Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Heineken Part II - Het Verloren Losgeld

Tilburg , The Netherlands

Closed now

60 minutes

4 - 6

14 year

Read reviews

More about Heineken Part II - Het Verloren Losgeld

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans die onderzoek deden naar de Heinekenontvoering, waarvan het losgeld tot op heden nog niet teruggevonden is. Deze agenten werden tijdens hun zoektocht gevangengenomen in een loods.

Maar er is hoop: plots horen jullie de deur van de loods dichtvallen en grijpen jullie je kans. Over een uur zijn de ontvoerders weer terug; weten jullie het losgeld te vinden en te ontsnappen? Haast je!”


Themes

Crime

Abduction

Spy

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

14 likes

176 visitors

78.4% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

51 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (171 rooms played)
Posted on: 2022 July 20

Lekker puzzelen

We hadden een avondje niets te doen, dus moest er wat gepland worden. Gelukkig hoefden we daar niet lang over na te denken en besloten we een escaperoom te gaan doen (voor de verandering). Last minute een escaperoom vinden is vaak wel wat lastiger, gelukkig wisten we dat dit bij Locked (tegenwoordig Escape World Tilburg) vaak nog wel mogelijk is. En zo geschiedde, we besloten met twee personen Heineken Part II te gaan spelen, deze hadden we allebei nog niet gedaan.

Toch reed ik met gemixte gevoelens naar Tilburg toe. Dit was de derde keer dat ik op deze locatie zou komen spelen (the Game en Flight had ik al gespeeld). Beiden keren dat ik hier was komen spelen, was ik niet super enthousiast. Zeker mijn laatste bezoek was niet heel positief. Enfin, iedereen verdient een nieuwe kans. Dus op naar binnen!

De binnenkomst was wat rommelig. De prachtige ontvangstruimte die ze hebben stond helemaal vol met dozen, plastic en andere troep, zonde. Daarnaast stond er een einddeur van een andere escaperoom open en konden we zo naar binnen kijken. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken voor de kamer die wij gingen spelen. Na een korte (ietwat ongemakkelijke) introductie van onze host, konden we ons naar de kamer verplaatsen. Ook de weg richting de kamer was rommelig. We hadden niet echt het gevoel dat we richting een escaperoom liepen, meer een weg naar een magazijn. Tussen de troep moesten we even wachten, want de kamer bleek toch niet goed gereset.

Na een valse start konden we dan eindelijk gaan beginnen. Meteen valt op dat de kamer vrij 'basic' gedecoreerd is, wat ook helemaal niet uitmaakt gezien de leeftijd (en prijs) van deze kamer. Het begin vereist goede communicatie, ik houd daar altijd wel van. Hier liepen we zelf wel wat vast, maar dat lag echt aan ons! Eenmaal verder in de kamer zagen we alles een stuk sneller en kwamen we er voor onszelf beter in. De flow die we daar oppakten, hebben we niet meer losgelaten. We hebben heerlijk gepuzzeld!

Deze kamer is uitermate geschikt voor twee personen. Er is genoeg te doen voor twee personen en de puzzels zijn qua moeilijkheid goed te doen. Er is daarnaast ruimte voor lineair als parallel puzzelen. De puzzels zelf zijn overigens niet wereldschokkend of vernieuwend, maar wel allemaal goed te doen.

Heel veel meer kan ik eigenlijk niet zeggen over deze kamer. Het is een simpele old school kamer waar je gewoon lekker kunt puzzelen. De echte spanning van het MOETEN ontsnappen mistte ik wel een beetje. Maar verder hebben wij ons een klein uurtje prima vermaakt. Heel eerlijk; dit is de eerste keer dat ik echt fijn gespeeld heb op deze locatie. Persoonlijk denk ik dat er nog veel winst te behalen valt op het gebied van service. Gelukkig hadden we deze keer een eigen host (die alleen onze kamer hoste) en was er enigszins een mogelijkheid tot napraten. Ik mistte alleen een klein beetje enthousiasme. Kijkend naar prijs kwaliteit is deze kamer echt wel tof om te spelen, zeker voor twee personen. Wij komen zeker nog eens terug om de andere kamers te spelen!


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in July 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

SirClaySirClaySenior EscaperMember since: 2021 December 2 (58 rooms played)
Posted on: 2022 June 11

Super leuk!

Hele leuke kamer! Super goed aangekleed icm leuke puzzels en bovenal goede ervaring.

Goed te spelen met 2 personen. Met name als je al wat meer ervaring hebt. Kortom, doen!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Robin*Robin*EscaperMember since: 2020 January 19 (31 rooms played)
Posted on: 2022 June 11

Topkamer

Deze kamer met 2 personen gespeeld, pittig maar wel heel erg leuk. Voor spelers met wat ervaring is 2 personen perfect.
Leuke puzzels en mooie aankleding.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving

 

Lekker puzzelen

We konden last minute nog deze kamer spelen. Onwijs lief van het personeel. Dank!

De kamers bij EscapeWorld (Locked) zijn geen hoogstaande Escaperooms maar zijn een uur (of korter) lekker puzzelen en zitten goed in elkaar.
We hadden The Maze en The Game al gedaan.
Deze kamer was duidelijk de beste van de 3 die we nu gedaan hebben.
Begin is goed samenwerken en daarna zitten er een aantal leuke puzzels in.

Wij hebben met 3 ervaren spelers genoeg te doen gehad. We hebben zelfs de snelste tijd voor 3 pers neergezet met 50:48!

Leuke kamer om te doen, maar niks spectaculairs


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  50:48 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Logica
 • Diversiteit
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving

 

Iedereen is bezig!

Je hebt wel eens van die kamers waar je op elkaar moet wachten, waar 1 iemand iets oplost waarna een ander start. Deze kamer absoluut niet. Veel samenwerking is nodig, iedereen heeft zijn bijdrage in het spel, en blijft continu betrokken en actief. De puzzels zijn een leuke variatie van techniek, slotjes en er moeten veel verbanden gelegd worden. Al met al weer een leuke ervaring rijker!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in May 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  45:50 min


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica

 

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (180 rooms played)
Posted on: 2022 March 14

Leuk maar pittig met z'n tweeen

#211 Na eerdere goede ervaringen bij Locked hier weer terug. Vooral ook leuk dat bij Locked de kamers met 2 personen te spelen zijn voor een acceptabele prijs, dat zie je bijna nergens. Wij hadden vooral in het begin niet zo'n goede flow te pakken. Na een tijdje kwamen we op gang en werd het leuker. De inrichting van de escape is vrij basic. De puzzels zijn prima vermakelijk. De service was net als de vorige keer uitmuntend: het probleem met de korting die niet werkte werd heel snel en goed opgelost. Wij kijken alweer uit naar de volgende kamer bij Locked!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in February 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Logica
 • Aankleding basic
 • Puzzels niet onderdeel vd ruimte

 

psmulderspsmuldersSenior EscaperMember since: 2020 October 5 (59 rooms played)
Posted on: 2022 June 14

Leuke kamer

Deze kamer gespeeld met 3 personen.

Ontvangst ruimte is hier echt super gaaf. Mooi aangekleed, na een gezellig praatje met de host werden wij naar de kamer begeleid.

Ze waren toen net bezig met de bouw van hun nieuwe kamer. En het leek ook echt op een bouw put. Ik ben wel van mening dat de spelende gast hier niks van mag merken.

Spel verloop in de kamer was goed, puzzels uitdagend. Wel viel het mij op dat er op sommige momenten weinig aandacht was voor ons als groep. En dan heb ik het vooral over het krijgen van hints op juiste momenten.

Later hoorde ik dus ook dat de game host meerdere groepen begeleid. Dat vind ik persoonlijk erg jammer, de game host zou in mijn ogen 100 procent de focus moeten leggen bij een groep. Hierdoor miste wij namelijk een belangrijk element om een puzzel op te lossen en hebben wij de kamer dan ook niet gehaald.

Toch hebben we wel een leuk uur gehad, maar vond dit wel een beetje jammer.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in February 2022

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Slechte begeleiding

 

EscapElineEscapElineEscape GuruMember since: 2019 September 21 (173 rooms played)
Posted on: 2021 October 15

Uitdagend met 2 personen

Het ontvangst bij Locked was net als de vorige keer heel vriendelijk en enthousiast. De ruimte waar je binnenkomt heeft een mooie make-over gekregen en heeft nu een sfeervolle uitstraling. Op de planning stonden The Maze en Heineken part 2.

Na een enthousiaste ontsnapping uit The Maze, speelden we als tweede Heineken part 2. De opstart verliep wat stroef en we merkten dat we een minder lekkere flow te pakken hadden dan bij The Maze. Waar je daar veel moet samen werken en veel puzzels op moet lossen, vonden we dat in deze kamer net wat minder. Ook was er een puzzel die (onnodig) veel tijd in beslag nam. We wisten met weer 2 bonusminuten te ontsnappen met het verdwenen geld. Heel fijn dat we ook bij deze kamer net wat extra tijd kregen, want we waren er bijna :-) Als je op zoek bent naar escape rooms voor 2 personen, dan zit je op deze locatie goed!


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Team: M&E

Escaped: Yes


 • Goede prijs voor 2 personen
 • Goede service
 • Puzzel die (onnodig) lang duurt

 

StevenStevenJunior EscaperMember since: 2021 September 14 (12 rooms played)
Posted on: 2022 February 22

Mooie kamer

Leuke kamer
Leuke spellen voor iedereen
Meerdere spellen tegelijk mogelijk


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 6.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:00 min

 

Leuke puzzels!

Origineel begin van de Escaperoom en een diversiteit aan puzzels. Kwamen wel tijd te kort om alle puzzels af te ronden.


7.5

Ambiance: 5.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: No

 

prodigyprodigyEscape MasterMember since: 2017 January 26 (171 rooms played)
Posted on: 2020 December 10

Pluk ze, die Holleeder & Co!

In Heineken Part II kruip je in de huid van inspecteurs Evers en Oerlemans, die de Heineken-ontvoerders en hun losgeld te dicht op het spoor zijn gekomen en daarom in hun schuilplaats zijn opgesloten. Leuke en originele kamer die veel van de samenwerkings- en communicatievaardigheden van je team vergt. Vanwege corona hebben we deze kamer met zijn tweeën gespeeld en dat was voor ons ontoereikend, dus ik zou deze kamer zeker met zijn vieren spelen. Wij zijn dan ook niet op tijd ontsnapt, maar hebben elke seconde genoten, ruim een uur lang, want de goed volgende en meedenkende spelleidster probeerde ons niet met veel hints koste wat het koste door de kamer te 'jagen', maar liet ons nog even lekker verder puzzelen.

De aankleding is functioneel (valt ook niet zoveel eer aan te behalen in een ontvoeringskamer) en de meeste puzzels sluiten goed aan op het verhaal. Er was een behendigheidspuzzel die we wat minder geslaagd vonden (want de bedoeling was duidelijk, maar de uitvoering nam lang in beslag) en die gebaat zou zijn bij een krachtiger object om die puzzel uit te voeren.

Service was dik in orde: toen ik pas de avond van tevoren twee kamers wilde boeken, lukte dat niet meer met de boekingsmodule, maar kort na een berichtje via werd de reservering keurig per e-mail bevestigd. De ontvangst en de begeleiding door de spelleidster was enthousiast en attent: hints op de juiste momenten (niet te vroeg en niet te laat), zodat we de hele tijd lekker hebben kunnen puzzelen en in ons eigen ritme (zij het niet op tijd) de kamer uit hebben kunnen spelen!

Ook erg prettig is het budget- en coronavriendelijke tarief van €54 voor twee personen, waardoor we meteen twee kamers hebben geboekt.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in December 2020

Played with 2 persons

Team: DNA

Escaped: No


 • Uitdagende kamer
 • Goed voor teamwork
 • Toegankelijk tweepersoonstarief
 • Service en begeleiding

 

wesley85wesley85Junior EscaperMember since: 2019 December 7 (21 rooms played)
Posted on: 2020 September 25

Leuke kamer

Leuke kamer variatie puzzels goede afwisseling niet te moeilijk maar met 3 prima te doen


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in September 2020

Played with 3 persons

Team: Ketsbewoners

Escaped: Yes  50:15 min


 • Variatie
 • Makkelijk

 

eenernleenernlJunior EscaperMember since: 2019 December 7 (19 rooms played)
Posted on: 2020 September 20

Mooie en leuke kamer!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 7.0


Played in September 2020

Played with 3 persons

Team: Ketsbewoners

Escaped: Yes  50:16 min


 • Samenwerking nodig
 • Leuke puzzels
 • Verschillende soorten puzzels

 

Betaalbare puzzelkamer

Onthaal:

Spelen bij Locked is altijd fijn, op een of andere manier hebben wij altijd de juiste gamehost te pakken. De ontvangstruimte is basic, maar wel ruim en fris.
Locked staat voor mij altijd gelijk aan een uur puzzelplezier aan een zacht prijsje voor 2 personen. Een kijken of Heineken part II dat ook is.

Kamer:
We kruipen in de huid van 2 onderzoekers die de ontvoerders en het losgeld op het spoor zijn gekomen, maar helaas zitten we vast.
Aan ons de taak om te ontsnappen en het losgeld te stelen.
De kamer start leuk en in verhouding met The Maze is dit een goed gethematiseerde ruimte. In verhouding met andere rooms blijft dit nog steeds mager, maar qua puzzelplezier kan ook deze kamer weer tellen. Hangsloten en moderne techniek wisselen elkaar goed af en zeker met 2 personen heb je meer als genoeg te doen, misschien zelfs teveel.

1 puzzel in het bijzonder vraagt wat geduld en kan serieus irritant worden als je iets mist. Ik denk ook dat je met meer ogen meer ziet en daardoor ook iets gemakkelijker door de kamer geraakt.

Het verhaal is wel goed verwerkt in deze kamer en hoewel we tijd te kort kwamen, mochten we hem lekker uitspelen.

Conclusie:

Net zoals de vorige keer heb ik me weer goed geamuseerd bij locked. Wat ze tekort schieten met de aankleding, maken ze goed met puzzelplezier. Ook leuk dat we de room mochten afmaken, dat kan ik wel waarderen als service.
Als je een uitdaging wil is 2 personen misschien wel een optie, anders zou ik 3/4 personen zeggen.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 6.0


Played in June 2020

Played with 2 persons

Escaped: No

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertMember since: 2018 December 31 (141 rooms played)
Posted on: 2020 March 17

Leuke kamer!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruMember since: 2018 October 7 (158 rooms played)
Posted on: 2020 March 8

Erg leuke kamer


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

GoldielockGoldielockEscaperMember since: 2019 December 18 (52 rooms played)
Posted on: 2020 January 18

Leuk

We hebben deze escape room voor het eerst gedaan met twee.
Het is een leuke kamer, het begin van de kamer is heel erg origineel (meer verklap ik niet) die je niet veel terugvindt in andere kamers.
Op het einde van de kamer is dit wel wat moeilijk om het met 2 te doen. De kamer is aangeraden om met 4 te doen, maar dan denk ik dat de kamer een beetje te gemakkelijk wordt.

We zijn er nét niet uitgeraakt gelet op één van de latere puzzels die je best met 4 kan doen. Maar hebben niettemin een heel mooie tijd gehaald (je mag de kamer verder uitspelen) volgens de game master aangezien we maar met 2 waren.

Het is al bij al een leuke kamer, het decor van de kamer past volledig in het verhaal. Een beetje te veel cijfersloten, maar is iets persoonlijk.
Erg leuke nabespreking gehad met de werkneemster Lonneke, zij was erg enthousiast en super vriendelijk! Heel erg bedankt voor de vriendelijke ontvangst!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in December 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Heel erg vriendelijk personeel
 • Uitvoerige nabespreking
 • Leuke wachtzaal (maar gaan ze veranderen)
 • Moeilijk(er) op tijd uit te raken met twee

 

perryperryEscape GuruMember since: 2017 October 17 (162 rooms played)
Posted on: 2019 November 24

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bij aankomst word je vriendelijk welkom geheten door de jeugdige begeleiding. Door de vele kamers die ze hier begeleiden is de binnenkomst en de introductie erg kort en bondig. Je mist de passie die je meemaakt als je direct met eigenaren te maken hebt tijdens een introductie. Na de uitleg start deze escape erg origineel en helemaal in thema van de kamer. Persoonlijk vind ik wel dat de start een key element is van deze kamer en dus wat spannender opgebouwd mag worden door niets vooraf te vertellen hierover waardoor het als een complete verrassing komt. Nu werden wij er al op voorbereid en is de impact van de leuke start een stuk minder. Na de start begint de escape en merk je direct dat dit een heerlijk puzzel avontuur zal worden en dat je met een kleine groep zal moeten aanpoten om door alle puzzels heen te komen. Alle puzzels zijn erg leuk om te doen maar het grootste gedeelte matcht niet speciaal met het thema van de kamer. Het is hierdoor niet minder leuk maar de essentie van het thema raak je tijdens de escape voor het grootste gedeelte wel kwijt. Met een aantal puzzels kan je heel lang bezig zijn met een kleine groep en kunnen dus voor veel tijdsverlies zorgen. Dan is begeleiding uiteraard essentieel om je in het juiste tijdschema te houden. Helaas hadden wij het gevoel dat door de vele kamers die werden begeleid dat hier niet altijd scherp naar werd gekeken waardoor we het gevoel hadden soms wat te moeten wachten wanneer we vast liepen. De aankleding van de escape is niets mis mee maar verwacht geen hoogstandje. Wij hebben de escape helaas niet binnen de tijd kunnen halen maar het was wel heel vriendelijk dat we hem alsnog hebben mogen uitspelen. Met 1:50 minuten extra stonden we dan uiteindelijk toch buiten. Helaas was een echte gezellige nabespreking of een groepsfoto hier niet beschikbaar. Wel kan je lekker nog even zitten en even napraten met je groep onder het genot van een drankje. Samengevat is dit een erg leuke escape om te spelen als je gewoon plezier wilt hebben in het oplossen van de puzzels welke erg leuk zijn om te spelen. Kijk je naar de prijs/kwaliteit verhouding van deze kamer dan krijg je absoluut waar voor je geld.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in November 2019

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Prijs is uitstekend
 • Leuke puzzels om te spelen
 • Tragere begeleiding
 • Geen foto achteraf
 • Passie mist bij begeleiding

 

Een echte aanrader

Na 1,5 jaar geleden Heineken Part I gespeeld te hebben was het nu eindelijk tijd voor Part II. Je hoeft Part I trouwens niet gespeeld te hebben om Part II te doen, de escaperoom staat echt helemaal op zichzelf. Weer een hele leuke kamer met slotjes maar ook met wat modernere puzzels. Echt de perfecte combinatie. Doordat we in het begin bij 1 ding vastliepen haalden we het met zijn tweeën net niet binnen het uur, maar heel leuk dat we het gewoon af mochten maken zodat we de hele kamer en alle opdrachten gezien en opgelost hebben. De kamer is zeker te doen met twee maar ook leuk voor wat grotere groepen. Je zult je niet snel vervelen.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2019

Played with 2 persons

Escaped: No

 

goede locatie met goede kamers


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: No

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertMember since: 2019 September 18 (97 rooms played)
Posted on: 2021 December 17

Leuke kamer

Leuke kamer, wel pittig voor 2 personen, maar gelukkig kregen we daarom wat extra tijd en uiteindelijk ontsnapt.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in September 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes

 

viefjeviefjeEscape ExpertMember since: 2019 August 30 (88 rooms played)
Posted on: 2019 September 21

Leuke kamer!

Leuke kamer, wel pittig voor 2 personen, maar gelukkig kregen we daarom wat extra tijd en uiteindelijk ontsnapt.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in September 2019

Played with 2 persons

Team: Blaauwbreed

Escaped: Yes  74:30 min


 • Leuke puzzels
 • Mooie effecten

 

Ons geld hebben we toch terug gevonden

Wij hebben als groep bij deze locatie the maze gespeeld en gehaald. Op aanraden van het personeel de Heineken part 2 gereserveerd. Dit keer in 1 keer het pand weten te vinden. Zoals de vorige keer werden we weer heel vriendelijk ontvangen. We moesten even wachten op een paar teamgenoten, maar we konden volop kletsen met het personeel. We waren compleet en het ontsnappen kon beginnen. Met veel overleg en samenwerking moet je zien te ontsnappen. Daarna komt het weer aan op goed teamwork. De kamer heeft veel meer sfeer dan the maar, maar het type kamer is ook anders. We zaten er lekker in. Leuke, puzzels die we nog niet eerder zijn tegengekomen. We waren met 4 personen en iedereen heeft wat kunnen doen. De flow zat er goed in en daardoor zijn we ontsnapt. Al met al weer een leuke kamer voor een leuk prijsje, echt een aanrader


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 4 persons

Team: Get_locked

Escaped: Yes  53:25 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Uniek
 • Personeel

 

Super!

De derde gespeelde kamer bij Locked.

Ten eerste credits voor Lonneke en haar assistent.
Eigelijk zat de werkdag er voor beide op maar onverwachts mochten we (na het ontsnappen uit the Maze) nog een kamer spelen! De kamer werd snel gereed gemaakt en daar gingen we dan.

Ten opzichte van The Maze heeft deze kamer meer sfeer.
Met een spannend startelement werd de groep uit elkaar gesplitst en moest je het eerste deel apart zien te ontsnappen.

Het spel verliep vlot en ieder kon zich bezig houden met zijn eigen taak.

We komen zeker terug voor de andere kamers!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  06:00 min


 • Personeel!!!!!!
 • Service
 • Prijs
 • Leuk thema
 • Leuke puzzels

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertMember since: 2019 April 29 (145 rooms played)
Posted on: 2019 July 29

Mooi in elkaar gezet

Hele toffe belevenis, zeker een keer doen! Heel vriendelijk personeel ook!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  05:46 min

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruMember since: 2019 April 30 (157 rooms played)
Posted on: 2019 July 28

Toffe kamer

Hele leuke kamer, goede puzzels!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes  05:46 min

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great