Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

THE COOPER CASE

Voorburg , Netherlands

Permanently closed

80 minutes

3 - 6 (Recommended: 4/5)

16 year

Read reviews

More about THE COOPER CASE

On November 24 1971, a man bought a oneway ticket from Portland International Airport to Seattle Tacoma Airport. 15 minutes after the airplane was airborn, he handed a note to one of the stewardess, demanding 200.000 dollars and 4 parachutes and if his demand were not met.. he threatend to blow up the plane.

When the plane arrived at Tacoma Airport, he received the money, the parachutes and the plane was refueled. He releashed all passengers and flightcrew except for 3 of them. He then gave the order to fly to Mexico and somewhere over the southern State of Washington, he opened the lowerback of the plane, took the money and the parachute and jumped out of it.. Never to be heard of or seen from again..

The man bought the planeticket under the name: D.B. COOPER.

Do you wanna know what happened to Cooper and the money? 

Years of investigation passed by without any track of Cooper or the money till a security tape from a small Motel pops up, showing Cooper checking in. The FBI contacts the motel manager for his cooperation……but he refuses… They decide to go to the motel for investigation.. but they wished they never went there….


Themes

Hotel

Crime

Mystery

Thriller

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

110 likes

645 visitors

78% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Populierendreef 966
2272 HW, Voorburg
Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

246 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

IloneIloneEscaperMember since: 2017 May 27 (44 rooms played)
Posted on: 2017 september 03

Nieuwe eerste tijd! Woop woop!

Net als Down the Hatch een geweldig leuke kamer! Mooi verhaal en een prachtige afwisseling van puzzels. Zelfs als ervaren ploeg ben je hier nog volop bezig en fiets je er niet zomaar doorheen! De kamer is erg mooi gemaakt en heel afwisselend. Ook het enthousiasme van de host maakt de ervaring des te beter! Het napraten na de kamer is altijd net zo leuk, en je dan de passie ziet van de ontwikkelaar is dat extra leuk! Als daarnaast je ook nog beloond wordt met de beste tijd die sinds de testgroepen niet meer aangescherpt was is het natuurlijk helemaal een geweldige kers op de taart! Ik kan hem alleen maar iedereen aanraden!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2017

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Goed verhaal
 • Mooie kamer
 • Veel puzzels
 • Afwisselende puzzels
 • Beste tijd! Woop woop!

  roxanneskeepdown-the-hatchJurrien

lida_scholtelida_scholteEscape ExpertMember since: 2017 September 04 (116 rooms played)
Posted on: 2018 december 09

Prachtige beleveniskamer met originele puzzels

Net als Flight 815 een prachtige beleveniskamer, waarin je meteen middenin het verhaal zit. Mooie aankleding en verrassende puzzels. Ook al hebben wij als team al ruim 40 kamers gedaan, waren in deze kamer toch zeker weer nieuwe verrassende dingen te ontdekken!
Voeg daar de enthousiaste gastheren aan toe en het was weer een geweldige middag!
Dikke vette aanrader dus om zowel deze kamer als Flight 815 te gaan spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Belevenis
 • Ontvangst

  marvin_de_roodeskeepdown-the-hatch

Susan (4 rooms played)
Posted on: 2018 november 22

Super leuke escaperoom!

Met collega's deze escaperoom gedaan. Hij was erg leuk. Er zitten heel veel puzzels en geheimen in. We zijn de volle 80 minuten bezig geweest dus zeker waar voor je geld! De twee mannen die het begeleiden waren ook erg enthousiast wat zorgt voor een top avond.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Escaped: No

  roxanneskeepdown-the-hatch

jsm_vsjsm_vsEscaperMember since: 2017 November 14 (73 rooms played)
Posted on: 2018 october 21

Super gave ervaring

Na een hele toffe ervaring in the flight in juni 2018 vandaag terug gekomen voor the cooper case. Wat een super toffe kamer is dit ook. Wij hebben er weer onwijs van genoten. Plezier gehad, gegild en gelukkig de
Zaak op kunnen lossen. Daarbij komt de zeer prettige ontvangst en zeer gezellige napraat met de eigenaar. Zeer enthousiaste en gepassioneerde jongeman! Terecht de publiekslieveling volgens escaptalk.nl Keep up the good work👍👍👍👍


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Gewoon een topervaring

  roxanneskeepdown-the-hatch

Wesley (37 rooms played)
Posted on: 2018 october 01

Fenomenaal

We hebben ondertussen al 37 kamers gespeeld (6 in Nederland waaronder Jasons curse en kamer 237) en deze kamer staat ZEKER in onze top 3! Geweldige beleving , mooi details uitgewerkt, geweldige raadsels, gewoonweg top! Zeker een aanrader! Extra pluspunt is de ontvangst door de enthousiaste host, doe zo verder!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Special effects
 • Host
 • Raadsels
 • Beleving, je zat echt in het verhaal
 • ++++++++

  roxanneskeepdown-the-hatch

Cupido79Cupido79EscaperMember since: 2017 July 30 (57 rooms played)
Posted on: 2018 september 09

Cooper Case “ briljant “

Vandaag gebeld of er een kamer beschikbaar was, Kamer cooper case was vrij om te spelen. Bij aankomst wordt alles duidelijk aangegeven en uitgelegd service was echt top!!!

Eenmaal in de kamer hebben we echt “ wow” momentjes gehad alles was logisch om te spelen we hebben erg genoten we wilden naar dat we de kamer uit hadden gespeeld nog een kamer spelen z'n leuke ervaring en beleving aan over gehouden. We komen zeker terug voor flight 815! Dikke 10 waard


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Verhaallijn
 • Kamer
 • Puzzels

  roxanneskeepdown-the-hatch

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (282 rooms played)
Posted on: 2018 june 04

Perfect jubileum met een fantastische kamer!

Ter ere van mijn 50ste escaperoom zijn we met ons clubje van vier naar Voorburg gereden om The Cooper Case te doen met aansluitend Flight 815. En dat was de beste beslissing ooit!

Wat een enorm vette kamer is The Cooper Case! Ik dacht al meteen bij binnenkomst in de kamer dat we heel veel moois en vets te zien gingen krijgen en gelukkig werden deze verwachtingen ook waargemaakt. De kamer ontrafelt het mysterie rondom de verdwijning van D.B. Cooper. Naarmate de kamer vordert, kom je ook steeds een stukje dichterbij de waarheid. De aankleding, de puzzels, de effecten zorgen ervoor dat je dit verhaal beleefd en dat er een hele prettige flow in de kamer zit. We hadden ook als groep zijnde een enorm fantastisch gevoel toen we de kamer uitkwamen, omdat we er ook zo lekker doorheen hebben gewerkt. Deels onze eigen samenwerking, maar ook zeker de opzet van de kamer heeft hieraan meegewerkt. Ik vind het daarnaast een perfecte balans van slotjes, cijfersloten en techniek.

Naast dat de kamer geweldig is en nog vele jaren mee kan. Zijn de eigenaren/medewerkers enorm gepassioneerd en dat straalt van de kamer, van de service, van de sfeer en van de puzzels af.

Binnen 60 minuten stonden we buiten met een vette beleving op zak. We werden enthousiast weer ontvangen aan de andere kant van de deur. Niet alleen door onze eigen spelbegeleider, maar ook door de eigenaar. Erg leuke betrokkenheid bij het spel van de deelnemers!

Vervolgens werd de kamer met ons doorgenomen. Iets wat wij altijd super leuk vinden om te doen, zodat we nogmaals kunnen zien hoe vet alles was en daarnaast ook kunnen delen met elkaar wat de ander eventueel gemist heeft. Dus, groot pluspunt! Dat brengt me trouwens ook nog bij het punt dat er een lekkere flow in de kamer zit, maar de kamer niet lineair is. Er is genoeg te doen voor iedereen en je kan met meerdere dingen tegelijk bezig zijn. Wij waren met vier personen en dat was mijn inziens perfect.

Ik kan niet wachten om weer een kamer te mogen doen bij Down the Hatch. Ik heb een fantastische dag beleefd en deze zal nog lang in mijn geheugen blijven. Down the Hatch is nummer 1 met beide kamers!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  56:49 min

  roxanneskeepdown-the-hatch

MiessMiessEscape GuruMember since: 2018 May 11 (164 rooms played)
Posted on: 2018 august 16

Nieuwe lievelingskamer!

Wat een geweldige dag hebben we gehad op deze locatie. Twee juweeltjes van kamers bij elkaar met een zéér gepassioneerde eigenaar en zijn minstens zo enthousiaste neef.

De sfeer in deze kamer klopt van begin tot eind. Er is niets dat niet thuishoort in deze kamer. Zelfs de temperatuur droeg bij aan de sfeer, al bleek dat achteraf aan het weer buiten te liggen. Voor ons was het in ieder geval een leuk detail en omdat de kamer zo goed is uitgewerkt, gingen we er voetstoots van uit dat het bij de kamer hoorde.

De puzzels zijn logisch en niet te voor de hand liggend. Er is geen frustratie in deze kamer, want niets is vergezocht, terwijl de puzzels je toch uit blijven dagen. Ook is er voor vier personen genoeg te doen. Ons vaste team zat dan ook in een heerlijke flow en we vlogen door de kamer heen. Echt genieten!

Wat ik heel leuk vond achteraf, was dat we begeleid werden door één iemand die uitgebreid de kamer achteraf met ons doorliep en dat de andere medewerker nog even naar binnen kwam. Hij had ons met een schuin oog gevolgd (hij was de andere kamer aan het begeleiden) en wilde toch nog even komen zeggen dat we onze ervaring waar we vooraf over vertelden tijdens het spelen wel hadden waargemaakt.

Wij moesten best een eindje rijden voor deze kamer, maar waar je ook vandaan komt: de kamers op deze locatie zijn hoe dan ook de reis waard.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  56:49 min

  Miessskeepdown-the-hatch

DaphneDaphneEscaperMember since: 2019 April 22 (74 rooms played)
Posted on: 2020 january 01

Een van mijn favorieten

2e kerstdag onze dag bij down the hatch doorgebracht, wat hebben wij een leuke dag gehad!
Super leuk ontvangst door Loran en Tim.
We begonnen de dag met de Cooper case, en wauw wat was deze escape leuk, de kamer heeft zo'n goede flow.
Alles klopt en wij hebben echt genoten.
Komen ook zeker terug voor molly's game!!
Bedankt heren voor jullie gezelligheid en gastvrijheid!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Alles

  down-the-hatchtess

JohandWJohandWEscape ExpertMember since: 2016 August 16 (175 rooms played)
Posted on: 2019 december 09

Wat een beleving!

Deze kamer stond al ruim een jaar op mijn lijstje. En hoog ook, vanwege de goede recensies!
Nu eindelijk gespeeld! Wat een top kamer! Een geweldige beleving. Een kamer waar we goed konden samenwerken en ons vlot door het verhaal heen puzzelde. Ik kan zeggen dat mijn verwachtingen hoog waren - maar er is volledig aan voldaan.

De aankleding van de kamer is geweldig - zo goed, dat je je gewoon in een andere wereld waant.

Ik zou deze kamer absoluut aanbevelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Vriendelijk personeel
 • Beleving

  down-the-hatch1983jeroen

Escape PapiEscape PapiJunior EscaperMember since: 2019 January 08 (35 rooms played)
Posted on: 2019 february 26

Fantastische kamer met een super belevenis

We zijn super goed ontvangen door de eigenaar, die ons alles heeft uitgelegd en ons heeft op gejut voordat we beginnen,

Super leuke thema, verder ook een goed verhaal met super leuke effecten, waardoor je helemaal erin zit en nog meer spanning ervaart.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2019

Played with 6 persons

Team: Escape Papis

Escaped: Yes  58:00 min


 • Super ontvangst
 • Service
 • Fantastische Special-effects

  down-the-hatchskeep

Caroline (10 rooms played)
Posted on: 2018 november 24

Fantastische kamer

Wat een heerlijke escaperoom. Goed verhaal, leuke puzzels, mooi gemaakt: alles klopte! 80 minuten speeltijd is ook fijn. Service vriendelijk en alert. Wij komen snel terug voor de andere kamer want we zijn erg enthousiast!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Speeltijd
 • Goed verhaal
 • Goede puzzels
 • Service

  skeepdown-the-hatch

A Prinzen (1 room played)
Posted on: 2018 november 19

Super! Verrassend ! Boeiend!

Dit was voor de groep de eerste keer escape room (op 1 persoon na en dat merkte je wel) waardoor we niet wisten wat ons te wachten stond. Het samenwerken is zo belangrijk, dat ondervindt je bij dit spel heel duidelijk. De opdrachten en kamer bleven ons verrassen. Vermoed dat samenwerken in een kleinere groep beter werkt maar je kunt het prima met 6 ps spelen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in November 2018

Played with 7 persons

Escaped: No


 • goed bedacht en veel attributen en 'afleiding'
 • geen

  skeepdown-the-hatch

TJ (1 room played)
Posted on: 2018 november 13

Geweldige kamer

Een kamer die je gespeeld moet hebben. Ontvangst zeer vriendelijk. Eigenaar is een absolute liefhebber en dat merk je aan alles als je binnenkomt. Kamer met 5 gespeeld (met meer zou ik afraden). Gemiddelde ervaring in groep ruim 15 kamers. Toch liepen we bijna stuk op deze kamer en dat zou voor het eerst zijn. Het is niet zo dat de kamer erg ingewikkeld is, maar samenwerking en communicatie is erg belangrijk. We zaten zo in het verhaal dat we af en toe vergaten elkaar op de hoogte van elkaars vorderingen te houden. Heel gaaf om deze kamer in combinatie met de ‘flight’ te spelen. Aan te raden is eerst deze te spelen, want dan zie is de ontwikkeling in de kamers en van escapen in het algemeen (van klassieke puzzelkamer naar bredere escapebelevenis).


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Gaaf verhaal

  skeepdown-the-hatch

Daan (15 rooms played)
Posted on: 2018 november 04

Geweldige kamer!

Erg goede puzzels, afwisselend en goede beleving van het verhaal! Kamer zit super goed in elkaar!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 6 persons

Escaped: No

  skeepdown-the-hatch

Huib (8 rooms played)
Posted on: 2018 october 29

Geniale sfeer, super puzzels

Echt een absolute aanrader. Inmiddels zo'n acht escape rooms gedaan, dit was absoluut mijn favoriet. Je moet echt samenwerken en er is genoeg te doen voor iedereen. De sfeer en aankleding is briljant waardoor je goed in het verhaal komt te zitten. De 80 min speeltijd maakt ook dat je niet in een vloek en een zucht weer buiten staat. Ook niet als je al meer ervaring hebt.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Samenwerken
 • Speelduur
 • Tijdens reservering al betalen vond ik net minder

  skeepdown-the-hatch

Dennis de Kok (8 rooms played)
Posted on: 2018 october 15

Topkamer, met geweldig verhaal en veel afwisseling.

Het (waargebeurde!) verhaal is prachtig doorgevoerd in deze kamer. Tot in alle details klopt het. Daardoor zit je de gehele tijd in een belevenis. De puzzels zijn zeer afwisselend en werken allemaal perfect. Verder uitstekende service en gastvrijheid. Top dus!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal
 • Afwisseling

  skeepdown-the-hatch

Dave (5 rooms played)
Posted on: 2018 september 14

ik kan niks minder zeggen dan helemaal geweldig!!!!

wat een mooie kamer met creatieve puzzels, de Cooper case is voor mij de mooiste kamer in Nederland het verhaal is zeker mooi maar puzzel technisch niet te verslaan als ik 1 kamer mag aanraden zou ik zeggen kom deze is proberen test your luck and your mind ....


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in September 2018

Played with 4 persons

Escaped: No


 • 80 MINUTEN!!!
 • vriendelijk
 • een echte uitdaching

  skeepdown-the-hatch

Mike (1 room played)
Posted on: 2018 september 17

Super leuke kamer, intense ervaring, relaxte organisatie

Eerste escape room ervaring en meteen top! Op een haar na ontsnapt (we hadden 2 minuten extra nodig). Mooi opgezette kamers met prachtig uitgewerkt verhaal en zeer afwisselende puzzels.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in September 2018

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Leuke ontvangst, relaxte sfeer
 • Mooie en verrassende kamers

  skeepdown-the-hatch

Priscilla (1 room played)
Posted on: 2018 september 11

geweldig

zeer mooie kamer alles zit super goed in elkaar we hebben on goed vermaakt voor ieder iets te doen we komen zeker terug voor de andere kamer toppie


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • alles

  skeepdown-the-hatch

katerinakaterinaEscape ApprenticeMember since: 2018 September 04 (10 rooms played)
Posted on: 2018 september 17

Ontzettend spannend

Hele leuke escaperoom. Van begin tot eind is iedere oplossing een overwinning waarbij teamwork het belangrijkst is. Alle ontdekkingen geven een gevoel van spanning en enthousiasme.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  skeepdown-the-hatch

Berend (4 rooms played)
Posted on: 2018 september 04

Mooi afgewerkte kamer, leuke puzels. Beste kamer tot dusver.

Erg mooie kamer met leuke puzels en erg gevarieerd. Op dit moment de beste kamer die ik tot nu toe bezocht heb.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Mooie afgewerkte kamer
 • Vriendelijk personeel
 • Leuke puzzels met veel variatie

  skeepdown-the-hatch

Joël (3 rooms played)
Posted on: 2018 august 28

Top, super, spannend!

Goede geluids - en lichteffecten! Zeer moeilijke puzzels, maar op losbaar. Wel krap in tijd en je moet goed met elkaar blijven overleggen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2018

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Geluid
 • Licht
 • Aankleding
 • Diversen verschillende ruimtes
 • misschien toch 90 minuten speeltijd ipv 80 min?

  skeepdown-the-hatch

Ineke (25 rooms played)
Posted on: 2018 july 26

Topkamer!!

Gisteren Cooper Case gespeeld. Geweldige kamer, waar een goed verhaal in zit. Wij hadden al een tijdje geen kamers meer gespeeld en dat was te merken ook. Veel aanwijzingen laten liggen en onnodige hints gekregen. Net op tijd ontsnapt! Na afloop nog de kamer besproken en weer bleek wat een goede verhaallijn in de kamer zit. Op naar de volgende kamer Flight 815!!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  skeepdown-the-hatch

Superleuke kamer

We hebben the Cooper Case gespeeld met z'n vijven, een prima aantal voor deze kamer want alhoewel je meerdere puzzels tegelijk kunt spelen, stonden we af en toe ook op elkaar te wachten. De kamer is een geweldige belevenis met een verhaal dat erg goed is uit bedacht. Wij hadden een paar hints nodig om met nog 10 minuten op de klok te kunnen ontsnappen. Een mooie kamer om te spelen met zeer enthousiast personeel!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in June 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goed verhaal
 • Leuke Puzzels
 • 80 min

  skeepdown-the-hatch

prodigyprodigyEscape LegendMember since: 2017 January 26 (220 rooms played)
Posted on: 2018 may 21

Een van de beste van Nederland!

Absolute topkamer waar je maar liefst 80 minuten lang kan genieten van puzzels, verhaal en aankleding die perfect op elkaar aansluiten! Erg fijn en professioneel dat de (attent volgende) spelleider achteraf uitgebreid de tijd neemt om de kamer met je door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2018

Played with 4 persons

Team: Escapades

Escaped: Yes

  skeepdown-the-hatch

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great