muziek. Het verhaal van de kamer was duidelijk en we hebben niet echt een moment gehad waarop we compleet vastliepen. Er zat een fijne flow in de kamer en het was uitdagend om met zijn 2tjes te spelen.

Wat ons betreft echt een aanrader als je in Boedapest bent! Als liefhebber moet je deze kamer dan zeker spelen :-)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Mooie afwerking/aankleding/decor
 • Fijne puzzels en goede game flow
 • Enthousiaste host
 • Prima prijs
 • Sfeer
 • Logica

 

Pirate cave

Escape Pirate Room
Posted on: 2022 April 19

We gingen lekker 'vlot'

Tijdens onze escape trip in Boedapest, brachten we een bezoek aan deze locatie (op aanraden van andere escapers). De locatie vonden wij met google maps lastig te vinden. Dus lees vooral goed de beschrijving in de mail die je krijgt, dan is de locatie wel makkelijk te vinden. We waren wat vroeg en de vorige groep kwam net naar buiten. De eigenaar gaf aan dat hij even tijd nodig had om te resetten, logisch, en wij waren wat vroeg, dus geen probleem. Er is op deze locatie geen ontvangstruimte, dus buiten op een bankje moesten we even wachten. Op dat moment geen probleem, want de zon scheen :-)

De intro van de kamer wordt gedaan aan de hand van een filmpje en daarna konden we beginnen. De kamer is qua aankleding en decoratie niet de allerbeste, maar zeker ook niet slecht. Wij vonden de puzzels die we tegen kwamen heel leuk! Zeker allemaal niet even origineel, maar we hebben ons prima vermaakt en genoten van hoe een escape room volgens ons in de basis hoort te zijn. Een fijne game flow, leuke en afwisselende puzzels en een fijn ontvangst. We speelden de kamer met zijn tweetjes en dat was prima te doen. Voor ervaren escapers krijg je dan denk ik ook de leukste ervaring/beleving.

Voor een leuk puzzeluurtje zit je hier zeker goed! De eigenaar is, terecht, trots op wat hij heeft neergezet en wij hebben daar van genoten. Wat ons betreft zeker een kamer die je moet spelen als je in Boedapest bent!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Game flow
 • Leuk met zijn 2tjes
 • Prijs

 

Alice

Mystique Room
Posted on: 2022 April 17

Alice.. ik weet het niet zo goed

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, speelden we bij Mystique Room in totaal 4 kamers. De locatie is makkelijk te bereiken met het ov. We werden jammer genoeg wat ongemakkelijk en koel ontvangen, terwijl we tijdens dit bezoek 3 kamers achter elkaar kwamen spelen. Maar goed, we kwamen tenslotte om te escapen, dus we hielden de moed er in!

Na 'Time Machine' en 'Pirat Bay', was 'Alice' aan de beurt. Wederom kregen we walkie talkies mee om hints te vragen en kwamen we de 'do not touch' stickers weer tegen. Alice was voor ons een kamer waar we niet lekker in de flow kwamen. We snapten niet helemaal wat er van ons werd verwacht en hebben ons tegen het einde aan onwijs geërgerd aan een behendigheidspuzzel die te veel tijd in beslag nam. Qua aankleding en decor zag het er prima uit en kwam het thema wel tot zijn recht. Mocht je in Boedapest zijn, dan zouden we op deze locatie 'Time Machine' en 'Magic Castle' aanraden, maar dat is puur omdat wij het zo hebben ervaren.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Thema
 • Sfeer
 • Behendigheidspuzzel
 • Ontvangst/service

 

Pirate Bay

Mystique Room
Posted on: 2022 April 15

Schip Ahoy

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, speelden we bij Mystique Room in totaal 4 kamers. De locatie is makkelijk te bereiken met het ov. We werden jammer genoeg wat ongemakkelijk en koel ontvangen, terwijl we tijdens dit bezoek 3 kamers achter elkaar kwamen spelen. Maar goed, we kwamen tenslotte om te escapen, dus we hielden de moed er in!

Pirate Bay was de tweede kamer die we hier speelden. We waren onder de indruk van hoe tof de kamer er uit zag, een ''echt'' piratenschip kijkt je aan zodra je de kamer binnenstapt. Wat ons opviel, was dat er geen muziek was. Dit zorgde voor minder sfeer helaas. De puzzels zijn niet heel ingewikkeld of vernieuwend. Soms was voor ons niet duidelijk wat we hadden opgelost/open gespeeld en dan begint al dat klimmen en klauteren wel wat irritant te worden, omdat we op zoek gingen naar wat we nu precies hadden open gespeeld. De host hoorden we in de ruimte naast ons af en toe bellen en op zich is het niet erg dat ze de telefoon opneemt, maar het haalt je wel uit je spel als je het hoort. We vonden het op zich een leuke kamer om te spelen, maar misten wel een fijne game flow.

Kortom: Voor een warm ontvangst en het uitwisselen van escape ervaringen, hoef je hier niet te komen. Maar wil je veel escapen in korte tijd, dan zit je hier wel goed. We vonden Time Machine en Magic Castle wel de leukste die we hier gespeeld hebben.


7.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 8.0

Service: 6.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Tof decor
 • Geen muziek

 

Time Machine

Mystique Room
Posted on: 2022 April 16

Aanrader!

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, speelden we bij Mystique Room in totaal 4 kamers. We begonnen met 'Time Machine'. De locatie is makkelijk te bereiken met het ov. We werden jammer genoeg wat ongemakkelijk en koel ontvangen, terwijl we tijdens ons eerste bezoek 3 kamers achter elkaar kwamen spelen. Maar goed, we kwamen tenslotte om te escapen, dus we hielden de moed er in!

Voor ons was Time Machine één van de leukste kamers op deze locatie (ze hebben hier 11 escape rooms, de 12e wordt gebouwd). We hadden er niet zo veel verwachtingen van, maar toen de deur open ging van de kamer, viel ons gelijk het mooie decor op. Wat in Boedapest trouwens heel gewoon is, dat zijn stickers met 'do not touch' door heel de kamer heen. Zonde wat ons betreft, maar hier lijkt het heel normaal. De puzzels in de kamer vonden we bijna allemaal leuk om te doen. Er zit één frustrerende behendigheidspuzzel in, die niet helemaal lekker werkte voor ons gevoel. Verder vonden we dit een leuke kamer om te spelen. Hij zit vrij logisch in elkaar en was uitdagend om met zijn tweetjes te spelen! Met heel veel meer zouden we de kamer ook niet aanraden, want dan loop je elkaar in de weg. Met max. 4 is het nog te doen denken we.

Voor een warm ontvangst en het uitwisselen van escape ervaringen, hoef je hier niet te komen. Maar wil je veel escapen in korte tijd, dan zit je hier wel goed. Naast Time Machine vonden wij Magic Castle de leukste die we hier hebben gespeeld.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 6.0


Played in April 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Toffe aankleding
 • Leuk en uitdagend om te spelen met zijn 2en
 • Ontvangst/service

 

1984 - Big Brother

E-Exit
Posted on: 2022 April 16

Oldschool puzzelen

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, zijn we gestart bij E-exit en speelden we deze kamer als allereerst. Met het ov is deze locatie prima te bereiken. Je moet ongeveer 10 minuutjes lopen nog tot aan de escape room. We werden ontvangen door een enthousiaste host, dus het begon al goed! Ze vertelde dat 1984 hun oudste kamer is en dat we vanzelf zouden merken hoe de andere kamers zich verbetert hebben ten opzichte van 1984. In 1984 zitten nog veel (cijfer)sloten, heerlijk om weer even oldschool te kunnen puzzelen. Voor het verhaal en de puzzels die daarmee samen hangen, hoef je deze kamer niet te spelen. Het is puur een uurtje lekker puzzelen en slotjes open maken :-) Door sommige dingen moet je wel heen kijken. De afwerking kan beter en wat heel normaal lijkt in Boedapest, dat zijn stickers met 'do not touch' door heel de kamer heen. Zonde wat ons betreft. We mochten onze telefoon meenemen om te gebruiken als we het soms te donker vonden. Tja, ook dat vonden we best bijzonder ;-) en niet echt nodig achteraf.

Wat ons betreft wel een aanrader om mee te pakken als je in Boedapest bent. Zeker ook omdat ze bij E-exit weten wat belangrijk is in het ontvangen van gasten en ze er naar streven om iedereen een leuke tijd te bezorgen.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Enthousiaste host
 • Oldschool puzzelen

 

Heaven & Hell

E-Exit
Posted on: 2022 April 14

Leuke puzzelkamer

Heaven and Hell was de tweede kamer die we speelden bij E-exit. Met het ov is deze locatie prima te bereiken. Je moet ongeveer 10 minuutjes lopen nog tot aan de escape room. We werden vriendelijk ontvangen door de enthousiaste host, waarbij we de passie voor het escapen merkten. Bij de meeste andere escape locaties in Boedapest viel dit helaas behoorlijk tegen.

Je merkt aan de kamer dat deze al weer een stapje verder is dan 1984. Er is wat meer aandacht besteed aan de aankleding (al is het verschil met secret subway groot en kan het echt beter/mooier) en soms kom je puzzels tegen waarvan je denkt: waar is de link met het verhaal? Als je dit een beetje los kan laten, dan is Heaven and Hell een leuke puzzel kamer om mee te pakken. Zeker ook omdat de service heel goed is en ze er echt voor willen zorgen dat je een leuke tijd hebt! We hebben een leuk uurtje gepuzzeld en moesten met zijn tweetjes flink doorwerken.


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in April 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Enthousiaste host
 • Leuke puzzels
 • Prima prijs
 • Afwerking kan beter
 • Random puzzels in de kamer

 

The Illusionist

Escaperoom Zeewolde
Posted on: 2022 March 29

TESTEN

We zouden een weekend in de buurt van de Putten zijn en daar hoort natuurlijk een escape room bij! Helaas zagen we dat 'the illusionist' nog niet te boeken was. Maar met wat mailtjes over en weer, mochten we als eerste groep de kamer gaan spelen na de upgrade! Daar word je als ervaren speler natuurlijk blij van.

Het thema van deze kamer trekt ons. We vinden alles rondom illusies en en magie super leuk, dus dat maakte ook dat we nieuwsgierig waren naar deze escape room. We werden enthousiast ontvangen door de eigenaar en na wat te hebben gekletst, mochten we beginnen. We hebben geen vergelijkingsmateriaal van hoe de kamer er hiervoor uit zag, maar zoals hij er nu uit ziet, was dat voor ons enorm genieten! Er is veel aandacht besteed aan kleine details en de sfeer die er hangt past heel goed bij het thema en het verhaal. Met zijn 2tjes was het wel flink doorwerken, al hebben we wel op ons gemak gepuzzeld en zijn daar wellicht wat tijd verloren, maar we wilden puur genieten van de kamer :-) Sommige puzzels waren voor ons meteen duidelijk, sommige puzzels daagden ons uit om anders te kijken en sommige puzzels hadden net nog even wat aanpassingen nodig (maar daarvoor waren we ook een testgroep). Er zit dus genoeg uitdaging en originaliteit in de kamer! We zouden wel aanraden om met maximaal 4 personen te spelen, zodat je het beste kan genieten en allemaal wat te doen hebt.

We hebben enorm genoten en hebben er weer een favorietje bij!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in March 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Sfeer en aankleding
 • Thema
 • Uitdagende puzzels

 

Here I Am

Escape Room Katwijk
Posted on: 2022 March 29

Escapen uit een escape..

Nadat we hoorden dat op deze locatie een nieuwe escape room zou komen, hielden we de socials goed in de gaten. Onze ervaring met bella ciao was super positief, dus een volgende escape beleving zou ons zeker ook gaan bevallen. Vanaf dat we in de auto op weg waren naar Katwijk, zaten we al in het verhaal. Heel leuk dat de beleving al begint, voordat je de escape room in gaat en net weer even anders dan bij andere escape rooms.

De escape room zelf: we begonnen ons avontuur op een originele manier, maar wel met wat opstart problemen (door de spanning?). Gelukkig werden we goed geholpen en konden we daarna lekker verder spelen. Super tof hoe de kamer is opgebouwd. Lastig om hier wat te schrijven, zonder al te veel te verklappen, maar je vraagt je af en toe wel af waar je eigenlijk allemaal bent geweest. We hebben genoten van ons escape avontuur in de gevangenis en vonden de variatie aan puzzels en het samenwerken zeker een pluspunt. Ook de herkenning uit de serie is leuk. Je hoeft de serie niet te hebben gekeken om te kunnen genieten van deze escape room, maar het voegt wel wat extra's toe aan de beleving. Qua aankleding ziet het er top uit en zie je dat daar veel aandacht aan is besteed! Wij speelden met 4 personen en hebben dat ervaren als een fijn aantal.

Achteraf: Johan nam uitgebreid de tijd om met ons alles nog eens na te lopen wat we hebben gedaan, dat waarderen wij altijd :-) Nu maar hopen en duimen dat de 3e escape room er ook ooit gaat komen. Wij komen dan in ieder geval langs!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in March 2022

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Tof begin
 • Opbouw van de kamer
 • Sfeer en aankleding
 • Goede balans in beleving en puzzels
 • Verhaal goed te volgen

 

The Mummy's Tomb

Unlock Scheveningen
Posted on: 2022 March 15

Leuke samenwerk kamer

Leuke escape room, zeker voor 2 personen! De puzzels dagen je uit om veel samen te werken en dat maakte het extra leuk. Als je met zijn 2tjes bent, dan krijg je alles mee van de kamer. Ook een leuk, origineel thema wat je niet heel vaak tegenkomt.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in March 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes  52:42 min


 • Aanrader voor 2 personen
 • Prima prijs
 • Veel puzzels waarbij je moet samenwerken

 

Le Prince

Escaping Belgium
Posted on: 2022 March 29

P R A C H T I G

Ik heb zelden een escape room gezien die er zo mooi uit zag. Die tot in elk detail perfect is afgewerkt. Heerlijk om hier (bijna) 90 minuten van te hebben mogen genieten! Ik zou aanraden om de kamer met niet meer dan 4 personen te komen spelen, zo kun je er het beste van genieten :-)


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Prachtige aankleding
 • Sfeer

 

Favorietje!

Soms kom je een escape room tegen die voor je gevoel volledig klopt en naar mijn mening behoort deze kamer tot die categorie! Château Elize is een escape room BOMVOL hele leuke puzzels. Die zorgen voor veel 'geluksmomentjes' waarin je weer wat hebt opgelost en je dichter bij het geheim komt dat verscholen ligt in deze kamer. Verwacht geen grote escape beleving zoals sommige kamers tegenwoordig hebben, maar als je 60 minuten lang lekker oldschool wil puzzelen in een mooie kamer, dan moet je zeker komen spelen!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Heel veel puzzels
 • Vriendelijk ontvangst & goede begeleiding
 • Goed te volgen verhaal
 • Fijne spelflow

 

Magic & Mystery

This is escape Breda
Posted on: 2022 March 5

Leuke kamer! Ook voor 2 personen!

Nadat we de vorige keer erg enthousiast waren over Alice, kwamen we terug voor Magic en Mystery. En omdat we er toch waren, speelden we eerst het museum.

Na een korte pauze, was het tijd voor Magic&Mystery. We waren erg benieuwd, want de kamer had een update gehad. Vanaf de start merkten we al: hier worden we enthousiast van! De sfeer in de kamer is goed neergezet en we raakten in een lekkere flow. Met 2 personen echt een hele leuke kamer om te spelen! Uitdagend genoeg en puzzels waar ik blij van word! Ook hier merkten we dat onze host er voor zorgde dat we in de flow konden blijven en ons af en toe wat verder hielp. Met nog wat kleine aanpassingen aan de kamer, denken we dat de game flow nog beter kan worden, maar hier zijn ze ook mee bezig.

Kortom, een leuke escape room om te doen! En zeker als je lekker een uurtje met zijn 2tjes wil puzzelen :-)


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in March 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Ontvangst en begeleiding
 • Leuk en uitdagend voor 2 personen
 • Fijne game flow/logica

 

Het Museum

This is escape Breda
Posted on: 2022 March 5

Vrij basic kamer

Nadat we de vorige keer erg enthousiast waren over Alice, kwamen we terug voor Magic en Mysterie. En als je er dan toch bent, dan boek je ook een rondleiding in het museum er bij!

We werden vriendelijk ontvangen en konden direct beginnen. Onze host heeft ons (gelukkig) goed geholpen en gaf op tijd hints om ons verder te helpen. Als ze dit niet had gedaan, zaten we er nu nog denk ik, haha. We raakten niet in een lekkere flow en ploeterden ons door de kamer heen. Gelukkig hebben we wel zelf ook wat dingen opgelost. We hadden van te voren niet veel verwachtingen, dus het kon voor ons ook niet echt tegenvallen. Het museum is een vrij "basic" escape room waar veel puzzels in verstopt zitten. Een prima kamer om een keer te spelen als je er bent! Wel merkten we het verschil met Alice en Magic&Mysterie. Beide kamers hebben pas een update gehad en dat zou voor deze kamer ook zeker leuk zijn!


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in March 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Ontvangst en begeleiding
 • Leuk voor 2 personen

 

Harbor Hotel

TheStart EscapeRooms
Posted on: 2022 February 21

Unieke ervaring

The harbor hotel, een escape room met acteur.. Niet iets waar ik direct mega enthousiast van word, maar ook weer iets wat we met ons team niet gelijk uit de weg gaan. Na er niet al te veel te bij hebben nagedacht, boekten we de kamer en afgelopen zaterdag was het zo ver.. We werden ontvangen in een super mooie ontvangsthal door vriendelijk personeel. Er hing een relaxt sfeertje, niks geen gehaast van het snel draaien van groepen, dus dat was heel fijn. We dronken vooraf wat en daarna was het toch tijd om te gaan starten..

Het begon allemaal vrij rustig en daardoor konden we in het begin lekker puzzelen. Qua decor ziet het er allemaal goed uit en heb je het gevoel even deel te zijn van de wereld van Dieter. Het is lastig om hier iets te schrijven, zonder te veel te verklappen. Vooraf weet je dat er een acteur in zit en daar moet je van houden/tegen kunnen. Ik ben blij dat onze ervaring liep zoals het gelopen is. Daardoor heb ik veel kunnen genieten van het puzzelen in de kamer. Al met al weer een bijzondere en unieke ervaring!


Response by TheStart EscapeRooms

2022 February 22

Dag Eline, bedankt voor de zeer leuke feedback! Het is voor ons alvast een eer om een ervaren team zoals jullie te mogen ontvangen en een leuk escape moment te laten beleving. We hopen jullie alvast opnieuw te mogen opsluiten in een van onze andere escape rooms (Live Chernobyl en/of Undercover Skill Facility).


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in February 2022

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Leuke puzzels
 • Toffe aankleding

  Anthony TeunenTheStart EscapeRooms

The Toy Factory

Escaperoom Antwerp
Posted on: 2022 February 21

Top beleving van a tot z

Nadat we het boeken van Hunting Season lang hadden moeten uitstellen, bracht dat nu geluk met zich mee, want The Toy Factory had inmiddels ook zijn deuren geopend. Beide kamers speelden we daardoor dus op 1 dag. Het ontvangst bij The Toy Factory was geniaal. Vanaf het moment dat de deur open ging, waren we al onderdeel van de beleving en werd ons enthousiasme getriggerd.

Tijdens het spelen van de kamer werden we steeds enthousiaster en we hebben echt onwijs genoten van het spelen van deze kamer. De puzzeldichtheid in Hunting Season is wellicht wat hoger dan hier, maar beide kamers zijn ook eigenlijk niet te vergelijken met elkaar. Als je The Toy Factory binnen stapt, stap je een wereld in die er super strak en mooi uitziet qua decor en waarbij je onderdeel bent van het verhaal. De puzzels passen perfect in het verhaal en er is niets waarvan je denkt: waarom is het er? We hebben vanaf het begin tot het nabespreken van de kamer enorm genoten van deze beleving!

Wat zeker nog even apart genoemd moet worden, is dat onze host super veel toevoegde aan de hele beleving. Wat heeft hij het ontzettend leuk gedaan! We hingen vanaf moment 1 aan zijn lippen om te horen wat hij allemaal te vertellen had. Zo goed en leuk hebben we niet eerder meegemaakt.

Mocht je deze locatie bezoeken, dan moet je zeker beide kamers spelen. Daar krijg je geen spijt van!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in February 2022

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Het fantastische ontvangst t/m het doorlopen van d
 • Top service dus
 • Origineel
 • Puzzels in thema
 • De totale beleving

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Posted on: 2022 February 21

Unieke topper!

Eind-de-lijk was het zo ver: na lang er naar te hebben uitgekeken, boekten we Hunting Season. Met als extra geluk erbij dat The Toy Factory inmiddels ook zijn deuren had geopend. We begonnen de dag met Hunting Season. Het ontvangst was helaas wat koel en kort. Inmiddels kunnen we daar wel een beetje doorheen kijken, maar het blijft jammer.

Vanaf het moment dat we de kamer instapten, begon het genieten! Ondanks dat deze kamer al wat langer meedraait, verdient hij zeker een plekje in mijn lijstje van favorieten! De puzzels waren uitdagend, sommige uniek en passend in de kamer. De aankleding van de kamer is mooi, er hangt een goede sfeer en de kamer heeft een uniek thema! Alle elementen bij elkaar, zorgden voor een super leuke ervaring! Het hint systeem vond ik zeker ook leuk en passend bij de kamer.

Als je deze locatie bezoekt, zou ik zeker beide kamers spelen. Daar krijg je geen spijt van!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 7.0


Played in February 2022

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Uitdagende puzzels
 • Thema uniek en goed uitgewerkt
 • Aankleding/decor/muziek
 • Hint systeem
 • Ontvangst

 

Metro

SS Rotterdam
Posted on: 2022 February 15

Leuke beginners kamer

Na lang te hebben getwijfeld om deze kamer te boeken (gezien de prijs in combi met verschillende reviews), toch besloten om dan zelf maar een oordeel te gaan vellen over de Metro. Het boeken vooraf was een beetje vaag. Op de site staat nog dat je met max. 2 mag spelen of 4 uit 1 huishouden. Na te hebben gemaild met de locatie werd dit niet veel duidelijker, dus toch maar geboekt en met zijn vieren (uit verschillende huishoudens) gegaan. Gelukkig gaf dit op locatie verder geen problemen. We moesten wat lang wachten tot we konden gespelen, maar goed dat kan gebeuren en de host bood netjes haar excuses aan.

De kamer: Het decor van de metro ziet er echt toppie uit! Je hebt totaal niet meer het idee dat je op de SS Rotterdam bent. De kamer begon voor ons wat vaag en ongemakkelijk. Na het oplossen van de eerste puzzels was dat gevoel gelukkig verdwenen. Voor ons gevoel kregen we vrij snel hints en daardoor hadden we achteraf het gevoel dat we niet zo veel hebben gedaan in de kamer. We stonden met nog 12 minuten over ook buiten. Een tip die we zouden geven is om net wat langer te wachten met het geven van hints, zodat spelers eerst zelf kunnen puzzelen. De puzzels zijn divers en leuk om op te lossen. Achteraf werd er nog een foto gemaakt: altijd een leuke herinnering!

Ik zou deze escape eerder aanraden aan beginnende groepen. Al moet je het dan wel de prijs waard vinden. Er zijn, naar mijn mening, betere escape rooms met een betere spelbegeleiding, die ik dan eerder zou aanraden.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 6.5


Played in February 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:00 min


 • Decor: je vergeet dat je op de SS bent
 • Leuke puzzels
 • Prijs
 • Begeleiding

 

The Safe House

Live Escape
Posted on: 2022 February 8

Kamer met wat ons betreft veel potentie

Live escape Rotterdam, een locatie die vrij dichtbij zit voor ons, maar die we om de 1 of andere reden nog steeds geen bezoek hadden gebracht. Hoog tijd dus om een team bij elkaar te rapen en onze veiligheid op te zoeken in het safe house. Maar of dat safe house echt zo veilig was..?

We werden vriendelijk ontvangen en konden vrij snel beginnen. De start van de kamer had wat beter gekund. Er wordt nog een korte uitleg gegeven in de kamer en dat heeft persoonlijk niet mijn voorkeur. Het brengt je niet in het spel zoals ik liever heb. Ook was er geen muziek, waardoor ik niet direct in de enthousiaste escape stemming kwam. Naarmate we wat verder kwamen, bouwde de spanning zich op en kwam dat gevoel gelukkig wat meer. Met meer geluidseffecten, licht en muziek zou de beleving wel intenser kunnen zijn. The safe house is een kamer met (doe)puzzels die je vaker tegen zal komen en die niet perse vol verrassingen zit. Ik denk dat dit zeker een kamer is die beginners enthousiast kan maken voor het escapen. Al met al hebben we een leuke tijd gehad en wisten we gelukkig het safe house op tijd te verlaten!

Het foto moment achteraf is erg leuk gedaan! Ook het napraten met de medewerkers achteraf was fijn. Praten over je lievelingshobby blijft toch wel 1 van de leukste dingen die er is! Ze hebben een grote ruimte om nog wat te kunnen drinken en dat is zeker een pluspunt. We zijn nieuwsgierig geworden naar de andere kamers op deze locatie, dus komen zeker nog een keer terug!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in February 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Makkelijk bereikbaar
 • Leuke kamer voor beginners
 • Napraten achteraf
 • Sfeer kan meer uitgehaald worden

 

Heerlijke puzzel kamer

De 1e kamer die we op deze locatie speelden en zeker een aanrader wat ons betreft! De kamer zit vol met puzzels en is met zijn 2tjes een leuke uitdaging om te doen. Wat we heel prettig vonden, was dat het duidelijk was wat we moesten doen. Daardoor zat er een lekkere flow in de kamer en wisten we wat we al hadden opgelost en wat niet. Een leuke, verrassende kamer met een leuke prijs voor 2 personen!


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in January 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Veel puzzels
 • Uitdagend met 2

 

De Vikingkamer

This is escape Breda
Posted on: 2022 February 2

Niet onze soort kamer

Dit was de 2e escape room die we speelden op deze locatie. Na onze ervaring met Alice, viel deze kamer helaas wat tegen. Waar in Alice juist heel veel puzzels zaten, was dat hier wat minder. Niet onze soort kamer dus jammer genoeg. Wel een leuke uitdaging met zijn tweetjes! Er moet 1 puzzel nog aangepast worden om met zijn 2tjes te kunnen doen. Onze feedback werd daarin serieus genomen en we geloven ook dat er echt wat mee gedaan gaat worden. Leuk aan deze kamer is dat het thema erg origineel is, dat kom je niet vaak tegen! Ook was de kamer bijna volledig automatisch.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in January 2022

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Prima prijs, zeker als je met 2 bent!
 • Origineel thema
 • Puzzeldichtheid

 

CORPSE INC.

Escaperoom Junkie
Posted on: 2021 November 30

Wat een TOPPER!

Of we altijd al een lijk wilden stelen? Nou, nee. Maar ik zou het nu achteraf wel echt iedereen aanraden!

De pret begint vooraf al en het ongemakkelijke gevoel dat je alleen al krijgt bij het idee 'een lijk te gaan stelen', wordt daardoor versterkt. Netjes op tijd melden wij ons op locatie en gelukkig, we mochten naar binnen. Het ongemakkelijke en zenuwachtige gevoel dat we vooraf hadden, verdween langzaamaan en we maakten ons klaar voor onze missie.

Het was in het begin even zoeken naar wat de bedoeling was, maar toen we eenmaal door hadden wat er van ons werd verwacht, namen we onze missie uiterst serieus ;-). Corpse Inc. is een geweldige combinatie van puzzels en een escape beleving waarin de balans naar mijn mening perfect is. Het fijne was, dat je door alle elementen heen het verhaal goed kon volgen en alles klopte. De acteur heeft een leuke rol en voegt iets toe aan de beleving en is geen storende factor of iemand waar je constant voor op je hoede hoefde te zijn. Niets in de escape room was er 'zomaar'. Alles paste goed in het thema en hierdoor waren de puzzels onderdeel van het geheel. Ik ben heel positief over de puzzels die we tegen zijn gekomen, omdat ze volledig in het thema waren en vooral omdat ze logisch en goed op te lossen waren. Tegen het einde aan werd de spanning weer even opgevoerd en konden we onze missie succesvol afronden.

Achteraf even op de foto en mochten we nog kennis maken met de acteur. Leuk dat daar de ruimte voor was! Na kort te hebben na gekletst, was het voor ons tijd om te vertrekken en om na te genieten van dit geweldige avontuur!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  65:09 min


 • De gehele beleving
 • Logische, leuke puzzels
 • De acteur
 • Verhaallijn is goed te volgen
 • Alles heeft een functie

 

Elixir

Wintertuin Experience
Posted on: 2021 November 30

Toffe escape locatie

De escape room bevindt zich op een hele toffe, sfeervolle locatie. We werden vriendelijk welkom geheten en kregen een stukje geschiedenis te horen, erg leuk. Wat leuk is en tegelijkertijd jammer, is dat er 2 dezelfde kamers te spelen zijn. Het leuke daaraan is, is dat je als je met een grote groep wil escapen, je de groep kan verdelen over 2 identieke kamers. Wat ik persoonlijk jammer vond, is dat wij met een andere groep tegelijk de uitleg kregen over de kamer. Hierdoor mis je net een stukje persoonlijke aandacht. Maar goed, we begonnen de escape room toch iet wat fanatiek, want die onbekende groep wilden we wel verslaan :-)

De escape room begon en we kregen een zandloper mee om de tijd bij te houden. Persoonlijk zou ik deze weg laten, want het geeft geen duidelijke tijd weer. De aankleding past goed bij het thema en zag er prima uit. De puzzels vonden we niet allemaal even logisch/leuk, maar dat kan ook aan ons liggen ;-). Tegen het einde aan, merkten we op dat de andere groep al ontsnapt was. Het was ons dus helaas niet gelukt om het andere team te verslaan. We hebben uiteindelijk alle puzzels opgelost, maar of dit helemaal binnen de tijd was..?

Achteraf nog even op de foto, altijd leuk als herinnering en daarna was er helaas geen ruimte meer om na te praten of de kamer door te lopen. Kortom: een escape room die erg leuk is om in teamverband te spelen en zich onderscheid door de prachtige locatie.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Toffe locatie
 • Leuk om in teamverband tegen elkaar te spelen
 • Stukje persoonlijke aandacht ontbrak

 

Topkamer: Na veel kamers te hebben gespeeld, wist deze kamer ons alsnog te verrassen en verbazen!

Ongeveer 1,5 jaar geleden stond Catch me if you can op onze planning tijdens een escape weekend. Helaas kon ons bezoek toen niet doorgaan, omdat het precies in het Carnavals weekend was. Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver en gingen we de uitdaging aan.

Van te voren werden we netjes gebeld met de mededeling dat de deur beneden op slot zou zitten en we even moesten bellen als we voor de deur stonden. Het ontvangst was vriendelijk met een kort praatje vooraf en toen mochten we aan de slag. Het verhaal van de kamer is goed te volgen en goed uitgevoerd. Bijna alle puzzels die je tegenkomt zijn in het thema van de kamer en zijn leuk en uitdagend om op te lossen. Ik denk niet dat alle elementen nog origineel te noemen zijn, maar doordat het totale plaatje klopt, is dat ook niet erg. De kamer draait ook al weer een tijdje mee, dus heel gek is dat niet. Qua aankleding ziet het er goed uit, de thema's zijn mooi uitgewerkt en verder kan ik hier niet veel over zeggen zonder iets te verklappen. Ik snap waarom deze kamer nog steeds zo hoog scoort en vind dat ook zeker terecht. Na veel kamers te hebben gespeeld, wist deze kamer me namelijk enorm te verrassen en verbazen. Het is een kloppend geheel: de puzzels, het verhaal, de aankleding en de muziek zorgen daar samen voor. Jammer genoeg was er achteraf niet veel tijd om nog na te kletsen, hetgeen wat ik altijd erg leuk vind en waardeer. Het volgende groepje zat al weer klaar en wij waren wat later gestart, omdat de kamer nog niet klaar stond. De host vroeg wel nog of er dingen onduidelijk waren en of we op de foto wilden. Altijd leuk een aandenken :-)

Kortom: een kamer die terecht hoog scoort en die elke liefhebber moet spelen!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Totale beleving
 • Meeste puzzels in thema
 • Aankleding/sfeer
 • Kloppend verhaal
 • Weinig tijd om na te kletsen

 

Het Brabantse Lab

Escaperoom Schijndel
Posted on: 2021 November 23

Leuke kamer

Tijdens onze escape dag afgelopen zondag, was het Brabants lab onze 2 stop tijdens de dag. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten en gingen er vrij open in.

Het ontvangst was vriendelijk en we merkten dat er genoeg tijd voor ons was. Dat is altijd erg fijn, want je voelt je hierdoor welkom. De start van de kamer is aangepast en is passend bij het verhaal. Het zorgt er namelijk voor dat je gelijk goed in het verhaal komt. De kamer bevat leuke puzzels. Onze host heeft lang gewacht met het geven van hints en dat was voor ons erg fijn. Hierdoor was het uitdagend en hebben we bijna alles zelf opgelost. We hadden nog ongeveer 12 minuten over, dus de host heeft ons daarin goed aangevoeld. Het was zonde geweest als we met meer hints nog meer tijd over hadden gehad. De aankleding van de kamer geeft je het gevoel in een drugslab te zijn dat goed verborgen is. Qua licht en geluid zijn er dingen aangepast en ik denk dat dit er voor zorgt dat de beleving leuker is dan hiervoor. Achteraf werd er gevraagd of we nog wat wilden drinken en kletsten we wat na.

Conclusie: een leuke kamer om te spelen :-) Zeker voor onervaren spelers een leuke kamer om het escapen te ontdekken. Voor ervaren spelers zit de uitdaging er vooral in om zo veel mogelijk alles zelf op te lossen en zouden we aanraden om met max. 4 te komen spelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Goede begeleiding en gastvrijheid
 • Verhaal duidelijk en goed te volgen
 • Leuke puzzels

  EscapiepanDe vlugge jager

The Competition

The Escape Room Rijswijk
Posted on: 2021 November 2

"De competitie" was AAN

Na alle 4 de andere kamers te hebben gespeeld op deze locatie, hadden we weer zin om langs te gaan! Dit keer voor "the competition", een kamer waarin je in 2 teams strijd tegen elkaar. Perfect om je familie weer eens mee te nemen naar een escape room.

Het ontvangst was zoals altijd heel vriendelijk en enthousiast. Je voelt je hier welkom en er was aandacht voor ons als groep. Na een korte uitleg, plaspauze en het opruimen van de spullen, konden we beginnen.

De sfeer zat er al goed in: want welk team zou gaan winnen? Daar ben je tijdens het spel veel mee bezig. Je vraagt je toch telkens af hoe ver het andere team zou zijn. De puzzels vragen om samenwerking en zijn niet super ingewikkeld. Niet alles was voor ons even duidelijk en gelukkig kregen we op die momenten een hint. Achteraf hoorden we dat ze hier ook mee bezig zijn, om het spel nog te verbeteren. Leuk was om te zien dat feedback altijd welkom is! Zo hebben we een aantal van onze ideeën en gedachtes op de mail gezet en hoef ik dat hier niet meer te benoemen.

Na afloop werd er nog een groepsfoto gemaakt en nu is het (helaas) weer wachten op een volgende kamer. We komen zeker terug!:-)


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in October 2021

Played with 9 persons

Escaped: Yes


 • Gastvrijheid: je voelt je welkom
 • Wedstrijdelement in de kamer

 

Uitdagend met 2 personen

Het ontvangst bij Locked was net als de vorige keer heel vriendelijk en enthousiast. De ruimte waar je binnenkomt heeft een mooie make-over gekregen en heeft nu een sfeervolle uitstraling. Op de planning stonden The Maze en Heineken part 2.

Na een enthousiaste ontsnapping uit The Maze, speelden we als tweede Heineken part 2. De opstart verliep wat stroef en we merkten dat we een minder lekkere flow te pakken hadden dan bij The Maze. Waar je daar veel moet samen werken en veel puzzels op moet lossen, vonden we dat in deze kamer net wat minder. Ook was er een puzzel die (onnodig) veel tijd in beslag nam. We wisten met weer 2 bonusminuten te ontsnappen met het verdwenen geld. Heel fijn dat we ook bij deze kamer net wat extra tijd kregen, want we waren er bijna :-) Als je op zoek bent naar escape rooms voor 2 personen, dan zit je op deze locatie goed!


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Goede prijs voor 2 personen
 • Goede service
 • Puzzel die (onnodig) lang duurt

 

The Maze

Escape World Tilburg
Posted on: 2021 October 15

Uitdagend voor 2 personen

Het ontvangst bij Locked was net als de vorige keer heel vriendelijk en enthousiast. De ruimte waar je binnenkomt heeft een mooie make-over gekregen en heeft nu een sfeervolle uitstraling. Op de planning stonden The Maze en Heineken part 2.

Als eerste speelden we The Maze. Waar op de website wordt aangeraden om deze kamer met minimaal 4 personen te spelen, gingen wij de uitdaging met zijn 2en aan. En het was een pittige uitdaging. The Maze zit echt bomvol puzzels en stilstaan is er niet bij. Met 2 extra bonusminuten wisten wij te ontsnappen. De kamer daagt je uit om veel samen te werken en wij kwamen daarom ook heel enthousiast de kamer uit. De aankleding is wat summier en niet alle puzzels zijn in het thema, maar ondanks dat, hebben wij ons prima vermaakt. De puzzels volgen elkaar vrij lineair op en er zit een afwisseling in tussen doe- en denk puzzels. Als je een uur lang veel puzzels wilt oplossen, zit je hier goed! We betaalden voor 2 personen een leuke prijs, waardoor de kamers op deze locatie leuk zijn om met zijn 2en te spelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede prijs voor 2 personen
 • Heel veel puzzels

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Posted on: 2021 October 15

Escape room in thema

De ontvangsthal op deze locatie ziet er super mooi uit en is al helemaal in het thema van de escape room. Daar worden we enthousiast van :-). Het ontvangst was helaas wat aan de koele kant, maar na een korte uitleg vooraf konden we beginnen. We waren toch wel nieuwsgierig naar hoe de kamer zelf dan uit zou zien. Het duurde even voor we op gang kwamen, maar nadat we waren aangekomen in de mijn, konden we echt beginnen. De kamer ziet er, net als de ontvangsthal, goed uit en bevat een afwisseling tussen doe en denk puzzels die mooi bij het thema en het verhaal aansluiten. De eindpuzzel vonden we minder passend in het thema. Achteraf krijg je een aandenken mee aan de escape, altijd leuk!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 6.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Mooie thema kamer
 • Meeste puzzels in thema

 

De Grootmeester

Clocked-Up
Posted on: 2021 September 6

Fijne puzzelkamer!

Vorig weekend last minute deze kamer geboekt, vanwege de positieve reviews en omdat deze kamer wordt aangeraden om met zijn 2tjes te spelen. Uiteindelijk gingen we toch met het complete team, dus hebben we zelf niet ervaren hoe het is om deze kamer met 2 personen te spelen. Ik kan me voorstellen dat het, zeker voor ervaren spelers, wel een lekkere uitdaging is, want goed samen werken is hier heel belangrijk! Met zijn 4tjes ging dat ons goed af en puzzelden we ons binnen de tijd weer naar buiten. Niet elke puzzel hadden we direct door, dus het bood ons genoeg uitdaging! Ik vond de kamer verrassend leuk en de puzzels zaten soms goed verstopt: goed zoeken is belangrijk!!:-)


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Veel puzzels

 

L'Architecte

Doctor Watsons
Posted on: 2021 August 17

Toffe locatie

Deze escape room bevindt zich in de kelder van de arminius kerk. De locatie ademt al een bepaalde sfeer uit en dat werkt zeker in het voordeel van je spelplezier. We werden enthousiast ontvangen door een host die zelf ook graag escape rooms speelt. Daar worden wij altijd blij van :-) We hadden nog weinig gehoord over deze locatie van andere escapers en wisten niet zo goed wat we konden verwachten. De locatie is dus tof en we hebben zeker een leuke tijd gehad. De puzzels vonden wij leuk om op te lossen, alleen niet allemaal even uitdagend, zeker als je ervaren bent. Sommige puzzels moeten je ook maar net echt liggen, anders levert dat veel frustratie op. Gelukkig kregen wij daar wel een aantal hints, anders zaten we er nu nog denk ik ;-). Uiteindelijk hadden we 18 minuten over, best jammer (zeker als je kijkt naar de prijs van de kamer). Al met al dus een escape room op een mooie locatie die, wat ons betreft, vooral geschikt is voor de wat minder ervaren groepen.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in August 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Host
 • Locatie
 • Sfeer
 • Prijs

 

Family Secrets

Breakout Room
Posted on: 2021 August 10

Op onderzoek in oma's knusse, authentieke huisje

Een nieuwe kamer, dat vraagt weer om een bezoekje aan break out den Bosch! Het ontvangst was wat kort vanwege de drukte op dat moment. Achteraf is dit ruim gecompenseerd door het lange napraten :-) We konden dus direct aan de slag. De ruimtes zien er goed uit en ademen een authentieke sfeer uit. De ruimtes zijn niet heel groot, met 4 personen was het goed te doen. We kregen op de juiste momenten even een duwtje in de goede richting, precies goed om in een fijne flow te blijven. We hebben de 60 minuten goed benut, want met een paar minuutjes over op de klok, wisten wij er achter te komen wie er uit was op de erfenis van oma. De puzzels hebben ons dus zeker genoeg uitgedaagd :-) Al met al een hele leuke escape room, met een afwisseling aan puzzels en slotjes en techniek. Het einde is wel een hoogtepunt van de kamer, alles komt daar samen! Dus doe zeker je best om zo ver te komen :-)


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Aankleding en sfeer
 • Uitdagende puzzels
 • Gezellig napraten
 • Kleine ruimtes

 

Jumanji

The Missing Link
Posted on: 2021 July 13

Avontuurlijk

Eergister ein-de-lijk onze eerste 2 escape rooms in België gespeeld, waarvan jumanji de tweede was. Lekker last minute besloten we om af te reizen naar onze zuiderburen. Al lang stond jumanji op onze wish-list, dus met redelijk hoge verwachtingen gingen we er naar toe en dat maakt het schrijven van de review nu wat lastig. We hebben de 70 minuten speeltijd goed gebruikt, want we gingen er niet heel soepel doorheen. In het begin zijn we veel tijd verloren, waardoor we de druk van de klok voelden en dat was wel jammer. Hierdoor niet uitgebreid de tijd gehad om te genieten van het mooie decor, want voor mijn gevoel moesten we flink door puzzelen. De puzzels passen perfect bij het thema en in de kamer. Ik heb geen moment gedacht van: wat doet die puzzel hier? Dus dat maakte dat de puzzels echt onderdeel zijn van de kamer en het decor. Voor mij was de tropische temperatuur die er hing wel belemmerend in mijn speel plezier en dat maakt dat ik waarschijnlijk iets minder enthousiast ben dan als het niet zo warm was geweest binnen. Het spelen van een escape room blijft een momentopname die je jammer genoeg niet over kan doen. Desondanks is het wel een kamer die ik zou aanraden, omdat het totaal plaatje klopt, de kamer er goed uit ziet en de puzzels goed in thema zijn!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in July 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Totaal plaatje klopt
 • Warmte

 

Authentiek en mysterieus sfeertje

Gister ein-de-lijk onze eerste 2 escape rooms in België gespeeld, waarvan het escape hotel de eerste was. Lekker last minute besloten we om af te reizen naar onze zuiderburen. Gelukkig was de eigenaar heel flexibel en verzette hij zelfs zijn eigen privé plannen, om ons te kunnen ontvangen. Super leuk!

Eenmaal aangekomen op locatie straalt het gebouw vanaf de buitenkant al een bepaald authentiek sfeertje uit, heerlijk. Ook de entree heeft dit zelfde sfeertje en voordat we begonnen, kletsten we daar eerst een tijdje met de enthousiaste eigenaar.

De start van de kamer is geheel in thema en super leuk, vonden wij. Binnen in de kamer ziet het er mooi uit. We puzzelden ons lekker door de kamer heen, kregen af en toe een hint om in een goede flow te blijven en wisten uiteindelijk er achter te komen wat er gebeurd is in het hotel. Misschien goed om te weten, is dat deze kamer meer valt in de categorie 1.0 kamers, wat volgens ons niet onderdoet aan het plezier wat je kan beleven in de kamer! Dit benoemde de eigenaar ook van te voren, waardoor je weet dat je lekker op zoek mag naar cijfercodes, sleutels enz. (Blijft leuk!)

Achteraf weer een tijdje gekletst en de eigenaar stond open voor feedback. Tof om te horen dat hij nog steeds bezig is met het verbeteren van de kamer! We hebben een leuke tijd gehad en komen zeker terug voor het vervolg.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in July 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  46:51 min


 • De locatie ademt sfeer uit
 • Onze gastheer (de eigenaar)

 

The Contamination

Forsaken escape room
Posted on: 2021 July 12

Leuke 2-persoons kamer!

We keken erg uit naar het spelen van deze kamer, omdat we de andere 2 kamers op locatie erg tof vonden en omdat deze kamer speciaal voor 2 personen is.

Ontvangst was prima en we konden gelijk starten. Er is perfect gebruik gemaakt van de ruimtes die er waren en dat ademt een bepaalde sfeer uit. Heel tof! De puzzels waren leuk om te doen, maar wel aan de makkelijke kant voor ervaren spelers (hier wordt aan gewerkt). Achteraf de kamer nog even doorgelopen en ervaringen uitgewisseld, altijd erg leuk!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in July 2021

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes  47:10 min


 • Voor 2 personen
 • Ruimte is perfect
 • Puzzels aan de makkelijke kant

 

Vaudeville

Escape Room 076 Breda
Posted on: 2021 June 21

Zoeken en puzzelen

Last minute deze escape room gespeeld, omdat de reviews er leuk uit zagen en het thema ons aansprak. Eens een keer geen moordzaak die je op moet lossen of een kamer waarbij de spanning om te snijden is.

Het ontvangst was super vriendelijk in een mooie ontvangstruimte (escape café). Na een kort intro filmpje konden we beginnen. De kamer ziet er leuk uit. Als je beter gaat kijken, zie je wel veel slijtage. Door de kamer heen ben je veel aan het zoeken en verbanden aan het leggen. Je moet vooral niet al te moeilijk denken, dan loop je vast, terwijl de puzzels niet heel moeilijk zijn. Je bent een uurtje lekker bezig met puzzelen.

Als je in de buurt bent, is het een leuke kamer om mee te pakken! Zeker voor de prijs die je betaald.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  46:19 min


 • Gastvrijheid
 • Prijs van de kamer
 • Slijtage

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Posted on: 2021 June 20

Neem de tijd om te genieten van deze mooie escape beleving!

Na het lezen van wat positieve reviews en het horen van positieve reacties, durfden wij het aan om illusion te boeken. Soms best spannend zo'n nieuwe kamer, want: wat kun je verwachten en kloppen de reviews wel? Maar nadat een mede escape fanatiekeling de lovende woorden kon bevestigen, was dat voor ons genoeg om te gaan boeken. We gingen er dus wel met wat hoge verwachtingen heen.

Bij aankomst troffen we beide enthousiaste eigenaren, kletsten we even en toen mochten we starten. Vanaf dan begint de beleving en ben je 90 minuten volop aan het genieten. Neem echt je tijd om rond te kijken, te bewonderen wat ze gemaakt hebben, want dat is echt prachtig! Qua decor doet het niet onder aan de top kamers in NL. Ze passen daar juist heel goed tussen. Met alle licht- en geluidseffecten word je door het verhaal heen meegenomen. En dat maakt de hele beleving compleet.

Wij denken dat je meer kunt genieten van de hele beleving als je al een paar kamers gespeeld hebt. Daardoor waardeer je nog meer wat er gebouwd is en zie je de passie. Wij waren met zijn 4tjes en dat was prima te doen. Het is een kamer waarbij er een balans is tussen beleven en puzzelen. Er zitten wellicht iets minder puzzels in dan je verwacht in een escape room, maar de balans is hier wel perfect vinden wij. Het ene moment geniet je van de beleving en het andere moment ben je weer gefocust bezig met het oplossen van een puzzel. De puzzels passen trouwens perfect in de kamer. Ze zijn niet zo maar bedacht als opvulling, maar horen thuis in de wondere wereld van Marcus Furore.

We kwamen met hoge verwachtingen en zijn daar niet in teleurgesteld. Ze zijn zelfs overtroffen :)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Klopt van a tot z
 • Alle effecten (licht/geluid)
 • Ziet er prachtig uit!!
 • 90 min speelplezier
 • Balans in puzzelen en beleven

  Epic Escape Waalwijk

The Deal

Escape Rooms Sneek
Posted on: 2021 June 15

Wat oudere kamer

We speelden eerst the deal en daarna de funhouse. The deal is ouder en dat merk je. Het is een vrij basic escaperoom, zowel qua aankleding als qua puzzels en wij misten een fijne game flow en een enthousiast escape gevoel.


6

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.0

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  45:23 min

 

Funhouse

Escape Rooms Sneek
Posted on: 2021 June 15

Grappige kamer

Hiervoor speelden we "the deal" en je kan wel merken dat deze kamer nieuwer is. De funhouse vonden we dan ook leuker dan the deal. Er zitten grappige elementen in. De puzzels zijn vrij basic en wij vonden ze niet allemaal even logisch. Verder bevat de kamer veel sloten en een kleurrijk decor.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  50:12 min

 

Prison Break

Escaperoom Drachten
Posted on: 2021 June 14

Oldschool puzzelen met een heerlijke flow

Op locatie werden we vriendelijk ontvangen door Joël, wat een fijne gastheer! We kwamen 2 kamers spelen: prison break en the lost ones.

Prison break is een kamer die al een aantal jaren meedraaid en een mega goeie game flow bevat! Er zitten leuke en verrassende elementen in, veel cijfersloten en puzzels in het thema van de kamer. Geen puzzels die zo maar bedacht zijn, maar die passen in de kamer. Wat ons betreft een hele goede kamer waarin je lekker oldschool kunt puzzelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Goeie game flow
 • Gastheer :-)

 

W o w. Wat een vette kamer!

Als eerst "echte" groep mochten wij gister deze kamer spelen. Best spannend, zo'n nieuwe kamer, omdat je vooraf nog geen reacties van anderen hebt gehoord.

MAAR, we zijn verrast, verbaasd, uitgedaagd, hebben genoten, plezier gehad én hebben het toelatingsexamen succesvol afgerond! Deze escape room is het meer dan de moeite waard om af te reizen naar het "hoge noorden" voor elke escape liefhebber!

Het decor/ de aankleding ziet er waanzinnig uit, de kamer heeft een hele goede flow en puzzels die perfect in het thema van de kamer passen.

Wij kunnen niks anders zeggen dan dat deze kamer tot 1 van onze favorieten behoord :-)


Response by Escape Room 058 Leeuwarden

2021 June 14

Bedankt voor de lovende review!!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Gastvrijheid en gezelligheid van de eigenaren
 • Decor/aankleding
 • Heerlijke puzzelflow

 

Escape beleving

Na Houdini was deze kamer aan de beurt om te spelen. De kamers zijn niet met elkaar te vergelijken en dat was ons vooraf ook verteld. Waar je bij Houdini echt puzzels aan het oplossen bent, ben je hier meer onderdeel van een beleving waarin je handelingen verricht om verder te komen in het spel. Het decor ziet er waanzinnig mooi uit!! De nadruk ligt meer op de totaalbeleving dan op het puzzelen en dat laatste heeft wel meer onze voorkeur. We kwamen hier dus ook iets minder enthousiast uit, maar dat heeft puur te maken met onze voorkeur. Want qua beleving en story telling zit het hier echt wel goed! Alles wat je doet heeft invloed op het verdere spel dat je speelt en dat zit allemaal goed in elkaar.

Het leuke ontvangst en het tussendoor en achteraf napraten was top! Dat vinden wij altijd heel gezellig, leuk én belangrijk.

Dus bij deze: bedankt alle 5!:-)


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Decor
 • Gastvrijheid en gezelligheid
 • Onderdeel zijn van het spel

 

The Lost Ones

Escaperoom Drachten
Posted on: 2021 June 14

Weer een favoriet er bij!

Op locatie werden we vriendelijk ontvangen door Joël, wat een fijne gastheer! We kwamen 2 kamers spelen: prison break en the lost ones.

Na het spelen van prison break, was deze kamer aan de beurt. De nieuwste kamer op deze locatie. Je kunt zien dat ook aan deze kamer heel veel aandacht is besteed en dat de eigenaren weer een stapje verder zijn gegaan dan bij prison break. Qua aankleding ziet de kamer er prachtig uit en ook de puzzels zijn weer zo goed bedacht en gemaakt!

Dit is absoluut een kamer die tot 1 van onze favorieten behoord! :-) en die dus zeker de moeite waard is om naar het "hoge noorden" af te reizen.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Gastheer :-)
 • De aankleding van de kamer
 • Puzzels passend bij het thema

 

Genootschap 5255

Escape Room 0164
Posted on: 2021 June 8

Toffe beleving: aanrader!

Deze kamer na lang wachten gister eindelijk mogen testen. We keken er enorm naar uit en zijn zeker niet teleurgesteld.

We zijn er van overtuigd dat het een vette beleving is als je de kamer gaat spelen, want dat was het tijdens het testen al! Hier en daar worden er nog wat dingen aangepast, wat alleen maar van toegevoegde waarde is voor de beleving. Als je de film gezien hebt, is het wel extra leuk om de kamer te spelen, omdat je veel elementen herkent (die trouwens heel tof verwerkt zijn in de kamer). De puzzels zijn goed bedacht en sluiten aan bij het thema van de kamer. Verder schrijven we maar niet te veel. Gewoon de kamer gaan spelen en zelf ervaren!

We hebben er echt van genoten en genieten nog na :-) Bedankt voor de gastvrijheid Antal en veel succes en plezier met het draaien van de kamer!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Herkenning vanuit de film
 • Toffe elementen
 • Leuke puzzels in thema
 • Service!!

  Marinde

Kamer met veel potentie!

Wij waren het 1e team die de kamer gingen spelen na de testgroepen. Geen reviews nog op escapetalk, dus we waren benieuwd wat we zouden aantreffen! De escape room ziet er echt goed uit! Het is de 1e kamer van de eigenaar, maar hij heeft echt iets tofs neergezet.

We misten wel een lekkere flow en sommige puzzels vonden we niet helemaald duidelijk/logisch. Maar achteraf vroeg de eigenaar wat we er van vonden en hebben we daar tips over gegeven. De escape room kan volgens ons alleen nog maar beter worden met wat aanpassingen!!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  64:39 min


 • Aankleding en afwerking
 • Alles werkt automatisch
 • Geluidseffecten
 • Mist nog een lekkere spel flow

 

The Gym

Escaperoom Zevenhuizen
Posted on: 2021 June 7

Oldschool puzzelen

Onze eerste escape room weer sinds lange tijd. Wat ons betreft was dit een goede kamer om weer te starten. De escape room bevat een logische opvolging van puzzels waarbij je veel hangsloten moet openmaken. Om een uurtje lekker oldschool te puzzelen zonder te veel poespas, zit je hier goed! :)

Het cijfer geven we op basis van onze ervaring: We hebben lekker een uurtje kunnen puzzelen en hebben lol gehad.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  51:20 min


 • Logisch en duidelijk wat je moet doen

 

Enigma

Escape010
Posted on: 2020 December 13

Verrassend leuk! Aanrader!

Ons 2e bezoekje aan escape010. We waren benieuwd! Opnieuw kregen we bij binnenkomst wat te drinken aangeboden en ondanks dat we wat te laat waren, kregen we daar toch de tijd voor. Kort daarna konden we starten. De kamer start met een duidelijk filmpje en daarna mag je naar binnen. De start daar vonden wij erg leuk gedaan! De kamer ziet er prima uit, de puzzels zijn afwisselend en dagen je uit om samen te werken. Het verloop van de escape room is verrassend leuk en daar willen we niks over verklappen. Gewoon zelf gaan spelen! De host vroeg ons vooraf wanneer we en of we hints wilden krijgen. Hier heeft ze goed op ingespeeld en ons goed aangevoeld, want het meeste hebben we zelf op kunnen lossen.

Na al heel wat kamers te hebben gespeeld, heeft deze kamer ons weten te verrassen. De kamer zit goed in elkaar, heeft een fijne flow en je hebt 70 minuten de tijd om te ontsnappen. Tijdens het spelen werden er nog een aantal korte filmpjes getoond. Wat echt heel fijn is, is dat de tijd dan even stopt. Bij veel kamers zie je helaas dat de tijd dan gewoon doortikt, maar dat hebben ze hier goed aangepakt!

Wat ons betreft een kamer die je als liefhebber gespeeld moet hebben!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in December 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  65:00 min


 • 70 minuten
 • Fijne flow
 • Leuke puzzels
 • Tijd stil tijdens filmpjes

 

Het Koninkrijk

Escape Mijdrecht
Posted on: 2020 December 13

Genoten!

Na een aantal reviews te hebben afgewacht, konden we onze nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en brachten ook wij een bezoekje aan het koninkrijk. We konden last minute terecht en werden vriendelijk ontvangen. Na kort te hebben gepraat, vroeg de eigenaar of we een nieuwe puzzel wilden uittesten om de kamer meer uitdagend te maken voor groepen met ervaring. Super leuk! Die uitdaging wilden we wel aan gaan en na nog een kleine aanpassing, konden we starten.

Wat een fantastische binnenkomst heeft deze kamer! Neem gerust even te tijd om te genieten van al het moois. Het leuke aan deze kamer is dat eigenlijk alle puzzels in het thema zijn en er geen voorwerp te vinden is die niet thuis past in het thema. Zeker een pluspunt! Ook het hint systeem is in thema en er is geen klok (heerlijk!!). Met de nieuwe puzzel kregen we uiteindelijk (zoals afgesproken) even hulp van de eigenaar, zodat we daarna door konden puzzelen. Achteraf alles nog doorbesproken en de eigenaar staat zeker open voor feedback en is nog steeds bezig met het fine tunen van de kamer.

Wij stonden na 45 minuten buiten, maar hadden best wat langer binnen willen blijven om te genieten van de mooie kamer! De nieuwe puzzel is zeker van toegevoegde waarde voor ervaren spelers en daardoor is de kamer voor iedereen leuk om te spelen. Wij zijn benieuwd naar de andere kamer. Hopelijk tot snel!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in December 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  45:14 min


 • Prachtig decor
 • Volledig in thema
 • Nieuwe puzzel
 • Afwisseling in puzzels

 

Goeie Mie

Escaperoom071
Posted on: 2020 December 1

Kamer met potentie

Hoewel de locatie op maandag gesloten is, konden wij na een kort belletje 's avonds komen escapen. Super service! We werden enthousiast ontvangen door de vriendelijke host. Vooraf vroeg hij netjes of we wel of geen hints wilden, omdat we aangaven al aardig wat kamers te hebben gespeeld. Heel fijn als er zo wordt meegedacht! De kamer ziet er prima uit en bevat een aantal leuke elementen. Helaas liepen wij op bijna elke puzzel vast, waardoor we niet in een lekkere flow kwamen en de kamer als minder hebben ervaren. We vonden het lastig om de logica te ontdekken en dit hebben we aangegeven bij de host. Desondanks bleef hij heel vriendelijk en voor een goeie service of een last minute escape, zit je hier zeker goed!


6

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Prijs van de kamer
 • Enthousiaste host
 • Logica in de puzzels ontbrak voor ons

 

Heerlijke puzzel kamer!!

Al een tijdje stond deze escape room op onze wish list en vanavond was het zo ver! We werden enthousiast ontvangen en hadden zin om te beginnen. We hebben genoten van het puzzelen! Er zat een goeie flow in de puzzels en hadden geen hints nodig. De kamer ziet er prima uit en het thema is goed uitgewerkt. De kamer zit heel goed in elkaar met uitdagende puzzels, zeker een aanrader! Achteraf nog leuk nagepraat en we zijn heel benieuwd naar de nieuwe kamer!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  52:18 min


 • Leuke puzzels
 • Gastvrijheid
 • Aankleding

 

Puzzel kamer

Vanwege de reisafstand het elke keer vooruit geschoven om deze kamer te gaan spelen, maar uiteindelijk was het zo ver. Op de site staat duidelijk aangegeven waar je in de omgeving kan parkeren. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Na een korte introductie konden we beginnen. De kamer heeft een origineel thema en het lijkt net alsof je bij de juwelier langs gaat. Het verrassende aan de kamer vind ik zelf de hoeveelheid puzzels die verstopt zitten in de kamer. We vonden de puzzels leuk om op te lossen, origineel en uitdagend. We kregen op de goede momenten hints (niet te snel, niet te laat), zodat we in de flow bleven. Als je een uurtje heerlijk wil puzzelen en wil genieten van goede puzzels, moet je zeker deze kamer spelen! Wij zijn heel benieuwd naar de nieuwe kamer :-)


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  55:05 min


 • Puzzels
 • Thema
 • Gastvrijheid

 

Levenswater

Emmelocked
Posted on: 2020 November 5

Prachtige kamer!

Deze escape room ziet er echt prachtig uit. De ontvangstruimte is in thema en zet gelijk een goede sfeer neer. De kamer zelf is gemaakt met veel passie en ziet er ook echt heel mooi uit. De puzzels passen perfect in het thema van de kamer. Wij vonden ze wel best pittig. Instructies worden cryptisch beschreven en dat maakte het voor ons wat lastig/onduidelijk. Terwijl als je het door hebt, het wel vrij logisch is. Op sommige plekken was het net iets te donker vonden wij. Er was 1 puzzel die het niet helemaal deed. Dat was even vervelend, want daardoor liepen we vast. Gelukkig niet te lang en zijn we wel net nog op tijd ontsnapt!


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  59:41 min


 • Prachtige aankleding
 • Thema mooi uitgewerkt
 • Puzzels in thema
 • 1 puzzel was niet helemaal goed
 • Af en toe te donker

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Posted on: 2020 November 5

Toffe kamer!!

Wat een heerlijke locatie! Je komt binnen in de mega grote ontvangstruimte waar je je al heerlijk kan vermaken. Super leuk om dus wat eerder te komen of langer te blijven hangen.

De kamer zelf is ook super leuk! Er zit een lekkere spanning in met schrikeffecten, maar is niet eng. De puzzels passen leuk in het thema en volgen elkaar logisch op. Bij ons deed helaas het hint scherm het niet, waardoor we vast liepen en wat tijd verloren. Dit heeft de host uiteindelijk heel netjes opgelost, waardoor we weer fijn door konden spelen en weer terug in de flow kwamen. Achteraf de beelden terug gekeken. Super leuk om zo de kamer nog eens door te lopen en om jezelf terug te zien.

We kunnen niet wachten tot we terug kunnen komen voor the dome :-)


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  54:34 min


 • Niet te spannend
 • Puzzels passend in thema
 • Ontvangstruimte
 • Beelden terug kijken
 • Service

 

Room 1803

Escape Ede
Posted on: 2020 November 3

Leuk hotelletje!

Room 1803 is een hotelkamer met verrassingen. De makers hebben goed nagedacht over de opbouw van de kamer en het verhaal is goed uitgewerkt. De puzzels zijn uitdagend en passen perfect in het thema van de kamer. De kamer ziet er goed uit, alsof je echt in een hotelkamer bent. We werden goed geholpen met subtiele hints, waardoor we in een goede flow door konden spelen. Vooraf en achteraf uitgebreid gekletst met 2 van de eigenaren, super leuk! Al met al een super leuke ervaring!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  53:00 min


 • Mooie kamer
 • Gastvrijheid
 • Leuke puzzels

 

The Mission

The Great Escape
Posted on: 2020 November 3

Toffe beleving

Wat een toffe beleving is dit! De nadruk bij deze kamer ligt net wat meer op de beleving dan op het old school puzzelen. De ruimtes waar je doorheen gaat zien er goed uit en het hele thema is super goed uitgewerkt. Vooraf is je missie al duidelijk en tijdens de missie word je ook goed verder geholpen. Super leuk om dit als team te doen! Een hele andere ervaring dan een escape room waarbij de nadruk meer ligt op het puzzelen, maar wel echt heel tof! Er is veel te doen, je moet goed samen werken en flink door werken. Een pittige uitdaging die we niet zouden aanraden als je nog niet zo veel ervaring hebt.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Duidelijk verhaal
 • Thema super goed uitgewerkt
 • Niet voor beginnende escapers aan te raden

 

The Classroom

Forsaken escape room
Posted on: 2020 November 2

Leuke kamer in thema

Vandaag eerst the classroom gespeeld en daarna the clinic. We werden enthousiast ontvangen door de host die ruim de tijd voor ons nam, zowel vooraf als achteraf! Super fijn :-) Het thema van de kamer is goed uitgewerkt in de aankleding en de puzzels. Deze kamer is wat ouder en bevat dus cijfersloten, maar dat past prima bij het thema. Het is een fijne, logische puzzelkamer en wat ons betreft een aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  57:31 min


 • Puzzels in thema
 • Afwisseling in puzzels
 • Logische opbouw
 • Gastvrijheid

 

The Clinic

Forsaken escape room
Posted on: 2020 November 2

Hele toffe kamer

Na the classroom was the clinic aan de beurt. Wat een goeie kamer!! De spanning bouwt zich langzaam en op een goede manier op. De puzzels passen volledig in het thema en werken allemaal automatisch. Het thema en het verhaal van de kamer zijn goed uitgewerkt. Je kan zien dat de kamer gebouwt is met veel passie en dat er over alles goed is nagedacht! Het verhaal is goed te volgen, de puzzels volgen elkaar goed op en daardoor is het een fijne kamer om te spelen. De host was super enthousiast en nam alle tijd voor ons, super leuk!

We hebben een hele leuke middag gehad en kunnen iedereen aanraden om hier langs te gaan!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  56:45 min


 • Spanningsopbouw
 • Uitwerking van het thema
 • Leuke puzzels
 • Gastvrijheid!!
 • 75 min speeltijd

 

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Posted on: 2020 November 1

Toffe locatie

Wat een super toffe locatie voor een escape room! De ruimte waar je binnenkomt ziet er mooi uit en ook de escape room zelf lijkt net echt. Echt heel tof!! De logica van de opbouw van de puzzels ontging ons een beetje, waardoor we de kamer niet met een goed gevoel gespeeld hebben. Erg jammer en helaas ook net niet ontsnapt.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No

 

Let's Rob the Bank!

Escaping Breda
Posted on: 2020 November 1

Leuke kamer!

Leuke escape room, zeker voor als je nog niet zo veel ervaring hebt! Wij hebben de kamer zonder hints gespeeld en dat vinden we altijd erg fijn. Dat betekent (volgens ons) dat er een logische opbouw in de kamer zit en de puzzels logisch zijn. De filmpjes waren niet echt mijn ding. Ik puzzel liever door, maar dat is persoonlijk. Verder waren de puzzels heel afwisselend en sommige ook heel origineel. Zeker een leuke escape room om te spelen dus!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  47:00 min


 • Logische opbouw en puzzels
 • Afwisseling in puzzels
 • Vrij makkelijk voor de ervaren escaper

 

De Bagijnetoren

DelftEscape
Posted on: 2020 October 25

Toffe locatie!

Heel tof dat deze escape room zich bevindt in een monument, dat brengt gelijk veel sfeer met zich mee. We werden heel enthousiast en vriendelijk ontvangen door de host, waardoor we nog meer zin kregen om aan de slag te gaan. Wij vonden de kamer fijn om te spelen. We vonden de opbouw logisch, de puzzels in het thema van de kamer en we hebben geen hints nodig gehad. Dat zegt wat ons betreft iets over de goede kwaliteit van de kamer. Ondanks dat de kamer wat ouder is, merk je dat niet echt aan de puzzels, want die passen gewoon goed in het thema van de kamer. Wel zie je wat slijtage. Al met al een heerlijke, wat meer klassieke puzzel kamer!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in October 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:00 min


 • Puzzels in thema
 • Toffe locatie
 • Wat slijtage

 

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Posted on: 2020 October 5

Goede (klassieke) escape room

Een tijd geleden de andere kamer gespeeld en nu was het tijd voor de zodiac killer. Beide kamers bevatten een hele fijne en logische flow, waardoor het heel fijn is om deze escape rooms te spelen. De zodiac killer is een wat oudere kamer met daardoor veel slotjes. Dit past goed in het thema van de kamer en de kamer zit gewoon goed in elkaar, daardoor stoorde ik me er niet aan en speelt de kamer lekker weg. We vonden de begin puzzel wat aan de lange kant, terwijl alle puzzels die daarna kwamen heel goed waren. De balans vonden we niet helemaal fijn. Verder is de start van de kamer leuk gedaan en ook de eindpuzzel vonden we niet te lang of ingewikkeld, maar logisch in het verhaal en goed op te lossen. Doordat we vooraf aan hadden gegeven al wat ervaring te hebben, heeft de host gewacht met hints geven. Dat was heel fijn, omdat je dan net wat meer ruimte krijgt om puzzels zelf op te lossen. Al met al een goede kamer die leuk is voor iedereen om te spelen. We zijn heel benieuwd naar de 3e escape room en komen daar zeker voor terug.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  54:55 min


 • Goeie flow
 • Service
 • Eind puzzel
 • Begin puzzel wat lang

 

Runaway Train

EscapeTales
Posted on: 2020 October 5

Kamer met potentie

Deze kamer last minute geboekt, dat werd goed geregeld. De host was heel vriendelijk en bleef positief. Wij zaten niet in een lekkere flow en de host probeerde ons toch met een goed gevoel naar huis te laten gaan. We vonden sommige puzzels heel leuk en logisch om op te lossen, maar vonden de logica van andere puzzels ver te zoeken. Hierdoor kwamen we er niet lekker in. Qua geluids- en lichteffecten kan er denk ik ook nog meer uit de kamer gehaald worden. We vonden het jammer genoeg een beetje tegenvallen en de prijs die we betaald hebben daardoor echt te hoog. De kamer bevat zeker goede elementen en met wat aanpassingen denk ik dat dit zeker een hele toffe, complete beleving kan worden. Heel leuk is dat je achteraf beelden terug kan kijken, dat is absoluut een pluspunt!


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Vriendelijke host
 • Beelden terug kijken
 • Prijs
 • Sommige (onlogische) puzzels

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2020 September 27

Toffe complete beleving

Na verschillende reacties te hebben gehoord over deze kamer (heel eng/valt wel mee), er voor gekozen om dan zelf maar te gaan ervaren hoe eng de kamer is. Lopend naar de ingang van de kamer bouwt de spanning gelijk op. Het decor ziet er heel vet uit. Het lukte ons om heel rustig te blijven en de spanning zakte al snel. We merkten dat d.m.v. effecten elke x duidelijk werd wat de bedoeling was, super fijn! Hierdoor heeft de kamer een heerlijke spel flow en blijf je gefocust. We kregen op de juiste momenten een hint, zodat we die flow niet kwijt zouden raken. Of de kamer eng is of niet, vind ik lastig om te zeggen. De kamer is wel spannend en daar moet je van houden. Ook in de hele escape room ziet er decor er levensecht uit. Echt heel tof en mooi gemaakt. Er zat 1 behendigsheidspuzzel in die bij ons niet lukte, waardoor de host ons hielp. Dat ze hielp is heel fijn, maar het liefste doe je het natuurlijk zelf. De host was heel vriendelijk en nam achteraf nog even de tijd om met ons de kamer door te spreken.

Ik zou deze kamer niet snel aanraden aan beginnende escapers. Met wat meer ervaring komt de hele beleving beter tot zijn recht.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in September 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  49:50 min


 • Sfeer
 • Logische opbouw
 • Geluid en licht effecten
 • 1 behendigheidspuzzel
 • Prijs

 

The Dentist

DarkPark Delft
Posted on: 2020 September 13

Uurtje oldschool puzzelen

Ondanks dat deze escape room al wat ouder is, zat de kamer goed in elkaar. Qua geluid- en lichteffecten weten ze bij darkpark absoluut hoe ze een toffe beleving neer kunnen zetten en dat maakt de beleving leuker en spannender. Het thema kwam in deze kamer terug in alle puzzels, waardoor de puzzels wel een beetje op elkaar leken (veel met cijfers, moet je leuk vinden). Er zijn veel hangsloten in de kamer. Wij blijven het leuk vinden om die open te maken en de bijbehorende puzzel dus op te lossen, dus voor ons geen probleem!

Hou je van een wat meer klassieke escape room, dan is dit zeker een aanrader!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in September 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:15 min


 • Puzzels in thema
 • Licht- en geluideffecten
 • Prijs

 

Book Of Mystery

Escape010
Posted on: 2020 September 7

Fijne puzzel kamer

Ik vond deze escape room verrassend leuk. De kamer is niet heel bekend en we waren er erg benieuwd naar. Je krijgt 70 min speeltijd en die heb je zeker nodig! De kamer bevat best moeilijke, maar voor ons vooral uitdagende puzzels. De puzzels waren in het thema van de kamer en wij vonden ze erg leuk om op te lossen! Het hint systeem werkte ook fijn. Deze kamer bevat geen gekke mindfcks, maar doet daardoor niet onder aan escape rooms die dat wel hebben. In deze kamer kan je heerlijk puzzelen en er zijn zeker ook wat technische dingen in verwerkt (niet alleen maar cijfersloten). Qua afwerking en aankleding ziet de kamer er prima uit. Je ziet wat slijtage en het kan hier en daar misschien nog wat mooier, maar aan de andere kant paste het ook wel goed bij het thema en de sfeer van de kamer.

Kortom, een kamer met uitdagende puzzels, een fijne opbouw en goeie game flow.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in September 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  61:52 min


 • 70 min
 • Uitdagende puzzels
 • Logische opbouw

 

Missing Room

Escape Mission Rotterdam
Posted on: 2020 August 30

Kamer met potentie

Deze kamer is een klassieke escape room met heel veel cijfersloten. Dit wisten we vooraf ook al, dus daar hadden we ons op ingesteld. Het verhaal vonden we redelijk ingewikkeld en uitgebreid. Dat is niet nodig denken wij om een leuke gameflow neer te zetten. Door de hoeveelheid puzzels, waren we niet bezig met het verhaal, waardoor we het ook niet mee hebben gekregen. De puzzels zaten leuk in elkaar, niet heel vernieuwend, maar zeker leuk om op te lossen. Doordat er zo veel te doen was, was iedereen druk bezig. Hierdoor mis je wel weer wat de ander doet. Hier en daar zijn de gebruikssporen te zien, dat is jammer.

Degene die ons begeleidde begeleidde op dat moment nog 2 andere groepen. Hierdoor zou het kunnen dat een hint wat langer op zich zou laten wachten. Dat was gelukkig niet het geval, maar zou ook niet moeten kunnen. Dat bevordert niet het spelplezier. Het zelf vragen om een hint is niet echt wat wij prettig vinden, omdat je niet weet hoe ver je bent in het spel. Toen we net waren begonnen met spelen, kwam de host door onze kamer heen naar buiten, om bij een andere groep te helpen. We stonden verbaasd te kijken.. Ik vind dat echt niet kunnen. Vervolgens kwam hij via onze kamer ook weer terug naar de controlroom.. We kregen geen uitleg of sorry op dat moment.. Er werd niks gezegd.. Heel slordig! Achteraf hebben we het wel besproken en werd er gezegd dat de andere groep zo snel ging, dat hij wel daar heen moest..

Ondanks dat, heeft deze kamer zeker leuke puzzels en zijn wij bijna 60 minuten druk bezig geweest. Goed samenwerken is hier zeker van belang!


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.5

Service: 5.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Heel veel puzzels
 • Prijs
 • Host die door de kamer heen kwam
 • Om hints moeten vragen

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Posted on: 2020 August 23

Top beleving

Wat een heerlijke kamer om te spelen!! We hebben genoten vanaf het begin tot het einde van de prachtige kamer, de puzzels en de sfeer die er hing. Bloody mary vonden we al geweldig om te spelen, maar met deze kamer hebben ze er net nog een schepje bovenop gedaan. Alles klopte voor mijn gevoel. De kamers zien er top uit, helemaal in de sfeer van het verhaal en je ziet dat het met passie is gemaakt. De puzzels waren afwisselend, pasten goed in het thema en er was echt veel om te doen. Niemand van ons heeft stil gestaan. Zeker ook complimenten voor onze host. Hij zat heerlijk in zijn rol en dat sluit zo mooi aan op de hele beleving. Absoluut een pluspunt! Als wij 1 tip zouden mogen geven, dan hadden wij sommige hints wat later willen krijgen. Inmiddels zijn wij best ervaren en we merkten dat we sommige hints voor ons gevoel vrij snel kregen. We hadden liever het zelf nog even geprobeerd. Zeker omdat we nog ruim 10 minuten over hadden op het einde. De hints waren ook niet altijd even goed te horen. Verder geen tips en alleen maar tops! Deze kamer moet je echt gaan spelen!! Er zit zo'n lekkere flow in de kamer en je geniet van de fantastische beleving die ze hier hebben neergezet!


Response by Rock City Escape

2020 August 23

Hi Eline, Dank voor je mooie review en wat een eer om jullie weer te mogen ontvangen! Op naar de volgende! :) Groet, Rock City Escape


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Host
 • Mooie afwerking en aankleding. Kamer ziet er top u
 • Veel puzzels, afwisselende puzzels
 • Lekkere flow
 • Hints

 

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Posted on: 2020 August 16

Leuke, uitdagende kamer!

Na de triplicate institute te hebben gespeeld, was het later op de avond tijd voor deze kamer. Dit was niet zo vooraf gepland, maar voor de eigenaren geen probleem. Super dat dit kon en ondanks dat het wat later op de avond was, waren de eigenaren nog steeds even enthousiast en was er veel ruimte om gezellig te kletsen. Dat vinden wij altijd erg leuk! De opdracht van de kamer is vooraf duidelijk en door het spel heen ook goed te volgen. We hadden best moeite met sommige puzzels en kregen gelukkig wel handige hints, want we bleven soms best even hangen. Gelukkig kregen we goeie hulp en waren we uiteindelijk toch wel verbaasd dat we op tijd waren ontsnapt! De kamer bevat leuke elementen, een leuke spanningsopbouw en is misschien wel wat meer een basic escape room dan hun andere kamer. Je kan ook wel zien dat deze kamer ouder is dan hun andere kamer. Ondanks dat we best een beetje moe waren en het niet helemaal lekker ging, vonden we ook deze kamer leuk om te spelen. En nogmaals, de eigenaren zijn zo relaxt en enthousiast. We hebben een hele leuke avond gehad :)


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  54:00 min


 • Spanning
 • Gastvrijheid

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Posted on: 2020 August 16

Super leuke ervaring!!

Gister een onwijs leuke avond gehad toen we deze kamer mochten spelen. Al lang stond de kamer op ons lijstje en gister was het eindelijk zo ver! We werden onwijs enthousiast ontvangen door de leuke eigenaren die dit absoluut met veel plezier en passie doen. Er hing een hele relaxte sfeer en vooraf was er al tijd voor een praatje. Wij hebben onwijs genoten van het spelen van de kamer. We zaten er lekker in en volgden de, voor ons, logische volgorde van de kamer en puzzels. De puzzels waren leuk en pasten goed bij de kamer. Voor als je wat onervaren bent, kan de kamer best overweldigend zijn, doordat er veel gebeurd.. voor ons was dat echt een pluspuntje! De kamer ziet er ook nog eens super mooi uit qua aankleding en zit technisch ook goed in elkaar. Zeker terecht dat deze kamer zo goed wordt beoordeeld!! Niet alleen de kamer is top, maar ook zeker voor de gastvrijheid van de eigenaren is deze locatie een bezoekje waard. We mochten zelfs 2 uur later terug komen (23.30 's avonds laat), om hun andere kamer te spelen en ook toen hebben we gezellig gekletst en hing er een relaxte sfeer. We hebben een hele leuke avond gehad :)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  45:00 min


 • Goeie flow
 • Gastvrijheid
 • Leuke puzzels
 • Aankleding
 • Geen

 

The Caretaker

Breakout Rotterdam
Posted on: 2020 July 19

Leuk!

Na 4 jaar geleden mijn eerste escape room te hebben gespeeld hier, weer terug bij break out en nu voor de nieuwste kamer! De kamer bevat originele en uitdagende puzzels. De kamer is niet heel groot, maar dat stoorde ons niet. Er is namelijk genoeg te doen! Alles werkt automatisch en zit goed in elkaar. De aankleding van de kamer was wat summier voor een werkkamer van de conciërge. Daar zou nog wat meer uitgehaald kunnen worden, zodat je echt het gevoel hebt dat je in de werkkamer bent. De service was top! We werden vriendelijk ontvangen en er was vooraf en achteraf tijd om even te kletsen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in July 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes  55:27 min


 • Uitdagende, originele puzzels
 • Leuke host
 • Aankleding kan beter

 

Hele toffe kamer

Vandaag deze kamer gespeeld en wat een belevenis weer! Er is veel aandacht besteed aan de aankleding, muziek en het licht. Daardoor is de totale beleving heel goed. De puzzels vonden wij origineel en volledig in het thema. We hebben nergens gedacht dat een puzzel niet in de verhaallijn paste. Er is heel veel te doen, dus je moet flink door werken en goed samen werken. We hebben best wat hints nodig gehad om verder te raken. Of de kamer echt moeilijk is, vind ik lastig te zeggen. Er zijn vooral veel puzzels die opgelost moeten worden. Qua spanning zit de kamer goed in elkaar. Niet te spannend of heel eng. Kortom, de kamer zit heel goed in elkaar, heeft een goede opbouw en ziet er top uit! De service vonden we helaas wat minder. Het was erg druk, waardoor er geen tijd was voor een gezellig (en wat langer) praatje vooraf of achteraf. Wij vinden dit juist altijd erg leuk. Het leek alsof het allemaal vrij snel moest achter elkaar, jammer! We hadden ook het idee dat degene die ons begeleidde, een stukje had gemist, waardoor we hints kregen die niet van toepassing waren.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 7.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:49 min


 • Kamer ziet er top uit
 • Orignele puzzels volledigin het thema van de kamer
 • Goeie flow in de kamer
 • Begeleiding
 • Best prijzig

 

Niet mijn soort escape room

Nu de adrenaline gezakt is en ik ben bijgekomen van het escape avontuur, wil ik proberen om de eerste review te schrijven, best lastig.. Nadat we ontsnapt waren, zat mijn hart in mijn keel en vond ik het lastig om te vertellen wat ik van de kamer vond. Dus ga ik nu een poging wagen om eerlijk mijn mening te geven.

De escape room begint heel leuk en de opdracht is meteen duidelijk. De puzzels die je tegenkomt zijn niet heel moeilijk of ingewikkeld en dat is maar goed ook, want door de spanning lukte het niet allemaal even snel om de puzzels op te lossen. De puzzels zijn deels in het thema van de kamer. Dat kan wat ons betreft nog meer. Ik zelf vond de schrik momenten te heftig, niet mijn ding. Ik had liever van te voren geweten dat die momenten er zouden zijn en dan zelf de keuze gehad: met of zonder.. Mijn voorkeur zou eerder uitgaan naar een kamer die er van zichzelf spannend uitziet. Qua aankleding kan die beleving denk ik nog beter.

Al met al hebben we flink gelachen en was het op het op het moment zelf hylarisch. Achteraf zat de schrik er goed in en is dit blijkbaar niet het type escape room dat ik leuk vind. Met stalen zenuwen kun je dit avontuur wel aan..


Response by Escaperoom Amersfoort

2020 July 20

Beste, Ik vind het erg jammer om te lezen dat je ons zo laag waardeert. Zeker omdat jullie een testgroep waren. Je geeft super veel complimenten (dank daarvoor) maar toch met een naar randje voor mijn gevoel. 6,5 voor iets waarvan we nog aan het bijschaven zijn en nog een juiste weg aan het zoeken zijn wat we moeten bewandelen. En voor puntjes die je wel tof vind, vind ik het wel heel vreemd en jammer om te lezen dat je deze waardering geeft aan de kamer. Dat schrikmomenten niet je ding zijn, kan natuurlijk. Je kan met een cijfer als deze “wat ik persoonlijk niet fair vindt” een kamer door het slijk halen” En dat terwijl je hem mocht testen.....voor nope.... Hopelijk passen jullie je recentie nog aan, of halen hem weg. Ik vind het cijfer zeker niet terecht! Team Laserloods Amersfoort


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in July 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Begin van de kamer
 • Geen moeilijke verhaallijn
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Aankleding kan spannender
 • Schrikmomenten te heftig

 

The Freakshow

DarkPark Delft
Posted on: 2020 July 11

Leuke, afwisselende kamer!

Onze eerste kamer bij darkpark, dus we waren heel benieuwd na alle enthousiaste verhalen die we er over hebben gehoord. The freakshow is zeker een leuke kamer met leuke, vooral afwisselende puzzels, waarin je niet alleen goed hoeft na te denken, maar waarbij je ook behendig moet zijn. De kamer ziet er mooi uit en zit goed in elkaar. Je merkt wel dat de kamer al wat ouder is en voor de prijs die je betaald, hadden we er wel meer van verwacht.. De opbouw van de kamer is logisch en speelt lekker weg. De opbouw qua spanning is ook goed gedaan en goed te doen, niet te eng!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  47:10 min


 • Leuke, afwisselende puzzels
 • Kamer ziet er goed uit
 • Logische opbouw
 • Prijs

 

Hele leuke kamer met een goede opbouw

We hebben enorm genoten van deze mooie, uitdagende kamer. Het is een heerlijke puzzel kamer met een fijne game flow en variatie in puzzels. Na al wat kamers te hebben gezien, zijn we door deze blij verrast! Doordat de kamer goed is opgebouwd en logisch is, is het echt een fijne kamer om te spelen! Ook complimenten voor degene die ons begeleidde. Hij heeft lang genoeg gewacht met het geven van hints, zodat we alles uiteindelijk zelf opgelost hebben en we dus geen hints nodig hebben gehad.

Deze kamer is zeker een aanrader en wij zijn benieuwd naar de nieuwe kamer. We komen zeker terug :-)


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  51:04 min


 • Logische opbouw
 • Originele puzzels
 • Mooie aankleding
 • Spel begeleider

 

The Mad Magician

MJ Escape
Posted on: 2020 July 5

Leuke, klassieke puzzel kamer

Een leuke, klassieke puzzel kamer vol met cijfersloten. Er zijn heel veel puzzels, dus je bent lekker bezig. De meeste puzzels waren voor ons ook duidelijk en waar we vastliepen, kregen we een hint. We hadden alleen niet altijd door dat we een hint kregen, doordat het geluid niet zo hard was.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in July 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes  58:13 min


 • Lekker veel puzzelen
 • Hints werden niet heel duidelijk aangegeven

 

Abandoned

Escapium
Posted on: 2020 July 5

Hele toffe, avontuurlijke kamer

Deze kamer heeft ons absoluut verrast! We hebben echt genoten. De opbouw zit heel goed in elkaar en de kamer is best spannend. Je bent continu op je hoede, omdat je niet weet wat er kan gebeuren en je verwacht elk moment dat er dus iets kan gebeuren. Qua spanning is het wel echt te doen en de omschrijving "horror" vinden wij niet van toepassing.

De kamer heeft afwisselende puzzels waarbij wij continu hebben samengewerkt met elkaar. Je maakt dus alles mee van het begin tot het einde, zeker een pluspunt! De puzzels passen goed in de verhaallijn en het thema van de kamer en sommige puzzels zijn wij nog niet eerder tegen gekomen, sommige wel. Maar dat stoorde ons niet. Een sterk punt van de kamer is echt de afwisseling in de puzzels!! De kamer ziet er goed uit en is qua opzet en opbouw heel goed neergezet. Door het spel heen zijn wij daar flink door verrast. We raden aan om de kamer zelf te spelen, om dat zelf te ontdekken! We willen niet te veel verklappen :-)


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  50:00 min


 • Verassende kamer
 • Goeie spanning en sfeer
 • Complete verhaallijn
 • Afwisseling in puzzels
 • Hints hadden iets cryptischer gemogen

 

Molly's Game

Down The Hatch
Posted on: 2020 June 28

Wauw wauw wauw

We hadden super veel zin om deze kamer te gaan spelen en waren vooral ook heel erg benieuwd! Deze kamer moet je gaan spelen, omdat niet te beschrijven valt hoe tof het is! De aankomst, het begin, alle mindfcks, de puzzels, de ruimtes.. Alles komt bij elkaar en zorgt echt voor een hele toffe escape beleving. Er is een goede balans in het beleven en puzzelen. Je moet echt af en toe de tijd nemen om even te genieten, want voor je het weet sta je weer buiten en kan je alleen nog maar nagenieten en terug denken aan alles wat er gebeurd is. Het verhaal vonden wij wat ingewikkeld en door alles wat er gebeurde, lag onze focus daar ook niet op. Niet erg, want het belemmerde niet ons plezier gelukkig :) Achteraf werd het verhaal ook nog uitgelegd.

We zouden deze kamer wel pas aanraden als je een beetje ervaren bent, dan krijg je denk ik het leukste speelplezier en de leukste beleving!

Al met al een geweldige beleving en we hopen dat er ooit in de toekomst nog een nieuwe kamer bij zal komen, dan komen we zeker terug!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  79:13 min


 • Lekker puzzelen
 • De hele beleving van begin tot eind
 • De toffe mindfucks

  down-the-hatch

Payback

Wescape
Posted on: 2020 June 28

Leuke kamer

Wat een leuke, verrassende escape room! Met veel verschillende ruimtes en logische, leuke puzzels.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in June 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  46:06 min


 • Leuke, logische puzzels
 • Gastvrijheid en service

 

The Boss

MJ Escape
Posted on: 2020 June 25

Leuke kamer!

The boss is een leuke escape room met veel uitdagende puzzels in het thema van de kamer. De kamer bevat hier en daar wat technische snufjes, maar is vooral een echte puzzelkamer. De puzzels zijn best pittig en het zijn er veel, dus je moet flink door werken. Dit betekende dat we niet alle 5 alle puzzels hebben mee gekregen, best jammer. Achteraf wel de kamer doorgelopen, zodat je weet wat je hebt gemist, dus dat is heel fijn!

We hebben een hele leuke avond gehad, zeker ook door de enthousiaste eigenaar!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2020

Played with 5 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels in thema
 • Goeie begeleiding en enthousiaste host
 • Afwerking kan hier en daar beter

 

The Conductor

Riddle Room
Posted on: 2020 June 21

Leuke kamer

Met zijn 2en best lastig om te spelen, maar wel heel leuk! Uiteindelijk gehaald in 65 minuten. We hebben veel tijd verloren in het begin, daar liepen we vast. Daarna ging alles wel vlot en dus extra leuk dat we de kamer mochten uitspelen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in June 2020

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Leuk verhaal + puzzels

 

The Cooper Case

Down The Hatch
Posted on: 2020 June 13

Toffe kamer

Absoluut een toffe kamer. Er zit een duidelijke verhaallijn in en de kamer ziet er mooi uit. De puzzels zijn leuk en goed om op te lossen. Alles deed het goed, werkte automatisch en zat logisch in elkaar. We zijn heel enthousiast over deze kamer! Zeker weer een aanrader! We zijn heel benieuwd naar Molly's game!!


9.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Verhaallijn duidelijk
 • Toffe, verrassende elementen
 • Leuke puzzels
 • Mooie aankleding

  down-the-hatch

Red Het Koninkrijk

DelftEscape
Posted on: 2020 June 13

Wauw!

Last minute gebeld en gevraagd of we nog konden spelen. De eigenaresse ging dat voor ons regelen, super fijn! We werden heel enthousiast ontvangen.

Wat een geweldige beleving was dit! Prachtig gemaakt, veel oog voor detail, alles werkt goed en automatisch.. Echt geweldig! De puzzels waren volledig in het thema, heel leuk, origineel en mooi gemaakt!

Echt een prachtige escape room! We zijn weer een mooie ervaring rijker :-)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in June 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Prachtig gemaakt
 • Mooie en leuke puzzels in het thema

 

Wat een super toffe kamer!

Yes! Eindelijk mogen we weer escapen. Inmiddels alle kamers hier al gespeeld en deze was al laatste aan de beurt. Ook deze kamer is weer super nice, zit goed in elkaar en is van kwaliteit. Ze hebben het thema echt zo goed neergezet en nagemaakt, echt heel tof!! De kamer bevat logische aanwijzingen en speel je met elkaar. Je bent niet los van elkaar bezig. De kamer is absoluut niet eng, maar lekker spannend. Zoals altijd is de service hier top. Als escape liefhebber moet je echt een keer een bezoekje brengen aan 1 van de 4 kamers (of speel ze gewoon allemaal :-)).


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Thema heel goed uitgewerkt
 • Sfeer
 • Spanning
 • (Logische) opbouw en puzzels
 • Service
 • Napraten

 

Leuke/ toffe klassieke kamer

Yes! Eindelijk konden we weer escapen. We waren erg benieuwd naar deze kamer, omdat de kamer omschreven wordt als een klassieke puzzel kamer. De kamer zit heel logisch in elkaar en doordat je veel samenwerkt, mis je niks wat een ander doet. De puzzels vonden wij erg leuk en af en toe moesten we goed nadenken :-). Deze kamer is leuk voor als je er nog niet veel hebt gespeeld, maar ook voor de ervaren escaper. De service is hier altijd top, dus alleen daarvoor al moet je een kamer hier spelen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Service
 • Afwisseling in puzzels
 • Uitdagend

 

Rebecca

Your Escape
Posted on: 2020 March 18

Leuke kamer

Op aanraden vandaag deze escape room gespeeld. We werden gastvrij ontvangen en konden meteen beginnen.
We vonden de puzzels best pittig en kregen hier en daar een goede hint, waardoor we verder konden spelen. We zijn verrast door de grootte van de escape room en de toffe elementen die er in zitten. De puzzels bieden wel veel uitdaging en zijn daarom voor iedereen leuk om op te lossen. Er zaten spannende momentjes in de kamer, maar was zeker goed te doen. Achteraf de kamer nog even doorgenomen en nagepraat. We komen zeker terug als er een nieuwe kamer komt!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Gastvrijheid
 • Leuke/toffe/verrassende elementen
 • Spanning

 

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Posted on: 2020 March 15

Super toffe kamer

Speciaal voor het spelen van deze kamer, eerst de serie gekeken. Het hoeft niet, maar ik vond dat het de hele beleving wel extra leuk en spannend maakte. De herkenning uit de serie in de kamer is super leuk om te zien. De makers hebben daar echt veel aandacht aan besteed en dat goed uitgewerkt. De kamer ziet er dus goed uit en heeft leuke puzzels. We werden gastvrij ontvangen en achteraf hebben we de kamer nog doorgenomen. Vinden wij altijd erg leuk :-).


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2020

Played with 5 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Sfeer en aankleding
 • Thema super goed uitgewerkt
 • Spanning
 • Gastvrijheid

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Posted on: 2020 March 8

Super vette beleving!

Vanaf het moment dat je aan komt rijden, kom je gelijk al een beetje in de spanning van het verhaal en de escape room. Nadat je binnen bent gelopen, weet je ook meteen dat de beleving al van start is gegaan. Dit vonden wij absoluut een pluspunt en zorgde er voor dat je gelijk goed in het verhaal kwam.

De kamer zelf is goed uitgewerkt en ziet er mooi uit. De muziek en alle effecten tillen de hele beleving omhoog en zorgen er voor dat het lekker spannend blijft. De puzzels vonden wij leuk om te doen. Niet te moeilijk of onlogisch en voor iedereen goed te doen. Met 4 personen heeft iedereen wat te doen en je hebt elkaar echt nodig.

Achteraf op de foto en gezellig nagepraat. Wij vonden het een hele leuke, uitdagende beleving en zouden deze kamer absoluut aanraden. We gaan ook zeker terug komen voor de nieuwe kamer!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Locatie
 • Sfeer en aankleding
 • Gastvrijheid
 • Totale beleving
 • Geen

 

The Art Heist

Art Heist Escape Room
Posted on: 2020 March 6

Tegenvaller

Via groupon deze escape room geboekt. Er waren nog geen reviews, dus gingen er blanco in. Het ontvangst was vriendelijk. We vonden de escape room erg tegen vallen. Het was erg koud binnen, de aankleding was summier en de eindpuzzel totaal niet logisch. Als je escape rooms hebt gespeeld die in de top staan, dan stelt dit eigenlijk niet zo veel voor. We konden ook niet napraten, omdat de volgende groep er al stond. Degene die ons begeleide, had zelf nog nooit een escape room gespeeld. Wat wij erg raar vonden. Wij zouden deze escape room niet aanraden. Er zijn veel mooiere, andere escape rooms met leukere puzzels om te spelen (naar onze mening).


3

Ambiance: 3.0

Game experience: 3.0

Service: 5.0


Played in March 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Goedkoop via groupon
 • Kou
 • Eindpuzzel
 • Niet kunnen napraten
 • Geen foto
 • Aankleding

 

The Game

Escape World Tilburg
Posted on: 2020 February 24

Leuke, gezellige kamer

Als je van spelletjes houdt, is deze kamer extra leuk om te spelen!! Het is een gezellige en leuke escape room, vol puzzels die in verband staan met spelletjes. Qua afwerking niet de mooiste kamer die er is, maar dat maakt niet dat het geen leuke kamer is. De kamer is zeker voor beginners heel leuk, omdat de puzzels niet super moeilijk zijn. Ook zijn er veel cijfersloten, dat moet je wel leuk vinden. Wij zouden deze kamer aanraden voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan om goed samen te werken en als je op zoek bent naar een escape room die vooral heel gezellig en leuk is om te spelen!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Spelletjes thema is super leuk
 • Prima te spelen voor iedereen

 

The Mystic Cabin

Riddle Room
Posted on: 2020 February 24

Leuke kamer

De mystic cabin is een leuke kamer. We werden heel gastvrij ontvangen. De puzzels in de kamer zijn goed te doen. Het is een kamer waar je veel moet zoeken en moet samenwerken. Het thema was leuk uitgewerkt.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Gastvrijheid
 • Leuke puzzels

 

Dracula's Bedroom

Escaperoom Oss
Posted on: 2020 February 24

Top kamer!

Of we vanmiddag nog langs konden komen? Dat was geen probleem en ook was de tijd flexibel! We werden heel gastvrij en enthousiast ontvangen en stonden te popelen om de kamer in te gaan. We hadden al veel lovende woorden gehoord over de kamer, dus we waren erg benieuwd. Vanaf het begin wordt je gelijk in het verhaal gezogen en start het puzzelen. De puzzels zijn uitdagend, origineel en wij vonden ze heel leuk! De aankleding van zowel de kamer als de ontvangstruimte zijn in het thema en ziet er heel goed uit! Alles klopt en daardoor heb je echt een volledige escape ervaring. Deze kamer behoort zeker tot 1 van mijn favorieten. Je moet wel flink doorwerken, want er is genoeg te doen, maar dat maakt de uitdaging des te leuker!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Aankleding is top
 • Uitdagende puzzels
 • Sfeer
 • Gastvrijheid

 

De Conciërge

Kamer 237
Posted on: 2020 February 23

Wauw!! Deze moet je echt spelen!

Vooraf waren we best zenuwachtig, omdat we nog nooit een kamer met zijn tweeën hadden gespeeld en niet wisten wat we konden verwachten. Vanaf de aankomst werd je gelijk mee gezogen in het thema van de kamer en kwam je aan in het hotel. De sfeer en de gastvrijheid zijn optimaal en alle lovende reacties kloppen ook echt. Wat een fantastische kamer!! De puzzels zijn uitdagend, origineel en best een beetje pittig, maar goed te doen. Zeker met de eventuele hints die je krijgt. Je valt van de ene verbazing in de andere. De kamer ziet er echt top uit! Deze kamer moet je als escape liefhebber echt gespeeld hebben!! De manier waarop de hints worden gegeven, is trouwens echt geniaal bedacht!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 2 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Uitdagende puzzels
 • Gastvrijheid
 • Aankleding/ afwerking
 • Originaliteit
 • Manier van hints geven

 

Kamer 237

Kamer 237
Posted on: 2020 February 23

Wauw!! Deze moet je echt spelen!

Vanaf het ontvangst kom je al gelijk helemaal in het thema van de kamer. Er is super veel aandacht besteed aan de afwerking en aankleding van de kamer. In de kamer ga je van verwondering naar verwondering en word je elke keer opnieuw verrast. De puzzels zijn super leuk en passen in het thema van de kamer. Deze kamer moet je als escape liefhebber echt gespeeld hebben!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Alles volledig in het thema
 • Gastvrijheid
 • Super mooie kamer
 • Leuke puzzels
 • Zijn er niet

 

Se7en Sins

Breakout Room
Posted on: 2020 February 22

Leuke kamer

Ik zou deze kamer aanraden als je wat meer ervaren bent, want de puzzels zijn best moeilijk! Wij hebben het niet gered binnen de tijd, maar mochten de kamer wel uitspelen, super! De puzzels zijn uitdagend en dat maakt dat je goed moet samenwerken. De kamer had van ons, gezien het thema, wat spannender gemogen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Uitdagende puzzels
 • Gastvrijheid
 • Misschien iets te moeilijk

 

The Curse Of Captain Kidd

Escape Adventure
Posted on: 2020 February 22

Mooie kamer

We werden heel gastvrij ontvangen door de enthousiaste eigenaar. Vooraf gekletst en ook achteraf, dat vinden wij altijd erg leuk. Er werd genoeg tijd voor ons genomen. De kamer ziet er mooi uit en bevat verrassende elementen. Als je deze kamer gaat spelen, moet je wel van cijfersloten houden. Wat ons betreft geen probleem. De puzzels passen goed in het thema en we werden goed geholpen als we vast liepen. Er is veel te doen in de kamer! Zeker een aanrader wat ons betreft :)


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  57:31 min


 • Thematiek en aankleding
 • Goede hints
 • Gastvrijheid
 • Leuke puzzels

 

THE ARTIFACT

Escape Experience
Posted on: 2020 February 9

Leuke kamer

De artifact is een leuke kamer waarin veel te doen is. Je moet echt goed samen werken en je hoeft je niet te vervelen! We vonden de puzzels leuk en origineel, alleen vonden we de moeilijkheid en duur van de eindpuzzel te hoog. We hadden de kamer graag uitgespeeld om met een nog geslaagder gevoel naar huis te gaan.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No

 

Expeditie

MindEscape
Posted on: 2020 January 20

Top kamer!

Na Anna's dollhouse een tijd terug te hebben gespeeld, gingen we vol verwachting op expeditie. Ook dit is echt een super leuke en mooie kamer! Het thema is heel goed uitgewerkt en je waant je echt in de jungle. De puzzels sluiten goed aan op het thema en zijn origineel en heel leuk! We kregen duidelijke en bruikbare hints op het juiste moment. Wij zijn echt heel enthousiast over deze kamer!!

Daarnaast zijn we weer heel vriendelijk ontvangen en hebben we achteraf lang na zitten praten. Pluspunt!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Ontvangst
 • Na praten
 • Prachtig thema
 • Hele leuke puzzels
 • Gewoon top

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Posted on: 2020 January 18

Leuke kamer

De puzzels in deze escape room zijn volledig in het thema en zijn daardoor heel origineel! Er is veel aandacht besteed aan het thema en dat zie je. Ik vond wel dat er veel informatie op ons af kwam en dat je met zijn allen bezig was met het oplossen van raadsels. Ik miste een beetje het "wauw" effect in de kamer.


Response by Sky High escape rooms

2020 January 19

Beste Eline, Bedankt voor deze mooie review! ik lees alleen maar positieve dingen, en ja het verhaal wat zeker een lastig verhaal is en dus veel info wat op jullie afkomt is de puzzel. Gisteren gaf je ons nog een 8, ben wel benieuwd waardoor deze toch nog een 7 is geworden. We proberen de escape zo groot mogelijk te maken door vooraf al de beleving te laten beginnen, en ontvangst in thema, en de sfeer zo echt mogelijk te laten lijken, in jou bevingen is dat toch nog niet helemaal gelukt. Graag zouden we feedback van jullie ontvangen, wat jullie als WAUW hadden verwacht? info@skyhighescaperoom.nl


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in January 2020

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Thema uitgewerkt in puzzels
 • Veel info

 

INFERNO

Timed Adventures
Posted on: 2019 December 22

Super leuk!

We waren erg benieuwd naar deze escape room, zeker vanwege het originele thema. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke instructies. We hadden het zelf nog niet door of we waren al begonnen. We hadden echt het gevoel alsof we bij de brandweer zaten, zo leuk!! Het thema is leuk uitgevoerd en er waren leuke puzzels (niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk). Vooral het einde vonden we hilarisch... :-)


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  54:16 min


 • Thema
 • Ervaring
 • Ontvangst

 

Wauw!

Wauw!! Wat een prachtige escape room. Je waant je in een soort fantasie wereld waarbij alle details mooi zijn uitgewerkt. Vanaf het ontvangst tot het einde is het een fantastische ervaring. Hele leuke, uitdagende puzzels die passen bij het thema. Zeker een aanrader!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Thema
 • Aankleding/ afwerking
 • Uitdagende puzzels

 

Leuk thema

Origineel thema van de escape room! Originele puzzels zonder sloten. Kamer zit technisch vooral goed in elkaar. Afwerking zag er leuk uit, maar je kon wel de gebruiks sporen her en der zien. Vooraf werd er verteld dat iets het soms niet doet, erg jammer. Het "wauw" effect ontbrak voor mij. Kamer is leuk voor 2 personen, maar met meer moet je op elkaar wachten.


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in December 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Origineel thema
 • Onderdeel kapot
 • Geen foto

 

Anna's Dollhouse

MindEscape
Posted on: 2019 November 24

Wat een super toffe kamer!

Spontaan deze escape room gaan spelen vandaag waar we echt geen spijt van hebben. Wat een mooie kamer en niet eng! Het thema is super goed en mooi uitgewerkt en je waant je echt in de wereld van Anna. De puzzels zijn origineel en heel logisch, dus super leuk om op te lossen. Achteraf nog een heel leuk gesprek gehad met de eigenaresse die daar even de tijd voor nam :) Zeker een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 5 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Thema
 • Originele puzzels
 • Goede begeleiding/ hints

 

DEA

Missionroom Leidschendam
Posted on: 2019 November 17

Echt een aanrader!!

Alle andere 3 escape rooms hier al gespeeld, DEA was de laatste op ons lijstje.. en wat hebben we genoten! De escape room bevat originele puzzels, super toffe elementen en er is echt veel aandacht besteed aan de afwerking en aankleding, waardoor het thema echt goed naar voren kwam. We kregen voldoende hints om alles te kunnen doorlopen, wat altijd erg fijn is. Aan het eind weer een foto ontvangen, wat altijd een leuke herinnering is. Deze escape room behoort echt tot 1 van onze favorieten. Je moet deze escape room zelf ervaren, echt een aanrader!!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding/ afwerking
 • Originele puzzels
 • Foto
 • Thema goed uitgewerkt

 

Spannende kamer

Vanaf het begin is het spannend, maar wel goed te doen, het is niet eng. Het thema is goed doorgevoerd en er is veel aandacht besteed aan de aankleding!! De puzzels zijn goed te doen en zijn vrij logisch. Wij vonden het een hele leuke beleving en ervaring! Ik denk voor de gevorderde escaper wel vrij makkelijk.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in November 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Thematiek
 • Spanning
 • Moeilijkheid puzzels

 

The Hangover

The Escape Room Rijswijk
Posted on: 2019 September 21

Super leuk thema!

De kamer heeft een origineel thema en het thema is leuk uitgewerkt. Zeker voor de onervaren speler een leuke kamer om te doen. De puzzels zijn niet extreem moeilijk, maar wel leuk bedacht! Het is vooral een leuke, gezellige kamer.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  49:56 min


 • Aanrader voor de onervaren speler

 

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Posted on: 2019 September 21

Wat een super toffe kamer!

Wat een ervaring. Deze kamer raden we zeker aan! Het thema was tot in detail uitgewerkt en de kamer zit vol met verrassingen. Het is een spannende kamer, maar het is niet eng, dus voor iedereen wel te spelen! We kregen op tijd de juiste hints en werden heel gastvrij ontvangen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  57:26 min


 • Super tof thema
 • Spannend, maar niet eng
 • Mooie aankleding
 • Toffe ervaring
 • Geen

 

Verdieping 13

Escape Experience
Posted on: 2019 September 21

Een hele leuke kamer!

Verdieping 13 is een spannende kamer, maar is niet eng! De puzzels in de kamer zijn logisch en het thema is goed uitgewerkt. Wij vonden het een hele leuke kamer om te spelen en raden de kamer zeker aan!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Spannend

 

Flight 815

Down The Hatch
Posted on: 2019 September 21

Wauw

Dit was echt een fantastische ervaring! De kamer zit vol verrassingen, technische snufjes en is echt super mooi gemaakt. Het is wel een moeilijke kamer vonden wij. De puzzels volgden elkaar logisch op en waren origineel. Voor de ervaring en belevenis, zeker een aanrader! We werden ook heel gastvrij ontvangen door enthousiaste medewerkers.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Belevenis
 • Aankleding is top
 • Gastvrij
 • Best moeilijk

 

The Mansion

Operation Exit
Posted on: 2019 September 21

Een hele leuke kamer!

The mansion is echt een hele leuke kamer om te spelen. De puzzels zijn origineel, de aankleding is heel mooi en past goed bij het thema. Wij waren met zijn vieren en waren allemaal de hele tijd bezig.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in July 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Mooie aankleding
 • Gastvrij ontvangst

 

Willy's Chocolate Factory

Escaperoom Berkel
Posted on: 2019 September 21

Middelmatige kamer

De kamer heeft een grappig thema, alleen de uitstraling/afwerking is in vergelijking met andere escape rooms, niet van grote kwaliteit. De puzzels zijn leuk bedacht en origineel, maar voor de ervaren speler niet heel uitdagend.


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in June 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Origineel thema
 • Slechte aankleding
 • Kwaliteit

 

The Gold Mine

Escape Room Zandvoort
Posted on: 2019 September 21

Super leuk

Deze kamer is echt heel erg leuk! Niet spannend of eng, maar echt heel leuk! Het thema is heel mooi uitgewerkt en er zitten hele toffe elementen in de kamer. De puzzels waren niet heel moeilijk, maar wel uitdagend genoeg.


Response by Escape Room Zandvoort

2019 November 5

Dank je wel! Blij dat jullie het leuk hebben gehad!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes


 • Aankleding is top

 

Rembrandts Geheime Atelier

Escaperoom Leiden
Posted on: 2019 September 21

Mooie kamer

Wat een toffe, mooie kamer! De sfeer is echt goed neergezet, waardoor het thema goed naar voren komt. Jammer dat er weinig verrassingen in de kamer zijn. De puzzels zijn origineel en heel leuk! We kregen helaas een onlogische hint, waardoor we net niet zijn ontsnapt. Maar de kamer is wel echt een aanrader, alleen al voor de prachtige locatie en aankleding.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Prachtige locatie
 • Weinig verrassingen

 

Unsolved

Escape Room Ter Aar
Posted on: 2019 September 21

Middelmatige kamer

Het was even zoeken naar de ingang van het gebouw waar we vriendelijk werden ontvangen. Ik zelf vond dat er niet echt logica zat in de verhaallijnen van de kamer. Het einde vond ik wel heel verrassend en uniek! Er waren een aantal punten waar we op vastliepen en niet gelijk goed werden geholpen, waardoor we het niet gehaad hadden binnen de tijd.


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Origineel einde
 • We werden niet goed geholpen

 

Gascape

Escape Room Woerden
Posted on: 2019 September 21

Leuke kamer

Hele leuke escape room met een leuk thema en originele puzzels! Zeker een aanrader. We werden enthousiast ontvangen en achteraf was er genoeg tijd om de escape room even door te lopen en te bespreken. Er zijn zeker kamers die meer een "wauw" effect hebben en dit is gewoon een hele leuke kamer!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in February 2019

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Origineel thema
 • Leuke puzzels

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Posted on: 2019 September 21

Uitdaging

Er is veel aandacht besteed aan bepaalde elementen in de kamer die voor verrassingen zorgen. Ik vond de puzzels niet allemaal even logisch en had soms het gevoel dat we niet allemaal bezig waren. De kamer was erg moeilijk en we hebben het ook niet gehaald. Als je meer van puzzelen houdt, zou ik deze kamer niet aanraden.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in December 2018

Played with 7 persons

Escaped: No


 • Uitwerking
 • Moeilijk

 

Pandora Escape Room

Ayers Rock
Posted on: 2019 September 23

Prima escape room

We werden heel gastvrij ontvangen door een enthousiaste medewerker. Ik vond dat de kamer mooi is gemaakt en dat er leuke en verrassende elementen in zitten. Wel waren de puzzels vrij moeilijk en hebben we niet alles van de kamer kunnen ontdekken. Dat was erg jammer.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Mooie aankleding
 • Niet alles kunnen doen

 

Café Voorburg

Missionroom Leidschendam
Posted on: 2019 September 21

Echt een café

Het thema is echt super goed neergezet. Je hebt echt het gevoel alsof je in een café bent. Ik vond zelf niet alle puzzels even logisch, maar het was echt een toffe ervaring! Het is een hele leuke kamer.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in August 2018

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: No


 • Sfeer

 

Koelcel

SS Rotterdam
Posted on: 2019 September 21

Hele leuke kamer

Een hele leuke en uitdagende escape room met een leuk verhaal. Zeker een aanrader! Na een aantal rooms te hebben gedaan, was het een uitdaging om maar met 4 mensen te ontsnappen, maar het is ons wel gelukt. Als je nog onervaren bent, is 6 een goed aantal om deze room te spelen.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in May 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Enthousiast ontvangst
 • Leuke puzzels
 • Geen

 

De Camping

Escaperoom Berkel
Posted on: 2019 September 21

Grappige kamer

De camping is een leuke kamer om te spelen als je nog niet veel escape rooms hebt gedaan. De puzzels zijn vrij makkelijk en de aankleding ziet er simpel uit.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in February 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke kamer
 • Aankleding

 

Escape room 007

Escape room Adventuredome
Posted on: 2019 September 21

Middelmatige kamer

Het idee is leuk, 2 dezelfde kamers naast elkaar, maar er had meer aandacht besteed moeten worden aan de uitwerking van de kamer. De aankleding kan echt beter. Er zaten wel leuke puzzels in.


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in January 2018

Played with 8 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding

 

Escape Bus

Escape Bus Maasland
Posted on: 2019 September 23

Leuk bedacht

Originele escape room, maar er bestaan tegenwoordig escape rooms die veel meer een "wauw" effect hebben. Als je nog niet veel escape rooms hebt gespeeld, is het een leuke om te doen. Ondanks dat de ruimte vrij klein is en er niet veel is in de bus, ben je toch bezig om alles goed te doorzoeken.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in October 2017

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Origineel
 • Sobere aankleding
 • Geen verrassingen

 

Engine Room

Breakout Rotterdam
Posted on: 2019 September 23

Leuke kamer

Leuke escape room met leuke (best moeilijke) puzzels. Kamer ziet er goed uit qua aankleding en het is leuk dat je tegen een ander team kan spelen. In vergelijking met andere escape rooms, heeft deze kamer weinig "wauw" effect.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in May 2017

Played with 4 persons

Escaped: No


 • 2 dezelfde kamers

 

Alcatraz

Breakout Rotterdam
Posted on: 2019 September 21

Eerste escape room

Dit was mijn eerste escape room, dus ik vond het best spannend. Achteraf is het geen spannende kamer. Er zitten leuke, afwisselende puzzels in, maar je moet wel goed nadenken. Ik vond het een leuke ervaring en een mooie kamer. We werden heel enthousiast ontvangen!


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in September 2016

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Afwerking

 

0 reviews