Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Dracula

Heusden-zolder, België

Nu geopend

60 minuten

2 - 8

Lees reviews

Meer over Dracula

Je voornemen om de legende van Dracula te onderzoeken heeft je naar het bergachtige Bran in Transsylvanië geleid waar het kasteel van Heer Vlad Tepes stond. Hier duren de nachten langer en liggen de wezens van de nacht op de loer in de schaduwen, die snel groter worden bij het opkomen van de maan... Jij en je team zijn overweldigd door de roes die je krijgt van het verkennen van de bossen rond Dracula's Kasteel.... En dan word je wakker in een kerkercel... net als iedereen die het eerder probeerde, word je door hem gevangen gehouden. Nu moet je snel zijn, en alle hulp zien te krijgen van binnenuit die maar mogelijk is. Zoek naar tekens van Dracula's vorige slachtoffers en vind je weg uit dit kasteel voordat het te laat is. Zijn terugkeer zal jullie einde betekenen...


Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Gevangenis

Klassiek

Outdoors

Reizen

Tijdreizen

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

88 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

M.Scheperslaan 183
3550, Heusden-Zolder
België

Adres kamer wijkt af van locatie

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

24 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

noor3noor3Escape ApprenticeLid sinds: 12 april 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2023

-

-


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  noor3

BlobalexBlobalexJunior EscaperLid sinds: 19 juli 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2023

Spannend

De puzzels waren leuk en niet te moeilijk, maar het beste aan de kamer was de sfeer van de kamer, het decor paste heel goed bij het thema om het extra spannend te maken.


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Logica
 • Spannend

  hipyxl

ChaosDMChaosDMEscape ExpertLid sinds: 27 september 2021 (82 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2022

Mjah...not our cup of tea...blood

#55 We kwamen hier aan net na "Jean van John" gespeeld te hebben in Peer, welke super leuk was, en hoopten een 2de leuke room te spelen om de avond af te sluiten.

HELAAS...deze kamer voldeed niet aan onze verwachtingen...de kamer lijdt aan dezelfde "problemen" als Haunted Mansion (op dezelfde locatie). Horror Circus hadden we hier ook al gespeeld en die vonden we toch veel beter.

Wat me (aan de 3) kamer(s) vooral stoorde is dat er sommige zaken niet werkten. Vooral "magneet" problemen denk ik. Het eerste "raadsel" hadden we onmiddelijk "door", maar doordat er iets dus niet werkte dachten we dat onze oplossing verkeerd was. Dus hebben we alle mogelijke combinaties geprobeerd (27 maar gelukkig) maar ook dan...niets...tot plots...de deur openging. Zo waren we al 8' kwijt aan iets dat we binnen de minuut hadden opgelost.

De sfeer was dus al redelijk "koel" en we waren nog eens niet ver in het spel. Sommige van de andere raadsels waren voor ons, met toch enige ervaring, helemaal niet duidelijk, maar dat kan gebeuren. Soms zie je het (onmiddelijk) en soms niet. De puzzels waren wel in dezelfde stijl als Haunted Mansion.

Het decor dan : ik lees dat velen het een heel mooi decor vinden, ik helaas niet. ALLES, maar dan ook alles is gemaakt uit "piepschuim". OK, van ver is het mooi...maar het voelt ZO FAKE aan.

Een ander iets dat me niet zo aanstaat is het hint-systeem. Je kan op een scherm zelf "Get Help" aanklikken en dan gaat er een filmpje spelen met een hint. Wat me hier stoort is dat het een Engels filmpje is met Engelse ondertitels. Dit is voor mij geen enkel probleem (heb nog in de US gewoond in m'n jeugd) maar waarom Engels ONDERTITELD??? Doe dat toch in het Nl. Of pas de ondertitels aan aan je spelers! Ik begrijp ook wel dat deze kamers over de hele wereld worden geplaatst door het Griekse (of was het een Pools) bedrijf achter deze rooms...maar het kan nu toch ECHT niet zoveel moeite zijn om de ondertitels in het Nl te vertalen?

Soit...we zijn er niet op tijd uitgeraakt alhoewel we correct bezig waren met de laatste puzzel, maar met de 7' die we in het begin kwijt waren gespeeld hadden we het zeker ruimschoots gehaald.

Even een vermelding voor Nele : super vriendelijke juffrouw, die speciaal voor ons was komen werken (op een dinsdagavond om 22u30 heb je niet veel spelers natuurlijk). Ze heeft dat prima gedaan!


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Weeral een niet werkend onderdeel in de kamer

  Beasty_Laura

BrunoVdBBrunoVdBJunior EscaperLid sinds: 21 augustus 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2023

Leuke kamer met juiste sfeer, relatief kort

Eerst en vooral al een pluim voor de juffrouw achter de balie. Zij was supervriendelijk en enthousiast. Dit maakte de sfeer al meteen zeer gemoedelijk.

De kamer zelf is leuk aangekleed en de muziek zorgt voor de juiste sfeer. Ondanks het thema zijn er geen onverwachte schrikeffecten of dergelijke. De escape room is dus nog best familievriendelijk. Ik heb in een andere review gelezen dat het decor er relatief goedkoop uitziet of aanvoelt (veel is uitgewerkt in piepschuim). Dit vind ik evenwel nog meevallen. Ik heb al ettelijke kamers gedaan die er kaler uitzagen.

De puzzels waren zeker doenbaar en intuïtief (op 1 of 2 uitzonderingen na). Omdat onze groep zo goed op elkaar afgestemd was (of bleek te zijn), leek de kamer (of de ervaring alleszins) echter wat kort. We hadden nog meer dan een kwartier over, iets wat ons bijna nooit overkomt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:12 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede variëteit qua puzzels
 • Relatief kort

 

Zeno NelissenZeno NelissenEscape ApprenticeLid sinds: 15 september 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2023

~ ❇️❇️❇️❇️❇️ ~

Service ~ ❇️❇️❇️❇️❇️ ~
~ Super vriendelijk niets op aan te merken

Verhaal ~ ❇️❇️❇️❇️⬜ ~
~ Was mooi overgebracht en spannend, het doel was duidelijk
~ Tips via het scherm zijn soms nutteloos of erg cryptes, Tips kunnen ook gevraagd worden via personeel (betere aanrader dan het scherm)

Decor ~ ❇️❇️❇️❇️❇️ ~
~ Super mooi ingericht, de kamer had was unieke aspecten die zeker bijgebleven zijn

Puzzels ~ ❇️❇️❇️❇️❇️ ~
~ Zeer unieke puzzels

Prijs ~ ❇️❇️❇️❇️⬜ ~
~ 35 Euro pp (voor 2) maar was het waard


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

HardeKern2.0HardeKern2.0Junior EscaperLid sinds: 14 oktober 2022 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2023

Vooral voor beginners

Het gaat hier meer over de beleving dan over de puzzels. Sommige puzzels hadden vervanging nodig omdat de mechanismes niet meer (goed) werkten. Sommige deden het helemaal niet meer.


4.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 3.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:36 min


 • Beleving
 • Puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Moeilijkheidsgraad

 

sarah_hendrickxsarah_hendrickxJunior EscaperLid sinds: 21 augustus 2022 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 december 2022

Prachtige decors en leuke puzzels

Meteen als je binnenkomt is het al wauw. Dit is oprecht een van de mooist aangeklede escape rooms die ik heb gespeeld tot nu toe.

Zoals andere reviews al waarschuwden is de kamer inderdaad erg lineair. Dus je hebt telkens maar één puzzel waar je aan kan werken, voor je de volgende kan beginnen. We hebben gespeeld met drie relatief ervaren puzzelaars en dat liep lekker vlot. Geen hoge moeilijkheidsgraad, maar wel originele puzzels. De begeleiding was ook heel goed, er werd op tijd ingegrepen als we wat te lang op eenzelfde ding zaten te sukkelen.

Veel geautomatiseerde dingen in deze kamer ook, dus geen geprul met cijferslotjes en dergelijke. Dat was soms wel even zoeken, "de code klopt, waar is er nu ergens iets opengegaan/veranderd?" maar dat vond ik persoonlijk wel eens een meerwaarde.

Ik denk dat drie personen wel de ideale hoeveelheid is om deze kamer mee te spelen.

Ook altijd een pluspunt, er is een grote (gratis) parking aan de escape room. Al moet je wel wat zoeken naar de ingang van de escape room, want die ligt links van het gebouw verstopt en was onverlicht toen we er ('s avonds) naar zochten. (Stap één, vind de ingang, haha!)


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  43:00 min


 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Logica
 • Beleving
 • Puzzels
 • Prijs
 • Lineair

 

Jelle van DongenJelle van DongenSenior EscaperLid sinds: 15 juni 2022 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2022

Leuk voor beginners, maar niet ons ding en technisch niet in orde

Ontvangst + 1e poging kamer:

Met een groep van 5 escapers waren wij op zoek naar een last minute escaperoom en zo kwamen wij bij Game Over Escape uit. Oorspronkelijk zouden wij voor het Horror Circus komen, aangezien wij wel zin hadden in een wat engere kamer en hij zo ook gemarkeerd staat op escape talk. We werden door onze zeer vriendelijke host ontvangen en met enige hilariteit naar onze kamer begeleid. De kamer startte, maar ons avontuur was snel voorbij want de eerste puzzel deed het niet. Dit kon men niet handmatig 'doordrukken' en het kon ook niet opgelost worden. Als ik de reviews bij deze locatie lees, schijnen technische problemen wel vaker voor te komen. We moesten dus wat anders doen en besloten voor Dracula te kiezen gezien het thema en cijfer op escapetalk.

De kamer + begeleiding:

De kamer zelf is goed gedecoreerd en dat verdient dan ook pluspunten. Wat ik wel jammer vind, is dat bijna alles van piepschuim gemaakt is en dat van dichtbij enorm nep aanvoelt. De puzzels zelf zijn niet moeilijk en dus prima voor 4 beginners of 2-3 ervaren escapers. Wat ik wel jammer vind aan de puzzels is dat van een bepaalde puzzel dingen versleten zijn, waardoor je de oplossing al zou kunnen weten zonder de puzzel op te lossen. Een beetje onderhoud zou gepast zijn en dat is denk ik wel een algemene tip voor deze locatie. Ook in deze room, bleek een puzzel namelijk niet helemaal geweldig te werken, waardoor wij de juiste combinatie meerdere keren moesten herhalen voordat hij eindelijk goedgekeurd werd.

Dan wil ik ook nog even wat kwijt over het hintsysteem/begeleiding. Aan het begin krijg je een filmpje te zien met Engelse audio. Geen enkel probleem, maar de ondertiteling is ook in het Engels en ik vraag mij af waarom. We zijn in Vlaanderen en Nederlandse ondertiteling lijkt mij toch niet al te veel moeite. Verder ben ik geen fan van het hintsysteem, je moet zelf 'get hint' aantikken op een scherm en dan krijg je een vooraf opgenomen filmpje te zien. De host zelf kan ook via een intercom een hint geven, maar dit ging bij ons wel heel erg snel. We hebben een aantal hints gekregen waardoor wij het gevoel kregen achter te lopen. Als je dan uiteindelijk met nog ruim 22 minuten over ontsnapt, ga je je afvragen of die hints wel nodig waren op dat tijdstip.

Napraten en Conclusie:

Toen we ontsnapt waren, werd er natuurlijk een foto gemaakt en werden wij terug begeleid naar de ontvangstruimte. Helaas nam de host gelijk afscheid en was er voor napraten en een drankje schijnbaar geen tijd meer. Nu kan ik mij voorstellen dat het wellicht komt omdat we de laatste groep waren in de avond, maar heel erg gastgericht is het niet.

Concluderend kan ik zeggen dat dit wel echt een tegenvaller was. Gezien het cijfer, zowel voor Horror Circus als Dracula, hadden wij echt beter verwacht. Als je dan bedenkt dat je per persoon €29,- betaald met 5 man, dan is dat het echt niet waard. Ik ken veel betere kamers (ook in België) waar je minder kwijt bent en een betere ervaring krijgt. Ben je in de buurt en nog niet zo ervaren, dan zou je hier een kamer kunnen doen. De grootste tegenvaller blijven wel de technische mankementen en gezien de reviews hier blijkt dat al langer zo te zijn. Jammer dat daar niets aan gedaan wordt, maar gezien de redelijke decoratie en leuke puzzels een krappe voldoende.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Eftelscapers

Ontsnapt: Ja  37:22 min


 • Verhaal
 • Logica
 • Decor
 • Sfeer
 • Veel technische problemen met puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig
 • Slechte begeleiding
 • Prijs
 • Slechte service

 

psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 05 oktober 2020 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2022

Het heeft potentie

Deze kamer gespeeld met 5 ervaren spelers.

Om meteen met de deur in huis te vallen, dit is niet de kamer waar wij voor kwamen. Gestart in een andere kamer en geëindigd in een andere. De eerste kamer had een defect, kan gebeuren maar dan lees je de reviews en dan lees je meerdere keren dat dit vaker voor komt. Dan heb je bij mij al 1-0 achterstand.

Maar goed na meer dan een half uur gewacht te hebben, mochten we een andere kamer spelen. Dracula ziet er zeker leuk uit, maar heef toch echt meer potentie inzich.

We kregen bijna om elke scheet een hint terwijl dat echt niet nodig was want met 20 minuten over kwamen we uit de kamer. En niet bepaald het gevoel gehad dat we zelf de kans kregen om iets op te lossen.

Al met al de kamer heeft potentie maar zit er nu echt nog niet in helaas. Maar ik kan mijzelf voorstellen dat dit prima kamers zijn voor beginners.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Eftelscapers

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Slechte begeleiding

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertLid sinds: 03 januari 2023 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 april 2024

6 leuke kamers, 6 leuke thema's

Ik ga 1 review schrijven voor alle 6 kamers van Game Over. Het concept van de Grieken kennen we ondertussen. Ze komen de paketten in België bouwen en klaar maken om te spelen. Maar de kamers zijn wel netjes in orde.

Eigenlijk zijn de kamers perfect voor beginners. Qua puzzels en qua special effects vallen deze kamers mee.

Maar nogmaals ze zien er heel leuk uit. Voor ervaren spelers kan het wel eens 'saaier' worden. Alles is redelijk makkelijk.

Echte aanrader voor beginners dus.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad

 

JohnnyBJohnnyBJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2023

Van Helsing zou trots geweest zijn op ons


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Escape Legends

Ontsnapt: Ja  35:50 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

AvondsolivierAvondsolivierEscape ApprenticeLid sinds: 24 juli 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2022

Mooi uitgewerkte kamer!

Het complex is mooi aangegeven en makkelijk te bereiken. De kamer zelf is zeer mooi afgewerkt en bevat niet al te veel onnodige zaken. Ook de host was een zeer vriendelijke man! Korte maar duidelijke uitleg met hier een daar een klein grapje.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Decoratie
 • Tips verwerkt in verhaallijn

 

J-ManJ-ManEscaperLid sinds: 01 augustus 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2022

Cava!

Op zich een leuke kamer. Echter merkte we wel dat er onderhoud nodig was. Sommige puzzels werkte niet perfect waardoor het een ingewikkeld ‘tijdverliezend' moment is. ‘Ligt het aan ons? Doen we iets verkeerd?' Maar achteraf blijkt het dan niet zo goed te werken. Buiten dat, zeker een leuke kamer. Kindvriendelijk ondanks het een ‘Horror' kamer is. Ook weer mooi ingericht! We zijn er niet uitgeraakt maar dat lag zeker niet aan de kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: The Antwerp Medics

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Gebrek aan verhaal
 • Heeft onderhoud nodig

 

Ems1995Ems1995Junior EscaperLid sinds: 03 april 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2022

Leuk!

We hebben op deze locatie 3 kamers gespeeld en dit was de minste van de 3. Er was een klein technisch defect waardoor we niet door hadden of we nu fout bezig waren of dat er iets kapot was. We miste hier ook wat spanning en het verhaal doorheen de kamer (al was het op het einde wel duidelijk). Verder een hele leuke kamer en supermooi afgewerkt (zoals alle 3 de kamers die we gespeeld hebben).
We komen zeker nog terug!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Klein technisch defect

 

Kevyn-van-GorpKevyn-van-GorpEscaperLid sinds: 09 februari 2022 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2022

Leuke kamer

Leuke kamer, klein mankementje waardoor we even uit het spel waren. Maar verder prima


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (346 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

Super mooie kamer

Erg mooie kamer geheel in het thema. Kamer lijkt me prima om met 2 ervaren spelers te spelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (258 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juni 2022

Mooie kamer!

Zeer mooi gemaakte kamer. Voor de ervaren escaper niet al te moeilijk. Goeie flow en originele puzzels.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels

 

familievfamilievJunior EscaperLid sinds: 10 oktober 2020 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Helemaal in de sfeer

We werden vriendelijk onthaald in Heusden/Bran. Na een kort gesprek werden we naar de kamer geloodst. We werden uitstekend begeleid en op cruciale momenten kregen we een kleine tip zodat we het spel binnen de tijd tot een goed einde konden brengen. De sequentiële opdrachten (in andere reviews vermeld) stoorden ons niet aangezien we met 4 speelden (inclusief 2 tieners). De kamer was mooi aangekleed in het Dracula-thema met enkele leuke puzzels. Onze nieuwsgierigheid is aangewakkerd om de andere kamers ook eens te spelen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding

 

ManuManuJunior EscaperLid sinds: 22 december 2021 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 juni 2022

fijne puzzels in een leuke setting

Fijne room om te spelen. "Moderne" zaken die niet in het thema passen (zoals geluidsboxen) zouden iets beter weggewerkt mogen worden. Ook voelen enkele omgevingselementen "niet echt". Wel toffe hosts, leuke puzzels, leuk decor,... Zeker de moeite waard om te spelen. Totaal geen horrorroom. Wel leuke duistere sfeer.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels

 

kristof_ramoskristof_ramosEscaperLid sinds: 08 juni 2019 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 maart 2022

Mooie kamer! Aanrader

Kamer #120

- Ontvangst:
Dit was onze 3de kamer van de dag bij Game Over, normaal gezien zouden deze kamer pas enkele uren later spelen en tussendoor iets gaan eten. We vroegen of het toch niet mogelijk was om de kamer al onmiddellijk na de 2 andere kamers te spelen. Ze deden enkele verschuivingen, maakten de kamer klaar en we konden beginnen. Top service!

- De kamer (sfeer/inkleding)
Wat een mooie kamer is dit?! Er zijn heel veel mooie details en je wordt onmiddellijk in het verhaal gezogen. Heel aangenaam!
Er zijn een paar props die ook enorm mooi waren.

PS: voor de mensen die net als mij bang zijn van enge kamers,... Deze kamer is helemaal niet eng.

- De kamer (puzzels)
De puzzels zijn ook in deze kamer lineair, maar hier stoorde het mij veel minder dan in de andere kamers door de sfeer en de graad van afwerking. De puzzels waren ook mooi binnen het thema.

Conclusie:
Zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Verhaal

 

BartBartEscape ExpertLid sinds: 29 december 2019 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

Dracula fever

toffe kamer in dracula thema, alhoewel voor ons de lijn in het verhaal niet altijd even voor de hand liggend was


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Beleving
 • Leuk decor
 • Gebrek aan verhaal

 

fredericfredericSenior EscaperLid sinds: 08 oktober 2019 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 april 2024

Leuke Dracula kamer

Het verhaal is wat ver te zoeken in deze kamer.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja

 

BenjaminBenjaminEscape GuruLid sinds: 16 juni 2020 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 december 2021

Leuke sfeer

Met 4 ervaren escapers deze kamer gespeeld. Goed geamuseerd. Kamer is qua inkleding goed afgewerkt en zit mooi in mekaar. Tegelijk zijn de puzzels zel behoorlijk lineair. Dit maakt het met 4 niet altijd even fijn omdat je naar hetzelfde kijkt. Daarnaast niet altijd even duidelijk als een puzzel opgelost is waardoor je tijd verliest. Een effectje zou dit oplossen. Leuk aan deze kamer vonden wij ook het mooie einde. Dit maakt het geheel van het verhaal rond, altijd fijn.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goeie begeleiding, vriendelijk
 • Op zich leuke puzzels
 • Goed afgewerkt, mooie inkleding en sfeer
 • Ideaal voor 2/3 ervaren escapers
 • of een 4tal beginnende
 • Lineaire opbouw
 • Niet altijd duidelijk als puzzel opgelost is
 • Relatief weinig puzzels

 

Robin LeetenRobin LeetenEscape ApprenticeLid sinds: 20 januari 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 januari 2022

Heel fijn

Een hele mooie kamer en leuke puzzels. Heel goed gemaakt


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:29 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Verhaal

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig