Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Mission Mars

Coevorden , Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews

More about Mission Mars

The planet earth will perish in the foreseeable future and Mars seems to be the only Escape for humanity! Your team has been chosen to complete this mission, fate is in your hands. It seems almost impossible when the space shuttle and the Mars base are hit by a meteor shower that makes communication with Earth impossible. Will you come back as true heroes in 60 minutes? Discover it now! Are you ready for Mars?Themes

Adventure

Aliens

Travel

Space

Properties

Airco available

Epilepsy friendly (in consultation)

Video playback

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Escapetalk.nl statistics

28 likes

163 visitors

77.2% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Byte 1e
7741 MK, Coevorden
Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

123 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

EscapElineEscapElineEscape GuruMember since: 2019 September 21 (199 rooms played)
Posted on: 2022 august 05

Tip: boek een trip naar Mars!

We zouden 's avonds laat in de buurt zijn en belden of we last minute nog konden spelen. Wel zou dit pas rond 23:00 worden.. Voor de eigenaren was dit geen probleem en daar werden we natuurlijk blij van! Door een wat logistieke onhandige planning, werd het pas 23:30 eerdat we bij de escape room aankwamen. Ook dit was geen probleem en we werden enthousiast ontvangen! De bedoeling was om direct te gaan spelen, zodat het niet al te laat zou worden, maar zet een paar enthousiaste escape liefhebbers bij elkaar en dan weet je al dat dit mislukt :-).

De ontvangstruimte is gelijk in thema en ziet er tof uit. We waren erg benieuwd naar de kamer, want hele technische kamers liggen ons niet zo. Achteraf viel dat echt mee. Natuurlijk zitten er veel wat meer technische puzzels in, maar ik had het anders verwacht. De puzzels zitten logisch in elkaar, waardoor ze voor iedereen op te lossen zijn. Je hoeft niet mega technisch te zijn gelukkig. De variatie in puzzels is hier goed gedaan en de puzzels zijn passend in het thema. Je komt hier geen cijfersloten tegen, maar dat zou hier ook niet passen. De kamer werkt volledig automatisch en dat vond ik hier niet storend. Het is leuk dat je hier veel moet samenwerken en dus samen bezig bent met de missie. De kamer ziet er strak en netjes uit!

Nadat we onze missie hadden voltooid, kletsten we gezellig nog na met een drankje. Leuk is dat ze dat hier doen door ook wat foto's te bekijken die gemaakt zijn tijdens het spel. Onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid en we zijn super benieuwd naar jullie 2e kamer!!

Ik vind dat het zeker de moeite waard is om naar Coevorden te gaan. De kamer heeft een thema wat je niet vaak tegenkomt en door de variatie in puzzels, is het een leuke kamer om te spelen! Ook als het thema je niet zo ligt. Het is namelijk een keer echt wat anders!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Origineel thema
 • Ontvangst en begeleiding
 • Variatie in puzzels
 • Uitwerking van het thema
 • Logische puzzels

  QuintyVMarinde

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (267 rooms played)
Posted on: 2022 july 19

Op naar de sterren en daar voorbij!

Onze escapetrip in het Noorden van Nederland komt stilletjes aan tot een eind. Gelukkig mogen we nog twee kamers spelen. Na ons avontuur in Hoogeveen, reden we door naar Coevorden om Mission Mars te gaan spelen. Ik keek erg uit naar deze kamer omdat ik er al goede verhalen over had gehoord. Heel erg benieuwd dus!

Nadat we wat hadden gegeten, kwamen we aan in Coevorden. Parkeren kan lekker voor de deur, fijn! We werden ontvangen door een vriendelijke eigenaar en konden al lekker kletsen over de verschillende kamers die we al hadden gespeeld tijdens onze trip, gezellig. De ontvangstruimte ziet er overigens netjes (en in thema) uit. Na een korte sanitaire stop, kon ons avontuur in de ruimte gaan beginnen.

Zoals gezegd, had ik al veel goede verhalen over deze kamer gehoord. Ik was vooral benieuwd omdat het thema ‘ruimte' mij niet zoveel doet. Waarom? Omdat het heel moeilijk is om reëel na te bouwen. Als dat wel is gedaan, is het vaak heel moeilijk om te zien wat je nu precies moet doen tussen al die duizenden knopjes in een ruimteschip. Heel benieuwd hoe dat hier zou zijn.

Eenmaal in de kamer valt meteen op dat je in een ‘standaard' ruimte thema kamer bent, maar dan wel onwijs goed uitgewerkt. Waar ik meteen bang voor was, waren de velen knopjes die we zagen. Gelukkig viel die angst snel weg, want deze kamer laat heel goed weten wat je wel en niet kunt/hoeft te gebruiken. Iets wat ik heel goed vind zitten in deze kamer is flow. We zitten als groep snel in een goede flow en deze laten we niet meer los. De kamer communiceert goed en er is genoeg te doen voor 4 personen. Zowel parallel als lineair.

Iets wat ook heel fijn is, is dat deze kamer je continu heel duidelijk beloont. Het is heel duidelijk wanneer iets opgelost is. Dat is in velen gevallen heel simpel uitgevoerd, maar in veel escaperoom sta je om je heen te kijken met het idee: “wat is er nu eigenlijk gebeurd?”. Dat heb ik in Mission Mars geen enkele keer gehad. De puzzels zijn verder allemaal goed in thema en versterken het verhaal goed.

Het enige wat ik een beetje mis in deze kamer is spanning. Ik krijg een beetje het gevoel of het niet uitmaakt of we wel/niet ontsnappen uit dit ruimteschip. Hier zou nog wat winst te behalen zijn. Een van de tofste dingen vind ik het einde. Je hebt hier te maken met een écht einde en daar is er wel een bepaalde spanning aanwezig. Met een toptijd haalden we als groep de kamer. Wat hebben we heerlijk gepuzzeld in een mooi decor.

Mission Mars is een kamer die al lang op mijn wishlist stond, wel was ik wat huiverig voor het thema. Al met al is Mission Mars een kamer die je echt wel gespeeld moet hebben, ook wanneer het ‘ruimte-thema' je wat minder ligt. Leuke puzzels, goed decor en leuke effecten. Ook het napraten is op een leuke en unieke manier gedaan, we hebben enorm gelachen. Wij komen zeker nog eens langs in Coevorden om nog een ruimtereis te maken in de toekomst!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  anouk

romoromoEscape ExpertMember since: 2020 November 07 (127 rooms played)
Posted on: 2022 march 06

crashed on earth but skyhigh to Mars

Dit was wel even een dingetje.

1- We hebben 0.0 iets met ruimtevaart
2- We zijn de meest A-technische personen in NL plus desinteresse
3- Toch op dat feestje geweest die nacht daarvoor waar we absoluut niet naar toe gingen.

In de kamer zijn we vooral onszelf tegengekomen. De lijn was weg en chaos allover ;P

Maar eindconclusie:

Dit is echt ook weer een toffe kamer. Ook als je niet van ruimte dingen houd, Niet technische bent aangelegd. Geen idee hebt wat het verschil is tussen een harde schijf of een stekker. Gewoon lekker doen ...Het gaat zeker goed komen.

Wat wel bijzonder is dat met ons "the day after" we het er nog binnen het uur vanaf hebben gebracht met ons tweetjes. De eigenaren hebben vast een leuke ochtend gehad om on zo te zien klungelen.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 2 persons

Team: Romo

Escaped: Yes  56:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  sjephanie

HaiwattaHaiwattaJunior EscaperMember since: 2023 March 21 (8 rooms played)
Posted on: 2023 november 26

mooie kamer met goede puzzels

Mooie kamer. Geen enkele sleutel --> slot!
Allemaal mooie puzzels die goed in het thema passen.
Aanrader.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:40 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Spannend
 • S

 

Zwarte Katten (1 room played)
Posted on: 2023 november 12

Spannend avontuur naar Mars

We hebben ons vermaakt in ons ruimteschip. Genoeg leuke puzzels en variaties. Maar wel een tip, denk niet te moeilijk en lees goed! Dank Linda en René ?


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Eveline (100 rooms played)
Posted on: 2023 november 05

Leuk!

Leuke puzzels!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

Frank (7 rooms played)
Posted on: 2023 november 12

Uitdagende escaperoom waarin alles klopt!

Een uitdagende escaperoom met een hele complete ervaring. Ruimtevaart, een onderwerp wat voor ons allen nog ver weg klinkt. Het begint bij binnenkomst waar je ontvangen wordt in een ruimte die volledig gestyled is volgens het thema. Hierdoor word je al voor het spel meegenomen in het verhaal.

Leuke uitdagingen door het gebruik van meerdere ruimtes. Ondanks dat je met het spel bezig bent heb ik tijdens het spel meerdere keren eerst de kamer bewonderd. Wauw wat een aankleding! Alles is goed op elkaar afgestemd, wat de techneut in mij enorm enthousiasmeert. Alle spellen kloppen bij het verhaal (geen onsamenhangende opgaven).

Na tijdig ontsnapt en op weg terug naar aarde te zijn, werden we verrast door de samenvatting van onze escape. Heel leuk om het verhaal nog eens door te nemen en de foto's van ons op de cruciale momenten terug te zien. Top verzorgt!

Echt een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:03 min

 

BvS (6 rooms played)
Posted on: 2023 november 13

Mooi uitgevoerde technische escaperoom!

Dit is een mooie met liefde gemaakte escape room. Wij hadden erg veel plezier bij het spelen, maar ook het nabespreken met de gastvrouw was een leuke nieuwe ervaring voor ons. Een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  51:20 min

 

EstiEstiEscape ApprenticeMember since: 2023 September 08 (1 room played)
Posted on: 2023 september 08

Echt fantastisch!

Wat een lol hebben we gehad met het gezin! Het zat goed in elkaar en veel leuk denkwerk.
Echt een aanrader voor iedereen! Leuke ontvangst en leuke nabespreking.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2023

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Diversiteit

 

SanneASanneAJunior EscaperMember since: 2023 August 08 (11 rooms played)
Posted on: 2023 august 15

Unieke ervaring, anders dan anders

Vandaag deze kamer gedaan met 4 personen. Leuk en origineel thema en veel digitaal. Een beetje technisch inzicht is wel fijn en handig, maar niet noodzakelijk. Leuk om niet de standaard sloten te moeten openen en eens een vernieuwend thema te hebben.
Begeleiding door host erg vriendelijk en neemt alle tijd. Erg leuke nabespreking ook! Wij bevelen deze zeker aan als je in de buurt bent.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:10 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Christine (15 rooms played)
Posted on: 2023 august 13

Ervaar een missie naar mars

We hebben last minute gebeld en het was nog mogelijk om diezelfde dag de kamer te boeken. We werden erg vriendelijk ontvangen en het thema was meteen merkbaar; erg leuk. We waren er helemaal klaar voor om een goede score neer te zetten. Het team bestond uit ervaren en onervaren spelers, dit was geen probleem want de puzzels waren erg duidelijk en logisch opgezet. Zeker voor elk niveau! De kamer had leuke mechanismes en zag er goed uit. Je kreeg hierdoor echt het idee dat je opweg bent naar mars. We vonden het erg fijn dat je de kamer mag afmaken ookal ga je over de 60minuten, daardoor krijg je niet het idee dat je je moet haasten. We vonden dat er nog een heel moeilijke puzzel ontbrak, maar dat kan ook komen door de ervaringen die we al hadden. Ik ben erg benieuwd naar de volgende kamer!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  47:36 min

 

Ik ben niet geschikt voor Mars?

44* Mission Mars werd ons aangeraden door een escaperoom eigenaar dus deze kwam op onze wishlist. Tijdens onze tour door Nl kwamen we aan in Coevoorden. Kamer 5 van onze reeks deze week.

Entree: genoeg parkeergelegenheid. Binnen is alles al in thema. Lekker tijdje zitten kletsen met Linda.

Kamer: superclean! Mooie technieken en en technische snufjes. Alles werkte zoals het hoort. Je hebt hier niet te maken met zelf in elkaar geknutselde kasten, maar originele attributen. Complimenten.
Helaas was dit niet onze kamer. We kwamen moeilijk in de flow en bleven bij meerdere puzzels te lang k*tten waardoor langzaam ons frustratielevel steeg. Uiteindelijk n flow te pakken en toch met n nette tijd de kamer uitgespeeld. Nog even na zitten kletsen met een drankje. Note: you have to love Ukkel♡. Word vanzelf duidelijk als je deze kamer gaat spelen ?


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

GeepescapeGeepescapeEscaperMember since: 2023 February 18 (30 rooms played)
Posted on: 2023 august 05

Fantastische ervaring met hele toffe features

Een hele dikke aanrader. Fijn ontvangst en toffe afsluiter. Hele leuke verrassende wendingen gedurende het hele bezoek. Er zat een hele fijne flow in de kamer, alles zit perfect in elkaar. Verhaal klopt.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  46:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (230 rooms played)
Posted on: 2023 september 16

Aanrader in het Noorden

#265 De eerste kamer van onze Noordelijke escape trip.
Service: We werden super enthousiast ontvangen door de eigenaars die i.v.m. onze strakke planning ook nog eens erg flexibel waren met hun tijden. Ook kregen we na afloop op leuke wijze een drankje geserveerd.
Sfeer: Qua aankleding redelijk de standaard ruimtekamer, alles wel netjes afgewerkt.
Spelbeleving: Leuke logische puzzels waaronder een erg originele én een leuke samenwerkingspuzzel op het eind.
Conclusie: Geen kamer waar je compleet door weggeblazen wordt, maar wij hebben hier volop genoten van de sfeer tijdens, vóór en ná het spelen.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in August 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  44:43 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Origineel
 • Decor

 

Hannah (1 room played)
Posted on: 2023 august 04

Geweldige en zeer gevarieerde escaperoom!

Voor de meeste van ons was het de eerste keer dat we een escaperoom deden. We kregen een prettig ontvangst en werden goed voorbereid op deze nieuwe ervaring. Het was best een uitdaging waarbij samenwerking vereist was. Na afloop werd de missie nabesproken. Erg leuk, zeker een aanrader!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Warden04Warden04Junior EscaperMember since: 2022 June 25 (31 rooms played)
Posted on: 2023 august 11

Goede escape in de uithoek van NL

Ondanks dat deze kamer wat verder weg ligt dan de meeste kamers. Is deze zeker wel de moeite waard.

Het eerste wat opvalt is het zeer vriendelijke en sociale team wat er staat. Vanaf de start tot het napraten. Ze nemen graag de tijd voor je.

De kamer zelf past ontzettend binnen het thema. Alle aankleding en puzzels vallen niet buiten het verhaal. En daardoor voelt het echt alsof je wordt meegenomen naar Mars.

Zowel de ontvangstruimte als de kamer zelf hebben hele creatieve en innovatieve dingen.


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  60:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Tijd voor de gast
 • Beelden achteraf

 

LynetteLynetteJunior EscaperMember since: 2021 November 18 (29 rooms played)
Posted on: 2023 july 30

Prachtige escape room!

Wat een gave kamer! We hebben ons goed vermaakt in de escape room. Alles is mooi in thema en prachtig gemaakt. De puzzels waren logisch en zaten goed in elkaar.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  49:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Supertof met mooie techniek!

We hebben genoten van de ervaring! Een echte aanrader.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in July 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

 

Marvin Marvin Senior EscaperMember since: 2022 December 01 (66 rooms played)
Posted on: 2023 july 23

Vijftigste kamer!

voor het jubileum van de vijftigste kamer helemaal afgereisd naar het oosten van het land.

De kamer is helemaal space!
Technische is de kamer 1 van de betere. Goed geluid goed licht.

Puzzels zijn zeker origineel en super goed gethematiseerd.

Verder een super leuke nabespreking!

Om het jubileum te vieren hadden we taart natuurlijk taart en slingers mee! Dit werd top opgepakt door de hosten die daar helemaal in meedachten! Dank!

Top service!


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Top service
 • Licht/geluid
 • Puzzels
 • Origineel

 

MeloDMeloDJunior EscaperMember since: 2022 October 02 (23 rooms played)
Posted on: 2023 july 27

Unieke flow!

Wat een heerlijke escaperoom was dit! We hebben zelden dat een kamer zo'n goede flow heeft waarbij alle puzzels elkaar logisch opvolgen dat je geen moment het idee hebt vast te lopen. Er is overduidelijk ontzettend veel liefde en passie van de makers in deze kamer gestoken en daarmee onderscheiden ze zich nog extra van andere kamers die ook fijn zijn om te spelen. Het enthousiasme van de host was dan ook erg aanstekelijk. Superleuke extra ook dat je achteraf actiefoto's van je eigen spel kunt bekijken en een erg grappig einde!

Wanneer de 2e kamer er is, rijden we met alle liefde weer 2,5 uur richting het noorden :)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in July 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  51:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Origineel
 • Verrassend
 • Actiefoto's

 

Astrid (2 rooms played)
Posted on: 2023 july 23

Supermooie escaperoom

We hebben Mission Mars met z'n 4-en gespeeld. Het was een hele leuke ervaring. De opdrachten waren af en toe wat lastig, maar zo ervaren zijn we dan ook weer niet. Dit keer geen slotjes die je moet openmaken, maar alles werkte met digitale sloten. De rooms zagen er erg mooi uit. Het leuke is dat je de kamer ook mag uitspelen als je niet binnen de 60 minuten ontsnapt. Wij misten de escape op 8 seconden. Na die tijd werd alles nog nabesproken aan de hand van foto's op een groot scherm. Zeker een aanrader om Mission Mars te spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: No

 

VrielinkieVrielinkieJunior EscaperMember since: 2022 May 22 (16 rooms played)
Posted on: 2023 september 12

Fantastische kamer waar je helemaal in op gaat

Geweldige aankleding, goede puzzels en we sloegen per ongeluk 1 stap over (was nog nooit gebeurd). Wat een top kamer, ook hele vriendelijke service en lekkere versnapering die door een robot gebracht werd.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  59:53 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Verhaal

 

BeyzaDannyBeyzaDannyJunior EscaperMember since: 2023 May 31 (15 rooms played)
Posted on: 2023 may 31

Op naar Mars!

Eens wat anders en erg technisch! Prachtig in elkaar gezet en een leuke spelvorm op deze manier.

Helaas net niet gehaald, het spel mogen uitspelen en in plaats van de 60 minuten net iets langer dan 61 minuten erover gedaan.. maar toch weer een leuke escape room erbij op de lijst!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in April 2023

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

 

IngeIngeJunior EscaperMember since: 2023 January 06 (20 rooms played)
Posted on: 2023 april 10

Leuke room voor twee personen!

Hele leuke ervaring gehad bij/tijdens deze room. Hij is goed geschikt voor twee personen! Af en toe was het even zoeken naar 'hoe verder...', maar dat maakte het voor ons juist leuk en uitdagend als je de puzzel toch weer weet op te lossen. De host was ook zeer enthousiast, zowel vooraf als na de tijd, en hier hebben we nog gezellig mee staan kletsen over de room en de keuzes, voortgang, etc. die wij maakten tijdens de room.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in April 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

WilbertWilbertJunior EscaperMember since: 2022 November 20 (17 rooms played)
Posted on: 2023 may 11

Topvlucht richting mars!

Met zijn tweeën het avontuur aangegaan, en zeker geen spijt van gehad. De room is sfeervol, uitdagend en zit goed in elkaar. Zelfs een record neer mogen zetten voor twee personen! Enkel lof voor de room!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in April 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  44:26 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

beaubeauSenior EscaperMember since: 2020 January 20 (32 rooms played)
Posted on: 2023 march 14

Futuristische topper

Op een kleine ruimte een knaller van een kamer neerzetten is vrij lastig. Maar de toppers van Escaperoom Coevorden hebben het geflikt.

Een kamer met prachtige afwerking, uitstekend verhaal en uitdagende puzzels. Je waant je echt in de locatie waar je in gezet wordt. Super interactief en super technisch. Dit is hoe een technische kamer hoort te zijn!

De puzzels zijn uniek en logisch in de verhaallijn. Met ons team van 5 liepen we elkaar ook niet in de weg en we hebben alsnog alles goed en duidelijk mee gekregen.

Echt een aanrader dit!


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  46:47 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Superleuk napraatje
 • Niemand zit stil
 • Prachtige aankleding

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great