Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Operation Source Code

Veenendaal , The Netherlands

Closed now

70 minutes

2 - 8

12 year

Read reviews

More about Operation Source Code

Infiltrate into the strictly guarded datacenter Source Code. Hack devices and get around security systems to stop a dangerous program.


Themes

Adventure

Crime

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

Video playback

NLEN

Toilet available

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

15 likes

158 visitors

96.8% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Tuinstraat 10
3901 RB, Veenendaal
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

62 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape ExpertMember since: 2017 November 13 (141 rooms played)
Posted on: 2021 October 4

Potentieel goede kamer met een verschrikkelijke technische fout

Na even bijgekomen te zijn met een drankje na onze operatie in de onderzeeër, was het voor ons de tijd om in te breken in een datacenter. Een geheel ander thema dan de eerste kamer, maar toch was er een bepaalde overlap tussen de kamers (en ook in de derde kamer die we nog zouden spelen). Leuk dat ze in de kamers een kleine rode draad verstopt hebben.

Het toetreden tot het datacenter is erg spectaculair en we zaten daarom meteen perfect in de sfeer van het inbreken! Het begin van de kamer ziet er erg leuk in thema uit. De eerste puzzel die we zouden moeten oplossen, bevatte echter een technische storing waardoor we een aantal minuten aan onszelf hebben staan twijfelen. Normaal is dat geen probleem, maar omdat dit in de vorige kamer ook al gebeurde, voelde het extra vervelend. Het was echter wat kleins, dus geen probleem.

We gingen verder de kamer in om uiteindelijk het datacentrum te bereiken. De kamer heeft een logische opbouw, met puzzels in thema. Zeker de eindpuzzel is leuk verzonnen. Al met al – tot dat punt – een erg leuke kamer. Echter liep het voor ons daar helemaal mis.

De kamer heeft dus een goede opbouw, een leuke eindpuzzel en uiteindelijk zou je uitkomen bij een slotstuk wat het verhaal rond zou maken. Het slotstuk van deze kamer, is echter ook het begin van een andere kamer op deze locatie. Je komt dus uit op een soort T-splitsing met een deur die de ene kamer afscheidt van de andere kamer. Door een technische fout, konden wij niet verder, maar de andere kamer kon daardoor juist weer terug naar het begin. Wij zagen dus de andere groep en zij zagen ons, wat ons beiden meteen volledig uit het verhaal trok. Wat een enorme domper! Wij waren volledig uit het verhaal getrokken. We werden uit de kamer gehaald door een GM met de tekst: “oh, dit had niet moeten gebeuren”. “Neem plaats, pak een drankje”, that’s it. Het volledige einde van deze kamer hebben wij dan ook gemist.

Het bleek een technische fout te zijn die ineens was opgetreden. Nogmaals, dit kan natuurlijk gebeuren, maar dit was voor ons al de derde technische fout op deze locatie en dan moesten we nog een kamer.

Operation Source Code is een kamer die echt potentie heeft een goede kamer te zijn. Echter moet er net wat meer aandacht geschonken worden aan de techniek. Met dit soort grove fouten kom je simpelweg niet weg. Zowel voor onze groep, als voor de andere groep was de beleving volledig weg. Tevens zaten er in de kamer ook nog een aantal reset fouten die tijdens het spelen nog van buitenaf werden aangepast. Dat gaat je op een gegeven moment frustreren. Goed, nog één kamer te spelen op deze locatie. Alle hoop op de laatste kamer!


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  anouk

Leuke ervaring gehad!

Mooie escape room goed in elkaar gezet.
kamer had verrassende delen, zeker een aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  56:00 min


 • onverwachte momenten
 • spanning
 • techniek / decor

  circle-escaperoom

Geweldig!

Vanaf het moment dat je zit begint je reis door een ware film. Je waant je echt gelijk in het thema van de kamer. Goede puzzels en logica. Ging er met weinig verwachting heen maar deze kamer was echt super!!!! Aardig personeel. Ga zeker nog terug voor de andere kamers


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Spanning
 • Super in elkaar gezette kamer

  circle-escaperoom

Nicoline (5 rooms played)
Posted on: 2022 March 30

Superleuk met een domper

Hele leuke kamer met originele puzzels en elementen. Alleen in de laatste kamer bleken 2 codesloten te zijn verwisseld. Het was een domper om minutenlang te zoeken wat je fout hebt gedaan, terwijl we het wel goed hadden. De reactie van het personeel daarop na afloop was erg lauw


6.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 2.0


Played in March 2022

Played with 8 persons

Escaped: Yes

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertMember since: 2019 May 15 (105 rooms played)
Posted on: 2022 April 20

Source Code

#96 - Het ontvangst bij deze kamer was vriendelijk, maar je merkte wel duidelijk dat het een bedrijf was waarbij escapen niet het hoofddoel was. De hosts waren meer bezig met de horeca en het voelde niet alsof er echt ruimte was voor feedback.

De kamer zelf was een positieve verrassing. Ik had geen hoge verwachtingen, maar ik heb me echt goed vermaakt. De kamer heeft een fijne flow en er zitten wat leuke elementen in. De puzzels zijn niet heel erg ingewikkeld, maar wel leuk om te doen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 6.5


Played in February 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  47:45 min

 

rosa_kuijerrosa_kuijerJunior EscaperMember since: 2021 July 29 (14 rooms played)
Posted on: 2022 February 9

Erg leuke kamer om met z’n tweeën te doen

Met z’n tweeën gingen wij deze kamer binnen. Een leuk verhaal en concept dat goed te volgen was. Ook mooi aangeklede ruimtes en alle tijd nodig gehad om dit te behalen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in February 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Logica
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Weinig origineel

 

rosabrugtsrosabrugtsJunior EscaperMember since: 2020 September 6 (30 rooms played)
Posted on: 2022 February 2

Uitdagende en leuke kamer met z´n tweeën

Leuke puzzels en mooi uitgewerkt. Met z'n tweeën hadden we tot de laatste minuut nodig om te ontsnappen. Verhaal was goed uitgewerkt en geluid en licht was super. Toffe technische kamer op een mooie locatie. Er werd geen praatje gemaakt achteraf, maar gezien de ligging in het centrum genoeg ruimte om ergens een drankje/hapje te doen. Wij komen zeker terug voor de andere kamers op deze locatie.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in February 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Spannend
 • Niet napraten

 

Leuke break-in room

Opnieuw een kleine roadtrip deze keer met de volgende room:
De kolenmijn – Dieren
Operation Submarine – The Circle Veenendaal
Operation Source Code – The Circle Veenendaal
Operation Agent 159 – The Circle Veenendaal
Kamer 13 – Escape Room Appeltern

Net room 1 (Submarine) gedaan en Open Source was de volgende in de lijst.

Onthaal:
The Cirle ligt echt in het centrum van Veenendaal. Parkeren kan niet voor de deur, maar er zijn zat parkeergarages in de buurt. Trek hier dus een beetje tijd voor uit.
De ontvangstruimte hier is mooi en groot en je kan hier ook duidelijk veel meer als alleen escapen.
Het ontvangst was ca va, maar je miste wel een beetje die babbel die je met bouwers/eigenaars hebt.
Wij hadden net de eerste room gespeeld konden rustig genieten van een welverdiend drankje 

Kamer:
2 de room : Operation Open Source
Onze missie, als we kiezen om die te accepteren ;-) , begint op een manier waarvan ik op voorhand zei: het zou vet zijn moest dit gebeuren. Gewoon vet gedaan!
Na opnieuw een introfilmpje waar duidelijk delen uit Submarine terugkomen kon ook deze missie beginnen.
Onze taak was om het virus te uploaden in een data center dat uiteraard goed beveiligd is.
Ik vond het meteen tof dat ze je op de juiste manier meenemen in dit verhaal. De puzzels zijn opnieuw goed in thema en daardoor krijg je ooit iets meer zoek en doe ipv de echte breinbrekers.

Ook hier weer helaas in het begin een klein technisch probleem waardoor we ff wat tijd verloren.
Net als bij submarine was het decor net wat te simpel en te kaal, maar ik kan niet ontkennen dat het in een datacenter meer zou moeten zijn. Soms zijn er in deze room wat rare keuzes gemaakt en zit er een puzzel in totaal niks in deze room te zoeken heeft. Tevens moet je opsplitsen om geen reden en werkt het door een extern bericht nog eens extra verwarrend.
Maar ondanks dat lag ook hier weer de flow en het puzzelplezier goed in lijn en gingen best goed door de kamer.
De eindpuzzel is goed gemaakt en dwingt in ieder geval 3 a 4 mensen tot een goede samenwerking en dat zie ik enorm graag. Uiteraard kan je hem met minder mensen oplossen, maar voor het vlot te laten gaan was dit perfect.
Maar helaas voor ons konden we een andere groep bijzonder groep horen, te goed helaas. Het werkte enorm storend en het haalde ons volledig uit de sfeer.
Naar het einde toe stonden we plots voor een gesloten deur en zagen we een andere groep lopen (ff schetsen dat wij van een trap kwamen en over een deur konden kijken), roepen en puzzelen en wisten we heel goed dat hier iets aan het mislopen was. Het is dan niet de finale waart je op hoopt, maar het blijft techniek en een deur die dicht had moeten zijn, bleek open te zijn gegaan.

Conclusie:
Tja die dingen gebeuren zeker… het blijft techniek.
Source code is een toffe kamer die zeker voldoende puzzelplezier bied voor 4 spelers. De start is leuk gedaan en geeft je dat James Bond gevoel. De kamer is net als Submarine simpel qua decoratie, maar bied opnieuw die leuke flow. Het verhaal kwam goed tot zijn recht en alles stappen voelden ook (op 1 na) logisch en in thema aan.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 4.0


Played in October 2021

Escaped: Yes

 

gazenbeekgazenbeekEscape ApprenticeMember since: 2021 October 11 (3 rooms played)
Posted on: 2021 October 12

Heel erg leuk, met 4 pubers gedaan en 2 volwassenen.

Van a tot z netjes afgewerkt. Erg goed te doen met kinderen. Ze vonden het geweldig.

Wel erg jammer dat je geen foto krijgt


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • geen foto

 

ShannaShannaEscape ExpertMember since: 2017 October 6 (127 rooms played)
Posted on: 2022 February 9

Vol technische puzzels!

We hebben deze kamer met twee ervaren spelers gespeeld.

De puzzels hebben allemaal een technisch thema, erg leuk voor de computernerds onder ons :-) Ik heb vaker kamers met dit thema gespeeld en vaak voelt het allemaal hetzelfde aan. Deze kamer was toch anders, wat heel positief was! Je kreeg toch elke keer weer een verrassing en we zaten lekker in de flow. De puzzels zijn logisch en passen goed in het verhaal. De aankleding is industrieel en passend bij het thema. Er zaten een aantal leuke verrassingen in.

In het datacentrum begrepen we een puzzel niet en we konden het ook niet meer op een rijtje zetten. Dan is het toch ook lastig als je met z'n tweetjes bent. We waren echter zo snel door de rest van de kamer gevlogen, dat een hint voorlopig ook nog uitbleef. Hierdoor raakten we uit de flow, maar toen we het eenmaal hadden gered en de kamer nog eens doorliepen, mocht dat de pret niet drukken.

Het begin van deze kamer is ook erg verrassend! Deze kamer is echt een aanrader bij deze aanbieder.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede begeleiding
 • Goede uitvoering van het computerthema

 

bodix1bodix1Escape ApprenticeMember since: 2020 August 20 (19 rooms played)
Posted on: 2021 August 4

Supet leuke hightech kamer!

Eerst Operation Submarine gedaan en daarna was het de beurt voor Operation Source Code. Vanaf het begin een leuk element waardoor je helemaal op scherp staat. Zonder veel te verklappen, zal je hier weinig slotjes en sleuteltjes tegen komen. Het is allemaal vrij technisch, wat mijn vriend vooral heel leuk vindt! Ik ook, boven verwachting! Super gave elementen en puzzels die mooi op elkaar volgen! We komen zeker terug voor de 3de escaperoom.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  51:20 min


 • Technologisch hoogstandje
 • Loopt mooi in elkaar over
 • Hints perfect getimed

 

pandaoulpandaoulEscape ApprenticeMember since: 2020 January 6 (3 rooms played)
Posted on: 2021 July 19

Erg origineel!

Je komt in een ruimte en je zit meteen in het verhaal. De aankleding, en het gebruik van effecten is zeer goed.
Sommige puzzels waren erg tof maar sommige vielen wat tegen. De manier waarop je een puzzel moest vinden was uitdagend. Maar vervolgens vielen de puzzles af en toe zelf een beetje tegen qua uitdaging. De service was prima maar er was niet echt een persoonlijk praatje vooraf en achteraf. Alsnog, een toffe kamer om te doen!


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in July 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal heel erg sterk
 • Voelt alsof je in een film zit
 • Effecten waren erg gaaf
 • Sommige puzzels makkelijk gemaakt
 • Service kan iets persoonlijker, maar was prima.

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertMember since: 2019 September 18 (93 rooms played)
Posted on: 2021 December 16

mooie kamer

Mooie kamer met hier en daar goede techniek. Weinig slotjes en veel logica in de puzzels. Je moet wel het een en ander met een computer doen, wat in dit geval absoluut niet storend was. Ook deze kamer is qua prijs-kwaliteit zeer aantrekkelijk.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in November 2020

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  51:38 min

 

perryperryEscape GuruMember since: 2017 October 17 (162 rooms played)
Posted on: 2020 November 29

Computers en hacken

Deze kamer is het vervolg van operation submarine en de introductie naar de kamer is heel erg leuk gevonden. Dit maakt je meteen enthousiast. Na de introductiefilm welke weer mooi is gemaakt mag je dan de kamer betreden. De aankleding van de kamer is wat kil maar dat kan je verwachten als je te maken krijgt met server ruimtes en computers. De puzzels waren allemaal erg leuk gevonden maar waren voornamelijk op computers. Als dit dus iets is wat je niet leuk vind zou ik deze kamer overslaan. Zelf vond ik het prima bij het thema passen en vond ik het absoluut niet vervelend. De puzzels waren allemaal niet moeilijk en we gingen er dus redelijk vlot doorheen. De afsluiting van de kamer was weer leuk gevonden en maakte het verhaal prima af. Alles bij elkaar vonden we dit een leuke kamer om te spelen zonder echt heel erg te zijn uitgedaagd. Helaas was er door corona geen mogelijkheid om een drankje te doen achteraf en wij misten ook wel het napraten en nalopen van de kamer. Binnen enkele minuten na het spelen van de kamer stonden we alweer buiten. Dit gaf toch een beetje een onvoltooid gevoel. Het napraten is voor ons echt een belangrijk onderdeel van de escape en deze was hier helaas niet aanwezig. Ik hoop dat dit komt door de corona maatregelen maar anders is dit wel echt een verbeterpunt.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 6.5


Played in November 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes  51:52 min


 • Gunstige prijs
 • Leuke start / finish
 • Napraten was er niet
 • Geen nalopen van de kamer

 

k87k87Junior EscaperMember since: 2020 January 5 (27 rooms played)
Posted on: 2021 August 26

Prima escape voor goede prijs!

We gingen eigenlijk voor een andere escaperoom op deze locatie. Met deze escape in ons hoofd, hadden we even moeite met de opstart van een plots andere escaperoom. Dit beseften we ons echter pas naderhand, vandaar ook dat we dit niet vooraf al konden aangeven en zo toch de juiste escape konden doen. Domme pech, kan gebeuren.

We kregen een (leuke) intro en konden van start, echter was dit precies niet wat we dus verwacht hadden. Eenmaal op gang zaten we wel helemaal in het spel. De meeste puzzels waren logisch, maar bij een puzzel liepen we met z’n tweeen helemaal vast. Naderhand kon ook niet goed uitgelegd worden wat nu precies wel de bedoeling was geweest en bleek dat we deze met meer geluk dan wijsheid hadden gehaald.

Ook het einde is, net als het begin, passend gedaan. Heel tof! Helaas geen uitgebreid praatje naderhand, wat de avond wel plotsklap tot een einde bracht. Al met al een prima escape, vooral voor de gevraagde prijs. De ruimtes zijn ook volledig binnen thema afgewerkt & zien er netjes onderhouden uit.

Met twee personen was deze escaperoom prima te doen.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in November 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Prijs kwaliteit
 • Geen napraat of rustig doornemen van game

 

MarindeMarindeEscape ExpertMember since: 2019 August 10 (91 rooms played)
Posted on: 2020 November 9

Inbreken in een datacenter

#54 Vandaag hebben we voor het eerst twee kamers achter elkaar gespeeld, wat ons betreft een echt succes! We zijn begonnen met Operation Submarine en hebben daarna Operation Source Code gespeeld. Deze volgorde werd hier in de reviews en door de eigenaar aangeraden. Op deze manier was het verhaal chronologisch, maar hierdoor zat er ook een opbouw in het niveau van de kamers.

Ook Operation Source Code begint super sterk met een mooi gemaakte introductie film en heeft dezelfde goede prijs-kwaliteit verhouding. De briefing van de missie is hier nog meer een beleving dan bij de Submarine en je krijgt een USB mee voor je missie. Wat ons betreft een leuk element als rode draad door de kamer. De puzzels zijn hier veelal passend in het thema en volgen elkaar logisch op waardoor we goed in de flow kwamen. Leuk doe-element in de kamer, een goede datacenter setting en leuk ontsnapping-einde. Ook hier had voor ons de aankleding nog iets verder uitgebreid kunnen worden, maar dit doet geen afbreuk aan het puzzel plezier. Aanrader.
(In tegenstelling tot wat hier op escape talk staat, is de kamer gewoon 60 minuten)


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in November 2020

Played with 2 persons

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Escaped: Yes  43:07 min


 • Technische puzzels
 • Verhaal
 • Prijs-kwaliteit
 • Aankleding

 

viefjeviefjeEscape ExpertMember since: 2019 August 30 (88 rooms played)
Posted on: 2020 November 18

Mooie kamer en goede techniek

Mooie kamer met hier en daar goede techniek. Weinig slotjes en veel logica in de puzzels. Je moet wel het een en ander met een computer doen, wat in dit geval absoluut niet storend was. Ook deze kamer is qua prijs-kwaliteit zeer aantrekkelijk.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in November 2020

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  51:38 min


 • Prijs-kwaliteit
 • Techniek
 • Logisch verhaal

 

JoriekeJoriekeEscape ApprenticeMember since: 2022 May 29 (4 rooms played)
Posted on: 2022 May 29

Geweldig begin en eind

Je zit gelijk in het verhaal en dat verhaal is ook te volgen. Niet wetende waar het eind zou zijn maakte het erg spannend of we het wel zouden halen. Scheelde dan ook weinig. De ingang en de manier hoe je eruit komt zijn erg origineel en leuk
Nu met z'n 2en gedaan maar is denk ik ook prima met meer mensen tot 6 personen


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in September 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes  58:38 min


 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Geen foto met thema achtergrond op het eind

 

lon033lon033Escape ApprenticeMember since: 2020 August 24 (2 rooms played)
Posted on: 2020 August 28

Super leuk!

We werden zeer hartelijk ontvangen, leuke locatie! Deze kamer heeft leuke verrassingen van begin tot het eind. Codes kraken op computers was echt top voor mijn aan-gamen-verslaafde pubers.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

blond007blond007Junior EscaperMember since: 2019 August 20 (28 rooms played)
Posted on: 2020 February 5

Leuke kamer!

Wij waren nooit eerder bij deze locatie geweest dus we waren benieuwd. De ontvangst ruimte is heel erg leuk aangekleed en de gastvrouw was heel vriendelijk en enthousiast. We werden hartelijk ontvangen. Het begin van de kamer is leuk en de kamer is mooi aangekleed. Wij vonden het leuke puzzels. Wat ons heel erg aanspreekt is 'doe-puzzels' en niet te veel cijfersloten. Deze kamer heeft een leuk einde wat mooi aansluit op de intro film. Wij hebben agent 159 er meteen achteraan gespeeld en dat zou ik iedereen adviseren.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 5 persons

Team: QR&D

Escaped: Yes

 

maxxfactorzmaxxfactorzJunior EscaperMember since: 2018 August 29 (22 rooms played)
Posted on: 2020 August 16

Geweldig


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in January 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (261 rooms played)
Posted on: 2019 December 30

Toffe kamer (top prijs-kwaliteit)

We hadden deze dag twee escape rooms gepland bij The Circle, namelijk Operation Source Code en Submarine. Op de website van The Circle staat de moeilijkheidsgraad aangegeven van de drie kamers die ze hebben. Op basis van die informatie speelden we eerst deze kamer.

We werden vriendelijk ontvangen en hadden nog even de tijd voor een drankje. Het is een hele mooie ontvangstruimte waar je een drankje kan doen en zelfs een borrelhapje kan pakken. Ook staat er een spelletjeskast waar meerdere groepen een spel uit hadden gepakt en bezig waren. Een hele fijne sfeer hing er.

Toen was het tijd om de kamer in te gaan. Na een professioneel introductiefilmpje te hebben gezien konden we de kamer in. We hadden een klein beetje een stroef begin, omdat we weer eens niet goed hadden gekeken, maar eenmaal van start gingen we als een trein met zijn tweeën. De kamer zag er tof uit, logische puzzels, thema die aansloot bij ons en een heerlijke flow. Ik kan me wel voorstellen dat wanneer je nooit werkt met een computer je een kleine handicap hebt. De puzzels zijn allemaal in thema, waarbij de ene volledig van techniek is voorzien en een andere puzzel leidt tot een cijfercode voor een cijferslotje of sleutel voor een hangslotje. Ik houd van die combinatie in een escape room.

Toen we klaar waren in de kamer werden we ontvangen door een medewerker van The Circle, maar dit was niet degene die ons de kamer had ingelaten en die ons heeft begeleid. Hierdoor is het einde wat onpersoonlijk. Dit geeft ook een risico in de ontvangstruimte, want je wordt ontvangen bij de deur en dan neem je weer plaats in de ontvangstruimte of je gaat naar huis. Zo kwam er dus ook een groep de kamer uit die we nog gingen spelen, die uitgebreid over de kamer gingen praten. Als je een persoonlijk einde hebt, praat je vaak nog even na bij de kamer én wordt je geattendeerd op dat er ook nog mensen zitten in de ruimte die de kamer nog gaan spelen. Dit zou mijn grootste tip zijn voor The Circle. Het is heel mooi gestroomlijnd en efficiënt, maar daardoor mist het wel een persoonlijke touch.

Ik vind overigens de prijs-kwaliteitverhouding wel echt heel erg goed als ik dat vergelijk met andere escape rooms.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 6.5


Played in December 2019

Played with 2 persons

Team: JacLoe

Escaped: Yes  43:08 min

 

inge_van_prehninge_van_prehnEscaperMember since: 2018 June 23 (36 rooms played)
Posted on: 2019 December 2

tof!

hele toffe room


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

sandraklsandraklJunior EscaperMember since: 2020 August 16 (7 rooms played)
Posted on: 2020 August 16

Prachtig en origineel

Hoewel we het achteraf ook vernamen... kon het ook niet anders. Over deze kamer is intensief na gedacht.
Het was de 2e kamer voor onze zoon (10) en tijdens het spel is er zelfs even rekening gehouden met 2 elementen die wat (te) spannend voor hem konden zijn (zonder dat we dat gevraagd hadden).... top!

Prachtig ontworpen, super origineel van begin tot het eind.
Fijne puzzels... en prachtig teamwork voor 4 volwassenen en 1 kind!

Bedankt voor deze zalige ervaring!


10

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Betrokkenheid
 • Vormgeving
 • Service

 

chriskchriskEscaperMember since: 2017 December 24 (62 rooms played)
Posted on: 2019 December 11

Leuke en mooie kamer

We speelde deze kamer met z'n vijven, waaronder mijn neefje van 10. Zo geweldig om (achteraf) te horen wat ze gedaan hebben om de kamer voor hem wat minder eng/donker te maken. Echt een geweldige enthousiaste eigenaar.

Daarnaast een erg leuke escaperoom. Mooi uitgewerkt thema, leuke puzzels, bijna geen cijfersloten, samenwerking vereist en een super leuk begin en einde.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes  49:30 min


 • Bijna geen slotjes :)
 • Mooi uitgewerkt thema
 • Leuke puzzels
 • Leuk begin en einde!

 

claudibergclaudibergJunior EscaperMember since: 2018 November 11 (18 rooms played)
Posted on: 2019 October 30

Verrassende kamer met veel techniek

Leuke kamer met veel verrassende effecten. De puzzels zijn vrij logisch op te lossen wat ervoor zorgt dat je in een lekker tempo van alles kan genieten. Het laatste deel is moeilijker en minder logisch dan de rest.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in October 2019

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Goed thematisch ingericht
 • Verrassende elementen
 • Originele entree
 • Einddeel is vergezocht

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great