Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Heineken Part II - Het Verloren Losgeld

Tilburg , The Netherlands

Open now

60 minutes

4 - 6

14 year

Read reviews

More about Heineken Part II - Het Verloren Losgeld

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans die onderzoek deden naar de Heinekenontvoering, waarvan het losgeld tot op heden nog niet teruggevonden is. Deze agenten werden tijdens hun zoektocht gevangengenomen in een loods.

Maar er is hoop: plots horen jullie de deur van de loods dichtvallen en grijpen jullie je kans. Over een uur zijn de ontvoerders weer terug; weten jullie het losgeld te vinden en te ontsnappen? Haast je!”


Themes

Crime

Abduction

Spy

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

13 likes

149 visitors

79.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

43 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

EscapElineEscapElineEscape ExpertMember since: 2019 September 21 (104 rooms played)
Posted on: 2021 October 15

Uitdagend met 2 personen

Het ontvangst bij Locked was net als de vorige keer heel vriendelijk en enthousiast. De ruimte waar je binnenkomt heeft een mooie make-over gekregen en heeft nu een sfeervolle uitstraling. Op de planning stonden The Maze en Heineken part 2.

Na een enthousiaste ontsnapping uit The Maze, speelden we als tweede Heineken part 2. De opstart verliep wat stroef en we merkten dat we een minder lekkere flow te pakken hadden dan bij The Maze. Waar je daar veel moet samen werken en veel puzzels op moet lossen, vonden we dat in deze kamer net wat minder. Ook was er een puzzel die (onnodig) veel tijd in beslag nam. We wisten met weer 2 bonusminuten te ontsnappen met het verdwenen geld. Heel fijn dat we ook bij deze kamer net wat extra tijd kregen, want we waren er bijna :-) Als je op zoek bent naar escape rooms voor 2 personen, dan zit je op deze locatie goed!


7

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.0

Service: 8.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede prijs voor 2 personen
 • Puzzel die (onnodig) lang duurt

 

Leuke puzzels!

Origineel begin van de Escaperoom en een diversiteit aan puzzels. Kwamen wel tijd te kort om alle puzzels af te ronden.


7.5

Ambiance: 5.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: No

 

prodigyprodigyEscape GuruMember since: 2017 January 26 (127 rooms played)
Posted on: 2020 December 10

Pluk ze, die Holleeder & Co!

#177 In Heineken Part II kruip je in de huid van inspecteurs Evers en Oerlemans, die de Heineken-ontvoerders en hun losgeld te dicht op het spoor zijn gekomen en daarom in hun schuilplaats zijn opgesloten. Leuke en originele kamer die veel van de samenwerkings- en communicatievaardigheden van je team vergt. Vanwege corona hebben we deze kamer met zijn tweeën gespeeld en dat was voor ons ontoereikend, dus ik zou deze kamer zeker met zijn vieren spelen. Wij zijn dan ook niet op tijd ontsnapt, maar hebben elke seconde genoten, ruim een uur lang, want de goed volgende en meedenkende spelleidster probeerde ons niet met veel hints koste wat het koste door de kamer te 'jagen', maar liet ons nog even lekker verder puzzelen.

De aankleding is functioneel (valt ook niet zoveel eer aan te behalen in een ontvoeringskamer) en de meeste puzzels sluiten goed aan op het verhaal. Er was een behendigheidspuzzel die we wat minder geslaagd vonden (want de bedoeling was duidelijk, maar de uitvoering nam lang in beslag) en die gebaat zou zijn bij een krachtiger object om die puzzel uit te voeren.

Service was dik in orde: toen ik pas de avond van tevoren twee kamers wilde boeken, lukte dat niet meer met de boekingsmodule, maar kort na een berichtje via werd de reservering keurig per e-mail bevestigd. De ontvangst en de begeleiding door de spelleidster was enthousiast en attent: hints op de juiste momenten (niet te vroeg en niet te laat), zodat we de hele tijd lekker hebben kunnen puzzelen en in ons eigen ritme (zij het niet op tijd) de kamer uit hebben kunnen spelen!

Ook erg prettig is het budget- en coronavriendelijke tarief van €54 voor twee personen, waardoor we meteen twee kamers hebben geboekt.


8.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in December 2020

Team: DNA

Escaped: No


 • Service en begeleiding
 • Toegankelijk tweepersoonstarief
 • Goed voor teamwork
 • Uitdagende kamer

 

wesley85wesley85Junior EscaperMember since: 2019 December 7 (20 rooms played)
Posted on: 2020 September 25

Leuke kamer

Leuke kamer variatie puzzels goede afwisseling niet te moeilijk maar met 3 prima te doen


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 7.5


Played in September 2020

Played with 3 persons

Team: Ketsbewoners

Escaped: Yes  50:15 min


 • Variatie
 • Makkelijk

 

eenernleenernlJunior EscaperMember since: 2019 December 7 (19 rooms played)
Posted on: 2020 September 20

Mooie en leuke kamer!


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 9.0

Service: 7.0


Played in September 2020

Played with 3 persons

Team: Ketsbewoners

Escaped: Yes  50:16 min


 • Verschillende soorten puzzels
 • Leuke puzzels
 • Samenwerking nodig

 

Betaalbare puzzelkamer

Onthaal:

Spelen bij Locked is altijd fijn, op een of andere manier hebben wij altijd de juiste gamehost te pakken. De ontvangstruimte is basic, maar wel ruim en fris.
Locked staat voor mij altijd gelijk aan een uur puzzelplezier aan een zacht prijsje voor 2 personen. Een kijken of Heineken part II dat ook is.

Kamer:
We kruipen in de huid van 2 onderzoekers die de ontvoerders en het losgeld op het spoor zijn gekomen, maar helaas zitten we vast.
Aan ons de taak om te ontsnappen en het losgeld te stelen.
De kamer start leuk en in verhouding met The Maze is dit een goed gethematiseerde ruimte. In verhouding met andere rooms blijft dit nog steeds mager, maar qua puzzelplezier kan ook deze kamer weer tellen. Hangsloten en moderne techniek wisselen elkaar goed af en zeker met 2 personen heb je meer als genoeg te doen, misschien zelfs teveel.

1 puzzel in het bijzonder vraagt wat geduld en kan serieus irritant worden als je iets mist. Ik denk ook dat je met meer ogen meer ziet en daardoor ook iets gemakkelijker door de kamer geraakt.

Het verhaal is wel goed verwerkt in deze kamer en hoewel we tijd te kort kwamen, mochten we hem lekker uitspelen.

Conclusie:

Net zoals de vorige keer heb ik me weer goed geamuseerd bij locked. Wat ze tekort schieten met de aankleding, maken ze goed met puzzelplezier. Ook leuk dat we de room mochten afmaken, dat kan ik wel waarderen als service.
Als je een uitdaging wil is 2 personen misschien wel een optie, anders zou ik 3/4 personen zeggen.


8

Ambiance: 7.5

Puzzles: 8.5

Service: 6.0


Played in June 2020

Played with 2 persons

Escaped: No

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertMember since: 2018 December 31 (112 rooms played)
Posted on: 2020 March 17

Leuke kamer!


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 8.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertMember since: 2018 October 7 (127 rooms played)
Posted on: 2020 March 8

Erg leuke kamer


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 8.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

GoldielockGoldielockJunior EscaperMember since: 2019 December 18 (32 rooms played)
Posted on: 2020 January 18

Leuk

We hebben deze escape room voor het eerst gedaan met twee.
Het is een leuke kamer, het begin van de kamer is heel erg origineel (meer verklap ik niet) die je niet veel terugvindt in andere kamers.
Op het einde van de kamer is dit wel wat moeilijk om het met 2 te doen. De kamer is aangeraden om met 4 te doen, maar dan denk ik dat de kamer een beetje te gemakkelijk wordt.

We zijn er nét niet uitgeraakt gelet op één van de latere puzzels die je best met 4 kan doen. Maar hebben niettemin een heel mooie tijd gehaald (je mag de kamer verder uitspelen) volgens de game master aangezien we maar met 2 waren.

Het is al bij al een leuke kamer, het decor van de kamer past volledig in het verhaal. Een beetje te veel cijfersloten, maar is iets persoonlijk.
Erg leuke nabespreking gehad met de werkneemster Lonneke, zij was erg enthousiast en super vriendelijk! Heel erg bedankt voor de vriendelijke ontvangst!


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 7.5

Service: 7.5


Played in December 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Leuke wachtzaal (maar gaan ze veranderen)
 • Uitvoerige nabespreking
 • Heel erg vriendelijk personeel
 • Moeilijk(er) op tijd uit te raken met twee

 

perryperryEscape ExpertMember since: 2017 October 17 (154 rooms played)
Posted on: 2019 November 24

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bij aankomst word je vriendelijk welkom geheten door de jeugdige begeleiding. Door de vele kamers die ze hier begeleiden is de binnenkomst en de introductie erg kort en bondig. Je mist de passie die je meemaakt als je direct met eigenaren te maken hebt tijdens een introductie. Na de uitleg start deze escape erg origineel en helemaal in thema van de kamer. Persoonlijk vind ik wel dat de start een key element is van deze kamer en dus wat spannender opgebouwd mag worden door niets vooraf te vertellen hierover waardoor het als een complete verrassing komt. Nu werden wij er al op voorbereid en is de impact van de leuke start een stuk minder. Na de start begint de escape en merk je direct dat dit een heerlijk puzzel avontuur zal worden en dat je met een kleine groep zal moeten aanpoten om door alle puzzels heen te komen. Alle puzzels zijn erg leuk om te doen maar het grootste gedeelte matcht niet speciaal met het thema van de kamer. Het is hierdoor niet minder leuk maar de essentie van het thema raak je tijdens de escape voor het grootste gedeelte wel kwijt. Met een aantal puzzels kan je heel lang bezig zijn met een kleine groep en kunnen dus voor veel tijdsverlies zorgen. Dan is begeleiding uiteraard essentieel om je in het juiste tijdschema te houden. Helaas hadden wij het gevoel dat door de vele kamers die werden begeleid dat hier niet altijd scherp naar werd gekeken waardoor we het gevoel hadden soms wat te moeten wachten wanneer we vast liepen. De aankleding van de escape is niets mis mee maar verwacht geen hoogstandje. Wij hebben de escape helaas niet binnen de tijd kunnen halen maar het was wel heel vriendelijk dat we hem alsnog hebben mogen uitspelen. Met 1:50 minuten extra stonden we dan uiteindelijk toch buiten. Helaas was een echte gezellige nabespreking of een groepsfoto hier niet beschikbaar. Wel kan je lekker nog even zitten en even napraten met je groep onder het genot van een drankje. Samengevat is dit een erg leuke escape om te spelen als je gewoon plezier wilt hebben in het oplossen van de puzzels welke erg leuk zijn om te spelen. Kijk je naar de prijs/kwaliteit verhouding van deze kamer dan krijg je absoluut waar voor je geld.


7.5

Ambiance: 7.5

Puzzles: 8.0

Service: 7.0


Played in November 2019

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Leuke puzzels om te spelen
 • Prijs is uitstekend
 • Passie mist bij begeleiding
 • Geen foto achteraf
 • Tragere begeleiding

 

Een echte aanrader

Na 1,5 jaar geleden Heineken Part I gespeeld te hebben was het nu eindelijk tijd voor Part II. Je hoeft Part I trouwens niet gespeeld te hebben om Part II te doen, de escaperoom staat echt helemaal op zichzelf. Weer een hele leuke kamer met slotjes maar ook met wat modernere puzzels. Echt de perfecte combinatie. Doordat we in het begin bij 1 ding vastliepen haalden we het met zijn tweeën net niet binnen het uur, maar heel leuk dat we het gewoon af mochten maken zodat we de hele kamer en alle opdrachten gezien en opgelost hebben. De kamer is zeker te doen met twee maar ook leuk voor wat grotere groepen. Je zult je niet snel vervelen.


9.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2019

Played with 2 persons

Escaped: No

 

goede locatie met goede kamers


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: No

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertMember since: 2019 September 18 (86 rooms played)
Posted on: 2021 December 17

Leuke kamer

Leuke kamer, wel pittig voor 2 personen, maar gelukkig kregen we daarom wat extra tijd en uiteindelijk ontsnapt.


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 8.5

Service: 8.5


Played in September 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes

 

viefjeviefjeSenior EscaperMember since: 2019 August 30 (78 rooms played)
Posted on: 2019 September 21

Leuke kamer!

Leuke kamer, wel pittig voor 2 personen, maar gelukkig kregen we daarom wat extra tijd en uiteindelijk ontsnapt.


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in September 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  74:30 min


 • Mooie effecten
 • Leuke puzzels

 

Ons geld hebben we toch terug gevonden

Wij hebben als groep bij deze locatie the maze gespeeld en gehaald. Op aanraden van het personeel de Heineken part 2 gereserveerd. Dit keer in 1 keer het pand weten te vinden. Zoals de vorige keer werden we weer heel vriendelijk ontvangen. We moesten even wachten op een paar teamgenoten, maar we konden volop kletsen met het personeel. We waren compleet en het ontsnappen kon beginnen. Met veel overleg en samenwerking moet je zien te ontsnappen. Daarna komt het weer aan op goed teamwork. De kamer heeft veel meer sfeer dan the maar, maar het type kamer is ook anders. We zaten er lekker in. Leuke, puzzels die we nog niet eerder zijn tegengekomen. We waren met 4 personen en iedereen heeft wat kunnen doen. De flow zat er goed in en daardoor zijn we ontsnapt. Al met al weer een leuke kamer voor een leuk prijsje, echt een aanrader


9

Ambiance: 8.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 4 persons

Team: Get_locked

Escaped: Yes  53:25 min


 • Personeel
 • Uniek
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Super!

De derde gespeelde kamer bij Locked.

Ten eerste credits voor Lonneke en haar assistent.
Eigelijk zat de werkdag er voor beide op maar onverwachts mochten we (na het ontsnappen uit the Maze) nog een kamer spelen! De kamer werd snel gereed gemaakt en daar gingen we dan.

Ten opzichte van The Maze heeft deze kamer meer sfeer.
Met een spannend startelement werd de groep uit elkaar gesplitst en moest je het eerste deel apart zien te ontsnappen.

Het spel verliep vlot en ieder kon zich bezig houden met zijn eigen taak.

We komen zeker terug voor de andere kamers!


9.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  06:00 min


 • Leuke puzzels
 • Leuk thema
 • Prijs
 • Service
 • Personeel!!!!!!

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertMember since: 2019 April 29 (145 rooms played)
Posted on: 2019 July 29

Mooi in elkaar gezet

Hele toffe belevenis, zeker een keer doen! Heel vriendelijk personeel ook!


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  05:46 min

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruMember since: 2019 April 30 (157 rooms played)
Posted on: 2019 July 28

Toffe kamer

Hele leuke kamer, goede puzzels!


8.5

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  05:46 min

 

Leuke kamer voor 2 personen

Voor het eerst samen met mijn vriend een escape room gedaan en het was een succes! De kamer heeft veel verrassende dingen en leuke puzzels. Je kon alles goed met z'n tweeën oplossen en kreeg alles in de kamer hierdoor goed mee. Het verhaal, de aankleding en de puzzels zijn goed op elkaar afgestemd.


7.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.0

Service: 7.0


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Leuk thema
 • Leuk voor 2 personen
 • Met meer personen te makkelijk

 

yverheyenyverheyenEscaperMember since: 2019 May 13 (65 rooms played)
Posted on: 2019 June 2

Hele leuke vette kamer


8.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in June 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuke decoratie
 • Leuke puzzels
 • Het begint al heel leuk en spannend

 

DaphneDaphneJunior EscaperMember since: 2019 April 22 (38 rooms played)
Posted on: 2019 April 22

Super leuke kamer!

De 3e kamer die wij speelde bij Locked, wederom prima ontvangst door vriendelijk personeel.
De medewerker vertelde ons het verhaal en hierna konden we starten, wat een bijzonder begin, dit hadden wij nog niet eerder meegemaakt, we kwamen meteen in de goede sfeer!
De kamer zelf is helemaal in thema en het voelde echt alsof we even ergens anders waren.
Leuke originele puzzels, niet te veel sloten, het is een afwisseling van techniek en sloten samen, dit vonden wij erg leuk.
Je komt in een flow, en de puzzels zijn echt leuk om te doen, niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk.
Wel denk ik dat deze kamer het leukste is als je deze met 4 personen speelt, als je met een grotere groep bent is hij wat klein.
Deze kamer is zeker onze favoriet bij Locked!


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:46 min


 • Leuke puzzels
 • Leuk thema
 • Vriendelijk personeel

 

ViennaViennaJunior EscaperMember since: 2018 October 29 (23 rooms played)
Posted on: 2019 February 6

Leuke uitdaging

Wat een gave kamer! Zeker mijn favoriet bij Locked. Wel lastig om te halen met 2 personen, maar als je een beetje ervaren bent, moet dat wel lukken. Verrassende puzzels en leuke sfeer/thema. Absoluut een aanrader!


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.5

Service: 10.0


Played in February 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

Leuke kamer

Leuke kamer enkel bleven we hangen op 1 tijdrovende "doe" puzzel,nadat deze achter de rug was gingen we als een speer! Ik persoonlijk vond "The Game" op deze locatie beter.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in January 2019

Played with 4 persons

Team: Familie0416

Escaped: Yes

 

Cupido79Cupido79EscaperMember since: 2017 July 30 (57 rooms played)
Posted on: 2019 January 4

Leuke beleving

Zoals altijd service en locatie is top!

We begonnen leuk we zaten meteen in the flow op 1 “ doe” puzzel heeft veel tijd gekost deze zouden ze misschien in blacklight ofzo kunnen toevoegen zodat het sneller gespeeld en beter gecomminiseerd kan worden. We zijn als een raket door de kamer heen gevlogen we hadden de puzzels snel door. “
Game”
Blijft mijn favoriete kamer nog op locatie


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 4 persons

Team: Familie0416

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels
 • Gamemaster
 • In the flow
 • 1 doe puzzel mag wel aangepast worden

 

AndreaAndreaEscape ExpertMember since: 2016 August 23 (90 rooms played)
Posted on: 2018 December 20

Zie daar maar eens uit te komen

Ik vindt dit een hele goede kamer.
Met z'n tweeën best pittig maar we kregen een paar minuten extra om de laatste puzzel op te lossen en met de buit ervan door te gaan.
Deze kamer is zeker voor de ervaren escaper en met 4 personen te spelen.
Hele aardige host die goede hulp bood indien nodig!


9.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.5


Played in December 2018

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Kamer in stijl van het verhaal
 • Afwisselende puzzels
 • Pittig voor twee personen door hoeveelheid puzzels

 

MiessMiessEscape ExpertMember since: 2018 May 11 (127 rooms played)
Posted on: 2018 December 23

Lekker puzzelen bij Locked

De nieuwste kamer van Locked staat net als hun andere kamers gegarandeerd voor lekker puzzelplezier. De sfeer in de Heineken kamer is prima neergezet. Niets spectaculairs, maar daar nodigt het thema misschien ook niet helemaal toe uit.

Er zitten lekker veel puzzels in de kamer, die gelijktijdig opgelost kunnen worden. Dit maakt het een leuke kamer voor vier personen. De puzzels zijn voor ervaren escapers niet super uitdagend. Er zitten wat klassieke puzzels bij en een aantal originele die ik nog niet eerder ben tegengekomen.

Locked heeft eigenlijk gewoon een heel mooi concept: geen kamers met een wow-effect, maar wel lekker puzzelen, met een heerlijke flow, voor een topprijs!

Zoals gewoonlijk was de service ook weer goed. We werden goed begeleid door een enthousiaste en vriendelijke medewerkster.


7.5

Ambiance: 7.0

Puzzles: 7.5

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  38:17 min

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great