Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Let's Rob the Bank!

Breda , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 8 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews

More about Let's Rob the Bank!

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bankkantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weghouden. Come on and let’s rob the bank!

Child-Friendly

Themes

Crime

Properties

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

12 likes

132 visitors

96.8% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Boschstraat 114
4811GK, Breda
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

31 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

BennieBrakBennieBrakEscape ApprenticeMember since: 2022 May 20 (2 rooms played)
Posted on: 2023 February 12

Leuke escaperoom, anders dan je verwacht

Normaal is bij een escaperoom het doel zo snel mogelijk te ontsnappen, nu ligt de focus op de kluis leegroven. Dat maakt het erg leuk als afwisseling op traditionele escaperooms. Lijkt in eerste instantie eenvoudig maar komt snel toch meer diepgang in het verhaal.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Een leuke en mooie Escaperoom voor beginners

We werden, ondank dat we wat later waren, fijn en netjes ontvangen.

De kamer is leuk en divers. Het is misschien voor gevorderde wel wat makkelijker maar voor ons (met twee nieuwe en twee ervaren escapers) was het een prima kamer!

Aankleding is leuk maar had misschien net wat meer gemogen.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Decor

 

Leuke kamer voor met 2/3 personen

Na Tilburg kermis wil je natuurlijk nog iets echt leuks doen, alleen heb ik alles wat in Tilburg ligt al gespeeld.
Bij Escaping Breda kan je via de website heerlijk last minute zelf boeken en dat kwam ff lekker goed uit.

Onthaal:

Parkeren kan in de straat of in een parkeerterrein vlakbij. Waar wij stonden was het na 18 uur ook gratis parkeren.
De escaperoom zelf zie je heel duidelijk liggen, het is een nette en mooie zaak.

Binnen werden we ontvanger door een van de medewerkers, maar van een echte babbel was niet echt sprake. De ontvangstruimte is erg mooi en zeer ruim opgezet. Je kon er echt van de grond eten en die netheid zette zich ook door naar de wc's, gangen en later ook de kamer.

Kamer:

Let's Rob a Bank.
Escaping Breda hoort bij een keten, je kan deze room ook op andere locaties spelen en daar ben ik steeds wat huiverig voor.
Via onze podcast werd hier Patient X aangeraden, maar aangezien mijn maatje Stan deze al gespeeld had, werd het deze.

Nu voor een bank te beroven ben ik ook wel in, dus kom maar op.

Voor we starten kregen we een korte maar duidelijke uitleg. Waar de hints hier vroeger echt automatisch kwamen, kun je nu op een knop duwen en dan krijg je een geautomatiseerde. Ik heb hier zelf een gruwelijke hekel aan omdat je nooit weet van voor "hulp" zo ding er gaat uitspuwen. Waar een mens natuurlijk zich echt gaat richten op hetgeen waar je mee bezig bent, kan het hier wel eens anders lopen.
We spraken af dat we de knop niet gingen gebruiken en dat de GM maar zelf moet ingrijpen als het nodig is, daar dient hij ten slotte ook voor.

De kamer start verhaaltechnisch wat onlogisch want we staan al in de bank nog voor we begonnen waren. Het was leuk geweest moesten we ook daadwerkelijk inbreken...
De kamer zelf ziet er netjes, maar basic uit, maar tegelijk ook realistisch. De kluis stelt zoals altijd wat teleur en toen we het ding na 30 seconden al open hadden konden we niet anders als denken dat het of een resetfout was, of een technisch probleem.
Maar blijkbaar was dit toch echt de bedoeling.

In het begin van de kamer hangt het puur van jezelf af hoe ver je geraakt. Je krijgt namelijk een bepaalde tijd en in die tijd dien je zoveel mogelijk kluisjes open te krijgen en zo dus zoveel mogelijk geld te stelen.
De puzzels zijn niet enorm moeilijk, sterker nog, soms ga je door hun eenvoud het zelf te ver zoeken.
Maar het liep voor ons wel erg lekker en we kregen dan ook het maximaal aantal kluisjes open met slechts 1 hint, dat er iets open was gegaan.

Nu ik had verwacht dat het hierna gedaan zou zijn, maar de kamer bleef op dat vlak verrassen en ondanks dat we goed aan het doorpuzzelen waren, zagen we de tijd verder wegtikken en vroeg ik me op een bepaald moment echt af of we hem wel zouden halen.
De afwerking doorheen de kamer is best ok, al zijn er hier en daar echt goedkope keuzes gemaakt. Maar de room is wel goed onderhouden en van echte slijtage was geen sprake. De spanning is ok, maar een beetje eentonig.

Het einde was voor ons het minste stuk. Je snapt als speler de bedoeling wel, alleen zijn de puzzels totaal niet meer in thema.

Er waren ook wat minpunten:
De filmpjes die je tijdens de game te verwerken krijgt zijn er best wat en je tijd tikt door. Dat is jammer. Het haalt je uit je flow en tegelijk voel je gewoon je tijd wegtikken. De reset van de kamer gebeurd terwijl je erin zit en dat is prima, want je kan het niet zien, maar wel enorm goed horen. Ook de groep in de andere kamer konden we goed horen en dat haalt je natuurlijk opnieuw een beetje uit het verhaal.
Verder ben je heir om het geld te stelen en had ik liever tastbaar geld gezien als een bankkaart. het had me echt gaaf geleken als ik met een tas vol geld zou moeten slepen, maar ik snap hun keuze ivm het verhaal. een combo was miss leuk geweest.


Conclusie:

Let's Rob a bank is echt een leuke verrassing. Het is een kamer met een lekkere flow, een simpel maar duidelijk verhaal en betaalbaar voor 2 personen.
Dit is een tevens een kamer voor 2 a 3 ervaren escapers, dan heb je echt een prima tijd. Zeker in het begin is er redelijk wat parallel te doen, maar dat is ook het enige punt.
De kamer kan echt nog wat winnen op vlak van gebruikte materialen om het zo realistischer te krijgen, want nu kwam het af en toe echt cheap over.
Het hintsysteem is echt niet mijn ding en ik ben tenminste blij dat we nu in ieder geval zelf de keuze hadden om een hint te vragen ipv dat de kamer ze zelf ongevraagd geeft. Niet dat ik iets tegen hint heb, maar ik wil geen oplossing krijgen of ene hint voor iets waar ik niet mee bezig ben.

Uiteindelijk haalden we de kamer met nog 9 minuten op de klok en dat met 1 hint.
Er wordt een leuke foto gemaakt, die je ook tastbaar meekrijgt als aandenken wat zeer tof is.

Ik weet niet of het aan onze medewerker lag of dat het hier altijd zo gaat, maar echt passie was hier wel niet te bespeuren.
Je komt spelen en je gaat weer, tenzij je een drankje doet. Ik miste denk ik wel een beetje de babbel erbij.

Maar desondanks heb ik me hier prima vermaakt en 51 minuten lekker gepuzzeld.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (220 rooms played)
Posted on: 2022 August 1

Flinke buit binnengehaald!

Altijd fijn als je vrienden net zo escape verslaafd zijn als jijzelf. Na een middagje kermis, wilden we kijken of we nog wat gezelligs konden doen. Meteen werden onze lijstjes van gespeelde kamers naast elkaar gelegd om te zoeken of we ergens nog een kamer wilde spelen. Ondanks dat we beiden al onwijs veel kamers gespeeld hebben, lukte het toch om een kamer te vinden. Samen met mijn grote vriend De Milde Dictator besloten we 'Let's Rob the Bank' te gaan spelen bij Escaping Breda.

Een flinke tijd geleden had ik op deze locatie Patient X al gespeeld. Ik was toen al aangenaam verrast over die kamer. Escaping is natuurlijk een franchise en dat betekent (over het algemeen) vaak niet veel goeds. Toch had ik destijds onwijs lekker gepuzzeld. Hopelijk zou dat deze keer weer zo zijn. We komen aan op locatie en je bevindt je meteen in een prachtige ontvangruimte. Er is hier mogelijkheid genoeg om nog even lekker wat te drinken of een bordspelletje te spelen. Onze host kwam ons even kort begroeten, daar bleef het ook bij.

Na even wat gedronken te hebben, konden we beginnen aan onze bankoverval. Onze host legde kort de regels uit en daarna konden we starten. Waar ik me vorige keer nogal aan geërgerd had, was het hintsysteem. Escaping maakt gebruik van een automatisch hintsysteem, daar was ik niet zo'n fan van. Echter is het nu zo dat je op een knop moet drukken voor een automatische hint. Flinke verbetering dat deze niet meteen op het scherm komt te staan. Wij gaven onze host aan dat wij deze knop niet zouden gebruiken en dat hij zelf in moest grijpen als hij dacht dat we een hint nodig hadden.

Het concept van de kamer is simpel; breek in in de kluis. Wat ik een leuk aspect vind, is dat je in de beginruimte zelf bepaald hoeveel geld je weghaalt. Zo'n soort spelelement zat ook in Patient X. Je hoeft in feiten dus niet alles op te lossen. Maar om de maximale score te halen, zul je flink moeten puzzelen, zelfs als je flink ervaren bent. Toen we eenmaal op dreef waren, ging ik er vanuit dat we met nog 30 minuten op de klok zouden ontsnappen uit deze kamer. Niets was minder waar, onze reis zette zich voort.

Dat was al een grote verrassing, verder bleken de puzzels en het decor ook best een verrassing te zijn. De puzzels waren leuk bedacht en prima in thema. Ook het decor was tot op zekere hoogte leuk gekozen. Ook richting het einde ligt het aan jezelf met hoeveel geld je daadwerkelijk naar buiten komt, ook dat vind ik wederom erg leuk gekozen. Al bij al waren we allebei best verbaasd dat we zo'n puzzelplezier hebben gehad.

Let's Rob the Bank is een leuke beginnerskamer óf een leuke kamer voor twee à drie ervaren spelers. Er is genoeg te doen (zowel paralel als lineair) en het thema is best leuk uitgewerkt. Hier en daar kan de afwerking wel echt een stuk beter. Achteraf krijg je nog een leuk aandenken mee. Wel was de service op sommige momenten wat onpersoonlijk. Enfin, wij hebben ons toch zo'n 50 minuten heel erg vermaakt!


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in July 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

De betere kamer op deze locatie

We hebben met z'n tweetjes beide kamers gespeeld op deze locatie. Eerst was Let's rob the bank aan de beurt en daarna Patient X.

Rob the bank was naar mijn mening de leukste van de 2. De kamer is niet zo moeilijk en als je ervaren bent zou ik ook maar met max 3 personen gaan spelen. Veel ''doe'' opdrachten en een aantal puzzels. Waar deze kamer naar mijn mening het meest in uitblinkt is de grote van de kamer en de decoratie. Het ziet er netjes uit, niks bijzonders maar gewoon goed in thema en netjes verzorgd.

Waar ik moeite mee had was het ''concept'' wat beide kamers aan het begin hanteren. Bij Rob the bank moest je aan het begin zo veel mogelijk geld verzamelen ipv ontsnappen. Dat is leuk, alleen na een bepaalde tijd word je door geforceerd... Dat betekend dat als je iets minder snel bent, je gewoon een heel deel van de puzzels niet kan spelen! Slechte zaak als je het mij vraagt... Nu hadden wij gelukkig alles kunnen doen en konden we daarom door. Maar ben er geen fan van!

Al met al een prima Escaperoom waar je met 2 ervaren spelers een leuk uurtje (of korter in ons geval) werk aan hebt.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  46:58 min


 • Sfeer
 • Logica
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Begin ''concept''

 

Spannende en leuke room

Leuke kamer, verschillende puzzels en mechanismen. Geschikt om met gezin te spelen. Spannend, maar vanaf 8 jaar goed te doen met begeleiding.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in June 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  47:35 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

 

DR_EscapeDR_EscapeJunior EscaperMember since: 2021 October 4 (13 rooms played)
Posted on: 2021 October 31

Wat een gave kamer!

Wat een leuke ervaring was dit! Deze kamer zit vol met leuke puzzels, verassingen en spanning! Wij vonden de toevoeging van video's bij de kamer erg leuk!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  52:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Imke (30 rooms played)
Posted on: 2021 September 26

Super ervaring

Aller eerste super fijn dat we last minute nog langs konden komen! De game master stond op het punt van vertrekken maar liet ons nog binnen! Erg fijn ontvangst we voelde ons echt welkom! Het ziet er sfeervol uit. De uitleg was erg duidelijk, het was een leuk verhaal. De kamer was super de puzzels waren echt goed. Originele puzzels aankleding echt een 10+! We komen snel terug voor patiënt X


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 7 persons

Escaped: Yes  36:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

 

ermlaarbeekermlaarbeekJunior EscaperMember since: 2018 February 28 (17 rooms played)
Posted on: 2021 September 15

Leuke kamer inclusief fysieke herinnering

Mooie kamer in hartje Breda waar het ons met 7 personen gelukt is om de rust te bewaren en binnen 45 minuten de bank te overvallen.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in September 2021

Played with 7 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Verhaal

 

EscapElineEscapElineEscape GuruMember since: 2019 September 21 (194 rooms played)
Posted on: 2020 November 1

Leuke kamer!

Leuke escape room, zeker voor als je nog niet zo veel ervaring hebt! Wij hebben de kamer zonder hints gespeeld en dat vinden we altijd erg fijn. Dat betekent (volgens ons) dat er een logische opbouw in de kamer zit en de puzzels logisch zijn. De filmpjes waren niet echt mijn ding. Ik puzzel liever door, maar dat is persoonlijk. Verder waren de puzzels heel afwisselend en sommige ook heel origineel. Zeker een leuke escape room om te spelen dus!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: EscapeSquad__

Escaped: Yes  47:00 min


 • Logische opbouw en puzzels
 • Afwisseling in puzzels
 • Vrij makkelijk voor de ervaren escaper

 

anoukanoukEscape GuruMember since: 2018 November 16 (144 rooms played)
Posted on: 2020 October 21

Leuk!

Deze kamer hebben we op dezelfde dag gespeeld als Patient X en was als tweede aan de beurt. Deze kamer heeft ook weer een duidelijk doel en je wordt ook hier door het verhaal geleid aan de hand van filmpjes die tussendoor worden afgespeeld. Hierbij geldt hetzelfde als wat ik heb vermeld in de vorige review: Af en toe waren de filmpjes storend. Dit kwam mede doordat de tijd zichtbaar afliep tijdens het filmpje. Het verhaal was wel duidelijk met een leuke plottwist. In deze kamer konden er meerdere dingen tegelijk worden gedaan waardoor deze geschikter is voor grotere groep dan Patient X. De puzzels waren leuk en in thema en de aankleding was ook prima.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

StellaStellaJunior EscaperMember since: 2019 December 13 (25 rooms played)
Posted on: 2020 March 9

Super leuk!

Elke kamer is anders. Veel verschillende puzzels. Voor ieder wat wils!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Divers
 • Veel kamers
 • Leuk verhaal

 

Lisa (25 rooms played)
Posted on: 2020 January 13

Leuk

Met 2 personen deze kamer gespeeld. Leuke kamer met leuke puzzels. Goed verhaal en de kamer inrichting past goed bij het verhaal. Logische en geen ingewikkelde puzzels waardoor wij lekker vlot door de kamer gingen. Gewoon logisch nadenken. Goed te doen met 2 personen, al zijn wij wel al wat meer ervaren spelers. Leuk en enthousiast ontvangen door de spelbegeleider die het verhaal leuk wist te vertellen. Na afloop nog bijna een uur gezellig met hem nagepraat. Niet alleen over deze kamer maar ook over andere escaperooms. Dat geeft het gevoel dat je welkom bent en niet na afloop weg gekeken wordt. Kortom, leuk bedrijf, leuke kamers, leuk personeel.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Leuk verhaal
 • Leuke puzzels
 • Mooi ingerichte kamer
 • Gezellige en sociale spelbegeleider

 

Geweldig!

Geweldig vormgegeven, veel variatie in puzzels en ontzettend vriendelijk personeel. Het verhaal is goed en houdt je constant in zijn greep.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in November 2019

Played with 2 persons

Escaped: No

 

Leuke kamer

Het was een leuke kamer en daarna hebben we daar op locatie nog bordspelletjes gespeeld.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in November 2019

Played with 5 persons

Team: Lampies

Escaped: Yes  49:40 min

 

johan_adersjohan_adersSenior EscaperMember since: 2018 January 31 (71 rooms played)
Posted on: 2019 October 13

Gave, verrassende ervaring!

Tweemaal in één weekend naar dezelfde organisatie en niet voor niks. Na Patiënt Zero wilden we meer en kwamen we hier uit. Wederom is er sprake van een prettige relaxte ontvangst en een vlotte start. De kamer is perfect in stijl en thema, waardoor je je in een verhaal waant. In het verhaal heb je een zogenaamde medespeler, die het verhaal een extraatje geeft. De puzzels zijn leuk, uitdagend, afwisselend en soms zelfs redelijk fysiek.

Ook hier wordt gebruik gemaakt van het auto-solve systeem. Niet iedereen is daar misschien blij mee. Het komt erop neer dat bij te weinig tijd in het begin van het verhaal, het verhaal je een zetje geeft. Het gevolg is dat je misschien niet alle puzzels kan doen, maar het gevolg is ook dat je niet in het begin al vast zit, en je dus meer van de hele beleving en verhaallijn mee krijgt. Wat ons betreft een originele aanpak.

Los van het auto solve systeem, een erg leuke kamer, redelijk goed te doen met twee personen. Echt een topper die met zijn tijd meegaat. We kunnen niet wachten tot deze organisatie in 2020 hun derde kamer opent.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in October 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Verhaallijn waar je echt in zit
 • Geheel in kloppend thema
 • Ontvangst en service
 • Weinig slotjes of andere standaard zaken
 • Een enkele puzzel is erg fout-gevoelig

 

Erg leuk

Mooi en verzorgde kamer, verrassende puzzels. Goed te doen met een team van 2, je voelt de spanning als je probeert weg te komen met het geld


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2019

Played with 2 persons

Team: Besnaarde Kenners

Escaped: Yes  52:38 min


 • Variatie
 • Kleine ruimtes

 

Got the cash

Zeer leuke en verassende escape


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in June 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Minimale Slijtage

 

Mooie kamer met een leuk thema

Wij waren met twee personen, maar deze kamer is voor grotere groepen ook zeer leuk omdat je meerdere dingen tegelijk kunt doen. Daardoor liepen sommige opdrachten echter wel door elkaar er was het niet altijd even duidelijk. De aankleding van de kamers was echt heel top.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

KrootjesKrootjesEscaperMember since: 2018 September 24 (47 rooms played)
Posted on: 2019 May 20

Super leuke room!

Hele leuke room met veel afwisselende puzzels 😀. Duidelijke instructies tussendoor en leuk acteerwerk. Ook het ontvangst was erg leuk en gezellig!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in May 2019

Played with 3 persons

Team: Krootjes

Escaped: Yes

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertMember since: 2019 April 29 (145 rooms played)
Posted on: 2019 April 29

Heel toffe kamer

Goed opgezet, toffe spellen


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes

 

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (195 rooms played)
Posted on: 2019 April 17

Goed vermaakt

#126 Mooie ontvangstruimte waar je een drankje kan drinken of spelletjes spelen, introductiefilmpje in de kamer, ruimte aangekleed in thema, leuke puzzels, medium moeilijkheidsgraad, vooral in het begin mogelijkheid meerdere spellen tegelijk te spelen. Helaas geen tijd op de 'finishfoto', ondanks dat t zelfs de recordtijd bleek!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruMember since: 2019 April 30 (161 rooms played)
Posted on: 2019 April 30

Super kamer

Hele leuke kamer, duidelijke verhaallijn en duidelijke/ goede puzzels.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Team: De Natte Sleffers

Escaped: Yes


 • Hele mooie kamers
 • Goede puzzels
 • Door de stempels zijn je handen helemaal inkt

 

Leuke kamer met een goede sfeer.

Bij binnenkomst zaten we direct goed in het spel.
De puzzels waren logisch opgebouwd, waardoor wij makkelijk door de kamer konden gaan. De flow zat er goed in.

Helaas hadden wij een kleine technische storing. De spelleiders konden ons niet horen, waardoor we even niks hebben staan doen, daarna werd het spel snel herstart.

Na afloop of vooraf kun je hier leuk een drankje pakken en/of een bordspel spelen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 3 persons

Team: Knop linksboven

Escaped: Yes  43:01 min


 • Goede aankleding
 • Leuke locatie om langer te verblijven
 • Enthousiast personeel
 • Geen microfoon in de kamer

 

mitch2304mitch2304Escape GuruMember since: 2018 November 26 (174 rooms played)
Posted on: 2019 March 29

Het begint mwa en eindigt leuk!

Het begin van de Escape is kaal en verwarrend. Je moest de puzzelsnin een bepaalde volgorde doen, anders kon je andere puzzels niet meer oplossen.

Hoe verder je in de Escape kwam, hoe mooier het decor werd.

Ik was op verrast dat we op een bepaald punt nog niet waren ontsnapt, maar nog verder gingen.

De puzzels zijn niet heel moeilijk en daarom stonden we met nog 15 minuten op de klok alweer buiten de Escape.

Een prima Escape. Lekker toegangkelijk met van alles wat!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in March 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  15:29 min


 • Geen lastige puzzels
 • Top begeleiding
 • Volgorde puzzels is belangrijk
 • Niet voor mensen die slecht ter been zijn

 

timjanssen88timjanssen88Junior EscaperMember since: 2018 October 7 (27 rooms played)
Posted on: 2019 December 23

Leuke kamer

Prima kamer. Met 3 personen gespeeld. Puzzels zijn simpel en leuk. Kamer die zeker aan te raden is als je met onervaren spelers speelt.


7.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in February 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  44:17 min


 • Foto aan het eind
 • Leuke puzzels
 • Vrij gemakkelijk voor ervaren escapers

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great