Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

De Uitdaging van de Snip

Tilburg , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 10

12 year

Read reviews

More about De Uitdaging van de Snip

Jij bent uitgedaagd! 

Denk jij te kunnen winnen van de Snip? Reserveer dan nu deze unieke escaperoom!

Themes

Sport

Properties

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

46 likes

508 visitors

16.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Koestraat 144
5014 EG, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

215 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

chriskchriskSenior EscaperMember since: 2017 December 24 (70 rooms played)
Posted on: 2020 October 20

Erg teleurstellend...

Wow... vandaag hebben we ervaren hoe ver de beleving bij verschillende escape rooms ontzettend ver uit elkaar kan liggen.
Voor het eerst speelde we twee escaperooms op een dag...
In de ochtend speelde we The Mad Magician bij MJ Escape, en daarna zijn we doorgereden naar Tilburg voor het spelen van De uitdaging van de Snip.
Bij The Mad Magician was een heerlijke flow aanwezig en zijn we na goed samengewerkt te hebben met ruim 5 minuten op de klok zelfs met een ere-vermelding op het bord met topscores gekomen.
Helaas hebben we de uitdaging met de Snip wat anders ervaren...

Om positief te beginnen... aangezien de planning wat krap was hebben we vooraf gevraagd of we een half uurtje later konden beginnen, dit was zeker mogelijk, wat ons wat flexibiliteit gaf, erg fijn! Ook is de kamer volledig in het thema uitgewerkt.

Vooraf wisten we dat het geen gemakkelijke kamer zou zijn en dat de kans zeer groot was dat we er niet op tijd uit zouden komen (aangezien het ontsnappingspercentage van deze kamer 5 - 7% is, wat ontzettend laag is voor een escaperoom). Toch gingen we de uitdaging aan, want het gaat ons als team er niet alleen om om er op tijd uit te komen (natuurlijk is dat wel leuk), de ervaring van de kamer is voor ons des te belangrijker.

Helaas viel die voor ons ontzettend tegen. De puzzels waren naar ons idee niet logisch (waardoor de begeldister ons ontzettend veel hints moest geven, dit hadden we nog nooit eerder meegemaakt) er zat geen flow in het geheel, en ook de techniek werkte niet overal even goed. Bij een ontzettend lastige puzzel hadden we iets nodig om te schrijven, daarvoor lag er een krijtbord... zonder krijtje. Vervolgens kwam de begeleidster op ons verzoek een krijtje brengen (wat best wat tijd koste en ook een stuk ten koste gaat van de ervaring). Ook zie je op heel veel plaatsen dat het al een wat oudere kamer is aan de slijtageplekken in de puzzels, wat soms al verraadde wat de bedoeling was.

Vooraf werd door de begeleidster gezegd dat er veel puzzels zouden zijn (wat zeker het geval is) en dat opslitsen in kleinere groepjes dus van belang is. Iets wat we met ons team eigenlijk automatisch altijd al doen. Dat wordt echter lastig als alle zaken rondom de puzzels (in het tweede deel van de kamer) aan elkaar vast zitten in een map, en je hier dus niet tegelijk mee aan de slag kunt. Hierdoor had de helft van het team regelmatig het gevoel dat ze niets konden doen, wat zorgt voor ontzettend veel frustratie als je maar een uur de tijd hebt voor zo'n groot aantal puzzels.

Na een uur hadden we waarschijnlijk nog niets eens 60% van de puzzels opgelost... hadden we allemaal een groot gevoel van frustratie, doordat puzzels niet logisch waren, er geen flow was en bovenal je regelmatig een tijdje moest wachten op een ander voordat je weer met een puzzel aan de slag kon...

De begeleidster stond ons hierbij netjes te woord, legde de kamer nog verder uit en gaf aan dat ze bepaalde haperingen in de techniek al had doorgegeven zodat ze gerepareerd konden worden. Daarbij vroeg ze of we onze teleurstelling ook in een mail aan de eigenaar konden sturen, zodat gezien kon worden of ze dit mee konden nemen in eventuele verbeteringen.

Vervolgens hebben we afgerekend en zijn we naar huis gegaan...
In de auto naar huis kwamen we er echter achter dat we een heel ander bedrag hadden betaald dan op hun eigen website vermeld stond. Op de website staat een prijs van 18,50 p.p., wat bij 5 personen neerkomt op 92,50 We hadden zojuist echter een bedrag van 120 euro af moeten rekenen!!!

Bij thuiskomst werd ik al snel verrast met een telefoontje van de eigenaar. Erg prettig te ervaren dat onze negatieve ervaring was besproken en dat hierop direct actie ondernomen werd middels een telefoontje.
Ik heb de eigenaar onze ervaring toegelicht. Waarbij de eigenaar aangaf het heel vervelend te vinden. Het was volgens hem echter nog niet eerder voorgekomen dat mensen met een slecht gevoel naar buiten waren gegaan (wat niet echt het gevoel gaf dat er echt geluisterd werd). Daarnaast werd aangegeven dat het niet mogelijk was dat er haperingen zaten in de techniek (terwijl de begeleidster eerder tegen ons zei dat ze die hapering al had doorgegeven aan de eigenaar), ook daarvan kreeg ik niet echt het gevoel dat ik serieus genomen werd. Vervolgens kwam de verkeerd berekende prijs ter sprake... de eigenaar gaf aan dat dit komt vanwege de Corona-maatregelen. Hij vertelde dat de escaperoom niet zijn core business is en dat het hem teveel tijd kostte om bij iedere aanpassing van de maatregelen de prijzen op de website aan te passen. Daarom staan op de website en tijdens het reserveren nog de oude prijzen. In de reserveringsbevestiging staat wel de aangepaste prijs, echter zonder enige toelichting waarom die prijs ineens hoger is dan de prijzen vermeld op de website. Ik moet heel eerlijk zeggen dat me dit echt een gevoel van oplichting geeft (ik vind het geen enkel probleem om voor de extra tijd die nodig is om schoon te maken, een extra bedrag te betalen. Ik verwacht echter niet dat dit zonder toelichting ineens opgenomen wordt op de bevestiging). Er werd aangegeven dat er over een mogelijke compensatie werd nagedacht. Als je dan na 3 dagen nog niets hebt vernomen weet je zeker dat je niet serieus wordt genomen.

We zijn niet eerder zo teleurgesteld geweest over een escaperoom (zie ook mijn andere reviews!).
Om eerlijk te zijn begrijp ik niet waar de positieve reviews vandaan komen. En wat mij betreft is deze escaperoom dan ook echt GEEN AANRADER.

Wat bij mij blijft hangen bij De uitdaging van de Snip is een gevoel van grote teleurstelling, frustratie en het ergste het gevoel van oplichting.


Response by Escaperoom Tilburg

2020 October 21

Beste Christa, Nogmaals erg vervelend dat je het een en ander anders ervaart hebt met de groep dan veel andere groepen voor en na jullie. Wanneer je nog geen terugkoppeling hebt gehad op een eventuele oplossing dan klopt dat inderdaad. Zoals veel ondernemers ben ik, naast de klacht die u heeft, erg druk bezig met het bedrijf wat ik exploiteer overeind te houden. Zeker in deze tijd hebben we daar onze handen vol aan. Daardoor kan een oplossing voor een klacht iets langer duren. Het kwaad was immers al geschied en u gaf al aan verder weg te wonen. Mijn eerste oplossing die ik aan wilde dragen was daarom geen optie meer. Maar nu ik hier uitgemaakt wordt voor oplichter en leugenaar zie ik ook niet in waarom ik hier nog verdere energie in zou stoppen. Hopelijk hebben jullie op andere plekken meer geluk in het escapen en hebben jullie nog veel mooie escapes in het vooruitzicht, maar probeer iets minder persoonlijke beschuldigingen te uiten naar mij of mijn personeel. Wij hebben ons best gedaan en wilden het gaan oplossen, maar ik vind dit alles behalve chique!


2

Ambiance: 6.0

Game experience: 2.0

Service: 2.0


Played in October 2020

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Flexibiliteit
 • Gevoel van oplichting
 • Geen logische puzzels
 • Geen flow
 • Niet werkende techniek
 • Puzzels in map aan elkaar vast gemaakt
 • Gevoel dat je regelmatig niets kon doen
 • Gevoel niet serieus genomen te worden

  Drs-jlcChantalsandraklalex1975

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (198 rooms played)
Posted on: 2021 November 29

Biljarten bij de Snip!

Na onze eerste kamer gespeeld te hebben in Tilburg, konden we de tweede kamer gaan spelen. Dit werd de uitdaging van de Snip, even snel checken wat onze gereserveerde tijd ook alweer was. Shit! Een uur verkeken in de tijd, hierdoor zou onze hele planning in de soep lopen. Gelukkig konden we bij de Snip wat eerder beginnen, onwijs fijn dat ze zo flexibel waren!

We hadden al onwijs veel voorpret om deze Brabantse kamer te gaan spelen! We wisten, na het lezen van reviews, dat het een lastige klus zou gaan worden, zeker met 3 personen. Maar wij zouden die 'verrekte Snip' wel even een lesje gaan leren! Wat onwijs tof is, is dat deze kamer zich écht bevindt in een snookercentrum, beter in thema kan dit dus niet. De kamer stond al klaar en we konden dus meteen gaan beginnen!

De intro voor deze kamer is heerlijk Brabants, nog meer zin om te gaan starten! Zodra je binnen bent zit je meteen in het verhaal. In een mooi gedecoreerde kamer, ga je op zoek naar het mysterie rondom deze 'Snip'. Wij gingen als een speer en waren binnen mum van tijd door het begin van de kamer heen. De flow zat er heerlijk in! Echter begon voor ons toen het lastigste gedeelte.

Richting het einde van de kamer liepen wij volledig vast. We hoorde al snel dat we nog een half uur hadden om te ontsnappen, stress. Dit is ons, helaas, net niet gelukt. Ik persoonlijk vind het geen enkel probleem om niet te ontsnappen, zo lang ik maar plezier heb gehad, vind ik alles best! Echter kregen we achteraf een tip die ons goed had kunnen helpen! Erg jammer dat we dit dus pas achteraf hoorde, niet tijdens het spelen van de kamer. Dit had ons perfect in de flow gehouden. De manier van tijdsbepaling vind ik in deze kamer wel ‘jammer’. Wij hadden het gevoel dat we door deze specifieke manier van tijdsbepaling de kamer net niet gehaald hebben. Dit zou ik persoonlijk anders gedaan hebben.

Samenvattend is de uitdaging van de Snip echt wel een toffe kamer om te spelen! Voor drie personen erg pittig, maar zeker niet helemaal onhaalbaar!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in November 2021

Played with 3 persons

Team: Ale Blie 👍🏻

Escaped: No

  Drs-jlcsjephanie

Een totaalbeleving

Bij verschillende kamers werd ons deze room aangeraden. Het was dan ook een kwestie van tijd voor we hem zouden boeken.
Erg leuk dat deze kamer te boeken is met een kleine groep en hoewel sommige reviews hier mij een beetje deden twijfelen bleek het snel ongegrond.

Onthaal :
Leuk, Vriendelijke mevrouw ontving ons. Je moet even wachten in de mooie snookerzaak. Aan de toog hebben we rustig wat gedronken totdat we naar de kamer mochten gaan. De vaste klanten waren wel erg "aanwezig" wat de sfeer enigszins wat drukte.
Maar keurig op tijd konden we met de eigenaar naar de kamer gaan.
Ik vroeg me op weg al af hoe een kamer die tot met 10 personen gespeeld kon worden ook voor 3 personen haalbaar zou zijn, maar de eigenaar stelde me op mijn gemak dat alles duidelijk zou worden.

Kamer :
1 woord : Waw
Soms klopt gewoon alles, het thema, het verhaal, de puzzels, de sfeer. Dit ademde gewoon verborgen snookerkamer uit.
Door het totaal gebrek van hang/cijfersloten geeft niks ook op voorhand weg van dit moet je open doen of dit is een puzzel.
Ik geef niks weg door simpelweg te zeggen dat je in een snookerkamer terecht komt.
De puzzels die we moesten oplossen waren heerlijk in thema. Er was genoeg te doen voor 3a4 personen tegelijk, waardoor je niet op mekaar stond te wachten. Ook hier weer nergens een idee van tijd, wat je gek genoeg een ontspannen gevoel geeft. De eigenaar hield ons goed in de gaten en voorzag ons zeer sporadisch van een tip. Dit is geen hoog technologische kamer, maar dat zou ook niet bij het thema passen. Ik denk echt dat ik diep van binnen meer respect heb voor deze goede zogenaamde first gen kamers, maar die wel de moeite nemen om sloten te vermijden en de puzzels volledig af te stemmen in het verhaal dan voor kamers van 100k vol technologie.

Conclusie :
Met een slagingspercentage van 7 a 8% en slechts 3 personen waarvan 1 dit zijn 2de kamer was, wist ik natuurlijk dat het zeer moeilijk zou worden om het te halen. Het boeit mij ook niet. Wat ik veel belangrijker vond is dat de persoon die nu voor de 2de keer meeging en helaas de eerste keer een slechte ervaring had gehad, nu eens zag hoe een echte escape room hoort te zijn. Ik hoef hem niet meer te overtuigen als we binnenkort nog eens gaan.
De kamer is waw, de prijs is zeer aantrekkelijk, zeker voor een kleine groep. De afwerking is van een hoog niveau en volledig in thema. De puzzels zijn afwisselend, zowel van moeilijkheidsgraad als van uitvoering.
Verwacht niks wereldschokkend, maar geniet van 60 minuten puur escape genot.

Old School maar met een twist.

Achteraf nog even nagepraat met de eigenaar, altijd tof.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in January 2019

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer en gezelligheid
 • Verhaal
 • afwerking
 • puzzels in thema
 • toffe eigenaar
 • goede begeleiding
 • Slechts een kamer

  sander_van_den_tillaartsilkebeerends

Sanne84Sanne84Junior EscaperMember since: 2017 June 17 (44 rooms played)
Posted on: 2017 August 28

Leuk leuk leuk

Ontzettend mooie kamer, perfect afgewerkt. Ook leuke en goede begeleiding van Thomas. Tot mijn grote frustratie helaas niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Erg uitdagend en met een stevige moeilijkheidsgraad. Ook heel leuk en gezellig personeel en daardoor een leuke plek om nog na te borrelen. Zou willen dat ik hem nog een keer kon doen!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2017

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Uitdagend
 • Sfeervol
 • Leuke puzzels
 • Enthousiast personeel
 • Thomas
 • Noppes

  Tamara88ggfi

Drs-jlcDrs-jlcEscape GuruMember since: 2021 November 28 (121 rooms played)
Posted on: 2022 January 11

Die verrekte Snip!

Soms zijn er verborgen pareltjes in het escapelandschap. Kamers die niet zo op de voorgrond staan, maar super verrassend en leuk zijn om te spelen. Dit is zo’n kamer!

Met onze nieuwe formatie ‘Ale Blie’ (3 personen) hebben we een escape-dag gepland, om wat escape rooms te spelen in Tilburg en omstreken. Zo kwamen we terecht bij Escaperoom Tilbrug. Ik had nog niet eerder van deze escaperoom gehoord en ging zonder verwachting naar binnen.

Bijzonder is dat deze escaperoom gaat over snooker en zich ook bevind in een snookercentrum. Ik vind het altijd van meerwaarde als een escape room gebruik maakt van de omgeving. Zo maakt Escaperoom Tilburg niet alleen gebruik van het feit dat het een snookercentrum is, maar ook dat het in Tilburg is. Ik heb zelden zo gelachen als bij het intro van deze kamer. Wat heerlijk als je een stukje cultuur van je eigen stad zo kunt terug laten komen in een escape room, al is het enkel maar het dialect.

Je zou kunnen stellen dat dit spel bestaat uit twee delen. Het meest enthousiast ben ik over deel 1. Misschien wel omdat het daar heel goed ging bij ons 😅. De decoratie van de kamer is prachtig. Het is simpel, maar het past perfect bij het thema en het verhaal. De puzzels sluiten aan en gaan op in de decoratie. Daar wordt ik heel blij van. In deel 2 zitten heel veel puzzels. Deze zijn iets minder opgenomen in de decoratie, maar wél super afwisselend en leuk om te doen. Waar deel 1 vrij lineair is, is deel 2 weer heel erg parallel qua puzzels. Een perfecte afwisseling dus.

Tja, we zijn er niet uitgekomen. Althans niet binnen de gegeven tijd. Ik vermoed dat deze escape room heel erg trots is op een laag slagingspercentage, want ik denk dat als je hier echt binnen de tijd wilt uitkomen, je van hele goede huizen moet komen. Voor mij maakt het nooit zoveel uit of ik wél of niet uit een escape room kom, als ik het maar leuk vind en als ik maar gewoon alles gezien heb wat er te zien valt. Als je een escape room echt speelt om er (zo snel mogelijk) uit te komen wens ik je heel veel succes bij deze.

Al bij al; Ik vond het een verrassend leuke escape room. Ik heb echt plezier gehad in deze kamer en vond de puzzels en decoratie helemaal top. Het is bijna bijzonder dat ik er nog niet van gehoord had, want ik zou deze absoluut aanraden (vooral voor de iets minder fanatieke escaper, die komt voor de ervaring en niet voor het behalen van een record tijd 😂)

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Ik schat in dat het ideale aantal voor deze kamer 4 personen is. Misschien kwamen wij net een handje te kort.
- Speel de kamer vooral als je eens iets totaal anders wilt doen qua thema van een escaperoom. Dit gaat je dan echt bevallen.

Escaperoom Tilburg, bedankt voor het bouwen van deze toffe kamer. Ik vond dit de leukste die we op onze escape-dag gespeeld hebben. Alle lof voor die verrekte Snip!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in November 2021

Played with 3 persons

Team: Ale Blie 👍🏻

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verrassend
 • Verhaal

  sjephanie

Mooie kamer


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in March 2018

Played with 4 persons

Escaped: No

  rikfeyenoord

Leuke kamer


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in March 2018

Played with 4 persons

Escaped: No

  .

Wat een beleving en ervaring!

Na door mijn zwager enthousiast te zijn gemaakt om "eens een escape room te proberen", heb ik weloverwogen deze hoog gewaardeerde ervaring geboekt.

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen te horen dat maar weinig spelers weten te ontsnappen, wat voor de nodige uitdaging en gezonde spanning zorgde. Bij het zien van de intro en het binnentreden van de kamer wordt je gelijk in het verhaal gezogen.

De puzzels in de kamer zijn nauw verbonden met het thema en dit komt herhaaldelijk sfeervol terug.

Vooral de combinatie van puzzels, effecten, sfeer en onderlinge samenhang, zorgden voor een geweldige totaalbeleving bij "De Snip".

Omdat wij deze escape room met twee personen hebben gespeeld, is het puzzelaanbod aangepast (extra punten voor dit geboden maatwerk).

Wij zijn er echter wel van overtuigd dat je " De Snip" met meerdere personen moet spelen aangezien er (zeker bij meer spelers) veel interessante en uitdagende raadsels en puzzels op je pad voorkomen.


UITDAGENDE AANRADER VOL BELEVING EN SFEER!!!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in December 2017

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Totale beleving
 • Sfeervol!
 • Maatwerk (2 spelers = kleiner / realistisch aantal

  ggfi

Onze verwachting werd ingelost!

Tijdens ons uitstapje naar Tilburg hebben we op het laatste nippertje nog besloten om deze escape game te boeken. We hadden er reeds veel goeds over gehoord dus onze verwachtingen waren hoog. We werden heel vriendelijk ontvangen, wat voor een rustgevend gevoel zorgde. Bij het binnenkomen van de kamer heb je echt een 'wauw-effect', de kamer geeft je het gevoel dat je echt midden in het verhaal zit. De puzzels in de kamer zijn nauw verbonden met het thema. Deze waren echter wel iets te lang of te moeilijk waardoor we de puzzels individueel oplosten om minder tijd te verliezen, het groepsverband ontbrak dus een beetje tijdens deze game. Toch zijn niet enkel de puzzels van belang maar vooral de combinatie van puzzels, effecten, sfeer, samenhang,.... In de 'Snip' vormde deze elementen een mooie cocktail, wat de escape game bijna perfect maakte. Wij hebben de escape game met ons twee gespeeld. Wij zijn ervan overtuigd dat je de meeste escape games met twee moet spelen om de optimale beleving te ervaren. Bij deze game raden wij het echter wel aan om met meerdere personen te spelen aangezien er zoveel raadsels en puzzels op je afkomen dat je ze moeilijk per twee kan oplossen. Om een lang verhaal kort te maken, deze escape game is een echte aanrader en uitdaging voor ervaren escapes!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2017

Played with 2 persons

Escaped: No


 • magnifieke kamer
 • goede samenhang

  ggfi

Linced82Linced82Escape ExpertMember since: 2017 January 28 (155 rooms played)
Posted on: 2017 May 29

Oeh ja deze kamer was echt zoals gehoopt! Super creatieve puzzels, dingen die je nergens anders ziet, alles compleet in het thema en van hoog niveau. Het was een flinke uitdaging maar we hadden hem bijnaaaa gehaald en dat was volgens de eigenaren een bijzonder goede prestatie met z'n tweetjes!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 2 persons

Escaped: No

  ggfi

Hele leuke kamet

Zeker goeie kamer!!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 4 persons

Team: Taaltjes

Escaped: No

  ggfi

Verwijderde gebruiker (1 room played)
Posted on: 2017 April 16

Deze kamer was boven verwachting. Veel variatie in de puzzels maar erg veel werk voor de tijd die er is. De sfeer was uitstekend en de uitwerking van de puzzels en de afwerking van de kamer was uitstekend.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in April 2017

Played with 2 persons

Escaped: No

  ggfi

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (114 rooms played)
Posted on: 2017 April 2

Een kamer die fantastisch mooi is aangekleed! De gebruikte mechanismes en attributen passen perfect in de ambiance van een snookerkamer. Mooi thema dus op deze locatie. Ik vond de puzzels prima uitdagend maar te doen, en we hebben de kamer dan ook net gehaald. We kwamen wat traag op gang, maar gingen daarna lekker. 1 puzzel tegen het einde vond ik wat te lang duren. Kamer met verrassende wendingen. Service prima.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in April 2017

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  ggfi

ivovgnivovgnEscaperMember since: 2016 December 31 (69 rooms played)
Posted on: 2017 March 29

Heel mooi ingerichte kamer! Veel variatie in de puzzels. Goede ontvangst en thema goed uitgewerkt en passend bij de locatie.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  ggfi

GwaythielGwaythielEscape ExpertMember since: 2016 August 14 (101 rooms played)
Posted on: 2017 March 16

Ontvangst was netjes, leuke locatie en wat een goed verhaal; Je zit er meteen in... De puzzels hadden een logisch verloop in de kamer, zijn achteraf t niet al te lastig maar je moet het dan, onder druk maar zien hè?! Helaas zijn we net voor het einde gestrand. Kregen nog netjes uitleg wat we over het hoofd hadden gezien.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in March 2017

Played with 6 persons

Escaped: No

  ggfi

Marijn (2 rooms played)
Posted on: 2017 March 9

Helaas als onervaren 'escaper' niet kunnen ontsnappen, maar een super ervaring! Na alles reacties te hebben gelezen en zelf te hebben gespeeld, ben ik bang dat ik één van de gaafste en meest uitdagende nu al heb gehad. Erg aan te raden!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in March 2017

Played with 3 persons

Escaped: No

  ggfi

Top kamer!
De puzzels waren lastig maar wel logisch. Goede begeleiding en er hing een spannende sfeer.
Zeker spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2017

Played with 3 persons

Escaped: No

  ggfi

Antal BekendamAntal BekendamEscaperMember since: 2017 May 11 (111 rooms played)
Posted on: 2017 May 12

Het begin is zeer rommelig verlopen en hierbij is zelfs hulp van buitenaf voor nodig geweest wat de beleving wel wat naar beneden haalde. Echter was het vervolg wel zeker de moeite waard!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2017

Played with 5 persons

Escaped: No

  ggfi

MvdZaagMvdZaagJunior EscaperMember since: 2017 February 4 (37 rooms played)
Posted on: 2017 February 14

Fijne sfeer in de kamer met originele en vernuftig in elkaar gezette puzzels. Met 7 personen had iedereen wat te doen, waarbij samenwerking een belangrijke factor bleek! De hele setting zat goed in elkaar en de diverse effecten (geluid, licht, etc) vulden elkaar goed aan, waardoor de totaal beleving erg fijn was.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in February 2017

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  ggfi

miekemiekeJunior EscaperMember since: 2017 January 12 (19 rooms played)
Posted on: 2017 February 15

Na al verschillende verhalen gehoord te hebben, waren we eigenlijk een beetje bang om de kamer met onze (relatief weinige) ervaring 'nu al' te spelen. Maar wat een ervaring! Een leuke verhaallijn met erg gave bijpassende puzzels. Een ultieme adrenalinekick. Zo tof om te kunnen zeggen dat we hem echt nét gehaald hebben!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in February 2017

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  ggfi

We hebben weer genoten met z'n alle! Leuke sfeer in de kamer, leuke en uitdagende puzzels met een spannende twist! Zeker aan te raden voor iedereen, iedereen kan in deze kamer aan de gang, er is voldoende te zien en te doen. In deze kamer wordt je puzzelvermogen goed getest. Ook samenwerken blijft zoals in de meeste kamers een belangrijk aspect!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in February 2017

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  ggfi

ingridg92ingridg92Escape ApprenticeMember since: 2016 October 24 (21 rooms played)
Posted on: 2016 December 24

Gehaald!! Super kamer, met originele puzzels en mechanismen. De hele sfeer en het verhaal zijn goed op elkaar afgestemd.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2016

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  ggfi

Ray (6 rooms played)
Posted on: 2016 December 5

Super! Net niet gehaald, maar gewoonweg geweldig.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2016

Played with 4 persons

Escaped: No

  ggfi

Harald (9 rooms played)
Posted on: 2016 November 14

Erg goede kamer. Helemaal in stijl. Het begint al beneden waar je in een biljartcentrum komt, de medewerker begroet je vriendelijk en begeleide ons naar boven, naar het privédomein van de snip. Daar binnen gekomen is het tot in de puntjes af! Verreweg de best afgewerkte kamer tot nu toe, met toffe twists en verassingen. Petje af.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2016

Played with 4 persons

Escaped: No

  ggfi

Wat een knaller!

Super toffe escape. Ook echt denkwerk voor de ervaren speler en samenwerking is vereist! Het hele plaatje klopt. De puzzels, de sfeer... alles past in het verhaal.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2016

Played with 10 persons

Escaped: Yes


 • Totale sfeer
 • Puzzels

  ggfi

svgsvgJunior EscaperMember since: 2016 November 26 (21 rooms played)
Posted on: 2017 January 16

Hele toffe escaperoom. Originele puzzels en sfeer. Een van de beste die we gespeeld hebben.. helaas niet gehaald :(
Geen slotje/cijfercodes :)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2016

Played with 4 persons

Escaped: No

  ggfi

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great