Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Maze

Tilburg , The Netherlands

Open now

60 minutes

4 - 6

14 year

Read reviews

More about The Maze

The Maze is de meest gevreesde gevangenis in Europa die enkel de gevaarlijkste high-profile criminelen vasthoudt. Jullie zijn zeer beruchte criminelen die er al een tijd vastzitten en de gevangenis als jullie broekzak kennen. Vandaag gaan jullie samen trachten te doen wat niemand ooit is gelukt: ontsnappen uit The Maze. Lukt het jullie om uit te breken, of blijven jullie voor eeuwig in The Maze ronddwalen?


Themes

Adventure

Mystery

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

13 likes

250 visitors

82.9% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

82 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (205 rooms played)
Posted on: 2023 may 01

Ik ben Mees

Escape World Tilburg is zo'n plek die telkens weer ter sprake komt als je toevallig in de buurt van Tilburg bent. De kamers zijn goedkoop en kunnen vaak gemakkelijk last minute geboekt worden. Vanwege die twee redenen kwamen wij – het team Ale Blie (3 personen) – nu ook weer terecht bij deze uitbater. We gingen een kamer spelen die we er nog niet gespeeld hadden; The Maze.

Je kunt gratis voor de deur parkeren én er is een ruime ontvangstruimte waar je ook wat kunt drinken als je dat zou willen. Naar mijn idee zag de ontvangstruimte er nu een stuk opgeruimder uit dan de vorige keer toen ik er was, dus dat is positieve verandering 👌.

Onze gamehost heette ons vriendelijk welkom en begon aan haar praatje over noodknoppen, cijfersloten en dat dingen die vast zitten, ook écht vast horen te zitten. Dit deed ze ontzettend goed en dit is prettig als je bijvoorbeeld voor het eerst een escape room gaat spelen. Vervolgens werden we meegenomen naar de kelder waar we nog een stukje storytelling kregen. Als topcriminelen zaten we in een streng bewaakte gevangenis én hadden we een uur de tijd om hieruit te ontsnappen. Duidelijk verhaal én een duidelijk doel, dus: let's go 😁Ž!

Tja… En dan zie je waarom de kamer zo goedkoop is. In een onafgewerkte donkere kelder zijn wat hekken neergezet, met op die hekken wat random puzzels. De puzzels zijn op zich prima, maar niet echt origineel én al helemaal niet passend bij het verhaal óf thema. De kamer is voornamelijk lineair, wat betekent dat je voor het grootste deel eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het volgende. Drie personen is dus een prima aantal om deze kamer te spelen. Zo kan iedereen wat bijdragen aan het oplossen van de puzzels.

Zoals een uitgerangeerde feestzanger ooit tegen me zei: sfeer moet je zelf maken. Er is géén muziek (aan het einde volgens mij wel, maar héél zacht) en er is géén gebruik gemaakt van licht en geluid in deze escape room. Het is gewoon een donkere kelder met hekken, die je eigenhandig verlicht door middel van een zaklamp die niet altijd even goed werkt. Je hoort wél heel goed hoe veel lol de andere groepen hebben in een andere kamer, dus dat is op zich sfeer verhogend 👍. Na zo'n drie kwartiertjes wisten we uit The Maze te ontsnappen en werden we weer vriendelijk te woord gestaan door onze game host.

Al bij al: The Maze is een hele goedkope kamer en dat straalt het ook uit. Er is in deze kamer vooral bezuinigd op sfeer én beleving d.m.v. decor, thematisering, enz. Als je houdt van puzzels oplossen in een kale ruimte zonder thema, sfeer óf verhaal, dan is The Maze een zeer geschikte kamer om te gaan spelen. Met die verwachting moet je hier ook naartoe gaan.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met twee óf drie personen i.v.m. voornamelijk lineaire puzzels;
- Speel deze kamer vooral als je houdt van puzzels oplossen én wat minder waarden hecht aan sfeer, decor en beleving.

Escape World Tilburg, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. Wij komen vast nog wel weer eens terug als we weer in de buurt zijn.


5.5

Ambiance: 4.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes


 • Goedkoop
 • Gemakkelijk last minute te reserveren
 • Parkeren gratis voor de deur
 • Ruime ontvangstruimte

  sjephanie

PodgeekPodgeekJunior EscaperMember since: 2018 December 03 (27 rooms played)
Posted on: 2018 december 16

Vlotte kamer

Deze kamer verliep erg vlot! het is een hele leuke kamer om te spelen, maar ik zou hem niet met meer dan 4 personen spelen. Op die manier blijf je wel bezig, en is de samenwerking het beste. We waren er rap uit, maar we hebben al een hoop kamers gespeeld en zijn goed op elkaar ingespeeld. Voor beginners is deze kamer erg uitdagend, en voor gevorderden is het gewoon een leuke kamer! Ook de sfeer is goed, en ondanks dat ik dacht dat de kamer vrij linear zou zijn (omdat je je door 10 ruimtes verplaatst) is hij erg verrassend.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • sfeer
 • leuke puzzels
 • veel samenwerken
 • niet linear
 • centrale locatie
 • eigen parkeerplaats
 • makkelijk voor gevorderden

  jeroenledoux

Leuk thema

Toen we hoorde dat we een hulpmiddel kregen, waren we er even 'stil' van. Dit heeft uiteindelijk wel optimaal bijgedragen aan de beleving. Leuk gedaan. De kamer past qua decor en verhaal helemaal in het thema. Wel vond ik het jammer dat er maar 1 ruimte was waar de game werd gespeeld. In het begin hebben we staan stuntelen en daarmee helaas ook veel tijd verloren. Daarom helaas met een minuut of 2 te kort net niet de kamer gehaald. Ook kregen we naar ons idee te weinig hints, alsof de spelleidster het soms niet zag of hoorde, omdat ze denk ik ook een andere kamer aan het begeleiden was? Dit is vrij frusterend als je halverwege vastloopt en letterlijk 10 minuten niets kunt doen. Wel naar ons zin gehad als redelijk beginnende escapers! We komen nog een keer terug voor Flight en de Heineken kamer.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in May 2023

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Slechte begeleiding
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (265 rooms played)
Posted on: 2023 may 01

Het hek is van de dam!

Omdat we een dagje Efteling op het programma hadden, wilden we in de avond nog een kamer meepakken. Uit ervaring wist ik dat het bij 'Escape World Tilburg' vaak wel mogelijk is om last-minute een kamer te boeken. Ondanks dat ik bijna uitgespeeld ben op deze locatie, staan er nog twee kamers op het programma. Een aantal dagen van tevoren was 'The Maze' nog beschikbaar, boeken dus!

Eenmaal op locatie is het ontvangst zoals je kunt verwachten bij Escape World. We werden vriendelijk onthaald en konden plaatsnemen in de ontvangstruimte. We kregen een hartelijk welkom van onze host. Waar ik me wel meteen weer aan stoor, net zoals alle andere keren dat ik hier ben geweest, is dat de hosts hier meerdere kamers tegelijk draaien én de ontvangstruimte en voordeur in de gaten moeten houden. Tijdens onze intro moest de host dus even de deur openmaken voor een andere groep en de kamers een beetje in de gaten houden.

Enfin, na een lange intro waar we alle slotjes weer uitgelegd kregen, konden we naar de kamer. Het verhaal is duidelijk; wij zijn meester oplichters, maar ook de beste oplichters worden wel eens gepakt. Helaas zitten we vast in een van de strengst bewaakte gevangenissen in Nederland. Aan ons de taak om te ontsnappen binnen 60 minuten. Dat moet lukken!

Eenmaal in de kamer zien we meteen dat deze kamer het niet moet hebben van zijn decor, verhaal of sfeer. Het is een kale ruimte met wat bouwhekken volgeduwd met random puzzels. Gedurende de gehele kamer is er geen muziek of geluidje te horen. Het enige wat je hoort zijn de andere groepen in andere kamers. Verder is er eigenlijk totaal geen sfeer in de kamer. Gelukkig is de puzzelflow in deze kamer wel netjes. Het is over het algemeen vrij duidelijk wat je moet doen. De puzzels in de kamer zijn allemaal random en hebben niks met 'het verhaal' te maken. Zonder echte hints weten we binnen driekwartier te ontsnappen.

Tsja de naam 'The Maze' geeft toch een bepaalde verwachting mee. Toch hebben we ons best prima vermaakt tijdens deze kamer. Vooral omdat we op voorhand wisten dat dit echt geen topkamer is. Als je gewoon eventjes lekker wil puzzelen, dan is 'The Maze' best een prima kamer. Ga je er gewoon met het idee naartoe: "Ik sta een uurtje te puzzelen in een kale onafgewerkte ruimte", dan ga je je best vermaken. Zeker kijkend naar de prijs die je betaalt. Mogen we echt niet klagen!


6

Ambiance: 4.0

Game experience: 6.5

Service: 7.0


Played in April 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes

 

JohnnyStJohnnyStEscape ApprenticeMember since: 2023 May 29 (6 rooms played)
Posted on: 2023 may 29

Leuk maar makkelijk

De escaperoom zit oke in elkaar, echter vonden wij hem vrij eenvoudig


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 7.5


Played in March 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  26:27 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor

 

AngelUndercoverAngelUndercoverEscaperMember since: 2022 May 03 (48 rooms played)
Posted on: 2023 march 15

Ontspannen is mogelijk

31* Opgesloten worden in een gevangenis en hier zelf proberen uit te komen, let's go. Ik kreeg het een beetje op mijn heupen toen onze host aangaf dat we de kamer zouden spelen in een bepaalde sfeer. Eenmaal in de kamer valt mijn spanning weg en vond ik dit een hele goede keuze. Zo krijgt de kamer zijn spanning en gaat het adrenalineniveau omhoog. Veel puzzels, veel sloten, veel bukken, kruipen en zuchten.
Eén slotje was het personeel vergeten dicht te doen, dit hadden we pas door toen we de desbetreffende puzzel hadden opgelost. Geen drama dus. Mijn hulpmiddel werkte op een gegeven moment niet meer en werd er een nieuwe gebracht. Voor mijn gevoel duurde dit uren, maar dit komt natuurlijk omdat je zo snel mogelijk door wilt met puzzelen en ontsnappen. Wij hebben echt volop genoten en persoonlijk vond ik dit de leukste kamer van alle kamers die ze hier aanbieden.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in March 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  56:10 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

TallGuy91TallGuy91Senior EscaperMember since: 2022 May 04 (60 rooms played)
Posted on: 2023 may 02

Dat is pas een doolhof...

Opgesloten worden in een gevangenis en hier zelf proberen uit te komen, let's go. Zo krijgt de kamer zijn spanning en gaat het adrenalineniveau omhoog. Veel puzzels, veel sloten, veel bukken, kruipen en zuchten.
Eén slotje was het personeel vergeten dicht te doen, dit hadden we pas door toen we de desbetreffende puzzel hadden opgelost. Geen drama dus. Mijn partners hulpmiddel werkte op een gegeven moment niet meer en werd er een nieuwe gebracht. Wij hebben echt volop genoten.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in March 2023

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: Yes  56:10 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel

 

Fam van Hoek (1 room played)
Posted on: 2022 december 31

Leuke escape-room die met het gezin mooi te doen is

Voor mij de 2e escaperoom ooit. Erg goed, duidelijk en enthousiast uitgelegd door Eva. Met een enkele aanwijzing de uitgang bereikt. Een leuke escaperoom die met het gezin mooi te doen is.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in December 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Iman (2 rooms played)
Posted on: 2022 december 11

Super leuk en uitdagend

Gamemaster Milona was ten eerste super aardig. The maze was uitdagend en je moest goed nadenken en ook out of the box denken. Met wat hulp van Milona zijn we gelukkig ontsnapt!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:26 min

 

Joey (1 room played)
Posted on: 2022 november 26

Leuke eerste escaperoom

The Maze was de eerste escape room die ik ooit gedaan heb, samen met 3 vrienden, waarvan maar 1 iemand bekend was met escaperooms. Helaas hebben we het niet gehaald, maar het was wel een leuke ervaring.


8.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: No

 

MaboscoMaboscoEscape ApprenticeMember since: 2022 November 06 (1 room played)
Posted on: 2022 november 06

Onze 2de escaperoom, op het nippertje niet buiten

Fijne ervaring, de tips kwamen niet te snel, wat we fijn vonden. Gamemaster Ilse heeft ons vriendelijk onthaald en begeleid.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in November 2022

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Onhandige zaklamp

 

Leuke 1.0 kamer

We zijn met 4 afgereisd naar onze noorderburen en dit blijkt achteraf het perfect aantal te zijn om deze kamer te spelen. Daar werden we vriendelijk ontvangen door Frank, onze game master voor vandaag. Het was een vlotte kamer met een aantal leuke puzzels. Voor gevorderde spelers is het waarschijnlijk aan de makkelijkere kant, maar dit maakt het er zeker niet minder plezant op. Er zijn voldoende puzzels aanwezig zodat iedereen wel iets te doen heeft. Zoals de korte inleiding al aangeeft is het een klassieke kamer met gewone en cijfersloten, waarbij samenwerken zeker nodig is. De afwerking van de kamer is vrij basic, maar ons stoorde het niet aangezien het een gevangenis-setting is.
Kortom: leuke kamer die voor beginners zeker het nodige weerwerk biedt, maar voor meer ervaren spelers 60 minuten plezier bezorgd.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 9.5


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Soms wat onhandig met zaklamp

 

Renate M Winkels (1 room played)
Posted on: 2022 october 26

Superleuk om met z'n vieren te doen

Was onze eerste escaperoom en we zijn ontsnapt na een hoop leuke puzzels. Gamemaster Ilse heeft ons enthousiast opgesloten :-)


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in October 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  49:17 min

 

escap.emiescap.emiEscaperMember since: 2022 November 06 (42 rooms played)
Posted on: 2022 november 26

Prima

Weinig uitdagende puzzels. Zonder hints kunnen ontsnappen. Het begint leuk maar je wordt vervolgens weinig verrast. Begeleiding is prima, maar ik zou deze kamer niet per se aanraden.


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in September 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

tim_van_muntim_van_munEscaperMember since: 2020 March 22 (35 rooms played)
Posted on: 2022 august 27

Erg lekkere flow

Heel vlotte kamer! Een kamer waarin je lekker kan puzzelen. Hoofd leeg en verbanden vinden. Lekker hysterisch rond rennen en slotjes open maken.

Al met al een lekkere puzzel kamer, met nog 15.20 over met 4 personen zijn we goed bezig geweest


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  44:40 min


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica

 

LaDeliciousLaDeliciousJunior EscaperMember since: 2023 February 05 (15 rooms played)
Posted on: 2023 february 05

Een leuke voor beginners

Aan te raden als je nog geen andere escaperooms hebt gedaan. Geen special effects of andere verrassingen. Vrij recht toe, recht aan kamer.


7

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 9.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Verhaal
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

Veel puzzels

Met 4 personen deze kamer gespeeld. Dit is een echte puzzel kamer, waar je veel bij moet samenwerken. Geen hele mooie decoraties of belevingen, maar de puzzels zijn zeker leuk! Wij waren er vrij vlot uit zonder hints.


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Decor

 

drDeedrDeeEscaperMember since: 2022 September 17 (37 rooms played)
Posted on: 2022 october 31

Gewoon prima puzzelen

Simpel maar doeltreffende kamer met klassieke puzzels waar je gewoon een uurtje lekker in kunt opgaan


7

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede prijs
 • Puzzels

 

Robin*Robin*Escape ExpertMember since: 2020 January 19 (90 rooms played)
Posted on: 2022 june 17

Puzzelkamer

Een grappige, leuke kamer voor 2 personen. Je bent vooral een uurtje een spelletje aan het doen, met een klein escapetintje. Een hele andere kamer dan gemiddeld, waardoor het voor de afwisseling weer leuk wordt!
Super snel door de kamer gegaan, maar helaas aan het einde bij 1 puzzel blijven hangen waardoor net op het nippetje niet gehaald.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede prijs

 

SirClaySirClayEscape ExpertMember since: 2021 December 02 (120 rooms played)
Posted on: 2022 june 18

Grappige kamer

Een kamer die anders is dan een standaard escape room. Concept grappig opgezet en voor een afwisseling leuk. Niet een kamer die ik standaard zou willen spelen.

Al met al voor de afwisseling leuk. Ik moet toegeven dat deze organisatie veel kamers heeft met een iets wat ander concept dan je zou verwachten in een escape. Zeker leuk.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

mitch2304mitch2304Escape GuruMember since: 2018 November 26 (187 rooms played)
Posted on: 2022 november 06

Niet verdwalen!

Leuke escape die het niet moet hebben van het decor!

Dit is een echte puzzel kamer met veel sloten! Nu moet ik toegeven dat het aantal sloten mij niet heeft belemmerd in spel beleving. Ze kwamen langzaam voorbij en dit was prima.

Goeie puzzelkamer!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Rebecca_kRebecca_kEscape ApprenticeMember since: 2022 May 24 (2 rooms played)
Posted on: 2022 may 24

Coole kamer met creatieve puzzels

Het verhaal achter de kamer is simpel maar wel erg leuk. De puzzels in de kamer zijn allemaal unique en leuk om op te lossen. We waren met een groep van 4 en iedereen kon vaak met iets anders bezig zijn dus je zit niet met zijn allen vast aan een puzzel. Zeker een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Pleased and amazed

It was a pretty location with a very well dressed room. The intro was clearly explained, and safety precautions were clear as well. The room itself was challenging, but hints were given at the right times to help us forward. I'd really recommend it!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Ambiance
 • Experience
 • Great host
 • Exciting

 

Prima puzzel kamer

Deze kamer met z'n 2tjes gedaan. Prima kamer om een uurtje puzzel plezier te hebben. Zeker gezien de prijs is het prima om eens te doen. Niks bijzonders of hoogstaands, maar gewoon een uurtje puzzels.

Vriendelijke dame bij de ontvangst en even gezellig kletsen, daarna de kamer gespeeld. Met z'n 2e genoeg te doen, en hebben de kamer net gehaald.


6

Ambiance: 5.5

Game experience: 6.0

Service: 8.5


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Decor

 

Lynn (1 room played)
Posted on: 2022 may 04

Gave ervaring

We zaten in een kamer waar samenwerking erg belangrijk was! Het spel daagde ons uit om goed na te denken en op tijd uit de kamer te ontsnappen! Het was ook erg leuk om voor de eerste keer zo'n ervaring te hebben in een escape room. Onze game master was Babs en ze heeft ons ontzettend vriendelijk ontvangen toen we binnen kwamen. Verder heeft ze ons ook goed meegenomen in het verhaal rondom de escape room, bedankt Babs!


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: No

 

Leuke kamer

Donkere kamer, samenwerking nodig, puzzels zijn logisch, veel sloten maar toch leuk.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.0

Service: 8.5


Played in April 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great